coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 42229 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3630 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

vincent scheele 15-02-2017 Via de website gekocht

Super winkel!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is een super winkel met super snelle en goeie service. Snel geleverd en mogelijkheid tot kopen in de winkel. Met de aanbevolen combinaties ook nog goedkoop. Wel jammer dat er nog niet zoveel winkels zijn :-)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Daelmans 15-02-2017 Via de website gekocht

Aankoop Wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was onder de indruk van aanbod, prijs, en snelle levering.
Product ziet er goed uit en werd keurig op tijd afgeleverd door zeer vriendelijke medewerkers van Cool Blue.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 15-02-2017 Via de website gekocht

eerste aankoop Cool Blue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
op zaterdag besteld en netjes op zondag bezorgd.
kon hier het type bestellen wat in de winkels hier in de buurt niet leverbaar was.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jasper 15-02-2017 Via de website gekocht

Gewoon top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk bestellen, de prijs was ook scherp. Zaterdag avond besteld en zondag al in huis dus dat was top. Werd op de hoogte gehouden per mail en het product was goed verpakt .
Ben blij!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martel 15-02-2017 Via de website gekocht

kleine wasjes, grote wasjes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zondags bestellen en maandag geleverd. zeer goede communicatie omtrent tijdstip. vriendelijke en zeer behulpzame medewerkers en voor de prijs hoef je niet verder te kijken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LK 15-02-2017 Via de website gekocht

Superservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en duidelijke bezorgtijd, met een berichtje en telefoontje vlak voor aankomst. De super-vriendelijke en beleefde bezorgers brachten de vaatwasser tot in de keuken en namen het verpakkingsmateriaal en het oude apparaat weer mee.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ramon 15-02-2017 Via de website gekocht

Super snel, Super netjes!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon top!
S'avonds besteld en de volgende ochtend de TV voor onze zoon in huis!
Helemaal gelukkig met deze snelle service.

Bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PaulG 15-02-2017 Via de website gekocht

Boven verwachting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Groot assortiment, goede artikelbeschrijving, veelal directe opties voor extra hulp/info beschikbaar. Snelle levering vooral!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim heemskerk 14-02-2017 Via de website gekocht

Mooi gedaan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben voor jullie gekozen omdat we snel weer een wasmachine wilde hebben. Wat goed gelukt is. We zijn blij dat de oude direct is meegenomen en hebben respect voor de mannen die dit gedaan hebben

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I.I.Y.Schenk 14-02-2017 Via de website gekocht

Alles voor een glimlach is waar

Algemene score

8,0
De slogan alles voor een glimlach is waar. Natuurlijk roept iedereen ja maar ik heb ook andere ervaringen. Dat zal ...maar tot nu toe ben ik elke keer blij verrast over de vlotte afhandeling.
Voor het eerst gebruik gemaakt van levering op afhaalpunt en ook dat levert een smile op
Kortom een aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sieval 14-02-2017 Via de website gekocht

Uitstekende website en supersnelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
- gebruiksvriendelijke website
- snelle levering, na middernacht besteld en de volgende dag geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 14-02-2017 Via de website gekocht

Topwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, plezierig en klantvriendelijk en goede prijs/kwaliteit verhouding. Een van mijn favoriete web-winkels. Prettig contact bij afhaalwinkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I.F. de Kleijn 14-02-2017 Via de website gekocht

de Haier Hw801479df

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
na veel zoeken op het internet kwam ik uit op Coolblue vanwege de prijs en de service.
Ook toen ik nog een vraag had over de wasmachine bij de klantenservice. Ik ben zeer vriendelijk
en duidelijk te woord gestaan,
Ik vind Coolblue een aanrader voor iedereen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbin 14-02-2017 Via de website gekocht

Tevreden met coolblue!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super helder over bezorging en snel bezorgt. Zelfs op zondag, had ik niet verwacht. Thumbs up!! Volgende bestellig weer.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lloyd 14-02-2017 Via de website gekocht

Tv steun

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top levering , zelfs op zondag, echt ideaal als je door de weeks niet vaak thuis bent!
Website is helder en duidelijk, je wordt daarnaast goed van advies voorzien; coolblue is top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Erwin 14-02-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wasmachine besteld en keurig de volgende dag geleverd op het aangegeven tijdstip. Zeer vriendelijke bezorgers die hem plaatste en ons nog van bruikbare adviezen voorzagen. Enig klein minpuntje was sms om 01.30 uur voor het exacte aflevertijdstip.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wilfried 14-02-2017 Via de website gekocht

Dhr

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer vlotte bediening,vriendelijk personeel
gemakkelijk bestellen en goed overzicht op de website,artikels direkt af te halen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

esther 14-02-2017 Via de website gekocht

wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne en overzichtelijke website, hele vriendelijke bezorgers die onze wasmachine keurig boven hebben geplaatst en ons uitgebreid geïnformeerd hebben. Per email werden we uitstekend over het tijdstip van de bezorging geïnformeerd en kort voor de levering zijn we gebeld. Keurig!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 14-02-2017 Via de website gekocht

fijne site, fijne winkel, goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb de winkel gekozen om de eenvoudige reden dat Coolblue de goedkoopste was. Achteraf bleek het ook een juiste keuze te zijn, ik had na die tijd wat service nodig en dit was geen probleem. Ik werd keurig geholpen in de winkel. Ik vond het erg prettig dat ik naar een winkel kon gaan en daar mijn probleem kon verhelpen. Bij een andere webwinkel was dit, denk ik, niet zo makkelijk geweest. Ik vind persoonlijk contact bij een mankement erg prettig. Het enige nadeel was dat het vrij lang duurde voordat ik geholpen werd, maar dat nam ik voor lief, omdat ze de tijd namen voor de klant. Misschien wat meer deskundig personeel, nu was er ook personeel wat niets stond te doen en mij niet kon helpen, omdat ik moest wachten op het personeelslid wat er verstand van had.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 14-02-2017 Via de website gekocht

Helemaal top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat kan ik nog meer zeggen, alles super geregeld, snel in huis, nog beter kan haast niet. Ook weet ik uit ervaring, dat service ook helemaal top is en dat laat mij vaak voor Cool Blue kiezen, ook al is het soms net iets duurder.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.Brands 14-02-2017 Via de website gekocht

aanschaf nieuwe mobiele telefoon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijke site.gemakkelijk ales te vinden,en heldere verklaring van het product.keurig en binnnen aangegeven tijdsperiode bezorgd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo Middelkoop 14-02-2017 Via de website gekocht

No nonsens bedrijf die doet wat ze zeggen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima shop, alles duidelijk, groot aanbod en zeer snelle levering. Kortom een prima bedrijf die doen wat ze zeggen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rita 14-02-2017 Via de website gekocht

Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top shop! Overzichtelijke site, snel bestellen, nog sneller leveren, verpakkingsmateriaal met humor en ook de mails worden fris en fruitig en met humor geschreven ( confetti!). Ik hou er van!! top!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bjørn 14-02-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb een aantal keer contact gehad met de klantenservice voor hulp bij sommige producten. Ik ben zeer vriendelijk geholpen. Bij bestelling verloopt ook alles naar behoren en alles is keurig op tijd. Aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guy De Backer 14-02-2017 Via de website gekocht

niets op te zeggen, perfect !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
klaar, overzichtelijk, enorme vlugge service, niets aan toe te voegen, bestelling s'avonds doorgegeven en de dag daarna om 10u00 afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yentl 14-02-2017 Via de website gekocht

Een aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Advies inwinnen bij Coolblue gaat zeer vlot via chatsessie. Geeft een persoonlijke touch aan het hele proces, het lijkt alsof je aan het shoppen bent bij de buurtwinkel. Afleveren en garantie verlopen zeer vlot.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike 14-02-2017 Via de website gekocht

Snelle levering super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zaterdagavond besteld , zondag middag al in huis super. Ook de beste prijs op de markt, op 1 andere website stond die goedkoper maar als je wou bestellen niet leverbaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucia 14-02-2017 Via de website gekocht

Fijne (web)winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk vindbaar, ruime keuze, supersnelle levering: wat wil je nog meer? Een betrouwbare leverancier, die elke keer weer z'n beloftes nakomt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mw. Rijks 14-02-2017 Via de website gekocht

Blij verrast!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had keuze om een bestelling te plaatsen en het werd Cool blue. Duidelijke site, wist niet wat ik moest verwachten en dan uiteindelijk klopt het hele plaatje vanaf de bestelling tot aan de aflevering! Alles volgens afspraak, dat maak je niet vaak mee en ook de drie heren van de bezorging mogen ook een compliment :) voor hun vriendelijke en correcte optreden. Bedankt! Een heel tevreden klant.........

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark Boekel 14-02-2017 Via de website gekocht

Telefoon besteld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service. De telefoon werd na bestelling 20 euro goedkoper. Toen ik hierover mailde werd het bedrag gelijk aangepast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W de Bruin 14-02-2017 Via de website gekocht

Klein maar fijn apparaatje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had een Dolce Gusto gekregen voor mijn kerst, maar ik kon er niet mee omgaan. De koffie was best lekker. Dus op zoek naar een alternatief en dat werd een Nespresso apparaat. Nu ben ik zeer te spreken over de webwinkel van Coolblue en daar zag ik meteen wat me aansprak. Overigens ook in de echte winkels. Hele goede service !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joyce 14-02-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue heeft een breed assortiment met een duidelijke omschrijving.
Je wordt van te voren voldoende geïnformeerd over je bestelling per mail en sms. Ook prettig dat er op zondag geleverd wordt.
Ik raad deze online winkel zeker aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alyaine 14-02-2017 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima. Snelle levering, product zat netjes verpakt en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

danny 14-02-2017 Via de website gekocht

leuke verassing

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
het was uitstekend,zaterdag zat ik in nood,zondag was dit opgelost ook al ging het maar om een reistas,zondag om 15u had ik die in huis,ongelooflijk,en!zonder bij te betalen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roland 14-02-2017 Via de website gekocht

Miele WKB 120 WCS W1 aangeschaft bij CoolBlue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aangeschaft via website bij CoolBlue; Relevante product informatie, reviews, filmpjes, scherpe prijs, snelle levering en vriendelijke bezorgers, super!
Na enkele wasbeurten ook zeer tevreden over het aangeschafte product. De tijd zal het leren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Atef 14-02-2017 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
een van de weinige winkels die zich houdt aan 'vandaag besteld, morgen geleverd'... velen leveren later maar verschuilen zich achter postnl...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 14-02-2017 Via de website gekocht

Aankoop router

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat zal ik er van zeggen. Zaterdag avond laat besteld. Zondag om 13.00 uur in huis. Helemaal top. Zelfs de bezorger was heel aardig. Ga zo door.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 14-02-2017 Via de website gekocht

Iphone SE leather case

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering en goede afhandeling voor een goede prijs. Fijn was ook dat via e-mail alvast werd aangegeven dat het product door de brievenbus paste.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeannette 14-02-2017 Via de website gekocht

Laptop HP

Algemene score

9,0
De laptop is keurig verpakt en wordt perfect uitgelegd hoe je deze kan installeren en er is een helpdesk, ik al onwetend hoe dit moet is er zelfs uitgekomen, super.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jet 14-02-2017 Via de website gekocht

Blij

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat heerlijk dat je de producten, ook op zondag (zaterdagavond besteld), gratis thuisbezorgd krijgt! Dat is in ons geval nog nooit gelukt. We wonen op een woonboot met onduidelijke nummering. Moeilijk te vinden, maar de bezorger heeft volgehouden en het thuisgebracht! Super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 14-02-2017 Via de website gekocht

Kabeltje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je zal maar een hdmi kabeltje nodig hebben om muziek uit je radio te krijgen... Binnen 24 uur zonder bezorgkosten, super!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk Westenberg 14-02-2017 Via de website gekocht

deskundig advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als je belt, krijg je deskundige mensen aan de lijn die je advies geven. Ik heb diverse dingen bij Coolblue gekocht. Twee keer is iets stuk gegaan. Dat werd razend snel opgelost. Dit is echt de webwinkel waar ik bij voorkeur koop, als ze het in het assortiment hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. V.d.berg 14-02-2017 Via de website gekocht

PSM

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Supersnelle en correcte levering. Alleen mag de verpakking wel een meer aangepast formaat hebben. De printer werkt prima.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sebas 14-02-2017 Via de website gekocht

Doet wat belooft. Betrouwbaar.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al diverse zaken gekocht en altijd correcte afhandeling gehad. Komt afspraken na. Heeft meestal de goedkoopste keus.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

piet zuur 14-02-2017 Via de website gekocht

Ik ben nog nooit zoo,n goede website tegen gekomen .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben nog nooit zoo,n goede website tegen gekomen .
Na dat ik zoveel beleeft heb met andere websites, is er eindelijk nu 1 die zich echt aan de afspraak houd , grt piet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 14-02-2017 Via de website gekocht

Top levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering. Zaterdagavond besteld, zondag in huis! Complimenten, daar kunnen andere webshops een voorbeeld aan nemen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jordy 14-02-2017 Via de website gekocht

Super webshop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Regelmatig bestel ik producten op Coolblue. Enkele keren zullen ze ietwat duurder zijn dan hun concurrenten (wat ze zelf ook niet zullen ontkennen), maar de klantenservice laat me toch voor Coolblue kiezen. Wanneer er problemen zijn met je product, kun je altijd terecht bij hen. Ook het retourneren gaat perfect. Al met al, super webshop met vriendelijk personeel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bea 14-02-2017 Via de website gekocht

Fan van Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue. Kun je ergens fan van zijn? Ik weet dat het kan. Ben een regelmatige bezoeker/klant bij Coolblue. Duidelijk, overzichtelijk, doet wat ze beloofd. Zo hoort het te zijn. Door eigen ervaring, met zowel de website als in de winkel weet ik dat je service en kwaliteit krijgt. Ook telefonisch is Coolblue ruim bereikbaar. Ook qua prijs zit je bij Coolblue goed. Ik kan alleen maar zeggen......Coolblue, daar word je vrolijk van.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boy1958 14-02-2017 Via de website gekocht

Bluetooth Handsfree voor in de auto

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bestelling was heel zorgvuldig en de bezorging was op tijd en ik ben heel tevreden met het product. het werkt perfect.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mitchell 14-02-2017 Via de website gekocht

Uitstekende en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na meerdere bestellingen te hebben gedaan bij coolblue, kan ik zeggen dat ik tot nu toe erg tevreden ben! Uitstekende klantvriendelijkheid en support, en daar bovenop goede prijzen en snelle levering. Zelfs de verpakking is origineel/grappig. Top webwinkel als je het mij vraagt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews