coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42498 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2793 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Leentjebuur 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
product was makkelijk te vinden

Service
snelle correcte levering

Assortiment
grote keuze!

Aanbeveling
Alles was prima geregeld, ook de berichtgeving over de bezorgin

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Donder Benny 16-02-2016 In de winkel gekocht
Lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een goede verkoper,eerlijk en klantvriendelijk.

Service
snelle bezorging

Assortiment
goede prijs en nergens goedkoper

Aanbeveling
behulpzaam en klantvriendelijk

Extra toelichting
ik had naar de winkel geweest daar ik er passeerde en na contact met de verkoper heeft deze mij voorgesteld om het thuis te laten leveren daar het niet meer in voorraad was en de volgende dag was het reeds geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teuni244 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kon mij onderdeel makkelijk vinden met zoek machine

Service
Ongeloofelijk dat men op zondag, op de afgesproken tijdstip, de bestelling levert. Ook kreeg ik een melding via mijn mobiel.

Assortiment
In dit geval ging het om een batterij van een ouder type mobiel. Gewoon op voorraad, Normal redelijk geprijsd.

Aanbeveling
Nog niet eerder meegemaakt, gemak, service. Volgende keer ga ik gelijk naar Coolblue.

Extra toelichting
Nee, ik ben gewoon duidelijk en vooral eerlijk geweest in de gestelde vragen. Dit dekt de lading ruimschoots.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jansen 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website!

Service
Duidelijk verloop van bestelling en levering.

Assortiment
behoorlijk. Mis hier en daar wel wat producten, zoals pc-speakers die ik laatst zocht..

Aanbeveling
prima prijzen in het algemeen. Een van de betere webwinkels (beter dan de grote concurrent beginnend met b..)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gilbert Dierick 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
moet niet naar buiten en kan gemakkelijk vergelijkingen maken.

Service
fantastisch: heb 's avonds bestelt en het artikel was al geleverd in de voormiddag !!!!!

Assortiment
Verscheidenheid is groot genoeg,men vind steeds zijn gading

Aanbeveling
geen enkel,zelfs geen klein minpunt

Extra toelichting
neen,ik ben zeer tevereden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco Lagendijk 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site is makkelijk te doorzoeken en geeft veel informatie, productvergelijkingen zijn makkelijk te doen en accessoires makkelijk te vinden.

Service
De levertijd was in eerste instantie nogal ruim (hele dag). Op de dag van levering werd dit al snel concreter, via sms werd ik keurig op de hoogte gehouden van de naderende levertijd.

Assortiment
Een enorme keus, niets te klagen.

Aanbeveling
Ik heb hier een wasmachine gekocht. Zowel de koop als de levering verliepen vlekkeloos.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

massies 16-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Goede overzichtelijke site

Service
snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Kiezen, betalen en de bestelling is onderweg.

Service
Snelle verzending.

Assortiment
Heb gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Uitgebreid, goede prijs snelle afhandeling.

Extra toelichting
Helaas was PostNL niet in staat zondag te leveren. De bestelling zou tussen 15.30 en 17.30 bezorgt worden. Vanaf ca 16.00 kregen we melding met excuus ivm met te laat. Om ca 21.30 werd de zending naar maandag verplaatst.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Inge B 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kan alles snel en makkelijk terugvinden.

Service
Wanneer u een vraag heeft over uw bestelling krijgt u steeds snel bericht.

Assortiment
Veel op voorraad en vooral zeer veel keuze.

Aanbeveling
Steeds een aangename ervaring bij het bestellen bij coolblue. Goede service, ruime keuze en zeer klantgericht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wilma 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Veel zoekopties per productcategorie

Service
Duidelijk wanneer levering plaats vindt, zelfs in het weekend!

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
Snelle levering en klantenservice is goed bereikbaar indien nodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed Bakker 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
de meeste spullen die we online kunnen kopen, kunnen we snel en betaalbaar bij coolblue bestellen.

Service
snelle leveringen bij coolblue en als er wat is gewoon klantenservice berichten!

Assortiment
bijna alles hebben ze bij coolblue maar de meeste spullen hebben ze gewoon op voorraad.

Aanbeveling
website zegt genoeg! op je mobiel op de bank gewoon alles kunnen bestellen. topppp!

Extra toelichting
ga zo door, prima online webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Product gezocht en gevonden.

Service
Keurig op tijd geleverd

Assortiment
Zou misschien wat breder mogen (ook met oude hoesjes)

Aanbeveling
Prima shop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Harold 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle site, alles makkelijk te vinden en te bestellen. Veel en goede uitleg bij de producten. Handige reviews.

Service
Afspraken worden nagekomen, aandacht voor de klant, voor het pakketje, keurig!

Assortiment
Heel veel te vinden, scherpe prijzen, alles goed met elkaar te vergelijken.

Aanbeveling
Feest als je je pakketje krijgt! Goede service, breed assortiment, scherpe prijzen, snelle levering, niets op aan te merken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is overzichtelijk.

Service
Email beschrijf alles duidelijk qua levering. Levering kwam iets verlaat, maar desalniettemin nette levering op eerste verdieping.

Assortiment
Ruime keuzee

Aanbeveling
Betrouwbaar, overzichtelijk en goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adri 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel tot de juiste keuze gekomen door eenvoudige selecties

Assortiment
heel veel keuze

Aanbeveling
Zoals gewoon, snelle levering, compleet en tegen een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly van Rooyen 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website is toegankelijk en duidelijk. Kon alles makkelijk vinden. En bestellen geeft geen problemen.

Service
Had geen vragen of klachten. Levering was op tijd. Nog geen ervaring met retouren.

Assortiment
Wat ik nodig had was op voorraad en de prijs was gelijk als met een andere winkel. Maar hoefde ik de deur nu niet uit!

Aanbeveling
Alles duidelijk beschreven , en alles makkelijk te vinden.

Extra toelichting
Nee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mathias 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website - eenvoudige betaling

Service
Snelle levering zoals beloofd!

Assortiment
Ruime keuze in verschillende prijsklassen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ideaal, zelf een ophaal-punt kiezen (volgende dag vanaf 08:30) is perfect.

Service
Zeer behulpzaam personeel. 'k Werd vriendelijk en vakkundig geholpen.

Assortiment
Zeeer ruim assortiment.

Aanbeveling
Dit was al mijn zoveelste bestelling bij Coolblue en tot nu toe altijd zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website,perfecte levering!

Service
aardige jongens,alles keurig boven gebracht en aangesloten en de oude machine en al het verpakkingsmateriaal keurig mee!

Assortiment
voldoende keuze met recensies

Extra toelichting
zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gonny 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk besteld

Service
snel verzonden en ontvangen

Assortiment
kan uit diverse artikelen kiezen

Aanbeveling
gewoon goed

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

krista 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke website met uitgebreide informatie over het produkt. Daarnaast kun je ook de ervaringen lezen van andere over het produkt

Service
zeer snelle service. s avonds besteld volgende ochtend al in huis

Assortiment
het assortiment was ruim. Prijs zeer scherp

Aanbeveling
overzichtelijke website, ruime keus en snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles snel te vinden en met weinig klikken te bestellen

Service
perfect en snel, altijd !

Assortiment
Je kan niet alles in huis halen, maar het meeste vind je wel bij Coolblue

Aanbeveling
Het is de eerste waar ik ga zoeken. Zelfs als ik iets ergens anders vind dat net iets minder kost, koop ik het toch nog bij coolblue. Dan weet ik zeker dat alles in orde zal zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
prima site

Service
snelle levering

Assortiment
niks mis mee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Havenstad Operette Koor Rotterdam 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mir 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alle info en keuze mogelijkheden op gemak ingezet en altijd de glimlach!

Service
Makkelijk bereikbaar en meedenken met de klant

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Ik wordt heel blij van proces alles voor een glimlach tot in kleinste detail

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stef 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super makkelijk te bestellen.

Service
Op nog geen 24u was het bestelde artikel in mijn bezit.

Aanbeveling
Na veel te lang te hebben moeten wachten op een bestelling bij de concurrent (Vandenborre) uiteindelijk bij CoolBlue besteld. Alles super! Jullie hebben er een nieuwe klant bij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FERNAND 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snelle en correcte levering

Service
snelle en correcte levering

Aanbeveling
snelle en correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ginder 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel het produkt gevonden

Service
makkelijk te bestellen

Aanbeveling
heel snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rwolters 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke webshop met ruime keus

Service
prima

Assortiment
groot en ruim

Aanbeveling
alles is voorhanden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 14-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijk

Assortiment
Genoeg keuze binnen mijn zoekcriteria

Aanbeveling
Duidelijke website, snel en gemakkelijk bestellen en zeer snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jacky 14-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
leuke filters om je keuzes te vervfijnen

Service
Correcte afhandeling van retours, zonder gezeur.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment/

Aanbeveling
Zeer goede service, doen wat ze zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liek 14-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Productomschrijving is duidelijk, je krijgt ook meteen een vergelijking met een ander product. Erg makkelijk!

Service
Perfecte levertijd, binnen 24 uur.

Assortiment
We zochten een inbouwprullenbak en Coolblue had er verschillende van verschillende merken.

Aanbeveling
Geen klachten, geen problemen, ludieke manier van order afhandelen, dus dan kan ik niet anders dan een 10 geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Lap 14-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website. Indien op voorraad, volgende dag geleverd. Ondertussen wordt je op de meest vriendelijke en luchtige manier op de hoogte gehouden. Met een vleugje typische Coolblue humor.

Service
Ze komen na wat ze beloven. Problemen worden zonder gemoppers en snel opgelost.

Assortiment
Ze verkopen echt alles.

Aanbeveling
In hun fysieke winkel wordt je vriendelijk benaderd, wordt je een kopje koffie aangeboden als je moet wachten. Hun webwinkel is overzichtelijk, makkelijk en ze bieden duidelijkheid over wat wel en niet op voorraad is. De klant staat hoog in het vaandel.

Extra toelichting
In het verleden heb ik hier meerdere artikelen gekocht. Onlangs had ik problemen met de aangekochte Galaxy S5. De koptelefoonaansluiting was stuk. De stekker viel er gewoon uit. Via WhatsApp zocht ik contact en al snel kwam er een vriendelijke reactie. De retourprocedure werd in gang gezet, maar ik besloot de telefoon langs de winkel te brengen in Groningen. Daar werd ik in de deuropening vriendelijk begroet door een medewerker met de vraag wat hij voor me kon doen. Daarna kreeg ik een kop koffie omdat ik eventjes moest wachten. Maar voordat de kop koffie klaar was kon ik al bij de balie komen. Zonder gemopper werd mijn S5 ter reparatie ingenomen. Ondertussen kreeg ik de koffie. Er hing een prettige en vriendelijke sfeer. Al met al kwam ik daar met een goed gevoel weg, met het vertrouwen dat het goed zou komen. Twee week later mocht ik mijn telefoon weer in ontvangst nemen. Ik heb bijna een geheel nieuwe telefoon gekregen, behalve de accu en achterkant waren nog van mij. Deze achterkant was nog netjes omdat ik de telefoon altijd in een S View cover heb. De enige smet: een plastic randje van de accu was gescheurd. Ik heb dit gemeld via WhatsApp, en al gauw kreeg ik een reactie van Coolblue "dat is zuur" en ik kreeg zonder erom te vragen een gloednieuwe accukit t.w.v. 45 euro aangeboden. Deze kreeg ik een dag binnen en zie daar, alles is snel en netjes opgelost. Ik heb nog nooit zo'n fijn zaken gedaan als bij Coolblue. Ik zeg, ook al zijn ze soms iets duurder dan een ander, koop toch bij Coolblue. Want daar ben je verzekerd van betrouwbare aftersales en het meest klantvriendelijke team dat er in Nederland bestaat bij een webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AlbertE 14-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zéér overzichtelijke website.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Bijzonder uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Goede prijsstelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad Snelleman 14-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Artikelen zijn snel te vinden met en goede omschrijving

Service
Zeer correcte communicatie voor aflevering en nalevering.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
snelle levering en goede prijs-kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 14-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vloeiend,snel, eenvoudig

Service
Ze doen absoluut niet moeilijk bij ruilen

Assortiment
Uitgevreid assortiment

Aanbeveling
Toptent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marinus 14-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke webite

Service
Snel, behulpzaam en vriendelijk

Assortiment
Uitgebreid en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja 13-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super makkelijk en heel snelgeleverd

Service
Je kunt altijd vragen stellen online.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reinoud Ykema 13-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Klikken, vergelijken, betalen. Klaar!

Service
Zelfs op zondag bezorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

saskia 13-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen wanneer je tijd hebt.

Service
Snelle verwerking en levering

Assortiment
In elke prijsklasse iets te vinden

Aanbeveling
Alles onder 1 dak , in elke prijsklasse en snelle verwerking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trudy 13-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website is klantvriendelijk, zo gevonden wat ik zocht.

Service
Vrijdagavond rond tienen besteld, zaterdag om twee uur in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hans 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
van uit je stoel winkelen

Service
ze doen wat ze beloven

Assortiment
ze hebben bijna alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Op de bank winkelen

Service
Prima vanaf het moment van bestellen tot de ontvangst thuis (snelle levering)

Assortiment
Uitgebreid met duidelijke omschrijving van het product

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jol 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Duidelijke website, makkelijk betalen. Snelle levering. Product kon voor leuke prijs worden ingebouwd. Vriendelijk personeel aan de telefoon. Goede informatie per mail over bezorging. Vriendelijke bezorger die net werk heeft afgeleverd Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

LG wasmachine 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zondagavond besteld.Maandagmorgen 7.45 stonden ze al aan de deur om wasmachine te instaleren.Super.Erg vriendelijk.

Service
Van tevoren sms wanneer ze kwamen.10 minuten ervoor een belletje.

Assortiment
Voldoende keus.

Aanbeveling
Helemaal tevreden .Goede service.

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willemijns Antoine 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Betere service kan niet. Vrijdagavond besteld om 17,00u
Zaterdag voormiddag rond 10,00u geleverd.
Gemakkelijker kan niet

Service
Idem als hierboven

Assortiment
Heel grote keuze aan voorwerpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
alles is overzichtelijk, handig en snel!

Aanbeveling
Een zeer tevreden klant!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lootens michel 12-02-2016 In de winkel gekocht
Lokristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ben geschrokken hoe korect alles afgehandeld word

Service
Bekwame en vriendelijke aanspreekpunten

Assortiment
Alles wat ik kan bedenken is te voorradig

Aanbeveling
Perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan vd Laan Hveen 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit de luie stoel alles geregeld

Service
Super emailwisseling

Aanbeveling
Item gekocht via coolblue 2ekans op MP
Super snelle en perfecte emailwisseling daarna
Dikke pluim !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heddy 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Compleet aanbod, makkelijk filteren en weergeven produkten. Handige aanvullende produktsuggesties met korting.

Service
Eerdere aankoop kon retour, zelfs met aangebroken verpakking en reeds in gebruik genomen PC. Helemaal top.
Neemt voor mij het belangrijkste bezwaar tegen een internetwinkel volledig weg.

Assortiment
Ik heb nog niks niet kunnen vinden. Ik had nog wel een produkt willen kopen maar die was uitverkocht terwijl hij bij een andere niet nader te noemen internetwinkel nog wel op voorraad was. Ik had het Coolblue wel graag gegund, maar ik wou het ook graag direct hebben.

Aanbeveling
Gewoon een topshop!

Extra toelichting
Prettige en behulpzame medewerkers aan de telefoon. Ik vind dat Coolblue er alles aan doet om waar te maken wat ze beloven: dat tevreden klanten het belangrijkste zijn en internetshoppen leuk moet zijn, zelfs met een persoonlijke touch en ook de verzenddoos is grappig. Dat is een goede lange termijnstrategie wat werkt voor mij maar ook voor hen. Want is bijna altijd voordelig maar ik betaal ook graag 5% meer voor betrouwbaarheid en bewezen service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews