coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2243 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

dirkvdvd 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
perfect met zondag levering

Service
wat een gemak

Assortiment
perfecte keuze

Aanbeveling
geen probleem na verschillende aankopen om jullie aan te bevelen

Extra toelichting
perfecte online shop , met ruim gemak voor aflevering zelfs op zondag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Snap deze vraag niet 06-10-2015 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gemak wat betreft de winkel zelf is prima, de aankoop moet niet te lang duren omdat de parkeermeter maar doorloopt

Service
Ik mag nog terugkomen voor nadere informatie en opplakken van de screensaver

Assortiment
Lijkt me goed

Aanbeveling
Aardige ontvangst en vriendelijk personeel. Ik koop wel liever in een fysieke winkel! Wat betreft het assortiment heb ik verder nog geen ervaring.

Extra toelichting
De bereikbaarheid aan de drukke Aalsterweg is voor mij niet optimaal. Je weet van te voren niet of er parkeerplaats is en hoeveel geld er in de parkeermeter moet omdat je niet weet hoe lang je in de winkel zult zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jannekevanholst 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is duidelijk en overzichtelijk, geen verborgen prijzen.

Service
geweldige service! Goed bereikbaar via whatsapp (!!) en fijne hulp. Door mijn fout kon de wasmachine niet geplaatst worden en is hij weer retour gestuurd maar toch kreeg ik de volgende dag (nadat ik had aangegeven dat wel te willen) hem gewoon weer bezorgd. En dat moet een andere zijn geweest dan de dag daarvoor want die was terug naar Amsterdam gestuurd. Echt top! Geen extra kosten aan verbonden ook, helemaal super!

Aanbeveling
Fijne service, aardige mensen, goede bereikbaarheid, accurate levering, mooie producten en scherp geprijsd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niek Ravensbergen 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Ik was heel gericht naar een bepaald type rugzak aan het zoeken. Deze had ik in no-time gevonden op de website.
Bestelling was zo gedaan en nog geen uur later kreeg ik al bericht dat de bestelling was ingepakt. Volgende dag was de bestelling keurig op tijd geleverd.

Assortiment
De prijs was billijk, maar het was heel fijn dat er geen bezorgkosten in rekening werden gebracht. Dat maakte de aankoop weer wat voordeliger.

Aanbeveling
Dit was de eerste ervaring met Coolblue / Rugzakcenter, maar door de snelheid van afhandeling, het gemak en de redelijke aankoopprijs durf ik deze winkel met een gerust hart iedereen aan te bevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michellehendriks92 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gewoon bestellen, betalen vanuit je stoel en de bestelling wordt de dag erna aan je deur geleverd. Gemakkelijker kan niet.

Service
Zelfs leveringen op zondag voor degene die op andere dagen niet thuis zijn, als op zaterdag besteld. Super service!

Assortiment
Ik heb enkel bij de rugzakken gekeken, en hier was ontzettend veel keus.

Aanbeveling
Nog nooit zo gemakkelijk online geshopt.

Extra toelichting
Gewoon heel gemakkelijk, goede service, goed verpakt, goed artikel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yammeken 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Winkelen on-line is nu eenmaal eenvoudig. Dus ook bij Coolblue

Service
Mijn eerste bestelling liep niet zo vlotjes.
Eerst waren er problemen met de betaling, maar ik werd goed geholpen. Daarna was het paketje naar het verkeerde sorteercentrum gestuurd (fout van B-post) waardoor ik het niet tijdig heb ontvangen en tot overmaat van ramp had ik het verkeerde besteld. Maar daar kon Coolblue allemaal niets aan doen. Ik werd wel telkens zeer vriendelijk en goed geholpen.

Assortiment
Ik geef een zeven omdat ik nog niet voldoende zicht heb op jullie aanbod. Zal daar eens tijd moeten voor maken.

Aanbeveling
Als ik tevreden ben deel ik dat graag met anderen.

Extra toelichting
Nog niet voldoende ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

M van Beurden 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling is snel geplaatst en supersnel geleverd.

Service
Prima service, snel antwoord per email bij vragen.

Assortiment
Bijna alles is verkrijgbaar, van huishoudelijke apparaten tot speelgoed. Handig dat alles op 1 site te vinden is.

Aanbeveling
Fijne webshop. Niet altijd de goedkoopste (ook zeker niet de duurste), maar wel het fijnst als het gaat om snelheid van levering en keuze van afleveropties. En dat is de paar euro extra in sommige gevallen absoluut waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth Noens 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is enorm eenvoudig in gebruik. De weg is er heel gemakkelijk terug te vinden naar de juiste producten.

Service
Zeer aangename en vlotte bediening,vooral ook bij de klantendienst! Zeer aangename "wachttijd" en ook de hulp was uitstekend! Er was nl een foutje geslopen in de bestelling betreffende btw gegevens maar dit werd heel snel en efficiënt opgelost door de telefonische klantendienst!

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment!

Aanbeveling
Afhankelijk uiteraard van het product, zou ik coolblue zeker aanbevelen bij vrienden/collega's/familie/... Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Björn 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed en duidelijk advies middels een top 10. Snel gevonden wat ik zocht.

Service
Hoe gaaf is het dat je 's avonds laat nog iets besteld (23.45 uur) en het de volgende dag meteen in huis hebt? En de wachttherapie na de aanschaf is geweldig!

Assortiment
Zoveel keuze, zoveel producten en toch eenvoudig om uit te zoeken.

Aanbeveling
Top winkel, goede service en een hele ervaring opzich.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Candan 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snelle levering

Assortiment
Ze hebben bijna alles op vooraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jauk 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Artikelen overzichtelijk en goed beschreven te vinden op de website

Service
Jullie houden klanten goed op de hoogte van de leveringen en de factuur wordt ook netjes geleverd via email

Assortiment
Zeer interessante prijs/kwaliteit verhouding van populaire producten

Aanbeveling
snelle levering, soepele communicatie, sterk in service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willemien 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alle informatie binnen handbereik

Service
Flexibel en realistisch. Binnen een dag bezorgd of op t afgesproken tijdstip af te halen bij een pick up point.

Assortiment
Wat ik zocht kon ik vinden.

Extra toelichting
Cool Blue hanteert een eigenzinnige strategie. Dat spreekt mij enorm aan : humoristisch, met wat zelfspot. Ik moest enorm lachen om de teksten op de verpakkingsdoos. Origineel, fris, eigentijds!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles vanuit huis te regelen

Service
Snelle service op bijna alle mogelijke manieren, ook ver buiten kantooruren. Bij retourneren word er ook niet moeilijk gedaan over producten terugsturen van kleine waarde

Aanbeveling
Geen slechte ervaringen.

Extra toelichting
Gaan een stapje verder voor klanten dan andere webshops

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ron 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
vanuit de 'luie stoel' snel een keuze kunnen maken uit het complete assortiment

Service
bestelling adequaat verwerkt en snel bezorgd

Assortiment
veel koffiezet machines leverbaar, ook deze die we hadden geselecteerd obv reviews

Aanbeveling
gewoon goed !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rutger 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel op voorraad en snel geleverd.

Service
Prima, hebben de wasmachine netjes geïnstalleerd en zelfs een spoelprogramma gedraaid om te zien of alles werkte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Pax 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen verbetering te bedenken om het makkelijker ter maken.

Service
Tot nu top!

Assortiment
Zelfs de Orbotix ollie op voorraad....
Helaas niet de wheel caps en bandjes te bestellen....
Hopelijk gaan jullie die nog wel in jullie assortiment opnemen!

Aanbeveling
Helemaal geweldig! Dat was 3 jaar geleden zo en is alleen maar beter geworden. Mochten menig we shop een voorbeeld aan nemen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eva14s 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je hoeft alleen maar te bestellen en het wordt aan huis geleverd.

Service
Goede service

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Gemakkelijk te bestellen

Extra toelichting
Snel en gratis geleverd, ruim assortiment en makkelijk te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anndesmedt 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
kiezen via een zeer duidelijke, overzichtelijke website die onmiddellijk voordeel pakketten of promoties aangeeft van gelijkaardige producten. Je merkt onmiddellijk of het product in voorraad is en je kan het reserveren in de winkel van jouw keuze zonder je te moeten verplaatsen.

Service
bestellen, betalen en zeer vlug je pakket thuis geleverd.

Assortiment
er is een verscheidenheid aan produkten en aan merken waar je uit kan kiezen

Extra toelichting
iedere keer dat we een bestelling plaatsen of dat we iets kopen in de winkel zijn we tevreden. Al meerdere malen iets gekocht, klantvriendelijk, bereid tot helpen en advies geven en indien het product niet voldoet aan jouw wensen kan je het terug inleveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AmyVer 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Super handig. Ze leveren de volgende dag, precies zoals ze zeggen op een punt dat jij kan bepalen.

Assortiment
Er mag gerust nog iets meer duiding zijn bij de producten. Reviews van klanten zijn één ding, maar echt een rating door een professional is nog iets helemaal anders.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Steenkamer 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk zoeken en bestellen

Service
Snelle bezorgservice, had m'n nieuwe laptop de volgende dag al in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niet opgelet 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk

Service
Kan niet sneller, super!

Assortiment
Ruim assortiment, voor ieder wat wils

Aanbeveling
Zouden meer winkels en webwinkels een voorbeeld aan kunnen nemen

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Je ervaring NIET onder stoelen en banken schuiven 05-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Gemak
Je kan de producten, alleen van de buitenkant bekijken en NIET even proberen. Wat je dan moet doen, is een bestelling van het gewenste product plaatsen en dan binnen de retourtermijn (bedenktijd) het product terugsturen. Dit kost de klant NIET alleen de retourkosten, maar ook Coolblue extra kosten. De kosten zijn:
1. Administratiekosten, factuur en een creditnota maken
2. Arbeidkosten, de bestelling klaarmaken, versturen, in ontvangst nemen, klant informeren etc.
3. Het enige VOORDEEL dat Coolblue heeft met deze methode is een heleboeel mensen aan het werk helpen, dat zijn de logistieke mensen, inpakkers, evt. managers die de mensen begeleid. Mooi verdient.
4. De klant is ontevreden weggegaan en zoekt waarschijnlijk een organisatie op, waar dat wel kan en zal hem daar bestellen! Beter SERVICE!

Service
De adviseurs geven goede adviezen over de producten in de winkels. Ze zijn zeer behulpzaam

Assortiment
Jammer genoeg een beetje beperkt, want voor de Sony HDR-AS200V, moest ik ergens anders de camera, een fatsoenlijke stevige selfiestick en 256 GB geheugenkaart kopen. Deze waren ergens anders goedkoper of beter in gebruik.

Aanbeveling
Niks bijzonders, gewoon een winkel met goede adviseurs, die weinig mogen demonstreren.

Extra toelichting
Ik zou zo zeggen, ga zo door Coolblue in het belang van de werknemers, die dit werk uitvoeren. Blijf vooral reclame maken via de tv, dat betekent dat ik, als klant, toch iets teveel betaald heb en daarom geen korting krijg. Bedrijfspolicy!

Review criteria:

Slecht
Goed
Voldoende

Reageer

Claude 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel overzichtelijk

Service
Een telefoontje en mijn vraag was beantwoord op een deskundige manier

Assortiment
Nokma alles te koop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Een aflevertijd tussen 09.00 en 16.30 uur is niet acceptabel en niet van deze tijd.

Assortiment
Men heeft waar je naar op zoek bent

Aanbeveling
Mag nog wat meer advies komen mbt aanverwante artikelen (vb. Hoesje bij bestellen telefoon).

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Tasja 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is superduidelijk.. alles makkelijk te vinden ..ook op de mobiele versie

Service
Werd volgende dag geleverd. Vind vnl de wachtpagina leuk bedacht.

Assortiment
Zeer ruime keuze.

Aanbeveling
Elke x supertevree met aankoop en manier van leveren en het op de hoogte gehouden worden van je pakketje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Entjes de Lange 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het was makkelijk te vinden en te doorlopen

Service
was gewoon goed, netjes op tijd bezorgd, zoals ik het wilde. niets aan toe te voegen eigenlijk

Assortiment
goed product voor de prijs, ben er blij mee

Aanbeveling
omdat de procedure naar wens verliep

Extra toelichting
ben alleen positief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanet 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heldere informatie op de site die het kiezen gemakkelijk maakt

Service
Snelle levering en installatie op de plek! Dus direct gebruiksklaar.

Assortiment
Veel op voorraad

Aanbeveling
Snel, gemakkelijk en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mmnoya1 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk gebruiksvriendelijke site

Service
Communicatie verloopt vlot alle stappen worden gecommuniceerd

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
Zo hoort een webshop te zijn!

Extra toelichting
Al meerdere producten gekocht. TV, beamer en dan nu een buitenlamp. Prima webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Mellaert Wim 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
snel en duidelijk via de website

Service
zeer snelle levering

Assortiment
ruim en overzichtelijk

Aanbeveling
Zeker eens proberen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Mars 05-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
Zeer stipte uitvoering van mijn order

Service
U doet, wat u belooft

Assortiment
redelijk en voor mij overzichtelijk

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gogme Web Service 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Het zou handig zijn om van te voren te vernemen of de vervoerder van het pakket met dagdelen werkt of een geschat tijdstip kan geven wanneer ze het pakket bezorgen. Ik kreeg nu door dat ze tussen 8:30 en 21:30 langs zouden komen, dat werd uiteindelijk 19:00 uur, waardoor ik de hele dag de deur niet uit kon/durfte.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fan van Cool Blue 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling vanuit je luie zetel op een vrijdagavond in pyama.
Ontvangst in pyama....
hoe gemak(kelijk) kan het zijn.

Service
Vlotjes .....
21 u besteld.....
9 u ontvangst van pakketje

Assortiment
Ruime keuze....
Duidelijke beschrijving van de produkten....keuze is snel gemaakt

Aanbeveling
Cool Blue is C O O L
Vlotter kan niet...
Zoek je snel een cadeautje? Wel bestel bij Coolblue....
Maak je keuze vanuit je luie zetel...enkele uurtjes later kan je heerlijk ontspannen naar het feestje.

Extra toelichting
C o o l Blue - gepromoveerd tot super e-shop....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 05-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,2

Service
Bezorging is op het afgesproken tijdstip. Helaas is de wasmachine beschadigd bij de aflevering. Dikke deuk in de zijkant. Niet gemeld maar wel geplaatst.

Aanbeveling
De bezorging kan beter. Nu heb ik een wasmachine met dikke deuk. Voor mij reden om volgende producten ergens anders te bestellen.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

J.R. ECOnsult bvba 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
's Avonds om 23.30 bestelling geplaatst en 's ochtends om 8 uur stond de postbode voor de deur met het pakje.

Service
zie hoger

Extra toelichting
Groot assortiment, supersnelle afhandeling, correcte betalingsvoorwaarden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

malowier 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Dankzij de vergelijkingsmodule hebben we de machine gevonden die aan onze eisen voldeed.

Service
Bestelling is op het het afgesproken tijdstip geleverd en de koeriers hebben het toestel geïnstalleerd en het oude meegenomen.

Assortiment
we hadden meer dan voldoende keuze uit diverse machines van diverse merken. En dankzij de vergelijkingsmodule hebben we een keuze kunnen maken

Aanbeveling
Uitgebreide keuze - snelle levering goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Gelden 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewoon vanuit je stoel,op je gemak bestellen.

Service
snel en goed traceerbaar.

Assortiment
prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mary van Luijk 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
lekker snel vinden wat je zoekt

Service
pakket was idd de volgende dag bezorgt zelfs op zaterdag terwijl wij in een uithoek wonen en eigenlijk altijd ons pakket post 1 of 2 dagen later krijgen toppie dus

Assortiment
gewoon goed

Aanbeveling
Kom ik weer bij het beloofde bezorging netjes de volgende dag !!!

Extra toelichting
Zeker voor herhaling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

laurent6 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Een makkelijke toegang tot de site, mooi en goed beschreven aanbod, snel antwoord op vragen, eenvoudige betaling (paypal), prima info naverkoop, track and trace, snelle levering, oa met bpost in postpunten. Gewoon uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

akkermank 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website , vlotte levering

Assortiment
Het assortiment was in mijn geval meer dan voldoende

Aanbeveling
Klantvriendelijk , redelijke prijzen en altijd bereid om nuttig advies te geven

Extra toelichting
Het bestelde was dat gene wat ik er van verwachte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

philiipvdm 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke overzichten en goede zoek- functies.

Service
Bij problemen gemakkelijk iemand telefonisch te bereiken tot 's avonds laat en in 't weekend

Assortiment
Veel keuze tussen verscheidene merken

Aanbeveling
Ik durf iedereen aan te raden om bij Coolblue.be te shoppen.

Extra toelichting
Gemakkelijk kunnen vergelijken, prijzen en specificaties bekijken. De levering datum kunnen kiezen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lijs 05-10-2015 In de winkel gekocht
Lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer snelle service, kan laten leveren op veel verschillende plaatsen, zeer handig.
Wel bluts in deksel vuilbak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

inkab 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer makkelijke site

Aanbeveling
zeer zeker alles verloopt zeer vlot en correct

Extra toelichting
bestellen gaat zeer vlot je kan je bestelling volgen en de levering en verpakking is zeer correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gemakkelijk alles te vinden

Assortiment
Er is genoeg keuze voor iedereen

Aanbeveling
Snel, gemakkelijk en betrouwbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jimpieken 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke informatie

Service
sneller kan niet denk ik

Assortiment
ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

2mbl3690 05-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Service
Heel snel geleverd pakketje goed kunnen volgen.

Assortiment
Ze hebben heel veel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacques Lipman 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Wij hebben gelachen om de video om het wachten beter te verdragen. Ook de uitpakvideo was hilarisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lut cool 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je moet je huis niet uit

Service
vlot snel en correct

Assortiment
in andere winkel niet beschikbaar, wel bij cool blue

Aanbeveling
jullie verdienen het

Extra toelichting
gewoonweg tevreden over de hele lijn....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

terminator99 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Na fysiek enkele winkels bezocht te hebben op zoek naar een screen protector voor mijn smartphone, kwam ik van een kale reis terug. Op COOLBLUE had ik na enkele seconden gevonden wat ik zocht en de volgende morgen zat het al in de bus! In de toekomst kijk ik dus eerst bij COOLBLUE vooraleer me op pad te begeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

krusty15 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Op zoek naar de juiste product helpt coolblue je te kiezen met handige filters en zoektermen

Service
snelle en duidelijke service met stapsgewijze update van je bestelling (van elke handeling wordt je op de hoogte gehouden)

Assortiment
er moeten soms keuzes gemaakt, maar coolblue heeft van alle grote merken op pc/audio/tv gebied in ieder geval alles in huis

Aanbeveling
doorgaans goedkoper en supersnelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

cecile02 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
grootste gemak

Service
beter kan nie

Assortiment
okee

Aanbeveling
Heb deze morgen mijn collega's al ingelicht over de goede werking van coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews