coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42496 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2809 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

LReins 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Super snel geleverd. Super.

Extra toelichting
Echt een super web winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Helga1909 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit je luie stoel bestellen

Service
Zaterdags besteld en zondags in huis

Assortiment
Ruim assortiment

Extra toelichting
snelle levering / ook op zondag goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simywillemse 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

susiepollowitz 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ze zijn snel, mooie duidelijk website en een breed assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal Vermeulen 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk via de website te bestellen...alles word duidelijk omschreven en weergegeven

Service
TOP...Zelfs levering op Zondag

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Ik zou coolblue zeker aanbevelen....

Extra toelichting
Stad en land afgelopen voor een senioren telefoon voor mijn vader...nergens veel keuze in een toestel met een harde beltoon...grote druktoetsen en makkelijk in het gebruik...dus maar op google gekeken en zo kwamen wij bij coolblue terecht..en daar vonden we meteen een toestel wat we voor onze bejaarde vader zochten...was ook nog op voorraad...Zaterdags besteld en was helemaal verbaasd maar enthousiast toen ik zag dat het op Zondag werd bezorgd! Zonder bijkomende kosten! Echt een top service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WipoCS 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heldere itleg en makkelijk te navigeren website

Service
doen wat je beloofd is hier van toepasssing

Assortiment
keuze genoeg & handige online hulp om keuze te bepalen

Aanbeveling
fijne webwinkel met d eoptie om e.e.a. fusiek te kunnen bekijken

Extra toelichting
Alles transparent afgwikkled: gewoon helemaal goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fitser 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Snel, efficiënt, goede keuze. Duidelijke informatie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Annais 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Supersnel bezorgd volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jennifer Pluym 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Super dat er de zondag geleverd wordt

Service
Vlotte en correcte afhandeling

Aanbeveling
Super gemakkelijk, vlot en correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Joost den Braber 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Zaterdag om 9 uur besteld en zondag al gelijk in huis, verder is het een mooi design, werkt snel en heeft een stabiele data overdracht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bollmann 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snelle levering van het bestelde product.
Uitstekende en snelle reacties op gestelde vragen (uitstekende aftersales).

Assortiment
Prijs van het gekochte artikel komt overeen met de prijs die andere aanbieders rekenen.

Aanbeveling
Snelle levering, prima aftersales.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Xtine72 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
als bejaarde vrouw---heel makkelijk website

Service
was binnen 12 geleverd en op zondag

Assortiment
veel keuzes

Aanbeveling
Een absoluut aanrader!

Extra toelichting
Makkelijk website-veel keus -super snel levering op zondag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

celticspike 28-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles was duidelijk en zonder enig probleem.
Betalen met iDeal is werkelijk zeer gemakkelijk.

Service
Alle geadverteerde producten zijn op voorraad,en de levering is snel.
Het kan zelfs nog op dezelfde dag als u dat wilt.
Nog geen problemen gehad met defecte goederen.

Assortiment
Er zijn wel producten denkbaar die Coolblue niet levert,maar voor de mainstream hebben ze werkelijk alles.

Aanbeveling
Ik heb al diverse producten besteld bij Coolblue.
De levering is gewoon perfect.Of je het nu op zondag,of dezelfde dag van de bestelling of welke dag dan ook,het wordt bezorgd volgens afspraak.Goed verpakt en ik heb nog geen defecten of naleveringen mee gemaakt.

Extra toelichting
Ze zijn NIET de goedkoopste webwinkel. Maar de service die je krijgt is dit wel waard. Tot nu toe nog geen nadelen gevonden,het werkt gewoon geweldig goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

keesbak1 27-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vandaag besteld volgende dag al in huis

Service
geen gezeur maar doen wat ze zeggen

Assortiment
heb diverse produkten besteld uit assortiment van gerenomeerde merken

Aanbeveling
zie bovenvermelde punten

Extra toelichting
alle produkten werken naar wens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ericv1 27-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Supersnelle levering en duidelijke productomschrijving.

Service
Mail wordt binnen 4 uur beantwoord. Vragen stellen aan klantenservice en de beantwoording ervan is top !

Assortiment
Goed en breed met goede product info.

Extra toelichting
Klantenservice is top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

franswaenrosine 27-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
stellen vanuit je luie zetel

Service
Snelle levering

Assortiment
Grote keuze met ruim assortiment

Aanbeveling
Faire prijzen en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josien.vergroesen 27-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Werd goed van alles op de hoogte gehouden m.b.t. de levering. Super dat ze bij CoolBlue wel de wasmachine naar de derde verdieping tillen!!

Service
Werd van te voren gebeld hoe laat ze zouden komen, daarna nog een keer gebeld een half uur van te voren. Wasmachine stond binnen no-time aangesloten en de mannen waren super vriendelijk.

Extra toelichting
Ruim assortiment, overzichtelijke website, bezorgen op derde verdieping. Ik miste alleen enkele filters op de website die het zoeken makkelijker hadden kunnen maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mmeinen 27-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Uitgebreide beschrijving van het product, in dit geval met video-presentatie. Mogelijke accessoires en uitbreidingen, inclusief package-deals, worden aangegeven in de bestel-afhandeling.

Service
Vragen via mail binnen 4 uren beantwoord, facebook en twitter binnen half uur. Je aankoop wordt zeer snel verstuurd en retourzendingen zijn kosteloos.

Assortiment
Ruim productaanbod met de nieuwste modellen en uitvoeringen.

Aanbeveling
Heerlijke website waar je alleen al voor de informatie of humor gaat shoppen: COOLBLUE is moeilijk te toppen als het gaat om internet-shoppen

Extra toelichting
Door de goede productinformatie, voorwaarden, service en prettige website kom ik hier gegarandeerd terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

demaret 27-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
veel producten te bekijken

Service
ruilen gemakkelijk

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
gewoon tevreden

Extra toelichting
alles is goed geregeld, verzending, uitzoeken, retouren, goede antwoorden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mardaro53 27-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
erg gemakkelijk om via internet te bestellen en als je vragen hebt kun je ook bellen

Service
netjes op tijd zoals beloofd

Assortiment
assortiment is uit gebreid zodat je niet naar een andere website hoeft om te kijken

Aanbeveling
zowel ik als mijn broertje hebben voor het eerst bij u besteld en wij zijn zeer tevreden,wij hebben ook wel anders mee gemaakt vooral zo doorgaan dat geeft vertrouwen in de zaak

Extra toelichting
besteld op vrijdag en op zaterdag binnen,omdat het allemaal nieuw is eerst verdiept hoe het allemaal werkt op zondag de grote en kleine wasjes gedaan ik ben er SUPER blij mee,ook de mensen die het geinstaleerd hebben waren vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koenkefel 27-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Uitgebreide keuze, snelle vergelijking, goede prijs

Service
Bestelling snel, telefonisch aangepast

Assortiment
Zeer ruim assortiment, duidelijke vergelijkingen

Extra toelichting
Snelle levering, groot assortiment, goed toegankelijke en snelle telefonische service.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ACWatt 27-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Van achter de computer gewoon even bestellen. Formulier is eenvoudig in te vullen.

Service
Op de beloofde tijd aangekomen met berichtgeving tussen welke tijden er wordt aangeleverd. Dit kan niet beter.

Assortiment
Ik ben nog niet zoveel bezig geweest met het gehele assortiment

Aanbeveling
Gemakkelijk bestellen en afspraken nakomen.

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

lgslip 27-04-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
een paar muisklikken verder en je hebt je bestelling.

Service
Hele goede telefonische support. Menige realtime winkel zou wat kunnen leren van de glimlach van Coolblue

Assortiment
Ze hebben wat ik zoek en een goede selcetiecriterium per artikelgroep. Je komt snel op een gewenst product.
Veel webshops maken gebruik van een standaard zoekblad. Coolblue gaat daar verder in.

Extra toelichting
Betrouwbaar en ik weet dat als het niet goed is, ik probleemloos kan retourneren. Veel gewone winkels doen daar moeilijk over. De prijs is uiteraard belangrijk maar als iets bij Coolblue een paar euro duurder is maakt het mij niet uit. Ze hebben mijn vertrouwen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tarasamsara 27-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site, je kan er alles gemakkelijk vinden. Ze hebben ook een uitgebreid gamma.

Service
Eenvoudig bestel- en betaalproces, heel snelle levering, ook op zaterdag!

Assortiment
Ik vind er meestal wat ik nodig heb.

Aanbeveling
Ze hebben een ruim aanbod dat overzichtelijk gepresenteerd is, de prijzen zijn aanvaardbaar en de service is fantastisch.

Extra toelichting
Ik heb al een paar keer accessoires gekocht bij Coolblue en ik ben tot nu toe altijd heel tevreden geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beccamv5 27-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Overzichtelijke site. Mijn gewenste product zo gevonden

Service
Snelle afhandeling en verzending

Aanbeveling
Zeker. Niets op aan te merken. Helemaal goed.

Extra toelichting
Niets op aan te merken. Helemaal goed. Vrijdag middag besteld. Zaterdag in huis. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wolfje84 27-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede website en snelle levering

Service
Super snelle levering, echt goed voor elkaar.

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
zeker een kijkje nemen. Waarschijnlijk bestel je hier dan.

Extra toelichting
Helemaal okay.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Paula Sauerbreij 27-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Geen problemen ondervonden.

Service
Op zondag binnen een half uur antwoord!
Duidelijk antwoord en ook zeer vriendelijk!

Aanbeveling
Leuke website! Goeder service en dienstverlening!

Extra toelichting
Zeer goede dienstverlening, goede service, hele leuke website (vooral de pagina met de wachttherapie is gewoon hilarisch! :D

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

riccointruder 27-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestellen is zeer gemakkelijk en overzichtelijk.

Service
Je wordt over elke update van je bestelling geinformeerd.

Assortiment
Mooie ruime keus

Aanbeveling
Is gewoon goed/

Extra toelichting
De levering is supersnel, s avonds om half 10 besteld en de volgende morgen om 11 uur in huis. Ze komen de belofte dus gewoon na en alles was zeer degelijk verpakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

resyvanleeuwen 27-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit je luie stoel vergelijken en bestellen

Service
zeer snelle levering, zelf kiezen afleveradres

Extra toelichting
zeer snelle levering, kwaliteitsproducten, scherpe prijs, ruime keuze winkels als afleveradres

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vivianneke 27-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je typt bij de zoekfunctie in wat je zoekt en krijgt meteen de juiste informatie.

Assortiment
Hetgeen ik nodig had, heb ik meteen gevonden. Maar dit is de eerste keer dat ik het gebruik, dus kan ik nog niet oordelen over het aangeboden assortiment. Maar ik zal het zeker weer gebruiken als ik op zoek ben naar een artikel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Philip Meulebrouck 27-04-2015 In de winkel gekocht
Lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online bestellen is super gemakkelijk en de prijs zit ook goed.

Service
Personeel is heel vriendelijk in de winkel zelf. Online vragen worden vlug beantwoord.

Assortiment
Eén grote winkel waar je nagenoeg alles kunt kopen zonder dat je je huis uit moet.

Aanbeveling
...

Extra toelichting
In een tijd waar mensen minder en minder vrije tijd hebben komt een winkel zoals Coolblue echt van pas.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jajapie 27-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer gemakkelijk te benaderen, hetzij per mail of telefonisch en alles wordt duidelijk uitgelegd.

Service
Zeer behulpzaam met de dingen die misschien nog niet duidelijk zijn.

Aanbeveling
Het gemak, prijs/kwaliteitsverhouding en snelheid van levering.

Extra toelichting
Alles is even goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ritchie30 26-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
g je besteld en de volgende dag is geleverd

Service
Service perfect

Assortiment
Veel verschillende producten

Extra toelichting
Is gewoon perfect je kan naar de winkel gaan ze helpen je enorm of je koopt online en de volgende dag thuis , dus beter kan niet he

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jurriespan 26-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijk via internet

Service
Snelheid van leveren perfect

Assortiment
Veel

Aanbeveling
Door het vorenstaande

Extra toelichting
Moet nog even afwachten of het tienen worden. Horloge vertoont kuren dus moet wellicht terug. Afhankelijk hoe de garntie verloopt kunnen het tienen worden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

deMorrighan 26-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer overzichtelijke website(s)!

Service
Zoals op de site vermeld staat "voor 23.59 uur besteld, de volgende dag in huis"

Assortiment
Hebben een zeer uitgebreid assortiment en genoeg keuze. De prijzen zitten soms wel net boven de prijzen van andere webshops.

Aanbeveling
Hebben een ruim assortiment en snelle verzending maar als ik even verder kijk kan spullen ook goedkoper vinden. Als ik het nergens goedkoper kan vinden koop ik heel graag bij Coolblue!

Extra toelichting
Hebben een ruim assortiment en snelle verzending maar als ik even verder kijk kan spullen ook goedkoper vinden. Als ik het nergens goedkoper kan vinden koop ik heel graag bij Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert bollen 26-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel eenvoudige stappen om je bestelling te plaatsen en af te ronden. Keuze uit verschillende betalingsmogelijkheden

Service
Supersnelle levering ! Zondagmiddag besteld, maandagmorgen geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geers-geers 26-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen van af thuis zeer makkelijk

Service
prima

Aanbeveling
makkelijk en betrouwbaar

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rave Maus 26-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Voor je aankoop staan er massa's productspecialisten klaar die al je vragen beantwoorden.
Mocht er na aankoop toch een probleem/defect zijn, lost men dit bij Coolblue in een mum van tijd op!

Assortiment
Je kan er bijna alles kopen tegenwoordig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willieemons 26-04-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
duidelijke site en eenvoudig bestellen

Service
op dag van levering zou tussen 8 en 14 uur geleverd worden, werd uiteindelijk 15 uur, dit werd wel telefonisch door chauffeur om 13.30 gemeld trouwens. verder werd de machine niet goed geplaatst, want toen ik eerste keer ging centrifugeren danstte machine door de berging, de chauffeur was in zijn haast vergeten de transportbeveiliging te verwijderen, hopelijk heeft machine hier niets mee geleden

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
winkel en assortiment goed, alleen moeten ze de chauffeurs op het hart drukken dat ondanks drukte toch goed gewerkt moet worden

Extra toelichting
winkel zoals gezegd goed maar bezorging was minder

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

ben bijker 26-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Gebaseerd op vorige aankoop.

Assortiment
Beetje flauw, maar aanbod kan altijd groter.
Vandaar een 9

Extra toelichting
Vlot, en duidelijk. Voortgang bestelling vanbegin tot eind goed te volgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fwvdeerenbeemt 26-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
Goede heldere website met link naar fabrikant. Coolblue komt hun afspraken na.

Extra toelichting
Coolblue heeft een prima klantenservice die je vragen correct en vriendelijk beantwoord voor je het product koopt. Ze maken het gesprek niet onnodig lang en hebben een korte wachttijd. Eenmaal het product besteld is er een prima nazorg. Je wordt per mail op de hoogte gehouden van alle fasen waarin je product verkeert. (Verzending levertijd en hoe wel en hoe niet afgeleverd) Coolblue kwam de afspraken na en hebben alles binnen afgesproken tijden netjes afgewerkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel Buisman 26-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Artikelen zijn goed en gemakkelijk te vinden, evenals het bestellen en betalen. Ik had mijn bestelling snel in huis, Coolblue heeft gedaan wat ze beloven.

Service
Perfect, ik had een vraag, deze is snel opgelost door de klantenservice.

Assortiment
Alles wat je nodig hebt vindt ik terug in het assortiment van CoolBlue

Aanbeveling
Coolblue kan ik zeker bij iedereen aanbevelen, ze doe wat ze beloven.

Extra toelichting
Coolblue doet wat ze belooft. Snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding, mooi assortiment en een perfecte, goed en snel bereikbare klantenservice voor als je vragen hebt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janniesten 26-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Mijn ervaring is, dat bij Coolblue alles op rolletjes loopt zo als het moet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luuk99 26-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alle producten zijn goed geordend in de categorien

Service
Je kan op allerlei manieren contact opnemen.
En je hebt meestal binnen een paar uur antwoord.
Ook handig is dat ze whatsapp support hebben.

Assortiment
Veek producten die ze aanbieden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evbieri 26-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Meermaals aangeraden

Extra toelichting
Goede service! Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ellenvb78 25-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zelfs al ken je weinig van laptops, coolblue helpt je doorheen het assortiment.Daarnaast is het bestellingsproces zelf ook eenvoudig en snel.

Service
Alles verliep prima

Assortiment
voldoende keuze + met voldoende technische uitleg om je keuze te maken

Extra toelichting
Coolblue is een winkel waarin ik vertrouwen heb. De uitleg die je bij producten terugvindt is eerlijk en accuraat. Daarnaast verloopt het bestellingsproces snel en eenvoudig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anjagloudemans 25-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer gebruikersvriendelijk website met voldoende filter mogelijkheden om eenvoudig een keuze te kunnen maken uit het grote assortiment dat deze webshop voert.

Service
de communicatie van bestellen tot leveren is uitmuntend. Ook als er iets met de levering of plaatsing mis gaat wordt alles snel opgelost.

Assortiment
erg groot assortiment uit alle prijsklassen

Aanbeveling
ik zou deze winkel zeker aanbevelen. ik heb alleen maar zeer goede ervaring met hen, zowel de communicatie per email goed en snel maar en de telefonische klantenservice is erg behulpzaam en vriendelijk.

Extra toelichting
Fantastisch aan deze winkel vind ik het assortiment, de communicatie, snelheid van leveren en de prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed Borchert 25-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke website. Snel besteld.

Service
Levering keurig op tijd.

Assortiment
Altijd eerst bij Coolblue kijken

Aanbeveling
Zeer betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WDerksen 25-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website

Service
Snelle en kosteloze levering, duidelijke informatie (met gevoel voor humor)

Assortiment
Meer dan genoeg keuze

Extra toelichting
Zou eigenlijk niks kunnen bedenken waarom je geen gebruik zou maken van Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lindavermeij 25-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
'S avonds besteld, volgende dag in huis. Goed op de hoogte gehouden met mails van status bestelling.

Extra toelichting
Snel en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews