coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42297 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3465 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

J Heisterkamp 17-08-2017 Via de website gekocht

De standaard voor bezorging aan huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel, accuraat, op elkaar ingespeeld team en maar al te bereid om nog extra handeling te verrichten: droger terug op net gemonteerde wasmachine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc de Lange 17-08-2017 Via de website gekocht

winkelen zoals het bedoeld is

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super duidelijke website met correcte informatie. Altijd een nieuwe doos, keurige levering. Scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Boot 17-08-2017 Via de website gekocht

snelle service, goede berichtgeving over bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle service, goede berichtgeving over bezorging
Vriendelijke mensen die weten wat ze doen.
Snel en vakkundig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 17-08-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar!!! En laagste prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Iedereen wil in deze tijd natuurlijk de laagste prijs bemachtigen en dat kan via CoolBlue! Daarnaast is het een betrouwbare webshop en dat is een belangrijk ding. Enige minpuntje is dat ik niet via Ideal kon betalen, maar alleen via overschrijving, dat is verder prima gelukt!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Elma 16-08-2017 Via de website gekocht

perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel bestellen snelle levering. Vriendelijke bezorger. Zelfs op zondag levering wat niet nodig was. Rekende op maandag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JW 16-08-2017 Via de website gekocht

Top geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle keuze mogelijkheden on line. Adequate levering en service. Op tijd en zorgvuldig conform gemaakte afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 16-08-2017 Via de website gekocht

Super snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zaterdagavond besteld zondag geleverd super. Gekozen voor een tweede kansje is prima, compleet alleen het doosje was open geweest.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ronald 16-08-2017 Via de website gekocht

Snelle bezorging en mooie prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via coolblue.nl een wasmachine-droger-combi gekocht. Zondag avond besteld zodat ik de volgende dag het product te ontvangen. Kreeg netjes een bevestiging en kreeg een mail met wanneer er ongeveer bezorgd zou worden. Ik kreeg een sms dat ze rond 15:30 zouden arriveren maar helaas kwamen ze pas iets na 16:00 kwamen het netjes naar boven brengen en namen mijn oude weer mee.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

van Hallweg Amstelveen 16-08-2017 Via de website gekocht

Zeer slechte service - nooit meer Coolblue !!

Algemene score

1,0
Wasmachine - droogcombinatie besteld.
Levering vindt plaats volgens afspraak; maar aansluiting lukt niet....
Hoe kan het waar zijn??
Er moet een elektricien komen.
Tot 3x toe wordt een zogenaamde afspraak gemaakt en moeten we thuis blijven wachten...
Drie keer afgezegd.
Wasmachine in de gang - geen aansluiting
Geen service meer
Geld is binnen bij Coolblue - dan laten ze je verder zitten
NOOIT MEER COOLBLUE

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 17-08-2017

Hey,

Wat onwijs vervelend om te lezen dat je zo een enorm slechte ervaring met ons hebt gehad. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. We willen natuurlijk graag met je meekijken naar een oplossing. Zou je een e-mail kunnen sturen naar: geenglimlach@coolblue.nl. Dan gaan we er direct voor je achteraan.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Krijgsman 16-08-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een leuke winkel , snelle levering, goede klanten service, koop daar graag omdat levertijd best snel is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

B 16-08-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Algemene score

8,0
Ik had al vertrouwen in deze webshop en dat vertrouwen is bij mijn tweede aankoop bevestigd.
Er ontbrak een cd bij mijn pakket en heb daarom een email gestuurd. Binnen een uur kreeg ik een reactie, en ze gaan er meteen achteraan. Ik moet even geduld hebben, want ze zijn ook van anderen afhankelijk, maar ik kan met een gerust hart afwachten, want ze proberen het echt zo snel mogelijk op te lossen en houden je op de hoogte.
Normaal schrijf ik niet snel een review, maar nu wil ik de service wel de waardering geven die het verdiend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Manu 16-08-2017 Via de website gekocht

Het mag gezegd worden ...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Enorm aanbod, interessante prijs, niet-tevreden-geld-teruggarantie, eerlijk, klantvriendelijk en veilig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dorien 16-08-2017 Via de website gekocht

Beloofde glimlach was er!

Algemene score

9,0
Handige website en communicatie met humor (alsof de baas zelf mijn pakketje heeft ingepakt): die glimlach klopt dus wel. Verder alles overigens ook oké: snel en goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Geert 16-08-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede communicatie over de levering en goede service. Ze hebben zelfs een extra koelkast retour genomen terwijl ik een vaatwasser gekocht heb. Echter aanbeveling zou zijn het verminderen van het aantal communicatie momenten. Ik denk van bestelling tot levering wel 6 e-mails 3 sms 2 telefoontjes en nog een enquete bij aflevering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim S 16-08-2017 In de winkel gekocht
Lochristi

Heel vriendelijk en behulpzame medewerkers!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Reservering in de voormiddag gemaakt, in de namiddag gaan afhalen. Gratis item was niet aanwezig maar is op dag erna (een zondag) gratis thuis geleverd. Vriendelijke en behulpzame medewerkers!

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 16-08-2017 Via de website gekocht

Goede en duideliijke service en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb een aantal keren wat bested bij Coolblue. Elke keer werd de genoemde levertijd (volgende werkdag) gehaald.
De informative over de producten is duidelijk en de service is uitstekend.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rik 16-08-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden over Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nog maar enkele aankopen gedaan via de website van Coolblue maar tot nu toe tevreden over service, vriendelijkheid en levering. Enkel prijs kan soms hoger zijn dan andere webwinkels. Misschien beter goed vergelijken maar Coolblue blijft mijn favoriet.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marion 16-08-2017 In de winkel gekocht
Coolblue amsterdam

HDD 1 TB. DVD-RW

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Geweldig. Uitleg. Tijd er voor genomen
Andere desktop vergeleken en zij kijken dan ook technisch wat voor mij geschikter was. |De sterkte de snelheid etc.
Ben er super tevreden mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel van de Rande 16-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige webshop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ideale webshop, overzichtelijk, makkelijk en veilig.
Ik kan alles makkelijk vinden en het wordt supersnel geleverd.
Aanrader!!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hen Kusters 16-08-2017 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
bestelling vrij eenvoudig via website, zaterdag besteld maandag geleverd, goede informatie over aankoop, afhandeling en bezorging. Het afleveren en installeren was snel geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 16-08-2017 Via de website gekocht

Prettig persoonlijk contact, prima service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima en prettig contact, snelle en flexibele en vakkundige service. Hier kan je zonder zorgen bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique Oude Voshaar 16-08-2017 In de winkel gekocht
rotterdam goudsesingel

Vriendelijk, snel en duidelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben erg tevreden met jullie service, ook vind ik het erg leuk om na een telefoongesprek met coolblue ook nog een heel leuk kaartje met Nee jij bedankt te hebben ontvangen. en vooral de persoonlijke tekst die op het kaartje stond dat ook jullie het gesprek als zeer prettig en gezellig te hebben ervaren. super team

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lianne 16-08-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website, snel en makkerlijke aankoop. De wasmachine werd bij levering netjes naar boven gebracht en aangesloten. Erg aardige jongens, gaven goede tips over het gebruik van de wasmachine.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fleur 16-08-2017 Via de website gekocht

Duidelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eerder een aantal producten besteld bij de concurrent, hier zeer onbetrouwbare en onduidelijke service. Hierdoor terecht gekomen bij cool blue. Tevreden met de betrouwbare service en levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nanda 16-08-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
S avonds besteld en de volgende dag al in huis. Persoonlijk vond ik de de wachttijden filmpjes en adviezen wat je kon doen tijdens het wachten op je pakketje erg leuk bedacht. Nieuwsgierig zou zeggen bestel wat 😆

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Bram 16-08-2017 Via de website gekocht

Sneller levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de site precies hetgeen gevonden dat ik wilde hebben. Een grasmachine met mulching functie. 's Avonds besteld en de volgende dag al in huis. Ik kreeg ook een berichtje toen de levering iets vertraagd was. Minpuntje: een kortere periode van levering zou nog prettiger zijn geweest (bijv. tussen 13.30-15.30)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Steven 16-08-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service

Algemene score

9,0
- Zeer eenvoudig om online te bestellen.
- Levering voldoet aan de vooropgestelde beloftes (op tijd, gratis leveren op verdieping, gratis installatie).
- Zeer beleefde en behulpzame medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PieterNL 16-08-2017 Via de website gekocht

Coolblue heeft het begrepen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft het begrepen, de website is top bestellen gaat heel eenvoudig, de levering is top ook in het week-end! service bij het eventueel retour sturen van een product blijft geweldig. Voor mij geen andere website/winkel meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie 16-08-2017 Via de website gekocht

Hele snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scherpe prijzen snelle levering goede kwaliteit.
Keuze uit een heel uitgebreid assortiment en zelf levering op zondag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franse 16-08-2017 Via de website gekocht

Erg goeie service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruim aanbod, duidelijke levering die tevens erg snel is. Tijd van levering word de dag zelf nog bekend gemaakt via een link, wat erg prettig is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Frits Postma 15-08-2017 Via de website gekocht

Zelfs op zondag!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het bestellen gaat simpel. Al direct na betaling ontvang je bericht over de levering. In mijn geval kwam mijn bestelling, op zondagmiddag, precies zoals was aangekondigd. E.e.a. binnen 24 uur.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Deniece 15-08-2017 Via de website gekocht

Ook bezorging op zondag!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Netjes verpakt, binnen 24h mijn nieuwe foodprocessor in huis. Op een zondag! Super service, goede prijzen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

den Gust 15-08-2017 Via de website gekocht

Topservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website is overzichtelijk en duidelijk. Besteld op zaterdag...geleverd op zondag. Need I say more 😉 Coolblue? Gewoon doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jtarmond 15-08-2017 Via de website gekocht

Goede service snelle levering

Algemene score

9,0
Goede shop groot asorttiment zeer klantvriendelijk en ook nog eens zeer goed geprijstal met al zeer tevreden

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Odijk 15-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, zaterdag besteld en zondag in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima overzichtelijke shop, met breed aanbod van merken en een goede selectie mogelijkheid op merk / type / processor e.d.
Artikelen zijn scherp geprijsd.
Top!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerrit Bosch 15-08-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle levering, ook op zondag!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site, overzichtelijk en goede prijs. Zeker aan te bevelen. Zending op zondag zonder extra kosten!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andrey 15-08-2017 Via de website gekocht

Excellent service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Price was more interesting than in other shops. Also, we have bought washing machine and dryer half of a year ago in this shop and were impressed by the level of their service and especially delivery team. That has played main role in choosing between several shops.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carin 15-08-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keukenmachine v Kenwood gekocht en was goedkoper dan bij ander bedrijf.
Makkelijk te bestellen en de levering was ook super snel.
Ook vriendelijke bezorger.

1 puntje ; zou beter zijn als de doos niet zo groot zou zijn , mijn bestelling was bijna de helft vd doos die bezorgd werd.
Beter voor het milieu als de dozen kleiner zijn , kunnen er ook meer in een vrachtwagen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 15-08-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg vriendelijk en perfect geholpen.
Alles goed geregeld bij afhalen in de winkel
En daarna nog iets besteld en netjes de volgende dag op zondag thuis gebracht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Donners 15-08-2017 Via de website gekocht

Tefal SG8931

Algemene score

1,0
Te Koop bij Cool Blue voor €219,=. Heb inmiddels gekocht voor €185,= en dit was normale prijs, geen aanbieding.
Het is dus zeer oppassen bij Cool Blue en kun je niet blindelings je aankoop doen!
J.Donners
Officiele reactie van Coolblue 16-08-2017

Hey,

Wat balen dat jij niet te spreken bent over onze prijzen. Wij zijn niet altijd de goedkoopste en doen inderdaad niet aan laagste prijsgaranties. Wij geloven in service en proberen jou wel iedere dag zo goed en zo snel mogelijk te helpen. Indien jij een product bij ons aanschaft en de prijs zakt in 30 dagen na jouw aankoop, dan crediteren wij het verschil uiteraard graag op jouw rekening. Indien jij hier verder nog vragen over hebt, dan willen wij jou adviseren om een e-mail te sturen naar geenglimlach@coolblue.nl. Dan helpen wij jou direct verder!

Groeten,
Coolblue

Reageer

Tim 15-08-2017 Via de website gekocht

Altijd topservice en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Meestal alles op stock en gratis geleverd. Zelfs op zondag. Bestel al van bij het begin biij coolblue en tot op heden geen teleurstelling gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tino Jaecques 15-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering maar verpakking was hardhandig aangepakt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Volautomatische espressomachine van Phillips gekocht.
's Avonds om 19u besteld, 's morgens om 10u geleverd. Proficiat!
We hebben een zeer moeilijke opstart van het toestel gehad, het service-lampje ging oplichten. Uiteindelijk zat het zetapparaat niet op zijn plaats. Op zijn plaats steken was niet mogelijk doordat de getande as van de espressomachine verdraaid zat t.o.v. de boring van het zetapparaat. In het instructieboekje was niets te vinden, dan maar een lange zoektocht via internet ... Zowel de blauwe Coolblue-doos als de Phillips-doos hadden op dezelfde plaats een deuk met een "gat" als gevolg. Waarschijnlijk is door die schok het zetapparaat losgekomen. Ik wilde dit toch even melden. Alles werkt nu prima en we zijn zeer tevreden over het toestel!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Chantal 15-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en vakkundige installatie, klasse!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel tevreden over de telefonische vriendelijke ondersteuning bij vragen.
Gekozen voor Coolblue ivm de snelle levering en de mogelijkheid tot installatie.
Zaterdag besteld, maandag werden we gebeld voor een installatieafspraak op dinsdag.
'S avonds krijg je het tijdvak door en ze bellen ook nog een half uur van te voren dat ze komen.
Vakkundige installatie door iemand die echt meedenkt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone 15-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ook als ik op zaterdag bestel heb ik het de volgende dag binnen. Ze hebben een ruim assortiment en zeer goede prijzen. Ook als je belt krijg je goed en vriendelijk advies. Het kan echt nog wel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 15-08-2017 Via de website gekocht

Heeeeeel snel geleverd

Algemene score

10,0
fijne website. Mijn product snel gevonden. Betaalbaar en heel snel geleverd. Zelfs op zondag. Ben er blij mee

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Glasblazer 15-08-2017 Via de website gekocht

Coolblue neemt klant en product serieus.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue licht zowel positieve als negatieve kanten van een product toe. Dat kenmerkt de professionele insteek van dit bedrijf. Een klacht over de bezorging - Coolblue heeft hier weinig invloed op - wordt heel serieus genomen. Een volgende keer heeft Coolblue 4 strepen voor bij mij. Een andere grote Internet Speler liet mij 2 weken geleden volledig aan mijn lot over toen ik als vaste klant niet herkend eerder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maiden 15-08-2017 Via de website gekocht

Goede service en advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en makkelijk besteld..goed advies via whats app.zeer vriendelijke werknemer.
Snelle levering op zaterdag besteld en zondag middag al in huis ..super...prijs was ook goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mavi 15-08-2017 Via de website gekocht

Prima service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service en geleverd op zondag zoals beloofd.
Artikelen zijn prima in orde.
De prijs is ook goedkoper dan op andere websites voor hetzelfde product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 15-08-2017 Via de website gekocht

Komen de gemaakte afspraken prima na.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is overzichtelijk ,zeer goede omschrijving over het gekozen artikel.
Zeer zeker een aanrader,toppie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 15-08-2017 Via de website gekocht

Precies zoals het hoort

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijk, goed geprijsd, snel geleverd. Handig dat ze duidelijke informatie geven en een keuze suggestie geven

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews