coolblue.be - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 55456 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 12720 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ria Arts 21-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige shop, duidelijk, goede service , vriendelijke bezorgers, helemaal blij met m’n prachtige Samsung koelvries combinatie👌🏻👏🏼 En super snel geleverd!!

Reageer

Ruben Cramer 21-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel te bestellen en snel binnen. 's avonds een sms met de bezorgtijd en de volgende ochtend nog een sms 15 minuten voor het bezorgt word door een vriendelijke bezorger op een bakfiets

Reageer

MdJ 21-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Doen wat ze beloven, misschien niet de goedkoopste maar wel op tijd leveren.

Reageer

annie.depuydt2@gmail .com 21-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als oudere persoon vindt ik het heel gemakkelijk, je besteld er iets, kan dagen kiezen voor de levering,

Reageer

indaco 21-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
prima, afhandeling van de bestelling inclusief installatie en afvoer van oude apparaat en verpakking

Reageer

H 21-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle service en goed verpakt.
Alleen jammer van post.nl .
Zeggen dat je op een tijd komt en dan een mailtje we redden het niet.

Reageer

Glrnn 21-08-2020

Algemene score

7,0
De snelle aflevering van mijn speler was zeer prettig. had niet verwacht dat het zo snel kon. De hulp van de klantenservice was ook prima ondanks de wachttijd.

Reageer

monique 21-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kan niks anders zeggen dan dat het gewoon super goed en soepel ging. Alles was overzichtelijk. Wist precies wanneer mijn pakket kwam. Vriendelijke bezorger, en de site is ook heel fijn. Als ze alles zouden hebben wat ik zocht, zal ik altijd hier bestellen.

Reageer

Johan van Helden 21-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlotte aflevering en afhandeling van de bestelling. Ik was ondersteboven van de bezorging per bakfiets!! Groener kan niet. Het product: De Nokia 5.3 is me nu al dierbaar. Fijne en goed werkende smartphone.

Reageer

Arend 21-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb supergoeie ervaring met Coolblue. Ze leveren snel en efficient. Ze zijn klantvriendelijk en helpen je voor zover dat kan.

Reageer

Jorg 21-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede webwinkel. Goede klantenservice. Hebben vaak producten die elders niet te vinden zijn. Goede voorwaarden ook.

Reageer

jozef 21-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles was heel duidelijk en aan de beloofde voorwaarden werd perfect voldaan. Om 19 uur besteld en de dag erna om 11 uur was de bestelling reeds geleverd. Top!!!

Reageer

Hotel Amethist 21-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Correcte levering, snel en goed, vriendelijk personeel.
Facturen worden snel geleverd!

Reageer

Blije klant 21-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb online besteld en ik kreeg het heel snel binnen. Coolblue bleef me goed op de hoogte houden over wanneer het pakketje kwam

Reageer

Kulwinder singh 21-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website met voldoende informatie en mogelijkheden over hun producten. Snelle, betrouwbare levering

Reageer

Masterchief 21-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel geleverd en prima verpakt. Al vaker producten gekocht bij Coolblue en altijd prima in orde.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Elize 21-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via Cool Blue bestellen was heel makkelijk. Simpel proces en snel. De laptop kwam netjes verpakt!

Reageer

Hery 21-08-2020

Algemene score

10,0
Fijne betrouwbare webshop. Hun inzet is geweldig en ze communiceren op een fijne en prettige manier. Er is echter 1 -punt............. je kijkt nooit meer bij een ander :)

Reageer

Johnny 21-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben zeer tevreden over coolblue,
Snelle en nette levering!!!!
Er is geen min te vinden bij hun!!!
Complimenten, Dank je wel!!!

Reageer

Henk wiltjer 20-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede webshop met veel info , zeer vlotte levering . Bestel bijna alles bij coolblue .

Reageer

Ali 20-08-2020

Algemene score

2,0
Ik heb via coolblue een ip cam gekocht van imou met Duidelijk vermeld dat als je vandaag nog ene koopt krijg je 1 jaar graties cloud , na mijn aankoop blijkt dat niet waar is,
En als ik coolblue contacteer zeggen ze dat de actie niet via coolblue is maar wel door fabriekant, ik heb gezegd dat de reklame wel door coolblue is gemaakt ,dus coolblue vertrouw ik niet meer

Reageer

Peggy 20-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Supersnelle levering. Via de site besteld. Was ook nog goedkoper dan bij andere leveranciers van hetzelfde product

Reageer

Mil 20-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede product info, aanbevelingen en genoeg reviews. Prijs doorgaans ook concurrerend en snelle levering.

Reageer

Maxime 20-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Besteld en volgende dag in huis. Goede aanbieding. Al meerdere keren besteld bij Coolblue en zoals altijd niets op aan te merken!

Reageer

Judith 20-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heel helder, goed aanbod en uitstekende service. Krijg persoonlijk wel een beetje de kriebels van de marketing (zak, geen doos?), but that's just me.

Reageer

Toon Meulepas 20-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke behulpzame jongens die de wasmachine kwamen brengen .
Nieuwe machine op straat uitgepakt ,binnen geen rommel ,oude machine mee retour ,alles naar wens..👍

Reageer

Aad 20-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op de fiets in de regen op tijd geweldig. Ze komen echt hun afspraken na top top

Reageer

Marc D C 20-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Steeds goed advies, om de juiste keuze te maken. En een snelle service. Dit geeft mij een goed gevoel om mijn aankopen bij CoolBlue te doen.👍

Reageer

Mark 20-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte service, goed online advies, op tijd geleverd en snel en goed geïnstalleerd.

Reageer

H.J.Schut 20-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keurig op tijd geleverd zoals op de mail. Geweldig personeel nette Heren kunnen jullie trots op zijn

Reageer

Koen 20-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed product en service van coolblue. Sms als ze er bijna zijn en duurzame bezorging met de fiets door een vriendelijke dame.

Reageer

Paddow 20-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanwege de uitstekende service bij Coolblue koop ik tegenwoordig al mijn elektronische spullen bij Coolblue. Ik ga niet eens prijzen vergelijken. Als er een probleem is, weet ik dat ik bij Coolblue uitstekend geholpen wordt.

Reageer

erik lindeman 20-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede snelle service. Oftewel niets op aan te merken. Bezorging altijd op tijd, gekregen wat ik wilde hebben en goede snelle service bij vragen.

Reageer

Maxine 20-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig in gebruik. Goede en snelle levering. Scherpe prijzen en aanbiedingen

Reageer

Tania 20-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding, gebruiksvriendelijke website, correcte levering.

Reageer

Celine 20-08-2020

Algemene score

9,0
Goed aankoop, goede levering, vriendelijke werknemers.
Wel spijtig dat er een groot prijsverschil is tussen de nederlandsche en belgische website..

Reageer

Mieke 20-08-2020

Algemene score

6,0
Alleen jammer dat je de aankopen in het wagentje hebt liggen, je erachter komt dat de levering pas na de 3 de dag is , en niet de volgende dag wat de site duidelijk aangeeft.

Reageer

Roefje 20-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Site is duidelijk, je kan makkelijk dingen vergelijken. Verder gaat het bestellen vrij makkelijk en wordt je goed op de hoogte gehouden van je bestelling.

Heb een monitor besteld en deze is snel geleverd en voldoet aan hetgeen op de site staat.

Reageer

Gerrit Tossijn 20-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is een bedrijf, waar je voor vele soorten apparatuur terecht kunt. Goede service, snelle levering en keus te over

Reageer

Giovanna 20-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een goede ervaring. Ik had een pre order besteld waarbij ik het product ca. een week van te voren al binnen had. Erg fijn! Verder duidelijke communicatie tussen klant en organisatie.

Reageer

Lennik 20-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle en correcte levering. Levering melde zich aan op het geplande uur. Heel vriendelijke, professionele en behulpzame levermannen.

Reageer

Chris 20-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke site, goede prijzen, veel info op de site en het allerbelangrijkste: Enorm goede service. Men levert daadwerkelijk op de aangegeven dag en als er problemen zijn, wordt t netjes opgelost. Ik kom telkens terug voor mijn aankopen, zelfs als t wat meer kost dan elders

Reageer

Mieke 20-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en goede prijs/ kwaliteit verhouding. Zelfs bij de zgn tweedekans site..

Reageer

Sabine 20-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering.
Goede communicatie inzake levering.
En de productomschrijving is goed!

Reageer

Erik 20-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima site en altijd snelle levering. Coolblue maakt het leven makkelijk in coronatijd.

Reageer

Dutch Global Logistics 20-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Beste service van alle webwinkels
Als er iets mankeert wordt supersnel opgelost
Zijn zeer tevreden over Coolblue

Reageer

TB 20-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Breed assortiment. Goede service en bij ons gaat de levering altijd goed. Heel tevreden klant.

Reageer

Menthe 20-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al meerdere keren heb ik pakketjes van coolblue ontvangen en elke keer weer is het snel geleverd, goed verpakt en staan ontzettend vriendelijke bezorgers aan de deur!

Reageer

Gerard 20-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levering van de nieuwe wasmachine ging super vlot en de bezorging en plaatsing snel en vakkundig. En met de zorgvuldigheid i.v.m. corona ging het geheel naar wens. De bezorgers waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Echt super tevreden.

Reageer

Patricia 20-08-2020

Algemene score

1,0
Defect gemeld binnen de garantie termijn. Pc all in one terug gestuurd en die hebben ze ontvangen buiten de garantie termijn. Nu geen reactie via mail, fb en telefonisch ook niet te bereiken! Eindelijk iemand te pakken en die zegt momentje ik check dit even bij de afdeling. Na half uur van ellende de telefoon erop gesmeten. Nu staat de pc daar, En nu Coolblue??? Nooit meer! Jullie worden te groot en kunnen het niet meer aan!!!

Reageer

Toon meer reviews