coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 42376 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3236 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pegie strackx 09-12-2016 Via de website gekocht

Heel tevreden. Snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij waren 2 weken geleden in shop op Boomse Steenweg en werden zeer vriendelijk onthaald en snel verdergeholpen. Zeer vriendelijk personneel en daarom nadien online nog radio en cartridges besteld die amper 24 u later al geleverd werden waarvoor dank.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Vink 09-12-2016 In de winkel gekocht
Gustav Mahlerlaan 316 A, 1082 ME Amsterdam

Ik ben zeer tevereden over CoolBlue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De contacten en informaties van CoolBlue zijn correct, goed en snel. Het winkel personeel in Amsterdam zijn geduldig, klantvriendelijk, hulpvaarvaardig en snel met helpen en ook om informatie en passende oplossing te zoeken en te geven.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anne 09-12-2016 Via de website gekocht

Perfect proces!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Allereerst is de online shop fantastisch ingericht. Je kunt op diverse manieren zoeken. Allerlei filters instellen, maar ook kijken bij verschillende 'top 10' lijstjes. De vergelijkfunctie maakte mij ook erg blij, dat maakt producten heel makkelijk te vergelijken. Scheelt weer tijd. Vervolgens het bestelproces in. Makkelijk, soepel en simpel proces waarbij ik nog nooit problemen heb ervaren die je wel eens op andere websites hebt. Dat de pagina in eens wegvalt, of je alle gegevens weer opnieuw moet invoeren bijvoorbeeld. Ik had om 22.00 uur 's avonds besteld en voor 13.00 uur de volgende dag stond mijn nieuwe wasmachine geinstalleerd en wel op de 3e verdieping binnenshuis. Oude machine is meegenomen, alle verpakkingsmaterialen meegenomen. En ik kon gelijk wasjes draaien! Mooie duidelijke communicatie ook via mail. En natuurlijk credits voor de pagina na het bestelproces om het 'wachten' leuk te maken. Geen gebruik van gemaakt, maar zorgde wel al voor een glimlach!

Pluspunten

  • Simpel en helder bestelproces
  • Duidelijke communicatie via mail na bestellen
  • Beste service bij levering
  • Product wordt naar boven getilt
  • Product wordt geinstalleerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 09-12-2016 Via de website gekocht

Snelle levering. Goede service. Leuke huisstijl.

Algemene score

10,0
Coolblue heeft een duidelijke website, een snelle service en een leuke huis stijl. Ook de mogelijkheid om naar binnen te stappen in een van de winkels is erg aangenaam. Het uitgebreide assortiment is ook mooi aangezien (bijna) alles wat je zoekt dan op een plek gekocht kan worden. Vragen aan de klantenservice worden ook snel beantwoord. Kortom, een fijne winkel om spullen te kopen.

Pluspunten

  • Service
  • Assortiment
  • Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michiel 09-12-2016 Via de website gekocht

snel en handig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ook kleien bestellingen worden snel verwerkt en handig verstuurt (als het kan zo verpakt dat het door de brievenbus past)

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Dinah 09-12-2016 Via de website gekocht

Ondersteuning

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Begreep de handleiding van JBL charge niet en heb contact gezocht, via de whatsapp, om me wegwijs te maken. En dat lukte wonderwel. Kan nu ten volle genieten van de aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vroukje 09-12-2016 Via de website gekocht

aankoop stofzuiger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke shop met advies binnen het assotiment, overzichtelijk,, snelle levering en goed verpakt aangekomen.

Pluspunten

  • snelle levering
  • duidelijke site

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ton Stalvord 09-12-2016

reparatie e reader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zondagmiddag liep mijn e reader vast. het resetten met een paperclip hielp niet. Er kwam een zwarte balk in beeld. Cool blue gebeld op zondag, deze man stelde me gerust. Via de mail kreeg ik gegevens hoe ik verder moest handelen. Na 10 werkdagen kreeg ik een nieuwe e reader. Alle gemaakte afspraken zowel telefonisch als via de mail zijn ze nagekomen. Daarvoor mijn dank.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert de Bakker 09-12-2016 Via de website gekocht

dhr

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb op aanraden van andere coolbleu gekozen,
en inderdaad er is niks mis mee.
duidelijke site, gemakkelijk en afspraak is afspraak.

Pluspunten

  • aanbod
  • concurerende prijs

Minpunten

  • niet gratis leveren overdag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bastiaan van Beijeren 09-12-2016 Via de website gekocht

Service met daadwerkelijk een glimlach

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue staat gelijk aan service met een glimlach. Super duidelijke website. Snel een besteling afgerond. Zeer accurate en duidelijk info over wanneer je pakket komt. Waren alle webshops maar zoals Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dijkman 09-12-2016 Via de website gekocht

Lichtschakelaar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
* Duidelijk/ overzichtelijke site.
* snelle levering
* goed/ netjes verpakt
* product goed en werkt prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rens 09-12-2016 Via de website gekocht

Overzichtelijke winkel, keurig service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alle productinformatie die ik nodig had was aanwezig. De klantenservice helpt me altijd netjes met het beantwoorden van mijn vragen en de producten worden snel bezorgd.

Zo ook mijn laatste bestelling. Kan niet anders zeggen dat het altijd keurig geregeld is!

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • snel bezorgd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Baarspetie 09-12-2016 Via de website gekocht

Prima en zorgvuldig verzorgt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima prijs keurige levering op tijd
Prima gemotiveerd personeel
Duidelijk en goed bereikbare site
Houden zo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 09-12-2016 Via de website gekocht

Gewoon goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima, snelle service etc. Alles wat je kunt verwachten van een grote webshop.
Ik bestelde twee SSD's en RAM geheugen voor mijn Mac. Fijn dat dat op voorraad was.
Het was ook grappig dat Coolblue een mail stuurde met een installatie instructievideo.
Het blijft overigens bij grappig, niet bij erg nuttig aangezien de instructie over een Windows laptop ging en Mac toch wat anders is. Google geeft betere handleidingen.

Als Coolblue weer lagere prijzen geeft dan andere webshops, ga ik zeker weer bestellen bij Coolbue.

Mvg Roel

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Prijs
  • Instructievideo

Minpunten

  • Instructievideo kan specifieker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 09-12-2016 Via de website gekocht

Tevreden over aankoop vriezer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, artikel geleverd op de dag dat het mij uitkwam. Netjes door de bezorger op de juiste plek neer gezet. Eén minpuntje was dat het verpakkingsmateriaal zonder overleg al was verwijderd. In het kader van een aanstaande verhuizing was het beter geweest als die er nog om had gezeten. Verder heel tevreden.

Pluspunten

  • Service
  • Aanbod
  • Leveringsmogelijkheden

Minpunten

  • Verpakkingsmateriaal was ongevraagd verwijderd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 09-12-2016 Via de website gekocht

Vlot en vriendelijk

Algemene score

9,0
Deskundigheid met een glimlach, zonder opdringerheid. Hier wordt nog naar je geluisterd en meegedacht.

Pluspunten

  • deskundig
  • goed assortiment
  • snel

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Adelien44 09-12-2016 Via de website gekocht

Prima online-winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Coolblue zocht ik een nieuwe koelvriescombinatie uit. Die moest ook nog precies passen op de plek waar de oude stond. De website gaf me precies de goede informatie en het lukte met zelfs een A++ koelkast te bestellen. Eind van de middag bestelde ik hem en de volgende ochtend werd hij keurig geïnstalleerd. Men nam ook de oude koelkast mee. Ik was uiterst tevreden.

Pluspunten

  • snelle levering
  • goede keuze in producten
  • werken volgens afspraak
  • aflevering was keurig

Minpunten

  • ik kan niets bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene Chappin 09-12-2016 In de winkel gekocht
eindhoven

Super winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
coolblue super winkel, wilde beamer kopen, mocht een aantal bekijken in hun winkel in Eindhoven. Bij welke andere online verkooporganisatie kan dat? Verder kon verkoper mijn vragen vakkundig en prettig beantwoorden

Pluspunten

  • persoonlijke bediening
  • nemen ruim de tijd voor je
  • krijgt zelf nog koffie aangeboden

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arend 09-12-2016 Via de website gekocht

Asus VivoBook R753UA-TY169T laptop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze webshop wil ik iedereen aanraden. Waarom? De uitgebreide en overzichtelijke site. Het ruime aanbod van artikelen, die je vaak bij andere webshops niet eens tegenkomt. De zeer snelle levertijd en de goede service. En natuurlijk mijn bijzonder goede ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 09-12-2016 Via de website gekocht

Topservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling en levering geheel conform info site. Levering bijna realtime te volgen via link in bevestigingsmail. Geplande levertijd 's ochtend per sms werd niet gehaald, maar was dus bij mij bekend. Nieuwe prognose werd wel gehaald geheel conform info site, dus eerst sms en toen belletje chauffeur. Keurige levering (leuke nette beschaafde jongens) die eerst geheel werd doorgesproken. Kundige installatie (incl. proefdraaien) naar mijn wensen. Zelf geen omkijken meer naar. Superservice! Afspraken worden nagekomen.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijke site
  • Prima afhandeling levering
  • Afspraken worden nagekomen
  • Vriendelijke en nette chauffers

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 09-12-2016 Via de website gekocht

1e ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via internet een koelvriescombinatie gekocht. Met name de service heeft voor mij het verschil gemaakt. Gratis bezorging, gratis je oude koelkast weer meegenomen. Je wordt nwtjes geinformeerd over de bezorging en dat komen ze ook na.

Pluspunten

  • Service
  • Prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Becky 09-12-2016 Via de website gekocht

Becky

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kocht een smartphone.
De website had duidelijke info in petto.
De prijs was de scherpste in vergelijking met andere websites.
De smartphone werd de dag nadien geleverd, op een zondag, wat een luxe!
Ik werd goed geïnformeerd rond de status van mijn bestelling.
Een tip kan zijn het tijdslot van levering korter te maken. Nu was dit tussen 10&18uur. Handiger zou bv zijn de voor of namiddag.
Verder kom ik snel weer terug voor de kerstinkopen :-)

Pluspunten

  • Scherpe prijs
  • Snelle levering
  • Uitgebreide informatie over producten

Minpunten

  • Maak het tijdslot voor levering iets specifieker

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Chantal 08-12-2016 Via de website gekocht

Coolblue snapt hoe het werkt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue ruult. Los van hun geweldige assortiment zijn daar de service, de humor, de ruime openingstijden van de fysieke winkels, de bezorging ook op zondag en maandag... briljant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 08-12-2016 Via de website gekocht

Uitstekende service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hebben wasdroger besteld bij Coolblue. Om 15.30 uur besteld en volgende dag om 07.30!!!!! gratis thuisbezorgd, twee trappen op en aangesloten. Zonder bijbetaling en...met een glimlach !! Volgende keer weer Coolblue. Winkel om de hoek (Expert) rekende 50 euro voor bezorgen......Keuze was snel gemaakt en absoluut geen spijt van !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hamid 08-12-2016 Via de website gekocht

Super en zeer klantvriendelijke service

Algemene score

10,0
Duidelijke omschrijving van het product. medewerkers van de klantenservice denken erg goed mee en zijn bereid om je van dienst te zijn. een echte aanrader deze winkel/website.

Pluspunten

  • Klantgericht
  • Vriendelijk
  • Betrouwbaar
  • Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

A 08-12-2016 Via de website gekocht

prima servive

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
makkelijk om producten te vergelijken, voor mijn product de beste prijs - i.v.t. andere websites - en snelle verzending.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jann 08-12-2016 Via de website gekocht

Levering van stoomdroogmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op tijd geleverd werd van te voren gebeld dat ze er aan kwamen
Netjes naar boven gebracht de droogtrommel

Pluspunten

  • Op tijd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A. Kruiter 08-12-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gemakkelijke en overzichtelijke site. De bestellingen worden snel geleverd. Zeker aan te bevelen. Houden zo!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alain Adriaenssens 08-12-2016 Via de website gekocht

Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van bepaalde producten beslist de goedkoopste!
Vriendelijke verkopers, die je niets opsolferen maar je echt met raad en daad bijstaan.
Beslist een pluim waard, en de goede service maakt alles geweldig,doe zo voort, lieve mensen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Judith 08-12-2016 Via de website gekocht

top

Algemene score

8,0
snelle levering en een erg fijn telefoonhoesje voor de iphone 6. het is aan de prijs maar het zeer waard

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Niels 08-12-2016 Via de website gekocht

Garmin Fenix 3

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Binnen de levertijd bezorgd en duidelijke communicatie per email. De pagina van de Garmin was duidelijk over de specificaties van het horloge en de inhoud van het pakket inclusief hartslagmeter.

Pluspunten

  • Uitstekende communicatie
  • Super horloge voor de ultra runner

Minpunten

  • Wat groot en zwaar voor dagelijks gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron G 08-12-2016 Via de website gekocht

Cool Blue wasmachinestore.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zondag besteld en op de maandag erna bezorgd.
Nette en goede levering. Mooi oprijd. Bezorg dienst is mooi te volgen via Track en Trace.

Pluspunten

  • Snelle bezorging
  • Goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaqqus 08-12-2016 Via de website gekocht

Topshop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Simpel qua bestellen , snel qua leveren en top qua service. Wat wil een mens meer, niets toch? En zo is het!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tia 08-12-2016 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nu besteld morgen in huis. Gewoon ideaal.
Weet wanneer het pakketje komt . Gewoon super.
Makkelijke website alles duidelijk en overzichtelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Janneke 08-12-2016 Via de website gekocht

Kärcher stofzuiger nat/droog.

Algemene score

10,0
Snelle levering, op de aangegeventijd op de track and trace app.
Betalingsgemak, diverse mogelijkheden.
Keurig verpakt, geen schade.

Pluspunten

  • Doen wat ze beloven.
  • Prijs is oké.

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Soeparto 08-12-2016 Via de website gekocht

Veel producten, goed Service en mooie prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er zijn 2 online winkels waar ik mijn spullen haal en Coolblue Staat voor mij op nummer 1

Je kan er van alles halen van TV tot tuingereedschap echt top.
En de service is super en snel, voor 23:00 besteld volgendedag in huis.

Wat helemaal top is , is dat je het af kan halen op een afhaal punt.
ik hou er niet van als het bij de buren word bezorgt

Pluspunten

  • Service is snel
  • Top producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janos 08-12-2016 Via de website gekocht

Met de glimlach

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vandaag besteld en morgen met de glimlach thuis bezorgd... Ik wilde confetti strooien maar de bestelling was eerder daar dan ik klaar was met de confetti ;-)

Pluspunten

  • productomschrijving volstaat om te kopen
  • recht om terug te sturen indien niet tevreden

Minpunten

  • je koopt op foto, niet tastbaar
  • welke ??

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

annelies 08-12-2016 Via de website gekocht

goed en super levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot keuze aanbod, en super snelle levering. Je kan nog tot laat op de dag bestellen en toch de dag erna al je pakje verwachten!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johanna-Marie 08-12-2016 Via de website gekocht

aanvulling telefoonset

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een oude telefoonset was niet meer aan te vullen bij de leverancier. Coolblue had nog een teruggestuurd en gecontroleerd 'nieuw' model voor een klein prijsje voor ons. Snelle service, goed toestel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MIlou 08-12-2016 Via de website gekocht

Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk te vinden op de website, goedkoper dan andere, snel bezorgd en goed op de hoogte. Jammer dat ik het niet gelijk door jullie in kon laten pakken!

Pluspunten

  • snel bezorgd
  • duidelijke webshop

Minpunten

  • geen extra mail na levering
  • geen inpakservice

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Bongarts 08-12-2016 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gekozen voor Coolblue omdat zij verreweg de beste aanbieding/prijs hadden. Zowel de levering als de informatie betreffende leveringen waren gewoon top. Je wordt constant op de hoogte gehouden van de status van je bestelling tot en met de levering. Ook de levering zelf precies op het afgesproken tijdstip. Kortom ik kan deze site aan iedereen aanbevelen. Vragen op twitter of per mail en telefoon werden direct keurig en snel beantwoord. Super service!

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Geweldige communicatie
  • goeie helpdesk met snelle antwoorden
  • beste prijs!

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan-Willem 08-12-2016 Via de website gekocht

Snelle levering & scherpe prijzen

Algemene score

9,0
Gewoon een goede verzichtelijke webshop met een groot assortiment aan prooducten. Nog nooit problemen gehad dus ik kan niet oordelen over de service van Coolblue

Pluspunten

  • groot assortiment
  • snelle levering

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Gopro battery 08-12-2016 Via de website gekocht

Gopro 5 black aankoop extra batterijen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijke afhandeling, kwalitatief personeel en adviseurs en doet wat men beloofd. Via de webwinkel de artikelen aangekocht en dat is zeer goed bevallen.

Pluspunten

  • snel afhandeling
  • Klantvriendelijk
  • Kwaliteit bewust
  • Keurige afhandeling

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

patrick 08-12-2016

Aankoop Hp printer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden van de goede, snelle en correcte service. Alles zoals beloofd. Correcte prijs de goedkoopste die ik gevonden heb.

Pluspunten

  • service
  • webshop
  • prijs
  • levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul 08-12-2016 Via de website gekocht

Paul

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een wasmachine. Vond deze bij Coolblue. Keurig afgeleverd en uitgelegd gekregen. Ik ben dus een tevreden klant van Coolblue.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Goed geplaatst
  • Goede uitleg voor vervolgstappen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jacco Dane 08-12-2016 Via de website gekocht

Electrische tandenborstel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gebruik voldoet aan de omschrijving van het artikel en werd snel geleverd. Heb meerdere tandenborstels bekeken maar deze voldoet het beste.

Pluspunten

  • Snelheid levering
  • Product

Minpunten

  • Dure opzetborsteltjes

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JB 08-12-2016 Via de website gekocht

Coolblue, Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Koop regelmatig bij Coolblue. Veel informatie op de website die helpt om een juiste keuze te maken . Snelle levering. Prima service!

Pluspunten

  • Ruime keuze
  • Revieuws

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jumpert 08-12-2016 Via de website gekocht

Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je weet gewoon zeker dat je de volgende dag het juiste product ontvangt. Bevalt het niet dan kan het gewoon zonder gedoe worden teruggestuurd. Goede service!

Pluspunten

  • Service
  • Prijs - Kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Capelle a/d IJssel 08-12-2016 Via de website gekocht

Koel-vriescombinatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een goed ingedeelde koel-vrieskast.
Gunstig energieverbruik.
Mooie vormgeving
Goede service van Coolblue.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Vincent 08-12-2016 Via de website gekocht

Heel snelle levering. Complimenten

Algemene score

9,0
De levering was erg snel. Volgende ochtend lag het al bij Primera om de hoek. Goed verpakt. Helemaal af.

Pluspunten

  • snelle levering
  • goed verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews