coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42317 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3407 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Klaas Luinenburg 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Op vrijdagavond net voor 23.00 uur betaald en toch de volgende (zater)dag voor 13.00 uur geleverd en aangesloten.

Service
Nieuwe wasmachine naar boven gebracht (twee trappen op) en de oude mee naar beneden genomen en afgevoerd. Zonder van te voren gemeld.

Assortiment
Ruim voldoende keus.

Aanbeveling
Genoeg keus en zeer snelle levering en installatie, ook in het weekend.

Extra toelichting
Volgende keer eerst bij Coolblue kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jean Lier 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uiterst volledig, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Service
Onberispelijk

Assortiment
Uitermate uitgebreid

Aanbeveling
Vrijwel perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemie 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
dinsdagavond besteld en woensdagmiddag in huis

Service
Goede informatie bij navraag over mijn product

Assortiment
goede prijsverhoudingen

Aanbeveling
goede ervaring

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke omschrijving bij de producten. Vooral de + en - punten zijn handig.

Service
Super snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MARC CROMBE 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Levering op zondag, indien besteld zaterdag voor 23:59 is de topper

Assortiment
Veel keuze, in elke prijsklasse

Aanbeveling
Goede uitleg betreffende afmetingen en levering instructies bekomen

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry Leeuwenburg 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijk omschrevej

Service
Snelle levering

Extra toelichting
Goede prijs, werkt prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Weerd 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Hel gemakkelijke site, alles goed te vinden.

Service
Subliem, snel en heel erg duidelijk.
De bezorger de groeten gedaan

Assortiment
Geen 10 omdat ik niet goed kan oordelen, ik zocht 1 specifiek product

Aanbeveling
Mijn eerste ervaring en ik mag zeggen super.
Snel en keurig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Suzanne 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk door de niche formule. En overzicht van top 10 ed.

Service
Goede klantenservice voor vragen en zaken die niet helemaal goed gingen (dubbele bestelling ed)

Assortiment
Ruim assortiment

Extra toelichting
Goede en leuke service met een humoristische knipoog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

patrick 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestellen is zeer eenvoudig

Service
correcte en stipte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ward 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik moet het huis niet uit

Service
Snelle service! Gratis verstuurd, dag erna ontvangen op zondag!

Assortiment
Ik vond wat ik nodig had, weet niet of dit in de toekomst bij andere nodige producten ook zo zal zijn, daarom slechts een acht

Aanbeveling
Voor de service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Siegenthaler 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Optimaal, alles kan, ze werken snel, kennis in huis en doen er alles voor om boven je verwachtingen te presteren. Heel erg tevreden over de service en mogelijkheden bij Coolblue

Service
zie hierboven

Assortiment
Zelden dat ze iets niet hebben of niet op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Weijne 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gezochte product, een Senseo apparaat, was snel te vinden op de site.

Service
Communicatie met Coolblue verloopt vlot en vriendelijk. Het bedrijf is zeer toegankelijk voor vragen en/of opmerkingen en reageert zeer snel.

Assortiment
Verrassend ruim assortiment.

Aanbeveling
Uitstekende winkel!

Extra toelichting
Voor wie daar oog voor heeft, is het ook verfrissend om de -altijd gepaste!-humor van de dames en heren van Coolblue te ondervinden in het taalgebruik van de mails.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edmee 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Fijne website, veel producten ook mogelijkheid om te vergelijken met andere soortgelijke artikelen

Service
Duidelijk vanaf stap 1. Wordt goed op de hoogte gehouden van het vervolgtraject en bij 'problemen' wordt er addequaat gehandeld en opgelost.

Assortiment
Heel ruim assortiment, veel vergelijkings mogelijkheden.

Aanbeveling
Koop al langer bij Coolblue, ben meer dan tevreden.

Extra toelichting
Ben al jaren fan van jullie!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harold de Queljoe 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles perfect omschreven, incl. reviews van andere klanten, helemaal top!

Service
Supervriendelijk, kundig, maar vooral snel!

Assortiment
Als je het hier niet vindt, dan nergens

Aanbeveling
Behoeft geen nadere toelichting 😀

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ramon B 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke website

Service
snelle bezorging, snelle afhandeling bij klachten

Assortiment
de meeste producten in het assortiment

Aanbeveling
jammer dat producten veelal iets duurder zijn dan elders

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C Boersma 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Klantenservice tot laat bereikbaar, vriendelijk en behulpzaam.

Aanbeveling
Super service, zeer snelle levering (gratis). Levering te volgen, er wordt tijdig een nauwkeurige aflevertijd aangegeven. Je hoeft niet uren thuis te wachten. Wasmachine werd aangesloten, oude wasmachine werd gratis meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Dane 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk online bestellen. Kan alles snel opzoeken wat ik wil kopen

Service
Eem keer een retourzending moeten doen. Deze is perfect en netjes afgehandeld door Coolblue

Assortiment
Tot nu toe was alles wat ik wilde kopen op voorraad aanwezig. Dus volgende dag in huis.

Aanbeveling
Ik bestel al 3 jaar bij Coolblue. Ik kan niets negatief vinden met de producten die ik heb gekocht bij Coolblue.

Extra toelichting
Nww

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nele 26-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,5

Service
Ik was bij mijn vorige aankopen telkens tevreden, maar jammer genoeg geldt een goede service enkel als alles vlot verloopt. Als er iets mis gaat, dan is de service een pak minder... zeker niet wat er beloofd wordt op de website.
Op vrijdag een nieuwe laptop besteld voor mijn man, die zou op zaterdag aankomen. Zaterdag, niks ontvangen, de track-and-trace van Bpost gaf nog steeds status ';klaarmaken door afzender'Aangezien het zaterdag was, besloten we te wachten tot maandag. Maandagmorgen om 9u15 een mailtje gestuurd naar de klantendienst. Op de website staat dat er dat er binnen het uur geantwoord wordt. Om 13u19 een mailtje terug dat mijn mail zal behandeld worden door de afdeling bezorging. De hele dag niks gehoord. Om 17u14 krijgen we een mail met een formulier dat we moeten invullen om te bewijzen dat we geen laptop ontvangen hebben... de track-and-trace status van Bpost geeft nog steeds dezelfde status aan.
Er wordt dan ook aangenomen dat iedereen meerdere pc's/laptops heeft en zomaar alles makkelijk kan afprinten en terugmailen. Ondertussen heb ik het formulier ingevuld en opgestuurd... we zijn nu dinsdag en jammer genoeg hebben we nog steeds geen laptop. Als die vandaag of morgen pas opnieuw zal verstuurd worden, dan duurt het bijna een week voordat we onze bestelling ontvangen hebben.
Ik begrijp heel goed dat er met zendingen fouten kunnen gebeuren, maar ik zie alleen dat wij heel veel moeite moeten doen en extra lang moeten wachten om het pakket uiteindelijk in handen te krijgen.
Jammer, maar ik denk niet dat ik nog bij Coolblue zal bestellen na deze ervaring.

Aanbeveling
Zie mijn volledige uitleg bij het gedeelte 'service'Fouten zijn menselijk en ik kan begrijpen dat pakketten verloren gaan, maar een goede service is voor mij de verkoper die zijn best doet om die fout zo snel mogelijk recht te zetten. Hier zie ik enkel dat ik heel veel 'achterloop' heb om dit in orde te brengen, terwijl ik na enkele dagen nog steeds mijn bestelling niet ontvangen heb.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Inge 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, gemakkelijk bestellen en betalen

Service
Altijd is er iemand beschikbaar om op vragen te beantwoorden. Ook als er iets misloopt (wat niet vaak is) zijn ze beschikbaar

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
Ik ben en blijf fan! Door hun correcte service, blijf ik bij Coolblue bestellen, ook al is het soms op een andere site iets goedkoper (zeker niet altijd het geval hoor!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudy Rossignol 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
wat is er nog gemakkelijker dan van uit je zetel te winkelen,te bestellen en 1 dag later te ontvangen

Service
tot heden waren al mijn bestellingen perfect op tijd en in orde, en weet ik dat in geval van defect of ontevredenheid ik mijn bestelling kan terugzenden

Assortiment
meestal gaat mijn interesse uit naar elektronica enz. en dat vind ik in voldoende mate

Aanbeveling
ik kan mij niet voorstellen dat ik terug winkels ga af lopen om iets te vinden wat er misschien niet is en daarom geef ik coolblue een 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
DuidelijkE website, mooi systeem van productvergelijking.

Service
Aankoop, levering, en betaling verlopen rimpelloos, geheel volgens verwachting.

Assortiment
Voor mij uitgebreid genoeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tulkens 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer goede werking.licht van gewicht gemakkelijk meeneembaar

Service
goede service

Assortiment
ik weet geen minpunten

Aanbeveling
zeer goede winkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven 26-07-2016 In de winkel gekocht
Wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede service zonder aandringen verkopers met een goede dienst naverkoop

Service
Goede service zonder aandringen verkopers met een goede dienst naverkoop

Assortiment
Je vind er echt vanalles als je een beetje zoekt

Aanbeveling
Goede service en dienst naverkoop doen niet moeilijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Vonny 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime keuze overzichtelijke site

Service
Prima aflevering netjes op de plaats gezet en aangesloten top!

Assortiment
Ruime keuze in zowel kwaliteit als prijsklasse

Aanbeveling
Komt de afspraken goed na

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorrit 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website is overzichtelijk en de prijzen zijn zeer goed.

Service
Vandaag besteld morgen in huis maken ze waar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Detlev Geissler 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
achter je pc kun je rustig iets uitzoeken en vergelijken

Service
zoals vermeld snelle bezorging

Assortiment
kunt goed op kwaliteit uitzoeken

Aanbeveling
overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martijn_H 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website zou soms iets overzichtelijker kunnen zijn. Verder wel ok.

Service
Op zich wel goed, maar geen 10. Ik heb een keer een ereader gekocht. Werkte niet. Teruggestuurd en een nieuwe gekregen, maar werkte ook niet. In de echte winkel van Coolblue is het toen wel opgelost. Daarom een 8 en geen 10.

Assortiment
Ze verkopen zo ongeveer alles waar een stekker aan zit, behalve echt specialistische apparatuur.

Aanbeveling
Grosso modo is Coolblue een prima webshop, maar de prijzen zijn niet echt scherp.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Brouwer 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke en snel te leveren van goederen

Service
prettige service en uitleg van gebruik wasmachine

Assortiment
Veel keuze in verschillende prijsklasse

Aanbeveling
Het complete pakket van aanbod tot en met levering.

Extra toelichting
De mannen van de levering waren erg vriendelijke en behulpzaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marieclaire jacobs 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
keuze genoeg

Service
snelle levering

Assortiment
voor ieder wat wils

Aanbeveling
goede beoordeling perfectie bestaat niet

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marie Jose 25-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,2

Gemak
Produkten zijn goed vindbaar op de website

Service
Bestelde koelkast werd ondanks toezegging niet geleverd. Dit gebeurde op 3 achtereenvolgende momenten. Toezegging door klantenservice werden niet nagekomen.

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Op afspraken met coolblue kun je niet rekenen. Waardeloos!

Extra toelichting
Aankoop uiteindelijk geannuleerd. Je kunt geen vrije dagen blijven nemen voor levering die niet gaat plaats vinden.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Martijn_H 25-07-2016

Dat is vervelend voor u, maar mijn ervaring is dat de levering stipt is met coolblue.

Officiele reactie van Coolblue 26-07-2016

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw terugkoppeling maar wat ontzettend vervelend om te horen dat afspraken niet zijn nagekomen. Natuurlijk willen we dit graag voor u nakijken want dit is niet de bedoeling. Kunt u misschien aan ons doorgeven wat het ordernummer is dat bij deze bestelling hoort? Dan kijken we direct met u mee en hopelijk komen we snel tot een oplossing. We horen graag van u.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Bob 27-07-2016

De officiële reactie van Coolblue is standaardprocedure op een minder goede review, dit doet men om de indruk te wekken dat men er iets aan gaat doen, wat men vervolgens niet doet !!!

Reageer

elias 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk en duidelijke info imv de produkten.

Service
bestelling was correct en met duidelijke info levering. na nog geen 24 uur was bestelling al geleverd aan huis.

Assortiment
producten staan scherp geprijsd.

Aanbeveling
goeie eerste ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicolle 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is goed gerangschikt. Je krijgt keuze hulp en een voorstel van Coolblue.

Service
Ik heb een printer gekocht en er wordt een CD bijgeleverd. Echter met Windows 10 werkt dat niet. Uit een review wist ik wat het probleem was en heb direct maatregelen kunnen nemen. Mijn voorganger heeft 3 dagen gedaan om uit te zoeken wat het probleem is. Als zoiets een review staat, zou het fijn zijn als er een aanvullende toelichting bij de CD zou zitten. Het probleem is immers bekend. Want niet iedereen zal de reviews zo uitgebreid lezen als ik heb gedaan.

Assortiment
Het assortiment is goed.

Aanbeveling
Prima winkel. Sinds ik Coolblue heb ontdekt, bestel ik daar bijna alles. Ze hebben hun zaken gewoon goed voor elkaar. Tot en met een berichtje wanneer iets wordt afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

frank kroezen 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles mooi en overzichtelijk

Service
goede hulp bij de juiste keuzes maken

Assortiment
vind alles wat ik graag wil

Aanbeveling
service is perfect ook als er problemen zijn

Extra toelichting
doe zo voor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Drdre 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Moest speciaal een account maken om te bestellen, gelukkig was dit in een paar seconden gepiept. Net als het bestellen, betalen en ophalen bij het ophaalpunt (genoeg keuze!)

Service
Vrijdagavond besteld en zaterdagmiddag afgeleverd, top!

Assortiment
Nieuw toestel gekocht dat ik verder nog niet in een andere (web)shop had gevonden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

magnus 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website van Coolblue is overzichtelijk, makkelijk te gebruiken en ik hou van de Top 1O en de Keuze van Coolblue. Soms moet je wat advies of een frisse blik hebben.

Service
Bij ruilen wordt het niet moeilijk gedaan! Super service!

Assortiment
Het assortiment is goed, maar alles kan altijd beter!

Aanbeveling
Zie boven....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nedra 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het product wat ik zocht was makkelijk te vinden.

Service
Duidelijke mails met informatie na mijn bestelling, dat ik precies wist hoe het zat met bestelling en levering.

Assortiment
Ruim voldoende keuze om goed te kunnen vergelijken.

Aanbeveling
Duidelijke site, goede follow-up mails, en jullie komen je beloftes na. Daar houd ik van.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jackie 25-07-2016 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Gewoon snel zoeken op de site, thuis laten bezorgen bij jezelf of als verrassing bij vrienden (zelfs op zondag) of zelf halen

Service
In de winkel snel, vakkundig geholpen met een glimlach

Aanbeveling
Hier winkelen geeft mij een plezierig en goed gevoel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is overzichtelijk te vinden en per product goed in kaart gebracht wat het product inhoud.

Service
Service vlot en ook nog eens met een lach. Verpakkingsmateriaal of het oude toestel kan meegenomen worden.

Assortiment
Veel keus. Soms zijn producten niet meer leverbaar helaas.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk te vinden

Service
Op de juiste beloofde tijd afgeleverd

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Ik krijg er een glimlach van

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frans tompot 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
in je luie stoel kom je tot een goede keuze

Service
mailwisseling en aflevering was perfect

Assortiment
zeer uitrgebreid

Aanbeveling
prima ervaring, die ik iedereen kan aan bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Duidelijk en goede omschrijving

Assortiment
Van alles te koop. Goed te vergelijken met de aanwezige producten. ..
Heel fijn zijnde reviews van de klanten bij de producten

Aanbeveling
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gigabyte GVN75TOC2GI 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer tevreden over het overzicht van de site en je bestelingen.

Service
Goede service, snelle bezorging, fijn betaal systeem

Assortiment
Zeer ruim assoritiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Niet uit je stoel komen, en één dag geleverd. Tof!

Service
Duidelijke en gebruiksvriendelijke site.

Assortiment
Er is weinig dat je niet vindt.

Aanbeveling
Winkelen voor de toekomst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Nagenoeg alles is eenvoudig te vinden en de complete afhandeling van de bestelling op de site is super eenvoudig.

Service
Bij deze koop niet nodig gehad. Bij een eerdere aanschaf (navigatie) had ik een vraag. Gebeld en meteen de juiste persoon aan de lijn die ook direct het antwoord had. Hoe cool is dat?

Assortiment
Zeer uitgebreid en goed geprijsd. Niet altijd de goedkoopste maar "The bitterness of poor service lingers, long after the sweetness of low price is forgotten!"

Aanbeveling
Zie ook boven: het gaat om de service (en de beleving); niet om de prijs alleen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LoveOrJustLeave 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke, makkelijke website!

Service
Niet echt service gebruikt, maar het werd snel geleverd.

Assortiment
Ik had twee dingen nodig, had verwacht dat ik die apart moest bestellen, maar beide waren bij Cool Blue aangeboden!

Aanbeveling
Snelle service, goede producten, duidelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel 25-07-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles is makkelijk te vinden en er staat voldoende informatie bij over de producten. Assortiment zou uitgebreider kunnen.

Service
Een fijne service bij het ophalen van het product. Vriendelijke medewerker en meedenkt als het gaat om je product.

Assortiment
Groot assortiment, maar nog steeds zou het uitgebreider kunnen.

Aanbeveling
Goede prijzen, vriendelijk personeel, overzichtelijke en heldere website.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Eline 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, belangrijke gegevens direct zichtbaar.

Service
Goede duidelijke mails en snelle service.

Aanbeveling
Ben heel tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floris 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gaat gewoon bijna van zelf

Service
Verzenden en retourneren gaat zonder problemen, je kan zelf om half 12 s' avonds bellen!

Assortiment
Uitgebreid maar kan iets beter

Aanbeveling
Prima winkel, is alleen soms wat duurder, maar daar heb wel goede service bij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fenneke 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestelde wasmachine werd de volgende dag geleverd en meteen aangesloten.

Service
Wasmachine bleek te lekken, bezorger nam deze meteen mee retour en zorgde ervoor dat ik 1 dag later weer een nieuwe wasmachine in huis had.

Assortiment
In elke prijsklasse een ruim assortiment met duidelijke omschrijving.

Aanbeveling
Volgende keer dat ik een witgoedproduct aanschaf doe ik dat zeker bij Coolblue.

Extra toelichting
Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beukenhorst 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goed snel en niet te duu

Service
Snel geleverd

Assortiment
Ze hebben veel of kunnen veel leveren

Aanbeveling
Al veel gekocht.

Extra toelichting
Zou het niet weten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews