coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42496 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2809 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Petra 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer overzichtelijke website. Snelle bezorging.

Service
Uitstekende track and trace. Vriendelijk personeel.

Assortiment
Prima prijs kwaliteit verhouding. Veel keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jest and Dogs 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
veel in stock en overzichtelijke site

Service
snelle vlotte levringen

Assortiment
veel in stock en overzichtelijke site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elco 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Er kan geen betere service zijn

Service
Zeer tevreden over de snelle afhandeling en levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RAW 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mijn favoriete internetwinkel. Overzichtelijke en makkelijk te gebruiken mooie website

Service
Snelle bezorging, zelfs op zondag! Probleemloos retourneren als het artikel niet bevalt.

Assortiment
Uitgebreide keuze en mogelijkheden voor vergelijking.

Aanbeveling
Kan eigenlijk niet iets verzinnen dat niet goed is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christa 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestelling maken was gemakkelijk.

Service
Prima service.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Prima webshop.

Extra toelichting
Het product wat ik besteld had was de volgende dag in huis! Tevreden met het product en wijze van bezorging.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tevreden klant 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kan makkelijk dingen terug vinden op de site.

Service
De service verloopt goed.

Assortiment
Zeer veel keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jollekke 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vandaag besteld morgen in huis .....is echt waar!!!

Service
Oude machine mee.... Nieuwe geplaats en meteen een testdraai. Netjes naar de eerste verdieping

Assortiment
Prima aanbod

Aanbeveling
Raad iedereen coolbleu aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucy 08-08-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,3

Gemak
Je vindt altijd wel wat je zoekt

Service
Zoals gezegd, de dag erna had ik mijn product in huis!

Assortiment
Uitgebreid assortiment!

Extra toelichting
Super webshop!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

GF 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heldere website, goede productinformatie, eerlijke product beoordeling

Service
Netjes en op tijd geleverd

Assortiment
Mooie producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mjam 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Binnen 14 uur geleverd! Wel zo fijn zonder wasmachine.

Service
De wasmachine werd netjes naar de zolder gebracht, op z'n plek gezet en aangesloten. De oude machine namen ze gratis mee!

Assortiment
kan altijd meer.

Extra toelichting
Alles met een glimlach voor een glimlach

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ERStop 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prima webshop. Duidelijke website en goed doordacht. Artikelen makkelijk te vinden. Snelle service.

Service
Service is top.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Prima webshop. Vooral top in de snelle levering van het bestelde product.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mario M 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Donderdagavond 21u00 besteld via internet, vrijdagmorgen 10u00 geleverd met Bpost.

Service
Nadat de nodige technische vragen werden beantwoord door het supportcentrum (o.a. compatibiliteit van de lens) werd overgegaan tot bestellen.

Assortiment
Zeer ruime keuze met mogelijkheid tot uitgebreide vergelijking. M.b.v. vergelijking werd lens weerhouden.

Aanbeveling
Gemak van bestellen, leuke service en ruim assortiment

Extra toelichting
Prima lens, en enkel maar gevonden m.b.v. de vergelijking onder de titel 'andere vergelijkbare producten'. A.d.h.v. reviews en support overgegaan tot definitieve aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Suzanne 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Maxi cosi Rodi autostoeltjes besteld,donderdagavond laat en de volgende middag al binnen! Fijn dat je ook mail krijgt dat je pakketje onderweg is en hoelaat het bezorgt gaat worden. Makkelijk,super snel en netjes.

Service
Goede informatie over je bestelde product en levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Levieux Dany 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Geen verplaatsing nodig.

Service
Snelheid van uitvoering. Besteld om 22.55 en dag erna om 08.45 al toegekomen.

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Kan niet gemakkelijker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aafke 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het product wordt duidelijk beschreven waardoor het makkelijk wordt op een beslissing te maken. Het bestellen gaat goed en is snel bezorgd.

Service
Gemakkelijk besteld en gemakkelijk in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

lau 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
eenvoudig oriëntatie- en bestelproces, veel keuze in aanvullende (gratis) diensten zoals bijvoorbeeld aansluiten van de wasmachine en het meenemen van het oude apparaat.

Service
ik zie geen mogelijkheden iets te verbeteren. emen van de sterke punten is voor 23:59 besteld de volgende dag in huis

Assortiment
voor Nederlandse begrippen een ruim assortiment, kan echter (nog) niet tippen aan enkele buitenlandse retailers.

Aanbeveling
altijd goede ervaringen met coolblue gehad, een enkele keer kan ik wat ik wil hebben niet bij hen bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dirk De Cock 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gewoon digitaal en eerst telefonisch om inlichtingen in te winnen. Puik afgehandeld!

Service
's Avonds laat besteld en des anderendaags 's ochtends om kwart na acht thuis bezorgd!

Assortiment
Lijkt mij goed, maar heb er niet ten volle kennis van genomen.

Aanbeveling
Puike afwikkeling en prima info!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annehil 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zelfs op zondag werd ons pakket thuisbezorgd! (zaterdagavond laat besteld)

Service
Snelle en goede levering

Assortiment
Al vaak dingen besteld, ging altijd snel en goed.

Aanbeveling
Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel S 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Bij update tijdens bestel proces tekens email met voortgang. erg prettig

Assortiment
Één van de weinige winkels die wiko mobiele telefoon verkoopt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BertDB 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en vlotte werking

Service
Kies de artikelen die je wenst en voeg ze toe aan je winkelmand of verwijder ze eruit. De prijs wordt meteen aangepast

Assortiment
Alle topmerken zijn voorzien. Andere (goedkopere) zijn zelf te bepalen.

Aanbeveling
Duidelijke afspraken en op tijd bij je thuis in een goed beschermde verpakking.

Extra toelichting
Doe zo verder Cool Blue!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MaximB 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijke website waar je alles op vind wat je nodig hebt.

Service
Wat je besteld is snel leverbaar zoals de website ook aangeeft en er zijn geen problemen opgetreden

Assortiment
Ze hebben heel veel maar nog niet alles

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel ten zeerste aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Renzo Van Moortel 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles is zeer gemakkelijk terug te vinden. Goed overzicht doormiddel van verschillende 'shops'.

Service
Zeer snelle levering. Goede feedback via mail.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

marcorchids 07-08-2016 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer overzichtelijk

Service
super vriendelijk en deskundig personeel

Assortiment
zeer uitgebreid assortiement

Aanbeveling
makkelijk goed vriendelijk prima service

Extra toelichting
niets aan toe te voegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles is zeer duidelijk geordend op de site

Service
als ik op zaterdagavond 17h jullie nog kan contacteren via facebook voor een garantiekwestie vind ik dat erg super.
binnen het halfuur een mail gekregen met de nodige info en alles zeer vlot afgehandeld

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment in alle prijsklassen

Aanbeveling
zoals eerder vermeld zelden zo'n service geweten

Extra toelichting
Blijf doen wat jullie doen, niks aan veranderen want het is perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzy 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle info is gemakkelijk terug te vinden

Service
Ik heb persoonlijk mogen ervaren wat een ongelofelijk goede service coolblue zijn klanten aanbiedt. Ze hanteren een zeer goede garantieservice, zelden ergens anders zo goed behandeld.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Ik kan echt geem minpunt bedenken dus van mij een dikke 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre Van Puymbrouck Zwijndrecht 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wij hadden een wasmachine nodig en ondanks wij niet direct ervaring hadden met zulke grote machines te kopen via het internet.Dus keken we eerst voor info op het net en kwamen we op de site van Cool Blue terecht waar er genoeg info en vergelijking mogelijk was. Alsook de toestellen in de verschillende prijsklassen dus keuze genoeg. En het bestellen en betalen ging ook vanzelf dus een duidelijke 10

Service
De levering was zoals gepland op de afgesproken dag en duidelijk een dag op voorhand een sms met het geplande tijdstip en de dag zelf nog een sms met een precies uur. Dus je moet er geen hele dag op zitten wachten wat handig is.

Assortiment
Genoeg keuze in verschillende prijsklassen zodat je altijd iets kan vinden. Wij hebben gekozen voor een onbekend merk,(voor ons toch) we hebben wel wat info opgezocht en daardoor voor dat merk gegaan omdat de prijs voor hetgeen aangeboden is ons correct leek.

Aanbeveling
Correcte levering vooral het feit dat je tot 2 keer toe een sms krijgt over de levering waardoor je geen hele dag moet wachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evy2004 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer gebruiksvriendelijke en overzichtelijke site.

Service
De bestelling had ik de volgende dag zonder problemen in huis top

Assortiment
Degelijk assortiment als had ik het gevoel wel een beetje dat er niet zoveel keus was voor het product dat ik zocht.

Aanbeveling
Goede service en een goede en nette bezorging je word goed geïnformeerd over de vooruitgang van je bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alex IJ 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijk vindbare producten. Tevens zeer handige selectie filters.

Service
Veel manieren van betalen en bezorging

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Gewenste product zeer snel gevonden, betaling direct afgehandeld en bezorging geheel zoals gewenst. Keurige en volledige communicatie na geplaatste order over zowel producten als bezorging. Een aanrader!

Extra toelichting
Zeker zo doorgaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda van Dijk 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik dacht dat al die webwinkels hetzelfde waren,maar sinds ik coolblue heb ontdekt,hen ik ondervonden dat het ook anders kan.Kind kan de was doen,bestellen gaat zo makkelijk!!

Service
Bij deze webwinkel zijn ze ook nog behulpzaam en vriendelijk ná je betaling.

Assortiment
Zou wat mij betreft iets uitgebreider mogen,zodat ik nog vaker bij coolblue kan bestellen.

Aanbeveling
Sinds ik coolblue heb ontdekt,is dat de eerste webwinkel waar ik kijk als ik iets nodig heb!!
Ze onderscheiden zich in alle opzichten van alle andere webwinkels.

Extra toelichting
Ik ben heel blij met jullie!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

tefal exclusive pannen 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke webshop, vandaag savonds laat besteld, volgende dag in huis

Service
precies zoals beloofd, netjes ingepakt, nette mails om je op de hoogte te houden wat er gebeurt.

Assortiment
van alle soorten spullen die je zoekt een heel aantal om uit te kiezen, prima

Aanbeveling
gemak, uitgebreide keus, goede prijzen, snel geleverd, netjes ingepakt, goede emails om je op de hoogte te houden, wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stefan 07-08-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
Wanneer je niet in de randstad woont wordt er niet op zondag bij je bezorgt.

Service
Waneer je belt moet je mazzel hebben wie je aan de lijn krijgt

Assortiment
Veel producten te krijgen.

Aanbeveling
Niet vaak slechte ervaringen gehad. Maar als je wat hebt kunnen ze bijna niets voor je betekenen.

Extra toelichting
Nvt

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Koen V 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Coolblue is ruim in z'n informatie voorziening, levert snel en biedt goede after sales service. Verder kun je ook nog altijd terecht bij een fysieke winkel mocht je nog iemand persoonlijk willen spreken

Service
Nog niet nodig gehad maar de voor info zag er al goed uit

Assortiment
Zeer veel keuze met goede kennis van hun producten pakkey

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leo auwens 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke website

Service
Zeer snelle service en echte garantie

Assortiment
Prima assortiment

Aanbeveling
Goede service

Extra toelichting
Ook als er een keer iets is,word je hier netjes behandeld, b.v.b , i.v.m garantie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vermeulen0707 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijk overzicht op website

Service
snelle levering

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
zie bovenstaand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guy Corveleijn 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk vergelijken van prijzen online en dan altijd eventjes Coolblue tweede kans checken...

Service
Tijdens de weekdagen niet thuis? Laat gewoon op zondag leveren, prachtig!

Assortiment
Je vindt niet echt alles, maar het scheelt niet veel...

Aanbeveling
Prachtige ervaringen met deze winkel vanaf de start een aantal jaren geleden tot nu. Snelle levering zelfs op zondag, flexibel terugstuurbeleid,'tweede kans', wat wil je meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferry 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vooral de video's geven net dat extraatje.

Service
Beter kan bijna niet.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Top onderneming.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

piet smit 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
je kan het niet fout doen als je alles goed volgt

Service
belooft is belooft en dat doen jullie

Assortiment
bij na alles is in te verkrijgen.

Aanbeveling
nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tony Mestreech 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel aangekocht via website

Service
Alles perfect op tijd

Assortiment
Zeer uitgebreud

Aanbeveling
Alles top in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanna 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goede keuzemogelijkheden en je kunt drie producten vergelijken.

Service
Snelle levering, met track and trace.

Assortiment
Voldoende keuze.

Aanbeveling
Goede winkel, snelle levering, betrouwbaar en groot assortiment.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Freek 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Donderdagavond 23.00 Miele wasmachine besteld. Vrijdagochtend 10.00 geplaatst. Fantastisch!

Service
Zie boven

Assortiment
Ruim voldoende keuze om te kiezen uit aangeboden wasmachines. Uiteraard weer een Miele. Onze eerste ging 20 jaar mee en deze 22 jaar.

Aanbeveling
Zowel in de winkel als via internet een gedegen vakkundige en plezierige benadering. Na aanschaf van o.a. Een Apple i-pad, airprinter en overige Apple artikelen, kreeg ik een kaartje of e.e.a. voldeed. Zeer attent!

Extra toelichting
Zowel mijn zoon als ikzelf, zijn fan van CoolBlue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anthony de jonge 07-08-2016 In de winkel gekocht
europaplein Utrecht

Algemene score

7,8

Gemak
door nummertjes-systeem altijd snel geholpen

Service
vriendelijk zonder opdringerig te worden

Extra toelichting
snel en duidelijk de informatie die ik zocht om een beslissing te kunnen nemen ben erg blij met mijn aankoop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Maxi 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Volgende dag in huis...werd keurig gebeld met excuses dat het een half uur later werd geleverd (en mocht dat niet uitkomen kon ik een andere tijd opgeven) en werd vervolgems weer gebeld dat ze er over 3 minuten zouden zijn.
De jongens die de levering deden waten heel vriendelijk en behulpzaam...ik heb echt niets te klagen en bestel voortaan alles bij coolblue!!!

Assortiment
Voor ieder budget wat wils en goede producten...wat wil je nog meer...?

Aanbeveling
Ze hebben alles...en goede prijzen...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martin 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
hoef bijna niks te doen

Service
netjes op tijd afgeleverd

Assortiment
ruime keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke communicatie, keuze levering thuis of afhaalpunt. Thuis kan je ook kiezen of andere dag beter dan dag nadien.

Service
Snel, correct, goede communicatie. Duidelijke tracking van status verzending.

Aanbeveling
Snelheid van levering, duidelijke aangename website en communicatie. Ruim aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Loessie 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Wat ik zoek staat er op... simpel

Service
regelmatig besteld, nooit iets mis mee

Assortiment
niet te veel, niet te weinig.

Aanbeveling
Gewoon goed. Humor. Mailtje om de bestelling te volgen en op tijd bezorgd.

Extra toelichting
Mijn favo webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jwf willemsen 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Correcte levering

Assortiment
Ruim assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ditewig 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Alles makkelijk te vinden, snel te leveren en de bezorgservice is super, wasmachine wordt tot op zijnstandplaats gebracht en zelfs nog aangesloten als je dit wilt!!! Helemaal top! Bedankt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martijn 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ik was al in het bezit van een Huawei smartfoon, deze beviel prima echter was het geheugen van de telefoon niet meer voldoende voor mij. Bij coolblue kon je goed en duidelijk zoeken. Ik had al een witte telefoon en wou weer een witte maar ik kreeg een zwarte, voor mij geen probleem, maar volgende keer wel beter opletten Coolblue. Voor de rest heel tevreden over de snelheid en communicatie over de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

JR Alma 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Super simpel. Overzichtelijke site met duidelijke informatie over de artikelen.
Bestellen gaat met een simpele klik.
Betalen via Ideal ook zonder account.
Handig!

Service
Prima informatie over de status van je bestelling. 'S avonds om 8 uur iets besteld en om 9 uur kreeg ik bericht dat het artikel verzonden was. De volgende ochtend stond de koerier op de stoep. Super!

Assortiment
Ruime keuze aan artikelen. Van basis model tot high-end.

Aanbeveling
Weinig op aan te merken. Webwinkel van deze tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Ger de mol 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website was zeer duidelijk voor mij ! Ook de recenties van andere klanten vind ik belangrijk en op de website staan zowel de goeie maar ook slechte recenties wat het voor mij duidelijker maakt of ik het product wil kopen.

Service
Binnen 24 uur het product in huis !

Assortiment
Te veel om op te noemen

Aanbeveling
Gewoon omdat het een goede webwinkel is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews