coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42588 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2202 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Petra 26-11-2018 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je wordt zelfs na het aanschaffen van je product geholpen met installatie en andere tips die je kunnen helpen om je product goed te laten functioneren. De website zelf is heel grappig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hedypolman@hotmail.com 26-11-2018 Via de website gekocht

Inderdaad geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
s'avonds om 22.00 uur besteld en volgende dag om 8.45 uur in huis. Super gedaan. Kun je zelf niet voor naar de winkel gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Robert 25-11-2018 Via de website gekocht

Volgens afspraak!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Service blijft belangrijk voor mij. Dat is ook de reden dat ik die grote rode magnaat snel oversla. Prijzen zijn scherp en in de garantie doen ze niet moeilijk. Daarom bestel ik hier al mijn electronica.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel Voordijk 25-11-2018 Via de website gekocht

Top bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering waarbij ik goed op de hoogte werd gehouden over het verloop hiervan.
Ook werd (voordat we het gevraagd hadden) al aangeboden onze oude tv af te voeren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rita 25-11-2018 Via de website gekocht

Topservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zaterdagavond een wasmachine gekocht, werd op zondag al gratis bezorgd.
Mijn droger stond op de oude machine en was er moeilijk af te halen omdat ik een zeer kleine badkamer heb en er ook nog een kraan voor de droger zat.
Voor de bezorgers was dit geen probleem en ze waren zeer snel en erg vriendelijk.
Voor mij geen concurrent meer, voortaan koop ik bij coolbleu!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tekstfontein 25-11-2018 Via de website gekocht

Fantastische koopervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kopen bij Coolblue is een feestje. Website is duidelijk, communicatie perfect (en met humor). Tips voor het in gebruik nemen van de laptop ontvangen, zelfs voor ik het apparaat in huis had. Aflevering ook prima. Wat ik zei: een feestje!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits 25-11-2018 Via de website gekocht

Doet wat het belooft.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede communicatie d.m.v. track en trace en persoonlijk via de telefoon over de levertijd.

Net personeel, maken geen rommel en nemen alles netjes mee.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Annemarie v V 25-11-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering van de stofzuiger. Zelfs op zondag.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is handig en gebruiksvriendelijk. Is bij andere firma's soms lastiger. Prettig om klant waarderingen te lezen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

lief 25-11-2018 Via de website gekocht

goede prijs / kwaliteit en geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle levering en duidelijke uitleg via mail met goede handleiding
duidelijke website
uitgebreide uitleg over de producten

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MVO 25-11-2018 Via de website gekocht

Niks op aan te merken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk, overzichtelijk, eerlijke prijzen... alleen wat veel mails na verkoop die niet echt noodzakelijk zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van Gils 24-11-2018 Via de website gekocht

Het is onvoorstelbaar. Zelfs levering op zondag.

Algemene score

10,0
Goed en duidelijke webshop. Goede toelichting. En hele snelle levering. We hebben op zaterdag een terrasverwarming gekocht. Deze werd op zondag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Snelle levering! 24-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima website en zeer snelle levering! De dag na de bestelling had ik mijn nieuwe stofzuiger al in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mia 23-11-2018 Via de website gekocht

snel en correct geleverd en werkt goed lekkere koffie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ze geven wat je vraagt en snel , en geen troep ben altijd al tevreden geweest bij aankopen bij hun bedankt Coolbleu

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 23-11-2018 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed bedrijf om zaken mee te doen, correct en betrouwbaar en een snelle levering zoals ze op hun website vermelden, geen gezeur achteraf.. Ook retour is verder geen enkel probleem, en contacten en zo geregeld

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tommy met de TomTom 23-11-2018 Via de website gekocht

De vriendelijke en service gericht winkel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ja klopt allemaal. Handelbare web site en vriendelijk personeel in de winkel als aan de telefoon.
Echt service gericht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald Arnoldus 23-11-2018 Via de website gekocht

Bedankt xxx van de klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van de klanten service sprak ik met xxx.
Zij heeft mij uitstekend geholpen.
Als grap vroeg ik haar een strik om mijn bestelling te doen. Zij vond dit leuk en zei mij, als ik dat kon zou ik dat doen.
Nadat ik mijn bestelling heb ontvantvangen, keurig afgeleverd en perfect op tijd, ontving ik ook een kaartje, van ccc. Verrast en blij gemaakt.
Zij had een strik getekend met de tekst, beste Ronald. Helaas geen strik maar een persoonlijk kaartje om je blij te maken. Van deze aktie wordt ik gelukkig. Jip, jij hebt mijn leven gekleurd, je bent een vrouw naar mijn hart. Je bent een mooi mens. Dank je wel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

May Tielemans 23-11-2018 Via de website gekocht

Duidelijke website

Algemene score

9,0
Altijd vergelijken en meestal is de prijs bij coolblue interesanter
ook overzichtelijke site, vlugge correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vera 22-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
S'avonds voor 12 uur besteld, de volgende dag in huis! Dat was echt zo! Vriendelijke bezorging en goed uitgelegd. Kortom super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 22-11-2018 Via de website gekocht

Perfecte service en zeer snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de 2 de keer een product besteld. Dag erna geleverd.
Ben hier zeer tevreden over. Beveel Cool blue dan ook aan familie en vrienden aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits van Hulsteijn 22-11-2018 Via de website gekocht

Prima website en uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website met goede produktinformatie, snelle levering en plaatsing van grote produkten.
Klantenservice is goed te bereiken en eigenlijk nooit nodig aangezien ik geen enkele klacht heb over Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dmitri 22-11-2018 Via de website gekocht

Goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat ze zeggen, doen ze ook. Van bestelling tot aflevering, de hele keten klopt. Ik heb niets te klagen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.H. Thomas 22-11-2018 Via de website gekocht

Prima bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer prettige website. Inderdaad de glimlach, zelfs tot en met de verpakking aan toe.
Zeer prettig winkelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. 22-11-2018 Via de website gekocht

Fantastische service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima webshop. Heb het product 's middags besteld en had het dezelfde dag nog in huis. Het product bestellen was in 5 minuten gepiept.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c de ionbgh 22-11-2018 In de winkel gekocht
eindhoven

helemaal prima:)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
al eerder bij coolblue dingen gekocht dus dit was mijn eerste keus toen ik een nieuwe droger nodig had. ze bleken ook nog de voordeligste te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brenda Kenley 21-11-2018 Via de website gekocht

Super tevreden!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft een overzichtelijke website, levering volgens afspraak, sympathieke jongens die de wasmachine kwamen afleveren en brachten het netjes boven. Ze sloten de wasmachine aan en stelde gelijk de eerste was in. Ze gaven tips over het onderhoud en namen de oude wasmachine mee. Wij zijn zeer tevreden en bevelen Coolblue zeker aan bij vrienden en kennissen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria Noyelle 21-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige service. Snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede overzicht voor het produkt dat je zoekt en zeer overzichtelijke website. Op je gemak online winkelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne doller 21-11-2018 Via de website gekocht

Top bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb dit jaar een wasmachine gekocht, was er de volgende dag al en waren aardige jongens die hem hebben aangesloten. Nu heb ik zaterdag middag een bladblazer besteld bij coolblue en had hem gewoon zondag middag al in huis. Wat een service en dat ook nog gratis bezorgt. Vind het echt een top bedrijf. Ga zo door coolblue!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 21-11-2018 Via de website gekocht

Heel tevreden over het volledige proces.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aan alles is aandacht besteed. De totale klantbeleving klopt. Informatie is duidelijk, personeel is erg vriendelijk. Product wordt netjes afgeleverd. Je wordt volledig ontzorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L'Homme des Bois 21-11-2018 Via de website gekocht

Levering volgens belofte

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hadden eerst getracht om bij een grote winkel keten in electro , vlakbij, onze muziek installatie te kopen. Na een half uur wachten, dan bij een verkoper , die niets stond te doen, doorverwezen te worden naar een andere die bezig was een XXXXL televisiescherm te verkopen ( ook al de hele tijd bezig) , niemand anders te vinden die ons kon helpen, zijn we gewoon terug naar huis gegaan en direct op de website van Coolblue na enkele minuten kijken en vergelijken, onze bestelling geplaatst. Volgende dag stipt op tijd aan huis geleverd. Geen moment spijt !!!!!
Prima installatie, waar voor zijn geld. Goede sound en meer dan krachtig genoeg voor ons beoogd doel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carmelita 20-11-2018 Via de website gekocht

Goed, duidelijk, makkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede en snelle service. Persoonlijk contact, hulp in keuzes maken uit het enorme aanbod,en advies. Zeer gebruiksvriendelijke onlineshop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.M van de Water 20-11-2018 Via de website gekocht

Heldere info, goede overzichtelijke website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind de site van deze webshop altijd zeer duidelijk.
Ze komen hun afspraken na; en terugsturen is bij ontevredenheid geen probleem .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.De Bruyne 20-11-2018 Via de website gekocht

Snel en goede service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zal wel prijs vergelijk maken, maar op service en snelheid dient men toch ook rekenschap te houden, doe zo voort zou ik zeggen Coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny P 20-11-2018 Via de website gekocht

Snelle, goede en heel betrouwbare service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie site met duidelijke omschrijving van artikelen. Snelle geregeld met kopen en de service was heel snel! Het geleverde (een printer) voldeed ook aan alle verwachtingen! O naar de volgende aankoop! ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 20-11-2018 Via de website gekocht

Schandalige service

Algemene score

1,0
Nieuwe wasmachine gekocht na 4 x gebruiken en 33 dagen defect. Coolblue doet niets en verwijst naar fabrikant. fabrikant duurt bijna 2 weken voordat gerepareerd wordt. Reparatie lukt niet. Ze gaan nog meer nieuwe onderdelen bestellen, omdat dat misschien iets oplevert. Duurt weer 2 weken en Coolblue onderneemt geen actie. Schandalig. Ik zit al 3 weken zonder wasmachine en er komen misschien nog een paar weken bij.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 23-11-2018

Beste Hans,
Dank je wel voor je feedback. Wij schrikken ervan. Een wasmachine mag niet defect raken na 33 dagen. Wij willen dit dan ook direct voor je oplossen. Graag ontvangen wij jouw order nummer + korte uitleg op geenglimlach@coolblue.nl
Wij kijken uit naar jouw e-mail op dit alsnog met een glimlach voor je op te lossen.
Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Margreet 20-11-2018 Via de website gekocht

Bezorging uitstekend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vrijdag avond had onze oude wasmachine het begeven en bij de orientatie op internet zag ik dat coolblue adverteerde met voor 23u besteld volgende dag geleverd plus gratis installatie. Nog denkend dat zal wel niet gelden op zaterdag, maar jawel hoor. Kreeg netjes een sms en telefoontje en we konden op zaterdagmiddag al weer wassen. De bezorgers hebben het nieuwe apparaat netjes geinstalleerd, de oude weggehaald, en de droger er boven op geplaatst. Ze dweilden zelfs de vloer toen de oude machine toch nog wat water lekte! Kortom uitermate vriendelijk en behulpzaam! Complimenten!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gilbert 19-11-2018 Via de website gekocht

Prima service en goed product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop behoort zeker tot de reeks van betrouwbare shops. Wat er bij hen nog uitspringt is het feit dat zij op een duidelijke manier een volledige informatie over het product geven met de voor- en de nadelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sebas 19-11-2018 Via de website gekocht

Super slechte klantenservice, nog nooit zo slecht meegemaakt

Algemene score

1,0
Ze hebben 28 dagen nodig om mijn probleem op te lossen, ik bel er achteraan spreekt met 20 verschillende medewerkers. Ze schuiven het probleem allemaal naar een ander, maar een oplossing bedenken kunnen ze niet.Beloftes komen ze niet na. Zo lang je maar betaald.... en dan nog durven zeggen dat het toch geen probleem is waar je al ruim 20x over belt en wat 28 dagen duurt... Super slechte service niet te beschrijven hoe slecht!

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 23-11-2018

Beste Sebas,

Dank je wel voor jouw feedback. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat het zo loopt met het oplossen van jouw probleem. Wij zijn enorm benieuwd wat er precies aan de hand is. Mail je ons op geenglimlach@coolblue.nl jouw ordernummer en korte uitleg?

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Danielle 19-11-2018 Via de website gekocht

Wat een goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, snelle levering en nette medewerkers. Binnen 24 uur bezorgd. Duidelijke uitleg bij bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

James Martens 19-11-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is goed om bij Coolblue te kijken. Ruime keuzes, goede service, en vriendelijke verkopers en verkoopsters. Voor mijn volgende aankopen ga ik hier naar toe.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. 19-11-2018 Via de website gekocht

Onberispelijke klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks dat de prijs niet altijd de laagste is, is Coolblue altijd de eerste plek waar ik zoek naar dingen en zeker naar elektronica en huishoudelijke apparaten, want bij hen koop je vooral ook een garantie op 'geen gezeik'. Nog nooit een onvriendelijke medewerker gezien en het enige echte issue dat ik ooit had (met een sporthorloge) is echt ver boven verwachting opgelost.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hugo 19-11-2018 Via de website gekocht

Terrible customer service

Algemene score

1,0
I've used to love shopping at Coolblue and the customer service was second to none. Now, it's just terrible.
I've sent something for repair and, when it was done, they returned it to a wrong address. They didn't admit the mistake and I had to buy a new one.
Today I've tried to buy a TV and pay with a credit card. I've tried with 3 different credit cards, all of them failed. I've contacted the banks and there was absolutely no problems with the credit cards. I've called customer care and they were quite unhelpful. They didn't try to solve the problem, they didn't look into a possible problem on their side, they only told me to try again.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 19-11-2018

Dear Hugo,

Which is very annoying to learn that you tried to place an order with us, but that the payment for this was rejected. I can well imagine that you strongly wonder why your payment was exactly disapproved. As my colleagues have already indicated, our audit is very strict and in some cases even too strict. The reason our audit is so strict is because we want to protect ourselves and you from fraudulent transactions. If we give the reason for rejection, it is possible for a possible fraudster to correct the deviating data and still place a fraudulent order. I would like to emphasize with extra force that we do not see you as a fraudster, but if your credit card is stolen, it is of course fine if a sticky for fraudulent purchases is made.

Kind regards,
Coolblue

HugoParedes 25-11-2018

Dear Coolblue.

It is very frustrating indeed, mainly because I'm sure no one took 2 minutes to investigate what was happening. But I can tell you what was the problem, just contact me.

You talk about "fraud", which is a valid concern, but there are other ways dealing with such situations. In my case, I've 3D Secure enabled for all online payments, regardless of the amount. But if the customer doesn't have it enabled, you, as a merchant, can request the customer for a 3D Secure validation.
When I called Customer Service, they could've checked that I've made many purchases using a non-Dutch credit card (always from the same country) and they could've white-listed the credit card.

There are many ways Coolblue could've dealt with this situation, but Coolblue decided not to do anything.
If you need help, contact me, I work with these systems for a living, I could help you.
It's my experience with Coolblue that you cannot deal with not so common situations, always with detriment of the customer.

Thank you for your time.
Hugo

Reageer

excellente service 19-11-2018 In de winkel gekocht
groningen

excellente service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
vriendelijk personeel, koffie bij wachten,
service en hulp geweldig
professioneel personeel in Groningen

top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander Breitbarth 18-11-2018 Via de website gekocht

Top Bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op de website van Coolblue kun je makkelijk bestellen. Ze houden je voortdurende op de hoogte en je heb het snel in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Sef 18-11-2018 Via de website gekocht

Uitstekend assortiment. Uitstekende service

Algemene score

9,0
Doen altijd wat ze beloven. Als er een keer iets is proberen ze te herstellen. Informatie bij producten zinnig en goed

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J v Summeren 18-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
CoolBlue heeft een gigantisch assortiment aan spullen. Voor iedereen wat wils. De levering is vrijwel altijd de volgende dag en snel en netjes geregeld door PostNL.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 18-11-2018 Via de website gekocht

Waardeloze site

Algemene score

1,0
Drie keer een inlogpoging gedaan. Lukt niet om het wachtwoord doed te krijgen. Slechte website, lukt mij niet om een normaal wachtwoord aan te maken.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 19-11-2018

Beste Ron,

Dank je wel voor jouw review. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat het niet gelukt is met het aanmaken van jouw account. Natuurlijk hoort dit niet en bespreken wij dit intern.

Heb je contact gehad met onze klantenservice? Zij kunnen natuurlijk ook een account aanmaken en jouw bestelling plaatsen.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

marga 18-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben de Samsung Eco Bubble gekocht dat was makkelijk op de website het mailverkeer is prettig de service is snel en de aflevering is ook prima verlopen.
Precies zoals het op de website staat.
Wij zijn zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Richard 18-11-2018 Via de website gekocht

gemak en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
alle artikelen gemakkelijk te vnden compleet met handleiding en reviews.
Snelle levering en duidelijk in mailverkeer.
Erg coulant bij retourneren, tot nu toe alleen maar positieve ervaringen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tuga 18-11-2018 Via de website gekocht

Erg Tevreden over Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering conform was aangegeven en ook adequate service daarbij is het Product ook oké dus alles naar tevredenheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ria 18-11-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar, snel en bestel en betaalgemak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Om bovenstaande rede, goed betrouwbaar bedrijf, snel leveren, afspraken nakomen, perfect dus, gewoon doen dus

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews