coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2218 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan De Moor 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Snelle site, eenvoudig menu, logisch verloop

Service
Snel geleverd conform beschrijving op site, correct verpakt, track & trace OK.

Aanbeveling
Correcte webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elvira 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smit 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Is klein en handig in gebruik
Vooral in de trein of bus met je laptop, heb je toch een muis bij je.

Service
Gewoon top
Ze zeggen 1 dag en dan krijg he hem ook gewoon niks aan op te merken.

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Je hebt eigenlijk alle technische apparaten en in verschillende prijs klasses

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jello 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website is duidelijk. Eerst je categorie terug vinden tussen de grote lijst, maar hierna kom je op een losse webshop met allemaal related producten, waarbij je eenvoudig kan filteren op de gepaste en relevante filters. Hierna is het kinderspel om het ideale product terug te vinden en met elkaar te vergelijken.

Service
Zeer snelle respons via Twitter, wat het handig maakt als je toch nog een vraagje hebt.

Assortiment
Grote assortiment met hun vele verschillende `webshops`. Dankzij deze verschillende webshops blijf je gelukkig op een shop met enkel gelinkte producten waarop je mooi kan filteren, geen knuffels tussen harde schijven bv ;)

Aanbeveling
Snelle levering, goede opvolging, duidelijke facturatie, betalingsmethodes. Tip top!

Extra toelichting
Ook qua Garantie beleid tip-top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bram 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
bij het minste of geringste meteen goede en directe hulp. snel antwoord en oplossingen waarvan je bij andere webshops maar van kan dromen. af en toe betaal je net een paar euro's meer, maar qua service krijg je dan ook wat.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Eierkoker 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Altijd op tijd geleverd volgens afspraak die op hun site wordt gemeld,en dat de retour service altijd prima is geregeld.van mijn kant totaal geen problemen, prima service ,ook van de klantenservice.

Assortiment
Het meeste hebben ze.

Aanbeveling
Goede assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ted 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gebruiksvriendelijk, vlot verlopend, heel makkelijk om producten te vergelijken

Service
gevoel an veiligheid en aandacht naar de klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elsjeb 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
zeer gemakkelijke keuzehulp met veel aan te vinken specificatiess

Service
Alle problemen (als die er al zijn) worden onmiddellijk opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel bestellen

Service
snel bezorgd

Assortiment
zeer divers

Aanbeveling
prima

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Stekeltje 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website geeft voldoende informatie, en je weet dat iets in voorraad is en écht de volgende dag in huis...

Assortiment
Groot aanbod en goed te vergelijken

Aanbeveling
Totnutoe alleen maar goede ervaringen gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanny 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig en snel !

Service
Naar mijn idee, is de service TOP!

Assortiment
Ruime keuze. Al was mijn keuze al gemaakt vóór ik jullie site bezocht :)

Aanbeveling
Juist omdat er zoveel keuzemogelijkheden zijn én de site zeer overzichtelijk is, beveel ik de site zeker voor iedereen aan.

Extra toelichting
Bezorging was snel en op de door jullie doorgegeven tijd. Bezorger was vriendelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan De Backer 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles prima

Service
alles in orde

Assortiment
uitgebreid

Extra toelichting
Misschien nog een laagste prijsgarantie?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel overzichtelijke site en alles kan via PayPal zonder bijbetalen

Assortiment
Ze hebben van alles wat

Extra toelichting
Snelle levering, snelle verzending, kortom, sneller dan dit wordt het niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SPEEDALFO 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
DUIDELIJKE WEBSITE EN GEMAKKELIJKE BESTELPROCEDURE

Service
PERFECT

Assortiment
ZEER UITGEBREID AANBOD

Aanbeveling
GEWOON GOED EN GEEN SCHRIK OM AAN TE BEVELEN

Extra toelichting
WEBSITE OK BESTELLEN OK VERZENDING EN OPVOLGING DAARVAN OK EN PRODUCT ZOALS BELOOFD EN VERWACHT WAT WIL JE NOG MEER

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon uitzoeken,bestellen en de volgende dag perfect geleverd

Service
Vriendelijke service,alles volgens de belofte op de site

Assortiment
Alles aanwezig, op voorraad perfect!

Aanbeveling
Gewoon goed geregeld. Al meerdere malen wat besteld en nog nooit een slechte ervaring gehad

Extra toelichting
iPhone 6s gekocht. Zelfs goedkoper als bij de Vodafone winkel en betere service.als ze hadden geweten dat mijn simkaart aangepast moest worden hadden ze dat volgens mij ook nog geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dezour 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer goede winkel en zeer gemakkelijk te bestellen

Service
Vraag snel beantwoord

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hilde Pattyn 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk overzicht van producten. Mooie packs die aangeboden worden.

Service
Enthousiaste vriendelijke helpdesk!

Assortiment
Wat een ruime keuze!

Aanbeveling
Alles in één en superservice!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk van laarhoven 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gewoon goed

Service
klasse

Assortiment
je kunt er gewoon alles krijgen wat wil een mens nog meer

Aanbeveling
alles is gewoon super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MJ van Kessel 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Als er iets gezocht moet worden met elektronica, dit is de site!
De keuzehulp is zeer effectief

Service
Product volgens afspreek volgende dag in huis

Assortiment
ruim assortiment en keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem Jan 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk vergelijken en bestellen

Service
Sms en mail met voortgang bestelling. Erg handig

Assortiment
Brede keuze obv prijs en merk

Extra toelichting
Plug and play via WPS set-up.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reinia Schot 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
op je gemak op de pc alles bekijken, goede uitleg bij alle producten.

Service
nette snelle afwikkeling

Assortiment
ik heb nog nooit zoveel stofzuigers kunnen beoordelen.

Aanbeveling
makkelijke keuze voor iedereen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

saskia 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je geeft een merk aan ,in dit geval een fotocamera en de site zoekt er passende tasjes bij

Service
Snelle keurig verpakte leverinf

Assortiment
Veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijk en snel gevonden wat ik zocht

Service
De levering was één dag later toegekomen dan voorzien

Assortiment
goeie prijs - kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jaamkar 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke beschrijving van de producten. Snelle afhandeling.

Service
Levering de volgende dag in huis. Enig puntje voor een verbetering is dat je zou kunnen weten rond welke tijdszone ze zouden leveren. Dit bestaat reeds bij andere online verkopers.

Assortiment
Voldoende producten in huis. Meestal zijn de prijzen de goedkoopste t.a.v. andere online aanbieders, maar vergelijken blijft de boodschap.

Extra toelichting
Altijd een goed gevoel bij Coolblue als ik iets aankoop of rondkijk voor een bepaald product. Via online kom je Coolblue op verschillende manieren tegen, slim bekeken :)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Albert 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De Web werkt perfect
Verschillende Betaal mogelijkheden zoals met Bankkaart en veiligheid module
Klaar en duidelijk

Service
Besteld op Zaterdag geleverd op Zondag

Assortiment
Had niet gedacht dat ik het Product gemakkelijk kon vinden en in Voorraad !

Aanbeveling
Alles verloopt Correct en vlot

Extra toelichting
Gsm Contact met degene die het Pakje komt leveren 01u00 op voorhand Dat zou de Top zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dieudonné 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
bestellen en betalen met paypal. supersnel en makkelijk

Service
dienst na verkoop zou sneller kunnen antwoorden

Assortiment
veel keus

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

NONNA 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
internet, vergelijkingen kunnen doen... dat kan je niet in een winkel !

Service
alles verloopt zoals gepland en beloofd ! super !

Assortiment
meer keuze in de webwinkel.

Aanbeveling
alles prima verlopen.

Extra toelichting
HOPELIJK BEN IK VAN MIJN AANKOOP EVEN TEVREDEN ALS VAN COOLBLUE.MAAR KAN HET MAAR EERST UITTESTEN NA ONS VERLOF

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rony 30-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,3

Gemak
Artikel is zeer makkelijk te vinden om daarna te kunnen vergelijken met andere gelijkaardige voorwerpen. Handig.

Service
Snelle levering een spoedig gebruik van een artikel.

Assortiment
Handige tool om artikelen te vergelijken.

Extra toelichting
Aanrader voor snelle gebruikers van aangekochte artikelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

carmen serban 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel beste service online.

Service
superrrrrrrrr.

Assortiment
alles vinden.

Aanbeveling
superrrrr winkel en rap

Extra toelichting
ja

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Hoe makkelijk kan het zijn: 's avonds je hoesje voor je nieuwe telefoon bestellen en de volgende dag in je brievenbus! !

Service
Alle fases van je order worden snel per email gecommuniceerd.

Assortiment
Alle artikelen goed in beeld gebracht en volop keuze.

Aanbeveling
Al een paar zeer goede ervaringen met Cool Blue.

Extra toelichting
Een webstore waar je graag nog eens terug kom.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Van Beirendonck 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel en overzichtelijk

Service
vriendelijk en attent personeel (bij aflevering)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maureen Leidelmeyer 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Mijn laptop was binnen een dag binnen.

Assortiment
Er was genoeg keuze aan laptops waar ik naar opzoek was.

Aanbeveling
Ze houden je goed op de hoogte en bezorgen heel snel.

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden met mijn laptop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wietske 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk, snel, gemakkelijk.

Service
Ik ben goed op de hoogte gehouden via email van de status van de laptop. Hij was erg snel binnen!

Assortiment
Deze heb ik weinig bekeken omdat ik precies wist wat ik nodig had. Er waren wel veel hoezen, toetsenborden etc. die bij het tablet pasten.

Aanbeveling
Goede ervaring gehad, heel snelle bezorging en netjes op de hoogte gehouden.

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

fackbvba 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zou niet weten hoe het makkelijker kan

Service
Zou niet weten hoe er nog meer service geleverd kan worden

Assortiment
Kon alles vinden wat ik zocht

Aanbeveling
Zou niet weten hoe het beter kan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michele 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
was meteen geregeld

Service
geen problemen

Assortiment
Enkel naar het nodige artikel gezocht dus geen totaalbeeld

Aanbeveling
heel vlot!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

FVD 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Artikel kiezen. Vraag stellen via facebook. Binnen het half uur antwoord gekregen. Op zaterdagavond! Besteld. Geleverd. Punt.

Service
Bij levering bleek dat degene die mijn vraag beantwoord had, zelf fout geïnformeerd was. Dat was een minder puntje, maar de afhandeling nadien gaf blijk van topservice. Het was (van mijn kant) lastig om het artikel nog terug te sturen maar alles is in een half uurtje tijd opgelost geweest via een commerciële geste. Top !

Assortiment
Keus genoeg.

Aanbeveling
8. Prijzen zijn niet de laagste maar de service is ook veel waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Daf 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
's avonds laat besteld , binnen een half uur terug gebeld en afleverafspraak gemaakt.

Service
Telefonisch te woord gestaan doorganisatie een vriendelijke meneer die kennis hadden van zaken.

Assortiment
Zeee ruim aanbod en nog goedkoop ook!!

Aanbeveling
Aanrader. Eerlijke en betrouwbare winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site met voldoende productinformatie.

Service
Direct een bevestigingsmail ontvangen en een sms bericht. Daarnaast een melding gekregen van Coolblue toen het pakketje was bezorgd maar er niemand thuis was.

Assortiment
Van alle soort producten en merken zijn voldoende alternatieven aanwezig.

Aanbeveling
Goede en l euke winkel waarbij service en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ronny 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel en correct

Service
goede bediening

Aanbeveling
gewoon top

Extra toelichting
opgelet met kleine pakketten die via Bpost komen stoppen dit soms in de brievenbus wat niet altijd even veilig is !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sanne 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Bestelling wordt snel afgehandeld en product is lekker snel in huis.

Service
Niets aan te merken

Aanbeveling
Makkelijk, snel en groot assortiment en vaak de beste prijs

Extra toelichting
Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene van den Oever 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het is heel gemakkelijk zoeken, vinden wat je nodig hebt en bestellen

Service
Ik ben continue op de hoogte gehouden van de levering van mijn bestelling en de aflevertijd klopte exact. Afspraak is afspraak zo blijkt!

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Het was mijn allereerste maar zeker niet mijn laatste bestelling. Uitstekend bestelgemak, mooie extra service dat je bestelling dezelfde dag kan worden geleverd tegen een kleine vergoeding en uitstekende communicatie tav de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen door artikelnummer in te geven

Service
Snelle levering en waar kunnen maken. Zaterdagavond besteld en zonder geleverd. Top service!

Aanbeveling
Zeer snelle levering en afwikkeling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marin 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik heb geen account aan hoeven maken om te bestellen. Ik heb geen nieuw wachtwoord om te onthouden, maar wel alle gewenste mogelijkheden.

Service
Ik heb een Polar Loop gekocht. Een geweldig apparaat, maar ik had het op maat knippen van het bandje verprutst. Het is een service van Polar om het apparaat dan te vervangen, maar de klantenservice van coolblue maakte het gemakkelijk. * Het product kon in de eigen doos terug gestuurd worden.
* Mijn man kon het gesprek voor mij voeren.
* De helpdeskmedewerker kende het polar loop garantie voor de armband niet. Hij heeft het geverifieerd en vervolgens ook doorgegeven aan zijn collega's. Een mooi voorbeeld van een lerende en alerte service afdeling.

Assortiment
Ik heb kunnen vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
* Service was prachtig.
* Veel en duidelijk op de hoogte gehouden via email.
* Duidelijke richtlijnen.

Extra toelichting
Het was mijn eerste kennismaking met dit bedrijf, een erg prettige kennismaking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

berryscholtens 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Door gebruik te maken van verschillende domeinnamen is het erg overzichtelijk.

Service
Perfect op de hoogte gehouden via email en sms. Ook het filmpje wat er gebeurt na je bestelling is top.

Assortiment
Alles onder 1 dak

Aanbeveling
Coolblue kan niet beter, zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Henkens 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
was heel gemakkelijk om een bestelling te plaatsen, had voordien een heel slechte ervaring

Service
ik vond het fantastisch om op de hoogte gehouden te worden van het verloop van de bestelling en de levering

Assortiment
ik vond onmiddellijk wat ik nodig had

Aanbeveling
Besteld op zaterdag en zondag voormiddag was ik al in het bezit van mijn bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DavyIPS 30-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
Goed overzicht en vergelijk

Service
Snelle en gerichte service

Assortiment
Veel keuze, zelfs wat je bij andere webwinkels niet vindt

Extra toelichting
Super ervaring!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kevin 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De gemakkelijkste manier van winkelen die de wereld te bieden heeft.

Service
Na bestelling even contact opgenomen met de klantendienst vanwege een onduidelijkheid, zeer goed en snel geholpen en nadien is alles ook zeer snel afgehandeld, pakket werd 's anderendaags 's middags al aangeboden.

Assortiment
Het assortiment was zeer uitgebreid en er was een ruime keuze voor het type product dat ik zocht.

Aanbeveling
Ik kan deze winkel zeker aanbevelen aan ieder die het wil horen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raf Heyndrickx 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je krijgt wat beloofd wordt.
Niks meer ... niks minder

Service
De levering was wat later dan beloofd, maar waarschijnlijk zat de staking van BPost daar voor iets tussen.

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik zocht ... dus dat is dik ok.
Een aantal zaken zijn gewoon nog niet beschikbaar in België blijkbaar. Hopelijk krijg ik inderdaad een mailtje van zodra die dingen wel beschikbaar zijn.

Aanbeveling
Heel gemakkelijk om iets te bestellen. Je zoekt in de catalogus tot je gevonden hebt wat je wil. Het assortiment is bijzonder uitgebreid.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Steven Sagman 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het zoeken en bestellen van een product is zeer eenvoudig en kan in een munt van tijd gebeuren !

Service
Via mail of telefoon, het maakt niet uit. Alle vragen worden onmiddellijk of zeer snel beantwoord. Wat een service !

Assortiment
Uitgebebreid en eenvoudig om de juiste keuze te kunnen maken !

Aanbeveling
10/10. Ik heb niets op aan te merken, alles is vlot en perfect verlopen. Hopelijk blijven jullie het werk op dezelfde lijn voort te zetten. In ieder geval tot binnenkort !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maris 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudig snel bestellen en betalen.

Service
Alle afspraken komen ze na (zelfs de post gooit geen roet in het eten)

Assortiment
Alles wat ik zoek, kan ik er - vaak gunstig geprijsd- vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews