coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,4 Lees 42763 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1412 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mascha 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker bestellen vanuit je luie stoel

Service
Onwijs snelle levering!

Assortiment
Ik kon vinden wat ik nodig had

Aanbeveling
Snelle levering, goed op de hoogte gehouden via mail over de status. Keurig verpakte artikelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philip 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
' s Avonds besteld, de volgende dag bezorgd. Veel makkelijker kan het niet.

Service
De toezegging van snelle levering wordt nagekomen.

Assortiment
Ik heb onvoldoende zicht op het complete assortiment, maar wat ik zocht had ik snel gevonden tegen een uitstekende prijs.

Aanbeveling
Een aanrader voor anderen.

Extra toelichting
Prima, ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerrit Schallenberg 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vlotte afwikkeling

Service
Geen ervaring mee.

Assortiment
is goed, kon altijd bij jullie terecht. Alhoewel jullie niet de goedkoopsten zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J de Vos 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kunt gemakkelijk door de webwinkel zoeken en snel je product vinden.

Service
Het feit dat ik via Coolblue te horen krijg (middels een belletje) dat er zaken niet goed gaan bij Vodafone en of ik dit even wil controleren toont mij al voldoende aan dat Coolblue een zeer goede service levert. Daarna heeft Coolblue vlot geacteerd om de telefoon zsm te leveren. Daarbij werd zelfs moeite gedaan om een gaatje te vinden ergens in de agenda om de telefoon zsm te leveren! Top, kan niet anders zeggen!

Assortiment
Bijna alles wat je zoekt m.b.t. elektronica is leverbaar via Coolblue.

Aanbeveling
Ik bestel graag via Coolblue en m.n. door de servicegerichtheid. Hierdoor zal ik ook snel mensen om mij heen adviseren om hun product eens te bekijken en te bestellen bij Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ernst 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Het is gemakkelijk bestellen en geen problemen gehad.

Assortiment
Het assortiment online is prima. De fysieke winkel heeft echter een beperkt assortiment. De camera die ik zocht hadden ze er niet, en ook weinig andere camera's.

Extra toelichting
Nee.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Heidi 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Online bestellen loopt super vlot. Live chat met medewerkers is pluspunt.

Service
Ik vroeg om een wijziging van betaling deze werd onmiddellijk en correct uitgevoerd.

Assortiment
Heel veel keuze.

Aanbeveling
Gewoon heel tevreden over alles. Heb nog geen gebruik gemaakt van retourzending ofzo dus dat weet ik niet. Vandaar een 9.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koen 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
ik wilde een koptelefoon bestellen en wou gaan afrekenen maar niet meteen mezelf registreren. toen ik echter merkte dat jullie klantenformulier zo is vormgegeven dat je alsnog de keus hebt om je account aan te maken door toch een wachtwoord te registreren was ik verkocht. goeie user experience.

Service
1 werkdag bezorging. nuff said.

Assortiment
fuck if i know wat jullie allemaal hebben, ik had een gevarieerd aanbod aan koptelefoons dus dan zal het bij andere categorieën ook wel zo zijn

Aanbeveling
anders denken mensen dat ik door coolblue ingehuurd ben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website, makkelijk artikelen te bestellen.

Service
Enthousiaste, vriendelijke mensen. Niets is teveel zoals het naar boven brengen van de bestelling.

Assortiment
Zeer ruime keuze.

Aanbeveling
Betrouwbaar, snelle levering en uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lars 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Als bestaande klant verloopt het bestelproces zeer effectief en heb je binnen 2 minuten je bestelling geplaatst. Bezorging verliep ook conform afspraak.

Service
Coolblue is super servicegericht, nog nooit teleurgesteld.

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Zie bovenstaande opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk, duidelijke prijsstelling en levertijd is fantastisch

Service
Aftersale service nog niet gebruikt / informatie vooraf zie ik ook als service en is uitstekend

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Geen enkele nare ervaring👍👍👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Vlotte afhandeling en makkelijke betaling.
Ook telfonische, geen lange wachttijd en aardig personeel.

Assortiment
Wat ik zocht heb ik makkelijk gevonden, genoeg assortiment

Aanbeveling
In de winkel prettige bediening, telefonisch vlotte afhandeling en de website i s goed te bekijken.
Prima zaak.

Extra toelichting
Wat ik gekocht heb is in prima staat afgeleverd en ben zeer tevreden met het produkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnd 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
NO-NONSENSE return policy, uitmuntende service, inspirerende verpakkingen :) en excellerende informatie voorziening bij elke stap in het koop proces! De eerste keer dat ik aan 1 van de vele webshops die ik gebruikt heb in de afgelopen 5 jaar een welgemeende 10 kan geven!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philip 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je besteld en kiest vanuit je zetel

Service
Op alle niveau prima, zelfs aan de telefoon. Ieder staat klaar om je bij te staan met raad en daad

Assortiment
Ik telkens wat ik zoek

Extra toelichting
Ik vind het een 'coole' winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cora van Vliet 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zowel in de winkel als op de website is alles keuring ingedeeld, overzichtelijk. In de winkel zelf zijn de mensen ook vriendelijk.

Service
Zodra je in de winkel komt, word je benaderd en gevraagd of je iets wilt drinken, waarvoor je komt, zodat je naar het juiste loket wordt doorgezet. Verder, als je vragen hebt, kun je bellen en ook daar word je uitstekend geholpen. De mensen die er werken hebben ook ECHT kennis van zaken. Wat een verademing!

Assortiment
Er is inmiddels al heel veel te verkrijgen bij Coolblue. Van beamer tot afwasmachine.

Aanbeveling
Alles gaat altijd goed. Ruim assortiment, goede voorlichting voorafgaand aan het verkoopproces, tijdens en erna!

Extra toelichting
Coolblue, Ga Vooral Zo Door!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michael 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Goed bereikbaar via verschillende media

Aanbeveling
Makkelijk te bestellen, snel bezorgt op een tijd die jou uitkomt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je kunt ook een ander afhaal punt kiezen.

Service
Snelle service. Savonds besteld de volgende dag thuis.

Assortiment
Veel keuze

Extra toelichting
Spullen zijn netjes en veilig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg gemakkelijk om iets te vinden op hun site

Service
Snelle reactie op de mail en op sociaal media zoals Twitter

Assortiment
Bijna alles te vinden, soms iets duurder dan ergens anders maar met deze geweldige service is het dat wel waard

Aanbeveling
Heel groot voordeel, ze hebben 5 winkels waar je ook nog alles kan vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivon 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een duidelijke site ,simpel ,overzichtelijk

Service
Snel antwoord na een vraag

Assortiment
Echt alles wat je wil , verzin het maar

Aanbeveling
Ben hier nu zeker vast klant

Extra toelichting
Is echt niet nodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Femke 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
VLugge en snelle service!

Assortiment
Heel uitgebreid!

Aanbeveling
Gemakkelijk, snelle service, goede keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TeunLeegwateramstelveen 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer duidelijke website, waarin je goed je weg weet te vinden.

Service
Na contact over de handleiding heeft men mij wel verder geholpen.

Assortiment
Veel voor weinig!

Aanbeveling
Al aardig wat produkten besteld en steeds goed afgeleverd en........
Op tijd.

Extra toelichting
Genoeg toch

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Assortiment
Coolblue heeft vele types in het aanbod!

Aanbeveling
Zeer snelle levering, perfect!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mari 09-06-2016 In de winkel gekocht
eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
nummertje trekken goed systeem iedereen op tijd aan de beurt

Service
personeel neemt tijd om iets uit te leggen en heeft er verstand van

Assortiment
alles op voorraad en anders snel daar

Aanbeveling
kwaliteit op alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert Vermeulen 09-06-2016 In de winkel gekocht
Boomsesteenweg Wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig om te bestellen

Service
Vriendelijk en behulpzaam personeel

Aanbeveling
Gemakkelijk berijkbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 09-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,2

Gemak
Eenvoudig je gewenste producten te vinden en te bestellen.

Service
Na je bestelling / betaling wordt je goed op de hoogte gehouden van het vervolg, de verzending.

Assortiment
Heb ik me niet echt in verdiept, maar ik vond beide gewenste producten gelijk.

Aanbeveling
Ik ben zelf ondernemer met een stenen winkel, dus eigenlijk teken ik mijn eigen doodvonnis als ik bij jullie bestel, laat staan mensen ga aanbevelen.

Extra toelichting
De site zit erg goed in elkaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renee 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk mijn gewenste product gevonden en snel geleverd

Service
Snelle bezorging (s middags besteld, volgende ochtend in huis)

Assortiment
Prima!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Kasper 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zelfde login en overzicht voor alle coolblue winkels.

Service
Verkeerd geadresseerd, door oud adres in account. Dit aangepast voor bestellen, maar bestelling was toch op oude adres. Had met nieuw winkelmandje moeten beginnen, gebeld om 23:15 en direct in orde gemaakt, super service.

Assortiment
Ruim.

Aanbeveling
Snelle levering, super ruil- en garantiebeleid, is voor mij de soms (kleine) meerprijs waard. Productbeschrijvingen, vergelijken en kenmerken is soms een te generiek productattributen systeem voor een specifieke productcategorie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HG 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht, eenvoudig vergelijken en een goede prijs.

Service
Nou eerlijk gezegd... alles gaat vanzelf. Geen extra service vragen gehad. Levertijd binnen een dag.

Assortiment
Ik zocht een Miele wasmachine, die waren er voldoende. Tevens genoeg informatie om te kunnen differentiëren / te kiezen.

Aanbeveling
Zoals gezegd, alles goed in orde met Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AM Baas 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Thuis rustig op m'n gemak uitzoeken , geen drukke winkels langs met rot verlichting waar ik sterretjes van ga zien en doodmoe word

Service
Als je vragen hebt , worden ze meteen beantwoord

Assortiment
Niks duurder , ( soms goedkoper ) als andere webshops

Aanbeveling
Zie drie bovenstaande vragen

Extra toelichting
Ja , op het apparaat , de kan draait dezelfde kant los als de onderkant met mes die je op de motor draait , dus als je zo slim bent als ik en aan het handvat van de kan deze van de blendermotor probeert te draaien , loopt alles eruit aan de onderkant , want dan draai je alleen de kan en de onderkant met mes los , dus kan je weer van voren af aan beginnen . En als je niks meer in huis hebt , heb je pech .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bert verlinden 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk bestellen

Service
supersnel,22u30 besteld,8u45 smorgens geleverd.

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
super !!!

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MirjamD 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zondagavond om 22.30u besteld, het ging supermakkelijk vanaf mijn mobiele telefoon.

Service
Zo'n late bestelling en dan toch de volgende ochtend om 10.30u het product al in huis hebben, geweldig!!

Assortiment
Zeer groot, genoeg keus.

Aanbeveling
Leuke verpakkingen, supersnelle service, alles werkt gemakkelijk, veel reviews. Ideaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mcle 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer overzichtelijke website

Service
Telkens opnieuw wordt alles wat ik al bestelde de volgende dag geleverd.

Assortiment
Uitgebreid assortiment. Ik bestelde voor het eerst geen computermateriaal maar een stofzuiger en ook hier is de keuze ruim voldoende groot.

Aanbeveling
Tot op heden en na heel wat bestellingen verliep alles vlekkeloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JZwaart 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Informatie over producten is duidelijk en de navigatie binnen de site is goed

Service
Leveringstijden worden prima waar gemaakt! Bestelling 23.00 gedaan, volgende ochtend 10.00 in huis.

Assortiment
Ik vind tot nu toe altijd alles waarnaar ik zoek

Aanbeveling
Erg fijne ervaring, meerdere keren producten gekocht en nooit teleur gesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
nette website, had een pre-order en werd precies op de datum die was aangegeven geleverd

Service
heel goed, werd continue op de hoogte gehouden van status van bestelling.

Assortiment
assortiment is prima. Prijs is soms nog wat aan de hoge kant

Aanbeveling
gewoon de beste webwinkel qua service en dienstverlening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Hoek 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en duidelijk, met goed advies.

Service
Alles even duidelijk, doen wat beloofd is. Snelle levering, plaatsen en oude machine meenemen.

Assortiment
Ik vond het assortiment ruim voldoende.

Aanbeveling
Gewoon een goede webwinkel, geen poespas. Doen wat beloofd is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erna Beukenex 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en gemakkelijk besteld
Snel en op afgesproken tijd bezorgd

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Groot assortiment, betrouwbaar, leveren op moment dat je afspreekt, duidrli jl aanbod met ++ en --, je weet dus online wat je koopt en hoeft niet naar de winked, pricks -kwaliteitverhouding is prima

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christian 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke webwinkel, genoeg bijkomende informatiepagina's.

Service
Extra informatie gemakkelijk te bekomen via de klantendienst, vriendelijk en duidelijk.
Koerierdienst daarentegen faalde, waren vroeger aan huis dan de afgesproken leveringsperiode. Hopelijk meer succes bij de tweede afspraak?

Assortiment
Uitgebreid, Top 10 van aankoop is handig, reviews helpen bij de keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

CB 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed te zoeken op de web winkel wat je nodig hebt mooi geordend, bestelling is dan ook zo gedaan.

Service
levertijd was zelf 5 minuten te vroeg, maar daar mopperen we niet over, dus is zeker netjes geen uren wachten..

Assortiment
mooi assortiment en prijs is gewoon goed.

Aanbeveling
is echt coooooooool blue...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raes Cindy 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Niks van negatieve commentaar! Zowel in winkel perfect geholpen met superveel uitleg als vlug en correct bij bestellen! Top!

Assortiment
Kan het nog meer en beter? Voor mij alleszins meer dan genoeg.

Aanbeveling
Gewoon een aanradertje! Topwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

specht 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel besteld, snel bezorgd

Service
kwam op tijd

Assortiment
Heel goed, van alles besteld

Extra toelichting
alles correct, veel gekocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mies 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Helder , duidelijk, klantvriendelijk

Service
Superaardige medewerkers die de tijd nemen.

Assortiment
Verschillende zaken aangeschaft , ruime keus

Aanbeveling
Een verademing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ewout 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Als vanouds weer snel gevonden wat ik nodig had en volgende middag al weer in huis. Gewoon lekker snel allemaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke website

Service
snelle levering ze geven goede info over de levertijd en sluiten alles aan

Assortiment
prima

Aanbeveling
alleen maar goede ervaring mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MrT 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Snelle levering

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Wat je ook zoekt, je vindt het bij CoolBlue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jordi 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Televisie zou de volgende dag bezorgd worden maar vanwege vertragen bij PostNL werd dat een dag later. Ik vond dat geen probleem, maar werd netjes opgebeld dat er een kleine vertraging was en kreeg ook nog is netjes een Cadeaubon van 5 euro omdat het een dag erna pas bezorgd kon worden.

Assortiment
Genoeg keuze lijkt me!

Aanbeveling
Altijd snel en netjes geholpen. Ik raad dan ook iedereen aan om wat bij coolblue te bestellen als je van zekerheid en service houdt.

Extra toelichting
Ben helemaal tevreden met mijn televisie. Beeldkwaliteit en gemak van de televisie zijn fantastische. Ik raad dan ook iedereen aan, als je opzoek bent naar een mooie platte televisie tegen een vrij lage prijs is dit toch de beste uit ze categorie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esmeralda van vloten 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Op de bank, zo gedaan

Service
Wordt overal neergezet waar je maar wilt.

Assortiment
Zelf ik kan t vinden

Aanbeveling
Helemaal goed en makkelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

T v h 08-06-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede en snelle service en info

Service
Luisteren naar mijn behoefte

Aanbeveling
Schoon netjes ordelijk en behulpzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Klaas 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel en gemakkelijk bestellen

Service
Verzending te volgen via email.

Assortiment
Goed assortiment voldoende keuze en en kwaliteit

Aanbeveling
Goede ervaringen dat zegt genoeg

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ton haak 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
super site doet wat zij beloven .

Service
snel bezorgd .en geplaatst in dit geval wasmachine.

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
goed snel en doen wat zij beloven .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is goed en overzichtelijk vindbaar op meerdere devices.

Service
Ruime besteltijden en duidelijke communicatie!

Assortiment
Zeer ruim assortiment.

Aanbeveling
CoolBlue doet wat het moet doen en levert conform afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siebe 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke overzichtelijke site met zoek opties op bijv. smartwatch zo hoef je een product naam niet te weten en kun je rond kijken naar wat jou het meeste aanspreekt

Service
mocht een product het niet doen kun je het direct terug sturen en ook als je niet weet hoe een product werkt kun je contact op nemen met coolblue

Assortiment
Ze hebben heel erg veel, maar er ontbreekt zo nu en dan nog wel iets

Aanbeveling
goede en betrouwbare winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews