coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,2 Lees 42566 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2520 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fijne betrouwbare webwinkel 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
snel geleverd en netjes verpakt

Assortiment
had van mij wat uitgebreider gemogen, is erg "mainstream"

Aanbeveling
Fijne, betrouwbare webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marc 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super en snel. Elke keer weer als ik iets bestel! Top!

Service
Top!

Assortiment
Zeer uitgebreid en supersnel geleverd!

Aanbeveling
Prima winkel! Supersnelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico Konings 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles snel gevonden met duidelijke specificaties

Service
steeds goed geholpen, ook bij een klein probleem direct telefonische support gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luka 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk en supersnelle bezorging, zelfs op zondag.

Service
De mails zijn erg leuk geschreven.

Assortiment
Heel veel producten, ook minder dure.

Aanbeveling
Makkelijk en snel uitzoeken wat echt bij je past.

Extra toelichting
Top winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wegro 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede duidelijke website. zo goed als alles te krijgen en snelle levering.

Service
Bij reclames snelle reactie en ruil.

Assortiment
Bijna alles te verkrijgen

Aanbeveling
Hier shoppen is als echt winkelen in je luie stoel

Extra toelichting
gewoon een prettig uitgekiend bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Folkert van Dongera 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen is simpel en snel!

Service
Je kunt het terugsturen als je wilt. Ook de klantenservice mailt snel terug

Assortiment
Groot assortiment voor een goede prijs

Aanbeveling
Top internet winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luma 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prima website

Service
zaterdagavond besteld, zondagmiddag geleverd op afgelegen adres

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elmarco 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Geen gezeur bij ruilen en op tijd je geld terug.

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Hen geen slechte ervaringen met Coolblue. Alleen maar goede

Extra toelichting
Hou het zo overzichtelijk en simpel als het nu is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirk 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site

Service
Had een vraag over een toestel, snel (correct) antwoord gekregen

Assortiment
waarom blijven oude modellen nog in de lijst staan? ze kunnen niet meer besteld worden en maken het zoeken moeilijker.

Aanbeveling
gemakkelijk en goed geprijst, wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Niko 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snelle en nette afhandeling/levering.

Service
Zeer prettige klantenservice en goede updates over de status van de bestelling.

Assortiment
Qua elektronica is er ontzettend veel, maar (bijvoorbeeld) de keuze in speelgoed is enigszins beperkt. Ik wilde een 7 geven, maar de prijzen zijn dan weer ontzettend scherp.

Aanbeveling
Betalingsproblemen werden door de klantenservice zeer snel en netjes opgelost. De levering is ontzettend snel. Daarbij wordt je goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Luc De Keyser 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel handig

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Goede service zonder huis te verlaten

Extra toelichting
Wij zijn heel tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benoit 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke website en zeer gebruiksvriendelijk

Service
correct en snel

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
enkel maar goede ervaringen tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilkomorsink 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Dit is een top bedrijf, geen verzendkosten, een scherpe prijs,leuke aanbiedingen, goed bereikbaar (contact) en super snel.

Service
Sneller gaat het niet worden.

Assortiment
Super veel keuze.

Aanbeveling
Super winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge Denis 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel en handige website.

Service
Levertijd is zeer snel, goede communicatie over levering.

Assortiment
Uitgebreide keuze.

Aanbeveling
Betrouwbaar en snel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Judith 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Ik heb gevraagd of iets weer op voorraad kwam, dit was niet het geval volgens de servicemedewerker. Toch zag ik de volgende dag dat het product weer op voorraad was, ik had hiervan helemaal geen notificatie gekregen, dat stelde me teleur.

Assortiment
Het product dat ik wilde was in eerste instantie op, maar al snel weer op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Jack 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanuit je luie stoel bestellen, hoe makkelijk is dat?

Service
In een woord top! je krijgt een sms en een mailtje zodra het bestelde onderweg is.

Assortiment
Er is bijna alles te krijgen.

Aanbeveling
Gemak, voorraad, goede service en supersnelle levering.

Extra toelichting
Super tevreden. Het is de eerste keer dat ik van Coolblue gebruik heb gemaakt, maar zeker niet de laatste keer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AvT 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je vindt gemakkelijk wat je zoekt

Service
Direct na de bestelling ontvang je per e mail een bevestiging, daarna dat het klaar voor verzending staat en tenslotte wanneer en hoe laat het beorgd wordt( ook op zaterdag)

Assortiment
Je vindt nagenoeg alles op elektra/electronica gebied

Aanbeveling
Groot assortiment, snelle gratis levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dominique 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles van bestellen tot de betaling verloopt zeer gemakkelijk en correct. Bovendien heb je de tijd en ruimte om tot 23:59u te bestellen en alsnog je bestelling de volgende ochtend thuisgeleverd te krijgen. Dit is dus fantastisch voor mensen die snel iets zoeken! Levering op afspraak is ook mogelijk mits een extra kost. Maar de levering gebeurt zo snel dat je zelden of nooit zal opteren voor die optie tenzij niemand thuis aanwezig is.

Service
Soms binnen 8u geleverd als je laat op de avond besteld. Grote producten worden tot binnen bij je thuis afgeleverd zonder bijkomende kosten! Gemakkelijke en correcte service!

Assortiment
Op vlak van multimedia en dergelijke nog genoeg keuze maar ik zou graag hebben dat ze hun assortiment wat uitbreiden. Meer verschillende producten. Zoals onder andere blu Rays, dvd films, muziek en dergelijke... Ruimer aanbod.

Aanbeveling
Als je een betrouwbare mediagigant zoekt die snel en correct levert hoef je niet verder te zoeken. Dit is de internetwinkel om vanuit je luie zetel te bestellen! Nog sneller dan dat je er zelf zou omrijden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mar 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site, super snelle levering. 22.45 uur besteld vlgde dag rond 13.00 uur geleverd

Assortiment
Zeer uitgebreidt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkels zijn erg overzichtelijk, alleen had voor mij die splitsing tussen de diverse categorieën niet gehoeven.

Service
Op een vraag krijg je nagenoeg direct een antwoord.

Assortiment
Goede kwaliteitsmerken, geen rommel.

Aanbeveling
Prettig om zaken mee te doen! En inderdaad krijg je soms een glimlach op je lippen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joladams 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik vind shoppen bij coolblue zeer eenvoudig en gemakkelijk! Desondanks mijn pakket door bpost te laat is afgeleverd, heeft coolblue mij een uitstekende service verleend en mij op de hoogte gehouden waar mijn pakketje was. Bedankt.

Assortiment
Coolblue biedt een ruim assortiment aan. Wij hebben al van een iphone tot een koelkast besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ralph en Fieke 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Niet teveel keuze, veel mogelijk duidelijkheid bieden.

Service
Goede service, we komen graag terug om te bestellen

Aanbeveling
Super snelle, nette service

Extra toelichting
100% tevreden. Vrijdagavond besteld, zaterdagmiddag in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jessy 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is duidelijk en het bestelproces is eenvoudig.

Service
Vandaag besteld is echt morgen in huis!

Assortiment
Het assortiment kan altijd groter, maar er is echt veel keus.

Aanbeveling
Groot assortiment en prima service!

Extra toelichting
De website en communicatie van dit bedrijf zijn vernieuwend en verfrissend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

2597LMT NUVI 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Als nieuwe klant ben ik zeer tevreden over de snelheid en de service van deze winkel, zal zeker nog bestellingen plaatsen.

Assortiment
Assortiment ga ik in de winkel bekijken.

Extra toelichting
Vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prinsen 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website

Service
Telefonisch advies was super

Aanbeveling
Goed bereikbaar, snelle levering,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Katja 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
eenvoudig bestellen en daarna geen omkijken naar

Assortiment
geen idee, ik bestel niet vaak, alleen als er iets interessant is voor mij (vaak via nieuwsbrief). Ik check dan alleen of dat produkt een goeie prijs heeft en als het niet heel veel duurder is bij Coolblue, bestel ik graag bij Coolbleu vanwege de goeie service, snelle levering en de grapjes op de verpakking

Aanbeveling
mooi voorbeeld dat goeie klantenservice echt mogelijk is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk wat je moet doen en daardoor erg makkelijk

Service
Snel en duidelijk antwoord op je vragen

Assortiment
Omdat ik niet het hele assortiment heb doorzocht weet ik niet hoe compleet het is. Wat ik zocht heb ik gevonden

Aanbeveling
Zonder probleem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marc boudolf 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer duidelijke website,afhandelprogramma zeer vlot

Service
perfecte en supersnelle levering

Assortiment
uitgebreid assortiment tegen een eerlijke prijs

Aanbeveling
ongelooflijke perfecte en vlotte afhandeling van de bestelling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site. Snel je product gevonden.

Service
Snelle levering. Geen ervaring met retourneren.

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
1e keus webwinkel

Extra toelichting
Wat een fantastische en snelle service. Coolblue verlaagt echt de drempel om online producten te kopen. Promo filmpjes helpen hier zeker bij. Laatste twijfel om advies te vragen in een winkel wordt hiermee weggenomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Vind ik niet 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk

Service
Geen probleem om info te krijgen per tel of ter plaatse in een winkel, bereidwilligheid is top

Assortiment
Motoren waren er minder dan in de zomer, is normaal wss, maar toch, graag ook in de winter een groter gamma

Aanbeveling
Beetje moeten wachten toch, verder geen opmerkingen

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

peter 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed artikelen te zoeken

Service
mooi op tyd geleverd

Aanbeveling
alles goed in orde uitzoeken betalen en ontvangen,prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik kan makkelijk wat vinden en het vervolg van het bestellen is ook simpel

Service
Volgende dag al ophalen bij een afhaalpunt naar keuze, is fijn

Assortiment
Ik heb niet gekeken wat er allemaal beschikbaar was omdat ik naar een product zocht

Aanbeveling
Heel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Matthias 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,3

Gemak
Zeer duidelijke rangschikking van alle soorten producten die ik wou kopen.

Assortiment
Prijs van de headset was naar de dure kant

Aanbeveling
Snelle levering. Ik had mijn headset besteld voor 23:59 en 10u later was hij al geleverd aan mijn deur

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Paul L 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gebruiksvriendelijke website. Ruime keus. Met enkele klikken bestellen en betalen. Goede en snelle informatie via email over bestelproces en levering.

Service
Komt afspaken na met betrekking aflevertijden en wordt goed op de hoogte gehouden dmv mail en sms over bezorgtijden

Assortiment
ruim assortiment en een leuke korting via mobile via MOBILE VIKINGS

Aanbeveling
Goede site, met regelmatig scherpe aanbiedingen, ee aanrader !

Extra toelichting
mijn bedrijf blijf ZEKER vaste klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steegmans kenny 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prachtige webshop
simpel stap voor stap uitgelegd hoe je je bestelling voltooid

Service
mijn bestelling was 1 dagje later door een stroompanne in antwerpen bij de post
hierbij werkt ik onmiddelijk ingelicht op een correcte en vriendelijke manier

Assortiment
zeer ruime keuze in het grote aanbod aan artikelen

Aanbeveling
propere website
niet moeilijk
super service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
is overzichtelijk en netjes

Assortiment
het bedrijf heeft een zeer ruime keuze in elektronica.

Aanbeveling
OPgeruimd en netjes en het winkelpersoneel ziet er verzorgd uit

Extra toelichting
Ik ben er prettig geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nancy 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Product was makkelijk te vinden.

Service
Snel geleverd.

Assortiment
Genoeg keuze.

Aanbeveling
Goede ervaring!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Janneke 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijk en gemakkelijk te vinden

Service
super snelle service, reactie en verzending, je wordt constant op de hoogte gehouden via de mail over je bestelling. GEWELDIGE SERVICE

Assortiment
Alles wat je zoekt kun je er vinden

Aanbeveling
Heb slechte ervaringen gehad met andere winkels, jullie hebben er nu een nieuwe klant bij en ik heb al lopen opscheppen tegenover mijn collega's

Extra toelichting
ga zo door SUPER

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Staal 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer snel en simpel decartikel vinden waar je naar op zoek bent

Service
Telefonisch gemakkelijk te bereiken en snel antwoord op de vraag die ik heb gesteld

Assortiment
Volop keuze met de mogelijkheid om producten te vergelijken met elkaar

Aanbeveling
Komen afspraken en leveren ook echt op de dag die afgesproken is en je word per sms en mail op de hoogte gehouden met de status van de te leveren product die je hebt besteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 07-12-2015 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
winkelmedewerker bestelde in winkel wat niet op voorraad was. Ik kocht zelf niet online

Service
Geweldige bereikbaarheid. Elke dag tot 24.00 uur. Helaas kon probleem niet opgelost worden. Ook niet nadat ik opnieuw naar de winkel ben gefietst. Service loopt vast op gebrek aan voorraad in de winkel. Morgen moet ik weer terug, en het apparaat dat niet werkt moest ik weer mee naar huis nemen en morgen opnieuw meenemen.

Aanbeveling
In de moderne tijd is er geen voorraad meer in de winkel. Je krijgt dingen thuisgestuurd. Verloop bezorging kun je via mail volgen dus je weet wanneer je thuis moet zijn om je pakket te ontvangen. Dat is prima. Ik ga echter naar een winkel om te voorkomen dat ik mijn dag moet indelen naar de komst van een pakketbezorger.

Extra toelichting
Deskundige medewerkers in de winkel. Hulp aan de telefoon moest online antwoorden zoeken. Dat had ik zelf ook al gedaan dus voegde niets toe. Wel super vriendelijke hulp met veel geduld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

StormRJ 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles wijst zichzelf

Service
Van site naar telefoon met een vraag, advies of iets anders heb ik altijd fijn contact met deskundige mensen waarvoor niets te veel is.
Advies, afspraken en afleveringen lopen gesmeerd. Omruilen of retourneren is een feest.

Assortiment
Ik ken niet het beschikbare assortiment maar wat ik tot nu zocht heb ik gevonden, mobiele router (keer omgeruild), electro stimulator, baardtrimmer en scheerapparaat.

Aanbeveling
Ik kan niets negatiefs bedenken of meegemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hp pavilion 13 s100nd x360 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
makkelijk te bestellen, veel in het assortiment, en snelle levering

Service
's avonds besteld en de volgende dag in huis! zelfs in het weekend.

Assortiment
helaas niet altijd alles wat ik wil hebben maar wel een heel groot aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wally 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Je kunt thuis alles regelen en indien nodig nog tot laat in de avond telefonisch advies inwinnen, indien gewenst.

Service
Prima, we konden volgen waar ons product was ( track & trace). Er werd zelfs op de dag zelf met een nauwkeurigheid van 2 uur aangegeven hoe laat het product werd bezorgd.

Assortiment
Niet alle apparaten/types van producten zijn leverbaar.

Aanbeveling
Fijn dat je tot middernacht contact kunt hebben en het de volgende dag al in huis hebt. Echt super.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Florian 07-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Service
Pakje is sinds 2 december onderweg... Ik ben enorm teleurgesteld

Aanbeveling
Ik heb in het verleden goede ervaringen gehad met de winkel maar de recenste temperen mijn optimisme...

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Ageeth 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede filters

Service
snelle levering

Assortiment
veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan D 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel gemakkelijk, ik hoef me zelfs niet te verplaatsen met mijn auto. Geen fille, geen parking betalen, geen kans op boetes. Super

Service
Super snel, enkel je gegevens ingeven en klaar.

Assortiment
Heel ruim aanbod.

Aanbeveling
Er is heel veel keuze, aan heel interesante prijzen en het wordt een dag later al aan huis geleverd.

Extra toelichting
Mijn bestelling om 23:45 uur nog ingegeven en de volgende morgend om 8:15 uur al thuis geleverd door de post. Dat is super snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tom 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Gemak
Geen opmerking ivm coolblue, eenvoudig om bestelling te plaatsen

Service
Besteld op 4/12, op 5/12 Bpost hier geweest maar waren even niet thuis, briefje in bus dat levering zal plaatsvinden op 7/12. Vandaag niemand gezien. Blijkbaar is pakket terug naar Antwerpen???

Aanbeveling
Coolblue: 9/10
Bpost: 2/10, houden hun niet aan de afspraak

Review criteria:

Goed
Slecht
Uitstekend

Reageer

Jeroen 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is makkelijk te vinden op de site met een duidelijke omschrijving erbij.
Tevens als je via een mobiel apparaat iets afrekent word je vanzelf naar jou bank app gestuurd.

Service
Doen wat er gezegd word.

Assortiment
Alles wat je nodig hebt is in de webshop aanwezig.

Aanbeveling
Zie boven genoemde motivaties.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans H 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer goede website alles is zeer makkelijk te vinden en geen gezeur met wachtwoorden

Service
De volgende dag was mijn pakket er zo als beloofd .

Assortiment
Er is heel veel op voorraad echter niet alles wat op de site staat.

Aanbeveling
goed en overzichtelijk en doen wat er belooft word en goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stief 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De producten zijn gemakkelijk te vinden, met vaak tips voor een goede aankoop te maken en reviews

Service
Snelle levering, zelfs in het weekend

Assortiment
Voldoende te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews