coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42302 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3458 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kim 18-09-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site makkelijk bestellen. Houden je goed op de hoogte van bestelstatus en leveringsdatum en tijd.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gjbrust 18-09-2017 Via de website gekocht

Alles klopte!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De communicatie rondom de bezorging was perfect. Eerst een mail met bezorgingstijd en daarna een telefoontje, wij zijn er over een half uur. Drie gezellige kerels die zichtbaar plezier in hun werk hadden. Nieuwe wasmachine geplaatst en oude het huis uit gesjouwd! Snelle en prima service!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacques Welvaert 18-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Groot assortiment, eerlijke prijzen, snelle levering en perfecte naverkoopdienst.
Als u het aan mij vraagt: 'Meer moet dat niet zijn'!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hella 18-09-2017 Via de website gekocht

Vlotte levering, geen verzendkosten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De eerste keer dat ik bij deze webwinkel koop, Vw de goede reviews en de kostenloze verzending, snelle levering en de keuze om evt thuis of op een afhaaladres je aankoop te kunnen laten bezorgen gekozen om hier mijn printer aan te schaffen. De website gaf ruim
info over het product en de prijs was OK

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lodewijk 18-09-2017 Via de website gekocht

Levering perfect op tijd, prima tips

Algemene score

10,0
De levertijd was goed te volgen via internet en de wasmachine werd op de geplande tijd afgeleverd. De heren sjouwden het gevaarte (~90 kg) de smalle trap op en sloten hem gelijk aan. Tijdens het opstarten van een "proefwas" kregen we ook gelijk wat tips die niet in de handleiding staan. De oude machine namen ze, zoals afgesproken, gelijk mee. Kortom zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

So 18-09-2017 Via de website gekocht

issues with delivery

Algemene score

2,0
like to share my experience, which with the shop was good, but the delivery has yet to be made. I'd like an option to choose another carrier, other than PostNL

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

Michael 18-09-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle bezorging. Moest door eigen fout het artikel ruilen. Prima afhandehandeling. Klantgerichte benadering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maaike 18-09-2017 Via de website gekocht

Coolblue maakt zijn beloften waar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot assortiment met goede beschrijving van producten. Snelle levering.! Retourneren is nog niet nodig geweest. Eerst op Coolblue kijken en daarna pas de andere webwinkels!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S 18-09-2017 Via de website gekocht

Supergoede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Topservice, super goede en duidelijke communicatie en zeer hulpvaardig personeel. Binnen 10 minuten mijn bestelde wasmachine twee trappen opgedragen, aangesloten en de oude wasmachine weer meegenomen. Kan geen ander bedrijf zich aan meten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Domanski 18-09-2017 Via de website gekocht

snelle levering, overzichtelijke side.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De naam past goede bij de side die COOL is. Dit is mijn tweede artikel wat besteld ik heb goede ervaring met mijn eerste artikel. Mijn motto is : een tevreden klant komt bijna altijd terug.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 18-09-2017 Via de website gekocht

Op tijd / ze kwamen en ze gingen ????snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aankoop wasmachine. Goede prijs /kwaliteit. Goede service. Vriendelijke mensen. Aansluiting en 1e. spoelprogramma door hun gedaan. Binnen 15 minuten waren ze weer weg😄. Hadden helaas geen tijd voor een bakkie om 08:30 uur 😉. Gingen weer door naar volgende klant. Nog met dank. Groet Inge uit Brielle.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Beukema 18-09-2017 Via de website gekocht

Goed gedaan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had oorspronkelijk bedacht mijn de hoes voor mijn nieuwe iPad bij Logitech zelf te kopen, maar dat was gedoe. Bij Coorlblue trof ik dezelfde aan, overigens getipt door een internet-Ad die van Coolblue afkomstige was. De volgende dag had ik het ding in huis. Zelfde prijs, veel minder gedoe.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Faat 18-09-2017 Via de website gekocht

Klantenservice geeft eerlijke en goede advies!

Algemene score

9,0
Dankzij hun goed advies heb ik een prima en betaalbare router aangeschaft. Overal wifi bereik en eenvoudig te installeren!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joh. Stolk 18-09-2017 In de winkel gekocht
Rotterdam Oostplein

Geweldige winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was op zoek naar een notebook en kwam via de website terecht bij Coolblue. Samen met mijn vrouw naar de webwinkel gereden in Rotterdam.
1) Warm ontvangst door medewerkers (laten je niet aan je lot over). Klasse!!
2) Goed, eerlijk en betrouwbaar advies van de verkoper en had er ook direct een goed gevoel bij
3) Product had men niet op voorraad echter 's-avonds werd het product keurig (zoals toegezegd) tussen 18.00-22.00 uur (het was 21.30 uur) thuis afgeleverd.
Dit zal zeker niet het laatste product zijn dat wij hebben gekocht bij Coolblue en zullen deze winkel zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen...

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Rinus 18-09-2017 Via de website gekocht

Coolblue "TOP" webshop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een goede overzichtelijke website.
Zeer aantrekkelijke prijzen!
Snelle levering, binnen één dag!
Behulpzaam en vriendelijke bezorgers, die de wachmachine hebben aangesloten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Vries 18-09-2017 Via de website gekocht

Prima service, maar jammer dat ze Dynalogic gebruiken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Met Coolblue zelf is alles ok, maar ze werken samen met Dynalogic. Mijn ervaring is dat het plannen van transporten daar een regelrechte ramp is. Coolblue lost alles prima op, maar het is jammer dat het nodig is.

De informatievoorziening bij een bestelling is supergoed. De bezorgdienst van Coolblue zelf is ook erg goed!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chcomijo 18-09-2017 Via de website gekocht

Snel en vakkundig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue werkt snel, klantvriendelijk en professioneel! Ze geven duidelijk aan op welk tijdstip het product bezorgd wordt en krijgt hiervoor zelfs een telefoontje! De wasmachine is vakkundig geplaatst en de oude wasmachine nemen ze gratis voor je mee.....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 18-09-2017 Via de website gekocht

Super service

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke site, overzichtelijk.
Je word goed op te hoogte gehouden over je bestelling en het aflever moment
Was/droog combinatie gekocht netjes aangesloten en uitleg gegeven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leonie 18-09-2017 Via de website gekocht

Zo duidelijk in de afwikkeling, planning, stiptheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn eerste bestelling is een koelvrieskast en op aanraden van mijn zus. Het product is helemaal naar wens en ik ben blij verrast met de duidelijkheid van de afhandeling, de betaling, de korte duur dat ik thuis moet zijn om de bestelling te laten bezorgen én plaatsen. Niks geen extra kosten of zo. Met recht een prima afwikkeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kleine klant 18-09-2017 Via de website gekocht

Gemakkelijk, betrouwbaar en voordelig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd zoek ik uit waar het product het goedkoopst te verkrijgen is en in 9 van de 10 gevallen is dat bij Coolblue. Bestellen en betalen is heel gemakkelijk en je krijgt meteen feedback. Tot nu toe was de levering de dag erna al.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bastiaan 18-09-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
43 inch tv besteld maar bij het uitpakken vonden wij hem toch net te klein. Geen enkel probleem, hij kon gewoon worden omgeruild. Altijd een snelle en nette reactie via de mail.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank 18-09-2017 Via de website gekocht

Eerste probleem, meer dan correct opgelost.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De levering liep fout door de koerierdienst (bpost). Gebeld, opgelost en juist geleverd binnen 12 uur. Dan een probleem met de produktinformatie : opgelost binnen de 3 uur. Je betrouwbare winkel leer je kennen als er een probleem is !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roger 18-09-2017 Via de website gekocht

Coolblue top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
App is gebruikersvriendelijk, jammer dat er staat dat het de volgende dag geleverd wordt want get werd pas 3 dagen later geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

Jeanne 18-09-2017 Via de website gekocht

Wat een geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bezorgers waren ontzettend vriendelijk en hebben de wasmachine keurig aangesloten.
Ze hebben daarvoor 2 trappen op moeten lopen en dat ging zeer professioneel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 18-09-2017 Via de website gekocht

Snel geleverde kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind Coolblue een hele fijne webwinkel waar je niet altijd de laagste prijs betaald maar wel enorm veel service geniet. Je kan er bijna altijd van op aan dat de belofte wordt nagekomen en het kunnen laten bezorgen bij een PostNL punt is een enorm grote plus.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Supergoeie winkel!!!! 18-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Senseo apparaat besteld en warempel, de volgende dag kon ik alweer heerlijke koffie zetten. De service van Coolblue is echt geweldig. Zo snel geleverd en alles keurig netjes ingepakt!!
Een tijdje terug een laptop besteld en toen deze na een week in prijs verlaagde kregen we het verschil op onze rekening teruggestort. Hartstikke bedankt!
GEWELDIG!!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SD 18-09-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aflevering en installeren droogtrommel was in no time gepiept. Dit door 2 enthousiaste medewerkers die op elkaar ingespeeld waren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvette 18-09-2017 Via de website gekocht

Fijne en snel geleverde wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn vorige wasmachine was niet meer bruikbaar, dus ik ben op zoek gegaan naar een nieuwe. Bij Coolblue werd de wasmachine in één dag geleverd. Ook werd de oude machine meegenomen en de nieuwe machine aangesloten. Erg fijn!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

XanderJ 18-09-2017 Via de website gekocht

Altijd super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue heeft een groot aanbod, super service, beschikbare keuzehulp bij het selecteren van je product en levert je pakket in een flits af.
Het is dat ze nog geen boodschappen en kleren verkopen, anders hoefde ik nooit meer ergens anders te shoppen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berrie 17-09-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
- makkelijk via internet
- snelle bezorging
- ruim assortiment
- vlotte afhandeling

Ik bestelde een prullenbak van Brabantia en kreeg deze, op mijn verzoek, twee dagen later keurig thuis bezorgd. De dag na mijn bestelling kon ook al, maar dan zou ik niet thuis geweest zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruud 17-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs met veel keuze en snelle levering.
Telefoon direct te koppelen aan Fritz box die geleverd wordt door xs4all .
Geen los basis station nodig.
Eenvoudig te instaleren.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jean 17-09-2017 Via de website gekocht

Goed product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uiteraard snel afgeleverd, maar w nog belangrijker is, de switch werkt perfect. Computer en NAS eraan en meteen alles verbinding. Top product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eugene 17-09-2017 Via de website gekocht

Fabelachtige service en prima communicatie.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Informatieve website, makkelijke bestelproces. Zodra besteld krijg je gelijk een strak uitziende mail met relevante informatie, met een vleugje humor (bv wachttherapie). Bestelling werd binnen 24h geleverd en produkt is geheel naar tevredenheid. Tot aan levering werd ik goed op de hoogte gehouden.
Ik heb meer dingen bij CoolBlue besteld en het is altijd dik in orde. Chapeau !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christine 17-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerst 's ochtends netjes een bericht met de verwachte bezorgtijd. Toen een half uur voor de bezorgtijd weer een bericht. Op de afgesproken tijd kwamen er twee hele vriendelijke mannen onze nieuwe wasmachine bezorgen. Stelden zich netjes voor, waren heel vriendelijk tegen mn kinderen die nieuwsgierig met alles meekeken. En na afloop kregen de kids nog ballonnen en een kleurplaat. Zeer zeer tevreden!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fancy 17-09-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Verwerking van de order gaat reuze snel maar ook de levering is super.. Je hoeft alleen maar thuis te zijn en de chauffeurs doen al het werk. Laten geen rommel achter en nemen zelfs de oude machine mee..

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

De Zutter Gunter 17-09-2017 Via de website gekocht

Ontgoocheld

Algemene score

4,0
Donderdag een bestelling geplaatst voor een aanzienlijk bedrag, op zondagavond nog steeds niets ontvangen, maar bedrag wel al van rekening.
Dus het motto "vandaag bestellen morgen thuis geleverd" zou ik zeker met een korreltje zout nemen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Marleen 17-09-2017 Via de website gekocht

Rugzak binnen 12 uur in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Rugzak van mijn zoon was kapot. 's avonds laat een nieuwe besteld en deze werd rond de middag al afgeleverd. Via mail op de hoogte gehouden van de levering en de bezorger kwam op tijd met rugzak in tas. Goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Theo 17-09-2017 Via de website gekocht

Supersnel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goed georganiseerd bedrijf en supersnel in de bezorging. Geen bezorgkosten. Scherpe lage prijzen. Uitstekende veilige verpakking. Veilige betaling vooraf.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Loek 17-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering met goede nazorg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Binnen 24u netjes bezorgd. Meteen ook maar een handleiding per e-mail ontvangen hoe de gekochte iPad te installeren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S van de Braak 17-09-2017 Via de website gekocht

Ongelooflijke goede en snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Donderdagavond een nieuwe wasmachine besteld en nog geen 12 uur later stond mijn nieuwe Indesit al te draaien. Vriendelijke mensen van de bezorging, mooi op tijd, bellen een kwartier vantevoren als ze er zijn, oude wasmachine nemen ze mee en de nieuwe wordt supersnel aangesloten. Ik raad Coolblue zeker aan!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Y 17-09-2017 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
fijne site met snelle levering!
In goede staat alle ontvangen en prijs/kwaliteit is oké
een volgende keer zeker weer kijken..

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gino Vertriest 17-09-2017 Via de website gekocht

pakje is nooit geleverd

Algemene score

1,0
Na contact met de klantendienst werd beloofd een nieuw pakket op te sturen, helaas is dit niet gebeurd.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Catherine 17-09-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer plezierig aan de telefoon geholpen, razendsnel bezorgd, artikel voor scherpe prijs. Kreeg ook nog kortingsbon voor booking!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ielke 17-09-2017 Via de website gekocht

verrast over de service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voordat ik de ipad geleverd kreeg (deze was onderweg) kreeg ik een mailtje hoe ik met de ipad aan de slag kon gaan. Een paar tips voor apps zaten er ook bij.
Petje af voor deze service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klok 17-09-2017 Via de website gekocht

Geen problemen. Gewoon doen wat er beloofd is.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kies vaak voor coolblue. Dit komt door de goede acties, service en betrouwbaarheid. Cool blue is makkelijk bereikbaar als je vragen hebt.
Vakkundig personeel neemt je vraag serieus en geeft gepaste oplossingen, wat niet altijd beter is voor coolblue. Klant staat voorop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Daphne 17-09-2017 Via de website gekocht

Prima geregeld

Algemene score

8,0
Product was direct leverbaar en eenvoudig te bestellen. Ik kon het ophalen bij dichtstbijzijnde punt en dat gaf veel gemak.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nienke 17-09-2017 Via de website gekocht

Fijne webwinkel

Algemene score

8,0
Kan op elk moment bestellen, prettige klantenservice, vriendelijk personeel, coolblue komt afspraken na. Heel fijn dat er een combi van winkel en webwinkel is: Als je wilt kan je producten ook live zien en voelen.

Reageer

J.hogewoning 17-09-2017 Via de website gekocht

Alle lof voor de snelle bezorging en service

Algemene score

8,0
Als 75 jarige die niet zo van webshops is, is de Coolblue site en een verademing! Kom ik er niet uit schakel ik de servicelijn in en kom ik er altijd uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Danique de Prez 17-09-2017 Via de website gekocht

Hele fijne en leuke winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is een hele fijne en gebruiksvriendelijke winkel. Ook maken ze het wachten wat minder erg door hun wachttherapie, wat echt leuk is verzonnen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w. van der voort 17-09-2017 Via de website gekocht

snel efficient en goede produkten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle service, goede website met veel informatie over de te bestellen produkten. Tot nog toe alleen maar lof. Ik heb eens een produkt verkeerd besteld en dat was geen probleem, ik kreeg zonder enig geharrewar een ander produkt meteen toegestuurd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews