coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3439 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter Suurmond 11-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudig artikelen vinden, en bestellen.

Service
Werd 10 minuten na mijn bestelling (tegen 22:00u) al gebeld voor een bezorgafspraak!

Extra toelichting
Prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CédricV 11-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
+Levertijd ok
-Factuur (al dan niet weerlegging van BTW) was verwarrend.

Assortiment
Ik vond exact wat ik nodig had

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

john arntz 11-03-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Service
omdat ze niet goed iets opgeschreven hebben ben ik al vanaf maandag aan het wachten op mijn ipad

Assortiment
normaal gaat alles goed maar dit keer is echt een tegenvaller, jammer dit

Aanbeveling
normaal een 10 maar door dit voorval nee echt jammer

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Goed

Reageer

Andries 11-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website is gebruiksvriendelijk.
Goede product informatie.

Service
Hoeft geen moeite te doen om klanten service te benaderen.

Assortiment
Voor elk wat wils op vele gebieden.

Aanbeveling
Doen wat zij beloven, prijs verhouding product voor mij goed.
Advies en opmerkzaam maken op andere merken prima.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marinus 11-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Geen opmerkingen, alles is goed te vinden.

Service
Geen ervaring mee. De producten die ik tot nog toe aangeschaft heb voldeden qua kwaliteit en levertijd altijd aan de verwachting.

Assortiment
Heb niets gemist.

Aanbeveling
Geen opmerkingen

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freek 11-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site is erg duidelijk, er is veel productkeuze en de beschrijvingen van de producten zijn erg duidelijk.

Service
Bestellingen worden zeer snel afgehandeld.

Assortiment
Alles is netjes per productcategorie gesorteerd, er is veel keuze, de productenlijst kan gefilterd worden.

Aanbeveling
Alles wat belangrijk is voor een online webshop heeft coolblue geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C Hardenbol 11-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, groot assortiment.

Service
Keurige klantvriendelijke behandeling. Jullie doen wat je beloofd. Ik had 1 keer een probleempje maar jullie loste het keurig op. Ga zo door, ik kom vast weer een keer bestellen.

Assortiment
Prijs, assortiment, alles bij jullie okay! Echt een negen verdient.

Aanbeveling
Nog nooit tegen gevallen of teleurgesteld.

Extra toelichting
Nee, momenteel niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rikkie 11-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijke site

Service
Doen wat ze beloven

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
Zeer aangename eerste kennismaking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Krista 10-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ideaal deze internetwinkel. thuis relaxed achter je pc de beschrijvingen van wasmachines zoeken en dan de best passende heel simpel bestellen via coolblue. Het was de eerste keer dat ik hier iets bestelde, maar dat gaat veranderen. echt top.

Service
voor 24 u besteld en de volgende dag al in huis. Nou als je dat geen service kunt noemen.
En van de leverancier een paar smsjes over hoe laat er geleverd word. top.

Assortiment
ik kon vinden wat ik wilde. Dus prima.

Aanbeveling
gemak, simpel, service, plezier, praktisch!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dorientjemiene 10-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanuit je luie zetel heb je een heel assortiment aan produkten

Assortiment
een ruime keuze in verschillen prijsniveau's

Aanbeveling
aangename, duidelijke website

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JB 10-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Snelle service, zoals belooft indien op voorraad de volgende dag in huis.

Assortiment
Er is een ruime keuze uit vele artikelen en qua prijs zit het ook wel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DC 10-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat is er makkelijker dan in de webshop bestelen en op de gewenste plaats laten leveren.

Service
Kan niet beter.

Assortiment
Ruime keuze uit zowat alles.

Aanbeveling
Met Coolblue nog nooit enig probleem gehad.
Altijd stipt en verzorgd.

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DFW 10-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
producten snel te vinden

Service
Snelle bezorging, degelijke verpakking en toch niet al te groot (geen overbodig karton/vulsel. Enige minpuntje ligt bij bezorgdienst PostNL: track & trace loopt vaak achter op realiteit.

Assortiment
Kon een ruime keuze vinden; zou niet weten welke alternatieven ik nog miste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HTV 10-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk website. Snel gevonden wat ik nodig had. Werd goed op de hoogte gehouden waar mijn bestelling was.

Service
Vandaag besteld, morgen geleverd, klopt helemaal.

Assortiment
Ze hebben veel wat een mens nodig heeft. Van rugzak tot wasmachine, of een telefoonhouder in de auto.

Aanbeveling
Gewoon een uitstekende winkel. Ga ik elke keer naar toe als ik online bestel, want vaak zijn ze goedkoper dan de rest. En ik weet dat ze er de volgende dag mee aan de deur staan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

pvp 10-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Hele duidelijke afspraken, je wordt heel goed op de hoogte gehouden wanneer je je bestelling kunt verwachten.

Aanbeveling
Bijzonder vlotte en vriendelijke service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mr de B 10-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Prima klantenservice

Aanbeveling
Betrouwbaar adres en zeer snelle levering. Absolute aanrader. Prettige kopers ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 10-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Selecteren en bestellen is een fluitje van een (Euro)cent.

Service
Na bestelling wordt alles keurig verwerkt en vorderingen van verzending worden duidelijk en correct doorgegeven.

Assortiment
Ruime keuze in het product waarnaar ik op zoek was en makkelijk om meerdere producten te vergelijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NancyD 10-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kan de artikelen thuis rustig bekijken, vergelijken, er informatie online over opzoeken, ...

Service
Zéér snelle levering: product maandagavond besteld, en dinsdagochtend reeds geleverd.

Assortiment
Ruim aanbod, ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merijn 10-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen tot vlak voor twaalf, volgende dag in huis. Of vandaag nog en zelfs op zondag.

Service
Snelle levering, nog nooit gezeur gehad.

Assortiment
Heeft het een stekker? Dan verkoopt coolblue het.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Snerry 10-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Erg makkelijke website, maar ik zocht een Eastpak rugtas en kon niet altijd het verschil zien tussen de tassen. Sommige leken wel erg veel op elkaar.

Service
Ik bestelde zondag en werd maandag al op de hoogte gesteld dat mijn rugtas die dag bezorgd werd. Echt top!

Assortiment
Ik ben elke keer verbaasd hoeveel spullen jullie in het assortiment hebben.

Aanbeveling
Snelle levering, goede updates over waar mijn bestelde product was en een breed assortiment. Een absolute aanrader dus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dvds 10-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk aangegeven op de website

Service
Met een dag is het bestelde binnen

Assortiment
Meest gangbare staat vermeld

Aanbeveling
Fijne webwinkel

Extra toelichting
Probeer het zo te houden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eddy S 10-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk met een groot aanbod, dus snel vinden wat je zoekt.

Service
Klantenservice niet nodig gehad, levering zelfs sneller dan verwacht en een duidelijke omschrijving en mogelijkheid om te retourneren.

Assortiment
Wat ik nodig had kon ik snel vinden, met een prima prijs/kwaliteit verhouding.

Aanbeveling
Even naar de site, uitzoeken vergelijken en kopen, lekker makkelijk en een super snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Roos Sieperda 09-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en eenvoudig te bestellen.

Service
Snelle levering op afgesproken datum en te volgen via track en trace.

Assortiment
Het artikel voldoet ruimschoots aan de verwachting en heeft daarbij een redelijke prijs.

Aanbeveling
Men hanteert een duidelijk overzicht met betrekking tot service, klachten en retourneren. Deze winkel is een echte aanrader!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisa 09-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Service? Als het om de bestelling gaat, die is de volgende dag geleverd. Prima.

Assortiment
Heb 1 artikel gezocht en besteld, weet niet wat Cool Blue allemaal heeft, maar zal er zeker kijken wanneer ik iets nodig heb.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joke 09-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
het zoeken van een product en bestellen is erg makkelijk. En de aanspreektoon is heel uitnodigend en vriendelijk.

Service
Snelle bezorging en als een product niet goed is kan je het terugsturen zonder enig probleem.

Assortiment
Er zijn veel verschillende items te koop

Aanbeveling
Ik voel me serieus genomen als klant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Wendy 09-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is erg duidelijk met veel productinformatie en reviews van andere gebruikers. Dat heeft erg geholpen bij het maken van een keuze.

Service
23.59 besteld en de volgende dag in huis. Super snel!

Assortiment
Het assortiment is ruim. Helaas niet altijd de goedkoopste.

Aanbeveling
Coolblue is betrouwbaar, heeft een snelle levering, goede service en is zeer klantvriendelijk. Dit bedrijf snapt de klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 09-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Hoe, vergelijken en selecteren uit een flinke hoeveelheid mogelijkheden werkt goed bij Coolblue.

Service
Al eerder ben ik eens met een pc probleem in de winkel geweest en ook aan de telefoon werd ook heel goed meegedacht en werd mijn pc weer geactiveerd.

Assortiment
Het assortiment is enorm breed.

Aanbeveling
Ik heb diverse mensen gesproken, heb nauwelijks hoeven wachten en er werd mij bij ieder bezoek koffie aangeboden.

Extra toelichting
De mensen achter de balie waren deskundig, ze kwamen met goede (maar ook voordelige) oplossingen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dantheman 09-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Helder overzicht

Service
het is zoals het er staat, vandaag besteld, morgen in huis.

Assortiment
heb het idee dat de meeste spuillen te verkrijge zijn. heb niet echt vergelijkend warenonderzoek gedaan, vandaar 8.

Aanbeveling
Snel, eerlijke prijs, betrouwbare levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

richard 09-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk en duidelijk

Service
Leveren daadwerkelijk de volgende dag bij bestelling laat op de avond

Aanbeveling
Duidelijke site en snelle levering met track en trace

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Poekema 09-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Er werd een herinnering gestuurd dat de cartridges wsl bijna leeg waren. Terecht. Onmiddellijk nieuwe besteld.

Service
Dag erna al gebracht door postbode in voormiddag.

Aanbeveling
Zeer tevreden op alle gebied

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 09-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
ik geef nooit meer dan een acht, met een tien is de absolute perfectie bereik en is er niks meer te verbeteren

Service
snel, netjes

Assortiment
gewoon goed, je ziet door de bomen het bos nog en dat beperkt de keuzestress enigszins

Aanbeveling
Ik het al van alles bij coolblue gekocht en dat ging altijd goed

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martin 09-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alle processen lopen goed bij Coolblue...

Service
Coolblue zegt was ze doen, én doet ook wat ze zeggen, top!

Assortiment
Mis aan de WiFi kant bijv. Ubiquity en dergelijke

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Frank L 09-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website, snel vergelijken van producten

Service
Snelle levering.

Assortiment
Voldoende alternatieven om je keuze gericht te kunnen maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pieter 08-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Hele goede omschrijving van het product, met de + punten maar ook de - punten

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
bijna alles te verkrijgen tegen een redelijke prijs..

Aanbeveling
Heerlijk relex winkelen, zeer goede uitleg van de artikelen.met zeer snelle levertijden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willemijn 08-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer overzichtelijke site waar je producten eenvoudig met elkaar vergelijkt.

Service
Altijd zeer goed geholpen als er onverhoopt iets stuk was.

Extra toelichting
Aangenaam verrast toen ik de keuze kreeg een 'tweedekansje' te kopen, een door een klant geretourneerd product waar niets mis mee was. Scheelde toch 30 euro.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Raytill 08-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snelle levering

Service
De service s helemaal prima!!!!

Assortiment
Je kan het zo gek niet verzinnen of coolbleu heeft het.

Aanbeveling
Service is top!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nick Simons 08-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gemakkelijk voor een bestelling te plaatsen en perfecte levering

Service
Alles wordt zo goed mogelijk geinformeerd en je krijgt de exacte uren van levering doorgegeven. Klantvriendelijkheid echt top

Assortiment
Groot assortiment aan producten , tv besteld die volgens vandeborre niet meer geleverd werd en toch te verkrijgen bij coolblue. 5" groter en dezelfde prijs.. Kan niet beter

Aanbeveling
Kan niets anders zeggen dan perfecte dienstverlening + klantvriendelijkheid. Zeer tevreden alles wordt geleverd zoals men zegt en je wordt op de hoogte gehouden . beter kan niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 08-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bestellen

Service
Snelle levering

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
Maakt een goeie indruk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

singer55 08-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen fluitje van een cent! Uitgebreid assortiment en duidelijke site.

Service
Snelle levering. Zelfs op zondag!

Assortiment
Uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Scherpe prijzen. Gemakkelijke bestelling en betaling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JoKin 08-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heldere webpagina's

Service
chatfunctie is echt super

Assortiment
naast coolblue had alleen bol.com het product wat ik zocht. andere laptopverkopers niet

Aanbeveling
goede eerste ervaring, volgende keer zeker weer bij coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ging direct naar wat ik nodig had zonder tijd te verspillen.

Service
Net als beloofd was de product bij de volgende dag bij mij thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

btig 07-03-2016 In de winkel gekocht
utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
je krijgt in de winkel een goed advies, ze vragen naar bijv. welke ruimte je het gebruikt (beamer)vanuit welke hoek het licht komt. Vragen war ik nog nooit van gehoord had. Hierdoor kreeg ik de juiste beamer, en was nog goedkoper ook.

Service
ik had de beamer de volgen ochtend nodig, geen punt zijden ze. En, hij was nog op tijd bezorgd ook (voor 7 uur)

Assortiment
bijna teveel om te kiezen, daar heb je echt advies bij nodig.

Aanbeveling
ik kijk eigenlijk niet eens meer bij andere sites

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website en makkelijk bestelproces!

Service
De voortgang van de bestelling wordt perfect gecommuniceerd via Email en de PostNl app.

Assortiment
De te bestellen artikelen zijn leverbaar in verschillende prijsklassen en het is makkelijk deze te vergelijken.

Aanbeveling
Een eerlijke winkel met duidelijke taal. Geen kleine lettertjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sheila 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De bestelling heb ik vanuit mijn luie stoel geregeld!

Service
Je weet precies wanneer en hoelaat je jouw bestelling kunt verwachten en natuurlijk de super snelle levering, zelfs op zondag!

Assortiment
Ik heb snel kunnen vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Met name vanwege het gemak en de snelle levering. Wat nog verrassend was, was de levering op zondag zonder extra kosten! Super!

Extra toelichting
Ga zo door met de goede diensten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maaike 07-03-2016 Via de website gekocht

Algemene score

3,5

Gemak
gemakkelijk online te bestellen

Service
hele slechte ervaring met de bezorgers! deze waren zeer grof en hebben onze trap vernield: vrijwel over de gehele trap groeven gemaakt in het schilder- en houtwerk. zonder excuses aan te bieden zijn ze vertrokken, terwijl we voordien hadden gemeld dat onze wasmachine op de tweede etage stond. zeer asociale mannen, waarna cool blue ons €100 aanbiedt ter reparatie terwijl de reparatie op zijn minst €1000 zal bedragen. we zijn nu juridische stappen aan het overwegen. fijne wasmachine maar koop deze niet bij cool blue!

Aanbeveling
ernstige beschadiging van de trap bij levering, waarna cool blue weinig responsief is

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 08-03-2016

Hoi Maaike, dat klinkt helemaal niet best en we willen graag alles doen om dit netjes voor je op te lossen, want dit kan echt niet door de beugel. We ontvangen graag een ordernummer van je, deze kun je middels een privébericht via onze Facebookpagina doorsturen. Graag ontvangen we ook een korte uitleg van de situatie, kopieren en plakken van je review is voldoende. Voor nu wensen we je toch nog een fijne nachtrust.

Reageer

Inez 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een duidelijke website met veel produkten en een goede beschrijving daarvan.

Service
Levering binnen 24 uur en geen verzendkosten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Op internet zo makkelijk, veel keus aan merken en machine type s.ook te vergelijken, en de goedkoopste met gratis boven gebracht en aangesloten.TOP.

Service
Hele fijne nette jongemannen die alles netjes meenemen en plaatsen.Keurig.

Assortiment
Heel veel keus in merken en type s machine s en voor elke portomonee wel.

Aanbeveling
Ik kan niet anders zeggen dan makkelijk,goede service, veel keus , Donderdag besteld en volgende dag al weer wassen TOP.

Extra toelichting
Ik raad iedereen aan bij Coolbleu te bestellen echt hele goede service met veel keus aan producten, en snelle levering, oude wasmachine mee terug geen exstra kosten zoals bij andere zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ludo 07-03-2016 In de winkel gekocht
Wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Profesionele uitleg over aan te schaffen produkt

Service
uitstekend vooral als je in een van hun webwinkels koopt

Assortiment
Zo iets meer van sommige merken mogen aangeboden worden

Aanbeveling
Service en verkoopsvriendelijkheid personeel profesionele uitleg smeren je niets aan vragen naar wat u van het produkt verwacht en gaat dan soms met iets goedkoper buiten dan je eerst had gedacht

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rico 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede overzichtelijke website.

Service
Wachttijd om (telefonisch) contact te krijgen met klantenservice is erg laag, vriendelijk personeel en snel geholpen.

Assortiment
Tot zover zat alles wat ik nodig had in het assortiment.

Aanbeveling
Er is naar mijn mening geen enkele webshop waar ze alles zo goed op orde hebben als bij CoolBlue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tommy de Pagter 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gewoon zeer overzichtelijk

Service
Nooit een probleem als er iets geretourneerd moet worden

Aanbeveling
Gewoon geweldig.
Zij doen echt wat ze beloven!!!

Extra toelichting
De beste online winkel die ik ken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews