coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42301 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3457 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anja 03-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Service
Snel en goed geleverd ,zou hier zeker weer bestellen😀😀

Assortiment
Ruime keuze😀

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost Van Cauwenbergh 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudig in gebruik en de informatie is ook snel terug te vinden. Het systeem van reviews laat toe om het oordeel van anderen grondig te bestuderen vooraleer je een aankoop doet.

Service
Goede communicatie en het terugsturen van een item dat niet aan de verwachtingen voldoet gaat eigenlijk vlekkeloos.

Assortiment
Je vind de meeste artikels eenvoudig terug en kunt ook snel met vergelijkbare producten controleren wat precies het best bij je budget past en aan je verwachtingen voldoet.

Aanbeveling
Wij hebben al heel wat producten aangekocht via Coolblue en mensen informeren daar ook duidelijk naar.

Extra toelichting
Heel goed is het overzichtelijke karakter van de website. Een verbetering zou zijn om een prijsvergelijker met andere website te hebben, en waar mensen, zoals bij de rode prijzen van Colruyt, kunnen ingeven waar ze het product nog goedkoper hebben gevonden, zodat Coolblue eventueel zijn prijzen kan aanpassen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlotte 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is heel duidelijk en wijst zichzelf uit

Service
Goed bereikbare klantenservice en leuke mensen die je te woord staan wanneer je vragen hebt ;)

Assortiment
Meer dan genoeg keuze

Aanbeveling
Altijd nette levering en goede service! Een top winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lijnkamp 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemak van bestellen bij coolblue, is van te voren uitzoeken welk product het best past, bij prijs-kwaliteit, en daarna binnen 2 dagen thuis.

Service
Had snel bij vragen over het apparaat een goed antwoord.

Assortiment
Het betrof een droogtrommel, veel aanbod met goede prijs

Aanbeveling
Met deze prijs en service kan het m.i. niet anders.

Extra toelichting
Breed keuze-aanbod, goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

RobV1955 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super handig, duidelijke website

Service
Zeer snelle levering, 's middags besteld en de volgende morgen om 09.00 uur in huis.

Assortiment
Ruime keuze, niet altijd de goedkoopste maar daar staat een zeer betrouwbare service tegenover

Aanbeveling
Zie boven

Extra toelichting
Prima website, zeer ruime keuze, vlotte betaling, een supersnelle levering en uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brecht Cuelenaere 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website is gemakkelijk en overzichtelijk.

Service
De levering is vlug geleverd, en op een betrouwbare manier (Post).

Assortiment
Jullie assortiment is heel uitgebreid, hier en daar kunnen er nog enkele producten bij.

Aanbeveling
Ik heb al enkele keren gekocht bij Coolblue en ben nog steeds zeer tevreden.

Extra toelichting
Het is een betrouwbare oplossing, als je snel en veilig producten wilt kopen via een webshop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

wijckelsma 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
via internet is het altijd makkelijk kopen

Service
werd voortdurend via de mail op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling

Assortiment
dit was mijn eerste aankoop bij cool blue

Aanbeveling
goede concurrerende prijs geen transport kosten en een zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roets Eric 02-10-2015 In de winkel gekocht
lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
toffe website, waar het aangenaam is om te vergelijken, er is zelfs de mogelijkheid om de 10 beste producten uit een bepaald gamma te zien en tevens de reviews te lezen.

Service
De afhandeling gebeurt correct en volgens afspraak, heb geen negatieve ervaring.

Assortiment
Het assortiment! bijna alles is verkrijgbaar.

Aanbeveling
100 procent!

Extra toelichting
Als er alsnog een speld in de hooiberg verborgen zou zitten, heb ik die zeker nog niet gevonden, heb enkel lovende woorden voor gans het bekwame team van Coolblue, doe zo verder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bill57 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig bestellen via de duidelijke website

Service
Supersnel geleverd

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Gewoon snel en goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo Van Weyenberg 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
mooi product, maar mogelijk in begin: het slotje sluit niet wanneer er een paar kaarten in het portefeuille gedeelte zitten.
mogelijk moet het leder eerst meer soepel worden?

Service
Levering voor 24 u leest als morgen geleverd maar dat is niet exact wat er staat, merkte ik op toen de levering niet aan kwam voor de dag erna.

Assortiment
zeer ruim.

Aanbeveling
vlot en ruim assortiment, correcte service.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

AnneMMCrabbe 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op mijn gemak van thuis shoppen, super !

Service
Zeer tevreden !

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Vandaag besteld, morgen in huis. Heerlijk is dat.

Extra toelichting
Helemaal ok !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede zoekmachine

Service
Echt snel binnen

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Goede prijzen en snelle levering. Dat is wat je online zoekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjany 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
eenvoudig selectie aangeven, overzichtelijk assortiment en nuttige specificatie

Service
heel snelle levering, echt de volgende dag - ook op zaterdag!

Assortiment
prima, ruim voldoende

Aanbeveling
probleemloos bestellen en snelle levering

Extra toelichting
de laagste prijs voor merkartikel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bartopel 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Perfecte en snelle service. De koelkast die ik in gedachte had kon niet direct geleverd worden ( gemiddelde levertijd tussen 5 - 7 dagen. Bij coolblue s'avonds besteld en de dag nadien aan huis geleverd. Dat is pas service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede zoekfunctie en selectie-criteria

Service
Zeer snelle en adequate respons en levering

Assortiment
Enorme keuze

Aanbeveling
Zeer klantgericht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

estherindenhaag 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebruiksvriendelijke website, veel reviews over producten van echte gebruikers en producten worden de volgende dag met PostNL geleverd (en niet zo'n pakketbezorger die ergens tussen 9 en 9 langs kan komen....)

Service
Keurig verpakte spullen, ruim de tijd voor retourzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verbistkar 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Besteld, betaald en de volgende dag geleverd!

Service
Duidelijke uitleg, meteen bevestigingsmails met stand van zaken van de bestelling en levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mik 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed benaderbaar

Service
Juist contact

Assortiment
Zeer veelzijdig

Aanbeveling
Grote bandbreedte aan artikelen!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

riam1 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het is simpel om een bestelling te plaatsen

Service
het produkt werd zoals beloofd de dag nadien geleverd

Assortiment
er was een grote keus in laptops en ik kon heel goed aanduiden welke eigenschappen ik wou

Aanbeveling
het is heel handig om on line te bestellen en ik voel me veiliger als ik weet dat er een winkel is waar ik tercht kan bij evt problemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sterredevos 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ja joh lekker vanaf je pc alles goed geordend en makkelijke site. verder de betalingsmogelijkheden zijn ook goed!

Service
top!

Assortiment
altijd gevonden wat ik zoek of wat ik zoek voor een ander

Aanbeveling
ja toch!!!

Extra toelichting
Ik zoek altijd eerst bij Coolblue of het er is dan pas ergens anders. behalve de inkt die komt altijd bij Coolblue vandaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bij Coolblue kun je gemakkelijk producten zoeken en vinden, verschillende kleurvarianten hiervan selecteren en vervolgens eenvoudig het product bestellen. Het is ook fijn dat er vaak veel reviews van klanten bijstaan.

Service
De sms- en e-mailberichten na het bestellen van een product zijn enorm handig. Je bent snel up-to-date van de status van de bestelling. Mocht er iets fout gaan, reageert Coolblue zeer snel over de mail. De bezorging verloopt ook heel fijn, want vaak heb je het product de volgende dag al thuis liggen.

Assortiment
Coolblue heeft een zeer uitgebreid assortiment met goede merken, eigenlijk voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Topwinkel, vanaf het maken van de keuze voor een product tot de supersnelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert de Visser 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Waar zouden we zijn zonder internet?

Service
Keurig op tijd geleverd en compleet.

Assortiment
Verrassend, vrijwel alles.

Aanbeveling
Zo doen wat ze beloven. Communicatie is ok!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reinoud 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
liep allemaal op rolletjes

Aanbeveling
gewoon goed

Extra toelichting
duidelijk over wanneer geleverd werd

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Miguel1999 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eén van de gemakkelijkste website om bv. specifieke producten te vinden.

Service
Bij Coolblue heb je ook echt je bestelling de volgende dag in huis, altijd al tevreden geweest over hun service.

Assortiment
De videokaarten zijn eerder beperkt in aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jan Roelevink 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Deed het gelijk

Service
Zo als altijd snelle service

Assortiment
Mega en een goede prijzen en perfecte klantenservice

Aanbeveling
Altijd vriendelijke mensen en perfecte ondersteuning niks is een probleem het word altijd opgelost.

Extra toelichting
Nee gewoon een top zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SandraSchoute 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van thuis uit zo besteld

Service
toffe gasten de koeriers ;) heel vriendelijk, behulpzaam

Assortiment
veel keus, goedkoop

Aanbeveling
dat natuurlijk al gedaan en mijn vriendin die op het moment aan het verven was is er ook veel lof erover

Extra toelichting
kan niks beters bedenken dan Coolblue (alleen.... ik kon mijn korting bon van -5€ niet gebruiken, lukte niet met de online bestelling) maar een bon van 100€ nu is natuurlijk beter :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M van Panhuis 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site. Wat het heel gemakkelijk maakt mijn product te bestellen.

Service
Geen servicedesk medewerker nodig gehad alles wees zich vanzelf.

Assortiment
Ruime keuze met optie dat als je een product koopt er ook bijproducten worden aangeboden en dat je dat compleet kunt bestellen in een pakket met een leuke korting.

Aanbeveling
Ik zou het iedereen aanbevelen. Alles is zo duidelijk en transparant! Ik geef niet snel een tien maar Coolblue heeft het dubbeldik verdient

Extra toelichting
Ik had het product (telefoon) om 20:00 uur besteld en de volgende dag om 15:00 uur werd het keurig bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koffieleutje 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vanuit de luie stoel je wensen werkelijkheid laten worden in één dag.

Service
Super! Door kleur bleek ik een ander merk te hebben besteld, na één telefoontje in 10 minuten opgelost.

Assortiment
Zeer ruim. Echter gekozen voor een merk en je kies andere kleur, kan het maar zo dat je geen Krups hebt maar een Magitic

Aanbeveling
Super snel, vaak goedkoper.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hanyol 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website makkelijk zaken te vinden en prima uitleg

Service
geen gezeur snel afhandeling bij klachten of mankementen of binnen 1 a 2 dagen geld terug of nieuw product

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
al diverse malen bij familie en vrienden aangeprezen en besteld

Extra toelichting
prima website snelle levering, betrouwbaar maar zij hebben een prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site, gemakkelijk aanmelden en snel aankopen

Service
Perfect mailcontact na de bestelling, continu op de hoogte gehouden van de actuele bezorgstatus.

Assortiment
Prima, volop keus en beschikbaar

Aanbeveling
Goede service en kwaliteit. Super eenvoudig, goede prijs

Extra toelichting
De bezorging was absoluut top. Op afgesproken tijd en naar 3 hoog gebracht. Oude apparaat mee en alles in de prijs van de aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aart 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goede zoekfunctie

Service
lange wachttijd aan de telefoon

Assortiment
duidelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

lucvanherreweghe 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eerst grondig vergelijken, en dan snel de keuze maken.

Service
vandaag besteld, morgen geleverd.

Assortiment
uitgebreider is moeilijk te vinden.

Aanbeveling
zo klaar en duidelijk allemaal

Extra toelichting
bedieningsgemak, en de 'indien niet'... eenvoudig terugsturen of annuleren (betaling komt quasi onmiddellijk terug). Ondervonden met een chromecast die op een verkeerd adres zou worden geleverd ... annulatie laten doorvoeren... een week nadien staat geld terug op de rekening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke website;product is makkelijk te vinden

Service
Ik kreeg direct een bevestiging van mijn aankoop en werd op de hoogte gehouden met betrekking tot het tijdstip dat mijn product geleverd zou worden

Assortiment
Er is een ruime keuze, ook m.b.t. accessoires van de aankoop.

Aanbeveling
Ik heb voor coolblue gekozen omdat mijn product daar het voordeligst werd aangeboden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

yako 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles verliep gesmeerd dat zie je bijna nergens..

Service
zowaar eens vriendelijk behandeld ook de bezorger..

Assortiment
ik vond wat ik zocht en ook nog eens stukken goedkoper dan ergens anders...

Aanbeveling
uitstekend georganiseerd... samen met bol.com mijn favoriet vanaf nu!

Extra toelichting
ik ben echt een zeikerd ofwel heel kritisch maar ik heb niks aan te merken ..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jwhoof 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Coolblue is een van de meest intuïtieve webwinkels die ik ken en doorheen de website navigeren om te vinden wat je zoekt is kinderspel

Service
Ik ben een aantal jaren klant bij coolblue en op het gebied van service en snelheid ken ik geen enkele winkel die beter doet. Ook het geduld en behulpzaamheid van de klantendienst zijn lovenswaardig.

Assortiment
Coolblue heeft een heerlijk ruim assortiment maar omdat ik vaak electronica voor professionele doeleinden zoek is het toch af en toe te beperkt voor mij.

Aanbeveling
Mensen die niet bij coolblue winkelen weten niet wat ze missen andere winkels kunnen leren van deze klantvriendelijkheid.

Extra toelichting
Deze winkel scoort voor mijn erg goed op prijs/kwaliteit verhouding, de klantvriendelijkheid en het gemak waarmee je bestelling plaats en de snelheid waarmee je ze ontvangt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Steph 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mijn zoektermen werktten perfect. Snelle site, overzichtelijk.

Service
Zoals je hoopt! Snelle complete bezorging en goede communicatie over het pakketje: wanneer het ingepakt wordt, verstuurd wordt en bezorgd wordt.

Assortiment
Het product dat ik nodig had werd aangeboden (met -50% van de prijs in vergelijking met een andere grote webshop!).

Aanbeveling
Snel, gemakkelijk, overzichtelijk, klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tiesdegroot 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site functioneert goed

Service
Snelle levering ondanks bestelling om 23:00.
Geen verzend kosten. Eventuele retouren zijn ook kostenloos.

Extra toelichting
Snelle levering & geen gedoe met verzendkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anubis 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is gemakkelijk en overzichtelijk. Je hebt er informatie over het product, ervaringen van anderen en soms een video met meer uitleg. Bestellen is zo gebeurd als je een account aanmaakt.

Service
Wat kan je daar nu op aanmerken. Voor 23u59 besteld de dag erna in huis. Zelfs in het weekend? dat vind je nergens anders. Ik heb ook al eens iets moeten terugsturen en ook dat werd snel en correct afgehandeld.

Assortiment
Ze hebben echt bijna alles in een van hun 100+ webshops. Alleen zijn de merken soms beperkt. Aan de andere kant: een grote stock aanhouden kost natuurlijk wel geld en sommige winkels doen het dan liever op bestelling. Dat heb je hier niet.

Aanbeveling
De prijs is niet altijd de goedkoopste maar soms wel het extraatje waard gezien de service die je erbij krijgt.

Extra toelichting
Ik heb niets aan te merken op deze winkel. Ze hebben veen uitgebreid assortiment en snelle levering. Ook op de service na verkoop en bij retouren verloopt alles snel en correct. Zonder twijfel een van de beste webwinkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ricardo 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik heb weinig tijd om te winkelen,dus dit is perfect.

Service
Om 23.00 besteld en de volgende dag om 10.00 binnen. Perfect

Assortiment
je hebt een hoop keuzes,en allemaal duidelijk omschreven.

Aanbeveling
Duidelijke site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lalot 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je hebt aparte afdelingen waar je je producten kan zien, net als in het echt, en betalen gaat flitsend snel en veilig.

Service
Bezorging was gratis, en dinsdag- en donderdagavond op afspraak ook gratis. Hier heb ik voor gekozen op een maandag, en had dus mijn pakketje de volgende avond in mijn handen, gratis geleverd, helemaal top. Verder krijg je als je iets gekocht heb een leuk filmpje te zien en wat tips voor het wachten, zoals muziek met "waiting" in het liedje. Dit was erg leuk om te zien en ik moest hier erg om lachen, ronduit perfecte service.

Assortiment
Ik vond precies wat ik zocht, maar heb niet naar het hele assortiment gekeken omdat ik dat niet nodig had. Volgens mij is het assortiment echter ook heel redelijk!

Aanbeveling
Top service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henri 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijk, duidelijk en je hoeft geen account aan te maken

Service
de volgende dag geleverd zoals was toegezegd

Assortiment
ruime keuze, concurrerende prijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rianne40 01-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

3,5

Gemak
Site is erg duidelijk

Service
Bezorging binnen 24 uur kwamen ze niet na door hun eigen fout. Daarna toezegging voor bezorging op de volgende dag. Weer een fout gemaakt door Coolblue. De derde dag kwam de vaatwasser pas. We kregen geen enkele medewerking, geen compensatie.

Assortiment
Vaatwasser was elders goedkoper. We bestelden bij coolblue omdat het de volgend dag geleverd zou worde. Helaas niet dus

Aanbeveling
Als het mis gaat, en dat kan gebeuren, lost coolblue het niet op. Je krijgt nemand aan de lijn die iets kan toezeggen

Extra toelichting
De service is belacheljk slecht. Dat er iets fout gaat kan , maar probeer het dan zo op te lssen zodat je klant tevreden bljft. Hierin faalt Coolblue gigantisch

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Slecht

Reageer

RVlieger 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het overzicht en de omschrijving van het artikel zijn duidelijk.

Service
Het pakketje werd zoals beloofd de volgende dag bezorgt.

Assortiment
Alles is overzichtelijk gerangschikt en er is keuze te over.

Aanbeveling
Ze doen wat ze beloven!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 01-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Service
Oude wasmachine is niet meegenomen. Er schijnt 10 liter rest water in een wasmachine te zitten die op een speciale manier eruit gepompt moet worden. Ik heb een nieuwe gekocht omdat de oude kapot is!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

Hanneke 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Super snel, helemaal goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

speeters 01-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
duidelijke website,

Service
het is prettig dat je wordt gebeld voor het maken van een leveringsafspraak. Goede en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

SteffiDB 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is super duidelijk. Je kan toestellen vergelijken. Ook zijn de leveringen snel en op alle dagen mogelijk.

Service
Ongelooflijk. ik heb iets moeten retourneren en werd snel, goed en duidelijk verder geholpen, stap voor stap.

Assortiment
Alles wat je nodig hebt kan je terugvinden op de site van Coolblue

Aanbeveling
Ik en de rest van de familie zijn trouwe gebruikers van Coolblue. Ik raad het steeds aan bij mijn vrienden.

Extra toelichting
Ik kan geen enkel negatief punt bedenken. Coolblue is de beste online winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Rik 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestelling en betaling was heel eenvoudig.

Service
Ongelofelijk snel.

Assortiment
Zeker voldoende keuze

Aanbeveling
Gemakkelijker en vlugger kan niet.

Extra toelichting
Vanuit je zetel kiezen en bestellen en vlugge, correcte levering. Ga ik zeker nog doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joke 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel duidelijke site

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Zeer eenvoudig te vinden

Extra toelichting
S,avonds besteld en de andere morgen had ik hem al .

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Rizzo1979 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemakkelijke website. Na bestelling ben ik gebeld voor afspraak voor levering. Was na 22.00 uur. Dat is minder prettig, maar als de volgende ochtend om 8.30 uur al wordt geleverd dan is dat alleen maar een pluspunt.

Extra toelichting
Bestelling was in minder dan 12 uur volledig afgerond en geleverd. Ontzettend fijn. Goed verpakt en uitstekende service, waarvoor dank.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews