coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42325 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3407 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

l vaessen 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed overzicht

Service
Snelle levering

Assortiment
veel keuzes

Aanbeveling
e- mail contact ook goed en duidelijk

Extra toelichting
komen afspraken na

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AM 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
kon gemakkelijk vinden wat ik nodig had

Service
voldeed aan de belofte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Producten zijn makkelijk vindbaar, betaalproces is eenvoudig

Service
Zeer goede service, als er een vraag is, kun je altijd even bellen en de medewerker helpt je graag.

Assortiment
zeer breed, jullie verkopen zelfs speelgoed!

Aanbeveling
zeer betrouwbaar, leuk assortiment, snelle levering, goede klantenservice, kortom: super!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Corrie 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online gekocht. Overzichtelijke website.

Service
Snelle afwikkeling en goede verkoopvoorwaarden.

Assortiment
Ruime keus.

Aanbeveling
Geen enkel kritiekpunt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilmaL 20-11-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles staat keurig uitgestald, de winkel is netjes en overzichtelijk en het personeel zeer vriendelijk.

Service
Er werd ruimschoots de tijd voor me genomen en ik werd vriendelijk (en vrolijk) en deskundig geholpen.

Assortiment
Niet alle producten die online verkrijgbaar zijn, zijn in de winkel aanwezig, maar hetgeen waar ik voor kwam wel en ik kon ook nog vergelijkingen maken.

Aanbeveling
Zowel online als in de winkel is het service niveau ontzettend hoog!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site waar alle producten goed te vinden zijn met en met een duidelijke omschrijving

Service
Een eerdere aankoop, een mediaspeler, na vier jaar kosteloos (dus ook geen verzendkosten) binnen vijf werkdagen gerepareerd retour!

Assortiment
Altijd alles van mijn gading kunnen vinden, van mediaspeler tot gazonmaaier.

Aanbeveling
Doe met een gerust hart je aankopen bij Coolblue. Nooit gezeur gehad met garantie of omruilen. Kom daar maar eens om bij fysieke winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk te gebruiken website, goede zoekfuncties

Service
Levering op zondag wanneer zaterdag's besteld...top!

Assortiment
Goed assortiment - altijd gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Gewoon een hele goede webwinkel met een breed assortiment, uitstekende zoekfuncties en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemie 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Eenvoudige site, alles snel gevonden

Service
Zeer snelle en correcte levering

Assortiment
Heel groot assortiment

Aanbeveling
Prijzen zijn (meestal) zeer correct!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ernst 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel gevonden

Service
Geleverd en snelle feedback

Assortiment
Heel veel keus

Aanbeveling
snel, goed en kwaliteit geleverd, zonder problemen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Annelies DD 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer vlot bruikbare website.

Service
Ongelofelijk snel!

Assortiment
Enorm aanbod om vergelijkende studie te doen.

Extra toelichting
Zeer vlotte bestelprocedure en levering, goede navigatie op de website, alles klaar en duidelijk, product degelijk verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jenneke 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Rustig op de bank thuis een keuze kunnen maken, bestellen en de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

JSI 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
alles zeer vlot te vinden

Service
Maandag besteld, het is nu donderdagavond en de bestelling is nog steeds niet aangekomen.

Assortiment
zeer goed

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Karel Janssen 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel keuze

Service
Voor 10u besteld,en de volgende dag voor de middag geleverd!

Assortiment
Overzichtelijk en keuze tussen verschillende merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hogervorst 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Jullie hebben veel website, wasmachinestore, computerstore en ga zo maar door. Dat vind ik toch wat minder overzichtelijk. Soms weet ik niet direct dat ik bij Cool Blue aan het shoppen ben. Verder zijn de websites wel overzichtelijk.

Service
Zondag besteld en maandag in huis. Ze hebben de wasmachine netjes op zijn plaats gezet en geïnstalleerd.

Assortiment
Veel merken met veel variatie. Je kan altijd wel wat vinden.

Aanbeveling
Een 8 want ik kan ontzettend veel vinden en de service is gewoon goed, maar het is even zoeken of je op de goede website zit of zelfs onbewust.

Extra toelichting
Super service, ben zeer tevreden. Blijf ontwikkelen en ik wordt altijd blij van de facebook foto's e.d. alleen maar blije mensen die bij jullie werken?

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter V 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website, gemakkelijk kiezen

Service
makkelijk bestellen, supersnelle levering bij postpunt om de hoek, duidelijke mails over afhandeling en levering van de bestelling

Assortiment
grotere keuze dan in de elektrozaak

Aanbeveling
Op vlak van bestellen en levering is coolblue voor mij is een aanrader. Hopelijk is het geleverde product OK, anders moeten we de service-na-verkoopdienst uitproberen en hopelijk even positief beoordelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick doossche 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer duidelijke site om iets terug te vonden.

Service
zeer snelle afhandeling van de bestelling.

Assortiment
voldoende keus !!

Aanbeveling
Uitstekend wat betreft service en naleving leveringstijd.

Extra toelichting
alles ok

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cécile 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
alles lekker snel in huis

Service
snelle bevestiging en informatie over bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Erik 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Aanbeveling
Zie toelichting

Extra toelichting
Ik kreeg eerst een mail dat ik de tv tussen 1600 en 1700 uur bij gamma kon ophalen. Toen een mail dat dat om 1500 uur al kon.kom ik bij gamma ...is de tv er nog niet (? ? )kom ik om 1600 uur...nog niet geleverd. ..Hij kwam dus om 1630 uur.jamner dus van de moeite en tijd.het tweede mailtje had dus niet gehoeven...

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Alias1964 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel keuze, zeer overzichtelijk , to the point info, reviews van andere klanten. Duidelijk

Service
Klantvriendelijk. Toffe elektronische afhandeling, factuur en garantie elektronisch

Assortiment
Ja, wat hebben jullie niet?

Aanbeveling
Ik,heb zelf al veel gekocht bij jullie. Let op... Jullie zijn wel niet altijd de bestekoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gjf van staalduinen gosen 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
makelijk te vinden en zeker voor wat oudere mensen

Service
wauw wat een goede begleiding

Assortiment
ruimschootsvoldoende

Aanbeveling
snelheid flexibelheid

Extra toelichting
kon alles vinden en meerhuistelefoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

parengh 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk om te bestellen en betalen

Service
snel

Assortiment
genoeg keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Foodconsulting 2000 Agency 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
correcte behandeling

Service
levering oké

Assortiment
voldoende keuze en merken

Aanbeveling
alles tot op heden zonder problemen, ook de garantie is oké

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Simon 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ze houden je goed op de hoogte zowel via sms als mail waar je pakket zich bevindt.

Service
Perfect geleverd de dag erna zonder zever perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Freddy 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snell geleverd +alles staat duidelijk

Service
Ze mochten voor da geld wel de monitor voor de deur komen brengen ...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan van de Merwe 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Als webwinkel geeft Coolblue mij het gevoel alsof ik bij een "echte" winkel zou kopen. Het is in ieder geval zo dat ik zelfs bij Coolblue koop als ze een paar Euro duurder zijn dan de concurrentie. Gevoel van betrouwbaarheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles is goed overzichtelijk en ook betrouwbaar

Service
super snel 9/10 keer voor 12 uur savonds besteld is volgende dag thuis

Assortiment
bied hetzelfde aan als elke andere web winkel maar dan met wat extra service

Aanbeveling
Waarom niet, cool blue is ideaal en voldoet aan elke eis die men tegenwoordig stelt.

Extra toelichting
Super ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Neus 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Fantastisch, keurig op de hoogte gehouden wanneer pakje wordt gebracht. Echt top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Baeté Lucien 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik vind dit een zeer duidelijke website , overzichtelijk en daardoor gemakkelijk het gewenste product te vinden , tevens een eenvoudig en duidelijk bestelproces en betalingswijze .

Service
Firma geeft zeer vlug een antwoord op de gestelde vragen .
De levering gebeurd binnen de voorgestelde tijd , ik ontving het reeds de volgende dag .

Assortiment
Groot assortiment . Heb en bestelling geplaatst op een zondag en alles verliep zoals in een weekdag zodat het materiaal reeds de maandag geleverd werd in een goed ogende verzorgde verpakking .

Aanbeveling
Volgens de gekozen productgroep is het mogelijk een vergelijking te doen in prijsklasse . Wanneer je een vraag hebt over een product dan krijgt men zeer vlug een antwoord en bij een telefonisch contact werd ik verbonden met een persoon die technische ondersteuning kan geven .

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over Cool blue , een Belgische firma die in alle opzichten goed werkt , betrouwbaar en de klant in de mogelijkheid stelt het materiaal kosteloos te retourneren wanneer het niet aan de verwachtingen voldoet .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert van Engelen 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles gaat makkelijk en snel.

Service
Hele goede service,geen haken en ogen weet ik uit eigen ervaring. Je krijgt het gevoel dat men er echt voor je is.

Assortiment
Een heel groot assortiment op voorraad!

Aanbeveling
Alles met veel plezier gekocht en geweldige service!
Ook met garantie afhandeling te maken gehad,ook perfect afgehandeld.

Extra toelichting
Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

da5id 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles onder een dak en makkelijk te vinden

Service
Vanaf het bestelmoment is het vervolg traject duidelijk en je wordt continu op de hoogte gehouden.

Assortiment
Bana alles te vinden wat je zoekt

Aanbeveling
Prima aanbod, scherpe prijzen en uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alain D 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In het begin, moet je de "bekijk alle categorieën" in de balk wel zien om naar een andere categorie te gaan bezoeken.

Service
Alles perfect. Heel duidelijk en klanten gericht. Fantastisch!!!

Assortiment
Prijzen zijn gunstig ter vergelijking met andere websites.

Aanbeveling
Uitstekend!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chiara 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk en overzichtelijk.
En niet duurder.
Verzending of retour wordt niet berekend.

Service
Geweldig, de volgende dag in huis. Melding wanneer het verzonden is en het bezorgd word.
En het is er ook!

Assortiment
Zij hebben werkelijk alles.

Aanbeveling
Het ziet er goed en klantvriendelijk uit.

Extra toelichting
Ik zal daar voortaan mijn producten daar kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Paar klikken en klaar.

Service
Kan er niet echt een oordeel over geven, er was niks mis.

Assortiment
gelijk gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Overzichtelijke site en makkelijk bestellen en snel in huis.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Sjoerd 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
'S avonds besteld om 22.00 uur de volgende dag geleverd! Met daarbij duidelijke status updates van de levering.

Service
Status updates was fijn!

Assortiment
Ruim assortiment van laag naar hoog in prijs voor het product wat ik zocht.

Aanbeveling
Snelle levering en veel keus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G Pasman 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te vinden op internet en duidelijke verwijzingen

Service
snelle en goede bezorging

Assortiment
alles wat ik zocht

Aanbeveling
geen op of aanmerkingen dus gewoon uitstekend

Extra toelichting
Lekker zo doorgaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos Bergkamp 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bonnetje trekken, even wachten, opgeroepen worden, werkt goed.

Service
Kreeg de relevante vraag of er nog iets uitgelegd moest worden.

Assortiment
Prima keuzemogelijkheden via de website.

Aanbeveling
Goed bereikbaar, kan er ook altijd de auto parkeren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim V 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik zou wel graag een vijftal producten kunnen vergelijken.

Service
Bpost slaagt er niet in een duidelijke eenduidige procedure te communiceren. Mijn voorkeur gaat naar thuislevering of afhaalpunt in een winkel (supermarkt, kiala)

Assortiment
Ik vind altijd wel wat ik nodig heb, maar ik ken niet het volledige assortiment.Ik zoek heel doelgericht.

Aanbeveling
Heel goede service, maar lijkt toch nog iets duurder dan anderen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wimh 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestellen vanuit je 'luie stoel' met duidelijk informatie en zoekargumenten

Service
volledige transparante weg van plaatsing van de bestelling tot informatie over de bezorging en de later nazorg

Assortiment
de prijs verhouding is in overeenstemming met mijn portemonnee en daarbij ook van vele anderen.

Aanbeveling
kijk zelf dan snap je waarom ik dit cijfer 9 geef

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Derk 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
uitstekend!

Service
Prima service.

Assortiment
Redelijk assortiment.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arnaud 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudig te gebruiken interface en simpel check-out proces zonder verplichte registratie.

Service
Levering binnen één dag, top!

Assortiment
Misschien wat beperkte keuze in bepaalde afdelingen.

Aanbeveling
Kwaliteit en snelheid verzekerd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Eva 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Online bestellen gaat heel simpel en snel

Service
Ik wilde dit product zakelijk bestellen, maar omdat de order te klein was en ik niet van plan ben op frequente basis bestellingen te doen, werd ik niet opgenomen als zakelijke klant. Mij werd verzocht de bestelling via de webshop te doen. Hierdoor moest ik dus vooraf betalen, in plaats van achteraf wat voor zakelijke klanten altijd prettiger is.

Aanbeveling
De bestelling werd volgens afspraak de volgende dag geleverd.

Extra toelichting
Ik weet niet welke pakketservice jullie gebruiken, volgens mij niet PostNL, maar de bezorger rookte een sigaret terwijl het het pakket aanbood, dat vond ik echt smerig.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

NMS 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg gebruiksvriendelijke website en uitstekend op de hoogte gehouden over de status van de levering

Service
Helemaal geen klachten

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Goede service, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pauls 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles was makkelijk te vinden

Service
Perfeekt van bestelling tot levering

Aanbeveling
alles was perfekt

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ab 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Afwachten tot je reactie krijgt op het tweede kansje na email.

Service
Snel, binnen 24 uur

Assortiment
Uiteenlopend graag zoekfunctie of rubriek toevoegen, er wordt veel aangeboden en dat is veel scrollen!!

Aanbeveling
Gekocht via marktplaats bij coolblue tweede kansje ( geretourneerd door klanten en goedkoper aangeboden door minder accessoires e.d.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Sandy 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk gevonden wat ik zocht, ik kon veel filters toepassen op mijn product. Bestellen ging ook makkelijk en snel

Service
Het product dat ik ergens anders had gevonden was nog niet beschikbaar bij Coolblue, gelukkig stond er wel bij wanneer het wel beschikbaar zou zijn. Ook goede updates mbt het leveren

Extra toelichting
De doos waarin ik mijn product ontving was veelste groot tov het product zelf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke webwinkel

Service
Hele snelle service, je krijgt direct een email met daarin details van je bestelling.

Assortiment
Voor mijn bestelde artikel was de variatie voldoende voor mij.

Aanbeveling
Zeer snelle levering, en mooie webshop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
uitgebreide keuze en vlotte afhandeling

Service
telefonisch contact om een misverstand recht te zetten was echt om U tegen te zeggen, proficiat!!!

Assortiment
voldoende keuze om je gerief te vinden

Aanbeveling
niets anders dan positieve ervaring gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

claire 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
heel snel het juiste product gevonden

Service
service goed, in de zin van snel bezorgd en goed op de hoogte gehouden gedurende het proces

Aanbeveling
wel wat duurder dan andere online winkels, maar verder echt prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miguël en Jana 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke, overzichtelijke website. Goede filters om het zoeken naar het juiste product gemakkelijker te maken!

Service
Voor 23.59 besteld, morgen gratis geleverd! Zeker weten. We bestelden eerder een gsm bij een andere website en moesten een week zelf bellen om er dan achter te komen dat de gsm niet meer voorradig was.. Dan sloeg ik mezelf voor het hoofd dat ik niet meteen aan coolblue had gedacht, we bestelden de gsm en de volgende dag hadden we hem! Dat is pas service!

Assortiment
Groot aanbod, maar ook geen óveraanbod. Degelijke producten in verschillende prijsklassen. Een ruime keuze.

Aanbeveling
Geen zin om lang te wachten, je pakje geleverd wanneer jij het wil? Bestel dan maar meteen bij coolblue en bespaar jezelf heel wat tijd en moeite!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Justus dekker 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles kwam optijd aan, en alles was heel, zeer tevreden.

Service
Niks negatiefs op aan te merken.

Assortiment
Ze hebben werkelijk alles.

Aanbeveling
Zeer goed, en bijna niks op aan te merken. Natuurlijk zal het fijn zijn als het bezorgen op dezelfde dag dat je het besteld gratis was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews