coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42300 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3462 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

iloon1 14-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Goed op de hoogte gehouden van bestelproces

Assortiment
Wat ik wilde was er

Aanbeveling
Bijzonder tevreden!

Extra toelichting
Vanaf het moment van bestellen word je prima op de hoogte gehouden. Website is overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hemmeke51 14-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit je luie stoel is er een giga aanbod van stuk voor stuk klasse produkten te selecteren. nee komt niet vaak voor.

Service
Goede helpdesk en bij retourneren van een mogelijk defect onderdelen wordt niet moeilijk gedaan. Andere webshops zouden hier een voorbeeld aan moeten nemen.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, volop keuze uit diverse meestal hoogwaardige produkten

Aanbeveling
Zoals al eerder genoemd: het ruime assortiment , de vlotte levering,,zelfs op de zondagen.
De alleszins redelijke prijzen en de fabuleuze service, extreme behulpzame helpdesk.

Extra toelichting
1. Ruim assortiment,vaak voorradig, 2. Klant vriendelijkheid, 3. Goede duidelijke info over wat en wanneer geleverd wordt, 4. Prijs niet altijd concurrerend, maar service compenseerd dit ruimschoots. 5. Bij een eventueel defect wordt niet moeilijk gedaan met omruilen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. Ende 13-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site, makkelijk specificaties vergelijken, klik en klaar. Niks mis mee.

Service
Printer zondag stuk, 'savonds besteld en maandagmiddag al binnen, dat kan gewoon niet beter.

Assortiment
Ruim voldoende keuze.

Aanbeveling
Perfecte webshop. Misschien niet de goodkoopste die je vindt, maar alles wat ze beloven maken ze waar.

Extra toelichting
Zeer overzichtelijke site, veel productinformatie maar ook goed bruikbare vergelijkingen zodat je ook de juiste keuze kunt maken van een product waar je zelf niet veel verstand van hebt. Snelste levertijd die ik heb meegemaakt, goed verpakt. Ik heb geen kritiek, misschien is Coolblue niet met alles de goedkoopste: hun webshop en voorwaarden maken het verschil dan zeker waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frederick195 13-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
verschrikkelijk eenvoudig bestellen met ruime betaalmogelijkheden

Service
Je word keurig op de hoogte gehouden tijdens het hele bestelproces. Ook nog "smakelijk" wachten en info per sms.

Assortiment
ruim

Aanbeveling
alles gaat heel soepel en duidelijk

Extra toelichting
Zie in de motivaties hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pip58 13-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede product informatie.
Snelle levering.

Service
Telefonisch goed bereikbaar.
Komen afspraken na.

Assortiment
Redelijk ruim assortiment.

Aanbeveling
Zie hierboven.

Extra toelichting
De winkel heeft kennis van zaken. Goede product informatie. Zeer snelle levering. De prijs is vaak net iets hoger dan bij de concurrent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pawel_1983 13-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
ik heb al meerdere producten besteld via coolblue top service ik heb ook wel eens wat terug gestuurd omdat ik toch iets aders wou en altijd netjes afgehandeld door klanten service en geld snel terug gekregen ook bestelen is makkelijk en snel vandaag bestelen morgen al in huis alles is top blijf zo doorgaan coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido Haels 13-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Coolblue heeft zeer goede you tubes of kortfilmpjes gekoppeld aan veel technische informatie . Juist wat ik nodig heb . Objectieve informatie . Geen technische grootdoenerij maar mensen die er wat van kennen en een zeker enthousiasme uitstralen .

Service
Zeer goede service op alle gebied . Coolblue zoekt uit wat er misloopt als er al iets misloopt want tot nu toe is het me nog maar een keer gebeurd . Beleefde afhandeling . Geef voorkeur aan berichten in geval van informatiebehoefte .

Assortiment
Coolblue heeft een groot assortiment en geeft duidelijk aan of het in stock is . Bij preorder was er een beetje onduidelijkheid maar die werd vakkundig opgelost via telefoon en een berichtje .

Aanbeveling
Ik ben een zeer tevreden klant en vind Coolblue de beste webwinkel die ik al tegengekomen ben . Daar ikzelf geen auto bezit is thuislevering de oplossing en een camionette houdt meerdere auto's van de weg af . Dit is de oplossing volgens mij .

Extra toelichting
Ik heb het meeste al gezegd maar ben zeer tevreden over de goede service van Coolblue . Ik heb tot hiertoe hout vasthouden nog geen defecten gehad of beschadigingen want Coolblue verpakt alles prima en veilig . De service van De Post en de andere firma die dezelfde dagleveringen doet is prima . De mensen hebben een zware job maar ondanks dat zijn ze altijd vriendelijk en correct . Verder doen zo Coolblue .Eerlijkheid wordt meestal beloond en de aan de mensen die dagelijks voor Coolblue alles geven prima zo .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cargo4u 13-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website. Het bestelproces wordt in etappes weergegeven. Je weet exact waar je bent in het proces!

Extra toelichting
Kind kan de was doen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

krc genk 13-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
snelle service en ideaal voor iets wat je snel nodig heb en genoeg keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

saramaryg 13-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Zoals beloofd was het de dag nadien vroeg bij ons thuis.

Extra toelichting
snelle service, grappige teksten op doos :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

famsluimers 13-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Tot mijn verbazing werd het de volgende morgen al bezorgd, de avond ervoor besteld!!! Super!!

Aanbeveling
Zo'n snelle bezorging!

Extra toelichting
Makkelijk zoeken en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

AmbientWings 13-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer flexibele leveringen

Service
wasmachine van 85 kg via de trap naar het tweede verdiep

Assortiment
topmerken, als iets niet voorradig is sturen ze je binnen de kortste keren een mail als het binnen is.

Aanbeveling
ik vind bol.com soms iets goedkoper, maar de aanwezigheid van een fysische winkel schept een vertrouwensband.

Extra toelichting
erg vriendelijke bediening, ook telefonisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

noorgrimberg 13-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website

Service
Snelle levering, ook op zondag

Assortiment
Vrij veel verschillende producten, een goede prijs-kwaliteitverhouding

Extra toelichting
Deze winkel is vaak de goedkoopste, daarnaast zijn de producten van een zeer hoge kwaliteit. De service is goed, alles wordt op tijd geleverd en ook op zondag is er gebruik van te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dave van Noort 13-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik heb 's avonds om iets voor 21 uur besteld en de volgende dag rond 11.30 uur werd het pakket al afgeleverd. Tijdens het hele proces werd ik voortdurend op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Helemaal top geregeld dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lindamilder 13-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Mijn bestelling werd netjes en snel zonder problemen bezorgd. Ik heb geen contact gehad met de klantenservice, omdat ik geen problemen had.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wout Kelchtermans 13-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zeer goede en duidelijke website.

Service
Snelste levering die ik al tegengekomen ben bij webwinkels.
Heb eens 's avonds rond 20.00u besteld, en het product werd de volgende ochtend al rond 8.00 u geleverd.

Assortiment
ruime keuze omdat iedere productgroep zelfs zijn eigen website krijgt.

Aanbeveling
Beste webwinkel die ik ken.

Extra toelichting
Coolblue levert enorm snel , biedt een ruime keuze en heeft een goede klantenservice en website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

denbroek 13-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De wijze van bestellen, afhandeling etc is simpel, vlot en volgens afspraak

Service
Correcte informatieverstrekking, mensen van Colblue hebben kennis van zake en vriendelijk, afspraken worden nagekomen en alles is lekker vlot afgehandeld

Assortiment
Hetgene wat ik nodig heb is voorradig

Aanbeveling
Gezien mijn beoordeling in eerdere vragen lijkt t me duidelijk dat Coolblue een aanrader is.

Extra toelichting
Zie eerdere motivaties, goede service,vriendelijk personeel met verstand van zake vlotte afhandeling van de bestelling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

salouaem 13-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Heel snel geleverd

Aanbeveling
Een echte aanrader

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

braam 12-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
ruime keuze en een goede beschrijving van de producten

Service
De levertijd is supersnel, en je kan kiezen waar het pakje wordt afgeleverd

Aanbeveling
Ik ben zeer goed te spreken tot nu aan toe

Extra toelichting
Overzichtelijke webshop, er is een ruime keuze en de prijzen zijn ook interessant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Slimme Smurf 12-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Ik geef hier een acht omdat ik enkel nog maar ervaring heb in bestellen en nog niet met bijv. garantie of retour.

Extra toelichting
Ik heb nog maar weinig produkten besteld op de site maar deze die ik besteld heb ben ik heel tevreden over het leveren wat naservice betreft zoals bijv. garantie of retourzending heb ik nog niet nodig gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jannes747 12-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Ze denken met je mee en geven je net iets extra's

Extra toelichting
Goed Je krijgt bericht per sms en mail Slecht Nog niet ervaren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rudi49 12-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gebruiks vriendelijke website..
goede info aangaande de producten
snelle levering

Extra toelichting
winkel is goed ...kan geen minpunten vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frddr 12-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
je product blijft in je winkelwagentje staan. Kun je rustig even denken of je het wilt hebben.

Service
Prettige reminders

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arsene 12-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super gewoon

Extra toelichting
Net voor het slapen gaan (22,15) bestelde en de volgende ochtend door de postbode wakker gebeld (9,05) pakje al geleverd gewoon super

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

doedep 12-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Helder en transparant bestelproces!

Service
Zelf verkeerde maat product besteld. Even gebeld en juiste maat een dag later ook al in huis. Zelf niets hoeven doen en retourneringsproces al even probleemloos!

Assortiment
Je kunt ook teveel spullen hebben.....

Aanbeveling
Klantenservice opnieuw uitgevonden?

Extra toelichting
Het niet goede is aan mij voorbij gegaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudolf V 12-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, ruime keuze in producten en ruime keuze in betalingsmogelijkheden. Na het bestellen wordt je in detail op de hoogte gehouden van het leveringsproces via email.

Service
Levering was op de eerstvolgende werkdag; sneller is haast onmogelijk.

Assortiment
Zeer ruime keuze aan scherpe prijzen.

Aanbeveling
Geen negatieve zaken ervaren en het bestaan van een fysieke winkel geeft je toch iets meer vertrouwen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nelols 11-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
alles on line en snel antwoord op vraag

Service
De voorlichting en bezorgen en plaatsen goed, weet niet hoe het is als de machine wat gaat mankeren! te kort!

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
goede prijzen, dus een aanbeveling waard.

Extra toelichting
nog geen mening

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

riabakker 11-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed te vinden wat je zoekt

Service
Prima verlopen; s'avonds 21.00u besteld. de volgende middag in huis

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Perfect verlopen bestelling

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarjaVlaskamp 11-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vanachter je computer een bestelling doorgeven

Service
Binnen 24 uur bezorgen is mooi!!

Assortiment
Wat wij wilden hebben was er ook

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

B NH 11-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website. Proces om te bestellen is goed en eenvoudig. Bij reparatie van producten kan je inloggen op de site en dan kan je zien welke stappen Coolblue heeft genomen.

Service
Mijn, nog geen 6 maanden oude, smartphone vertoonde vreemde kuren. Na 2 batterij wissels en software en firmware resets (zelf uitgevoerd) was dit probleem nog niet opgelost. Product naar de vestiging in Amsterdam gebracht. Fabrikant heeft een onderdeel vervangen, maar toen Coolblue de smartphone naar mij terugstuurde is er iets mis gegaan, de telefoon is nooit aangekomen. Coolblue heeft mij daarom een nieuwe smartphone aangeboden, zelfs een upgrade naar een nieuwer model hebben ze mij gegeven. Ik ben dus zeer blij met deze goede service.

Assortiment
Ze hebben heel veel spullen.

Aanbeveling
Tenzij de prijs ergens anders gunstiger is, zou ik Coolblue zeker aanbevelen, mede door hun goede (klanten)service.

Extra toelichting
De klantenservice van Coolblue heeft een zeer positieve indruk op mij gemaakt. Mijn, nog geen 6 maanden oude, smartphone vertoonde vreemde kuren. Na 2 batterij wissels en software en firmware resets (zelf uitgevoerd) was dit probleem nog niet opgelost. Product naar de vestiging in Amsterdam gebracht. Fabrikant heeft een onderdeel vervangen, maar toen Coolblue de smartphone naar mij terugstuurde is er iets mis gegaan, de telefoon is nooit aangekomen. Coolblue heeft mij daarom een nieuwe smartphone aangeboden, zelfs een upgrade naar een nieuwer model hebben ze mij gegeven. Ik ben dus zeer blij met deze goede service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

muchamuchas 11-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel gevonden

Service
snel verstuurd

Assortiment
grote keuze

Aanbeveling
gemakkelijk, snel, een grote keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia bib 11-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Geen rekening moeten houden met opnigsuren. Zolang informeren en kiezen als je wil zonder eindeloos beslag te moeten leggen op een verkoper.

Service
Levering volgende dag!

Assortiment
Je kan niet echt alles aanbieden natuurlijk...

Extra toelichting
Zie eerder!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bartbruggeman 11-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super gemakkelijk om online te bestellen. Je moet geen computer-nerd zijn om dit te kunnen.

Service
Waarom noteer ik geen 10? Toch twijfel ik. Heel tevreden!

Assortiment
Alles wat ik zoek kan ik er vinden. De prijs is misschien niet altijd goedkoopst, maar toch zitten ze vrij goed. Misschien nog wat meer DJ-materiaal zou welkom zijn (licht)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luc clukkers 11-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk te bestellen

Service
Op tijd geleverd

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Alles is verlopen zoals gewenst

Extra toelichting
Step is nog niet gebruikt , ziet er goed uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hendrik desimpel 11-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon eenvoudig

Service
Goed

Assortiment
Ok

Extra toelichting
Eenvoudig te bestellen en snelle afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vickyscheyltjens 11-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
je bestelt vanuit je luie zetel en is zo gebeurt

Service
alles gaat snel en vlot

Assortiment
je hebt ruim de keuze ook qua prijs

Aanbeveling
ik zou zeggen dat het vlot en snel gaat en je goed wordt verder geholpen

Extra toelichting
ik vind het een vlotte en snelle winkel,met een uitgebreid aanbod voor ieders budget

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Herm Nelissen 11-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Extra toelichting
snel producten vinden voor een goede prijs. Gemakkelijk bestellen ook op een andere datum. Levering volgens afspraak.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Aardelaar 10-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
coolblue communiceert duidelijk en klantvriendelijk. ook wel eens gehad dat iets NIET goed was maar dat werd direct opgelost. niet eerder meegemaakt dat een bedrijf zich zo klantvriendelijk opstelt. niet voor niets winnaar beste webwinkel. het is makkelijk om negatief te zijn maar ook zo belangrijk om positieve ervaringen te delen. bij deze. en ik werk niet voor coolblue en heb ook geen aandelen. misschien na deze reactie :o)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvon. 10-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De web-site is zeer gebruiksvriendelijk en duidelijk. Je wordt makkelijk door het bestel-proces heen geloodst zonder onnodig invulwerk.
Ook wordt goed vermeld of iets op voorraad is.

Service
Tot laat in de avond is Coolblue telefonisch bereikbaar. Rechts boven hun pag. kun je zien of ze 'open' zijn. Maar ook via mail werkt alles zeer vlot en vriendelijk.
Verder is inderdaad voor 24.00u. besteld, volgende dag in huis..... overigens hierbij ook een pluim voor PostNL!
Ze doen niet moeilijk bij retour. De bon daarvoor wordt meegestuurd bij de bevestiging van je aankoop.

Assortiment
Zeer veel keus.
Qua prijs zit Coolblue in het middensegment en af en toe er iets onder.

Aanbeveling
Als ik iets nodig heb, kom ik eigenlijk altijd weer bij Coolblue uit. Dit door hun betrouwbaarheid en inmiddels vertrouwdheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ajnat 10-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Coolblue verkoopt heel veel verschillende spullen, dus altijd wel iets wat je net zoekt.

Service
voor elven besteld, volgende dag in huis en altijd een mailtje als je aankoop verzonden is.

Assortiment
keuze te over!

Extra toelichting
Ik heb een week of wat terug een fijne printer gekocht, wel jammer dat hij nu al niet meer in het assortiment is. gelukkig waren de cartridges er nog wel, ik hoop dat dat zo blijft.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

gianni.eggermont 10-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
- zeer vlotte afhandeling van bestelling tot levering op de dag zelf - goede prijszetting - geen agressieve marketing stunts - optie om zelf af te halen in één van de winkels zou binnen sneller tijdsbestek mogen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

luna244 10-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
bezorgt gemonteerd en oude spullen zonodig afgevoerd

Aanbeveling
zeer klantvriendelijk

Extra toelichting
weet niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henrivanpee 10-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer gebruiksvriendelijk

Service
bestelt om 21h en dag daarna voormiddag geleverd.

Assortiment
ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilse Lambrecht 10-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Assortiment
Graag nog meer kleurtjes in het assortiment 'studioachtergronden'

Extra toelichting
Thuis geleverd! Niet meer sleuren met die onhandige formaten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Mijnart 10-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super overzichtelijke website met goede informatie.

Service
Supersnelle levering, met meerdere emails gedurende het gehele leverproces.

Assortiment
Goed assortiment tegen scherpe prijzen. Goede overzichtelijke productinformatie.

Aanbeveling
Super webshop met goede prijzen en zeer snelle levertijd!

Extra toelichting
Coolblue maakt zijn slogan "alles voor een glimlach" meer dan waar! Goede webshop(s) met een super assortiment tegen hele goede prijzen. Top service die niet ophoudt als je op de bestelknop hebt gedrukt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petermdeboer 10-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Saelens 10-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Enorm uitgebreide site en makkelijk producten te vergelijken

Service
Snelle levering, vriendelijke snelle online hulp en de dienst na verkoop is ook dik in orde. Waren alle webwinkels maar zo...

Extra toelichting
De producten die ze aanbieden zullen overal wel gelijkaardig zijn in kwaliteit want dit wordt bepaald door het merk van het product in kwestie maar de service en het gemak is ongezien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martin en martine 10-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
minuten aan pc

Service
Om 19u30 besteld , dag erna geleverd

Aanbeveling
Sneller kan niet .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

opmars 10-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
the interface is heel intuitief = GOED

Service
hardstikke goed

Assortiment
GOED

Aanbeveling
Coolblue heeft de beleving van de eindgebruiker achter zijn/haar scherm goed doorgrond.
chapeau!

Extra toelichting
keep the good work up!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jvos1972 09-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Veel keus.

Extra toelichting
Overzichtelijke site. Al meerdere keren wat besteld. Betrouwbaar. Snel in huis en voor vragen kun je altijd terecht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews