coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2233 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

marjan reitsma 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goede en gemakkelijke website.

Service
zaterdag besteld enindedaad zondag op de afgesproken tijd in huis!

Extra toelichting
het was de eerste keer dat ik iets bij Coolblue kocht en dat ga ik zeker vaker doen! De "grapjes" en knipogen kon ik ook zeer waarderen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank 20-02-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
nummertje kiezen voor het te halen product, wachten op de afroep en worden geholpen, zeer gemakkelijk

Service
kan niet beter, kunnen de zgn real shops nog wat van leren mede dankzij het personeel dat weet wat ze moeten halen en uitleg geven over het gekochte artikel

Assortiment
zoeken wat je nodig hebt op de internet sites en afhalen in een fysieke winkel gewoon fantastisch

Aanbeveling
deskundig, vriendelijk en zeer behulpzaam personeel;
ondanks de mensenmassa die aan het wachten is neemt men de tijd voor de klant tav uitleg en behulpzaamheid

Extra toelichting
Dankzij het internet en afhalen "echte" winkel is dit de oplossing voor terugloop winkelbestanden in de binnensteden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super snelle en correcte levering

Service
Prima service

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Ik koop nergens anders meer

Extra toelichting
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cawley 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
kijken en kiezen

Service
snel geleverd

Assortiment
zoek en vind

Aanbeveling
je kan er alles vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pirco rita 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
je moet je niet verplaatsen

Service
vlugge bediening

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
groot assortiment zonder verplaatsing, vlugge bediening

Extra toelichting
Het artikel is zeker aan te raden , zie tot nog toe geen nadelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haefkens Autoschade 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goed overzicht van de meerdere aangeboden producten met duidelijke informatie

Service
heb gebeld kreeg een zeer vriendelijke en deskundige dame aan de lijn met heldere antwoorden op mijn daarna heeft ze keurig de beide in aanmerking gekomen producten na ons gemaild zodat wij zelf een goede keuze konden maken gewoon top!!

Assortiment
zoals wij al aangegeven hebben een goed overzicht van meerdere producten in dezelfde categorie met waardevolle info erbij waardoor er een goede keuze is te maken

Aanbeveling
kan niet anders aangeven dat wij een zeer prettige en goede ervaring met Coolblue hebben gehad

Extra toelichting
Ga zo door!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S de reus 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijker kan het niet

Service
Snel

Assortiment
Kon het product niet goedkoop vinden als bij coolblue

Aanbeveling
Was de eerste dat wat bestelde zeker niet de laatste keer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

deefke71 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Reeds 2 maal iets gekocht bij coolblue van toch wel een behoorlijk budget. Telkens vonden we de beste prijs/kwaliteit bij Coolblue in 10 minuten tijd.

Service
Schiterende leverings-, en installatieservice. (Zowel qua stiptheid van leveringsdag als bereidwilligheid tot uitpakken en plaatsen van de toetstellen, vb. zware ijskast in een appartement met lift)

Assortiment
Zo goed als alle merken zijn bij Coolblue te vinden.

Aanbeveling
De zoekmachine zou iets beter kunnen, maar dat is bij de concurrerende webwinkels niet beter.

Extra toelichting
Reeds 2 maal voor een aankoop met vrij behoorlijk budget (>€250) vond ik bij Coolblue: *) de beste kwaliteit *) de beste prijs/kwaltiteitratio

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick van Straalen 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prima snelle bestelling en fijn om af te halen

Service
correcte medeweerker(s)

Assortiment
Precies wat ik nodig heb te koop

Aanbeveling
Ziet hel cool blue uit. Erg van deze tijd

Extra toelichting
Fijn om af te rekenen bij ontvangst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Thuis uitzoeken en reacties van andere lezen

Service
Snel geleverd

Assortiment
Veel spullen zijn bij coolblue te kopen

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rico 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Besteld en zo snel geleverd!

Service
Nog geen problemen ondervonden! Beter als mediamarkt!

Assortiment
Alles wat wij zoeken is tot nu toe verkrijgbaar!

Aanbeveling
Wij houden van coolblue!

Extra toelichting
Be cool be blue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sofie 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Veel keuze op website.

Service
Perfecte en snelle levering.

Assortiment
Ruim assortiment aan producten. Goede kwaliteit.

Extra toelichting
Goede krultang. Handig in gebruik. Mooie krullen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucas de Lange 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles is makkelijk in de webshop te vinden, het staat er netjes in en alles is op orde.

Service
Ik had een aantal vragen en ik werd gebeld door coolblue en ben heel netjes en attent geholpen. Ook werd er door gevraagd en hoefde ik zelfs zelf geen vragen meer te stellen. De collega`s van Coolblue zijn zeker weten attent en behulpzaam. Ook heel erg vriendelijk.

Assortiment
Coolblue heeft een zeer groot assortiment. Ik zit dan rond te neuzen in de webshop en dan denk je hè hebben ze dat ook hier of huh, bestond dat?

Aanbeveling
Klantvriendelijk, klantgericht en een super serviceteam

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvet 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Niets maar dan ook niets op aan te merken

Assortiment
Beetje zoeken maar dan vind je ook alles

Aanbeveling
Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Houtzager Heiloo 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website duidelijk en door vergelijkingsmogelijkheid zeer gemkkelijk om een keuze te maken. Bovendien werd elk te kiezen droger via een videoboodschap getoond alsof je in de winkel aanwezig was.'savonds bestelde wij een condenz droger van indesit, die de dag daarop werd geleverd om 16.00 uur. Oude meegenomen en de nieuwe geplaatst en gecontroleerd op werking. Keurige bezorgers.

Service
De mogelijkheid om het apparaat gratis te laten retour zenden was een belangrijk pluspunt bij onze keuze

Assortiment
Assortiment ruimschoots voldoende. Prijs zeer concurrerend door gratis bezorging

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helene 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles klopte wat belooft werd!

Service
Tja 2x toen worden mensen wantrouwend , maar ook hier eigenlijk een dikke 10

Assortiment
Kreeg later tips om extra te bestellen , had die graag direct gekregen

Aanbeveling
Ieder zijn eigen keuze maar deze ervaring is voor herhaling vatbaar en gun het iedereen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elise 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer snelle levering, makkelijk bestellen en vergelijken.

Service
Zeer goed op de hoogte gehouden van verzending.

Assortiment
Er is weinig wat je niet kan vinden.

Aanbeveling
Zeer snelle levering, steeds alles in orde.

Extra toelichting
De printer werkt zeer goed print snel en degelijk. Bij meer dan 50p tegelijk, loopt hij soms wel vast. We vermoeden dat we ongeveer 1000 pagina's (meestal enkel zwart) konden printen voor de zwarte toner op was, zeker een aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carel 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede site

Service
snel en prima

Assortiment
mooi volledig

Aanbeveling
no nonsense, prima producten en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karssen 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de bestelling werd snel en correct afgehandeld

Aanbeveling
ruime keus en snelle afhandeling

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Marcel Zomerdijk 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke keuze via aanvinken van specificaties

Assortiment
Goede combi met cartridges (inktpatronen) en papier. Goedkoper dan los kopen in de winkel.

Aanbeveling
duidelijke webwinkel en veel keuze.

Extra toelichting
Overzichtelijke webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alleszuiger 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit je luie zetel

Service
Vlotte levering en comunicatie

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
vlot en probleemloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

margon 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
prima webside , winkels ben ik niet geweest

Assortiment
Hadden wat ik nodig had

Aanbeveling
Gewoon goed zo zoals hoort

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jet 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik kon mijn aankoop niet terugvinden toen ik er later op zocht, ook niet in de orderbevestiging. Misschien een ideetje om ook het product daarin te vermelden?

Service
Absoluut geen klachten, lekker snel.

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Snelheid vooral, en ik vind jullie hartelijke toon ook wel leuk (al is het soms wel erg melig).

Extra toelichting
Ik kom wel vaker neuzen bij jullie

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fist 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk besteld/betaald

Service
Net wat pech gehad waardoor mijn bestelling een extra dagje nodig had. Denk ik.

Assortiment
Veel te veel keuze haha

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

dottie 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
je weet wat je koopt, info is volledig

Service
product werd netjes op tijd geleverd

Assortiment
assortiment is groot

Aanbeveling
voor elk wat wils

Extra toelichting
spijtig dat er niet met ECOcheques kan betaald worden (zelfs niet in de fysieke winkel)niettegenstaande de aankoop van een wasmachine A+++(+30%)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

louisette 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudig het te zoeken product terug te vinden en gemakkelijk te bestellen

Service
zeer snelle levering en goede opvolging

Assortiment
hoesje voor Iphone 5 is in de winkels bijna niet meer verkrijgbaar

Aanbeveling
eenvoudig te bestellen en vlug geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zwape 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
I.v.m. kapotte koel-vriescombinatie moesten we snel wat nieuws. Na enig speuren op internet waren we er snel uit wat we wilden. Bij Coolblue was een voordelige aanbieding, snel in huis en defecte apparaat kon meteen retour.

Service
Voor 23.59 uur besteld is ook daadwerkelijk volgende dag in huis! Daarnaast word je middels track en trace goed op de hoogte gehouden van het tijdstip van levering.

Assortiment
Voldoende om voor ons een keus te kunnen maken voor een apparaat waar we helemaal tevreden mee zijn.

Aanbeveling
Betrouwbaar en snel!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

franky laureys 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel gemakkelijk,heel duidelijk

Service
heel goede service,kreeg zelfs mail toen er een bommelding was geweest in het sorteercentrum van de post in antwerpen en dat het pakje mss een dagje later kon geleverd worden maar ik had het die ochtend al gekregen :)

Assortiment
heel uitgebreid

Aanbeveling
op en top

Extra toelichting
Wat jullie beweren klopt ook,vandaag besteld morgen al thuis bezorgt. Dikke 10 :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eef 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen spreekt voor zich en gaat erg gemakkelijk!

Service
De bestelling werd volgens afspraak geleverd, super!

Assortiment
Veel in de catalogus!

Aanbeveling
Wat een fijne winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LHH 19-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,7

Gemak
Ik kon alles goed vinden (via google gezocht). Ik vond het wel vervelend dat ik na mijn bestelling nog eens een kortingscode van 5 euro kreeg voor de nieuwsbrief, wel zo efficiënt voor de klant als je die meteen krijgt toch?!

Assortiment
Ik heb een Fjallraven Kanken rugzak via Coolblue besteld, ik wilde er nog 1 bestellen, maar die kleur zat niet in het assortiment... Ik had dus wel keuze en heb de helft kunnen vinden, vandaar een 8, verwacht ook niet dat een winkel altijd ALLES maar in zn assortiment heeft. Ergens begrijp ik nog steeds niet waarom zo'n tas 80 euro moet kosten, maar dat zal vast te maken hebben met de duurzaamheid van het artikel en dat kan ik alleen maar toejuichen uiteraard!

Aanbeveling
Ik kreeg een track and trace, zou op de zondag bezorgd worden... niet dus... maandagochten nieuwe kans... weer niet, 's middags kwam het pas, uiteraard is dit onmacht , maar Coolblue kiest er natuurlijk wel zelf voor om met TNT samen te werken... Mijn bestelling had geen haast, maar heb er een hekel aan voor niks thuis te zitten wachten.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Carl 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel de bestelprocedure staat keurig vermeld op de mail , het bestellen gaat heel makkelijk.

Service
Goede service en mocht je een klacht hebben staat dit ook vermeld wat je moet doen.

Assortiment
Het assortiment is zeer compleet , ik vond gelijk waar ik naar op zoek was.

Aanbeveling
Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben over Cool Bleu , echt een aanrader.

Extra toelichting
Niets meer aan toe te voegen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucca 19-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Vandaag nodig en direkt besteld, de andere dag in huis, geweldig.

Service
Het personeel weet wat zij verkopen en is heel vriendelijk.

Assortiment
Ruime sortering van alles.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede website, snel gevonden wat ik zocht, uitgebreide keus, goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Service
je weet meteen waar je aan toe bent, en de levering was stipt op tijd, zoals aangegeven

Assortiment
ruime keus in aanbod, en ook reviews geven een ook een duidelijk beeld

Aanbeveling
leuk opgezet, staat nu in mijn favorieten

Extra toelichting
nee hoor, leesvoer was lekker :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr van Dijk 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel overzichtelijk,en echt binnen 24 uur bezorgd, zelfs het aangegeven tijdstip klopt

Service
Bezorgers nemen oude machine mee, sluiten de nieuwe aan, stellen m waterpas, en zetten een wasprogramma aan, wachtten tot ze zeker wisten dat ie t deed,zelfs de verpakking namen ze netjes mee, zeer vriendelijk.

Assortiment
Je kunt in elke prijsklasse en voor alle merken terecht

Aanbeveling
Ik zou deze winkel iedereen aanraden, prijstechnisch heel gunstig en maken waar wat ze beloven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Serge 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede dienstverlening en super veel keuze uit goede producten

Assortiment
Veel keuze aan producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Auke 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snelle en correcte levering

Service
Geen gedoe bij retourzending. Snelle teruggave van geld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

silvan 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk instellen wanneer levering gebracht moet worden.

Service
snelle reactive na gestelde vraag

Assortiment
prima keuze uit het grote assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht

Service
Snel geleverd

Assortiment
Gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Handig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Roy V 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Product snel en gemakkelijk gevonden

Service
Product netjes en snel ontvangen top!

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Gewoon goed

Extra toelichting
Home cinema set gekocht die de volgende dag reeds bezorgt werd!! Alle transacties goed kunnen volgen tot het punt dat de bezorger bij de deur stond

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

R Huiden 18-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,0

Gemak
goed

Service
Geeft eigen fout niet toe nadat een bijna lege cartridge werd geleverd en te laat ( 1 week) werd gereclameerd volgens hun richtlijnen.

Assortiment
goed

Aanbeveling
Na een bestelling van een printer cartridge werd een bijna lege cartridige geleverd. Na 3 weken bleek dat deze leeg was. Dit had ik niet eerder in de gate. Maar coolblue wilde niet iets voor mij doen en was niet voor reden vatbaar. Dramatisch slecht dat een lege cartridge werd geleverd en dan niets doen noem ik geen klantenservice. Het ging mij niet om het geld, maar om de service.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 19-02-2016

Beste meneer/mevrouw Huiden,

We vinden het erg vervelend om te lezen dat er een lege cartridge is geleverd. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen, wilt u dan het ordernummer doorgeven? Alvast bedankt.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Jolanda 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel besteld, snel geleverd!

Service
Nieuwe wasmachine wordt naar boven gebracht, oude naar beneden getild en afgevoerd zonder extra kosten.

Assortiment
Veel keus!

Aanbeveling
Tevreden over levering en kosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephanie 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk en overzichtelijk.

Service
Prima!

Assortiment
Het assortiment is heel groot!

Aanbeveling
echt een super winkel! Hele snelle levering,met een goede service! Ik kan er niks negatiefs over zeggen ; )

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bedrijf 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
mooie aanbieding en makkelijk te bestellen

Service
ideal betalen en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Trojan Man 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer gemakkelijk een goedkope netwerkprinter gevonden.

Service
De dag erna toegekomen zoals geadverteerd.

Assortiment
Er zou toch nog altijd een bredere selectie aan producten mogen komen. In sommige categorieën is de keuze klein.

Aanbeveling
Vrij lage prijs en de snelle levering zijn top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

NHendriks 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel besteld en in huis

Service
Na contact over een mislukte betaling binnen het uur antwoord.

Assortiment
Eigenlijk te veel keuze, maar het is wel goed opgezet met duidelijke filters

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Darwin 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitstekende filtermogelijkheden waardoor je heel snel alleen de producten hebt die aan jouw criteria.

Service
Gelukkig heb ik nog geen dingen besteld waar achteraf iets mis mee bleek te zijn maar als je de servicedesk belt voor een vraag krijg je in ieder geval vriendelijke mensen aan de telefoon die zelfs overkomen alsof ze het leuk vinden om je te helpen. Zo overtuigend heb ik dat nog nergens anders meegemaakt.

Assortiment
Tja. Duidelijk keuze zat natuurlijk.

Aanbeveling
Tot nu toe een dikke 10.

Extra toelichting
Zelfs op zaterdag tot 23:59 bestellen en de volgende dag, dus op zondag, gratis bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PimH 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik ben al een langere tijd klant van Coolblue en heb dus ook al wat bestellingen gedaan, elke bestelling was op tijd bezorgd, goed verpakt en voor een mooie prijs.

Zeker een goeie winkel!

Service
Je kan ze bereiken via email en telefoon en krijgt altijd goeie hulp!

Assortiment
Veel soorten spullen op grote criteria

Aanbeveling
Perfect winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Louis van Tienen 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
levering nog sneller dan beloofd

Service
zoals het hoort

Assortiment
Je vind er alles

Aanbeveling
online zonder probleem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
wij hadden een vraag over de afwijkende nismaat voor onze magnetron. veel verschillende antwoorden gehad, van veel verschillende medewerkers.
Aan enkele antwoorden hadden we veel, maar de meeste niet.
Allemaal wel even vriendelijk en goed bedoeld.

Extra toelichting
goede winkel

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews