coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,0 Lees 42814 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1099 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marion Fransz 31-08-2017 Via de website gekocht

Lekker snel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie en klantvriendelijke webshop, alles gaat makkelijk.
's avonds om 9.00 uur besteld en de volgende middag om 14.00 uur al geleverd. TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

fred 31-08-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
snelle bezorging van de koelkast. Alleen jammer dat de deur nog omgedraaid moest worden.
Ze waren vergeten om het vriesvak deur om te draaien.

Review criteria:

Reageer

Michiel Roos 31-08-2017 Via de website gekocht

Persoonlijke en directe begeleiding bij het kiezen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede helpdesk, ruime keuze, eenvoudig bestellen en persoonlijke, directe begeleiding bij het kiezen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilona 31-08-2017 Via de website gekocht

goede serivce

Algemene score

10,0
Goede website en je word goed op de hoogte gehouden met de 'status' van verzending. Ook is het retourneren erg makkelijk en vriendelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Visser 31-08-2017 Via de website gekocht

Weer super geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ook deze bestelling weer super snel en zonder problemen bezorgd. Het geef een vertrouwd gevoeld om bij Cool blue te bestellen. Chapeau "

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johnjanse1 31-08-2017 Via de website gekocht

Perfect volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals afgesproken werd de wasmachine door twee super behulpzame en vriendelijke medewerkers op de eerste verdieping geplaatst en aangesloten, ook de oude werd netjes afgevoerd, chapeau

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joanne .B 31-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een super overzichtelijk en betrouwbare site!
Letterlijk alles wat je maar nodig hebt voor school en werk kun je hier vinden.
De rugtassen die ik heb besteld zijn van super kwaliteit.
Ook worden ze super snel geleverd.
Er volgen zeker nog meer bestellingen hier.
Ik ben zeer tevreden!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jab 31-08-2017 Via de website gekocht

Prima bedrijf met leuk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Doen wat ze beloven. Bij een vraag krijg je snel en kordaat antwoord door uiterst vriendelijke medewerk(st)ers. Snelle levering en prima nazorg.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herbert 31-08-2017 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De prijs was vooral de doorslag, ik wist welke pc/laptop ik wilde hebben. Snelle verzending is een pré. 22.00 uur besteld volgende dag in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Herbert 31-08-2017 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betrouwbare website en een zeer vlotte levering. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Alles geleverd conform afspraak.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Oguz Kaan 31-08-2017 Via de website gekocht

Voor al je producten moet je bij Coolblue zijn!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue heeft een groot en uitgebreid assortiment. Je kunt er bijna alles vinden wat betreft elektronica, maar ook bijv. voor je nieuwe schooltas. Mooie en gedetailleerde site. Goede service en snelle bezorgtijd.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

super tevreden klant 31-08-2017 Via de website gekocht

benro polarisatie filter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
een zeer snelle afhandeling en levering van het product ,product is zoals omschreven en keurig verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ghislaine 31-08-2017 Via de website gekocht

snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
we hadden een fietsendrager besteld en hij werd snel geleverd was ook goed ingepakt en heel zorgvuldig gedaan

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Madeleine 31-08-2017 Via de website gekocht

Goede snelle levering en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteit vriendelijke service snelle levering
Cool blue is telefonisch goed bereikbaar .
Ze gaan vriendelijk en adequat om met een probleem .
Zeer snelle levering van je gekochte artikelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Merel S 31-08-2017 Via de website gekocht

Fijn, snel en secuur bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle service, leuke extra informatie mailtjes je voelt je een "echte" klant alsof je bij ze in de winkel staat. Leuk dat wachttijdenmailtje!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JK 31-08-2017 Via de website gekocht

Top. Doen precies wat ze zeggen en op tijd

Algemene score

9,0
Makkelijk, goedkoop en snel. Zeer ruime keuze uit enorm assortiment artikelen. Ook makkelijk dat er automatisch tips voor accessoires en mogelijk bijbehorende producten staan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 31-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, product volume en bluetooth matig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
In de middag een speaker besteld en de volgende morgen al in huis. De UE boom 2 verdient zijn naam niet, volume en kwaliteit muziek matig. Bluetooth begint bij 10 meter al te haperen, fabrikant geeft 30 meter bereik op.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Coolblue 31-08-2017

Hey Ton,

Gaaf dat je een nieuwe speaker hebt gekocht. Wat wij wel erg jammer vinden, is dat hij niet zo goed bevalt. Heb je al contact met ons opgenomen? Als hij niet bevalt, heb je namelijk 30 dagen de tijd om hem om te ruilen voor een andere speaker of om jouw geld terug te vragen. Er zijn dus flink wat oplossingen voor een product dat niet goed bevalt. We hopen snel van je te horen zodat we dit samen kunnen oplossen.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Maus 31-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en goede levering. Product had de laagste prijs die ik op internet kon vinden. Zeer tevreden over cool blue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yolanda Ruijgrok 31-08-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over de bestelling, snelle levering, goed op de hoogte gehouden van het bezorgen en netjes afgeleverd
Dank jullie wel Cool Blue
Vriendelijke groet
Yolanda Ruijgrok

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone 31-08-2017 Via de website gekocht

Snel en zorgvuldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ken coolblue al van aankoop andere producten en daarom weer voor gekozen. uitstekende service. Snelle levering, duidelijke informatievoorziening. Goede service bij defecten in verleden gehad!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john 31-08-2017 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
een duidelijke website en makkelijk om te bestellen.
een hele snelle levering. savonds besteld en de volgende
dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Renée Veld 31-08-2017 Via de website gekocht

Cool shoppen, snelle levering, super makkelijk !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Redelijk makkelijk zoeken, veilig betalen, na betaling super snelle levering, en precies datgene wat ik besteld heb!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Johan 31-08-2017 Via de website gekocht

Goede en correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De service die ze bij aankoop van het product omschrijven op de site klopt. Levertijd, verwachte tijd van levering en het bellen voor ze aankomen.
Producten zijn nog te nieuw om daar nu al een recensie over te schrijven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Claudia 31-08-2017 Via de website gekocht

TomTom 62 Europa

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel makkelijk in gebruik, werkt naar behoren.
Handleiding verteld je precies stap voor stap hoe te beginnen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

piet 31-08-2017 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
snelle levering goede service ik beveel iedereen aan om mij te volgen en ook naar coolblue te gaan wij hebben al meer artikelen daar gekocht dus ik weet waar wij over praten

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda 31-08-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Schooltas 's avonds besteld, 's morgens vroeg kon ze deze al meenemen naar school !!
Tas ziet er mooi uit.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Eddy 31-08-2017 Via de website gekocht

Snelle Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
CoolBlue was de goedkoopste en de snelste met de levering. De telefoon van mijn moeder ging kapot en dat baarde mij zorgen. Via CoolBlue had zij de volgende dag (binnen 24 uur) alweer een nieuwe, werkende, telefoon.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jvdp 31-08-2017 Via de website gekocht

Service NIET als in de tv reclame

Algemene score

4,0
Vanaf moment dat we de deur open deden alleen maar geklaag van de bezorgers. Wat een klein trappengat... Wasmachine weegt meer dan 100kg... Ik zou hem op de begane grond zetten... Machine werd haastig aangesloten. Geen controle waterpas ed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 31-08-2017

Hey,

Wat jammer om te horen dat de service niet goed is bevallen. Wij zijn absoluut met je eens dat dit niet de service is waar wij mee adverteren en waar wij zo trots op zijn en daar willen wij onze excuses voor aanbieden. Wij zijn op dit moment heel hard bezig met het uitrollen van onze eigen bezorgservice zodat wij jou elke keer opnieuw dezelfde service kunnen bieden als hoe wij het zelf graag willen. We hopen natuurlijk wel dat de wasmachine goed bevalt en hopen dat we je snel mogen laten zien waar onze service wel echt om draait.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Luca 31-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, goeie service, duidelijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Winkel bezorgt altijd op tijd, is altijd goed en snel te bereiken en biedt goede hulp. Bestelproces is overzichtelijk en makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 31-08-2017 Via de website gekocht

Zoals het hoort

Algemene score

10,0
Uitstekende service. Werd het volgende dag meteen geleverd. Producten waren ook goed en veilig ingepakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 31-08-2017 Via de website gekocht

Vlot, snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aangeraden door een neef en bijzonder tevreden. Duidelijke richtlijnen, degelijke communicatie en snelle behandeling en bezorging (levering 5u vroeger dan voorzien, en dat met bpost). Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Appool 31-08-2017 Via de website gekocht

Snel en gemakkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service bij online bestelling. Vlotte bezorging met goede info wanneer deze zou plaatsvinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 31-08-2017 Via de website gekocht

Tot nu fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik had hele goede verhalen gehoord, vooral over de service. Dit heeft me tot mijn besluit doen komen en tot nu tot volle tevredenheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Willem 31-08-2017 Via de website gekocht

Goede Service, altijd snel geleverd!

Algemene score

9,0
Niks mis mee, altijd snelle levering. goede duidelijke uitleg over de producten.
Dit is echt een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

R.A. Mosch 31-08-2017 Via de website gekocht

snelle, gratis en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De dag ervoor contact gehad via de chat, goed meegedacht door degene die mij te woord stond, goede, waardevolle en duidelijke informatie.
Na uitgebreide oriëntatie duidelijk voor deze winkel gekozen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Quirijn 31-08-2017 Via de website gekocht

Uitstekend(e) advies en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het aanbod enerzijds en de productinformatie anderzijds is op Coolblue uitgebreid en door consistentie onderling vergelijkbaar. Een specifieke technische vraag is binnen een etmaal volledig en duidelijk beantwoord. Levering is uitstekend en snel, prijs is scherp en het product kwalitatief hoogwaardig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 31-08-2017 Via de website gekocht

Snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Netjes geregeld. Duidelijk aangegeven wanneer er bezorgd word. Keurige en vriendelijke chauffeurs.
Koelkast werkt super en is goed te installeren met de duidelijke gebruike aanwijzing

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tanja 31-08-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke site, na wat vragen ook goed geholpen door de klantenservice. Geen praatjes, maar wel vriendelijk en open. Prijs/kwaliteitverhouding is goed na te gaan. Een aanrader!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ati 31-08-2017 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede site, veel keuze en goede prijzen. Alleen de specificaties op CoolBlue voor de gekochte tv klopten niet. Dus kijk nog even op de desbetreffende website voor de juiste specificaties voor je iets koopt.

Ontzettend snelle levering, vrijdag besteld en zaterdag geleverd! Ook het van tevoren aangegeven tijdstip van de levering was juist, zelf nog een half uur voor aflevering een sms gehad dat de bestelling eraan komt! Top!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leidi van Tol 31-08-2017 Via de website gekocht

De service is goed. Snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site. Goeie en snelle service. Vriendelijke mensen op de klantenservice. Alles naar eens verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Petya 31-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een paar keren bij Coolblue besteld en elke keer super tevreden over de service! Ik moest een product terugsturen die ik open had gemaakt en het was geen probleem en ze hadden het heel snel opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 31-08-2017 Via de website gekocht

Zondag bestelt maandag in huis, top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zondag bestelt maandag in huis, top! Zou altijd mogelijk moeten zijn. Om.. dat... het.. 100.. karakters... moet... hebben....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MauritsS 31-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik shop graag bij Coolblue, vanwege hun accurate voorraadinformatie, snelle levering en een duidelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefanie 30-08-2017 Via de website gekocht

Groot aanbod met goeie prijzen en prima service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aanbevolen door familie en vrienden, inderdaad de moeite.
Groot aanbod. Overzichtelijke website. Scherpe prijzen. Snelle levering. Prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Vrielink 30-08-2017 Via de website gekocht

uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
aflevering conform de belofte, product uitstekend al kostte het installeren van de fietsdrager wel wat moeite.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Afina 30-08-2017 Via de website gekocht

Gewoon super!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelproces soepel, goede informatie van bestelling tot levering en heel snel. Meerdere keren iets besteld steeds super tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cédric 30-08-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel service en efficient levering. Ik heb nog niet erge andere deze kwalitatief klant servie gezin

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dana 30-08-2017 Via de website gekocht

Great service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
As always great service! Had it delivered first thing on Monday afternoon after ordering it in the weekend. I like that the afternoon option is for free (I need to pay to get the same at bol.com), especially as I had to be at home to sign for this delivery.
Everything was in good order. Also really liked the website for showing the specs in the same way. Maybe it exists and I didn't see it, but it would be great to have a compare function inside product categories. Used tweakers instead, so no big deal (maybe they have a public API so you can generate the comparison links directly?).

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja 30-08-2017 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie duidelijke website.
Alles goed te vinden, en makkelijk te bestellen.
En supersnel geleverd.
Alleen maar positief.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 30-08-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel geleverd, goed verpakt en scherp geprijsd.
Ook de website is lekker duidelijk en er is voldoende keuze.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews