coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3431 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

hansh69 12-11-2013 Via de website gekocht

Algemene score

3,8

Gemak
Het gewone gemak van een webwinkel.

Service
De twee punten zijn voor het kopje koffie bij de servicebalie en de vriendelijke glimlach. Ik ben teruggeweest met een Canon HV40 Legria camcorder die me 4 jaar geleden een kleine € 1.000,- gekost heeft, maar die in het afgelopen jaar er langzaam maar zeker mee ophield. Aan de servicebalie erkent men dat dat wel erg snel is voor een camera in deze prijsklasse, maar er is vervolgens geen enkele bereidheid om dit op een nette manier op te lossen. In een reactie wordt letterlijk gesteld dat er echt niets mogelijk is wat betreft een korting (op de aanschaf van een vervangende camera) of een vergoeding voor de reparatie. Dit op mijn voorstel om de kosten van een vergelijkbare camera (die nu ca. 330,= kost) 50/50 te delen.
Kortom, voor ons absoluut geen Videocamerashop, Coolblue of daaraan gerelateerde webwinkels meer.

Assortiment
Geen klachten over het assortiment.

Aanbeveling
Ik zou deze webwinkel mijn ergste vijand niet aanbevelen. Van een leverancier die voor een bedrag van duizend euro een camera verkoopt en met droge ogen beweert dat het normaal is dat deze na drie jaar vanzelf stuk gaat, en vervolgens op geen enkele manier aan zijn klant tegemoet wil komen, valt geen enkele serieuze service te verwachten.

Extra toelichting
Onze ervaring met deze webwinkel is dat de service in geval van een ondeugdelijk product, schandalig slecht is. In het vierde mailbericht dat we van Coolblue hierover ontvangen hebben is met zoveel woorden gesteld dat men aan het verhelpen van de klacht letterlijk geen cent wil besteden. Dat is in strijd met de wet consumentenkoop, maar men gaat er kennelijk vanuit dat de kosten van juridisch advies hoger zijn dan die van de camera. Wij kopen echt nooit meer iets bij dit bedrijf.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

alexjeen 12-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mtwisterling 11-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website, goed keuzemenu

Service
Na je bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden via de mail. Ze maken hun belofte waar en leveren snel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

laetitiawalter 11-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Even uitzoeken waar ie het goedkoopst is en bestellen maar

Service
Direct mail bestelling ontvangen, volgende mail is ingepakt en verder per sms op de hoogte gehouden van de vorderingen van het pakketje

Assortiment
Precies de goede hoeveelheid, niet dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Aanbeveling
Zo'n service en gemak wil je toch aan iedereen aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wiarda 08-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
informatie over het product is duidelijk en met enkele stappen is het product besteld.

Service
direct mail over de bestelling en wanneer het product ontvangen kan worden, tot op de dag van aflevering keurig op de hoogte gehouden hoe laat het product afgeleverd zal worden. Klasse

Assortiment
ruim assortiment voor nikon en andere cameramerken.

Aanbeveling
echt een aanrader om op een verantwoorde manier online aankopen te doen

Extra toelichting
ik kan geen minpunten ontdekken die mij zouden weerhouden om bij camerashop te bestellen. eerlijk en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martinbugel 07-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor 12 uur besteld, de volgende dag al geleverd!

Service
Goed op de hoogte gehouden via E-mail!

Assortiment
Deze webshop heeft meerdere webshops met een gigantisch aanbod.

Aanbeveling
Alles gaat heel snel en betrouwbaar.De levering is op tijd en ook was het product goedkoper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Scholte 06-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles waaruit je wilt kiezen staat netjes omschreven en is vergezeld van een duidelijke foto. De uitgebreide specificaties vergemakkelijken je keuze.

Service
Artikel was binnen 24 uur in huis. Belofte ruimschoots waargemaakt.
Via internet werd ik het gehele bestel-aflevertraject op de hoogte gehouden.

Assortiment
Er is veel keuze in het doelgebied.Ik heb alles kunnen vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Dit is de eerste keer dat ik met Camerashop zaken deed, maar dat zal zeker niet de laatste keer zijn en daarom beveel ik de winkel aan anderen aan.

Extra toelichting
Tot nu toe heb ik geen minpunten kunnen vinden. Service, zoals gepromoot, klonk als een klok.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r.groenhuijzen 06-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MusicMind 05-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudig op de site te bestellen inclusief extra accessoires die bij het product horen.

Service
Bij het product was tijdelijk een koptelefoon gratis. werd in eerste instantie niet meegeleverd. Na een telefoontje met Coolblue alsnog binnen 2 dagen nageleverd.

Aanbeveling
Service en prijs product prima

Extra toelichting
Van bestellen tot leveren en het telefonisch oplossen van de niet meegeleverde gratis koptelefoon ging allemaal even soepel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ricardo-liefaard 04-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site, veel keus, makkelijke betaling en administratieve afhandeling.

Service
Geen ervaring met retourservice want het aparaat werkt prima. Goede aflevering, netjes volgens afspraak en de bestelling was goed te volgen.

Assortiment
Prima assortiment voor een goede prijs.

Aanbeveling
Alles naar wens verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem de Jager 04-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed benaderbaar. Duidelijke site

Service
Goede, tijdige en adequate info over de levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aaldert60 01-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Assortiment
Nette prijs en goede service.
Ga zo door!

Extra toelichting
Goed bereikbaar ook telefonisch, het product binnen 24 uur zonder verzendkosten in huis, betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eddie100 31-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Fijne combi: internet/met aantal winkels/servicepunten

Service
Er zat een slecht contactje in mijn nieuwe Asus transformer toetsenbord. Eén telefoontje, en de dag erna kon ik meteen in de winkel omruilen. Super service!

Assortiment
Eerste winkel die mijn tablet uit voorraad kon leveren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabrina777 31-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website duidelijk, leveringsinformatie duidelijk, makkelijk bestellen, gratis levering... waarom een 9 en geen 10! Van mij gewoon een 10... kan niet beter!!!

Service
Geen probleem maken over terug sturen of motivatie voor terug sturen... wederom een 10... want wat moet je anders geven als het toch niet beter kan :-))

Assortiment
Heb natuurlijk niet alles bekeken maar het assortiment is erg groot zo te zien...

Aanbeveling
Echt een topzaak! Goed geregeld, heb s'avonds nog laat besteld maar volgende dag in huis! Keurige brief erbij met informatie. Top geregeld!

Extra toelichting
Min puntjen heb ik NIET!!! Alleen maar TOP!!! Zie mijn motivaties hieronder... oke... kort dan: Snel, precies, klantvriendelijk, goed assortiment! Top zaak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timmertje77 31-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Achter de computer en bestellen maar

Service
Super snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beginnen1 30-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit je stoel makkelijk bestellen.

Service
zeer snelle levering

Aanbeveling
het was een zeer goeie ervaring!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris van den Hout 29-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De webwinkel is zeer duidelijk opgezet. Producten en informatie zijn makkelijk te vinden.

Service
Ze maken waar wat ze zeggen. Bestellen voor 0.00 uur de volgende dag in huis. Afgelopen keer bestelde ik om 23:15 en was het de volgende dag al om 9:30 op de zaak. Onvoorstelbaar maar waar.
Ook bij vragen krijg je snel en goede antwoorden.

Assortiment
Ze hebben echt bijna alles op voorraad. Als ik zoek via Kieskeurig let ik altijd op of Coolblue in de productlijst staat! Mijn voorkeur gaat naar hen uit.

Aanbeveling
Misschien klinkt dit over de top, het is het niet.
Zoek je een betrouwbare webshop met een uitermate ruim assortiment. Wil je het product snel ontvangen onder zeer goede voorwaarden (Uitstekende service & goede garantie) zoek dan niet verder.
Kies voor Camerashop.nl

Extra toelichting
Zeer goede website met uitgebreid assortiment. Uitstekende en zeer snelle levertijden. Duidelijke voorwaarden en garantie. Al vele malen bij Coolblue besteld en nog nooit problemen ondervonden. Door mijn ervaringen kan ik deze uitermate betrouwbare webshop en alle webshops van Coolblue echt iedereen aanbevelen. Coolblue en alle medewerkers verdienen een pluim voor hun perfecte service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franske01 28-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Duidelijke website, snelle levering. Prima op de hoogte gehouden van de order behandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Avanderdoorn 25-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Om 22:00 uur op vrijdagavond besteld......zaterdag om 12:00 uurbezorgd. Dit heb ik nog niet eerder meegemaakt! Het past wel in deze tijd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

HOOFWIJKpuntNL 25-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het is een behoorlijke klus om een geschikte laptop te vinden in het enorme aanbod.

Service
Directe reacties en de mogelijkheid tot pakketkeuzes die goedkoper uitpakken.

Assortiment
Het assortiment is enorm, maar dat vergemakkelijkt de keuze niet persé.

Aanbeveling
Snelle en correcte levering, heldere communicatie en goed materiaal.

Extra toelichting
Correcte levering, heldere voorwaarden en prima materiaal, waarbij de pakketkeuze goedkoper uitpakt dan het bestellen van losse onderdelen (bv. inclusief muis en laptoptas).

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Justify89 24-10-2013 Via de website gekocht

Algemene score

4,2

Gemak
Het is makkelijk om producten online aan te schaffen.

Service
Afspraken worden niet nagekomen en je wordt van het kastje naar de muur gestuurd

Aanbeveling
Door de slechte service raadt ik dit bedrijf niet aan aan anderen.

Extra toelichting
Hierbij wil ik mijn ongenoegen uiten over de service die Coolblue biedt. In april heb ik een abonnement met toestel bij het bedrijf aangeschaft. Het toestel werd niet op de afgesproken datum geleverd. Na 1,5 week ontving ik deze (Galaxy S4) eindelijk, zonder de beloofde 64gb geheugenkaart. Na veel bellen kreeg ik deze na 8 weken. Tot mijn teleurstelling bleek het toestel verschillende mankementen te vertonen; de camera deed het niet meer, het toestel werd heet en viel spontaan uit. Naar aanleiding van hun advies ben ik naar een Samsung point gegaan om het toestel te updaten. Toen dit niet werkte heb ik het via Coolbue/PdaShop opgestuurd met de duidelijke instructie om het toestel niet opnieuw te updaten, omdat dit na vele pogingen het probleem niet oploste. Na 2 weken ging ik het toestel ophalen en kreeg ik te horen dat het toestel weer geüpdatet is en naar behoren zou moeten functioneren. In de winkel bleek gelijk dat de problemen niet opgelost waren. Omdat ik het toestel niet opnieuw wilde opsturen, kwam men met de oplossing om het toestel om te ruilen voor een toestel van hun ‘second chance-lijst’, al dan niet door het verschil in dagwaarde bij te betalen. Door het ontbreken van een S4 op de lijst koos ik voor de iPhone 5, welke door mij gereserveerd werd omdat ik bedenktijd kreeg. Ik ging in op het aanbod, maar in de winkel bleek dat het eigenlijk niet mogelijk was om deze toestellen te ruilen. Na lang wachten is het toch gelukt, maar helaas is er toen weer een fout gemaakt, en heb ik een veel hoger bedrag betaald dan afgesproken. Na dit bij de klantenservice gemeld te hebben zou ik zo spoedig mogelijk terug gebeld worden. Na 13 dagen was ik nog steeds niet terug gebeld en functioneerde de homebutton van de iPhone 5 niet meer goed. Op de 14e dag heb ik Coolbue/Pdashop gebeld, en werd mij nogmaals aangeboden om een ander toestel voor een meerprijs te kiezen van de ‘second chance-lijst’. Tevens werd gezegd dat ik het teveel betaalde bedrag teruggestort zal krijgen. Ik ben niet nogmaals op dit aanbod ingegaan, omdat ik vind dat Coolblue te veel fouten heeft gemaakt, nalatig is en haar afspraken niet nakomt. Op dit moment zit ik nog steeds met een toestel wat niet meer goed werkt en kan het bedrijf mij geen andere oplossing bieden.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

Arthe 24-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke en duidelijke website

Service
Uitstekende service. Snelle levering.

Assortiment
Groot assortiment van allerhande artikelen.

Aanbeveling
Zeker het aanbevelen waard.

Extra toelichting
Uitstekende winkel met goede, snelle en betrouwbare service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilmer 24-10-2013 Via de website gekocht

Algemene score

4,0

Gemak
Product in eerste instantie prima geleverd

Service
Bij het retourneren van een kapot product, veel langere wachttijden dan afgesproken voor een vervangend product wordt ontvangen. Tevens wordt u hier niet van op de hoogte gesteld. Ook krijgt u een ander vervangend product dan u in eerste instantie heeft besteld

Aanbeveling
De winkel levert alleen service wanneer er winst valt te behalen. als er producten worden geretourneerd, is de behandelprocedure erg omslachtig en langdurig

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Arnold Timmerij 24-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Bestellen ging eenvoudig. Order geplaatst om 13.00 uur. Na een uurtje de orderbevestiging per email. 's Avonds laat info over de zending Volgende dag om 15.00 uur in goede orde ontvangen. Ik had na levering technische vragen waar ik goed en vriendelijk mee ben geholpen. Mijn probleem kon niet opgelost worden maar dat lag niet aan Receiverstore. Er is mij desondanks de mogelijkheid geboden het toestel terug te sturen (zoals op internet vermeld) maar daar heb ik geen gebruik van gemaakt. Ik heb de Receiverstore als een degelijk, goed georganiseerd bedrijf ervaren. Mensen zijn vriendelijk en behulpzaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilco1222 23-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
makkelijk de betaalstappen te volgen.

Service
erg goeie service na afloop van aankoop en ontvangst krijg je zelfs nog een mail met tips over bescherming van je product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Domingo36 23-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles heel goed verlopen

Service
vervekt

Assortiment
heel goed

Aanbeveling
is al gebeurd

Extra toelichting
alles was goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

grass_bas 21-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Aanklikken, bevestigen en betalen. Net zo makkelijk als het klinkt :) Zo zou het overal moeten zijn!

Service
Vandaag besteld, morgen in huis. Alleen jammer dat PostNL niet zulke goede service heeft (pakket heeft 1 dag stil gelegen bij PostNL)

Aanbeveling
Snel, betrouwbaar, voordelig, ...

Extra toelichting
Alles was goed! 10/10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

takkietakkie 19-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Hoef het niets te motiveren het cijfer zegt al genoeg!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a.vos75 18-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
een duidelijke site met prima uitleg en adequate informatie

Service
een in het weekend gestelde vraag werd de zelfde dag nog beantwoord met de juiste info

Assortiment
zeer ruim assortiment waar alle prijsniveaus in vertegenwoordigd zijn

Aanbeveling
printershop beveel ik aan vanwege:
prima prijs- kwaliteitverhouding
perfecte service
zeer snelle levering
prettige site

Extra toelichting
Sterke kanten van de winkel: zie bovenstaande antwoorden Minpunten : in mijn beleving geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sjefke002 18-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Vandaag besteld, morgen in huis, daar hou ik van!

Aanbeveling
De snelheid en assortiment zijn prima.

Extra toelichting
Winkel doet wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben1465 17-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site en makkelijk te bestellen

Service
's middags besteld en dezelfde avond afgeleverd, weliswaar tegen een extra bedrag maar dat was het zeker waard.

Assortiment
Ruime keuze, ik zocht een tv meubel wat niet zo lomp was. Gekozen voor een Aldenkamp 820, mooi strak meubel in hoogglans.

Extra toelichting
Het blijft altijd een gok om een webwinkel te kiezen, hier geen negatieve ervaringen ondervonden. Positief is de snelheid van afhandelen en leveren. Je kunt zelfs op een kaart zien waar de auto van de besteller zich bevind en je eigen adres met alle informatie over de verwachte levertijd tot en met de naam van de chauffeur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

britje04 17-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ze maken waar wat ze beloven.

Aanbeveling
Heel erg tevreden. Snelle afhandeling van de bestelling en alles zonder verzendkosten.

Extra toelichting
Ben geen negatieve punten tegen gekomen. Zijn dus erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

saskiabruijn 16-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Extra toelichting
Perfecte service. Wasmachine om 15:00 besteld en werd de andere dag om 8:00 al geleverd! Keurig de droger van de oude wasmachine getild, de oude wasmachine meegenomen, verpakkingsmateriaal meegenomen en de nieuwe wasmachine geplaatst. En daarna de droger weer op zijn plaats gezet. Een 10 met een griffel voor de bezorgdienst en de klantenservice!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koeko017 16-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en gemakkelijk besteld

Service
De volgende dag geleverd op de plaats waar we wilden

Assortiment
Ze hadden voor ons de juiste producten

Aanbeveling
Goed, goedkoop en snel!

Extra toelichting
Alles is probleemloos verlopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mavadeja 16-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima site met veel informatie, product snel geleverd.

Service
Levering wordt begeleid door mailtjes met de status: keuzemogelijkheid t.a.v. tijdstip van aflevering is perfect.

Assortiment
Veel keuze, alleen wel iets duurder dan andere aanbieders, merkte ik later

Aanbeveling
Ruim assortiment, snelle levering, goede service

Extra toelichting
Prima service, prijs kan lager

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mies111 15-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ook zonder account kan je bestelling doen. Rugzakcenter is onderdeel van Coolblue. Telefonisch goed bereikbaar op normaal telnr.
Vooraf keuze of je factuur via mail of in pakket wil.

Service
Netjes op de hoogte gehouden van orderstatus. Volgende dag in huis in keurige doos!
Geen verzendkosten voor ons product. Gratis retourservice.

Aanbeveling
De service is super.
Klantenservice goed bereikbaar via normaal telnr.
Betrouwbare winkel.

Extra toelichting
Prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willemlies 15-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik doe al een paar jaar zaken met Cool Bleu Nooit geen problemen, prima produkten, en snel in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jf050 14-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en duidelijke site en informatie.

Assortiment
Ruime sortering labelprinters.

Aanbeveling
Vandaag besteld morgen in huis.

Extra toelichting
Goede prijs en zeer snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnold Timmerij 14-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Aanbeveling
Ik heb alleen ervaring heb met aankoop en niet met service.

Extra toelichting
Opdracht werd keurig afgehandeld. Eerst een orderbevestiging, later info over de zending. Op donderdagmiddag besteld, vrijdagmiddag in huis.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

verhaegen-leo 13-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is duidelijk de producten zijn eenvoudig te vinden. De informatie is bondig en correct. Het bestelproces verloop zonder problemen even als de betaling.

Service
Ik heb tijdens de leveringsperiode info gevraagd via mail waarop ik daags nadien een correct en duidelijk antwoord heb gekregen. De levering is gebeurd zoals het wordt voorgesteld. De prijzen zijn duidelijk vermeld, op het einde geen extra's!

Assortiment
Het assortiment is groot, ook binnen de productgroepen. Verschillende prijsklassen. De prijzen zijn zeer concurrentieel.

Aanbeveling
Omdat ik heel tevreden ben vanaf de bestelling tot de levering zal ik de winkel aanraden aan mijn vrienden en kennissen.

Extra toelichting
De winkel heeft me over de ganse lijn tevreden gesteld. De leveringstermijn was 11 dagen. Dat vond ik lang, maar is eigen aan de manier waarop ik heb betaald en de gekozen transportwijze. Het heeft me ook niets extra's gekost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

funcken 13-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
alles prima geregeld vanaf bestelling tot en met de levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

galal.dhl 11-10-2013 Via de website gekocht

Algemene score

3,5

Service
Slecht service,lang tijd te wachten op een reactie,moeilijk iemand met te pratenoon contact bij telefoon

Aanbeveling
geen goede service,slecht resultaat van het probleem oplossen.

Extra toelichting
De toestel was al gebruikt met gebruikssporen en kleine putjes op de accudeksel maar verkocht als nieuwe product voor vol prijs,en na retour binnen een week krijg ik de toestel terug of moet akkoord gaan met 15% van het prijs zelf te betalen.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

gepo-2008 11-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prima website lekker online winkelen

Service
een perfecte servies

Assortiment
genoeg om een goeie keuze te maken

Aanbeveling
overzichtelijke site en een snelle servies
zo dat het hoort

Extra toelichting
Goeie website stofzuigerstore.nl heb de klantenservice gebeld en zeer vriendelijk te woord gestaan . gevraagd dat de stofzuiger op voor raad was de klantenservice heeft het even gecheckt en hij was voorradig als ik de stofzuiger voor 23.59uur bestelde werd hij de volgende dag afgeleverd. En dat klopte ook perfect goede servies en een mooi stofzuiger zeer tevreden zuigt goed degelijke machine .compact een aanrader voor dat geld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

olol 11-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
vanuit je luie stoel bestellen.

Service
snelle aflevering van producten

Assortiment
heel divers

Aanbeveling
nogmaals het snelle en accurate aflevering

Extra toelichting
heb hierop geen commentaar,maar alle lof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariska85 10-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mauw99 10-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Zondag besteld, dinsdag in huis. Duidelijke en goede service. Jammer dat het in de avond bezorgen 10 euro extra kost een tijdvak van 4 uur (in mijn geval tussen 6 en 10. Klein minpuntje, staat aangegeven dat de tv met twee pers vervoerd dient te worden, de bezorger kwam in zijn eentje met een enorme doos aanslepen, 6e verdieping...

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

rgestel 09-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer snelle levering en prima communicatie over de status van het pakket.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda . 08-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pureyn 08-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk en snel

Service
snelle service en op tijd die afgesproken is

Assortiment
kon vinden wat ik nodig had

Aanbeveling
voor laptops wel, dat is mijn enige ervaring

Extra toelichting
snelle service houden zich aan afspraken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sloot881 07-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site en goede aanbevelingen

Service
Snelle levering

Assortiment
Alle noodzakelijke benodigdheden verkrijgbaar, ruime keuze in alle segmenten, maar niet te veel.

Aanbeveling
Zeker aan te raden!

Extra toelichting
Zeer positief!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews