coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42591 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2181 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wixels 06-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudiger kan moeilijk

Service
Betaling en verzending zijn tip top

Assortiment
Een keyboard dat niet overal te vinden is, zeker niet met azerty layout maar bij coolblue wel gevonden tegen een scherpe prijs

Aanbeveling
Ik raad iedereen aan die online iets wilt kopen om coolblue te gebruiken.

Extra toelichting
2de aankoop bij Coolblue en 2de keer dat dit uitstekend gaat. De service die zij bieden zou een streefdoel moeten zijn voor elke online shop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flowers 06-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website.

Service
Snelle bezorging.

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Goed, snel, service, dus eigenlijk alleen maar maar goed.

Extra toelichting
De artikelen worden tot in detail en duidelijk beschreven, zo goed dat je eigenlijk geen meer vragen hebt. Zo ook de website, alles wat je wilt en moet weten kun je er vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ellaniya 06-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
met enkele muisklikken gedaan ,als je al klant bent

Aanbeveling
zeer snelle levering zondagavond 7 u besteld ,maandag 09 u geleverd ;je kan tussen die tijd niet eens een gewone winkel bezoeken !!!en veeel goedkoper !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H-EB 06-05-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijke site, wel raadzaam om verder te kijken dan het rijtje 'top 10 best verkocht'.

Service
Op de goede dag, wel later dan aangegeven, geleverd. Bij dit product nog geen ervaringen met retourneren of contact gehad met klantenservice.

Assortiment
Assortiment kan wat beperkt zijn, dat suggereert tevens een soort helderheid en overzicht. Toch altijd raadzaam om nog andere producten op te zoeken die toevallig niet bij Coolblue voorradig zijn.

Aanbeveling
Ik zou Coolblue aanraden, maar wel met de relativerende opmerkingen over het assortiment en de 'top 10 best verkocht' lijst.

Extra toelichting
De site helpt je, soms juist door de beperktheid en visualisatie, om een keuze te maken. Dat is aan de ene kant dus positief, aan de andere kant kan je keuze dus erg gestuurd worden, daar moet je wel van bewust zijn. Voor de rest geeft de site ook wel aardige algemene informatie die kan helpen bij het maken van een keuze.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

edbakvis 06-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Snelle levering.

Assortiment
Uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Je vindt wat je zoekt!

Extra toelichting
Duidelijke website, snelle levering, geen verborgen kosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kcmeijer 06-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is duidelijk, goed te vinden, alleen wat verwarrend dat ik na telefonisch contact een mailtje kreeg dat men geen telefonisch contact had kunnen krijgen met mij.

Service
Heel vriendelijk contact. Snel, duidelijk, ook snelle bezorging, prettig dat er een tijdsaanduiding van 2 uur is wanneer de bezorger komt. Zonder verwarrend mailtje een 10.

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
pas eerste product, maar goed begin

Extra toelichting
prettige winkel, duidelijk, redelijke prijzen, goede service, snelle gratis bezorging

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beeckmans 06-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ongelooflijk, besteld zondagnamiddag en afgelever binnen de 24 uur.

Assortiment
daar waar anderen een levertijd hadden van 3 weken, het was bij jullie in voorraad; Super

Aanbeveling
we hadden toevallig bezoek uit het buitenland en die standen met hun mond open van verbazing. De email follow up was inderdaad verbazingwekkend.

Ook de isntallatie was vlekkeloos en efficient

Extra toelichting
ongelooflijke service, email follow-up, levertijd, leveering zelf, installatie; Er is geen betere. Zo simpel is dat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hennyhuls 06-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering

Aanbeveling
De goede en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

neeltie 06-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goed toegankelijke site met fijne route naar je gewenste artikel. diverse betaalmogelijkheden

Service
je wordt goed op de hoogte gehouden van het proces na aankoop

Assortiment
een assortiment is nooit compleet en dat kan ook geen enkele winkel bieden. Coolblue heeft een zeer ruim assortiment waaruit je kunt kiezen.

Aanbeveling
zeer ruim assortiment, fijne overzichtelijke site, makkelijk te bestellen en te betalen. zeer snelle levering. er kan op bepaalde dagen ook 's avonds bezorgd worden

Extra toelichting
positief; zeer ruim assortiment, fijne overzichtelijke site, makkelijk te bestellen en te betalen. zeer snelle levering. er kan op bepaalde dagen ook 's avonds bezorgd worden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

walterdeschrijver 05-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vlot online bestellen en volgende dag geleverd. Absoluut TOP !

Service
Veel tussentijdse meldingen over status bestelling + een persoonlijk telefoontje om de levering af te spreken. Chauffeur belde netjes 20 minuten alvorens te leveren. Vriendelijke kerels die zorg dragen voor een vlotte installatie. TOP !!

Assortiment
Had misschien nog iets vollediger mogen zijn ?

Aanbeveling
Gezien mijn positieve ervaringen geen probleem om aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

lklklk 05-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
zondag levering top

Assortiment
product assortiment kan breder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

patjearnout 05-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zonder opmerkingen zéér goed!

Service
Snel en correct

Assortiment
Keuze genoeg

Extra toelichting
Ster toestel,zowel gebruiksgemak,kwaliteit als prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.M.Diessen 05-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
' s Avonds tegen 11 uur besteld en de volgende ochtend om 11 uur geleverd! Dat noem ik supersnel!

Service
De site is overzichtelijk en geeft me de indruk dat er alles aan gedaan wordt om de aankoop goed te ondersteunen. Aangezien alles erg vlot is verlopen heb ik de verder service na aankoop niet hoeven testen.

Assortiment
De keuze was voor mij voldoende, ik zocht iets en dat was beschikbaar. Heb de site niet echt gebruikt voor vergelijking.

Aanbeveling
Tot nu toe erg positieve ervaring.

Extra toelichting
Ruim assortiment, duidelijk, scherpe prijs en supersnelle levering. Hartstikke goed! Enigst puntje van kritiek is dat ik nergens op de aankoopnota de vermelde garantietermijn zie staan. Die was volgens de site namelijk 2 jaar, daar waar ik elders 1 jaar tegen kwam. Hoe lang ik nu precies garantie heb is me dus niet 100% duidelijk. Zolang ik geen garantie nodig heb zal het geen verschil uit maken....

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

petrus bitbyter 04-05-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
De micro-usb kaartjes waren makkelijk te vinden maar heel veel waren niet meer leverbaar.

Service
Gewoon snel en correct afgehandeld

Assortiment
zie bij gemak

Extra toelichting
Afhandeling gaat gewoon goed. In dit geval was het wel hinderlijk te moeten zoeken naar de kaartjes die ik hebben wilde tussen de vele die niet meer leverbaar waren. Als er reden is die informatie beschikbaar te houden, breng die dan in een aparte categorie onder.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Sooi Van Bostraeten 04-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer snelle levering, zelfs op zondag. ongelooflijk!

Service
zeer goede service, zeer duidelijke website, producten goed omschreven, alles zeer duidelijk. Handleiding erbij. Aangekocht product werk perfect.

Assortiment
gratis oortjes erbij gekregen

Aanbeveling
zeer goede service, zie hierboven. Wel relatief dure producten t.o.v. concurrenten en gemiddelde marktprijs. Maar goedgemaakt door snelle levering en groot assortiment.

Extra toelichting
zeer goede service, zie hierboven. Wel relatief dure producten t.o.v. concurrenten en gemiddelde marktprijs. Maar goedgemaakt door snelle levering en groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wawie 04-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer goede site

Service
vlotte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aleid Overbeek 04-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, geode omschrijvingen

Service
In de winkel prima geïnformeerd en na de bestelling verschillende mailberichten over voortgang bestelproces. Supersnelle levering

Assortiment
Mijn bestelling was een kofferset. Voldoende keuze in merken en goede prijs/kwaliteitverhoudingen

Aanbeveling
Uitstekende winkel!

Extra toelichting
Ik heb de set online gekocht, maar was vooraf in een fysieke winkel. Prima service, behulpzaam en meegedacht. Gemakkelijke site, goede communicatie over voortgang bestelling en levering. 's avonds om 22.00 uur besteld, 's morgens om 9.00 uur in huis. Ruime keuze in leveradressen/momenten, gratis verzending. Keurig ingepakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hagen667 04-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te vinden wat je nodig hebt

Service
Zeer snelle reactie op de bestelling en snelle levering

Assortiment
Uitgebreide assortiment en concurrerend in prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yvonne en kees 04-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
snel en goed.

Service
zeer snel gebracht.

Assortiment
bijna alles verkrijgbaar.

Aanbeveling
ik heb geen klachten over to nu toe alles.

Extra toelichting
Tot op heden kan ik niks negatiefs bedenken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Romien 04-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Klik, klik, bestel, betalen... Supergemakkelijk en overzichtelijk.

Service
Bestellen voor 23u, betalen, volgende dag gratis geleverd. Schitterende dienst !!

Assortiment
Redelijk wat keuze. Heb al een paar keer gehad dat ik op zoek was naar een bepaald type product, maar dat ze enkel het nieuwere type in hun assortiment hadden. Over het algemeen vind je er bijna alles dat je wilt.

Aanbeveling
Snel, gemakkelijk en gratis levering. Wat heb je meer nodig?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

liliane melis 04-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Onze vroegere Saeco espressomachine was stuk. Daarom hadden we een nieuwe nodig. Er was een groot assortiment maar wij hebben spijtig genoeg een te lichte Saeco aangekocht. Mochten wij in een fysieke winkel gekozen hebben hadden we dat wellicht opgemerkt en een zwaardere (duurdere) genomen. Daarom zou ik toch overwegen om in de toekomst voor zo'n aankoop in een fysieke winkel te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Z.J 04-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Voor 23:59 besteld echt op tijd bij post.nl en kan laten bezorgen bij gewenst afhaalpunt (pakjesgemak)

Assortiment
Aantal zaken die ik bij hen zou willen kopen zitten niet in het assortiment.

Aanbeveling
Betrouwbaar en makkelijk retourneren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

PeetersACR 04-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Selectie criteria op de webshop zijn volledig en to the point. Er is voldoende technische en vergelijkende informatie beschikbaar.

Service
Op een feestdag (vrijdag 1 mei) besteld en op zondagmiddag 3 mei geleverd. Insussen wordt je via mail op de hoogte gehouden van de vorderingen van je bestelling.

Assortiment
Je hebt de keuze uit een erg breed assortiment.

Aanbeveling
De commentaren op de vorige beoordelingen spreken voor zich

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlijns 04-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles ging snel en gemakkelijk

Assortiment
De mok die ik kocht was bij andere websites, niet meer te verkrijgen

Aanbeveling
Geen opmerkingen

Extra toelichting
Vooral de snelle en gratis verzending groot pluspunt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boonh 04-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online bestellen, snel betalen op meerdere manieren.

Assortiment
Bestelling was snel bezorgd.

Extra toelichting
Coolblue heeft vaak goede aanbiedingen. De top 10 van producten vind ik zelf enorm handig. Dat bespaard mij zelf zoeken naar de beste producten. Klantreviews vind ik erg fijn en dat heeft Coolblue ook goed vermeld op hun site. Daarnaast hebben ze veel info over de producten en vaak ook video's. Ook accessoire vermelding is handig. En een extra is dat ze creatief zijn, welke oefeningen je bijvoorbeeld met je pakket kunt doen, step ups enzo haha.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maudivanbree 04-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede site; niet chaotisch; gewoon duidelijk, daar hou ik van.

Service
Perfect; alles verloopt snel en via de mail wordt je steeds op de hoogte gehouden.

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Ik heb er al verschillende producten besteld, alles verloopt goed en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Delwijn 04-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles was vrij vlot te vinden.

Service
Het ging zoals was afgesproken, dus perfect.

Assortiment
Ruime keuze maar ben toch weer op AEG uitgekomen omdat ik daar al meer dan 30 jaar ervaring mee heb.

Aanbeveling
Snelle levering en de service en natuurlijk de prijs.

Extra toelichting
Eigenlijk kan ik geen minpunten vinden over het hele traject, van zoeken op Kieskeurig, bestellen en aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benny mortier 04-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het is een goede en vlotte manier om te bestellen

Service
Zeer goede en correcte service, ook de levering perfect

Assortiment
Je kan veel dingen vinden

Aanbeveling
Jullie zijn een site, bedrijf dat zeker te vertrouwen is. De contacten zijn ook goed en vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jdhaen 03-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en groot aanbod

Service
Voor vragen bel of mail je en natuurlijk de super snelle levering

Assortiment
Is groot

Aanbeveling
Dat doe ik al regelmatig

Extra toelichting
Ik kan alleen maar positief zijn. Goede site en snelle levering en je word goed op de hoogte gehouden van je bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

deneb20 03-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
heel gemakkelijk online dit prodcut te bestellen, een accout aanmaken en het is OK.

Assortiment
Veel keuze.

Aanbeveling
Geeft een goed gevoel.

Extra toelichting
Snelle levering,

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

TKVideoFoto 03-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Na keuze bepaalt te hebben, simpel bestellen en ontvangen.

Service
Nog niet nodig gehad maar indien nodig weet ik de winkel te vinden.

Assortiment
Veel van wat ik zoek vind ik bij Coolblue.

Aanbeveling
Goed overzicht duidelijke, presentatie op de site voor veel apparatuur.

Extra toelichting
Tot nu toe is elke bestelling goed afgerond.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JohanVr 03-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website en genoeg uitleg om te kunnen kiezen tussen de verschillende modellen (zelfs meer uitleg dan bij Vandenborre...)

Service
De dag na aankoop belde ik 's avonds laat naar jullie omdat ik op jullie site gezien had dat mijn aankoop nu plots 11 EUR goedkoper was. Ik kreeg snel iemand aan de lijn en op een zeer vriendelijke manier werd mij verzekerd dat ik het verschil in prijs terug zou krijgen op mijn bankrekening. Wel afwachten of ik het geld ook echt krijg...

Assortiment
Meer dan genoeg keuze van goedkoop tot duur.

Aanbeveling
Dit was mijn tweede aankoop en ben super tevreden over alles, van bestelling tot levering : perfect.

Extra toelichting
super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cassa 03-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De webshops van Coolblue werken erg makkelijk! Alles is goed geörganiseerd wat ervoor zorgt dat je hetgeen wat je zoekt snel vindt.

Service
Ook de service staat als een paal boven water. Je kan met iedere vraag terecht bij de klantenservice. Ook wordt je zeer goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling, zowel per e-mail als sms.

Assortiment
Zeer compleet en in alle prijsklasses een ruim assortiment.

Aanbeveling
Ik heb niets dan zeer positieve ervaringen met Coolblue. Ik kan deze webshop aan iedereen aanraden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AlohaAnita 03-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prettige site goed ingedeeld

Service
Als een product stuk gaat is de service meer dan uitstekend! Duidelijke instructies en je wordt goed op de hoogte gehouden van wat ze doen.

Assortiment
Vaak hebben ze het product dat ik zoek

Aanbeveling
Snelle en goede levering, uitstekende service, ook na aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

carlavl 03-05-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In de shop kun je producten makkelijk vergelijken.

Service
Echt super.

Assortiment
Voldoende keuze in de winkel aanwezig.

Aanbeveling
Zeer vriendelijk personeel dat verstand van zaken heeft en de tijd neemt om je te helpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ardesign 03-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel, makkelijk prima service

Service
Snel, makkelijk prima service

Aanbeveling
Zonder meer aan te bevelen

Extra toelichting
Geen commentaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

smolders-gouds 03-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles op de site is makkelijk te vinden

Service
Snelle levering. Niets dan lof !!!

Assortiment
Ruime keus.

Aanbeveling
Alles perfect geregeld. Deze winkel is een aanrader.

Extra toelichting
Alles is op rolletjes gelopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sambonito 03-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
pda daar moet je zijn,goede service,super vriendelijk en razend snelle bediening.

Extra toelichting
bestel reeds lange tijd bij coolblue en zal dit blijven doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martin.bmx 03-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
eigenlijk in alles de perfecte winkel,tot 23:59 shoppen en de volgende dag in huis. ik kan het niet anders verwoorden

Service
retour nooit een probleem en ook guaranties worden snel en adequaat afgehandeld en het mooie is gewoon dat je overall van op de hoogte word gehouden je hoeft niet te bellen want de status word telkens vermeld

Assortiment
deze een 9 want ik koop ook nog weleens ergens anders, soms omdat ze het model niet hebben en ook weleens een te groot prijsverschil

Aanbeveling
gewoon top in alles

Extra toelichting
het enige puntje van kritiek is dat ik een keer naar de winkel ben geweest waar een product op voorraad was en dat deze niet in de winkel stond omdat de winkels toch meer een afhaalpunt zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bramboe 03-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen om 19u s'avonds en s'morgens reeds geleverd om 9u! super!

Extra toelichting
Wij zijn elke keer al zéér tevreden over onze aankoop online bij Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jvlohuizen 03-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het product heel erg makkelijk te vinden en zeer uitgebreide en duidelijke informatie

Service
zeer snelle levering en op de afgesproken tijden, zeer goed

Assortiment
zeer uitgebreide keuze.

Aanbeveling
Makkelijk in het vinden van het product en goede afleverafspraken te maken.

Extra toelichting
duidelijke infomartie op de site, goed overzicht en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marian van der muuren 02-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
snelle levering

Aanbeveling
uitgebreide keuze

Extra toelichting
makkelijke bediening,geweldig vermogen,goede kwaliteit voor een leuke prijs.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

KaatjeP 02-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vanuit je luie stoel, beoordelen, kiezen en kopen

Service
s'avonds besteld, de volgende ochtend bezorgt en via de mail op de hoogte gehouden van de exacte levertijd

Assortiment
Alle mogelijke modellen/merken zijn leverbaar

Aanbeveling
Goede overzichtelijke site, makkelijk om te kiezen

Extra toelichting
Goed assortiment, duidelijke website, levering keurig op tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shopperrr 02-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
De website is erg duidelijk, Coolblue pakt dat handig aan door specifieke site in te richten, voor het product wat je zoekt.

Je kunt ook altijd goed op zoek aan de hand van specificaties, zodat je altijd snel vind wat je echt zoekt en om zo tot een beter vergelijk te komen.

Service
De leveringsservice is top ! Zaterdag besteld en het werd op zondag al geleverd.

Assortiment
Het assortiment is altijd aardig compleet, in diverse prijsklasse vind je de producten terug op de site.

Aanbeveling
Gezien het gemak op de site en de duidelijkheid, maar ook vaak een goed prijzen, zal ik zeker de site aanbevelen bij andere

Extra toelichting
Je kunt altijd goed de producten onderling vergelijken, zeker omdat je ook obv specificatie van het product tot een goeie selectie komt om te vergelijken. Het helpt je goed, met het uitzoeken van het product. Wat verlang of verwacht je ervan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

dsiepman 02-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik mis eigenlijk niets meer in de informatievoorziening, dus bezoekjes aan de koopgoot zijn overbodig!

Service
Je wordt keurig behandeld, retouren zijn probleemloos

Assortiment
Gewoon heel goed, maar mag altijd breder!

Aanbeveling
Ik heb geen nadelen kunnen ontdekken aan Coolblue, dus blijf je onverminderd promoten.

Extra toelichting
Coolblue biedt een winkelomgeving die goed werkt, zodat me niet hoed te vertonen in een zielloze winkelstraat, met het risico dat ik geconfronteerd wordt met bedienend personeel met twijfelachtige sociale vaardigheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jurgenmeurs 02-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
makkelijk om het product van je keuze te vinden en te vergelijken met andere gelijkaardige producten

Service
De levering was subliem, veel melding over whereabouts van het product

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Zie hierboven

Extra toelichting
Mijn beste online aankoop ervaring tot nu toe

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

niconator 02-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bijna alles is te vinden via de website en dit in verschillende categorieën

Service
zeer vriendelijke en snelle service, zowel via mail als via Facebook en Twitter

Assortiment
Zeer groot aanbod binnen elke categorie!!

Aanbeveling
ik zou zeker iedereen binnen men vriendenkring deze winkel aanbevelen dit omdat het makkelijk en snel te bestellen valt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harmnobbe 02-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
je hoeft je woning niet uit en precise op tijd geleverd

Service
tot nu toe 1oo% tevreden

Assortiment
vele mogelijkheden

Aanbeveling
Altijd oké

Extra toelichting
Ben heel tevreden over de stofzuiger maar er ontbraken 2 hulpstukjes nl:kierenzuigmond en borsteltje maar we wilden hem niet terugsturen omdat wij ons zo ook wel redden oke?maar u mag dit wel even weten vr groet h.nobbe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bev 02-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
heel gemakkelijk om zo te bestellen

Service
snel geleverd

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
prima service

Extra toelichting
niet op op te merken alles zeer vlot verlopen avonds besteld en s morgens om 10 uur al in huis een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toepe 02-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit je zetel een bestelling plaatsen, meteen betalen en 's anderendaags aan de deur afgeleverd krijgen, dat is pas makkelijk!

Service
Alles was perfect in orde

Extra toelichting
Ik kan niets anders dan Coolblue aanbevelen aan iedereen die het wil horen, ben al een tijd klant en nog nooit heb ik negatieve ervaringen meegemaakt. Super service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews