coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42594 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2172 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

martien van nelfen 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel goed.

Service
Binnen een week een nieuwe apparaat voor vervanging
van de kapotte apparaat.

Assortiment
genoeg.

Aanbeveling
goede service.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rick Lathouwers 05-08-2016 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Er wordt geen specifiek merk de hemel in geprezen wat niet zorgt voor dergelijke twijfel bij het kiezen van het beste product.

Service
Nagenoeg uitstekend. Niets op aan te merken.

Assortiment
Coolblue biedt alles voor je. Van wasmachines tot mobiele telefoons. Laptops, andere randapparatuur. In 1 woord: fantastisch!

Aanbeveling
De beste elektronicazaak waar ik tot op heden ben geweest!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Niels 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel goede website.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Ze hebben heel veel producten in stock.

Aanbeveling
Ze benaderen de perfectie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philippe 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestel betalen meer is t niet

Service
Goed

Assortiment
Meer

Aanbeveling
Vlotte service klantendienst die werkt
Vlotte afhandeling en altijd op tijd

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Sas 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
Coolblue doet wat het belooft.
Snelle afwikkeling.
Bestelling ontvangen binnen de aangegeven uren.
Top!! Volgende keer weer Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alevant 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk beste keuze vinden voor wasmachine

Service
Volgende dag geleverd en gratis aangesloten en oude apparaat gratis retour

Assortiment
Alle merken op voorraad

Aanbeveling
Gewoon snel helder en de beste prijs

Extra toelichting
Gewoon mijn zoveelste product hier naar tevredenheid gekocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, correcte, eerlijke informatie

Assortiment
Volledig

Aanbeveling
Correcte levering. Nog geen problemen gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rieks van den Berg 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site en prettig bestelproces

Service
Goede uitleg over het produkt.

Assortiment
Breed assortiment in alle prijsklassen.

Aanbeveling
Uitstekende service, eenvoudig bestelproces, breed assortiment in alle prijsklassen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Femke B 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede info over de producten, veel reviews van de store zelf en de klanten. De webshop van Coolblue is makkelijk in gebruik en informatie uitgebreid en volledig.

Service
Voor 23:59 besteld, volgende ochtend in huis. Oude apparatuur wordt meegenomen, zoals mijn oude wasmachine

Assortiment
Ze hebben ontzettend veel producten, veel keus en goed geprijsd

Aanbeveling
Bestel hier al mijn elektrische apparaten, zoals laptop, powerbank, mp3 speler, koptelefoon, wasmachine, en nu ook een stofzuiger

Extra toelichting
Top van het beste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerbili 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudige website, alles is goed te vinden. Daarnaast kun je eenvoudig naar de winkels

Service
Geen gezeur, geen rare vragen. Als je niet tevreden bent dan kan alles gewoon retour.

Assortiment
Wat is er eigenlijk niet te vinden qua electronica?

Aanbeveling
Ik bestel nergens anders meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rita 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eerst bij media markt gekeken wordt niet so snel bezorgd,bij coolblue zondag avond besteld maandag middag het machine in huis.Toppie.

Service
Heel goed.Heel lief en aardige beleefd jongens,hoop het andere daar wat van leeren.op tijd.

Assortiment
Eigenlijk niet verder gekijken wat ik zocht was genoeg assortiment.

Aanbeveling
Alleenmaar +ve😊😊.

Extra toelichting
No.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website makkelijk te navigeren

Service
Deze keer geen advies ingewonnen, maar de keer hiervoor wel heel goed telefonisch tewoord gestaan.

Assortiment
Assortiment zou wat uitgebreider kunnen.

Aanbeveling
Over de fysieke winkel kan ik niet oordelen maar de webwinkel is goed.

Extra toelichting
Wij hebben nu de zelfde stofzuiger gekocht als de keer hiervoor omdat die heel goed bevalt, goede zuigkracht zowel op vloerbedekking als op laminaat en als je fluit komt die vanzelf achter je aan, zo licht rijdt hij. we hebben er nu 1 voor boven en 1 voor beneden, erg gemakkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
keuzehulp, filtermogelijkheden

Assortiment
uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico Dhomme 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer handige website met veel info

Service
Mijn eerste bestelling (Desktop pc) plaatste ik om 23u50.
De volgende dag werd het pakket om 9u00 reeds aangeboden.
Mijn 2de bestelling idem.

Er wordt niet moeilijk gedaan over het terugsturen van een product, ongeacht de reden. Je hebt hiervoor 14 dagen bedenktijd.

Assortiment
Ruime keuze & veel info bij het product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaartje 61 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Voor 23.59 uur besteld is inderdaad de volgende dag in huis. 2 keer wat besteld en inderdaad 2x meegemaakt. Ook heel prettig, je krijgt een tijdvak van 2 uur waarbinnen ze bezorgen. Ook dat klopt.

Assortiment
Prima,uitgebreid genoeg voor mij.

Aanbeveling
Ruime keuze, komen de afspraken na.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Robert Kramer 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke zoek engine. Afspraken worden stipt nagekomen en aflevering geschiedt zeer vriendelijk.

Service
zie boven

Assortiment
mis enkele merken, maar die zijn ook niet vaak voorkomende merken in NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kawabeestbmw 04-08-2016 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Gemak
Gemak is als je ergens vanuit kunt gaan, dit kon ik niet bij CoolBlue

Service
Service is als er een klacht is en waar men dan serieuze een oplossing voor zoeken, in mijn geval konden ze dit niet

Assortiment
Hier vind ik dat er voor een we winkel te weinig producten te zien zijn

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel niemand aan want wat ze beloven kunnen niet waar maken.
De bereidheid om naar een oplossing te zoeken er niet in mijn ogen.

Extra toelichting
Heb een electrisch apparaat Gekocht wat ik de volgende dag moest gebruiken en omdat ze adverteren voor 23.59 uur besteld word altijd de volgende dag thuis bezorgd, NOU NIET dus en ik moet maar wachten op de volgende dag waarop ik de koop geannuleerd heb want ik moet het apparaat hebben en dan ga ik niet weer een dag twachten. Ik ga hem wel ergens halen en hierdoor heb ik dus benzine kosten. De koop word dus Door een medewerker geanuleerd alleen de terug betaling kan pas na een aantal dagen zegt de medewerker want het apparaat moet eerst terug zijn bij CoolBlue en daar gaat weer minimaal 3 dagen overheen en ben me geld dus minimaal 5 dagen kwijt ? Omdat CoolBlue iets niet waar kan maken moet ik noodgedwongen iets anders regelen wat me in iedergeval reiskosten gaat kosten. Ik baal zo'n bedrijf de boel mag misleiden met hun beloftes.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 04-08-2016

Beste,

Wat ongelofelijk vervelend dat het apparaat niet op tijd geleverd is, dat is natuurlijk niet de bedoeling en daar willen we onze welgemeende excuses voor aanbieden. Echter is het niet zo dat we klanten misleiden, dat zou van de zotte zijn! 9 van de 10 keer gaat het goed, maar omdat er toch menselijk handelen aan te pas komt, kan het een keer fout gaan.

We snappen dat je inmiddels voorzien bent. Mocht er omtrent deze bestelling toch nog iets zijn waar we mee kunnen helpen, dan horen we dat graag. We wensen je een fijne avond toe.

Reageer

Berry 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk zoeken op de website, snelle bezorging

Service
Telefonisch advies is snel en duidelijk

Assortiment
Wat niet😉

Aanbeveling
Ideale site als je et snel moet hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site, to the point info, gemakkelijk bestellen

Service
enkel ervaring inzake leveringstermijn en deze was perfect volgens afspraak

Assortiment
gevonden wat ik zocht, en dat lukte niet overal. de prijs was nog verbeterd dankzij een promotie, dus 100% tevreden

Aanbeveling
alles verliep perfect volgens afspraak, de website was zeer duidelijk en de bestelling (zwartwit printer all in one inclusief toner) was naar wensen

Extra toelichting
ik ben een uiterst tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirk best 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk aanbod no nonsens, duidelijke uitleg bij het product

Service
accuraat

Assortiment
hoefde nooit uit te wijken naar een andere aanbieder

Aanbeveling
Coolblue doet wat ze zegt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Via het advies kwam ik niet op de door mij aangeschafte machine uit. Misschien ben ik wel bevooroordeeld maar na gewoon vergelijken kwam ik op een heel andere machine uit

Service
Uitermate correct op de hoogte gehouden van de bzorgtijd en uitermate correct geholpen door de bezorger met assistent

Assortiment
Geen groe hiaten in de collectie kunnen ontdekken

Aanbeveling
Goed geholpen goede service en een goede prijs

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vosdeb 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het was heel gemakkelijk om het product te vinden wat ik zocht

Service
De bestelling was snel = de volgende dag in huis; alles was keurig en safe verpakt

Assortiment
Alles wat ik zocht, heb ik gevonden

Aanbeveling
Duidelijk, groot assortiment, prima producten en een snelle bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephane Crombez 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je krijgt uitgebreide informatie op de website en wanneer je alsnog een vraag hebt, kun je bellen waar men je vriendelijk te woord staat en een antwoord zoekt op je vraag.

Service
Ik heb telkens al een heel vlotte aankoop gedaan, telkens netjes 's anderendaags feilloos geleverd.

Assortiment
Er is voor alle mogelijk denkbare artikels een uitgebreide keuze. Ik heb zelfs al een een heel interessant "tweedekansje" aangekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daan 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super simpel, alles is duidelijk

Service
snel B)

Assortiment
Jullie hebben niet alles, maar dat is onmogelijk denk ik

Aanbeveling
Super simpel, goede service, breed assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jose Derksen 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles overzichtelijk

Service
Alles klopt! Er zijn meerdere mogelijkheden voor bezorging. Avond voor de bezorging een mailtje met bezorgtijd. Op de dag van bezorging nog een herinnering en een half uur van te voren een telefoontje. Machine werd aangesloten en Verpakkingsmateriaal en oude wasmachine werden meegenomen.Super!!

Extra toelichting
Nee, het is mij zeer goed bevallen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kan niet beter

Service
Altijd perfect

Aanbeveling
Zelfs producten retourneren die je al hebt uitgeprobeerd is geen probleem, toppie!

Extra toelichting
Zo door blijven gaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoukje 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk bestelproces, snelle aflevering en prima klantenservice.

Service
Ik heb geen service nodig gehad, alles ging heel gemakkelijk zonder problemen.

Assortiment
Zeer veel producten, van goedkoop tot heel exclusief. Als je het hier niet vindt dan vind je het ergens anders waarschijnlijk ook niet.

Aanbeveling
Alles duidelijk en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klein 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel eenvoudig om de juiste keuze te maken

Assortiment
zeer uitgebreide mogelijkheden en alternatieven

Aanbeveling
Zeer snelle afelvering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin G 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is zeer handig, snel en duidelijk. Top!

Service
Zeer duidelijke communicatie en levering zoals beloofd op de website.

Assortiment
Coolblue is keuze nr. 1 voor alle zaken die ik zoek.

Aanbeveling
Coolblue is een paradijs voor klanten die online willen kopen. Fysiek naar de winkel gaan is voorbijgestreefd dankzij de service van Coolblue.

Extra toelichting
Keep up the Good work guys!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Libertine 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede, makkelijke website
Voldoende keuze en product informatie

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Nette winkel, duidelijk, helder, goede prijzen
Die glimlach waard.

Extra toelichting
Keep smiling ☺

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Kuik 04-08-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
alles staat duidelijk aangegeven.

Service
bestelling snel geleverd en gratis retour omdat we per ongeluk de bestelling 2 keer hebben geplaatst.

Assortiment
erg veel te vinden in het assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Xander 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kan makkelijk je product vinden.

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Snelle levering is zeker een pluspunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter Swaans 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Heb USB muis besteld en werkte niet meteen na aansluiten. Via de site driver gedownload en opgelost.

Assortiment
Een veelzijdig assortiment

Aanbeveling
Door een groot assortiment en hele goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

magnus 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is erg overzichtelijk en het bestelproces is erg simpel te volgen. Ook hebben veel producten veel reviews van andere klanten wat keuzes maken makkelijker maakt.

Service
Heel snelle en goede bezorging.

Assortiment
Een erg uitgebreid assortiment in alle prijsklasses.

Aanbeveling
Alles bij elkaar genomen is het bestellen van producten erg makkelijk, snel en niet al te duur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bloemen Kicken VOF 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, veel keuze.

Service
Donderdagmiddag besteld, vrijdag al in huis.

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Zeker voor herhaling vatbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Celine 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website, gemakkelijk bestelproces

Service
Ooit een verkeerd product besteld, heel vriendelijk en professioneel geholpen over de telefoon en het product kunnen omwisselen voor het juiste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verstraeten 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles zeer vlot verlopen

Service
goede service

Assortiment
veel keuze en overzichtelijk

Aanbeveling
bestelling was goed verpakt en prima op tijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk overzicht van de verschillende produkten, gemakkelijk te bestellen en te betalen.

Service
Snelle levering, bezorgdatum kan je kiezen

Assortiment
Ruime keuze aan verschillende prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Mullaart 04-08-2016 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
service is perfect, ze hebben fysieke winkels en het personeel is zeer klantgericht. Als je rechtstreeks in de fysieke winkel koopt heb je dezelfde (retour) rechten als via internet

Service
ruilen geen probleem en zo nodig word je geadviseerd

Aanbeveling
service is perfect. Ik heb al redelijk wat producten gekocht bij Cool Blue en het is me nooit tegengevallen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MaaikedeG 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles overzichtelijk te vinden

Service
Via de chat direct online contact met medewerkers. Die niet schromen om eerlijk te antwoorden in plaats van het product beter voor te doen dan het is om maar te verkopen.
Raden ook even gemakkelijk een voordeliger product aan.
Snelle levering

Assortiment
heb nog niets niet kunnen vinden

Aanbeveling
Je kan direct contact opnemen, krijgt eerlijk antwoord en hebben nagenoeg alles wat je je kan wensen beschikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miriam 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is super overzichtelijk. Na weinig klikken kon ik al een keuze maken voor mijn aankoop.

Service
Zeer tevreden over de service. Mijn bestelling werd de volgende dag bezorgd.

Assortiment
Veel producten om uit te kiezen. Ook hetgeen wat ik nodig had was aanwezig.

Aanbeveling
De website is overzichtelijk, groot assortiment en wat ik ook best belangrijk vind een heleboel producten zijn hier iets goedkoper dan op andere sites.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rsez 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Bij elk wijziging krijgt men n mail . (Bestelling verzonden, chauffeur onderweg, u kunt uw bestelling zolaat verwachten, uw bestelling is afgeleverd (bij de buren)

Aanbeveling
Heel laat in de avond besteld, volgende dag vroeg in de middag geleverd

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henkepenkie 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Aanbiedingen zijn overzichtelijk

Service
Voor 24.00 besteld ,de volgende dag bezorgd

Assortiment
Uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Veel keus en snelle bezorging

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André Meulman 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere teksten en logische menu's

Service
Snelle reactie; gelukkig heb ik tot heden nog geen after sales service nodig gehad.

Assortiment
Compleet en actueel

Aanbeveling
Ik vind er wat ik zoek tegen de prijs die ik er voor wil betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jef Anthonis 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vlotte bestelprocedure

Service
snelle en correcte levering. 9 uur na mijn bestelling had ik werd er geleverd

Assortiment
grote keuze voor het artikel dat ik wou

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mr Cautious 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is overzichtelijk en de specificatie vergelijking handig.
Bestelproces was vlot omdat o.a. via Mister Cash kon betaald worden.

Service
Ik heb geen vragen gesteld over het product alhoewel dit vlot had gekund via telefoon, chat, Facebook, Twitter. De handige videoreview op Coolblue en reviews die ik heb gelezen op andere websites waren voldoende.
Het product dat ik uiteindelijk heb besteld was oorspronkelijk uitverkocht maar omdat het mogelijk was geïnformeerd te worden via een e-mail en SMS wanneer weer voorradig heb ik het zoals gewenst het na een korte periode van circa 1 week zoals gewenst kunnen bestellen.
Bij de bestelling is er foutje gebeurd in het leveradres dat ik per e-mail gemeld heb en deze werd inderdaad na 1 uur zoals beloofd beantwoord met een rechtzetting.

Assortiment
Het product dat mij interesseerde vond ik bij Coolblue maar niet bij andere winkels.
Een ruim assortiment van passende hoesjes werd aangeboden zodat ik het juiste voor mijn behoeften heb kunnen vinden en bestellen.
Toevallig was de prijs van mijn gewenst product gereduceerd gedurende de solden zodat ik een koopje heb kunnen doen.

Aanbeveling
Zie bovenstaande beoordelingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannette 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Product makkelijk te vinden en te vergelijken; uitgebreide informatie; makkelijk te bestellen en een snelle levering.

Service
Van het begin tot het eind vond ik de service subliem. Ze doen wat ze zeggen en het ging allemaal zo soepeltjes.

Assortiment
Ruim voldoende keuze qua merken en modellen.

Aanbeveling
Ik ben altijd vrij kritisch wat betreft de betrouwbaarheid en de service, maar daar zijn ze wat mij betreft met een 10 en een griffel geslaagd. Ook bijzonder prettig was dat de bezorgers er uiterlijk verzorgd uitzagen, vriendelijk en beleefd waren.
Kortom: als ik weer iets nodig heb, dan ga ik meteen naar Cool Blue.

Extra toelichting
Ik denk dat ik al wel duidelijk ben geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pietjepukketje 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Groot assortiment

Service
Super snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.M. van Zanten 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eerst op Kieskeurig.nl gekeken naar een telefoon. Deze vervolgens bij Coolblue aangeschaft. Dit vanwege goede beoordeling op Kieskeurig.nl en eerdere ervaringen met Coolblue.

Service
Telefoon dinsdag besteld en woensdag al in huis. Keurige verpakking en nette factuur.

Assortiment
We hadden een telefoon nodig en deze had Coolblue gelukkig in voorraad.

Aanbeveling
Prima winkel, prima service, prima prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer duidelijk en overzichtelijk

Service
Van moment van bestellen tot leveren zijn we heel goed geïnformeerd.

Assortiment
Ruim

Extra toelichting
Ga zo door. Jullie service is ongelooflijk goed. Jullie komen je afspraak na en geven steeds via de mail duidelijke informatie over de status vd bestelling. Toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews