coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42498 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2794 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mar 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site, super snelle levering. 22.45 uur besteld vlgde dag rond 13.00 uur geleverd

Assortiment
Zeer uitgebreidt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkels zijn erg overzichtelijk, alleen had voor mij die splitsing tussen de diverse categorieën niet gehoeven.

Service
Op een vraag krijg je nagenoeg direct een antwoord.

Assortiment
Goede kwaliteitsmerken, geen rommel.

Aanbeveling
Prettig om zaken mee te doen! En inderdaad krijg je soms een glimlach op je lippen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joladams 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik vind shoppen bij coolblue zeer eenvoudig en gemakkelijk! Desondanks mijn pakket door bpost te laat is afgeleverd, heeft coolblue mij een uitstekende service verleend en mij op de hoogte gehouden waar mijn pakketje was. Bedankt.

Assortiment
Coolblue biedt een ruim assortiment aan. Wij hebben al van een iphone tot een koelkast besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ralph en Fieke 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Niet teveel keuze, veel mogelijk duidelijkheid bieden.

Service
Goede service, we komen graag terug om te bestellen

Aanbeveling
Super snelle, nette service

Extra toelichting
100% tevreden. Vrijdagavond besteld, zaterdagmiddag in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jessy 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is duidelijk en het bestelproces is eenvoudig.

Service
Vandaag besteld is echt morgen in huis!

Assortiment
Het assortiment kan altijd groter, maar er is echt veel keus.

Aanbeveling
Groot assortiment en prima service!

Extra toelichting
De website en communicatie van dit bedrijf zijn vernieuwend en verfrissend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

2597LMT NUVI 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Als nieuwe klant ben ik zeer tevreden over de snelheid en de service van deze winkel, zal zeker nog bestellingen plaatsen.

Assortiment
Assortiment ga ik in de winkel bekijken.

Extra toelichting
Vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prinsen 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website

Service
Telefonisch advies was super

Aanbeveling
Goed bereikbaar, snelle levering,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Katja 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
eenvoudig bestellen en daarna geen omkijken naar

Assortiment
geen idee, ik bestel niet vaak, alleen als er iets interessant is voor mij (vaak via nieuwsbrief). Ik check dan alleen of dat produkt een goeie prijs heeft en als het niet heel veel duurder is bij Coolblue, bestel ik graag bij Coolbleu vanwege de goeie service, snelle levering en de grapjes op de verpakking

Aanbeveling
mooi voorbeeld dat goeie klantenservice echt mogelijk is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk wat je moet doen en daardoor erg makkelijk

Service
Snel en duidelijk antwoord op je vragen

Assortiment
Omdat ik niet het hele assortiment heb doorzocht weet ik niet hoe compleet het is. Wat ik zocht heb ik gevonden

Aanbeveling
Zonder probleem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marc boudolf 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer duidelijke website,afhandelprogramma zeer vlot

Service
perfecte en supersnelle levering

Assortiment
uitgebreid assortiment tegen een eerlijke prijs

Aanbeveling
ongelooflijke perfecte en vlotte afhandeling van de bestelling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site. Snel je product gevonden.

Service
Snelle levering. Geen ervaring met retourneren.

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
1e keus webwinkel

Extra toelichting
Wat een fantastische en snelle service. Coolblue verlaagt echt de drempel om online producten te kopen. Promo filmpjes helpen hier zeker bij. Laatste twijfel om advies te vragen in een winkel wordt hiermee weggenomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Vind ik niet 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk

Service
Geen probleem om info te krijgen per tel of ter plaatse in een winkel, bereidwilligheid is top

Assortiment
Motoren waren er minder dan in de zomer, is normaal wss, maar toch, graag ook in de winter een groter gamma

Aanbeveling
Beetje moeten wachten toch, verder geen opmerkingen

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

peter 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed artikelen te zoeken

Service
mooi op tyd geleverd

Aanbeveling
alles goed in orde uitzoeken betalen en ontvangen,prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik kan makkelijk wat vinden en het vervolg van het bestellen is ook simpel

Service
Volgende dag al ophalen bij een afhaalpunt naar keuze, is fijn

Assortiment
Ik heb niet gekeken wat er allemaal beschikbaar was omdat ik naar een product zocht

Aanbeveling
Heel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Matthias 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,3

Gemak
Zeer duidelijke rangschikking van alle soorten producten die ik wou kopen.

Assortiment
Prijs van de headset was naar de dure kant

Aanbeveling
Snelle levering. Ik had mijn headset besteld voor 23:59 en 10u later was hij al geleverd aan mijn deur

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Paul L 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gebruiksvriendelijke website. Ruime keus. Met enkele klikken bestellen en betalen. Goede en snelle informatie via email over bestelproces en levering.

Service
Komt afspaken na met betrekking aflevertijden en wordt goed op de hoogte gehouden dmv mail en sms over bezorgtijden

Assortiment
ruim assortiment en een leuke korting via mobile via MOBILE VIKINGS

Aanbeveling
Goede site, met regelmatig scherpe aanbiedingen, ee aanrader !

Extra toelichting
mijn bedrijf blijf ZEKER vaste klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steegmans kenny 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prachtige webshop
simpel stap voor stap uitgelegd hoe je je bestelling voltooid

Service
mijn bestelling was 1 dagje later door een stroompanne in antwerpen bij de post
hierbij werkt ik onmiddelijk ingelicht op een correcte en vriendelijke manier

Assortiment
zeer ruime keuze in het grote aanbod aan artikelen

Aanbeveling
propere website
niet moeilijk
super service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
is overzichtelijk en netjes

Assortiment
het bedrijf heeft een zeer ruime keuze in elektronica.

Aanbeveling
OPgeruimd en netjes en het winkelpersoneel ziet er verzorgd uit

Extra toelichting
Ik ben er prettig geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nancy 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Product was makkelijk te vinden.

Service
Snel geleverd.

Assortiment
Genoeg keuze.

Aanbeveling
Goede ervaring!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Janneke 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijk en gemakkelijk te vinden

Service
super snelle service, reactie en verzending, je wordt constant op de hoogte gehouden via de mail over je bestelling. GEWELDIGE SERVICE

Assortiment
Alles wat je zoekt kun je er vinden

Aanbeveling
Heb slechte ervaringen gehad met andere winkels, jullie hebben er nu een nieuwe klant bij en ik heb al lopen opscheppen tegenover mijn collega's

Extra toelichting
ga zo door SUPER

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Staal 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer snel en simpel decartikel vinden waar je naar op zoek bent

Service
Telefonisch gemakkelijk te bereiken en snel antwoord op de vraag die ik heb gesteld

Assortiment
Volop keuze met de mogelijkheid om producten te vergelijken met elkaar

Aanbeveling
Komen afspraken en leveren ook echt op de dag die afgesproken is en je word per sms en mail op de hoogte gehouden met de status van de te leveren product die je hebt besteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 07-12-2015 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
winkelmedewerker bestelde in winkel wat niet op voorraad was. Ik kocht zelf niet online

Service
Geweldige bereikbaarheid. Elke dag tot 24.00 uur. Helaas kon probleem niet opgelost worden. Ook niet nadat ik opnieuw naar de winkel ben gefietst. Service loopt vast op gebrek aan voorraad in de winkel. Morgen moet ik weer terug, en het apparaat dat niet werkt moest ik weer mee naar huis nemen en morgen opnieuw meenemen.

Aanbeveling
In de moderne tijd is er geen voorraad meer in de winkel. Je krijgt dingen thuisgestuurd. Verloop bezorging kun je via mail volgen dus je weet wanneer je thuis moet zijn om je pakket te ontvangen. Dat is prima. Ik ga echter naar een winkel om te voorkomen dat ik mijn dag moet indelen naar de komst van een pakketbezorger.

Extra toelichting
Deskundige medewerkers in de winkel. Hulp aan de telefoon moest online antwoorden zoeken. Dat had ik zelf ook al gedaan dus voegde niets toe. Wel super vriendelijke hulp met veel geduld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

StormRJ 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles wijst zichzelf

Service
Van site naar telefoon met een vraag, advies of iets anders heb ik altijd fijn contact met deskundige mensen waarvoor niets te veel is.
Advies, afspraken en afleveringen lopen gesmeerd. Omruilen of retourneren is een feest.

Assortiment
Ik ken niet het beschikbare assortiment maar wat ik tot nu zocht heb ik gevonden, mobiele router (keer omgeruild), electro stimulator, baardtrimmer en scheerapparaat.

Aanbeveling
Ik kan niets negatiefs bedenken of meegemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hp pavilion 13 s100nd x360 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
makkelijk te bestellen, veel in het assortiment, en snelle levering

Service
's avonds besteld en de volgende dag in huis! zelfs in het weekend.

Assortiment
helaas niet altijd alles wat ik wil hebben maar wel een heel groot aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wally 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Je kunt thuis alles regelen en indien nodig nog tot laat in de avond telefonisch advies inwinnen, indien gewenst.

Service
Prima, we konden volgen waar ons product was ( track & trace). Er werd zelfs op de dag zelf met een nauwkeurigheid van 2 uur aangegeven hoe laat het product werd bezorgd.

Assortiment
Niet alle apparaten/types van producten zijn leverbaar.

Aanbeveling
Fijn dat je tot middernacht contact kunt hebben en het de volgende dag al in huis hebt. Echt super.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Florian 07-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Service
Pakje is sinds 2 december onderweg... Ik ben enorm teleurgesteld

Aanbeveling
Ik heb in het verleden goede ervaringen gehad met de winkel maar de recenste temperen mijn optimisme...

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Ageeth 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede filters

Service
snelle levering

Assortiment
veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan D 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel gemakkelijk, ik hoef me zelfs niet te verplaatsen met mijn auto. Geen fille, geen parking betalen, geen kans op boetes. Super

Service
Super snel, enkel je gegevens ingeven en klaar.

Assortiment
Heel ruim aanbod.

Aanbeveling
Er is heel veel keuze, aan heel interesante prijzen en het wordt een dag later al aan huis geleverd.

Extra toelichting
Mijn bestelling om 23:45 uur nog ingegeven en de volgende morgend om 8:15 uur al thuis geleverd door de post. Dat is super snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tom 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Gemak
Geen opmerking ivm coolblue, eenvoudig om bestelling te plaatsen

Service
Besteld op 4/12, op 5/12 Bpost hier geweest maar waren even niet thuis, briefje in bus dat levering zal plaatsvinden op 7/12. Vandaag niemand gezien. Blijkbaar is pakket terug naar Antwerpen???

Aanbeveling
Coolblue: 9/10
Bpost: 2/10, houden hun niet aan de afspraak

Review criteria:

Goed
Slecht
Uitstekend

Reageer

Jeroen 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is makkelijk te vinden op de site met een duidelijke omschrijving erbij.
Tevens als je via een mobiel apparaat iets afrekent word je vanzelf naar jou bank app gestuurd.

Service
Doen wat er gezegd word.

Assortiment
Alles wat je nodig hebt is in de webshop aanwezig.

Aanbeveling
Zie boven genoemde motivaties.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans H 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer goede website alles is zeer makkelijk te vinden en geen gezeur met wachtwoorden

Service
De volgende dag was mijn pakket er zo als beloofd .

Assortiment
Er is heel veel op voorraad echter niet alles wat op de site staat.

Aanbeveling
goed en overzichtelijk en doen wat er belooft word en goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stief 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De producten zijn gemakkelijk te vinden, met vaak tips voor een goede aankoop te maken en reviews

Service
Snelle levering, zelfs in het weekend

Assortiment
Voldoende te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

De vlieger peter 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prijs kwalitatief super

Service
Zeer vlugge levering vrijdagmiddag bestelt online en zaterdagmorgen al geleverd

Assortiment
Ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelmer 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede klanten serves

Service
Gister avond besteld en de volgende dag al binnen super snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bram De Ceuster 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Voor 23:59 besteld is morgen gratis bezorgd en dit zelfs in het weekend.
Kan amper beter

Assortiment
Niet het grootste aanbod in de categorieën die ik gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

natuur vriend 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Je kunt kiezen van uit de stoel.

Service
Nog geen ervaring mee

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
prettig duidelijk vooral volgen van de bestelling

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

caers rudy 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
direkt geleverd

Assortiment
veel en goed

Aanbeveling
soms iets duurder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Irma 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer duidelijke website waar je snel doorheen surft.
Hierdoor kon ik doelgericht gaan zoeken wat erg snel gaat. Door dat alles erg duidelijk is gaat het bestelproces erg makkelijk en snel.

Service
Levertijd zoals aangegeven op de site, volgende dag binnen

Assortiment
Prijzen zijn erg netjes zo niet laag te noemen. Alles tot nu toe nog kunnen vinden bij Coolblue, Dus het assortiment is best groot.

Aanbeveling
Geen klachten tot nu toe, Coolblue heeft tot nu toe waar gemaakt wat ze zeggen.Snelle levertijd en scherpe prijzen doet mij vaker kopen bij deze aanbieder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilfred van der Meer 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Na een paar vergelijkingssites bekeken te hebben is de keuze op deze printer gevallen. De levertijd en het aantal op voorraad was goed zichtbaar. Dit is dan ook de reden van bestelling geweest.

Service
Je kunt het gehele proces goed volgen van bestelling tot levering. Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kiki 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goedkoper als andere sites en geen verzendkosten daar waar anderen er nog al eens 10 euro bovenop rekenen voor verzenden.

Service
Rond 23 uur besteld en volgende dag om 11 uur in de ochtend al geleverd. Zeer tevreden over de levering dus.

Aanbeveling
Heb geen ervaring met retourneren of defecte artikelen dus kan hier geen mening over vormen. Wordt dit ook snel en goed afgehandeld dan zeker een 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philippe 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering was voor mij zeer belangrijk en Coolblue heeft woord gehouden, besteld om 22h30 en de dag erna 's morgens een mail dat de bestelling klaarligt!! Wat kan je nog meer wensen?

Service
Eerst telefonisch contact gehad met Coolblue en super vriendelijk en professioneel, perfecte uitleg gekregen!

Assortiment
Voor mij was het hoofdzakelijk voor een laptop, en op dat vlak, wat kan je er niet kopen??

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Kunnen soms iets meer zoekcriteria bij, maar wel snel zoeken.

Service
Snelle levering.

Aanbeveling
Dit keer niet nodig gehad, maar vorige keer goede service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

kitty schouwenberg 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op tijd bezorgd

Service
Goede service

Assortiment
Een uit gebreid assortiment

Aanbeveling
Heb al eens wat gekocht en toen ging het ook soepel allemaal

Extra toelichting
Ben uiterst tevreden met alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chanti 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
fijn dat je bij de bezorging ook aan kunt geven dat je het pakketje bij een tnt service point op wilt halen, aangezien ik er vaak niet ben als het thuisbezorgd moet worden.

Service
Geen verzendkosten en super snel in huis, savonds besteld en de volgende dag al op te halen. Ook werd ik goed op de hoogte gehouden hoe laat het pakketje precies op te halen was. Al met al super!!

Assortiment
goed met duidelijke fotos en beschrijving

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over coolblue, ik ben blij met mijn aankoop en met de afhandeling hiervan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ingrid 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site, alle productgroepen goed gesorteerd!

Service
razendsnelle bezorging en grote keuze

Aanbeveling
niet alleen een goede en overzichtelijke site maar ook nog grappig en creatief!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website. Heel gebruiksvriendelijk.

Service
De vrijdagnamiddag besteld en de dag erna (zaterdag) in de voormiddag reeds ontvangen. Super !

Assortiment
Voor dit artikel was de prijs bij Cool Blue de beste prijs. Ik had 2 stuks besteld als sinterklaasgeschenk voor mijn zonen en nu denk ik er aan om nog één bij te bestellen voor mezelf :-)

Extra toelichting
Ik had 2 stuks besteld als sinterklaasgeschenk voor mijn zonen en nu denk ik er aan om nog één bij te bestellen voor mezelf :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boomsma 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
met een paar muisklikken een spel besteld dat in de winkel was uitverkocht besteld. De volgende dag bij de boodschappen ophalen bij een postnl punt in de buurt

Service
zelfs de avond voor sinterklaas lukt het nog een cadeautje te bestellen. Deze kon op 5 december de zak van sinterklaas in

Assortiment
veel in huis maar
het kan altijd meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestellen gaat super makkelijk en snel.

Service
supervlotte levering, niets op aan te merken

Assortiment
keuze uit meer dan voldoende modellen, en kon het toestel nergens anders goedkoper vinden

Aanbeveling
op alle vlakken een aanrader, snelle levering, goede prijs, makkelijke bestelprocedure...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 07-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,5

Gemak
Bestellen geen enkel probleem

Service
"Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis" Dit is de verkoopstruc, in werkelijkheid was het 5 dagen wachten eer we onze bestelling konden afhalen op ons gekozen afhaalpunt. Na eerste e-mail om te informeren waar ons pakketje bleef, kregen we dan excuses maar nog steeds geen oplossing. Op een 2de e-mail kwam geen antwoord meer.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Als er geen haast is bij de bestelling is deze webwinkel oké

Extra toelichting
2de negatieve ervaring qua klantvriendelijkheid, volgende aankopen gebeuren waarschijnlijk via een andere webwinkel Jammer

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Willems Louie 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Assortiment
De drivers van de producten mogen eventueel geupdate worden. Maar internet kan hier ook bij gebruikt worden.

Extra toelichting
Site is zeer makkelijk te gebruiken. Enkel zou het handig zijn om een verlanglijst aan het accounttoe te voegen. Mensen zijn ook geïnteresseerd in producten die ze niet meteen kunnen kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews