coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3431 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Elond 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
toen ik vragen had over de beschrijving, kwam niet goed overeen, heb ik telefonisch direct een duidelijk antwoord gekregen ondanks dat het in de avonduren was.

Assortiment
in alle prijsklassen en merken voldoende keus

Aanbeveling
snelle en correcte levering.

Extra toelichting
in de fysieke winkel zou iets meer tentoongesteld mogen zijn

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Margreet Groen 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Goede service, afhandeling volgens belofte, prijstechnisch zeker niet de duurste. Eerder voordeliger ;)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Freek 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Uitstekende winkel, prima collectie en verbluffende klantenservice en snelheid van leveren

Service
Super klantenservice

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Excellente winkel

Extra toelichting
Coolblue is top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
correcte levering . Goede prijs

Service
als beloofd 's anderdaags geleverd

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JM 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site beschikt over een uitstekende zoekmotor. Ook de voorgestelde pakketten zijn handig.

Service
Bliksemsnelle verwerking en levering.

Assortiment
Een auto is zowat het enige wat je er niet kan kopen. Voorlopig...

Aanbeveling
Goede prijs/kwaliteit, snelle service en bereikbaar in België.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Virginie 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Supersnel gevonden wat ik nodig had

Service
In orde

Assortiment
Mooi assortiment, voldoende keuze

Aanbeveling
Snelle levering, top!

Extra toelichting
/

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke website met genoeg informatie over de producten.

Service
Geweldig om te zien dat een bedrijf het snapt dat je in deze tijd het verschil kunt maken door optimaal service te verlenen. Bij dit bedrijf laten ze zien dat ze het ook echt in het DNA hebben zitten.

Assortiment
Nog nooit een product wat ik bij Coolblue verwacht niet aangetroffen, vind ik het niet is er wel een medewerker die me helpt.

Aanbeveling
Bovenstaande zegt genoeg.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IJsbEErke 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
via sms continu op de hoogte, ook van vertraging

Assortiment
ik bestel graag bij coolblue en zou graag hebben dat ze uitbreiden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda Betten 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Genoeg aanbod en makkelijk te bestellen

Service
Goede bereikbaarheid en hele vlotte service

Assortiment
Voor elk wat wils ruime sortering

Aanbeveling
Bijzonder voor 24.00 u besteld dat je het dan de volgende dag al in huis hebt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

sarrazin sofie 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel gemakkelijk als je nog een cadeautje moet hebben en niet meer tot een winkel geraakt.

Service
Super service

Assortiment
Heel groot assortiment

Aanbeveling
Top winkel !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjoleinkroon 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed aanbod en duidelijk omschreven.

Service
Doen wat ze beloven!

Assortiment
Uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Gewoon een goed bedrijf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bremer 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Mooie site, makkelijk zoeken, goed aanbod

Service
Snelle bijzonder vriendelijke hulp/assistentie.

Assortiment
Ruim

Extra toelichting
Snelle levering zonder problemen, je wordt keurig op de hoogte gehouden hoe de zending verloopt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerben 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Extra toelichting
Ongelofelijk 23:00 besteld en inderdaad volgende dag in huis. Zeer goed op de hoogte gehouden van levering per e-mail. Alleen jammer dat levering in brievenbus aan straatkant is afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patje 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan er bijna alles vinden

Extra toelichting
Zeer eenvoudig om te bestellen en snelle afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Hydra 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoekprgramma naar een product is goed gerubriceerd

Service
Ik heb een fotocamera gekocht met een daarbij horend samegesteld pakket incl camera tasje. Cameratasje vind ik te klein en wil ik retour sturen. Ik heb dit gemeld via mail en binnen 2 uur maiktje retour gekregen met de melding dat het geld van het cameratasje terug wordt gestort en dat ik de tas niet hoeft te retourneren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

angeliekje 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heel eenvoudig van thuis uit bestellen

Assortiment
Mocht van mij nog groter zijn...

Aanbeveling
leuk shoppen en vergelijken zonder je te hoeven verplaatsen

Extra toelichting
De levering is héél snel, was blij verrast!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

c hofland 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles makkelijk op produkt te vinden

Service
keurig

Assortiment
er is van alles in alle prijsklasse

Aanbeveling
super gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tienkamp 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snelle oriëntatie, snelle betaling en uiteindelijk zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rien 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Duidelijke website, bestelling wijst zichzelf

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Snel geleverd, wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Netjes en goed verpakt.

Extra toelichting
Marktconforme prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zocht een echt goede router en het blijkt dat je geen nerd hoeft te zijn om bij Coolblue er een te vinden. Top!

Assortiment
Brede keus en vooral de onderlinge plus- en minpunten zijn heel waardevol

Extra toelichting
Als ik iets wel online wil kopen, dan zoek ik altijd eerst bij Coolblue. Dure aankopen wil ik wel altijd "zien" en dat kan daar vaak ook. Vandaar: Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede spullen voor lage prijzen

Service
Retour verwerking kosteloos en zeer vlot

Assortiment
Genoeg te kiezen

Aanbeveling
Super service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cookies 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemakkelijk om te sorteren op gewenste criteria evenals het bestellen ging vlot

Service
Levertijd is nagekomen en ook een goede opvolging mogelijk via track & trace

Assortiment
Uitgebreide keuzemogelijkheden, prijzen niet altijd de goedkoopste maar omdat service wel beter is bestel ik wel!

Aanbeveling
Goede service, goed verpakt en snelle levering! Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Liekens Liliane 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel simpel , heel snel ,goede uitleg

Service
Alles binnen een 24 tal uren geregeld.
Besteld, betaald en geleverd

Assortiment
Zeer ruime keuze ook van één bepaald artikel meerdere prijsklassen

Aanbeveling
Zeer goede ontvangst, goede info, klantvriendelijk,
correcte uitvoering, netjes en ordelijk

Extra toelichting
Doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Batterijlader GP 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk thuis winkelen

Service
Geleverd op vermelde tijd.Mijn vraag aan telefoon correct en vriendelijk beantwoord

Assortiment
Ruime keuze en goede prijs/kwaliteit

Aanbeveling
Heb reeds veel goeie ervaring bij jullie winkel.

Extra toelichting
Geen enkele opmerking voor aankoop, als product, en levering. Doe zo verder en ik blijf klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Moraal 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Hoe moet je gemak nog duidelijker maken, echt een kind kan de was doen.

Service
Zeer snelle emailreactie

Assortiment
Er is een ruime aanbod van allerlei spullen.

Aanbeveling
Coolblue zoals een webshop er uit zou moeten zien.
Hier kunnen velen een voorbeeld aan nemen.

Extra toelichting
Geheel tevreden en dat komt echt niet veel voor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
probleemlose bestellimg

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
geen aanmerkingen

Extra toelichting
levering post.nl 2 uur later dan gepland

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Baker 04-12-2015 In de winkel gekocht
Boomsesteenweg 560 wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk. Duidelijk waar je moet zijn

Service
Vriendelijk duidelijk behulpzaam

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Ik had een toestel in reparatie. Het repareren duurde langer dan voorzien. Hierdoor werd mij een waardebon aangeboden ter waarde van het aankoop bedrag van het toestel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de betere webwinkel 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
een duidelijkere webshop bestaat er niet

Service
meestal uitstekend, laatste tijd toch wat problemen ondervonden met zendingen, pakketjes die 3 dagen later pas aankomen, etc

Assortiment
Coolblue heeft een heel breed aanbod maar ook zeer diep, uiteraard niet alles

Aanbeveling
goede winkel, men staat klaar om je te helpen, pruducten steeds vooradig

Extra toelichting
in de toekomst klanten laten kiezen welke transporteur ( zoals bol.com) telkens ik iets bestel zijn er problemen met bPost

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Bryan 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijke site makkelijk zoeken.

Service
Snelle terugkoppeling en verrast door supersnelle levering.

Assortiment
Goed breed assortiment

Aanbeveling
Meerdere aankopen gedaan van klein tot groot nooit spijt of problemen.

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk in gebruik. Bestellen vanuit je luie zetel aan zeer democratische prijzen.

Service
Snelle levering met correcte afhandeling.

Assortiment
Uitgebreid assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caroline 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site

Service
Snel antwoordt op vragen via facebook

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk bestellen en betalen via site

Service
bellen en ze lossen het meteen op, geven veel extra info indien gewenst.

Assortiment
ruim.

Aanbeveling
ben erg tevreden, bij elke bestelling weer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Maartje 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site. Soms ook met filmpjes bij producten.

Service
Prima meedenkende klantenservice. Bij vraag over alternatief voor defect product werd me op de garantie gewezen.
Binnen een paar dagen al nieuw onderdeel toegestuurd gekregen.

Aanbeveling
Bestellen kan tot zeer laat in de avond. Pakket is te volgen en levering is volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website is vlot toegankelijk en gemakkelijk navigeerbaar

Service
Zaterdagavond besteld en zondag geleverd. Dat is service.

Assortiment
Ruim keuzes, zelden iets niet te vinden. En dan is het omadt het iets heel speficiek is.

Aanbeveling
Top winkel. Ruim assortiment, snelle service, goede retourdienst, geen klachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

asus 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Soms wat on overzichtelijk.

Service
gewoon snelle bezorging daar hou ik van

Assortiment
soms niet duidelijk foto's mogen erbij en groter

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
De PC die ik kocht geeft niet met een lampje aan of hij uit of aan is dat is erg lastig. Bovendien gaat de stekker naar de hdmi poort er makkelijk uit en dan heb ik geen signaal, ook lastig.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

auidiofiel 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
diverse filtering mogelijk per categorie en merk

Service
binnen de 24 uur dus de volgende dag aan huis geleverd

Assortiment
groot gamma

Aanbeveling
super gemakkelijk shoppen op een rustige en rationele manier dank zij het uitgebreide gamm

Extra toelichting
doe zo verder en geen grapjes meer maken over jullie overname

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jurgen 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
levering op zondag,

Service
levering op zondag,goede respons via mail

Assortiment
mag iets meer klein werkmateriaal aanbieden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Dorien Verwimp 1 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ging heel vlot ook het bekijken van verschillende producten ging zo vlot!

Service
Echt super snel om
Minder dan 24 uur hier in huis!

Assortiment
Weinig verschillende kindervormen van hoofdtelefoon. Hoewel welke er zijn top zijn.

Extra toelichting
Neen echt een goede Winkel. Ik zou het zeker ook aanraden bij andere

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nicky 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Handige filters en compleet qua info dus hoef niet naar andere sites voor extra info

Service
Duidelijk en informerend

Assortiment
Het is me niet altijd duidelijk of alle producten van een reeks aanwezig zijn

Aanbeveling
Gewoon in het algemeen TOP service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tommy 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk te gebruiken filters, zeker ook op mobiel.

Service
Laatste bestelling om 23u besteld en de volgende morgen om 10u stond het al aan mijn deur!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aart Wessels 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Alles wat ik nodig had was eenvoudig en snel te vinden, met voldoende informatie en gebruikerservaringen.

Assortiment
Het aanbod is behoorlijk compleet.

Aanbeveling
Als je snel iets nodig hebt, is de kans groot dat je het bij Coolblue kan vinden, en snel in huis hebt. De prijzen zijn gemiddeld. Aan de hoge kant voor webwinkels.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jenny 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel online vergelijken, bestellen en betalen. Goede communicatie via de website en de mail.

Service
Gemakkelijk online betalen en op tijd bezorgd. 's Avonds om 8 uur besteld, 's ochtends om 8 uur al binnen. Echt super.

Assortiment
Veel keuze en goede prijzen, toch wat minder aanbod in sommige categorieën dan andere online bedrijven.

Aanbeveling
Mooie prijs, goed product, netjes bezorgd en makkelijk betalen.

Extra toelichting
Top dat jullie bezorging super snel is!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hein2412 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Erg gemakkelijke website, wijst zichzelf, duidelijke taal, simpel in gebruik.

Service
Erg goede service, als ik vragen over een bepaald artikel heb krijg ik vrijwel direct de reactie die ik verwacht en de info die ik nodig heb.

Assortiment
De winkel heeft erg veel. Erg breed assortiment met veel categorieën .

Aanbeveling
Ik vind het erg fijn om mijn producten bij jullie te kopen. Makkelijke website, goede service, gratis verzending en volgende dag al in huis!

Extra toelichting
Erg goede winkel, goede service, makkelijke en mooi vormgegeven webshop, gratis bezorging, volgende dag al in huis... Ik zeg, KAN NIET BETER!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fritzz 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijk enkel de zoekfunctie zou wat beter kunden als je de exacte benaming niet kent is het soms moeilijk iets te vinden.

Service
goede klantenservice, snelle antwoorden en tot nu toe elk problem meteen opgelost

Assortiment
hoe meer hoe beter eh :)

Aanbeveling
aangenaam, overzichtelijk, handig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Filiep 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zekerheid aangezien de goede service

Service
Kan gewoon niet beter

Assortiment
Zeker genoeg

Aanbeveling
De beste winkel ooit

Extra toelichting
Doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brenda 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk zoeken. Helemaal als je een typenr hebt

Service
Snel geholpen door de klantenservice en goed advies gekregen

Assortiment
Ik heb gericht gezocht maar het assortiment is uitgebreid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Theo 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke bestel procedure .

Service
Bij telefonische benadering duidelijke uitleg door een medewerker die verstand van zaken heeft .

Assortiment
Enorme sortering van allerlei goederen .

Aanbeveling
Ik doe graag bij deze winkel een bestelling als ik wat nodig heb uit hun assortiment.

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luc1954 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ruimte voor invullen korting cadeaubon was niet duidelijk

Service
na chatbericht op facebook werd de cadeaubon, die ik niet ingevuld had, onmiddellijk verrekend en nieuwe factuur gestuurd naar mailadres. Super !!!

Assortiment
grote keus en diverse categorieën

Aanbeveling
zeer goede service, geen verzendingskosten, pakket supergemakkelijk te volgen tot levering

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site en het gemak van een pre-order

Service
Snelle levering van het moment dat het product voorhanden was

Assortiment
Veel cariatie

Aanbeveling
Goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

littlebelgianwriter 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gebruiksvriendelijke site en gemakkelijk en veilig betalen.

Service
Altijd netjes verpakt en in 9 van de 10 keer op tijd gebracht.

Assortiment
Wanneer ik iets zoek, kom ik vaak bij Coolblue uit.

Aanbeveling
Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews