coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42303 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3453 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Stef 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Gemakkelijk: selecteren, betalen en snel leveren zonder je te moeten verzetten.

Aanbeveling
Je betaalt in alle zekerheid. De verkoopbelofte is gegarandeerd en wordt dus zeker uitgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

yvan 05-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk en overzichtelijk

Service
prima

Assortiment
zeer ruim

Extra toelichting
zoals steeds prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MusicAnd 05-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
duidelijk en snelle afhandelingsprocedure

Service
snel

Assortiment
prijs

Aanbeveling
verrassend vlot

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Adri 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Alle artikelen zeer overzichtelijk weergegeven en makkelijk vindbaar.

Service
Zoals het hoort.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Extra toelichting
Ga zo door en versla Bol

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joep 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik wist niet welke harde schijf ik moest kiezen. Even bellen en goed advies. Bestellen en de volgende middag was het er. Super snel

Assortiment
Ik kreeg precies wat ik nodig had. Een ruime keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lennard 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snelle handige formulieren

Service
Nog nooit een probleem gehad bij eender welke levering dan ook, altijd correct met factuur en meestal voor de middag nog aan huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harald Dijkstra 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super gemakkelijk en overzichtelijk!

Service
Geweldige service, gratis verzending en voor 23:59 besteld is morgen in huis.

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
De service is erg goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Susan Span 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De makkelijkste!

Service
De aardigste, de leukste, de snelste!

Assortiment
Kwalitatief de beste!

Aanbeveling
De beste, de supersnelste, de keileukste!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eric 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
snel zoals beloofd

Assortiment
gevarieerd aanbod

Aanbeveling
duidelijk, eerlijk, snel

Extra toelichting
blijf dit waar maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendrik Brons 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Zeer ruim assortiment.

Aanbeveling
Redelijke prijzen, vooral snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Buyck Fabienne 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijk site
Duidelijke informatie

Service
Zeer klantvriendelijke service,zowel telefonisch, per mailnen via facebook.
Terug snelle levering.
Terug alles vlekkeloos verlopen.
Dikke duim doe zo verder een zeer tevreden klant
Geen lange wachttijd en geen vivaldi,mozart aan de lijn onmiddellijk geholpen bij een vraag ook via mail en fb zeer snel een duidelijk antwoord op je vraag.

Assortiment
Zeer groot aanbod met zeer goede uitleg voor en nadelen

Aanbeveling
Zonder twijfel raad ik deze winkel aan.
Klantvriendelijk, snelle service geen lange wachttijd voor het beantwoorden op al je vragen
Een zeer tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

danny 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijk

Service
zeer snel en vriendelijk

Assortiment
goed normaal

Extra toelichting
ik heb al verschillinde produkten gekocht en tot nu toe geen slechte ervaring zeer content

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anne 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Waar vind je een webwinkel die ook op zondag laat bezorgen!

Service
Er werd afgeleverd zoals afgesproken, dus op de afgesproken tijd.

Assortiment
Ik kon geen andere webwinkel vinden die goedkoper was en waar het assortiment zo groot was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rosanna 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
rubrieken en overzichtelijk

Service
snel en netjes

Assortiment
nog geen ruim assortiment

Aanbeveling
assortiment aanvullen dan 10+

Extra toelichting
top site gratis verzenden en volgende dag in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles heel duidelijk,en keurig op tijd geleverd

Assortiment
Heel divers aanbod,en prima prijs kwaliteit verhouding

Aanbeveling
Weet niets negatiefs te melden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johan 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer gebruiksvriendelijke website zonder al te veel toeters en bellen

Service
zeer snelle service, gemakkelijke betaling

Assortiment
mag nog uitgebreider zijn

Aanbeveling
zie bovenstaande opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

EB 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vlotte zoektocht naar gezochte voorwerpen. Goeie prijs

Service
Niks op aan te merken

Assortiment
Veel keuze en goeie prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Bart 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vandaag bestellen... Morgen geleverd

Service
Perfect dag erna geleverd

Assortiment
Er mag altijd meer keuze zijn 😄

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stefaan 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
bestellen was een makkie

Service
om 22u besteld... dag nadien om 10u geleverd..; van snel gesproken...

Extra toelichting
excellente service! Best in Class!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik zou niet weten hoe het nog gemakkelijker kan!

Assortiment
Volgens mij hebben ze alles

Aanbeveling
Gewoon makkelijk en goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kenny 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
'savonds om 23u besteld en de dag erna om 10u al thuis geleverd

Aanbeveling
Het product was 5 cent duurder dan bij vandenborre waar ze de laagste prijs garanderen maar ik had het wel de dag erna in huis zonder mijn huis te moeten verlaten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heldere beschrijving producten

Service
op de hoogte gehouden worden van bestelling en levering

Assortiment
heldere voorraad en toelichting daarop

Aanbeveling
10 want alles snel geregeld en geleverd in goede verpakking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boy 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Overzichtelijke website met uitgebreide
Nuttige informatie

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Bestel regelmatig bij Coolbleu, nooit gedoe, altijd snelle levering met ruime keuze aan afhaaladressen, dat is makkelijk voor als je de zending eens niet thuis kan ontvangen, top!!

Extra toelichting
Niets op aan te merken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geoffroy Cardon 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geleverd in biina 12 uren

Service
Gemakelijk, dijdelijk

Assortiment
Ik heb mijn sportwatch aan een goede prijs gevonden

Aanbeveling
Echt blij van coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Paap 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ze doen wat ze beloven: de bestelling was snel geplaatst.

Service
De verzending werd snel en uitgebreid gemeld. Binnen de tijd was het product geleverd.

Assortiment
Ik zocht een hele nieuwe telefoon en Coolblue had hem.

Aanbeveling
Snel beschikbaar en snel geleverd, ziedaar wat Coolblue is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Winkelen wanneer het mij uitkomt. Prima

Service
Steeds correct geleverd.

Assortiment
Zeer ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joeri 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is super makkelijk om iets te bestellen echt top!

Service
Het product werd direct ingepakt en verstuurd en de volgende dag was het er echt heel goed!

Assortiment
Ruime keuze uit veel verschillende producten

Aanbeveling
Het is een super goeie winkel voor heel veel verschillende dingen echt top!

Extra toelichting
Deze winkel is zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jens 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik bestelde een cadeau op de site en had deze de dag erna in huis, super! Gewoon kiezen, betalen en ontvangen de dag erna, zo eenvoudig kan het blijkbaar ;-)

Service
Mijn verzending was goed verpakt en ik had het al tegen de volgende middag in huis.

Assortiment
Als ik dan toch een klein puntje van kritiek mag geven, ik vind het assortiment ietwat beperkt. Maar je vind er altijd wel iets dat je dacht, hmmm zouden ze dit hebben?

Aanbeveling
Vlotte service, eenvoudig in gebruik en je wordt goed op de hoogte gehouden van je verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yoeri van Os 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel, goed en kwalitatief. Goede service wanneer er vragen zijn.

Service
Service weet waar ze over praten, hebben geduld en zijn op de hoogte van de laatste updates.

Assortiment
Breed assortiment, van alles vekrijgbaar en in verschillende prijsklassen.

Aanbeveling
Nooit problemen gehad met Coolblue, zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

awdhaan 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Supereenvoudig bestellen

Service
Netjes een smsje wanneer de bezorger komt

Aanbeveling
Prima thuiswinkelervaring en betrouwbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Katrien 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Levertijd is juist, en gemakkelijk dat men het kan laten leveren bij de post.

Assortiment
Het product dat ik zocht was er, en het een keuze unit verschillende modellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

YB 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super gemakkelijk om producten te vinden en het wordt thuis geleverd!

Service
Alles verloopt steeds vlotjes en wordt de dag nadien geleverd. Top!

Assortiment
Zeer veel keuze!

Aanbeveling
Top winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melissa 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website erg overzichtelijk gemakelijk om dingen te vinden

Service
heel behulpzaam ze helpen je steeds heel goed met je vragen

Assortiment
je vind er al redelijk veel op niet alles maar tof genoeg

Aanbeveling
zeer tevreden over coolblue :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Carla 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Om 23.50 uur bestelling geplaatst, om 10.30 uur in huis. Ze doen we ze beloven! Humor op de doos 👍🏼, wat kan je ermee doen en een bedank kaartje voor de buren. Goede marketing, leuk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle communicatie

Service
Goede update over bezorging

Assortiment
Kon snel vinden wat ik zocht

Aanbeveling
Nette bezorging , goede berichtgeving ,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bruno Vanheule 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit de luie zetel.

Service
Vandaag besteld is volgende werkdag gegarandeerd in huis. Nu reeds meerdere malen mogen ervaren dat dit effectief zo is.

Assortiment
Wat verkoopt Coolblue niet is eerder de juiste vraag?

Aanbeveling
Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annemie geeroms 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je hoeft je niet te verplaatsen

Service
Correct

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Alles verliep vlot

Extra toelichting
Alles was volledig zoals gewenst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, eenvoudig bestellen

Service
Snelle service en reactie

Aanbeveling
Zaterdagavond om 21.00 u besteld, zondag om 16.28 u in huis. Er werd duidelijk aangegeven hoe laat we de bestelling konden verwachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcel 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
zeer eenvoudig om producten te vinden en te bestellen

Service
topservice voor zeer goede prijs/kwaliteit

Assortiment
kan op bepaalde categorieën meer aanbod gebruiken

Aanbeveling
super service/prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leen 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
snelle service vandaag besteld , de dag erna geleverd

Assortiment
alle prijscategorieen wel iets te vinden, voor arm en rijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilma 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijk en makkelijk te vinden

Service
met name afhandeling van de bestelling was uitstekend, via mail en sms constant op de hoogte gehouden en op het afgesproken tijdstip geleverd.

Assortiment
prima assortiment

Aanbeveling
met name de service naar de klant vond ik uitstekend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rudy Heirman 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
kiezen en bestellen vanuit je luie zetel via de webshop

Service
snelle levering en correcte dienst naverkoop

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
ik ben heel tevreden over alle afdelingen van coolblue die ik reeds gebruikt heb, zowel online als onsite te Antwerpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coolblue 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je hoeft niet lang te zoeken op de site. Zeer overzichtelijk

Service
Precies de afgesproken "route"

Assortiment
Duidelijk

Aanbeveling
Prima winkel. Gemak, service en overzichtelijk

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles is goed en duidelijk te vinden.

Service
Coolblue maakt waar wat ze vertellen.

Assortiment
Wat ik nodig had, hebben jullie. De rest heb ik geen ervaring mee.

Aanbeveling
Goede betrouwbare internetwinkel!

Extra toelichting
Geen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ton 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik werd vanuit Kieskeurig direct doorgezet naar de site van Coolblue. Daar kon ik eerst alle specificaties nakijken. En ook nog eenvoudig vergelijkbare modellen oproepen.

Service
Super, ik bestelde rond 23.00 in de avond mijn product. Per mail en sms werd ik op de hoogte gehouden van mijn bestelling. De samenwerking met post-nl is zeer goed. Ik had niet verwacht dat de volgende dag al geleverd werd.

Assortiment
Assortiment is uitgebreid, echter heb ik niet veel verder gekeken omdat ik mijn keuze al via kieskeurig had gemaakt én het mij om de goedkoopste keuze ging.

Aanbeveling
Een familielid die toevallig langs kwam zag de blauwe doos staan en vroeg me naar mijn ervaring. Hij ziet op internet vaak een banner maar durfde de "gok" nog niet aan.

Extra toelichting
Voor ik mijn product kocht heb ik ook nog bij thuiswinkel.org gekeken. Dat geeft mij vertrouwen als ik bij een voor mij nieuwe webwinkel bestel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Elond 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
toen ik vragen had over de beschrijving, kwam niet goed overeen, heb ik telefonisch direct een duidelijk antwoord gekregen ondanks dat het in de avonduren was.

Assortiment
in alle prijsklassen en merken voldoende keus

Aanbeveling
snelle en correcte levering.

Extra toelichting
in de fysieke winkel zou iets meer tentoongesteld mogen zijn

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Margreet Groen 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Goede service, afhandeling volgens belofte, prijstechnisch zeker niet de duurste. Eerder voordeliger ;)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Freek 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Uitstekende winkel, prima collectie en verbluffende klantenservice en snelheid van leveren

Service
Super klantenservice

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Excellente winkel

Extra toelichting
Coolblue is top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 05-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
correcte levering . Goede prijs

Service
als beloofd 's anderdaags geleverd

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JM 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site beschikt over een uitstekende zoekmotor. Ook de voorgestelde pakketten zijn handig.

Service
Bliksemsnelle verwerking en levering.

Assortiment
Een auto is zowat het enige wat je er niet kan kopen. Voorlopig...

Aanbeveling
Goede prijs/kwaliteit, snelle service en bereikbaar in België.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews