coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42510 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2723 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sonny 04-12-2018 Via de website gekocht

super eerste date met Coolblue!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerste aankoop bij Coolblue. Zelf eerst een goed vergelijkend warenonderzoek gehouden:-) Coolblue had heel veel keuze en een goede beschrijving van de verschillende aangeboden wasmachines.
Klaar en duidelijke stappen bij de bestelling en hoe/wanneer de levering zal gebeuren.
Superkerels die mijn wasmachine geleverd hebben.
Het was dus een hele goede ervaring!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 04-12-2018 Via de website gekocht

Supervriendelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supervriendelijke mannen leverden de wasmachine stipt op tijd! Installeerden, stelden, controleerden en vertrokken pas (met mn oude wasmachine) op t moment dat ik tevreden was. En dat was overigens binnen een minuut of tien.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 04-12-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar

Algemene score

10,0
Betrouwbare webwinkel, goede informatie, word goed op de hoogte gehouden waar je bestelling is, bezorgen ook op zondag!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melino 04-12-2018 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige site, ik heb besteld op zaterdag en zondag was het in huis. Zijn super vriendelijk ook :-)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 04-12-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al vaker hier gekocht, Snelle levering, keurig personeel die de bestelling bezorgden, kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen, heel tevreden met Cool Blue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henjo 04-12-2018 Via de website gekocht

Snel en correcte levering zoals altijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd tevreden met leveringen in het verleden en onlangs. Nooit problemen gehad en altijd bereid om info te geven.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jordy Deweer 04-12-2018 Via de website gekocht

Een winkel waar je blijft kopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is een winkel, die een schitterende service kan leveren en waarbij je waar krijgt voor je geld. Ik koop nu al tijden bij hen, en ik heb nog nooit geklaagd, wat ik bij andere webshops wel al eens gedaan heb.
Coolblue levert heel snel (binnen de 24 uur), als je iets koopt dat op voorraad is; en dit zelfs op zondag. Ik had afgelopen weekend een product bij hen besteld (op zaterdag) en zondagnamiddag werd het al geleverd. Als dat geen dienstverlening is!
Als je iets gekocht hebt, maar het was het verkeerde… geen nood. Je mag het direct terugsturen (binnen de dertig dagen) en je krijgt, zonder vragen, je geld terug. Dat heb ik ook al mogen ervaren: ik had, door mijn eigen onoplettendheid, een verkeerdelijk product aangeschaft, en ontdekte het pas toen het al geleverd was. Geen probleem: ik heb het product aangeboden voor terugzending en kreeg binnen een week al mijn geld terug; nadat Coolblue het product in perfecte staat ontvangen had).
Conclusie: als je snel iets nodig hebt of je wil iets kopen wat in Coolblue's assortiment voorkomt… aarzel dan niet en doe het gewoon! Je krijgt altijd de service die je als klant wil hebben.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Letty 04-12-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een betrouwbare webwinkels. service ook op zondag.
Ik koop alles bij deze web winkel ook mijn wasmachine ..

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N.J. in 't Hout 03-12-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je hoort via de media veel over onbetrouwbare websites, gelukkig is het mij nog niet overkomen om iets te kopen wat daarna niet is geleverd, maar dat komt dan ook dat wij al onze aankopen doen bij gerenommeerde en betrouwbare websites zoals CoolBlue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marinus 03-12-2018 Via de website gekocht

Ouderwets goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft over het algemeen een nette prijsstelling voor zijn assortiment. Het bestelproces, de levering en de service(als er een keer iets defect is)is onverbeterlijk goed. De concurrentie van Coolblue kan nog wat van ze leren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.C.Scheepmaker 03-12-2018 Via de website gekocht

Goede service

Algemene score

8,0
informatie verstrekking duidelijk en ook bij vragen achteraf over bepaalde aspecten van het product een snelle opvolging.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

s. tillmann 03-12-2018 Via de website gekocht

wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
fijne webwinkel, zal er in de toekomst veel meer gebruik van maken. de aflevering van de machine was ook uitstekend. Vriendelijke medewerkers, die de machine vakkundig hebben geplaatst

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gilbert Lenaers 03-12-2018 Via de website gekocht

Prima service zowel in de winkel als on-line.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Steeds de beste prijs kwaliteit verhouding en een gemak van bestelling en in de winkel(antwerpen) de beste informatie.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Linda 03-12-2018 Via de website gekocht

Heldere site. Snelle, nette levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op deze website is het makkelijk om producten te zoeken en vinden. Bij de producten staat heldere informatie, op een overzichtelijke manier weergegeven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Liesbeth 03-12-2018 Via de website gekocht

Klantvriendelijke winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolbue is voor mij de eerste winkel waaraan ik denk wanneer het gaat over elektronica. Kwaliteitsproducten, snelheid en efficiëntie bij de levering en duidelijkheid na de verkoop of extra toelichtingen... Sinds ik klant geworden ben ('12) heb ik hiermee enkel goede ervaringen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap van der Veen 03-12-2018 Via de website gekocht

Binnen 24 uur alles geregeld.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het artikel waar ik wilde kopen was snel gevonden. Goede vergelijking met soortgelijke producten.
Duidelijke technische specificaties. In de verpakking geen overbodige zakjes en dozen, want dat spaart het milieu.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

meri 03-12-2018 Via de website gekocht

Telefoon reparatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een smartphone gekocht in mei. Ging nu helaas kapot. Kon de telefoon gratis terugsturen en was binnen een week gemaakt en weer in huis! TOP!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Elizabeth 03-12-2018 Via de website gekocht

Haast een week later nog steeds niet beleverd

Algemene score

1,0
Op woensdag 28/11 bestelde ik een item, bewust bij Coolblue omdat het nog de volgende dag geleverd zou zijn. Vandaag is het maandag 3/12 en heb ik mijn pakket nog steeds niet ontvangen.

Ik liet het pakket leveren bij mijn vriend, die op donderdag 29/11 speciaal de ganse dag is thuisgebleven om het pakket in ontvangst te nemen. Volgens de track n trace was alles op schema en zou het dra geleverd worden. 's Avonds was het echter nog steeds niet gearriveerd (hoewel het nog onderweg zou zijn)

De volgende morgen (vrijdag 30/11) vinden we een briefje in de bus. De bode zou langsgeweest zijn, maar niemand thuis. Ons pakket is af te halen vanaf 11u diezelfde dag.

Mijn vriend is naar het betreffende kantoor gegaan, waar men geen pakket had ontvangen met de raad om de volgende dag opnieuw te proberen.

Ik ben dan zaterdag 1/12 nog maar eens naar het kantoor gegaan in de hoop mijn pakket eindelijk in ontvangst te kunnen nemen. Maar nog steeds is het daar niet gearriveerd. Men heeft mij daar zelf aangeraden om pas medio volgende week eens te proberen.

Voor een winkel, die een levering de volgende dag belooft, vind ik dit extreem teleurstellend.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Spencer 03-12-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

9,0
Snelle bezorging en geweldige service daarna.
Het artikel was eventjes in prijs verlaagd .
Na één mailtje van mij kreeg ik het prijsverschil terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda 03-12-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind Coolblue geweldig. Snelle levering. De koelkast werd helemaal nagekeken door de bezorgers op beschadigingen. Alles was oké. Je kunt hier gerust iets bestellen. Schilt altijd met de winkels met de prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moniek 03-12-2018 Via de website gekocht

Super fijne service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service. 's avonds om 10 voor 12 nog een tv besteld, de volgende morgen om 9u al in huis. Uurtje van te voren een berichtje gekregen dat deze over een uur werd bezorgd. Vriendelijke bezorger die me nog voorzag van extra informatie. Prima service, ik ben tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sophie 03-12-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Niks op aan te merken, er is zelfs wachttherapie🤪
Alles verliep vlot, optijd gelevers, dezelfde dag opgestuurd als dat ik hem besteld had. Zeer snelle service dus. Toppie!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JB 02-12-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling snel geleverd ondanks de Black Friday problematiek. Werd keurig op de hoogte gehouden van de leveringsroute.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Antoine 02-12-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al verschillende producten gekocht bij coolbleu, en ben er zeer tevreden over.
Mijn laatste bestelling om 23 uur besteld was de volgende dag om 9.30 uur al bij bpost.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Roose Dirk 02-12-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles tip top in orde een uitstekende sevice die we nog nergens anders hebben gekregen, en een zeer goede uitleg over het aangekochte goed

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas Desta 02-12-2018 Via de website gekocht

Geweldige service van coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze zijn duidelijk, houden je goed op de hoogte en leveren geweldige en snelle service! Coolblue is zeker weten een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 02-12-2018 Via de website gekocht

Goede service en professioneel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs / kwaliteit is prima door snelle levering in goede verpakking. Mogelijkheid voor bezorging bij ophaalpunt. Klantenservice is s’avonds gewoon bereikbaar en bieden direct professionele hulp indien nodig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 02-12-2018 Via de website gekocht

Top aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heldere pagina's. Het artikel gekocht tijdens de black friday. Ik moet zeggen, de prijs was voordien niet aangepast en we hebben een "echte" black friday prijs betaald. Dat is gewoon eerlijk zaken doen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edward 02-12-2018 Via de website gekocht

Gemakkelijk, snel en zeer klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie website, alle produkten goed te vinden en duidelijk omschreven, geeft mogelijkheid om produkten goed en eenvoudig te vergelijken. T/m de bezorger is de hele benadering klantvriendelijk, complimenten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 02-12-2018 Via de website gekocht

Deskundige en heerlijke service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al een aantal keren een bestelling geplaatst en is steeds naar volle tevredenheid verwerkt.
Ik had een probleem met een smartphone.
Heb op de site gekeken hoe ze daar mee om gaan en ben vervolgens naar een winkel geweest om te kijken of het probleem kon worden opgelost, ter plaatsen.
Dat probleem kon niet worden opgelost in de winkel dus werd er een service opdracht gemaakt voor reparatie.
Wekelijks een mail met de stand van zaken, na drie weken(hun voorwaarde) werd mij een alternatief aangeboden omdat ze niet konden aangeven hoe lang het nog zou duren.
Ik heb gekozen voor een nieuwe smartphone onder garantie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wijsman Hugo 02-12-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs kwaliteit veel interessanter dan bij de concurrent
Heel vriendelijke en snelle service.
Mijn volgend product koop ik zeker bij Cool Blue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk van Reijendam 02-12-2018 Via de website gekocht

Inderdaad geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Er is veel keuze en snelle levering ik heb een sony bluray speler gekocht voor €249 twee dagen later stond hij te koop voor €229 ik kreeg netjes € 20 terug gestort op mijn rekening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jukke 02-12-2018 Via de website gekocht

Helemaal top!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is gewoon de beste webwinkel wanneer het op elektronica aankomt. Geven je het gevoel dat je niet een van de vele klanten bent, maar alsof je persoonlijk geholpen wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald 01-12-2018 Via de website gekocht

prettige winkel

Algemene score

9,0
prettige winkel en vriendelijk personeel met verstand van zaken. makkelijk te bestellen via de webshop en in de winkel ligt het netjes klaar met als je wil nog advies van de verkoper.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Seppen 01-12-2018 Via de website gekocht

Goede winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede levering , goede verpakt nu nog een andere bezorg dienst, geen post-nl graag die is meestal te laat

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ray 01-12-2018 Via de website gekocht

One word..super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede website en online communicatie. Bezorgers snappen hoe het hoort. A-merk poducten spreken voor zich. Een woord nog...TOP👍🏽

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet de Roode 01-12-2018 Via de website gekocht

Leuke spontane chaufferen en bijrijder...Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor de eerste keer bij coolblue bestelling gedaan ..tv en muurbeugel..snelle levering en goede service..

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Ingrid 01-12-2018 Via de website gekocht

fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
geweldig nog nooit zo iets meegemaakt. Zelfs op zondag geleverd.
heb een acer laptop gekocht en kreeg zelfs een mailtje met instructies over de eerste gebruiksname.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

M.v.d.Tillart 01-12-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden. Vriendelijke bezorgers die weten waar ze mee bezig zijn. Prijs/kwaliteit verhouding zeer goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WimB 01-12-2018 Via de website gekocht

Snel geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede aanbieding, snel geregeld en volgens afspraken en beschrijving ontvangen. Installatie-instructie bijgevoegd en daarmee gemakkelijk te installeren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sharon 01-12-2018 Via de website gekocht

Duidelijke productinformatie, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Waarom ik altijd bij Coolblue bestel?
Heel simpel: als ik iets zoek dat ik nooit eerder heb gekocht, kan ik met hun filtersysteem zeer snel maar duidelijk vinden wat ik zoek. Vervolgens is de productinformatie zo duidelijk dat ik een wel overwogen beslissing kan nemen. Waarna mijn bestelling in het weekend zelfs op zondag binnen komt, dus op maandag wachten is niet meer nodig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 01-12-2018 In de winkel gekocht
Coolblue in Den Haag

TOPservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue in Den Haag beveel ik iedereen aan!
Ik ben een enorme digibeet, maar ik ben met veel geduld en veel humor geholpen door Patrick.
Ik ben zeer tevreden met mijn acer chromebook.
Ook had in mijn roze sleeve de volgende dag al binnen via de post.
Via de mail de dag er na ben ik ook zeer vriendelijk en snel geholpen door Frank

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barbara50nl 01-12-2018 Via de website gekocht

Ik kies voor CoolBlue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De laatste tijd veel gekocht bij CoolBlue. Snelle bezorging, goede producten, goede garantie en zeer vriendelijke medewerkers. Wat nou zo leuk is is dat CoolBlue zoveel mogelijk producten in Rotterdam op de fiets bezorgt. SMS voor het er aan komt en duidelijke emails om je op de hoogte te houden. Ik ga voor CoolBlue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bramkoene 01-12-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Afgelopen zondag had ik in verband met black friday AirPods gekocht. Veel mensen beveelde het product aan dus ik besloot het te kopen. Ik had het op zondag besteld en het kwam maandag aan. Echt super. Van veel vrienden had ik gehoord dat hun product dat ze elders hadden gekocht erg vertraagd was ivm Black friday. Bij Coolblue niet

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

chantal 01-12-2018 Via de website gekocht

super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
klaar en duidelijke uitleg en zeer voordelige prijzen en super service winkelen van in de zetel geen parking zoeken geen parkeergeld betalen en geen file aan de kassa

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielnierop 01-12-2018 Via de website gekocht

Prachtige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede overzichtelijke website. Artikelen worden snel geleverd. Goed filtersysteem om te kijken wat jij nodig hebt. Altijd snel bezorgd en snel geholpen bij problemen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cheraine 01-12-2018 Via de website gekocht

Coolblue geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online shop erg duidelijk en zeer snelle levering! Alles word netjes aangesloten en duidelijk uitgelegd. Ook draaien ze een test programma met de wasmachine en laten alles netjes achter! Ik zou Coolblue zeker aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lou 01-12-2018 Via de website gekocht

Prima service. Goed geïnformeerd. Prima levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site, makkelijk in gebruik. Je wordt goed geïnformeerd over het moment - uur - van levering zodat je niet de hele dag hoeft te wachten. Na levering krijg je nog tips mbt gebruik van de wasmachine en -droger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Deborah 01-12-2018 Via de website gekocht

Geweldige super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering super service zeer klantvriendelijk ben zeer tevreden over product en personeel van coolblue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denise 30-11-2018 Via de website gekocht

Teleurgesteld in Coolblue

Algemene score

4,0
Helaas, ben ik al een week op mijn nieuwe iPhone aan het wachten. Vorige week op Black Friday besteld, en zou zaterdag 24 november bezorgd worden. Zowel Coolblue als PostNL wisten niet waar het pakket zich bevond. Deze is nu dus aangemeld als kwijt en na 7 werkdagen hoor ik pas meer. Zou wel zo netjes zijn van Coolblue om mij alvast een iPhone te leveren, zoals eerder ook beloofd door één van hun medewerkers. Helaas werd dit later weer teruggenomen. Daarom ben ik er bang voor dat ik mijn nieuwe telefoon niet eerder dan twee weken na bestelling en betaling zal ontvangen... Service in dit soort gevallen kan echt beter, en ook eenduidig communiceren. En dus niet eerst een oplossing bieden, en dit vervolgens terugtrekken.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 03-12-2018

Beste Denise,

Dank je wel voor je review. Wat ontzettend vervelend dat door de BlackFriday drukte jouw bestelling nog niet geleverd is. Dit is niet wat je van ons mag verwachten. Sorry voor het ongemak.

Spijtig genoeg moeten wij het postonderzoek wel afwachten voordat we dit naar alle tevredenheid alsnog voor je kunnen oplossen.

Wij hebben alle vertrouwen in een goede afwikkeling.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Toon meer reviews