coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3432 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marc J 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Shoppen kan op elk uur van de dag. Overzichtelijke webinterface en competitieve prijzen.

Service
Snelle levering en positieve ervaring met vorige aankopen. Doen niet moeilijk bij omruiling of herstelling.

Assortiment
Gevonden wat ik zocht. Niet alle merken, maar de keuze is voldoende ruim.

Aanbeveling
Betrouwbare webwinkel met competitieve prijzen en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk afrekenen, klantvriendelijk en
WebshopWebshop is zo gemaakt dat het goed overzichtelijk is voor wat je zoekt.

Service
Je kan zelf bepalen wanneer jouw product word geleverd, zelfs op zaterdag en Zondag. product niet goed? Ze doen niet moeilijk om te retourneren

Assortiment
Veel keus in allerlei producten zoals Beeld en geluid,Speelgoed en Games, Etc.

Aanbeveling
Over alles vind ik het een fijne winkel je krijgt snel en vertrouwd jouw pakket binnen wanneer jij zelf wilt en zijn er mooie aanbiedingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DieterG 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website is heel duidelijk, je kan makkelijk producten met elkaar vergelijken. Er worden goede suggesties gedaan voor bundels die bij je product horen.

Service
Heel goed. Heldere communicatie over je bestelling en levering. Daags nadien gratis geleverd indien voor 23u59 besteld!

Assortiment
Ruime keuze van producten. Zowel grote als kleine merken komen aan bod.

Aanbeveling
Topwinkel en top uitgevoerd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurence 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gebruiksvriendelijke website en snelle levering

Service
Sms om te verwittigen dat pakje klaar is om te versturen vond ik een leuke service.

Aanbeveling
Zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ivr 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is heel handig in gebruik met goede productinformatie en vergelijkingsmogelijkheden tussen vergelijkbare producten, betalen via paypal, snelle levering. Alles reuzemakkelijk!

Service
Eigenlijk nog nooit dienst na verkoop service nodig gehad dus meer kan je je niet wensen :)

Assortiment
Heel ruime keuze en bijna altijd in stock

Aanbeveling
Vooral de snelle levering vind ik top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website, makkelijk bestellen.

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
'Prijs en product prima in orde.

Aanbeveling
Het is niet de eerste keer dat ik wat bestel bij CoolBlue en het zal ook niet de laatste bestelling zijn !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LC 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super gemakkelijk, handig en t werkt altijd !

Service
Simply the best !

Assortiment
Voldoende ruime keuze die nog steeds groter wordt !

Aanbeveling
Aan iedereen die ik ken beveel ik deze winkel / service aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter debrouwere 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
als je iets niet vind, gewoon de zoekfunctie en hop... daar is het...

Service
kopen, betalen en de dag erna geleverd, en je moet je huis niet uit...

Assortiment
sommige dingen zijn vlug uit het assortiment

Aanbeveling
gemakkelijk kopen zonder zorgen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alex 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website is duidelijk, en er is geen verplichting voor een vaste account.

Producten worden goed beschreven, met positieve en negatieve punten duidelijk uitgelicht.

Er is voldoende keuze in betalingsvormen en deze zijn gemakkelijk te gebruiken.

Service
De beloofde levertijd was de dag na de bestelling, maar de levering gebeurde een dag later.

Voor de rest geen problemen ondervonden.

Assortiment
Assortissement is heel uitgebreid, en er is een goede beschrijving van de producten.

Aanbeveling
Gemakkelijk te gebruiken, en ruim assortissement.

Geen echte problemen ondervonden, wat positief is maar daardoor kan ik wel niets zeggen over de retourservice of probleemoplossing, dus hier is geen rekening mee gehouden bij deze review.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Een voorbeeld van on line shoppen 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
top !

Service
levertijd zoals belooft ,en gratis ,ook weer top!

Assortiment
zeer ruime keuze en duidelijke info betreffende het product

Aanbeveling
kan niet misgaan !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luc 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goede website, maakt het zoeken en vergelijken van prijzen eenvoudig door goede indeling

Service
's avonds bestellen en de volgende ochtend geleverd

Assortiment
ik heb alleszins gevonden wat ik nodig had binnen mijn vooropgesteld budget

Aanbeveling
niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen Baert 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
In een handomdraai is het besteld

Service
snel, heel snel

Assortiment
Ruime keuze in wat ik zocht

Aanbeveling
Tja, is gewoon superhandig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Geleverd op de gevraagde dag

Service
Nog nooit één enkel probleem gehad.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Zeker doen.

Extra toelichting
Niet tevreden over de laatste levering. Er was niemand thuis toen het pakket werd afgeleverd dus werd het pakket achter gelaten in onze garage. Die gesloten maar niet op slot was. Net iets te veel service....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter Deneyer 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super makkelijk te bestellen. Klik, klik, klaar!

Service
Ik heb nog nooit moeten gebruikmaken van de retourprocedure, dus daar kan ik niet verder op ingaan.
Product besteld om 21h savonds, 12 uur later lag dit in mijn postkantoor op mij te wachten! Geweldig gewoon!

Assortiment
Zeer uitgebreid, zou me verwonderen moest je niet vinden wat je zoekt...

Aanbeveling
Iedereen die ik ken zou ik aanraden om bij CoolBlue klant te worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lamyae Boulahrouz 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De tv is snel bezorgd dus goeie service

Service
Juiste tijd binnengekomen

Assortiment
De tv was op voorraad, ik kon deze tv ergens anders niet snel vinden en bij jullie wel.

Aanbeveling
Snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sampers 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk aanbod, goede vergelijkingsmogelijkheid.

Service
Gewoon zoals het hoort. Alleen de samenwerking met bpost vind ik minder. Liever een koerier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

René 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke site en om te bestellen.

Service
Laats had ik een solar buitenlamp die na enkele weken niet meer laden. Na een telefoontje kan ik de lamp gratis retour zenden voor reparatie. 3 dagen later bezorgde ze me een nieuwe lamp.

Assortiment
Zeer ruime keuze.

Aanbeveling
Hun doen wat ze zeggen geen gezeur achteraf. Volledig betrouwbaar.

Extra toelichting
Alles wordt keurig en op tijd afgeleverd. Zelf heb ik een postkantoor om de hoek. Daar laat ik mijn spullen afleveren hoef ik daar niet voor thuis te blijven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JariffElHoffmanni 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
site werkt goed, geen gedoe bij het account aanmaken en het bestellen van producten.

Service
Altijd telefonische service beschikbaar, twee weken lang bedenktijd en mogelijkheid op product te retourneren, standaard twee jaar garantie en altijd vriendelijke mensen aan de telefoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke website

Service
snelle levering

Assortiment
voldoende

Aanbeveling
Goede webshop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Axel 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Easy-to-use website, clear and smooth.

Service
Fast and efficient.

Assortiment
I didn't find everything I want, but the shop still has a lot of items.

Aanbeveling
Easy ordering, good prices and very fast deliveries are major arguments when it comes to recommend a shop!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Janneke 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op zaterdag besteld en op zondag al bezorgd, dat vindt ik klasse

Service
Levering zoals afgesproken.

Assortiment
Aanbod overweldigend en prijsstelling zeer goed.

Extra toelichting
Zeker een webwinkel om vaker te bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gorp 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke informatie

Service
snelle en correcte levering

Assortiment
voldoende

Aanbeveling
snelle levering en correcte afhandeling

Extra toelichting
geen nederlandse talige gebruiksaanwijzing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BartG 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk en heel snel

Service
zeer snel en goed

Assortiment
grote keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luc 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer overzichtelijk

Service
stipt en perfect

Assortiment
prima

Aanbeveling
gewoon top !!!!

Extra toelichting
yep, Dit wilde ik nog effe kwijt. Rij je naar huis van je werk en om 22.00u hoor je het nieuws op MNM. De post staakt morgen,maar de pakketjes van jawel COOLBLUE ( lees; mooie reclame ) zullen wel geleverd worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Boonen 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer overzichtelijke website, enkel zijn soms niet alle specs beschikbaar voor een bepaald product

Service
Betrouwbaar en zeer goede service

Assortiment
Ruim assortiment van producten

Aanbeveling
Zeer goede webshop in het algemeen

Extra toelichting
/

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lorenz 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles vlot te vinden

Service
vlotte bestelling

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
top site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yanick 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Doet wat beloofd word

Assortiment
Van goedkoop nar duurdere producten een ruime keuze voor elke portefeuille

Aanbeveling
maakt de verwachting waar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dirk vermeir 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel duidelijke en uitgebreide informatie over het eventueel aan te kopen produkt

Service
Je kan bijna op elke mogelijke manier , uw eventuele mogelijke problemen , oplossen met Hulp van cool bleu

Assortiment
Heel veel keuze !!

Aanbeveling
COOL BLEU is misschien juist niet de goodkoopste....maar de service en gebruiksgemak, alsook de betrouwbaarheid van aflevering is een zekerheid!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yannick 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site. Alle keuze. Geen gerij meer naar de winkel volgende dag aan huis geleverd

Service
Effectief volgende dag geleverd!!

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Meer keuze dan gewoon in de winkel en gratis volgende dag in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Van Hove 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanachter de Pc of laptop bestellen en het juiste artikel krijg je geleverd TOP

Service
Snelle service en betrouwbaar zoals op de site gemeld

Assortiment
Teveel om op te noemen over het assortiment

Aanbeveling
Zeker de moeite waard, ikzelf ben een tevreden klant

Extra toelichting
Doe zo voort !!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mevrouwE.J. 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijke site

Service
Het product meteen de volgende dag ontvangen.
Ik had echter zelf het verkeerde product besteld. Heb het heel makkelijk kunnen retourneren en binnen twee dagen had ik het geld teruggestort gekregen op mijn rekening. Zo durf je nog wel eens iets bij ze te kopen wat wat duurder is. Voor het geval er iets mee is, loop je daar geen risico.

Assortiment
Er is genoeg

Aanbeveling
Zie mijn ervaring met het retourneren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico Lowis 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de website een duidelijk en volledig overzicht van de producten, promoties, leverings- en betalingsafspraken.

Service
Vlotte levering. Je wordt vanaf je bestelling via mail geïnformeerd over de stappen/acties die er het gevolg van zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veerle 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
De dag van levering kreeg ik 's ochtends een mail in welke tijdspanne ik de koerier kon verwachten. Een half uur voor de levering kreeg ik een sms. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peggy 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel, eenvoudig en onmiddellijk de juiste sporthorloge gevonden

Service
had dit supersnel nodig voor een verjaardag en is perfect gelukt :-)

Assortiment
overzichtelijke en duidelijk

Aanbeveling
een topper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruedi 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik moest enkel een bestelling plaatsen de rest werd allemaal voor mij gedaan

Assortiment
Groot aanbod met de laagste prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles ging vlotjes.

Service
Uitstekende service.

Assortiment
Ruime keuze aan producten.

Aanbeveling
Zoals gewoonlijk top en betrouwbaar.

Extra toelichting
Doe zo verder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneleen 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
de dag van levering mogen kiezen is super!

Service
uitstekend, geen moeilijkheden

Assortiment
Alles kan beter en meer, dit is geen kritiek

Aanbeveling
ik beveel ze aan mijn vrienden, zeker op vlak van electronica

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Lenmar Helix 11000 mAh 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Iemand had mij het product aangeraden en in een mum van tijd kon in het ook op de website vinden en bestellen

Service
Levertijd was perfect!

Assortiment
Zéér snelle levering, super !

Aanbeveling
Online bestelling, goede reviews, super snelle levering, beter kan volgens mij niet.

Extra toelichting
Bij het traceren zal ik het product staan bij vertrokken om 8u en om 10u30 was dit reeds bij mij. Volgens mij was dit ietsje minder correct (mogelijks bij notering in het systeem), ik kon dus ook niet zien wanneer het ongeveer ging toekomen. Het product zelf: ziet er goed uit, al 2 keer smarthphone mee opgeladen en denk dat hij 4 keer opladen aankan. Super, ge weet maar nooit wanneer je batterij plat is en je geen oplaadpunt in de buurt hebt! Aanrader dus! Minpuntje: tot op heden geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Conny 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles is overzichtelijk gerangschikt

Service
snelle levering / snelle website

Assortiment
alle onderdelen steeds op voorraad

Aanbeveling
prima service !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram Stevens 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
altijd de volgende dag geleverd en zeer goede service!

Service
altijd vriendelijk en zeer behulpzaam!

Assortiment
zeer veel te vinden en ik ga er zeker nog bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gina Peeters 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker van thuis uit bestellen

Service
voor 24u besteld = morgen geleverd, leuk toch

Assortiment
ruim assortiment aan de juiste prijzen

Aanbeveling
doe zo verder

Extra toelichting
Steeds leuk bestellen bij coolblue en probleemloos geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website werkt goed, het bestelproces verloopt transparant en snel.

Service
Levering zoals beloofd, netjes verpakt. Ik kreeg een sms en mails dat het onderweg is. Ook heeft Coolblue nog een stukje humor in het proces verwerkt (zelf ervaren). Niet alleen alles keurig geleverd, maar met een glimlach op mijn gezicht de verpakkingen geopend.

Aanbeveling
Ik kan niets bedenken wat beter zou kunnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kristof 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk overzicht bij produktkeuze, snelle afhandeling bij betaling.

Service
Correcte levering.

Assortiment
Compleet basis assortiment van verschillende merken.

Aanbeveling
Goede klantenbinding ook na verkoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy Alberts 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Mooie duidelijke webshop.

Service
Full service! Mijn droger werd geleverd uitgepakt en geïnstalleerd. De verpakking werd zelfs weer meegenomen. Top!
Voor 23:59 besteld, volgende dag al in huis, echt geweldig!

Assortiment
Niet alle merken zijn op voorraad, maar zeker genoeg.

Aanbeveling
Duidelijk, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Koen 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
eerlijke en duidelijke vermeldingen op de site

Service
bij t product dat ik zocht stond correct vermeld dat t niet op voorraad was, ik ging een mail krijgen wanneer wel, en kreeg die mail ook twee dagen later. mijn bestelling werd in minder dan 24u geleverd.

Aanbeveling
eerlijke en heel correcte goede dienstverlening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boodts 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke website

Service
zoals beloofd: nelle afhandeling bestelling, levering stipt

Assortiment
geen aanbieding van filters voor camera (bescherming lens)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zondag besteld vanuit de zetel voor TV, maandag geleverd.

Service
Geen enkele opmerking.

Assortiment
Zeer ruim aanbod.

Extra toelichting
Jammer dat De Post niet meewerkt. Een pakje dat niet afgeleverd kan worden (even het huis uit) kan pas de volgende dag na 10u30 opgehaald worden bij De Post. Toch echt niet meer van deze tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kris meeuwesen 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
heel simpel en gemakkelijk

Service
kan moeilijk beter

Assortiment
kan altijd beter maar heb mijn keuze zeker gevonden

Aanbeveling
super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

EBW 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
's avonds besteld en de volgende dag in je bezit. Super.

Aanbeveling
Snel en betrouwbaar en keurig verpakt.

Extra toelichting
Volgende keer weer via coolblue

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KJR 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Doordat voorselecties kunnen worden opgegeven ben je snel bij het artikel dat je zoekt.

Service
Zoals beloofd; op tijd geleverd.

Assortiment
Ruim.......

Aanbeveling
Omdat ik als consument mag verwachten dat leveranciers hun beloften nakomen geef ik een 8. Het afhandelen van een klacht heb ik nog niet meegemaakt, maar dat zou kunnen leiden tot een 10.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews