coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3432 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

priscilladj 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Een account is snel aangemaakt, de stappen worden goed en uitgebreid uitgelegd.

Service
De braadpan die ik bestelde om 2200u 's avonds, was de volgende dag in huis!

Assortiment
Veel keuze, wanneer je ergens naar op zoek bent, zul je het product of een vergelijkbaar product zeker vinden.

Aanbeveling
Ruim assortiment, snelle bezorgtijd en ik werd netjes op de hoogte gehouden wanneet het product werd ingepakt, overhandigd aan het postorder bedrijf en vervolgens kreeg ik een bedankje. Dit geeft een vertrouwelijk gevoel en je merkt dat het beste eruit wordt gehaald.

Extra toelichting
De moeite waard om een kijkje te nemen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

johan 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super goed opgezet!

Service
niet goed ruilen en verloopt allemaal prima

Assortiment
ruime keuze en prijs ook zeer goed

Extra toelichting
koop hier zeer graag geweldige service,winkels en post afwikkeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boa 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijk en overzichtelijke website

Service
Super vriendelijk te woord gestaan, quasi klok rond contacteerbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

det nagels 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanachter jouw pc bestellen, geen drukte of aanschuiven aan de kassa, wat wil je meer?

Service
Vriendelijke koeriers bezorgen je 's anderendaags jouw aankopen.

Assortiment
Ruime keuzes.

Extra toelichting
Perfectie bestaat nu eenmaal niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Betrouwbare shop

Service
Snelle service. Verschillende mogelijk heden van ophalen en levertijden

Assortiment
Gericht gezocht, nog niet gekeken wat ze nog meer hebben. Wat ik zocht was daar het goedkoopst en dan ook nog eens een combinatie korting.

Aanbeveling
Geen minpunten gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank DP 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kiezen en bestellen vanuit je luie zetel. Kan het nog gemakkelijker!

Service
Besteld voor middernacht en 's anderendaags keurig afgeleverd.

Assortiment
Tot op heden vond ik er alles wat ik wenste.

Aanbeveling
10/10 hoeft waarschijnlijk geen verdere uitleg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Blezer 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk om het goede product te kiezen. Goede uitleg op website.

Service
Besteld en correct 's anderdaags geleverd.

Assortiment
zie bij gemak

Aanbeveling
Alles is voorradig en perfecte aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De Diverse specifieke shops maken het makkelijk direct je spullen te vinden.

Service
Altijd goede service gehad.

Assortiment
Assortiment kan beter, Coolblue is niet altijd de goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Eric 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
's-avonds gekocht en de volgende dag exact op het afgesproken tijdstip afgeleverd. Top!!

Extra toelichting
Perfecte service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schacht marnick 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
je moet er niet voor buiten en je kan shoppen via tablet of pc en aan huis geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ikinkelaar 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zoeken op de site is erg overzichtelijk en handig.

Service
De service is gewoon goed. Tot 12 uur in de avond bestellen is volgende dag leveren met een overzicht via mail of sms waar je bestelling zich bevindt.

Assortiment
Ruim aanbod .

Aanbeveling
Mooie overzichtelijke site, super snelle levering en uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elien 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je hoeft de deur niet, en je hebt alle tijd om via de webshop de producten te bekijken en zeer duidelijke structuur. Iedereen kan dit!

Service
Op zaterdagavond om 18u besteld, en zondagochtend rond 11u al ontvangen, super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Vangheel 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ze boden aan wat ik zocht

Service
DE prijs en het merk waren wat ik nodig had

Aanbeveling
om 23.00h besteld, om 11.00h geleverd.

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jonathan 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De opbouw van de site zit goed in elkaar, waardoor het overzicht op de producten optimaal is.

Service
Doordat deze firma één dag na de bestelling levert, kunnen we niet anders dan zeggen dat de service perfect is.

Assortiment
Ze beschikken over een zeer groot assortiment, maar van sommigen items zouden wat uitgebreider mogen zijn.

Aanbeveling
Het is een zeer gebruiksvriendelijke winkel waardoor het shoppen van producten een plezier wordt!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ton Peters 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
wat ik zocht had ik zo gevonden

Service
snel geleverd

Assortiment
alles is er

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rwring 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed en betrouwbaar

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Katrien 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, heel gemakkelijk.

Service
Keuze van dag van levering is heel goed, ze verwittigden ook nog eens op voorhand, heel handig!

Assortiment
Ruim aanbod.

Aanbeveling
We zullen nog kopen bij Cool Blue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ania 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Geen bezorg prijs en snel tijd

Service
Goed informatie

Assortiment
Goed, maar soms hoge prijs

Aanbeveling
Goed informatie, asortyment, bezorg

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Andrea 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Lensen kiezen is echt niet het gemakkelijk, zoveel keuze voor zoveel doeleinden.Na het lezen van de reviews hier, gelijk overtuigd. Zeer tevreden over de Sigma lens, wat een scherpe beelden. Enorm blij met mijn aankoop, kan niet wachten om hem verder uit te testen. En wat een snelle service van Coolbue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lanting metaaldraaierij 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Handig,om thuis alles uit te zoeken
Mooi met verschillende keuze mogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leny Schut 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Ik zocht een klein, goedkoop printertje, maar vooral dat het via WiFi kon, om niet alle specificaties door te moeten spitten of dit mogelijk was, heb ik mijn vraag via de mail gedaan, binnen een paar uur had ik al antwoordt van Laura, zij heeft een prima, uiterst goedkope printer voor mij gevonden, en ook meteen in mijn winkelwagentje gedaan, binnen 30 seconden heb ik deze besteld, de volgende dag al in huis, en heel makkelijk te bedienen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patrick Nijst 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer simpel om een bestelling te plaatsen en zeer overzichtelijk

Service
Snelle levering goed verpakt

Assortiment
keuze re over

Aanbeveling
top en vanuit je luie zetel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luigi Gargiulo 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snelle service, goeie kwaliteit

Service
Product was snel geleverd, niks mis mee

Assortiment
Prima niks over te klagen

Aanbeveling
Veel te vinden, snelle service, goeie acties

Extra toelichting
Mag wel iets uitgebreider op het gebied van instrumenten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Heylen roger 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super makkelijk te bestellen

Service
Je wordt van in het begin van je bestelling tot op het einde bij levering op de hoogte gehouden

Assortiment
Voor elk wat wils,ruime keuze

Aanbeveling
Steeds tot uw dienst TOP

Extra toelichting
Misschien de betaling wijze een beetje veiliger maken ??

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bohnen 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Vanaf dat ik men bestelling had geplaatst kon ik via mail alles verder goed opvolgen. Tot de dag erna want zo snel werd men pakje geleverd. Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aike 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijk overzicht en gedetailleerde specificaties. Binnen drie klikken besteld, gemakkelijke userinterface.

Service
Duidelijke bezorginfo per SMS en mail. Voldeed aan de beloofde snelle bezorging binnen 1 dag.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Tot dusver alleen maar positieve ervaringen mee gehad. Betrouwbaar merk, ook wat ik er online over kan vinden.

Extra toelichting
Scherpe prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ludo L 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gemakkelijk te vinden wat je zoekt, met duidelijke informatie

Service
pro-actieve afhandeling, super

Assortiment
grote keuze, met toelichting op de verschillende producten

Aanbeveling
ben een super tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Konica 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
googelen & 9 van de 10 gevallen kom je bij Coolblue & eenmaal daar wijst zich alles gemakkelijk de weg.

Service
Perfecte service wanneer je iets verkeerd hebt gedaan met zowel de bestelling of niet tevreden over het product of als het niet helemaal gaat zoals je had gedacht.

Assortiment
Ruime & voldoende keuze in digitale & elektronische artikelen.

Aanbeveling
Gewoon super mooie webwinkels in vele diversiteiten.

Extra toelichting
Niet nodig gewoon zo doorgaan.... topwinkel....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H van Es 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk, veel aanbod en prima prijzen.

Service
Artikel niet op voorraad. 1 telefoontje naar de klantenservice en een mooi alternatief gekregen en snelle levering.

Assortiment
Veel keus.

Aanbeveling
Snel, klantvriendelijk, duidelijke communicatie.

Extra toelichting
Chapeau voor jullie klantenservice! klantvriendelijk, to-the-point en flexibel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Elzerman 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Binnen een paar klikken is het product besteld.

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden wat de status is van de bestelling. Voor 23:59 besteld is zeker de volgende dag in huis.

Extra toelichting
Ze zijn niet altijd de goedkoopste, maar je krijgt er goed service en dat is in mijn ogen erg belangrijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ulla 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Snel

Assortiment
Kan altijd meer

Aanbeveling
Altijd tevreden geweest!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

I Herwijnen 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk

Service
Super, geven duidelijk aan wanneer pakket komt via sms en email. Degene die telefoon kwam afleveren vriendelijk, op de afgesproken tijd.

Assortiment
Veel keus, goede beschrijvingen

Aanbeveling
Heel tevreden, kom zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joshua 05-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,8

Gemak
Goed opgebouwde website

Service
Ze hebben bij mij een verkeer product geleverd. Daardoor dien ik opnieuw naar het postkantoor te gaan, de betelling terug te sturen. Daarna wachten tot die bestelling daar geariveerd is, dan opnieuw te bestellen en weer thuis te wachten tot het product geariveerd is. Gevolg ik ben enkele uren kostbare tijd kwijt door een fout van hun

Assortiment
duur assortiment naar verhouding andere webwinkels. Ze hebben veel maar je betaald ook de hoofdprijs,m zogenaamd

Aanbeveling
Voorheen was Coolbleu een topwinkel. Nu is de service giga slecht en denkt men alleen nog maar aan zoveel mogelijk winst maken. Zoek maar eens op klachten in Google, dan lees je alvast het topje van de ijsberg.

Extra toelichting
Zonde om er verder nog tijd aan te beteden. Nooit geen Coolbue voor mij meer.

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 06-12-2015

Beste Joshua,

Wat vervelend om te lezen dat u bestelling niet goed is gegaan. We hopen dat dit ondertussen is opgepakt. We kijken graag wat we verder nog voor u kunnen doen, want dit is zeker niet prettig en niet wat u van Coolblue kunt verwachten. U kunt contact met ons opnemen via Facebook, Twitter of klantenservice@coolblue.nl.

Groeten,
Coolblue

Reageer

freekveegee 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
van uit de luie zetel een bestelling plaatsen en betalen! Kan niet beter :)

Assortiment
Ik vind alles wat ik zoek, dus het assortiment is ruim genoeg denk ik

Extra toelichting
Duidelijke, supersnelle, superverpakte service!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fawondergem 05-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Via internet klikken en klaar

Service
Overzichtelijke site en duidelijke aanwijzingen voor levering

Assortiment
Voldoende afgewogen

Aanbeveling
Reden om bij jullie te kopen is de snelle levering. Echter op zondagavond besteld en pas na 14.00 uur op dinsdag bij het afhaalpunt beschikbaar. Dus zeker niet de volgende dag! Voor mij reden om niet meer bij jullie te kopen daar de prominente aanwezige publicatie van binnen 24 uur leveren niet wordt nagekomen.
Heb juist laten leveren op afhaalpunt om die reden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

josevanaalderen 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Als je weet wat je wilt bestellen en het blijkt bij Coolblue ook nog het voordeligst te zijn, is de bestelling supersnel en gemakkelijk te doen.

Service
De mogelijkheid om zelf vooraf het bezorgmoment te bepalen is ideaal. Ook is de levering altijd keurig op tijd.

Aanbeveling
Al diverse bestellingen gedaan en altijd zeer correcte levering. En razend snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
lekker snel en makkelijk een keuze kunnen maken

Service
Snelle afhandeling en levering

Assortiment
Voor elk wat wils

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

François 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer vlotte site in alle stadia t.em.betaling

Service
Alle beloftes zijn waar gemaakt

Assortiment
Alles kan je niet hebben

Extra toelichting
Geen verplaatsingskosten , file- en parkeerergenis, binnen de 24 uur aan huis geleverd, wat kan je nog meer wensen?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Noordhuis 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk achter de PC zoeken en bestellen

Service
goede service cadeau niet op voorraad even wachten tot je een SMS krijgt en bestel. Bestelling echt de volgende dag in huis met track en trace goed om te volgen.

Assortiment
goed en ja het kan altijd beter en meer maar dan moet je een speciaalzaak zoeken met alleen maar Lego in mijn geval

Aanbeveling
heel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

river 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
kwam via een google-search naar het gewenste artikel bij Coolblue terecht. 's Avonds om half tien besteld, volgende dag werd het bezorgd.

Service
Werd door diverse mails van iedere stap in het proces op de hoogte gehouden. Heb geen beroep op andere services hoeven doen.

Aanbeveling
Doen gewoon goed en snel wat ze moeten doen: leveren van het gewenste artikel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zeeuw 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
had een belletje nodig om te vinden wat ik zocht

Service
Dit belletje werd zeer goed afgehandeld

Extra toelichting
ultra snelle levering

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jeffrey 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Google bracht mij direct bij het gezochte product van cool blue.

Service
Een keer een product gehad wat na enkele weken stuk ging. Opgestuurd naar het antwoordnummer en binnen 3 werkdagen had ik een vervangend product gekregen. Werd niet moeilijk gedaan.

Assortiment
Ruime keus binne de gezochte artikelen.

Aanbeveling
Goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HV 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website. Goede omschrijving van de producten.

Service
Correcte info over leveringstermijn. sms een half uur voor de levering is zeer aangenaam.

Assortiment
Heel gevarieerd.

Aanbeveling
Goede website en makkelijk om een bestelling te plaatsen , snelle levering en correcte informatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephan 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super sevice. Het bestellen is super duidelijk en makkelijk, en het product is de volgende dag al gratis bezorgd! Ook is het erg duidelijk wanneer je je pakketje kan verwachten (postNL site) en krijg je een mailtje als het is ingepakt en verzonden! 👍👍

Service
Je vragen kan je makkelijk op de site stellen en je krijgt meestal snel antwoord. Ook de product reviews zijn top!

Assortiment
Ruim assortiment met veel keuze 👍

Aanbeveling
Top service, snelle bezorging en vel keuze 👍👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Machteld 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Werd volgende ochtend al geleverd, reactie....Whoopi mooi!

Service
Werd direct gemeld hoe ver de bestelling verwijderd was van mijn huis!

Assortiment
Ze hebben alles

Aanbeveling
Need I say more!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc de kock 05-12-2015 In de winkel gekocht
Antwerpen ,lokeren
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een overzichtelijk website waardoor je snel kan vinden wat je zoekt.een vraag via mail heb je altijd snel een antwoord terug
zodat je niet lang hoe te wachten om je keuze te maken.

Service
De service van de bediening kan volgen mijn inzien niet beter.vriendelijk beleefd en besteed de nodige tijd om je te helpen. een pakje terug sturen is voor mij nog niet van toepassing geweest.

Assortiment
Een heel groot assortiment is zeker aanwezig van verschillende merken en voor ieders budget.
als u iets speciaal zoekt merk en type kan het wel eens zijn dat ze het niet in in hun assortiment hebben maar stellen dan een andere merk of type voor van de zelfde kwaliteit en prijs.

Aanbeveling
Ik raat u aan deze winkels van coolblue uit te proberen en te oordelen ik ben er zeker van dat u er positief zal oordelen.

Extra toelichting
Je kan ook een afspraak maken in een van de twee winkels om enkele producten met elkaar te vergelijken en zullen u daarbij helpen met de nodige uitleg en antwoorden op uw vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem Beelen 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed overzicht van het assortiment, snelle website en prima faciliteiten om je aan te melden (online te gaan).

Service
Wij hadden nog een cadeaubon met een beperkte geldigheid en wilden daar een artikel van kopen wat momenteel niet op voorraad was. Geldigheid is verlengd en bovenal zijn we per email geinformeerd dat het product weer leverbaar is. Super service!

Assortiment
Prima assortiment!

Aanbeveling
Naast de service van de verlenging van de cadeaubon en het informeren over de beschikbaarheid, is er razendsnel geleverd, 21.35 uur besteld, 10.00 uur de volgende dag geleverd (binnen 12 uur!!).

Extra toelichting
Was mijn eerste ervaring met Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Durodié 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke instructies en alle gezochte info makkelijk gevonden

Service
afspraken worden gerespecteerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CHRISTIANE 05-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,8

Gemak
kiezen clicken betalen

Service
na 3 dagen nog niks gekregen .Klantenservice ??Klantvriendelijkheid beneden alle peil.Kreeg de webpagina doorgestuurd bij de vraag waar mijn pakje bleef

Assortiment
je vind er alles

Aanbeveling
je vind er inderdaad alles maar volgende dag thuis THAT'S A JOKE.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Cindy L 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit de zetel besteld en de dag erna geleverd

Service
snelservice

Aanbeveling
Ongelooflijk hoe snel en efficiënt alles verlopen is! Een echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews