coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42498 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2794 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anne 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Coolblue heeft alles wat je nodig hebt en gegarandeerd de volgende dag in huis, heerlijk!

Service
2 x telefonisch contact gehad. Vriendelijk, bekwaam en het gevoel dat ze me echt goed wilden helpen

Extra toelichting
Coolblue is voor mij webwinkel nummer 1!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariska 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website is duidelijk en makkelijk te gebruiken

Service
Ik wilde via de website een bestelling plaatsen voor een telefoon , maar werd opeens weggeroepen. Toen ik later op de dag alsnog mijn bestelling wilde plaatsen zag ik dat het toestel EUR 67,00 duurder was geworden. Ik heb toen een berichtje naar de klantenservice gestuurd en kreeg een zeer vriendelijk antwoord terug. ik mocht het toestel alsnog voor het goedkopere bedrag kopen. Top service toch!

Aanbeveling
De klantenservice is harstikke goed en dienstverlenend.
Communicatie van het bedrijf ook erg prettig. Snelle reacties en als het wat langer duurt direct een excuus. Heb ik nog niet eerder meegemaakt! Kortom aarzel zeker niet om hier met een gerust hart een bestelling te plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
meteen het ganse gamma en op 1 2 3 besteld ook op zondag

Service
goed verpakt en reeds de volgende morgen geleverd

Assortiment
er is veel keuze en de prijzen kunnen met de beste mee

Aanbeveling
kan nog geen 10 geven aangezien het mijn eerste bestelling was en er nog te weinig ervaring mee heb

Extra toelichting
alvast een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

peter van dam 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website

Service
perfecte service

Assortiment
groot assortiment beschikbaar

Aanbeveling
perfecte afhandeling en zeer snelle verzending !

Extra toelichting
TOP ! winkel met heel goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tony Maes 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site - soms wat zoekwerk, vooral ten gevolge van het grote aanbod.

Service
Zeer vlotte en correcte service

Assortiment
Uitgebreid assortiment, zo goed als "alles" is verkrijgbaar.

Aanbeveling
Nog een klein beetje werken aan een "laagste prijs garantie" en dan is dit de perfecte webshop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mustang 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeg mij maar eens in welke winkel je iets kan kopen tijdens het genieten van een lekkere cool jupiler blue , awel bij cool blue kan dat

Service
zeg mij maar eens in welke winkel je op een zaterdag avond om 22:20 uur kan bellen om je bestelling te laten aanpassen tijdens het genieten van een lekkere cool jupiler blue, awel bij cool blue kan dat

Assortiment
zeg mij maar eens welke winkel zijn assortiment zo groot is dat je van een lekkere chimay kan genieten tijdens het overlopen van het assortiment, awel bij cool jupiler blue kan dat

Aanbeveling
je kan genieten van een lekkere cool jupiler blue tijdens het bezoeken van de webshop cool blue, zo ben je meteen cool

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NicoletteHM 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede duidelijke site, producten zijn goed vindbaar

Service
Je wordt zeer goed op de hoogte gehouden wat betreft de voortgang van je bestelling

Assortiment
zeer ruim

Aanbeveling
Supersnelle en zeer correcte levering.

Extra toelichting
Heb al vaker via deze site gekocht en vind het een super aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heikens 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede voorlichting zonder haast en duidelijk

Service
fout gemaakt bij een bestelling prima geregeerd en geld retour gezonden dikke pluim voor de correcte snelheid

Assortiment
veelzijdig

Aanbeveling
kwaliteit en selheid van bediening

Extra toelichting
zijn geen woorden voor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mashman 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Straigt forward, het is wat het is, geen poespas gewoon duidelijk

Assortiment
Het ging bij mij om inkt zowel origineel als 3rd party producten beschikbaar.

Aanbeveling
Geheel zoals je zou willen, direct duidelijk en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roy 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Fijne website om te winkelen

Service
Gisteren besteld en zoals afgesproken, vandaag in huis

Assortiment
Bijna alles te krijgen

Aanbeveling
Alles in orde...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IngeD 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel het product gevonden en de bestelling plaatsen is simpel.

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling, zowel per sms als per mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AW93 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk producten zoeken en vinden. De accessoire tips zijn ook handig, anders was ik bij het aanschaffen van mijn printer de cartridges vergeten.

Service
Bezorging was netjes, SMS ontvangen, emails ontvangen, track- en trace code ontvangen, helemaal top.

Assortiment
Ik kon vinden wat ik nodig had, en nog voor de beste prijs ook.

Aanbeveling
Goede producten voor een goede prijs met een goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles staat heel duidelijk vermeld en iets bestellen gaat heel gemakkelijk! Je kan heel makkelijk aan het einde kiezen om wel of niet een account aan te maken.

Service
Je kan tot 12 uur de klantenservice bellen. Zodra je bestelling bij de volgende stap is aangekomen wordt je hiervan op de hoogte gebracht, zo weet je constant de status van je bestelling.

Assortiment
Er worden veel verschillende producten aangeboden en daarin is er ook veel keuze.

Aanbeveling
Grote keuze, goede prijzen, erg goede klantenservice en daarmee wordt het motto;alles voor een glimlach ook echt behaald! 😊

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Har 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling en betaling is heel eenvoudig en functioneel

Service
Middels emails wordt je steeds op de hoogte gehouden over de status van je bestelling

Assortiment
Voor iedere productgroep is een aparte website, je kunt dus heel gericht info krijgen over het gewenste produkt.

Aanbeveling
Bovenstaande beoordeling spreekt voor zich.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendie 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het gezocht product was snel te vinden.

Service
Ik kan alleen oordelen over de levertijd, en die is keurig conform de claim van Coolblue (vandaag voor 23.59 besteld, volgende dag geleverd).

Assortiment
Hetzelfde product was op zich elders wel goedkoper te vinden, maar dan betaal je weer bezorgkosten. Ik vind het prettiger dat ik in 1 keer weet wat de kosten zijn. Je betaalt misschien meer voor het product, maar dan niets voor bezorgen. Dat is lood om oud ijzer, maar het komt transparanter over.

Aanbeveling
Ik heb geen enkele slecht ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
heb telefonisch contact opgenomen, omdat ik de wijze van levering niet kon aanpassen. vriendelijk geholpen en de medewerker wilde de bestelling wel voor mij plaatsen. Dit was uiteindelijk niet nodig, maar het aanbod was super!

Aanbeveling
snelle levering en goede telefonische service (ook op zondag)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hugosnellink 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De producten zijn super eenvoudig te sorteren en te vergelijken

Service
De levering was super snel!

Assortiment
Ze hebben niet alles, maar wel veel merken.

Aanbeveling
Coolblue is een super winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jurgen 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
gemakkelijk producten vergelijken
en het afronden van je bestelling is dat ook.

Service
ik weet niet hoe ze het klaarspelen, maar ondanks de staking bij bpost heb ik zondag net voor 20u besteld en maandag werd mij cool blue pakket al aangeboden. En geen minimum bedrag voor gratis verzenden? Of heb ik dat mis?

Assortiment
zeer ruime keuze, zelfs in verschillend prijsklasse.

Aanbeveling
algemeen zeer tevreden.

Extra toelichting
Dit alles mag eens gezegd worden. vanaf nu staat cool blue in mijn lijst van te bezoeken webshops

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis Colart 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel en correct de ideale resultaten. Duidelijk overzicht positieve en negatieve punten

Service
Vriendelijk, behulpzaam, perfecte service.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Snelle en perfecte service. Up to date voor levering. Al zeker nog hier kopen! TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kwaliteit 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het is even zoeken op de site naar het juiste product omdat in het zoek vak de juiste benaming ingevuld moet worden zoals Coolbleu deze heeft bepaald

Service
De levertijd is vlug en goed te volgen

Assortiment
Veel keus in de verschillende winkels op de site van Coolbleu

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment, veel keus, goede service

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dieter 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer duidelijke en eenvoudige site, erg gemakkelijke bestelling via paypay of bancontact.

Service
Zondagavond 19h besteld, maandagmiddag aan huis geleverd. Een uitstekende service, top! Keurig verpakt en degelijke producten!

Assortiment
Ruime keuze aan producten, prijzen zijn niet dé goedkoopste, maar ook zeker niet de duurste.

Aanbeveling
Ik raad iedereen aan om bij deze webshop te bestellen. Je krijgt waar voor je geld en de levertijden en opvolging van deze levertijden zijn gewoon prima! Menig webshop kan hier nog wat van leren...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

huishoudspullen 28-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Service
Ik hoor of zie nog altijd niets.
Verder weet ik er niets over te berichten.
Een vreemde winkel en nu moet ik dan maar zien of ik de pecunia kan terugvorderen op een of andere manier.

Assortiment
Veel praktische spullen

Extra toelichting
Ik heb mn bestelde rijstkoker nog steeds niet en ook nog geen nieuws hierover. Maar ik heb gisteren wel de bestelde vijzel ontvangen.

Review criteria:

Slecht
Goed

Reageer

Jan Jacobs 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Levering conform afspraak, maar trackingsysteem werkte maar tot 'klaar voor vertrek' en geen sms 30 min tevoren.

Assortiment
Echt ruime keus en brede prijspreiding

Aanbeveling
In verhouding tot andere ervaringen: uitstekende webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mauri R 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk duidelijk en gemakkelijk navigeren.

Service
Persoonlijk en menselijk!

Assortiment
Kan toch ietwat beter qua prijzen voor laptops.

Aanbeveling
Uitermate aanbevolen!

Extra toelichting
Ik was over het algemeen verassend tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jus 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is overzichtelijk, je hoeft niet te zoeken waar iets staat.

Service
In mijn geval, zondag besteld, maandag in huis. Super fijn! Ik heb ook contact gehad via Whatsapp, ze helpen je vriendelijk en reageren snel.

Assortiment
Ik was opzoek naar een Herschel tas en kwam bij Coolblue terecht, ik wist niet dat ze dat ook hadden. Het assortiment is dus groter dan ik dacht.

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel iedereen aan, Coolblue is betrouwbaar, vriendelijk en heeft een goede service. Al weet ik niet hoe het zit als je iets retour stuurt, maar dit kan bijna niet fout gaan bij hun.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindy 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Goede site,duidelijk. Ik had weinig tijd, maar zo gevonden wat ik moest hebben.

Service
Zondag bezorgen, pas op zaterdagavond besteld. Ideaal!

Aanbeveling
Groot assortiment, eenvoudig te vinden, duidelijke site.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

nuvi 55 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke uitleg bij de toestellen en vergelijken is eenvoudig.

Service
snelle levering zelfs op een gevraagde dag

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Snel en betrouwbaar; wat moet een mens meer hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K Arnoldus 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede website overzichtelijk, makkelijk bestellen zonder ingewikkelde codes ed.

Service
Supersnelle service

Assortiment
Voldoende en heel divers

Aanbeveling
Supersnelle levering en bezorging zonder bezorgkosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan van den Biggelaar 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vond gemakkelijk het door mij gezochte product

Service
Bestellen was gemakkelijk en levering heel snel

Assortiment
Enorm aanbod van goederen

Aanbeveling
Hoewel ik mijn bestelling op zondagavond pm 20.50 uur deed werd deze toch , volgens belofte , maandag middag afgeleverd . Ik vind dat zeker omdat het zondag was super .

Extra toelichting
Zal in de toekomst wanneer ik iets nodig heb zeker eerst bij Coolblue kijken . Ik ben zeer tevreden .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emilie 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product was zo gevonden

Service
Snelle levering. Werd goed op de hoogte gehouden van het proces.

Aanbeveling
Was voor het eerst maar ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JeanPierre Robbens 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime keuze die je van uit de luie zetel(wel achter de pc) kunt raadplegen

Service
Beloven wat ze doen.

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Niks negatiefs over te zeggen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alain 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke site, duidelijk process-verloop, mogelijkheid om betaling te doen met PayPal.

Service
zeer snelle levering, beste prijs

Assortiment
ik vind steeds wat ik zoek

Aanbeveling
Ruim assortiment + beste prijs + zeer snelle levering = ideale webwinkel !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Norbert 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Can hit je luie zetel

Service
Direct antwoord op je vraag

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Dicht bij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim Van de Paar 28-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Zeer gemakkelijke toegang via internet; een eenvoudige klik geeft je toegang tot alles wat je wil.

Service
Ik betreur dat de installatie van de frigo niet werd uitgevoerd, zoals beloofd bij de bestelling.

Extra toelichting
De verkopers beloven van alles, maar de leveringsploeg is daar Niet van op de hoogte!!!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jurgen 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig zoeken en bestellen

Service
Ze doen wat ze beloven.

Assortiment
Voldoende keuze.

Extra toelichting
Wederom een prima ervaring!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Supermakkelijke bestel- en betaalprocedure. En alles binnen handbereik.

Service
S'avonds besteld de volgende dag in huis. Luxer kan haast niet.

Assortiment
Alles wat ik nodig had was er tegen dezelfde prijs als bij de Bijenkorf drie dwaze dagen met korting. Waar het bij de BIJ uitverkocht was had CoolBlue de artikelen wel op voorraad.

Aanbeveling
Zie hierboven

Extra toelichting
Supersnelle levering, keurige bevestigingsmails.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

danielle 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
dinsdags begaf onze wasmachine het maar omdat we de rest van de week moesten werken online besteld. ik kon zelfs kiezen om hem op zaterdag te laten leveren!

Service
op de gekozen dag bezorgd!

Assortiment
ik heb veel wasmachines met elkaar kunnen vergelijken en ik was er snel uit wat ik wilde

Aanbeveling
fijne online shop. Je kan aangeven wat je wilt en wanneer en dit is geen probleem. oude wasmachine werd kosteloos meegenomen!

Extra toelichting
Al meerdere dingen bij coolblue besteld en keer op keer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mat 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Wordt constant op de hoogte gehouden bij elke vervolg stap.

Aanbeveling
Tot nu toe geen klachten dus geen reden om lager te beoordelen.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Mart 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk kiezen, makkelijk zoeken

Service
zelfs in het weekend binnen 24 h bezorgd, 2 keer na elkaar, dat is geen toeval.

Aanbeveling
Dit is hoe internet shopping moet werken. Heel snelle bezorging, lage prijzen, verzending uit NL of Belgie (niet uit UK of China), gratis verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martine 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk om producten met elkaar te vergelijken.

Service
Goed op de hoogte gehouden van de bestelling.

Assortiment
Veel keuze.

Aanbeveling
Veel keuze en makkelijk te bestellen met snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Cadeaubon gekregen door staking post (en pakje was toch nog op tijd geleverd).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en gemakkelijk.

Service
Goed

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Snelle behandeling.

Extra toelichting
Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toine ten Broeke 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website en kan mijn voorkeursartikelen er gemakkelijk uitfilteren. Makkelijk besteld op zaterdagavond en de volgende dag op zondag(!)middag ontvangen.

Service
Boven verwachting snelle levering.

Assortiment
Prima assortiment, vind meestal wat ik zoek.

Aanbeveling
Website is duidelijk en er is veel achtergrond informatie aanwezig. Levering is altijd erg vlot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Coolbleu 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site

Service
zeer goed

Assortiment
zeer goede keuzemogeljkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bear1982 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen gaat heel makkelijk met veel betalingsmogelijkhede.

Service
Je wordt goed geïnformeerd over de status van je bestelling.

Assortiment
Er is ruim voldoende keuze.

Aanbeveling
Alles is gewoon duidelijk en goed geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wouls 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
mooie overzichtelijke website met aankoophulp

Service
aankoophulp, snelle levering, contactcentrum,...

Assortiment
ruim assortiment onderverdeeld in verschillende deel-websites. Makkelijk en overzichtelijk.

Aanbeveling
Zo zouden alle webwinkels moeten zijn. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wobje 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles is makkelijk te vinden

Service
vandaag besteld en de volgende dag in huis, super

Assortiment
prijs kwaliteit verhouding is oke

Aanbeveling
goede winkel, niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jinneroos 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpele overzichtelijke webshop

Service
Snelle nette service

Assortiment
Veel producten

Aanbeveling
Coolblue is een fijne winkel, net personeel als er iets misgaat en ze denken een beetje verder qua servicegerichtheid. Denk aan een persoonlijk kaartje en de doos (die hergebruikt kan worden).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hennie Stet 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de site heb ik mijn bestelling gedaan.Ik Han snel gevonden wat ik wilde.
Het was allemaal heel duidelijk !!

Service
De levertijd is nagekomen.

Assortiment
Na op verschillende sites te hebben gekeken was dit de laagste prijs.
Fantastisch !!!

Extra toelichting
In de toekomst zal ik niet eerst op andere sites gaan kijken omdat het hier het goedkoopst is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

printer 28-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Service
Heb extra betaald voor aflevering op bepaalde tijd. Vervoerder heeft zich daar totaal niet aan gehouden. Ik heb dus betaald voor service die ik niet heb gekregen. Een dag ná de aflevering nog een mail gekregen om een nieuwe afspraak te maken om dat ik niet thuis was? Huh?

Extra toelichting
De winkel is prima. Het transport moet echt veel beter.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Toon meer reviews