coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42598 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2157 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Robert Romanowski 26-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super

Service
Snel en vriendelijk

Assortiment
Mooi design en goedkoop

Aanbeveling
Zeer goed leesbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 26-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De internetwinkel wel te verstaan!
Goed assortiment, veel infirmatie, makkelijk te hanteren.

Service
Snel, efficiënt, goede helpdesk.

Assortiment
Zie vraag 1

Aanbeveling
Geen enkele reden om de winkel niet aan te bevelen. Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindy75 26-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk vergelijken en kiezen

Service
Netjes afgeleverd en geïnstalleerd. Niet weg voor alles goed is. Oude machine mee terug is super.

Assortiment
Meer dan genoeg.

Aanbeveling
Gewoon Cool!!

Extra toelichting
Op zondag eind van de middag besteld en maandag geleverd. Cool!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Angela 26-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime keuze en goede, eerlijke, productomschrijving

Service
Snel, en als er onverhoopt iets niet naar tevredenheid is wordt het opgelost

Assortiment
Zeer ruime keuze!

Aanbeveling
Snelle service, goede informatie, uitgebreid assortiment, gratis levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivo 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk zoeken , vergelijken , product specificaties zoeken en .. .bestellen en het leveren is nog sneller . . .

Service
Je wordt erg goed op de hoogte gehouden van je bestelling en levering. Maar geen overbodige mails.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisa 25-03-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,0

Gemak
Wasmachine gereserveerd en binnen 7 dagen betaald (mag binnen 14) maar toch gecancelled. Heb nu na een week mijn geld nog niet terug. Moest opnieuw 600 euro overmaken. Het geld kon niet verekend worden.

Service
Werd belooft dat de wasmachine zou worden aangesloten maar leveranciers weigerden omdat zij die opdracht niet hebben gekregen

Aanbeveling
Wasmachine gereserveerd en binnen 7 dagen betaald (mag binnen 14) maar toch gecancelled. Heb nu na een week mijn geld nog niet terug. Moest opnieuw 600 euro overmaken. Het geld kon niet verekend worden.Werd belooft dat de wasmachine zou worden aangesloten maar leveranciers weigerden omdat zij die opdracht niet hebben gekregen

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 26-03-2016

Hoi Lisa, wat vervelend dat dit op deze manier gelopen is. We willen daarom ook graag kijken of we nog iets voor u kunnen betekenen in deze. Kunt u misschien doorgeven wat het oorspronkelijke ordernummer is? We horen het graag!

Reageer

André 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel een overzicht van de geselecteerde producten.

Service
Een snelle levering op de dag die mij het beste uitkwam

Assortiment
Een ruime keuzen in verschillende prijsklasse

Aanbeveling
De web shop is overzichtelijk en het kopen gaat ook makken lijk en snel. Het voelt vertrouwd aan en dat is heel belangrijk.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Boer 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Service is uit stekend .

Assortiment
Assortiment is zeer groot .

Aanbeveling
Klantvriendelijk en als je een vraag hebt wordt je goed geholpen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freek Ottenhof 25-03-2016 In de winkel gekocht
Gustav Mahlerlaan Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gustav Mahlerlaan, wat moeilijk parkeren. Ik had geluk, kon voor dedeur parkeren.

Service
Je wordt direct deskundig geholpen en als er vragen zijn dan word e.e.a.je prima uitgelegd. Het was een heuse verrassing dat ik de volgende dag een bedank kaart kreeg van Emma, de verkoopster bij Cool Blue. Nooit eerder ondervonden. Zéér attent.

Assortiment
Het lijkt mij, dat wat men nodig heeft op allerlei gebied hier voorradig is.

Aanbeveling
Prettige sfeer en men wordt heel goed geholpen. Het gehanteerde systeem van wachten, voldoet uitstekend.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Perfecte website

Service
Levering perfect aangeboden zoals belooft, dag erna .

Assortiment
Groot assortiment met al de nodige info en reviews van eigenaars

Aanbeveling
Heb de levering na 2 dagen nog niet in bezit, de post heeft pakket aangelboden maar was opwerk. Verlof nemen om de levering te ontvangen is erover. De post mag werken aan een flexibele levering ook buiten de uren van 9 tot 16. Hoe gaat dit log bedrijf zich aanpassen aan de nieuwe realiteit. Kopen bij coolblue toch even nadenken of ik dit nog doe.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het kan niet makkelijker

Service
Hoef niet de deur uit, wordt keurig thuis geleverd

Assortiment
Wat is er niet

Aanbeveling
Makkelijk shoppen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ed37 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Binnen 10 minuten besteld en volgende dag in huis.

Service
Volgende dag netjes thuis bezorgd.

Assortiment
Veel

Aanbeveling
zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Piet 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
gemakkelijk zoeken naar gewenst artikel

Service
informatie en afhandeling probleemloos

Assortiment
duidelijk wat waar te koop is en voldoende keuze

Aanbeveling
concurrerende prijs, voldoende keuze en goede afhandeling

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen en morgen in huis. Geen last van regen en kou, bovendien scherpe prijs.

Service
Alles loopt gewoon op rolletjes.

Assortiment
Lekker uitgebreid.

Aanbeveling
Gewoon een prima winkel die doet wat hij belooft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jimmy 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Al mijn bestellingen, leveringen etc verlopen altijd vlekkeloos en als er toch eens iets moest zijn, bv productdefect dan lost coolblue het probleem altijd zeer goed en snel op.

Service
Gewoon perfecte service

Assortiment
meer dan voldoende keuze

Aanbeveling
Gewoonweg goed!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel besteld, dag erop in huis!

Service
Goede levering, en zeer goed en degelijk verpakt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosa Wisman 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik vond het een hele makkelijke website!

Service
Ik had best een paar vragen over een camera en werd gelijk geholpen met mijn vragen bij de klantenservice

Assortiment
Ze hebben een groot uitgebreid assortiment, voor ook kleine prijsjes, maar goede kwaliteit.

Aanbeveling
Zeker weten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann daems 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kon gemakkelijk vinden wat ik zocht

Service
Zeer snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lydia 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk

Service
Snel

Assortiment
Groot assortiment, goede omschrijving van de goederen.

Aanbeveling
Gemakkelijke website, duidelijke uitleg.
Was een beetje ongerust, een dure laptop via webwinkel? is perfect gegaan, goed verpakt. Super service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lieve 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Kiezen en bestellen van thuis uit via een overzichtelijke website. Geraak je er niet uit en heb je hulp nodig dan helpen ze je in de winkel graag vooruit voor de bestelling nog te vervolledigen zodat je met de aankoop aan de slag kan.

Service
De bestelling verliep zoals beloofd, de winkel was perfect bereikbaar en het personeel supervriendelijk om nog te helpen met bijkomende bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paula 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer gemakkelijke website.

Service
Zeer vlotte service, correcte dienstverlening.

Assortiment
Kan altijd uitgebreid worden, maar het aanbod is reeds gevarieerd.

Aanbeveling
Een zeer tevreden klant! Alles verloopt zeer vlot en zonder problemen. Zowel de levering aan huis als in een Kiala leverpunt verlopen steeds correct .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard van Gessel 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
erg duidelijk

Service
men doet wat men belooft, al is het net iets voor sluitingstijd

Assortiment
gewoon goed. soms iets duurder dan anderen.

Aanbeveling
Overzichtelijk.

Extra toelichting
Ik zal deze winkel bij iedereen aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Degroot 24-03-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Gemak
Sja, het is enorm makkelijk bestellen en laten bezorgen en meestal kostenloos. Dit zit wel goed.

Service
Ik heb nu 4x achter elkaar zeer slechte ervaring. Paypal betalingen die misgaan en de schuld bij mij neerleggen, terwijl paypal zelf zegt dat het bij coolbluenis misgegaan, aantoonbaar. Door dit soort fouten was ik bijna €2500 armer. Foutieve produkten leveren, onjuiste info op de website etc

Assortiment
Assortiment is enorm ruim. Hier kun je moeilijk moeilijk over doen. Wel vaak onjuiste info op de site.

Aanbeveling
Zie gemiddeld van eerder genoemd. Laag door de enorm slechte service

Extra toelichting
4x zulke slechte service achter elkaar zie ik niet meer als toeval. Het was goed maar tis nu een zootje. Gelukkig zijn er nog genoeg alternatieve

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 24-03-2016

Beste meneer/mevrouw Degroot,

We vinden het zeer vervelend om te lezen dat u tot 4 keer toe een slechte ervaring hebt gehad omtrent onze service. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en dit zeker niet de service die u van ons mag verwachten. We stellen uw input zeer op prijs. Mocht u deze review nader willen toelichten, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag.

Groeten,
Coolblue

Reageer

jesse 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
altijd snel in huis site heel overzichtelijk goede hulp bij keuze

Service
altijd snel thuis bezorgt bij problemen ook snel hulp

Assortiment
soms alleen de wat duurdere producten

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Daan 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
op je gemak thuis kijken en bestellen en veel keus

Service
netjes van alles op de hoogte gehouden

Assortiment
heel veel keus

Aanbeveling
netjes op tijd geleverd prima gedaan heel super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C van Opijnen 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk site van af de keuze van het product,tot aan de betaling .

Service
Duidelijkheid over de vordering van van de bestelling via de mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelle 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het is gemakkelijk om de juiste dingen te vinden op jullie website.

Service
Direct leveren met een glimlach, ik houd van dit concept.

Assortiment
Ik snap dat teveel keus soms verwarrend kan zijn. Het aantal rugtassen zou sterk naar beneden kunnen.

Aanbeveling
Betrouwbaar en een snelle levering van goedkope kwaliteitsproducten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Suzanne Rohde 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis bestellen, en snelle, duidelijke reactie hoe de bezorging verloopt.

Service
Snelle bezorging, duidelijk aangegeven hoe en vooral aankondiging van tijd van bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joyce 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
supereasy bestellen zonder gedoe met inlogverplichting, erg fijn!

Service
zoals op de site wordt beloofd, je bestelt voor een bepaalde tijd en krijgt het idd de volgende dag op de afgesproken tijd gebracht.
Heel snel.

Assortiment
ziet er goed, ruim uit.

Aanbeveling
ik kan tot nu toe niets negatiefs ontdekken

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coolbleu 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel vinden wat je zoekt

Service
Je weet waar je aan toe bent. Je weet altijd precies waar je bestelling uit hangt en ondertussen hoef je je ook niet eens te vervelen:))

Assortiment
Nog niets gezocht wat ik niet kon vinden:))

Aanbeveling
Kan niet minder geven dan een 10! Heb gewoon geen minpunten ondekt:))

Extra toelichting
Niets veranderen. Gewoon zo doorgaan! Mijn hele gezin besteld regelmatig, gewoon omdat jullie de beste zijn:))

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg overzichtelijke website

Assortiment
Volop keuze

Aanbeveling
Ben gewoon erg tevreden over de keren dat ik wat gekocht heb bij CoolBlue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede informatie, goede prijs, en snelle service

Service
snel

Aanbeveling
goede info, assortiment, prijs service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

An 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke informatie op het web

Service
Vlugge levering

Assortiment
Deze mag nog een beetje groter zijn

Aanbeveling
Voor mij was alles ok.

Extra toelichting
Hopelijk de zelfde service bij een terugsturing van een product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A Witte 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke site.

Service
Prettig dat je gebeld wordt na je bestelling. Kon mijn vragen direct kwijt, en uitleg over de verdere afhandeling van mijn bestelling.

Assortiment
Ik kon geen geschikt hoesje voor mijn nieuwe mobiel vinden bij coolblue. Leek me handig om alles in één keer te kunnen regelen.

Aanbeveling
Ik zou zelf weer gebruik maken van coolblue, als ze over twee jaar weer een goede aanbieding voor mij zouden hebben.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tim v 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke site, goede video met uitleg over het toestel en een goede beschrijving.

Service
Snelle levering en indien er vragen zijn worden die zeer snel beantwoord.

Assortiment
Een ruim aanbod met alle recente toestellen.
Prijs was gelijk met die van andere webwinkels, maar bij jullie kreeg ik via mobile vikings extra voordelen. Door dit in combinatie met jullie uitstekende service was er geen twijfel mogelijk dat ik mijn toestel bij jullie zou bestellen.

Aanbeveling
Jullie leveren een uitstekende service voor een correcte prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Tot 23.59 bestellen voor de volgende dag.
Goede filters bij het zoeken.
Goed bereikbare klantenservice.

Service
Hulp en informatie bij het kiezen

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Makkelijk en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Winkelen na sluitingstijd, lekker rustig.

Service
Goede communicatie m.b.t. de bestelling en de levering.

Assortiment
Verschillende prijsklassen en heel veel keuze.

Aanbeveling
Heerlijke winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goede klantenservice waar je meteen mee kan chatten als je problemen hebt. Jammer dat ze je niet altijd kunnen helpen.

Assortiment
De belangrijkste spullen hebben ze.

Aanbeveling
Makkelijk winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan h 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Product gemakkelijk te vinden op de website. Bestellen en betalen gaat ook erg eenvoudig en snel.

Service
Geen probleem bij terugsturen van een product.

Assortiment
Kon eigenlijk alles vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Gemakkelijk, snel, betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kees 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke uitleg over het product

Service
snel geleverd

Assortiment
keuze uit diverse verschillende merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frans 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
heerlijk vanuit je luie stoel artikelen bestellen

Service
alles wordt inderdaad de volgende dag gebracht.
Droger zelfs uitgepakt en op de plaatst gezet. Top.

Assortiment
Mag meer uitgebreider

Aanbeveling
zie antwoorden boven

Extra toelichting
makkelijk artikelen zoeken

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Luc 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudig te bestellen.

Service
Snel geleverd

Assortiment
goed uitgebreid assortiment

Aanbeveling
heel overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marcello 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk door te voeren ook als je nog geen inlog account hebt.

Service
Snelle levering.Je kunt ervan op aan.

Assortiment
Ruim assortiment in zijn klaase. Alleen zoekterm hoofdtelefoon/ oortjes draadloos bestond nog niet.

Aanbeveling
Bij deze bestelling ging alles perfect.
Laten we hopen dat bij volgende bestellingen dit ook zo is.

Extra toelichting
Staat bekend als goed en degelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ron 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, groot assortiment, gemakkelijke bestelprocedure.

Service
Keurig verpakt en volgens afspraak en netjes op tijd afgeleverd. Geen reden gehad om om contact op te nemen met klanten- of klachtenservice.

Assortiment
Kan bij Cool Blue eigenlijk altijd datgene vinden waar ik op dat moment naar op zoek ben.

Aanbeveling
Al diverse artikelen besteld, tot op heden nooit teleurgesteld.

Extra toelichting
Ik zou deze internetshop zeker aanbevelen bij vrienden en/of bekenden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petrus 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit huis

Service
geen klacht

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website de bestelling was zo geplaatst.

Service
Zeer snelle levering. Besteld en volgende ochtend al in huis.

Assortiment
Breed assortiment. Ga er zeker meer bestellen.

Aanbeveling
Goede ervaring en ook een leuke Coolbleu Pakketpret actie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rita 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed overzichtelijk

Service
Altijd snel antwoord op vragen.

Assortiment
Prima ervaring mee.

Extra toelichting
Keurige bezorgdienst,stipt op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Commeren 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooi assortiment je vind er geheid wat je zoekt.
Hebben ze het niet, dan zorgen ze er toch voor dat je het binnen de korst mogelijke tijd krijgt.
Het levert bij mij die glimlach op die ze beloven.

Service
Product daar niet gekocht ?
Zij zorgen toch voor een heel nette service, en helpen je verder met het vinden van een ondernemer die jou wel kan helpen.

Assortiment
Mooi assortiment je vind er geheid wat je zoekt.

Aanbeveling
Gewoon lekker winkelen.
En vooral vertrouwd.
Ik ben dik tevreden, en koop er vaker, en kom er zeker weer terug.

Extra toelichting
Behoeft eigenlijk geen verdere uitleg. Top internetwinkel, kun je met een gerust hart bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoekfunctie werk naar behoren en komt met de goede resultaten terug

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Als je je snel kantoorbenoegdigdheden nodig hebt. Zeker even kijken of CB het in assortiment heeft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hagel 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gemakkelijk

Service
Snel

Assortiment
Zeer groot

Aanbeveling
Steeds tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews