coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,3 Lees 42767 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1379 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ronald de Weert 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Er word je duidelijk aangegeven waar je op de website zit en in welk onderdeel van het aankoopproces. Duidelijk en overzichtelijk.

Service
De vele manieren van mogelijk contact (Facebook, twitter, etc. en inmiddels zelfs Whatsapp). Mooi makkelijk en kort schakelen.

Assortiment
Door de verschillende producten aan te houden op een aparte site is het wel overzichtelijk wat je waar moet zoeken.

Aanbeveling
Een webwinkel van alle gemakken voorzien!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Darek 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kon makkelijk vinden wat ik wilde.

Service
Diensten worden goed uitgevoerd. Vriendelijke en behulpzame bezorgers.

Assortiment
Een ruime keuze.

Aanbeveling
In vergelijking met andere winkels is Cool Blue veel professioneler.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marteijn 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site, bestelproces geen enkel probleem

Service
Bijzonder vlotte levertijd

Assortiment
Veel keuze in zelfde product

Aanbeveling
Prijs/kwaliteit is goed. Veel keuze in zelfde product. Bijzonder korte tijd tussen plaatsing van bestelling en levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht

Service
Volgende dag binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Accepteert geen credit card 04-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,0

Gemak
Nadat we betaalden met creditcard, accepteerde jullie dit niet.
Bank gebeld, die stuurde validatie code voor jullie toe, niet alsnog geaccepteerd .

Service
Daarna geprobeerd met andere creditcard: weer niet geaccepteerd.

Als jullie geen betaling met creditcard willen: zet die dan niet bij de opties.

Aanbeveling
Irritant om opnieuw alles te moeten invullen bij opnieuw niet geaccepteerde creditcard betaling, volgende keer liever andere webwinkel.....

Extra toelichting
Een aankoop met credit card, geeft ons een verzekering van een half jaar, dus zeker interessant.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 04-04-2016

Beste,

We vinden het zeer vervelend om te lezen dat uw creditkaart betaling niet is goedgekeurd. Het klopt dat wij nogal streng zijn. Dit komt om de veiligheid van ons en onze klanten te kunnen garanderen. Onze excuses voor het ongemak.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Pooky 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles is vrij duidelijk en makkelijk te overzien

Service
bestelling werd de volgende dag keurig aan de deur geleverd

Assortiment
Soms toch nét niet wat je zoekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ilse 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
een makkelijke site waar je makkelijk kunt vinden waar je naar op zoek bent

Service
super snelle levering van bestelling ..echt super !

Assortiment
er is genoeg keuze in iedere prijsklasse

Aanbeveling
dit was de 1-ste keer dat ik bij coolblue iets heb besteld en ben heel erg tevreden .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Als je iets nodig hebt, Coolblue heeft het.
Handige filters op de site om je Keuze te maken.
Goede plus en min punten over het product en reviews van andere gebruikers.

Service
Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling.

Assortiment
Ze hebben bijna alles

Aanbeveling
Ik vind het een goede, betrouwbare winkel. Ik vind de site enorm handig om het juiste artikel te kiezen en de plus en min punten over een artikel te lezen.
Ik zou bijna een 10 geven maar het kan altijd beter, dus vandaar een 9.

Extra toelichting
Coolblue heeft ook een filter genaamd Coolblue keuze, ik heb gezocht zonder deze filter maar ben uiteindelijk tot dezelfde keuze gekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MG 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
duidelijke website

Assortiment
zeer breed aanbod op voorraad

Aanbeveling
gewoon goed
zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manfred 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website, snelle levering

Assortiment
vrijwel alles op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
's Avonds gemakkelijk gevonden wat ik zocht en meteen besteld. De volgende dag al in huis. Top!

Service
Super snel

Assortiment
Ik vond meteen wat ik zocht voor een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

chocoladedroom 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
van achter je computer zoeken , vergelijken ... hoe simpel wil je het hebben .
en aangezien wij een eigen bedrijf hebben en dus beperkt "vrije"tijd om te zoeken is dit gewoon DE uitkomst

Service
gewoon super service , vrijdag besteld en zaterdag had ik al de nieuwe wasmachine , met gratis stofzuiger

Aanbeveling
de super snelle levering , en je kunt via track en trace gewoon zien waar de bestelling is via een land kaart hoe cool( bleu) is dat ?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabine Oostens 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
intijpen, zoeken, bestellen
Zo eenvoudig

Service
zaterdag besteld, zondag geleverd

Assortiment
vindt wat ik nodig heb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wesley 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles makkelijk te vinden op de website!

Service
De volgende dag al in huis. Netjes verpakt.

Assortiment
Veel producten! Mis alleen beetje de Apple watch producten.

Aanbeveling
Fijne (online) winkel waar ik vaker bestel!

Extra toelichting
Apple watch producten in de webshop! Die van Apple zelf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pontier 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een goede makkelijke website!

Service
Alles perfect verpakt, de volgende dag in huis!

Assortiment
Voor de tweede keer hier iets besteld, dus nog weinig ervaring met andere artikelen.

Aanbeveling
Hele goede service!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelke 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijke webshop.

Service
erg snelle levering

Assortiment
ik kan alleen neutraal antwoorden omdat ik het assortiment niet goed ken.

Aanbeveling
Zo ver ik begrepen heb, is coolblue goed voor haar personeel. Dat is belangrijk voor mij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Frank 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Keurig te vinden wat ik zocht

Service
Netjes geleverd

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
S avonds om 21.00 uur besteld,de volgende dag om 10 uur. Geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francisca 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke,overzichtelijk website met uitleg en een klantenservice tot heel laat bereikbaar.

Service
Medewerker klantenservice zeer vriendelijk,meedenkend en geduldig. Medewerkers bezorgservice ook erg vriendelijk.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment in alle prijsklassen.

Aanbeveling
Een aanrader! Bijna tot middennacht je bestelling plaatsen en de volgende ochtend al in huis hebben. Zeer goed geprijsd met vele extra's aan service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Etienne Hartman 03-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer groot assotiment.Prima website.

Service
Ook indien je iets wilt terugzenden, staan ze klaar met advies en hulp.

Assortiment
Wat vind je er nu niet??

Aanbeveling
Een 10 geef ik niet zomaar weg, maar zij zijn er dichtbij.

Extra toelichting
Ga zo door. Laat de aandacht niet verslappen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob 03-04-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Personeel is weet allemaal erg veel van de producten en kunnen alle mogelijke vragen beantwoorden.

Service
als je de winkel binnenkomt krijg je gelijk een kopje thee of koffie aangeboden en wordt je zodra je aan de beurt bent naar de werknemer gewezen die je gaat helpen.

Assortiment
Ze hebben alles, van stofzuigers tot telefoons.

Aanbeveling
Gewoon super service en een super bedrijf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 03-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles staat overzichtelijk bij elkaar. Je kan daarna zelf een selectie maken wat voor jou belangrijk is.

Service
Coolblue had jaren geleden service al hoog in het vaandel. En dat geldt nu nog steeds. Als je bij Coolblue iets koopt, dan je er van op aan, dat als er problemen zijn, je goed wordt geholpen.

Assortiment
Tja, wat hebben ze niet? Er is keuze genoeg.

Aanbeveling
Mijn persoonlijke aanbeveling is een 10. Websites zijn goed op orde en overzichtelijk. De service is dit in orde. Dit is de winkel en website waar men nog echt de slogan kent: De klant is koning.

Extra toelichting
Ik geef 4 keer een 10, ik zou echt niet weten wat Coolblue nog kan verbeteren. Ik heb er in ieder geval goede ervaringen mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lian 03-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Duidelijke website. Bestellen is eenvoudig

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Snelle levering, ontspanningsoefeningen om het wachten minder stressvol te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ed 03-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
producten zijn makkelijk te vinden en er is een keuzehulp. je kunt filters instellen om je keuze te vereenvoudigen.

Service
bijzonder goed, 's avonds laat besteld en de volgende dag gratis geleverd is top!

Assortiment
Natuurlijk heeft coolblue niet alles maar wel een ruime keuze.

Aanbeveling
goed assortiment, goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering zijn pluspunten.

Extra toelichting
doos werd in nog grotere doos geleverd, helaas was de verpakking van de cartridges wel geplet door de doos van de printer. cartridges zelf waren niet beschadigd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Connie 03-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via website besteld. Video's over gebruik erg handig.

Assortiment
Alle soorten nespressomachines kan je kopen

Aanbeveling
Goedkoper dan de nespressomachines bij Nespresso.

Extra toelichting
Levering op afspraak ideaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelies 03-04-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed overzicht op de uitstekende website, prettige en ruime winkel, grote klantvriendelijkheid va het personeel

Service
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

Assortiment
Alles is er of kan snel worden besteld

Aanbeveling
Service, snelheid, klantvriendelijkheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs 03-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel keuze, makkelijke filters, snelle levering

Service
Levering binnen de dag + goede klantenservice indien er zich een probleem zou vormen

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Snel, veel keuze, goede service
Bijna perfect

Extra toelichting
Zeer tevreden over mijn aankoop, dankzij deze handige website veel informatie verworven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Xtof 03-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gemakkelijker of vanuit je luie zetel kan niet hé

Service
opvolging, mails en uitleg zoals je verwacht hedendaags

Assortiment
merken, types, alle prijs categories beschikbaar

Aanbeveling
perfect zal wel nooit bestaan zeker

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

NielsW 03-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles staat op de website goed vermeld en de extra informatie van de medewerker geeft meteen een goed beeld van het product.

Service
Tot nu toe altijd perfect geholpen. Veel bedrijven kunnen hier nog wat van leren!

Assortiment
heel uitgebreid met zelfs een 2e hands winkel via marktplaats. De prijzen zijn over het algemeen ook niet het hoogste.

Aanbeveling
combinatie van service, informatie, de website en aftersales zorgt ervoor dat ik coolBlue zeker aanbeveel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bavo 03-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Filters maken het mogelijk om exact zoeken wat je nodig hebt

Service
Snelle antwoorden op vragen

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Héél goede webshop met snelle levering die bovendien ook nog gratis is. Jammer dat er maar twee winkels zijn in heel Vlaanderen, maar de goede webshop compenseert hiervoor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robert 03-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke info en bestelproces

Service
Bij vragen altijd snel en duidelijk antwoord

Aanbeveling
Heeft een prima assortiment, duidelijke info en vergelijkingsmogelijkheid, nette prijs en zeer snelle en correcte levering. Al jaren lang!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 03-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Een ad hoc idee word beloont met een snelle levering.

Service
Weet ik niet, want ik heb nog geen problemen gehad.

Assortiment
Mag uitgebreid worden, als daardoor een langere levertijd van komt vind ik niet erg.

Aanbeveling
Overzichtelijke website(s) met elke hun eigen assortiment. En met diverse afhaal punten door het land. (wanneer in Almere?)

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jan 03-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Service
levering de volgende dag ... zonder melding of reden werd het twee dagen later. juist hier besteld vanwege de snelle levering :(

Aanbeveling
als de service zo slecht is scoor je niet hoger! twee dagen later leveren dan beloofd (zonder bericht) is gewoon slecht.

Extra toelichting
als de levering vertraging oploopt, laat het de klant weten!

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 03-04-2016

Beste Jan,

Onze excuses voor de vertraging en het bijbehorende. Dit was inderdaad niet de afspraak. We nemen dit uiteraard graag mee om onze service te verbeteren en in de toekomst verbeteren. Zou u uw ordernummer door willen geven?

Vriendelijke groet,
Maurits van Coolblue

Reageer

harry 03-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
eenvoudige bestelprocedure en snelle levering

Service
wasmachine is wel geinstalleerd maar lekte water.
Bleek een scheef opgedraaide plug aan de waterkraan te zijn. Dit werd afgedaan door meteen het mailadres van de fabrikant AEG te geven.

Aanbeveling
goede produkten, maar tegenvallende service

Extra toelichting
naar mijn idee had coolblue meteen na de slechte installatie de waterslang gewoon moeten vervangen zodat ik meteen gebruik van mijn wasmachine kon maken.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Coolblue 03-04-2016

Beste Harry,

Vervelend om te horen dat u de geboden oplossing via AEG als tegenvallend ervaart. Dit lossen we uiteraard graag op. We kunnen vanuit ons ook kijken naar een oplossing voor het probleem. Zou dit uw voorkeur genieten?

Vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

n crutzen 03-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Cool blue's site is helder en overzichtelijk en je vind makkelijk wat je zoekt.

Service
Geweldig. Ik kreeg zonder problemen mijn bestelling toegestuurd.

Assortiment
Ik heb bij Cool Blue een produkt kunnen vinden waarnaar ik al bij verschillende andere electronica ketens tevergeefs had gezocht.

Aanbeveling
Zelfs de tweedehands produkten kan ik aanbevelen. Ongelofelijk gewoon.

Extra toelichting
Ik heb echt niks negatiefs te zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

corne 02-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
ideaal bestellen wanneer het je uitkomt

Service
voor een bepaalde tijd besteld andere morgen product binnen geen waar gingen ruim 2 dagen overheen

Extra toelichting
maak waar wat je beloofd zo niet meld dit aan de klant

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Djilano 02-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Elke categorie heeft zijn eigen website/domeinnaam.

Service
Altijd goed en lekker informeer geholpen :)!

Assortiment
Bestaat er nog meer dan dat jullie verkopen dan?

Aanbeveling
Altijd een goeie service, lage prijs en altijd veel humor!
Ik betaal liever iets meer bij Coolblue enkel voor de service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 02-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijke site, makkelijk betaellen, makkelijk betalen

Service
Maakt alles waar wat er beloofd is

Assortiment
Voldoende leuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

PJ Hettema 02-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,2

Service
Ze beloven een wasmachine de volgende dag te leveren, uiteindelijk wordt het drie dagen. Op zondag leveren ze ook niet terwijl het op de site staat.

Aanbeveling
Voor witgoed zijn ze onbetrouwbaar gebleken. Zie boven voor de toelichting. Ze zijn beter in elektronica.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 02-04-2016

Beste meneer/mevrouw Hettema,

Wij vinden het zeer vervelend om te lezen dat uw wasmachine niet is geleverd. Dit is natuurlijk absoluut niet de bedoeling. Helaas is het inderdaad niet mogelijk om witgoedproducten op zondag te laten leveren. Dit staat duidelijk op de website zodra u naar de vermelde pagina gaat. Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen, dan horen wij dat graag.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Melsana 02-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site, veel keus met veel referenties zodat je een product goed kan beoordelen

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Zowel de site, het aantal goederen, de beschrijving daarvan en snelle levering maken dit bedrijf tot een succes.

Extra toelichting
Vooral zo doorgaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M P Dekker 02-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bijzonder overzichtelijk, goede selectiemogelijkheid, alle specs vermeld

Service
Eenvoudig af te handelen, snelle reactie, goede tracing en tracking, snelle levering.

Assortiment
Ook DELL als merk te bestellen.

Aanbeveling
Uitstekende winkel als je weet wat je zoekt/hebben wilt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandramlnr 02-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel

Service
vrij vlot antwoord op je vraag

Assortiment
keuze uit diverse producten

Aanbeveling
klantvriendelijk, vlotte maar zeker een goed verzorgde aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 02-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Als je weinig tijd hebt om naar de winkel te gaan is het erg handig om alles online te bestellen.

Service
Snelle bezorging.

Assortiment
Veel verschillende modellen van het gevraagde zijn online te bekijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karel 02-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Grote keuze en aanvaardbare prijzen.

Service
Ik heb nog nooit zo een snelle service meegemaakt.

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Heel betrouwbaar en overzichtelijk.

Extra toelichting
Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor Westland 02-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel kunnen zoeken en vinden wat je wil

Service
Snel en goed op tijd leveren

Assortiment
Je kunt alles vinden

Aanbeveling
Gewoon goed

Extra toelichting
Een compleet bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Schaap 02-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ideaal om op deze wijze een product te kopen en daarbij een snelle levering te krijgen.

Service
Na telefonisch contact m.b.t. product perfecte service.

Assortiment
Reeds verschillende producten bij Coolblue aangeschaf.

Aanbeveling
Zeer tevreden over assortiment en prijs en goede service en tijdige levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 02-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site werkt lekker overzichtelijk

Assortiment
Het product wat ik zocht was voorradig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 02-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk betaald via ideal en naar een ophaalpunt laten brengen.

Service
Ik kreeg op tijd een bericht dat mijn pakketje al eerder bij het ophaalpunt was.

Assortiment
Ze hadden precies wat we zochten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Coolblue 02-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Genoeg filters om tot een snelle keuze te komen

Service
Geen probleem om een product te retourneren de info wordt direct meegestuurd en de leverings info is ook ok.

Assortiment
Ben zeer te spreken over de service en ook vooral over de informatie voorziening.

Aanbeveling
Er zijn altijd punten voor verbetering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 02-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Gemak
Ze beloven mij dat ze een wasmachine op de 3e etage kunnen leveren, maar bij de 1e houdt het op. Ook de oude kapotte wasmachine nemen ze in tegenstelling tot de belofte niet retour

Service
De klachtafhandeling lijken ze serieus te nemen, maar in de praktijk doen ze niks. Er wordt niet terug gebeld, afspraken worden niet nagekomen en er is geen verantwoordelijkheid.

Aanbeveling
Coolblue lijkt op het eerste gezicht haar zaakjes goed voor elkaar te hebben. In praktijk blijkt dit een stuk minder goed te zijn dan wat ze beloven.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 02-04-2016

Beste heer Van Der Voorn,

Wat enorm vervelend dat het niet goed gegaan is met de levering en dat er ook nog geen contact met u is opgenomen. Wij zijn van mening dat het serieus moet worden opgepakt en dat er natuurlijk naar u teruggekoppeld moet worden wat de verdere stappen hierin zijn. Inmiddels zien we staan dat u vanochtend contact heeft gehad met de klantenservice. Naar aanleiding daarvan gaan wij contact met u opnemen met een oplossing voor dit probleem. Onze excuses voor het ongemak.

Groeten,
Coolblue

Chris 06-04-2016

Hoi Coolblue, wat fijn dat jullie hier zo adequaat reageren. Wel jammer dat ik tot op heden niks van jullie hoor. Dit ondanks geschetste verwachtingen van 24/48 uur. Tot op heden nog niet een hoger cijfer dan bij mijn vorige review.

Bob 13-08-2016

Bovenstaand mailtje krijgt iedereen die een kritische opmerking plaatst, dit moet de indruk wekken bij potentiele klanten dat men “begaan” is met je CoolBlue ervaring(en), een verdere reactie, of voorstel tot oplossing van het geschil zal er dan ook niet volgen van CoolBlue, ook niet via een private-mail, bovendien kun je je zelf de vraag stellen in hoeverre uitgever Sanoma (de eigenaar van Kieskeurig) onafhankelijk is….

Reageer

gjvbakel 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Als je om 22:30 een bestelling doet + een betaling,en je kunt het de volgende dag(gewenst)afhalen bij een postagentschap dan kan ik alleen maar zeggen dat het hier om een betrouwbaar bedrijf gaat zonder haken en ogen

Extra toelichting
Hoop mijn volgende aankopen met dezelfde tevredenheid te kunnen doen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews