coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,3 Lees 42768 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1379 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ayla 26-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer goede keuzehulp op de website, met veel opties, en de mogelijkheid om producten te vergelijken. Ook heel handig dat je tot 12 uur kan bestellen en toch de bestelling de volgende dag in huis hebt.

Service
Zeer goede klantenservice, problemen worden altijd snel, vakkundig, en door vriendelijk personeel opgelost.

Assortiment
Goed assortiment, maar meer keuzevrijheid is nog cooler.

Aanbeveling
Absoluut een aanrader om hier je product te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wilwe 26-09-2015 In de winkel gekocht
Antwerpen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan thuis al een keuze maken uit het gamma en ook naar de winkel gaan om nog meer uitleg te krijgen.

Service
Niet in Stock in de winkel en de volgende morgen aan huis geleverd.

Assortiment
Meer dan keuze genoeg in alle prijsklassen.

Aanbeveling
Doen we nu al.

Extra toelichting
Als je een product gereserveerd hebt ben je snel gediend en anders is het zoooooo laaaang aanschuiven, maar daar kunnen julie niets aan doen. Met het nummersysteem kom je wel dadelijk bij een gespecialiseerd verkoper terecht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansuitKoekelare 26-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een gemakkelijke, snelle en duidelijke zoekmotor op de website die je snel naar het product dat je wil loodst.

Service
Je wordt duidelijk geïnformeerd over het leverproces met mails en berichten op je telefoon, de snelle levering is ook een duidelijk pluspunt

Assortiment
Super veel artikels in alle maten en gewichten, voor elk wat wils.

Aanbeveling
Ben een fan van coolblue.

Extra toelichting
Door dat onze afwasmachine defect was wilde we zo snel mogelijk een nieuwe afwasmachine in huis hebben, door dat Coolblue de levering de volgende dag al kon leveren was de winkel al snel gemaakt, door de gemakkelijke zoekmotor van coolblue was de keuze snel gemaakt. De afwasmachine is snel geleverd, alles was erbij van aansluit- en afvoerdarm en een complete installatiehandleiding waar door de machine snel aangesloten en geïnstalleerd was. De machine werkt perfect en stil. Ik zou direct terug bij Coolblue dezelfde Bosch afwasautomaat bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rafaelw 26-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,2

Service
Donderdag hadden we een luchtbevochtiger besteld. Nog steeds niet ontvangen. Gefrustreerd blijven wachten.

Aanbeveling
De snelle levering en het gemak was onze reden om voor coolblue te kiezen. Als de levering het laat afweten, kunnen we beter zelf langs een Vandenborre gaan.

Extra toelichting
Hoe lang in bezit? Nog niet in bezit.

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

Frank 26-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en gemakkelijk besteld

Service
S avonds besteld, niet veel meer dan 12 uur daarna geleverd op zaterdag. Goede betaalmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 26-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Vanuit thuis kan je alles rustig bekijken

Service
Problemen gehad met vorige aankoop maar mocht hem omruilen voor ander type, Helemaal top.

Assortiment
Wat ik zocht daar was keuze genoeg van.

Aanbeveling
Snelle levering en goede service.
Ook bij problemen staan ze je goed ter woord.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Daniel Sajet 26-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
* zeer toegankelijk
* goede zoekmachine
* bestel proces prima

Service
* klantvriendelijk, behulpzaam en terugsturen was nvt

Assortiment
* Uitgebreid assortiment en divers
* Wat ik zocht, kon ik vinden
* prijs/kwaliteit in balans

Aanbeveling
Behulpzaam en zeer voorkomend.

Extra toelichting
Heel attend, kreeg nog een ansichtkaart van de winkel waar ik mijn bestelling deed.!! Jullie hebben het helemaal begrepen. "Coolblue" wordt als voorbeeld genoemd hoe je kwaliteit levert!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fred van Nijmweegen 26-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
's avonds om 10 uur via internet besteld, 's morgens ophalen in de winkel (Eindhoven)

Service
Vriendelijk ontvangen in de winkel en goed en snel geholpen.

Assortiment
Ruim aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Molle96 26-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Gewoon precies doen wat je belooft !

Aanbeveling
Assortiment, komen belofte na !
Vlot!
Betrouwbare betaling !

Extra toelichting
Ze doen wat ze beloven !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Digi Lee 26-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website, waar de meeste vragen al beantwoord worden.
De producten zijn snel en makkelijk te vinden en te bestellen en betalen.

Service
In de meeste gevallen worden de vragen al op de website beantwoord, heb je toch verdere vragen, kun je gewoon even bellen en wordt je heel vriendelijk te woord gestaan en krijg je verder een goed en duidelijk advies. Tevens beschikken ze over een zeer goede helpdesk.
Verder heb ik mijn leveringen altijd ruim binnen de aangegeven tijd gekregen.
Doen niet moeilijk als er iets een keer niet goed is en retour moet en of als er iets beschadigd afgeleverd id wordt er a la minuut naar een oplossing gezocht, die tot nu toe altijd naar mijn volle tevredenheid geweest is.

Assortiment
Ruim assortiment, bijna altijd kunnen vinden wat ik zocht en vele alternatieven binnen een productgroep.
Niet altijd de laagste prijs maar die neem ik vaker inkoop toe daar ik voor de geweldige service ga.

Aanbeveling
Heb al meerdere mensen aanbevolen, daar ze over een perfecte service beschikken en leveren waar ze voor staan.

Extra toelichting
Duidelijke en overzichtelijke website, ruim assortiment, snelle leveringen, komen hen afspraken na, goede prijs kwaliteit verhouding, vriendelijk personeel, geweldige helpdesk die goed bereikbaar is en ruime openingstijden heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A Guller 25-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,2

Gemak
Producten. Bellen en snel bestellen. Als je iets nieuw beateld is het gelijk geregeld. Maar wacht maar tot er een probleem is.

Service
Nog nooit zo een slechte service gehad. Nog slechter dan bij een incassobureau (die geven ook geen service). Een klantenservice die zijn afspraken niet na komt. Medewerkers die niet op de hoogte zijn van hun producten. Bellen niet terug op afspraak. En kunnen geen oplossingen bieden bij escalaties. BIZAR SLECHT

Assortiment
Ruim voldoende.

Aanbeveling
Voor mij nooit meer.

Ben benieuwd wat het gaat worden.

Extra toelichting
Voor mij nooit meer. Dit is mijn laatste bestelling geweest. Al zijn ze de goedkoopste. Ik ben 30 euro aan belkosten 2 verlof dagen en een vrije avond van mijn vader inbeslaggenomen voor een product die ik nog steeds niet heb. Nog nooit zo een slechte service gehad. Nog slechter dan bij een incassobureau (die geven ook geen service). Een klantenservice die zijn afspraken niet na komt. Medewerkers die niet op de hoogte zijn van hun producten. Bellen niet terug op afspraak. En kunnen geen oplossingen bieden bij escalaties. BIZAR SLECHT Ben benieuwd wat het gaat worden.

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende
Digi Lee 26-09-2015

Deze reactie verbaasd mij wel heel erg, zelf heb ik nog nooit zoiets meegemaakt en heb toch al heel wat producten besteld bij Coolblue. Heb ook al een paar keer met hen helpdesk gesproken en alles is altijd tot mijn tevredenheid opgelost en moest er een keer een specialist aan te pas komen, werd ik altijd netjes terug gebeld.

Verder heb ik tot nu toe alleen nog maar erg positieve ervaringen met Coolblue, wat het gemak van het bestellen en betalen aangaat, de leveringen, het vriendelijke personeel en de uitgebreide helpdesk.

Verder kan ik mij niet voorstellen dat ze niet de moeite nemen om jou problemen naar tevredenheid op te lossen.

Reageer

Chris 25-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke webshop, duidelijke informatiemails

Service
Snel geleverd met duidelijke informatie.

Assortiment
Voor mij een ruim voldoende groot assortiment, veel variatie!

Aanbeveling
Zeer goede service, snel en makkelijk!

Extra toelichting
Ik weet dat CoolBlue standaard verpakkingen heeft, maar voor een product in een doosje van 15cm bij 15cm bij 15cm heb ik geen verpakking nodig van 20cm bij 35cm bij 50cm.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ginette genetello 25-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
gemakkelijke website en veel keuze van verschillende artikelen

Service
artikel besteld en de dag daarna in de vroege namiddag had ik reeds mijn pakje

Assortiment
heel gevarieerd assortiment

Aanbeveling
mijn echtgenoot en ik en de dochter zijn heel tevreden over jullie website en jullie service

Extra toelichting
we hebben reeds enkele malen iets aangekocht via jullie online shop en zijn steeds tevreden geweest van de service. Mijn man had eens 9 € betaald om zijn pakje vroeger te ontvangen. Het pakje werd te laat geleverd en coolblue heeft nog dezelfde week het verschuldigde bedrag betaald. Van een service gesproken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

prins henri 25-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je pc aanzetten en bestellen

Service
bij probleemtjes zeer vrindelijk

Assortiment
alles wat men kan (gebruiken) of nodig heeft

Aanbeveling
tenzeerste aan prijzen

Extra toelichting
snel en vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 25-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitstekende vergelijkingsfuncties op de website

Service
levering perfect op tijd, en steeds goed op de hoogte gehouden

Assortiment
ze hadden precies het product dat ik wilde

Aanbeveling
beste e-shop voor electrisch & electronica van Nederland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anoniempje 25-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijk bestellen met een groot assortiment

Service
's avonds besteld, de volgende dag al thuis, d;as snel!

Assortiment
voldoende keus om te kiezen

Aanbeveling
prima winkel en waarom,zie hier boven!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan Broeze 25-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk thuis bestellen

Service
De repeater dat ik ontving werkte in één keer goed goede gebruikshandleiding

Assortiment
Je kunt er veel en veel meer kopen dan dat ik nodig heb. Kortom voor elk wat wils

Aanbeveling
Ik heb telefonisch hulp gevraagd welke repeater ik nodig had. Super netjes geholpen en mij zelfs geadviseerd de goedkoopste te nemen. Waar zie je dat in winkels, daar in normaal gesproken alleen de duurste goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Docfalcon 25-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Aanbeveling
Ik heb al heel veel dingen besteld bij Coolblue en het verloopt online steeds heel vlot, levering binnen de gestelde termijn en steeds goed verpakt.

Extra toelichting
Het aanbod van Dolly's voor statieven is vrij beperkt, maar wat ik gekocht heb is wat ik er van verwachtte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Paulmar 25-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Service
Geen belletje of mailtje dat levering later komt. Bezorgers stonden om 6.45u maandagochtend opeens voor de deur!!

Extra toelichting
Vrijdag om 14u besteld voor zaterdag te bezorgen. Niets geleverd, terwijl toezegging via mail, Moest zelf er achteraan verplaatst naar de week erop zaterdag, hier niet naar geluisterd, maar opeens een telefoontje om maandagochtend !!! 6.30u dat de bezorgers voor de deur stonden met de koelkast, terwijl dit niet is afgesproken

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Goed

Reageer

tio 25-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
100 %

Extra toelichting
snelle gratis levering, concurerende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ted 25-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Fraaie website, handige zoek, vergelijk en advies functies (hoewel je ook zelf moet blijven nadenken;-). Goede product informatie en uitleg over lastige technische termen is aanwezig. Top!

Service
Monitor besteld en deze wordt keurig op tijd en volgens afspraak geleverd. Geen gezeur alles in een keer goed. Dat zie je wel eens anders.

Assortiment
Groot!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Patricia 25-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik heb twee jaar geleden ook iets besteld via Coolblue. Helaas werd mijn emailadres niet herkend, dus moest ik opnieuw een account aanmaken. Toen ik mijn nieuwe accountgegevens kreeg, stond er in de email dat ik al bekend was en dus geen kortingscode kreeg. Daar heb ik geen probleem mee, maar wat ik dus raar vind is dat ik wel bekend ben (ik krijg ook de nieuwsbrief), maar wel een nieuw account moest aanmaken.

Extra toelichting
Lekker snel, duidelijk.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Herman 25-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
zo makkelijk zoeken en vergelijken op de site, echt super

Service
bekijken, bestellen en bezorgen gaat fantastisch.

Assortiment
zeer compleet

Aanbeveling
goede service, uitgebreide beschrijving en (heel goed!) filmpjes met korte uitleg van het artikel,dat geeft toch nét even een beter beeld van het artikel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Evy 25-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk overzicht van het assortiment

Service
Prima! Had hem de volgende dag in huis

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Ik wil wat meer gaan fietsen naar mijn werk,en dan is een rugzak fijner om al mijn spullen in mee te vervoeren. Ruime keus maar gekozen voor een mi-pac ! Mooie kleur , leuk dessin , en genoeg ruimte! Ik ben er blij mee!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wouter 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk besteld, en zeer gemakkelijk dat ik een avond bezorging kon selecteren!

Service
Zeker de avond bezorging is erg handig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mimol 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
bestellen op de website, online betalen en de volgende dag al thuis, of op een adres naar keuze geleverd. simpeler kan het niet?

Service
deze keer besteld bij te tweedekansjes van coolblue (aanbiedingen van niet-nieuwe toestellen op tweedehands.be).Telefoontje naar het kantoor, daar namen ze hun tijd om vragen te beantwoorden, 5 minuten later link in mailbox naar betaalpagina, en de volgende dag afgeleverd!

Extra toelichting
Ik hou van de humor van coolblue! Een bedrijf dat tijd en energie investeert in zoiets niet-commercieel als humor, dat charmeert mij. Maar natuurlijk ook maar omdat al de rest (service,kwaliteit, stiptheid) in orde is...!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emma 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zaterdagavond besteld en zondag!! geleverd....ideaal

Service
perfect!

Assortiment
Alles wat ik nodig heb, kan ik probleemloos vinden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

swj van gils 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
heel goed en snel

Assortiment
alles goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

philip koutsos 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
niet omzien en naar winkels gaan

Service
besteld om 17:00 h en geleverd , de volgende dag om 10:00 h: chapeau

Assortiment
super

Aanbeveling
gemakkelijk, snel goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dylan 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is soepel verlopen en het geen problemen ondervonden top service

Service
Kreeg een SMS toen de bezorger er bijna was

Assortiment
Alles op orde makkelijk te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kaaskop1997 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Geen problemen gehad.

Service
Snel bezorgt. 11 uur s'avonds bestelt volgende dag in huis. Daarnaast werd ik goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling per mail.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

robertluitjes 24-09-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
liggen staan zitten elk scherm is goed genoeg

Service
volgende dag voor 9 uur in huis

Assortiment
alles wat je wilt

Aanbeveling
Hoezo ergens anders? waarom?

Extra toelichting
Goed, snel duidelijk correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik audenaert 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig via internet

Service
Vlot geleverd

Assortiment
Voldoende groot assortiment

Aanbeveling
Alles is 10 op 10 dus kan ik het iedereen aanbevelen

Extra toelichting
Geen negatieve dingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

olIpI 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk winkelen van thuis uit. Super!

Service
Snelle en correcte afhandeling en levering!

Assortiment
Heeeel ruim aanbod tegen interessante prijzen.

Aanbeveling
Zie vorige redenen.

Extra toelichting
Snel van thuis uit winkelen tegen interessante prijzen. Heel snelle levering. Alles SUPER!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Abe 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, bestellen eenvoudig.

Service
Supersnelle levering, word uitstekend via de mail op de hoogte gehouden over de voortgang en status van de bestelling.

Assortiment
Mis nog wel een aantal modellen...Heb daarom een bestelling nog wel eens elders moeten plaatsen.

Aanbeveling
Snel, gemakkelijk en betrouwbaar.Spullen keurig en uitstekend verpakt voor verzending.

Extra toelichting
Prijzen zijn vaak net wat hoger dan bij de concurrende bedrijven. Zonde. Weet zeker dat dat klanten kost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

coolbleu 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijk

Service
snelle afhandeling

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Coolvlue 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ik ben zeer tevreden eerst naar BCC daar was het product niet leverbaar dan maar een ander 500 duurder en was een levertijd van 2 weken en bij jullie 7oo goedkoper 2 dagen later kon ik weer wassen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel Vander Straeten 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer eenvoudig te bestellen

Service
Zeer laat besteld (na 23 uur) en toch, om 8 uur werd de bestelling afgeleverd.

Assortiment
Niemand kan 10 halen, dus een 9 voor een uitgebreid aanbod aan gsm's die men elders niet gemakkelijk vindt, bv.

Extra toelichting
Zeer onder de indruk van de sms bevestiging en de perfecte inpassing in de BPOst tracker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerbert 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

W E 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke website, gemakkelijk te bestellen

Service
goede snelle afhandeling en bezorginformatie

Assortiment
goed en voordelig

Aanbeveling
al een paar producten gekocht via Cool Blue en telkens een snelle en goede levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Thuis direct alles bekijken. Gebruiksvriendelijke site.

Service
Bestellen bij Coolblue, op welke manier dan ook, was nog nooit een teleurstelling.

Assortiment
Ruime keuze en veel direct op voorraad.

Aanbeveling
Niet de goedkoopste maar gewoon goed en betrouwbaar.

Extra toelichting
Ga zo door Coolblue, een tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nmaxe 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Very easy and efficient system to place an order

Service
Timely and very responsive service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renier 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Er zijn per product meestal veel revieuws te vinden.

Service
Prettige winkel,er werd inderdaad op zondag geleverd op een prettige tijd zelfs.

Assortiment
De prijs vd stofzuiger is ok,maar de stofzuigerzakken zijn bij jullie rond de 2 x zo duur als bij een zaak hier bij mij in de stad.Het gaat om dezelfde originele Philips S bags.

Aanbeveling
Goede klantenservice met enthousiaste mensen,prettige bezorgtijden zelfs op zondag!!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

CeesAmsterdam 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zaterdag besteld, zondag thuis bezorgd en binnen een range van 2 uur, dus je hoeft er niet de hele dag thuis voor te blijven.

Service
Goed op de hoogte gehouden over tijdstip van levering.

Assortiment
prima

Aanbeveling
Een moderne, frisse, klantgerichte organisatie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton Netten 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Tevreden.

Service
Snel

Assortiment
Genoeg

Aanbeveling
Cijfer geef aan wat je er van vindt.

Extra toelichting
De vragen die ik had zijn snel en goed beantwoord.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede site, snelle levering of datum naar keuze, alles netjes aangesloten en oude apparaat meegenomen. Duidelijke specificaties en mogelijkheid tot vergelijken van de producten.

Service
Vriendelijk personeel, bellen half uur voor levering, binnen 10 min alles netjes aangesloten zonder rotzooi achter te laten. Je hoef alleen de deur open te doen.

Assortiment
Genoeg keuze en diverse prijsklasse

Aanbeveling
Zeker niet de duurste, maar wel erg goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adri 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Wat ik nodig had was aanwezig met voldoende keuze

Service
Vlotte reactie en verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karin 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijk

Service
Bij een bestelling word je goed op de hoogte gehouden, dmv mail

Aanbeveling
Duidelijk goeie service, geen bregkosten, leveren op afgesproken dag.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Wif Pellegrims 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Service
De monitor was vrijdagnamiddag besteld, maar werd pas dinsdagochtend geleverd. Als zaterdag geen leveringsdag is, zou dit bij de bestelling toch duidelijker op de website moeten vermeld staan. Hoe dan ook werd de 24-uur-belofte niet gehouden.
Waar steken de beloofde speakers in de monitor??

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Goed

Reageer

Barry 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Met een paar klikken besteld, en betaald.

Service
Op zondag voor 23:00 uur besteld maandag in huis.
Er zijn er maar weinig die dit doen.

Assortiment
Groot assortiment en makkelijk producten vergelijken.

Aanbeveling
Super snel geleverd. Vooral, zondag besteld maandag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews