coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42302 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3458 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Helle 05-10-2017 Via de website gekocht

Product en service volgens verwacting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering. Zonder enkele probleem had ik achteraf de leveradres kunnen wijzigingen en het beste is dat je bij telefonisch contact met de klantenservice de wachtmuziek kan uitschakelen :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 05-10-2017 Via de website gekocht

Totale service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar n OLEDTV kwam ik bij CoolBlue uit, ook op aanraden van familie. De uitleg en de prijs was helder alleen zag ik niet direct de mogelijkheid van andere bezorgtijden. N belletje naar de helpdesk, waar n aardige en vooral heldere gozer opnam, gaf de oplossing. Ik had er bij het bestellen gewoon overheen gekeken. Goede info daarna over de bezorging en ik heb m binnen. Snel en goede service. Ben helemaal happy en zit opeens wel veel op de site van coolblue te kijken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

H. 't Hart 05-10-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service bij aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tenslotte gekozen voor deze winkel vanwege prijs en makkelijk vergelijken van de vele aangeboden apparaten, ook in combinatie met andere websites.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 05-10-2017 Via de website gekocht

Prima Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wasmachine keurig volgens afspraak geleverd en zonder problemen op de juiste plek (onder de droger) neergezet. Oude machine afgevoerd en aa vertrek van de bezorgers leek het net of het altijd zo gestaan had.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana 05-10-2017 In de winkel gekocht
Eindhoven

Geweldige serves

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk personeel. Goede uitleg. Veel op voorraad, top winkel. Een aanrader voor iedereen. Vooral als je nog niet weet wat je wil kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AB 05-10-2017 Via de website gekocht

Prettig winkelen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
CoolBlue is makkelijk shoppen. En je wordt goed op de hoogte gehouden wat wanneer gebeurd. Erg prettig!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Jan Thönissen 05-10-2017 Via de website gekocht

Perfect en eenvoudig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het zoeken op de site gaat gemakkelijk en bestellen gaat even gemakkelijk. De levering, zoals normaal, goed en snel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

R.Tjiealoi 05-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kopen vaker bij Coolblue en lees eerst de productinfo en revieuws,dan is de beslissing gauw gemaakt. Service/levering en garantie zijn uitstekend !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bouke de Jong 05-10-2017 Via de website gekocht

Correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed productassortiment, snelle en correcte aflevering door beleefde mensen. Bezorgers stelling zich netjes voor en plaatsen apparatuur correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hennie 05-10-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede ervaringen met Coolblue. En ook dit keer weer helemaal top. Bezorging was wel een b'tje laat (22.15 uur) maar wel keurig op de hoogte gehouden van de bezorgtijden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jarco 05-10-2017 Via de website gekocht

Goed (kop)e WIFI repeater

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals gewend een snele verzending. Ook toen ik nog een vraag had werd hier snel op geantwoord. Kortom alleen maar positief

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lex 05-10-2017 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel 11.00 uur s avonds via website besteld , volgende dag geleverd.
We hadden al ons hele arsenaal aan keukenapparaten besteld en die werden ook op tid en vaak van te voren via de gsm aangekondigd op tijd geleverd - ook binnengebracht door opgeruimde vrolijke bezorgers.
Dit was een klein artikel en kon gewoon aan de deur afgegeven worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sjors 05-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle bezorging. Makkelijke online omgeving met goede omschrijving. En originele tekste op het pakket zorgen dat ik met een grote glimlach het pakket opende!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GSchol 05-10-2017 Via de website gekocht

Goede service, snelle levering en scherpe prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heeft een aantal fysieke winkels waar je je voor kan laten lichten. Wij gingen naar Rotterdam ivm laptop keuze (2 in 1). Prettige voorlichting en we kregen niet het gevoel gepushed te worden. Uiteindelijk 1 maand later een keuze gemaakt, en die laptop konden we nergens goedkoper vinden dan bij Coolblue, en de bestelling werd de volgende dag geleverd. Allemaal prettige ingredienten voor tevreden klanten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KC 05-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering bij online bestellingen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben heel tevreden van de snelle levering van coolblue en de goede track mogelijkheden van de pakketjes. De online shop is overzichtelijk, echter mis ik de kans om meerdere producten tegelijk met elkaar te vergelijken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

LL 05-10-2017 Via de website gekocht

Deskundigheid is TOP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De hulp bij het zoeken en mijn vragen over het product werden snel, deskundig en meer dan correct behandeld

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarie van den Brug 05-10-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bezorgd get ging niet helemaal goed maar is super opgelost!
Ik bestel mijn volgende apparaat zeker bij cool blue !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sonia Verbeke 05-10-2017 Via de website gekocht

Coolblue dat is mijn winkel!

Algemene score

8,0
De gekochte produkten wrden steeds de volgende dag geleverd
Ze zijn zeer degelijk ingepakt zodat er nooit schade is.
Het is heel eenvoudig om een produkt te kiezen, er staat voldoende informatie bij en bestellen is super gemakkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 05-10-2017 Via de website gekocht

Als je snel een goed product nodig hebt.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Vliegtuig voor komende zaterdag was al geboekt, maar aan boord van een zeilschip beschadigen harde koffers het interieur. Vanwege eerdere ervaring met CoolBlue een zachte kofffer gezocht en gevonden. Besteld en de volgende dag al geleverd. Nu kan ik zorgeloos met vakantie.

Reageer

Marja 05-10-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Webshop is heel overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Bestelproces heel envoudig. Goede indicatie van de levering en goede medewerkers die alles aansluiten. Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ator 05-10-2017 Via de website gekocht

Standaard bestelling

Algemene score

7,0
Een 7 omdat het gewoon een standaard bestelling betrof, netjes afgeleverd etc. Qua service kwam er verder weinig aan te pas.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

G Orlandi 05-10-2017 Via de website gekocht

Later bezorgd dan via mail aangekondigd

Algemene score

6,0
Volgens jullie mail, zou mijn bestelling bij Bruna Geldrop op 3 okt op te halen zijn, maar het kwam op 4 okt pas: ik ben dus onnodig op 3 okt 2 keer naar de Bruna gegaan: zonde van mijn tijd!

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Danny van Bakel 05-10-2017 Via de website gekocht

Altijd weer snel geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klik en klaar. Duidelijke site, duidelijke bezorginfo en geleverd volgens afspraak. En wel zo fijn dat het door Postnl wordt geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mekkie 05-10-2017 Via de website gekocht

Goed en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een koptte wasmachine heb je zo snel mogelijk nodig. "s Avonds bestelt en de volgende dag in huis. Bezorging zeer vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen01 05-10-2017 Via de website gekocht

Fantastische afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hoewel niet tevreden met mijn aankoop ben ik enorm blij met Coolblue!
Het product (wasmachine) werd zonder discussie terug genomen/opgehaald. Komen afspraken na, vriendelijke/nette bezorgers.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marianne 05-10-2017 Via de website gekocht

snelle service

Algemene score

7,0
duidelijk aanbod, ruime keuze, gemakkelijk voor de gebruiker en er gebeurt wat op site staat en beloofd wordt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R. Stel 05-10-2017 Via de website gekocht

Prima op tijd en goed Afgeleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Prima tv makkelijk te installeren, het was een 2e keus product maar prima geleverd.
Werkt perfect. Veel waar voor een redelijke prijs

Reageer

Zaïre 04-10-2017 Via de website gekocht

Coolblue eerlijk bedrijf en top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue lost problemen altijd naar tevredenheid op. Dit maakt het een betrouwbaar bedrijf waardoor we bij voorkeur al onze zaken bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wilma 04-10-2017 Via de website gekocht

Vlotte en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keus, goede service en ook bij aflevering en plaatsing alles netjes geïnstalleerd en oude wasmachine mee genomen, vriendelijke medewerkers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 04-10-2017 Via de website gekocht

Ik kan mijn koffers pakken!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kies voor coolblue omdat ik de service en de aandacht voor de klant bijzonder goed vindt. Helaas zijn ze prijstechnisch niet altijd het goedkoopste, maar voor een paar euro verschil ga ik toch voor de service. Ik heb voor mijn vakantie 2 samsonite koffers besteld. Er ging iets mis met de betaling: geld wel afgeschreven maar de site gaf aan dat de bestelling mislukt was. Direct de klantenservice gebeld en daar uitstekend geholpen. Keurig netjes teruggebeld ook zoals beloofd. Het leuke vind ik dat coolblue zelfs een mail stuurt over hoe je de sloten in moet stellen met een video erbij. Ik had de koffers nog niet eens binnen! Echt top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 04-10-2017 Via de website gekocht

Overzichtelijke website, bezorging volgens afspraak

Algemene score

9,0
Heel fijn dat er gratis kan worden bezorgd in de avonduren. Ook fijn dat op de website reviews van anderen te lezen zijn, daarop gebaseerd heb ik mij keuze voor de tv gemaakt (voor de rest raak ik de weg kwijt in de vele keuzemogelijkheden). Eenmaal de keuze gemaakt, had ik de tv de volgende dag in huis, alles verliep makkelijk en snel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merel 04-10-2017 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering (volgende dag) binnen afgesproken tijdvak. De diepvries werd door de bezorgers op de juiste plek gezet, maar uitpakken/aansluiten en meenemen van het verpakkingsmateriaal gebeurde pas na mijn verzoek ("dat doen we alleen als de klant er om vraagt").

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rien Iriks 04-10-2017 Via de website gekocht

Super snelle bezorging

Algemene score

9,0
Zondagavond een bestelling geplaatst en maandag morgen in huis.
Duidelijke webshop. Goede informatie super tevreden 👍

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bas en Karin 04-10-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie betaalbare wasmachine gezien op de site, besteld en volgende dag werd die geleverd. Heren waren netjes op tijd en hebben de oude machine meegenomen en de nieuwe aangesloten en geinstalleerd. Dit alles was binnen 15 minuten gebeurd! Al met al dus top service, bevelen iedereen Coolblue aan

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 04-10-2017 Via de website gekocht

Snelle uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Keuze tot avond levering zonder extra kosten. Kwaliteit prijs verhouding is ook goed. Ruime keuze in producten in zelfde categorie.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

? 04-10-2017 Via de website gekocht

Prima aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer positief over de levertijd van 1 uur. 20 Minuten voor levering gebeld door bezorgers en keurig op tijd afgeleverd en geplaatst volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad Mulder 04-10-2017 Via de website gekocht

Snel en duideljik

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site van Coolblue is zeer overzichtelijk en gemakkelijk. Levering van het artikel is zeer snel. Prima dus.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Conty 04-10-2017 Via de website gekocht

Coolbleu had de primeur.

Algemene score

10,0
Mijn handset van de vaste telefoonlijn was gesneuveld. Vervelend, want je bent telefonisch niet bereikbaar op de vaste lijn. Zondagavond om 21.35 uur een nieuwe
handset besteld. Voor het eerst een betaling via internet gedaan. Altijd koop ik spullen in een winkel, maar dit kon niet anders. Een buurman beveelde Coolbleu aan. Betrouwbaar en afspraak is afspraak. Dus kom op, eens moet de eerste keer zijn. En ja, maandagmiddag om 16.00 uur kon ik de nieuwe handset gebruiken. Snelle levering, zonder extra kosten, en per mail kon ik het pakket volgen. Super! “Doe de postbode de groeten” stond er in een mail, ik moest daar vreselijk om lachen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Minkie 04-10-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitgebreid assortiment met een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding.
De mogelijkheid om persoonlijk advies te krijgen en het product in de fysiekewinkels te zien is een top concept

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veron 04-10-2017 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven! Volgende dag bezorgd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product was makkelijk vindbaar op de website. Heel veel keus in verschillende prijsklassen. Goede productinformatie, veel reviews met plus- en minpunten waardoor vergelijking mogelijk was.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Louis 04-10-2017 Via de website gekocht

mooi design

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima kan met mooi design. 1 minpunt er zit geen Nederlandstalige handleiding bij. Handig formaat voor dagelijks gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Reijer 04-10-2017 Via de website gekocht

Super service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanaf de bestelling wordt er constant gemaild over de voortgang, een snelle levering en duidelijke website.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Otto 04-10-2017 Via de website gekocht

Topservice, uitstekende communicatie - alles geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop erg graag bij Coolblue - niet altijd de allergoedkoopste maar wel altijd de beste service! De communicatie over bestellingen is altijd prima, en ik moet altijd lachen om de berichten en teksten op de verpakking - het enthousiasme spat ervan af!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 04-10-2017 Via de website gekocht

Heel klantvriendelijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Toegangelijke website. Gezellige en vriendelijke toon in de e-mail. ' s Middags bleek mijn oplaadsnoertje (van mijn al oude) IPad niet meer te werken. ' s avonds snoertje besteld en de volgende dag binnen. Het werkt ook goed dus snel weer een opgeladen IPad. Wat ook prettig is dat er geen verzendkosten zijn. Niet zo lang geleden in de winkel in Rotterdam geweest voor advies bij aanschaf van een sporthorloge. Ook daar goed en heel vriendelijk geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred wolf 04-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en alles in orde

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima shop. Ik heb er meerdere malen diverse artikelen besteld. Nooit een probleem ondervondenm.
Laatste aankoop betrof electrisch waterflosser, de "waterpik". Artikel is helemaal in orde gearriveerd de dag nadat ik het had besteld reeds in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eleses 04-10-2017 Via de website gekocht

Ècht goede service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er werd direct en adequaat gereageert op een email van mij (op een zondag). Het probleem werd snel en goed opgelost. Ik was aangenaam verrast.
En, heel leuk, ik kreeg nog een leuke kaart in de brievenbus.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jenny 04-10-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles makkelijk te vinden op te site en is duidelijk. Levering is snel en de service van het personeel is goed en netjes.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Andreas Reinicke 04-10-2017 Via de website gekocht

Zeer goede webwinkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super service, bezorging binnen een dag, zelfs als de bezorgdag zondag is. Bovendien zeer scherp geprijst!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keir 04-10-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben echt tevreden met Coolblue. Goed advies van hun klantenservice gekregen en hele snelle levering. Aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabine Matthijs 04-10-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben voor Coolblue gekozen, omdat ze de producten thuisbezorgen, op de juiste plek zetten, aansluiten én de oude apparaten weer meenemen. Daar waren we erg blij mee, want dan hoeven wij in ieder geval niet zelf te sjouwen.
Ja ik heb ook negatieve ervaringen gelezen op de site van Coolblue, maar ik wil graag mijn positieve ervaring delen, dat ze dus wél de producten thuisbezorgen en aansluiten.
Daarnaast heeft Coolblue heel veel keus aan in dit geval witgoed. De site is overzichtelijk, er staat duidelijk een omschrijving van het product met de pluspunten, maar zeker ook de minpunten en dat vind ik wel zo eerlijk. Soms zit er bij de omschrijving een video, zodat je daadwerkelijk kunt zien hoe het product werkt en daardoor wordt het makkelijker een keuze kunt maken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews