coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3431 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

edebrall 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewoon bestellen en kant-is-klaar!

Service
ook in de winkel Destelbergen perfecte service!

Assortiment
vond tot nog toe alles wat ik opzocht

Aanbeveling
als alles ok is, waarom niet?

Extra toelichting
tot nog toe zou ik niet weten wat.......

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lea 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is duidelijk en overzichtelijk

Assortiment
Prima assortiment en aantrekkelijke prijzen

Aanbeveling
Simpel, duidelijk en overzichtelijk

Extra toelichting
Ging alles maar zo makkelijk als iets aanschaffen bij CoolBlue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L van Breukelen 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
zaterdag avond besteld, zondag 13 uur in huis!

Extra toelichting
Snelle en correcte aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ger mandjes 15-09-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk gerangschikt.
Zocht een telefoon zonder toeters en bellen.
Het werd Panasonic KX-TG6811

Service
Zaterdagavond besteld en zondagmiddag al in huis,,
Fantastisch!,

Assortiment
Heel ruim!

Aanbeveling
Uitstekende service zonder poeha!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
het product was snel te vinden. zowel via google als op de site zelf.

Service
makkelijk , duidelijk en klantvriendelijk.

Assortiment
het product was in voorraad

Extra toelichting
Alles was beter dan bij andere online winkels. En bezorgen op zondag wat ideaal is in geval van nood.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Fonske45 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen van uit de zetel, gemakkellijk!

Service
Bestelling was op tijd, super!

Extra toelichting
Nog nooit problemen gehad met Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

henny van der Voort 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk te bestellen

Service
Zaterdagavond besteld,zondagmorgen geleverd,en dat voor een vrij goedkope bestelling!Thanks!

Assortiment
Was strijkbout,méér dan voldoende keuze,zelfs in de goedkope strijkijzers.

Aanbeveling
De winkle was mij al aanbevolen door m'n dochter,ik zou dat ook iedereen aanraden!

Extra toelichting
Het was mijn eerste bestelling,ik vond het ongelofelijk gemakkelijk,zowel qua vlotheid van bestellen én van levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cpkant 15-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Service
Zeer slechte service, ik heb mijn bestelling gedaan om 23.30 uur, direct via ideal de betaling gedaan, staat bij mijn bank ook gewoon verwerkt op die dag. Stuurt coolblue pas een bevestiging op 00.05, dus volgende dag, nu wordt er pas een dag later geleverd. Ze zeggen nadat ik gebeld heb dat de betaling pas om 00.10 uur is ontvangen. Vreemd de bevestiging kwam "al" binnen om 00.05 uur. Dit is dus een smoes om onder de beloofde levertermijn uit te komen. Ik heb voordat ik telefonisch te woord werd gestaan 14 minuten!! in de wacht gestaan. Zeer slechte service!!!!

Aanbeveling
Zie hierboven bij service. Nog nooit een webwinkel meegemaakt met zo'n slechte service

Review criteria:

Slecht
pekrui 15-09-2015

Een klein beetje heel erg kort door de bocht.
Als bij jou bank het geld van de rekening af is kan het zomaar zijn dat het enige tijd later pas bij een andere bank op de rekening staat. En dat maakt een bedrijf niet slecht als ze dan zeggen dat het de volgende dag geleverd wordt. Ergens komt een tijdstip dat het gewoon niet meer mogelijk is om binnen die tijd te kunnen leveren.

Reageer

klantamsterdam 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
1. Gebruikersvriendelijk met een Hoofdletter! De website is duidelijk en, wat een verademing, intuitief, opgezet/ingericht.
2. Alles gevonden wat ik zocht.
3. Bestelproces duidelijk en eenvoudig.

Waarom dan geen 10? Omdat 10 "perfect" is, en "perfect" bestaat niet. Anders staan er weer tig collega web-/applicatiedesigners op straat... ;-)

Service
1. De webwinkel heeft niet tot vragen/klachten geleid; alles wat ik wilde weten, kon ik vinden.
2. De winkel is levertijd (op zondag!) 100% nagekomen; de vervoerder zat er in het track-trace systeem maar liefst 20 minuten naast!! (Geintje!!)
3. Geen mening: top op heden geen aanleiding voor retourzending, maar "op papier' ziet de procedure er goed uit.

Assortiment
1. Gericht op 1 specifiek artikel gezocht (en gevonden). Diversiteit was dus niet mijn prio 1.
2. Gevonden wat ik nodig had.
3. Prijs kwam (in mijn specifieke geval) als beste uit de bus.

Aanbeveling
9,5
Zie opm onder 1e vraag... "Perfect" bestaat niet.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bea 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Volgende dag bezorgd en je hoeft er de deur niet voor uit!

Service
Supersnelle levering

Assortiment
Keus te over

Aanbeveling
Niks op aan te merken

Extra toelichting
Betaling was dubbel afgeschreven maar is meteen hersteld. Keurige afwikkeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barry 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
snel site, overzichtelijk

Service
Levering zoals aangeven, binnen 24 uur

Assortiment
genoeg keuzen

Aanbeveling
Nomaals, duidelijk, snelle levering, uitgebreiden assortiment opslag media's

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mpd deklerk roos 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk via bank,zo klaar

Service
Direct mail,met info. volgende dag goede service en hulpvaardige medewerkes

Assortiment
Niet alles bekeken.

Aanbeveling
Super.klant is daar koning.

Extra toelichting
Zeker bij aanschaf hier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rikie 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer handig en goede info... perfecte website...bestellen gaat netjes en goed verzorgd ...

Service
sta er versteld van ....de mails en berichtjes via je foon toppie.....nette bezorgers alles goed afgehandeld ...en nog een proefwasje gedaan ook ....verbaasd echt waar zeer goed ....

Assortiment
Assortiment.......10
artikelen op voorraad ....tegen zeer scherpe prijzen heb het vergeleken bij andere aanbieders ga nl niet over een nacht ijs maar cool blue kwam er scherp uit ....

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over de aanschaf van mijn wasmachine en de afhandeling van cool blue en de bezorgers....

Extra toelichting
goede services zeker om te vertellen aan kennissen en vrienden etc......

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitgebreide informatie op de website.

Service
Prima service snelle bezorging, zelfs op zondag op de afgesproken tijd.

Assortiment
Mijn ervaring is dat het assortiment zeer breed is.

Aanbeveling
Goede voorlichting, snelle keus mogelijk door vergelijken van de alternatieven en snelle bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoogeveen 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is gemakkelijk te vinden en verfijnen en selecteren.

Service
Snel, duidelijk en no nonsense.

Aanbeveling
Zelfs bezorging op zondag! Super voor een last minute verjaardagskadootje!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Matty 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed overzicht van producten

Service
Bezorgd op zondag, superservice!

Assortiment
Heel uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site.

Service
Snelle levering, ook op zondag. Heb zaterdagmiddag besteld en zondagmiddag geleverd gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede informatie over levertijd, volledige informatie over product op de site

Service
Levering zo snel als mogelijk

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willum 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Top winkel, goede service, snelle levering.

Service
Als er iets is kan er met gemak worden retour gestuurd. Is niet nodig geweest in dit geval, maar het maakt de keus wel makkelijker.

Assortiment
Van alle markten thuis! Geweldig assortiment. Van pc's tot stofzuigers en van wasmachines tot telefoons.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles eenvoudig ingedeeld goede zoeksleutels

Service
Prima levering volgens afspraak

Assortiment
Ruim assortiment veel keus

Aanbeveling
Gemak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

alex8855 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website van coolblue is op een zeer goede manier opgebouwd. Ik ben zelf web designer waardoor ik wel kan zeggen dat het bijna zo goed als perfect is op vlak van gebruikersgemak!

Service
De levering op zondag is een service die niet veel webshops aanbieden. Het afleveren gebeurde dan ook niet via bpost maar het was zoals gewoonlijk op tijd en een zeer vriendelijke onthaal!

Assortiment
Het was de enige Webshop die ik kon vinden waar ik mijn product kon vinden.

Aanbeveling
De prijs is misschien een tikkeltje duurder maar de service die je ervoor krijgt is meer dan zijn geld waard!

Extra toelichting
Ik heb geen aanmerken over de Webshop op vlak van service, gemak en assortiment. Er is wel 1 iets waar men rekening mee moet houden. Soms komen de weergegeven foto's niet overeen met het product. Zo wou ik een nieuwe lens kopen namelijk de sigma 17-50mm 2.8f ex. De ex staat hier dat het mooier is afgewerkt met een lijntje goud om het zo te zeggen. Op de foto is dit niet terug te vinden. Daardoor heb ik deze lens ook nog niet besteld aangezien ik niet zeker ben of wel de juiste lens zal worden geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

malu22 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snelle levering, tijdstip levering zelf aan te geven

Service
goede bekwame klantenservice die meedenken en adviseren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Verheij 15-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,3

Gemak
Op de site makkelijk gevonden wat ik zocht. Wist ook wel wat ik wilde

Service
Vriendelijk en gezellig

Assortiment
Ruim

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Jillian 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles valt bij de website goed op zijn plek, ik kon gemakkelijk de wasmachine vergelijken en dankzij de beoordelingen de juiste keuze maken.

Service
de waschine is de volgende dag goed op afspraak geleverd

Assortiment
zeer uiteenlopend assortiment en geode prijzen

Extra toelichting
de geleverde wasmachine is netjes geplaatst en de droger is er bovenop gezet. het enige puntje was dat de machine niet waterpas is afgesteld en ze aangaven dat de machine niet wiebelde en dus goed stond. Later heb ik de droger er weer af moeten halen en de machine waterpas afgesteld omdat hij trilde omdat hij dus niet waterpas stond

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DDonkers 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk mis een beetje een onderling product vergelijk functie. Verder netjes en duidelijk.

Service
Hoe makkelijk kan je het hebben? Doe wat je belooft voor 00:00 besteld volgende dag geleverd.

Assortiment
Hoewel ik het prijs verschil per product kleur niet snap. En het doorberekenen van meerdere zelfde soort producten (lees verschillende kleuren) beetje karig vind. Is het wel duidelijk.

Aanbeveling
Doormiddel van email en sms word je op de hoogte gehouden van je zending/bestelling. Zonder je al je gegevens hoeft te geven. Een duidelijke site met een duidelijke boodschap en een duidelijke missie "tevreden klanten".

Die hebben ze in iedergeval nu er 1 bij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fem 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles snel te vinden

Service
Prima op de hoogte gehouden van de voortgang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
's avonds gemakkelijk op de bank uitzoeken en bestellen.

Service
Dezelfde avond kreeg ik al de eerste updates van mijn bestelling, en bij was binnen 15 uur bezorgd!

Assortiment
Top!

Aanbeveling
Een voorbeeld voor andere bedrijven en webshops.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcel van der meer 15-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,5

Gemak
coolblue maakt waar wat ze zeggen

Service
smorgens bestelt smidags binnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floortje 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik zocht naar een makkelijk te bedienen radio met zo weinig mogelijk knoppen.
Heb deze bij jullie vrij snel gevonden.

Service
s 'avonds laat nog besteld en de volgende dag geleverd. Top!!

Assortiment
Ik zocht een compact/kleine radio met goed ontvangst. De keuze was snel genomen. Je hoefde niet lang te zoeken.

Aanbeveling
Duidelijke site.
Snelle levering.
Leuk/betaalbaar.

Extra toelichting
Het is ongelofelijk dat er zo'n goed geluid uit deze radio kan komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tooske 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Dit is de eerste keer dat ik iets besteld heb, dus misschien wordt het een 10.

Service
Alles ging meteen perfect!

Assortiment
Ik heb nog niet alles gezien.

Aanbeveling
Het ging erg goed, maar na een eerste keer bestellen kan ik niet gelijk een 10 geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jaap 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijk en heldere info

Service
alles geheel volgens toezegging gegaan

Assortiment
geen zaken niet terug kunnen vinden. Meer dan voldoende keuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Jullie maken het te makkelijk :) Zeer duidelijke website. Goede specificaties per product en fijne vergelijker

Assortiment
Jullie hebben veel! niet alles maar veel!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Arie 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Aanbeveling
Goede service en een zeer snelle verzending, zelfs op zondag. Perfect.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marjolein Spierenburg 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
wat ik zoek, vind ik

Service
prima

Assortiment
voor mij genoeg

Aanbeveling
alles prima

Extra toelichting
nee, alles is goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede vervanging van niet leverbaar product.

Service
Prima levering volgens afspraak

Assortiment
Prima prijs kwaliteit verhouding

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mariëlle 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De producten zijn goed te vinden en worden duidelijk omschreven. Bestelprocedure is transparant.

Service
Artikel werd snel en keurig op tijd geleverd.

Assortiment
Omdat ik maar één product zocht, weet ik niet hoe divers het verdere assortiment is.

Extra toelichting
Ik heb inmiddels meerdere producten via de webshop van Coolbue gekocht en ben elke keer zeer tevreden over de snelheid en het gemak van bestellen. Over de verdere service kan ik niet oordelen, omdat alle aankopen nog naar behoren functioneren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

leadeneve 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het benodigde materiaal intikken bij Cool Blue in een paar minuten en de bestelling is klaar.

Service
Prima service en zeer snelle levering

Assortiment
Heel veel keuze

Aanbeveling
Alles tot in de puntjes verzorgd

Extra toelichting
Zeer vlotte afhandeling online en zeer snelle en stipte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te bestellen en volgende dag in huis.

Service
om 2100 uur besteld. Volgende dag om 11.00 uur in huis.

Assortiment
Is ruim voldoende maar kan altijd beter.

Aanbeveling
zeer goed.

Extra toelichting
Ben ook in winkel geweest en werd daar wel vriendelijk maar zonder enige kennis te woord gestaan. Daar zouden jullie nog veel in kunnen verbeteren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Martin van der Hoeven 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoeken en bestellen kinderlijk eenvoudig!

Service
Alles supersnel en goed geregeld.

Aanbeveling
Vrijdag 21:00 iPhone + Abonnement besteld, zaterdag 09:30 alles geleverd, contract getekend, paspoort en bankpas gescand. Bizar goede organisatie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Epke 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen lekker overzichtelijk en duidelijk! Paar drukken op de knop en je bestelling is geplaatst.

Service
Om 08.30 de volgende ochtend lag mijn nieuwe telefoon klaar bij het postnl punt om de hoek!

Assortiment
De telefoon die ik uiteindelijk wilde kopen was te koop, maar ik miste een paar merken met vergelijkbare specs in de shop. Vanwege de goede service bij coolblue toch gekozen om hem hier te bestellen zonder verder te zoeken.

Aanbeveling
Coolblue altijd helder, snel en op tijd. Gemak mag ook iets kosten dus niet de allergoedkoopste maar zeker ook niet duur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

H P 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Alles eenvoudig te bestellen.

Assortiment
Compleet, maar voor mijn specifieke eisen vaak net niet hetgeen ik zoek.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Pijerke 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In een paar klikken is het weer geregeld. Perfect.

Service
Geen additionele kosten voor het gebruik van Paypal. Zo hoort het. Dank je Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heidi DB 14-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Gemak
De bestelling plaatsen en betalen verliep super makkelijk. Ik werd snel op de hoogte gebracht welke handeling er met mijn pakket gebeurde, tot de verzending... toen liep het blijkbaar mis. Vrijdagmiddag besteld, maandag pas pakket gekregen.

Service
zoals hierboven vermeld: ik werd levering beloofd de volgende dag, maar moest wachten tot maandag.( vrijdag in de namiddag besteld)De reden waarom je voor coolblue kiest is de snelle levering.Niet dus.

Aanbeveling
mijn eerste ervaring was niet echt ok. Voorlopig kan ik dus geen positieve ervaring delen met mijn vrienden.

Extra toelichting
Ontgoocheld in de leveringstermijn. Belofte maakt schuld!

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Henk Huizinga 14-09-2015 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goede service en zeer snelle levering.

Service
super. Geen ander woord voor

Assortiment
ik kijk maar bij een aantal producten maar er is veel te koop voor goede prijzen

Aanbeveling
heb geen klagen

Extra toelichting
Ik bestel tegenwoordig bij coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacob 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
met een paar klikken kun artikelen bestellen

Service
Heb een telefoon besteld via tweede kansje en de eerste telefoon was niet goed gebeld met cool blue en kon deze telefoon omruilen voor een ander exemplaar terwijl die wel € 50,= duurder was top!!!!!!!

Assortiment
je kunt het niet bedenken of ze hebben het wel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arnoldus 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig gevonden en besteld, goede productvoorlichting

Service
vrijdagavond laat besteld, en zaterdag in huis zoals beloofd. Niet perse nodig maar wel heel leuk

Aanbeveling
prima levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjo 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk en snel besteld.

Service
Snelle verzending! Producten worden goed beschermd verzonden.

Aanbeveling
De wachtmuziek heeft mij geholpen om geduldig op mijn pakketje te wachten ;)

Extra toelichting
Een rugzak van Coolblue is zo fijn, want nu doet mijn rug niet meer zo'n pijn. Hij is mooi, praktisch en cool, zonder gepruts en geknoei.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ed 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gewoon een heldere site, overzichtelijk en duidelijk. Ook voor iemand die nu voor het eerst iets besteld via internet. Had weleens reclame gezien op tv, maar het gemak van het zoeken en kopen verbaasde me achteraf.

Service
Door de diverse duidelijke mails weet je up-to-date waar je product 'onderweg' is. Eigenlijk is deze service aan de voorkant een reden temeer om vaker een product in huis te halen. Top. Service 'na aankoop' hoop ik geen gebruik van te maken.

Assortiment
Kan ik kort over zijn. Prima. Ook de vergelijking tussen producten onderling is duidelijk en helder. Een reden van mijn aankoop bij jullie.

Aanbeveling
Ik twijfelde tussen 8 en 9. Geef een 8, om toch voor jullie zelf nog een motivatie te houden om zo goed je best te blijven doen. Is meer een aanmoediging deze 8

Extra toelichting
Tot nu toe zeer tevreden met jullie en mijn aankoop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice Verhoeff 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle service, site die je goed en gemakkelijk kan doorzoeken en waar je, nadat je je keuze hebt gemaakt snel kunt betalen. De mails van bezorging etc maakt dat je weet wat er gebeurt en wanneer je product gebracht wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bouke 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het was heel gemakkelijk om het product op de website te vinden, het product werd uitvoerig beschreven, ook goede foto's bijgevoegd, en ik kon bestellen zonder een account aan te maken (waarom heb ik dat niet gedaan?, volgende keer dan maar).

Service
Ik heb nog geen gebruik hoeven te maken van de after-sales service, maar het was heel gemakkelijk om te bestellen en ook de levertijd van 18 uur was naar tevredenheid. Afhalen vlakbij.

Assortiment
Heb ik niet direct naar gekeken, was op zoek naar een specifiek product.

Aanbeveling
Zoals ik het nu beoordeel kan en zal ik deze winkel zeker aanbevelen, er is trouwens een filiaal in onze stad zag ik.

Extra toelichting
100 punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews