coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42300 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3462 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Madelon 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
uitgebreide keuzemogelijkheden

Service
prima

Extra toelichting
Prima zo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoel lekker makkelijk dus

Service
Beloofde service maken ze waar

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Heb niets negatiefs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima overzichtelijke site en bestelgemak

Service
Snelle levering en goede communicatie t.w. informatie m.b.t. de levertijd

Assortiment
Kan bijna alles vinden wat ik zoek. Nuttige product reviews. Prijsstelling is concurrerend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Levi Roest 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gewoon Goed.

Service
Super! Dit is het gewoon helemaal!

Assortiment
Kan beter.

Aanbeveling
Echt goed en mooi!

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mario 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snelle levering

Service
alles zoals beloofd

Assortiment
genoeg

Aanbeveling
Zeer goede webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Christine 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime keuze
Duidelijke uitleg plus zicht bij het artikel dat je zoekt/wilt aanschaffen

Service
Snelle en zeer correcte levering

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Ben zeer tevreden over keuze aanbod, beschrijving bij de artikelen, prijs kwaliteit verhouding en zeer zeker de levering en plaatsing van het gekochte artikel.
Daarbij wordt je ook nog eens op de hoogte gehouden hoe laat je het artikel kunt verwachten, erg prettig en klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Supersnel en uitgebreid gamma artikelen!

Service
Supersnel en doen ook echt wat ze beloven!

Assortiment
Uitgebreid gamma, dat kunnen traditionele winkels niet allemaal uitstallen.

Aanbeveling
Wie dit nog kan overtreffen heeft een harde noot te kraken.

Extra toelichting
Ik denk dat ik reeds alles vernoemd heb. Maar ik ben alvast een overtuigde en tevreden klant. Die als de tijd rijp is zeker weer zal kopen bij Coolblue .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

seppe clijsters 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is makkelijk vindbaar en de prijzen zijn voordeliger dan op andere sites.

Service
Producten kunnen worden teruggestuurd zonder problemen.

Assortiment
Zo goed als alles is vindbaar op deze site.

Aanbeveling
Ik zou het niet beter kunnen.

Extra toelichting
Doe zo verder!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter schuiling 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Online bestellen is uiterst gemakkelijk en zeer klantvriendelijk. Bij een garantie geval doen ze niet moeilijk en de service is supersnel

Service
Supersnel

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sing 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijke en prettige user interface, binnen een paar klikken allemaal geregeld

Service
Ben bekend met Coolblue, altijd een goede service.

Assortiment
Goed assortiment, maar denk het goed is voor Coolblue om in de toekomst het assortiment uit te breiden.

Aanbeveling
Alles prima geregeld en lekker snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Henk 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen een dag thuis bezorgd

Service
Ik wilde een uitbreiding van mijn Gigaset C620A duo en heb telefonisch advies gevraagd en werd zeer vriendelijk en duidelijk geholpen bij de juiste keuze

Assortiment
Er waren verschillende dectelefoons en met hulp van de klantenservice was de goede keus snel gemaakt.

Aanbeveling
Altijd behulpzaam bij vragen.

Extra toelichting
Geen.Zo doorgaan nu ik weet waar ik goed mijn artikelen kan kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede duidelijke website met een goede productomschrijving

Service
voor 23:00 uur besteld is de volgende dag in huis

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad Burgers 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke web side ,makkelijk kezen .

Service
snelheid van bestellen naar afleveren .

Assortiment
Groot erg groot met bij iedere product categorie veel verschillende prijsklassen .

Aanbeveling
Betrouwbaar en goed gesorteerd .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GeA 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede en voldoende zoekcriteria, voldoende uitleg.

Service
Bestelling vlot afgehandeld en gemaild dat het onderweg was. Prettig te weten dat ik er niet voor hoefde thuis te blijven.

Assortiment
Ruime voorraad.

Extra toelichting
Wat beter kan: ik kreeg een cadeaubon. Die moest ik in zijn geheel besteden, gedeelte besteden en de rest bewaren was niet mogelijk. Jammer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Niet te groot en niet te zwaar past makkelijk in broek of kontzak

Service
Goeie service kan tot laat bestellen om volgende dag nóg geleverd te hebben

Assortiment
voor een powerbank van 8000mah is dit een mooie keuze

Aanbeveling
De service van coolblue is super altijd goeie ervaringen mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daniella 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
lekker makkelijk bestellen online volgende dag thuis bezorgd

Service
snel

Assortiment
veel dingen

Aanbeveling
makkelijk goed snel en goegkoop

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heel tevreden snelle levering 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heb direct gevonden wat ik zocht

Service
ik heb laat in de avond besteld en mijn pakje was s'morgens vroeg al geleverd!! Super

Aanbeveling
snelle service !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijmen 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles perfect behalve achteraf betalen.

Service
Bestellingen worden zonder problemen teruggenomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke site

Service
snelle levering

Assortiment
zeer veel producten op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shiny 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk besteld vanuit huis en snel geleverd aan huis!

Service
Wasmachine aan huis geleverd, aangesloten en oude weer meegenomen!

Assortiment
Er is al een mooi aanbod, het kan altijd nog meer. Ik zou er zelf voor zorgen als ik een webshop had om best geteste toestellen en beste koop toestellen ook in mijn assortiment te hebben. maar ik heb ook nog niet echt gecheckt of jullie die hebben. Misschien is dat wel zo.

Aanbeveling
Cool Blue is een heel goede webshop met een goede service en een mooi aanbod!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jcr 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke website en prettige afwikkeling

Service
echt goed.

Assortiment
uitgebreid en eerlijke prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan VGA 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Link werkte niet altijd, ik werd niet doorgestuurd naar winkelwagen, kwam niet verder.

Service
Super snelle levering, doen wat ze beloven, vragen worden goed beantwoord.

Assortiment
Ruime bandbreedte prijs.

Extra toelichting
Vermeldt of het product via usb al dan niet oplaadbaar is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Vander Gracht Nadine 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je vind onmiddellijk wat je zoekt

Service
Zelfs telefonisch heel behulpzaam

Assortiment
Steeds gevonden wat ik zocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nel 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heerlijk van achter je pc rustig kunnen uitzoeken wat je wilt

Service
wat ze beloven doen ze ook
Voor een bepaalde tijd bestelt is morgen binnen TOP

Assortiment
Mega ruim keus voor wat je zoekt en voor iedere portemonnee

Aanbeveling
het is gewoon een super winkel
Ik zeg DOEN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CG 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Handig op de site te vinden door iets in te tikken en te zoeken

Service
's Anderendaags was het pakket er al, ben je niet thuis, kan je het bij de post laten aankomen, heel handig.

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Prijs-kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RC 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles overzichtelijk ingedeeld en dus makkelijk te vinden.

Service
Levering top, vragen of klachten nog niet bij de hand gehad en retourneren procedure op papier is in orde

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Danny van der Ham 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede webshop, werkt altijd.

Service
Altijd snel antwoord, door de service van coolblue heb ik een bestelling geplaatst.

Assortiment
Groot assortiment aan artikelen, sommige producten zijn wel eens uitverkocht.

Aanbeveling
Goede service, maar geen 10 je betaald hier ongeveer 10 procent meer dan bij de concurrent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rapoo 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel goed

Service
Zeer goed snel gebracht

Assortiment
Erg Goed

Aanbeveling
Alles goed

Extra toelichting
Nee alles gaat heel snel als je iets besteld de volgende dag al in huis heeeeeeel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JeroenvS 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik had een simpele bestelling, kon je geen buil aan vallen

Service
Snelle levering, goede prijs

Aanbeveling
Simpele bestelling goedkoop en snel geleverd. Hoe het met complexe bestellingen, retour zendingen of klachten gaat heb ik dus geen ervaring mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peet 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig en makkelijk een bestelling te plaatsen

Service
zeer goede en snelle service verlening

Assortiment
Voor mij meer dan voldoende

Aanbeveling
alleen maar positieve ervaringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amit 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,3

Service
Firstly, the order came late! I was told that it will be between 10 AM to 1 PM, as I was in new house without any facilities, I waited from 09:45, around 12:30 I got a message that it will be delivered around 13:05 but no one came. I called dynalogic around 13:20 and I was informed that they will be there within 30 mins, I had another appointment so I had leave by 13:30. They came around 13:50 and called me, I told that I will be there in 10 mins but they started complaining that we are already late etc etc. I told them that you are already late so please wait for 10 mins so that I can come to that house. Finally when I reached, the delivery guys were reluctant to put the washing machine into attic as they were giving excuse that they were already late etc etc. I simply mentioned, either you should be on time or please intimate correct time so that I can plan accordingly. I don't have issues that delivery was at 2 PM could be due to traffic etc etc, but please let me know an approximate time so that I can plan as well. All in all happy with the product but not with the delivery service!

Review criteria:

Slecht
Uitstekend

Reageer

Joel 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website, veel producten, bestelproces,levering

Assortiment
meer dan genoeg producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels H 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het is erg simpel om alles te vinden op de website. Qua interesses wordt er ingespeeld op wat jij zoekt en waar jij vaak mee bezig bent voor goede acties.

Service
Duidelijke e-mails, duidelijke klantenservice, ongelooflijk snelle bezorging. Geen enkele klacht.

Assortiment
Vaak worden de iets oudere producten niet meer aangeboden. Dit is enigszins logisch, maar alternatieven zouden toch fijn zijn voor andere mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noek 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site navigeert makkelijk. Bij het gekozen product, in mijn geval een laptop, kreeg ik daarna direct een lijst te zien met randapparatuur die geschikt is voor die laptop. Mooi, want zo weet je zeker dat wat je erbij bestelt ook zal werken met elkaar. TOP!

Service
De uitleg van wat ik kon verwachten na mijn bestelling te hebben betaald was heel duidelijk. Ook de wachttherapie knop op de site is erg leuk bedacht. Coolblue is heel slim in hoe ze vragen en onzekerheden kunnen beantwoorden en wegnemen bij de klant nog vóór ze kunnen ontstaan.

Assortiment
Heel uitgebreid

Aanbeveling
Alles was uitmuntend, dus de 10 is dik verdiend!

Extra toelichting
Keep up the good work!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno Patris 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel besteld, snel geleverd. Zo moet dat.

Assortiment
Over het algemeen goed. Maar meer 'exotische' producten (bvb merken die u niet gemakkelijk in winkels vindt) kunnen er nog bij.

Aanbeveling
Snel besteld, snel geleverd, Als ze hebben wat je wilt.

Extra toelichting
Over het algemeen zeer goed, maar het zou u helpen om producten te verkopen die niet gemakkelijk in winkels te vinden zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Justin 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
UX is top! nauwelijks onduidelijkheid

Service
tot middernacht bestellen en dan de volgende dag in huis is echt mega fijn

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

gustave 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed

Service
zeer goed en vlug

Assortiment
goed

Aanbeveling
goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het account aanmaken was simpel, duidelijk en overzichtelijke beschrijving van de producten. De reviews van andere gebruikers zijn ook hulpvol. Alle gemak bij het bestellen en afrekenen!

Service
Waarheidsgetrouw, in de avond besteld en 's anderendaags in de voormiddag reeds ontvangen.

Assortiment
Ruim assortiment met verscheidene producten in verschillende prijsklasses.

Aanbeveling
Ik kocht reeds eerder bij Coolblue, maar via het account van een familielid. Nu we zelf een account hebben zullen we dit ook vaker gebruiken en aanraden bij kennissen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel gemakkelijke site. Snel alles vindbaar

Service
Top service, voor 23:59u besteld de volgende dag al in huis.

Assortiment
Ruim assortiment om een keuze uit te maken

Extra toelichting
Snel en makkelijk te bestellen, met een ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene van Roon 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Keurig bezorgd op de afgesproken tijd en geplaatst waar ik hem wilde hebben (2 hele steile trappen op met de nieuwe en af met de oude)

Service
Duidelijkheid over wanneer de bestelling bezorgd ging worden.

Assortiment
Veel keuze, duidelijk met + en -, overzichtelijk.

Aanbeveling
Ik beveel Coolblue aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nena 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles verloopt heel vlot, zowel het bestellen, het betalen als de levering.

Service
Volgende dag netjes geleverd

Aanbeveling
De tijdige levering vind ik zeer belangrijk, slot was helemaal in orde :) shop waar je op kan vertrouwen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carl Feys 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Reuze handige shop

Service
als ik in het verleden problemen had, zijn die altijd goed opgelost

Assortiment
Assortiment is groot

Aanbeveling
Handige keuzehulpen met goed filters

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arjan 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Super snelle levering en prima informatievoorziening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima duidelijke website

Service
Snelle levering, duidelijke emails waarmee je op de hoogte gehouden wordt van de status van je bestelling.

Aanbeveling
Prima betrouwbare webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

S Hanevelt 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik had geen problemen met het vinden van het product dat ik zocht, het invullen van de gegevens of wat dan ook.

Service
Het bestelde kwam goed verpakt binnen. Track en trace, dus ook de volgende dag.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sharon Van der Meulen 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site bestelling was er snel

Service
Volgende dag in huis

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Niks te klagen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MV 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
van thuis uit overzicht van de gezochte producten

Service
snelle levering

Assortiment
ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Motos Michel 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk te bestellen.

Service
Snelle levering

Assortiment
Sommige smartphones soms langere tijd niet op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Cees 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Voldoende keuze om tot de juiste beslissing te komen

Service
De track en trace geeft ruim voldoende info over het tijdstip van bezorging. Even te voren ontvang je ook nog een SMS-je.

Assortiment
Ruim voldoende om te kiezen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel keuze,duidelijke omschrijving van het product, concurrerend.

Service
Prima service

Assortiment
Uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews