coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42314 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3410 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lode 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Beste webwinkel ooit.

Service
Beste service ooit. Super snelle levertijden.

Assortiment
Ooit al een webwinkel gezien met een groter assortiment?

Aanbeveling
Beste webwinkel ooit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sietse 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Voor 12 besteld is morgen in huis, is toch niet normaal. Wauw!

Service
Ik stuurde een tweet, binnen 5 min al reactie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nadi 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk, overzichtelijk, goede productinformatie, reviews waar je wat aan hebt.

Service
Ze leveren wat je bestelt. Bliksemsnel, goed verpakt.

Assortiment
Ze hebben veel producten en veel soorten.

Aanbeveling
Snel veel goed en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 17-02-2016 In de winkel gekocht
via webshop besteld en opgehaald in Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
open ruimte, overzichtelijk, duidelijk

Service
vriendelijk, snel en adequaat

Aanbeveling
prettige winkel, waarin ik snel werd geholpen door vriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joseph Jansen 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Bestellen is makkelijk en snelle levering.

Assortiment
Grote keus van producten.

Extra toelichting
Steeds weer snelle levering en nog geen problemen gehad met mijn aangekochte toestellen waaronder een wasmachine,fototoestel, TV, stofzuiger, smartphone....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gielbert 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel,gebruiksgemakhoog

Service
Aankoop en aflevering ging heel snel

Assortiment
was op zoek naar Marantz, en ook gevonden

Aanbeveling
Overal gewoon goed!

Extra toelichting
Aankoop ging heel snel, Aflevering ook,hoop dat dit bij evt. problemen later net zo goed is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk, producten zijn gemakkelijk te vinden en te sorteren naar eigen wens.

Service
Gratis en binnen 1 dag bezorgd

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Makkelijk en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
ruime keuze, goed overzicht met vergelijking en snel geleverd

Service
ruime keuze, maar niet alle merken zijn vertegenwoordigd

Assortiment
zie service

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

tess 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Online wordt je goed geadviseerd en is het makkelijk om je product te bestellen.

Service
Dmv de online service videos krijg je de informatie waar je naar op zoek bent als je online iets koopt.

Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling en je hebt het de volgende dag al in huis echt super!

Assortiment
Breed assortiment in alle prijsklassen. Het spreekt iedere doelgroep aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hwc de man 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
was zeer simpel, aanklikken, ideal, klaar!

Service
geen gezeur: beloven....en nog doen ook!

Assortiment
al enkele malen hier gevonden wat werd gezocht

Aanbeveling
gewoon doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Meppelink 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk en gemakkelijk te zoeken en vinden

Service
perfect!

Assortiment
groot en voor mij voldoende

Aanbeveling
super afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Kuijpers 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk en eenvoudig

Service
Snelle levering.doet wat t zegt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed gestructureerde website. Klikken op het juiste assortiment en je vindt onmiddellijk de producten die je wil bekijken. Het bestelproces is een fluitje van een cent. De grootte van de cijfers van de beveiligingscode op jullie scherm mocht wel een beetje groter. Voor mij moeilijk af te lezen.

Service
Beloofde levertermijn wordt gerespecteerd. Vandaag voor een bepaald uur besteld, morgen staat Bpost aan je deur. Heb mijn eerste bestelling geplaatst begin februari 2016 en zo tevreden dat een paar dagen erna een tweede bestelling werd geplaatst.

Assortiment
Ruim assortiment. Je vindt een keuze die je niet vindt in de fysieke winkels. Bvb de prullenbakken. Merken ontdekt waarvan ik het bestaan zelfs niet kende. En dan al die kleurtjes.

Extra toelichting
Het gemak en het plezier om de producten die je nodig hebt te kiezen en te bestellen. Dit is echt winkelen uit je luie zetel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rogier 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gunstig geprijsd, overzichtelijke indeling van de site, voldoende keuze, snelle levering en prima communicatie betreffende status van de zending. Zeker een winkel om in de toekomst weer zaken mee te doen.

Service
Nieuwe wasdroogcombinatie gekocht. De oude machine werd keurig meegenomen en de nieuwe werd aangesloten inclusief een stukje uitleg. Binnen 10 minuten waren de mannen alweer vertrokken. Prima service!

Assortiment
Ruime keuze en gunstig geprijst!

Aanbeveling
Gunstig geprijst, overzichtelijk indeling van de site, voldoende keuze, snelle levering en prima communicatie betreffende status van de zending. Zeker een winkel om in de toekomst weer zaken mee te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
's Avonds een vaatwasser besteld en al de volgende ochtend in huis!

Service
De oude vaatwasser werd ontkoppeld en meegenomen en de nieuwe geïnstalleerd. De monteurs vertrokken pas toen ze er zeker van waren dat het nieuwe apparaat werkte!

Aanbeveling
Prima service, snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leentjebuur 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
product was makkelijk te vinden

Service
snelle correcte levering

Assortiment
grote keuze!

Aanbeveling
Alles was prima geregeld, ook de berichtgeving over de bezorgin

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Donder Benny 16-02-2016 In de winkel gekocht
Lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een goede verkoper,eerlijk en klantvriendelijk.

Service
snelle bezorging

Assortiment
goede prijs en nergens goedkoper

Aanbeveling
behulpzaam en klantvriendelijk

Extra toelichting
ik had naar de winkel geweest daar ik er passeerde en na contact met de verkoper heeft deze mij voorgesteld om het thuis te laten leveren daar het niet meer in voorraad was en de volgende dag was het reeds geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teuni244 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kon mij onderdeel makkelijk vinden met zoek machine

Service
Ongeloofelijk dat men op zondag, op de afgesproken tijdstip, de bestelling levert. Ook kreeg ik een melding via mijn mobiel.

Assortiment
In dit geval ging het om een batterij van een ouder type mobiel. Gewoon op voorraad, Normal redelijk geprijsd.

Aanbeveling
Nog niet eerder meegemaakt, gemak, service. Volgende keer ga ik gelijk naar Coolblue.

Extra toelichting
Nee, ik ben gewoon duidelijk en vooral eerlijk geweest in de gestelde vragen. Dit dekt de lading ruimschoots.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jansen 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website!

Service
Duidelijk verloop van bestelling en levering.

Assortiment
behoorlijk. Mis hier en daar wel wat producten, zoals pc-speakers die ik laatst zocht..

Aanbeveling
prima prijzen in het algemeen. Een van de betere webwinkels (beter dan de grote concurrent beginnend met b..)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gilbert Dierick 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
moet niet naar buiten en kan gemakkelijk vergelijkingen maken.

Service
fantastisch: heb 's avonds bestelt en het artikel was al geleverd in de voormiddag !!!!!

Assortiment
Verscheidenheid is groot genoeg,men vind steeds zijn gading

Aanbeveling
geen enkel,zelfs geen klein minpunt

Extra toelichting
neen,ik ben zeer tevereden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco Lagendijk 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site is makkelijk te doorzoeken en geeft veel informatie, productvergelijkingen zijn makkelijk te doen en accessoires makkelijk te vinden.

Service
De levertijd was in eerste instantie nogal ruim (hele dag). Op de dag van levering werd dit al snel concreter, via sms werd ik keurig op de hoogte gehouden van de naderende levertijd.

Assortiment
Een enorme keus, niets te klagen.

Aanbeveling
Ik heb hier een wasmachine gekocht. Zowel de koop als de levering verliepen vlekkeloos.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

massies 16-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Goede overzichtelijke site

Service
snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Kiezen, betalen en de bestelling is onderweg.

Service
Snelle verzending.

Assortiment
Heb gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Uitgebreid, goede prijs snelle afhandeling.

Extra toelichting
Helaas was PostNL niet in staat zondag te leveren. De bestelling zou tussen 15.30 en 17.30 bezorgt worden. Vanaf ca 16.00 kregen we melding met excuus ivm met te laat. Om ca 21.30 werd de zending naar maandag verplaatst.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Inge B 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kan alles snel en makkelijk terugvinden.

Service
Wanneer u een vraag heeft over uw bestelling krijgt u steeds snel bericht.

Assortiment
Veel op voorraad en vooral zeer veel keuze.

Aanbeveling
Steeds een aangename ervaring bij het bestellen bij coolblue. Goede service, ruime keuze en zeer klantgericht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wilma 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Veel zoekopties per productcategorie

Service
Duidelijk wanneer levering plaats vindt, zelfs in het weekend!

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
Snelle levering en klantenservice is goed bereikbaar indien nodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed Bakker 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
de meeste spullen die we online kunnen kopen, kunnen we snel en betaalbaar bij coolblue bestellen.

Service
snelle leveringen bij coolblue en als er wat is gewoon klantenservice berichten!

Assortiment
bijna alles hebben ze bij coolblue maar de meeste spullen hebben ze gewoon op voorraad.

Aanbeveling
website zegt genoeg! op je mobiel op de bank gewoon alles kunnen bestellen. topppp!

Extra toelichting
ga zo door, prima online webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Product gezocht en gevonden.

Service
Keurig op tijd geleverd

Assortiment
Zou misschien wat breder mogen (ook met oude hoesjes)

Aanbeveling
Prima shop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Harold 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle site, alles makkelijk te vinden en te bestellen. Veel en goede uitleg bij de producten. Handige reviews.

Service
Afspraken worden nagekomen, aandacht voor de klant, voor het pakketje, keurig!

Assortiment
Heel veel te vinden, scherpe prijzen, alles goed met elkaar te vergelijken.

Aanbeveling
Feest als je je pakketje krijgt! Goede service, breed assortiment, scherpe prijzen, snelle levering, niets op aan te merken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is overzichtelijk.

Service
Email beschrijf alles duidelijk qua levering. Levering kwam iets verlaat, maar desalniettemin nette levering op eerste verdieping.

Assortiment
Ruime keuzee

Aanbeveling
Betrouwbaar, overzichtelijk en goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adri 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel tot de juiste keuze gekomen door eenvoudige selecties

Assortiment
heel veel keuze

Aanbeveling
Zoals gewoon, snelle levering, compleet en tegen een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly van Rooyen 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website is toegankelijk en duidelijk. Kon alles makkelijk vinden. En bestellen geeft geen problemen.

Service
Had geen vragen of klachten. Levering was op tijd. Nog geen ervaring met retouren.

Assortiment
Wat ik nodig had was op voorraad en de prijs was gelijk als met een andere winkel. Maar hoefde ik de deur nu niet uit!

Aanbeveling
Alles duidelijk beschreven , en alles makkelijk te vinden.

Extra toelichting
Nee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mathias 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website - eenvoudige betaling

Service
Snelle levering zoals beloofd!

Assortiment
Ruime keuze in verschillende prijsklassen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ideaal, zelf een ophaal-punt kiezen (volgende dag vanaf 08:30) is perfect.

Service
Zeer behulpzaam personeel. 'k Werd vriendelijk en vakkundig geholpen.

Assortiment
Zeeer ruim assortiment.

Aanbeveling
Dit was al mijn zoveelste bestelling bij Coolblue en tot nu toe altijd zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website,perfecte levering!

Service
aardige jongens,alles keurig boven gebracht en aangesloten en de oude machine en al het verpakkingsmateriaal keurig mee!

Assortiment
voldoende keuze met recensies

Extra toelichting
zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gonny 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk besteld

Service
snel verzonden en ontvangen

Assortiment
kan uit diverse artikelen kiezen

Aanbeveling
gewoon goed

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

krista 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke website met uitgebreide informatie over het produkt. Daarnaast kun je ook de ervaringen lezen van andere over het produkt

Service
zeer snelle service. s avonds besteld volgende ochtend al in huis

Assortiment
het assortiment was ruim. Prijs zeer scherp

Aanbeveling
overzichtelijke website, ruime keus en snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles snel te vinden en met weinig klikken te bestellen

Service
perfect en snel, altijd !

Assortiment
Je kan niet alles in huis halen, maar het meeste vind je wel bij Coolblue

Aanbeveling
Het is de eerste waar ik ga zoeken. Zelfs als ik iets ergens anders vind dat net iets minder kost, koop ik het toch nog bij coolblue. Dan weet ik zeker dat alles in orde zal zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
prima site

Service
snelle levering

Assortiment
niks mis mee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Havenstad Operette Koor Rotterdam 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mir 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alle info en keuze mogelijkheden op gemak ingezet en altijd de glimlach!

Service
Makkelijk bereikbaar en meedenken met de klant

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Ik wordt heel blij van proces alles voor een glimlach tot in kleinste detail

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stef 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super makkelijk te bestellen.

Service
Op nog geen 24u was het bestelde artikel in mijn bezit.

Aanbeveling
Na veel te lang te hebben moeten wachten op een bestelling bij de concurrent (Vandenborre) uiteindelijk bij CoolBlue besteld. Alles super! Jullie hebben er een nieuwe klant bij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FERNAND 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snelle en correcte levering

Service
snelle en correcte levering

Aanbeveling
snelle en correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ginder 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel het produkt gevonden

Service
makkelijk te bestellen

Aanbeveling
heel snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rwolters 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke webshop met ruime keus

Service
prima

Assortiment
groot en ruim

Aanbeveling
alles is voorhanden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 14-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijk

Assortiment
Genoeg keuze binnen mijn zoekcriteria

Aanbeveling
Duidelijke website, snel en gemakkelijk bestellen en zeer snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jacky 14-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
leuke filters om je keuzes te vervfijnen

Service
Correcte afhandeling van retours, zonder gezeur.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment/

Aanbeveling
Zeer goede service, doen wat ze zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liek 14-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Productomschrijving is duidelijk, je krijgt ook meteen een vergelijking met een ander product. Erg makkelijk!

Service
Perfecte levertijd, binnen 24 uur.

Assortiment
We zochten een inbouwprullenbak en Coolblue had er verschillende van verschillende merken.

Aanbeveling
Geen klachten, geen problemen, ludieke manier van order afhandelen, dus dan kan ik niet anders dan een 10 geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Lap 14-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website. Indien op voorraad, volgende dag geleverd. Ondertussen wordt je op de meest vriendelijke en luchtige manier op de hoogte gehouden. Met een vleugje typische Coolblue humor.

Service
Ze komen na wat ze beloven. Problemen worden zonder gemoppers en snel opgelost.

Assortiment
Ze verkopen echt alles.

Aanbeveling
In hun fysieke winkel wordt je vriendelijk benaderd, wordt je een kopje koffie aangeboden als je moet wachten. Hun webwinkel is overzichtelijk, makkelijk en ze bieden duidelijkheid over wat wel en niet op voorraad is. De klant staat hoog in het vaandel.

Extra toelichting
In het verleden heb ik hier meerdere artikelen gekocht. Onlangs had ik problemen met de aangekochte Galaxy S5. De koptelefoonaansluiting was stuk. De stekker viel er gewoon uit. Via WhatsApp zocht ik contact en al snel kwam er een vriendelijke reactie. De retourprocedure werd in gang gezet, maar ik besloot de telefoon langs de winkel te brengen in Groningen. Daar werd ik in de deuropening vriendelijk begroet door een medewerker met de vraag wat hij voor me kon doen. Daarna kreeg ik een kop koffie omdat ik eventjes moest wachten. Maar voordat de kop koffie klaar was kon ik al bij de balie komen. Zonder gemopper werd mijn S5 ter reparatie ingenomen. Ondertussen kreeg ik de koffie. Er hing een prettige en vriendelijke sfeer. Al met al kwam ik daar met een goed gevoel weg, met het vertrouwen dat het goed zou komen. Twee week later mocht ik mijn telefoon weer in ontvangst nemen. Ik heb bijna een geheel nieuwe telefoon gekregen, behalve de accu en achterkant waren nog van mij. Deze achterkant was nog netjes omdat ik de telefoon altijd in een S View cover heb. De enige smet: een plastic randje van de accu was gescheurd. Ik heb dit gemeld via WhatsApp, en al gauw kreeg ik een reactie van Coolblue "dat is zuur" en ik kreeg zonder erom te vragen een gloednieuwe accukit t.w.v. 45 euro aangeboden. Deze kreeg ik een dag binnen en zie daar, alles is snel en netjes opgelost. Ik heb nog nooit zo'n fijn zaken gedaan als bij Coolblue. Ik zeg, ook al zijn ze soms iets duurder dan een ander, koop toch bij Coolblue. Want daar ben je verzekerd van betrouwbare aftersales en het meest klantvriendelijke team dat er in Nederland bestaat bij een webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AlbertE 14-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zéér overzichtelijke website.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Bijzonder uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Goede prijsstelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad Snelleman 14-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Artikelen zijn snel te vinden met en goede omschrijving

Service
Zeer correcte communicatie voor aflevering en nalevering.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
snelle levering en goede prijs-kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews