coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42317 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3408 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Iwan 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site waarin zowel de voor- als nadelen van een product worden genoemd.

Service
Geweldige service met erg vriendelijke bezorgers. Na het plaatsen van de nieuwe wasmachine boden ze uit zichzelf aan om onze (oude) droger op de wasmachine te plaatsen. Helemaal top dat ze dat aanboden en voor ons deden. Het kost ons altijd grote moeite.
Verder ook erg vriendelijke mannen. Zo anders en zoveel beter dan bij de meeste andere bedrijven!

Assortiment
Voldoende keuze en alle grote merken zijn aanwezig. Zowel de goedkopere als de meer duurdere uitvoeringen. Compleet assortiment.

Aanbeveling
Super goede service en erg vriendelijk. Dit hadden we ook al opgemerkt bij de levering van onze vaatwasser en nu weer zo'n positieve ervaring bij de levering van de wasmachine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk van thuis uit bestellen.

Service
Goede en snelle services , na een probleem met headset binnen 48 uur geruild zonder rompslomp.

Assortiment
Je vind alles wat je nodig hebt.

Aanbeveling
Ben tevreden klant , goede en snelle services .

Extra toelichting
Is een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla Pickkers 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website,kies iets uit en het wordt de volgende dag al bezorgd!

Service
Snelle levering,gratis bezorgd en gratis oude apparaat meegenomen,wasmachine wordt netjes aangesloten

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Duidelijk,betrouwbaar en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ayenta 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na het zoeken en vinden van het gewenste product, is het met enkele klikken zo gepiept!

Service
Mijn product kwam in een kei mooie envelop binnen en er zat ook nog super leuk leesvoer (had het bijna opgegeten) bij.

Assortiment
Ik kon het product dat ik wilde hebben hier in verschillende kleuren, maten en prijzen vinden!

Aanbeveling
Voor mij is CoolBlue de enige waar ik online aankopen doe met een serice die geweldig is en nog nooit teleurgesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JeroenvanManen 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site is overzichtelijk en gemakkelijk in het gebruik.

Service
Ik heb een tijd terug een laptop gekocht via coolblue, na verloop van tijd begon deze raar te doen en uiteindelijk werkte de laptop niet meer. Ik heb toen via coolblue een reparatie geregeld. Perfect geholpen, vragen werden uitstekend beantwoord en het is snel verlopen.

Assortiment
Coolblue heeft veel in het assortiment, als ik iets nodig heb maar niet weet wat ik wil, dan kijk ik vaak via Coolblue voor alle keuzes die ik heb. Bijna altijd heeft coolblue wat ik zoek, heel af en toe zie ik dat coolblue producten niet in het assortiment heeft of juist net wat duurder is dan de andere webwinkels (soms heel wat duurder)

Aanbeveling
Ik ben al met al enorm tevreden met coolblue en koop enorm veel spullen via coolblue. Als ik een keuze moet maken dan vergelijk ik de producten via de website en lees ik de reviews op coolblue. Als ik er niet uitkom dan open ik de chat of pak ik de telefoon en wordt ik uitstekend geholpen door de goed geinformeerde werknemers.
Ik raad coolblue aan bij iedereen! Zelft betaal ik soms net ietsje meer bij coolblue dan ergens anders, ik heb echter dan wel zekerheid van service en garantie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anneke van Toor 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super snel

Service
super snel

Assortiment
heel veel gezien, ook heel veel reacties van kopers op de artikelen

Aanbeveling
alles ok

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willem kuhlmann 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gebruiksvriendelijke site en snelle levering

Service
Nog geen ervaring mee

Assortiment
Enorm breed

Aanbeveling
Alleen maar goede ervaringen. Ook on het verleden.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KJ 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke site, goede filters

Service
's middags besteld, dag erna draaide de wasmachine al.

Extra toelichting
Product pas een paar dagen in huis, dus over support bij problemen kan ik nog niets zeggen. 's middags besteld, volgende dag om 10 uur 's morgens draaide de wasmachine al.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Timmermans 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Thuis winkelen

Service
Fantastisch, machine keurig aangesloten en zelfs proefgedraaid. Alles schoon en netjes achtergelaten

Aanbeveling
Zie service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A Velthoen 19-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,8

Gemak
Bestellen werkt erg eenvoudig, website is eenvoudig te navigeren.

Service
Klantenservice is goed bereikbaar en vriendelijk. Mijn voornaamste reden voor het lage cijfer is de keuze van de bezorger van de pakketten, namelijk Postnl. Mijn 3 laatste bestellingen zijn niet op tijd geleverd, ook de zondagbezorging mislukte. Ik woon gewoon in een hele normale woonwijk, niet ergens achteraf in de polder. De track&trace is een rommeltje en klopt bijna nooit. Tot 2 maal toe aangegeven 's avonds te bezorgen, en dan komen ze toch doodleuk vroeg in de middag. Voor mij redenen genoeg om vanaf nu bestellingen te plaatsen bij een bedrijf dat NIET via Postnl aflevert.

Assortiment
Veel keuze met goede beschrijvingen.

Aanbeveling
Jammer voor Coolblue, als de bezorging goed op orde was kregen ze van mij een 8. Biedt klanten tenminste een keuze uit bezorgdiensten. Snelle, probleemloze bezorging is voor mij de allerbelangrijkste reden om een bepaalde webwinkel te gebruiken, dus vanaf nu ergens anders shoppen.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 19-05-2016

Beste heer/mevrouw

Wat vervelend dat de leveringen telkens zo mislukken bij u. Dit is niet wat u mag verwachten en ook wij betreuren dit enorm.

PostNL staat bij ons bekend als een betrouwbare partij. We begrijpen dat dit met uw ervaring nu wel anders ligt. Als er iets is wat wij nog voor u kunnen doen, willen wij u natuurlijk daarbij helpen.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Luuk 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel gemakkelijke site, had geen problemeb met het navigeren vd site oid

Service
Ik werd top geholpen toen mijn laptop stuk ging. De klantenservice was super vriendelijk en begripvol

Assortiment
Prima keuze van laptops, andere dingen nog niet besteld hier, zou het zeker doen als ik iets nodig had

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vanhoef cor 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer goed overzicht van alle artiken en ook de prijs

Aanbeveling
Vandaag bestteld en morgen inhuis en ook nog beterkoop dan alle andere winkels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Frankort 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke website , prima toegankelijk

Service
keuze mogelijkheid tot leverdag en tijd

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
zeer groot assortiment met prima prijzen

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Snap ik niet 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Bestellen vanuit je luie zetel en volgende dag geleverd door een vriendelijke postbode

Assortiment
Groot assortiment alles te vinden tot zelfs reiskoffers

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanny 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles verloopt zeer soepel. Van bestelling tot levering.

Assortiment
geen opmerkingen

Aanbeveling
alles ok.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia de kruijf 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht.

Service
Gewoon super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Victor 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles zeer duidelijk!

Service
Afspraak zeer snel nagekomen

Assortiment
Je vindt alles wat je nodig hebt

Aanbeveling
We zijn echt tevreden!!

Extra toelichting
Betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

miek 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk vanaf de bank zoeken wat je nodig heb.

Service
Donderdagavond besteld en vrijdag al in huis

Assortiment
Heel veel keuze

Aanbeveling
Goede prijs, snel in huis, makkelijk te ruilen indien nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super snel in huis en tegen een lage prijs.

Service
Snelle reactie en vriendelijk vooral op je vragen

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michel Kramer Freher 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen gaat simpel en snel, zeker als je al eerder een account hebt gemaakt

Service
supersnel en datum/tijd en bezorglocatie is goed op te geven. Bezorgers waren ca uur te vroeg op de bezorgafspraak, maar het telefoontje ruim van te voren gaf ons de mogelijkheid om eea te regelen. Netjes boven gebracht aangesloten en testrun opgestart. Oude Wasmachine gewoon weer mee terug. Super service

Assortiment
prima, ruime keus

Aanbeveling
Beter kan eigenlijk niet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cor Kapteijn 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede web site

Service
Snelle levering en duidelijke informatie over afhandeling bestelling

Assortiment
Kan niet beter

Aanbeveling
Snelle levering zonder mitsen en maren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik heb als vrouw helemaal geen ervaring met een scheerapparaat, dus ik was erg blij met de filters die mijn keuze konden verfijnen.

Service
Omdat ik een ander bezorgadres had opgegeven dan het factuuradres, was ik benieuwd of dit ook goed zou gaan. Eerst betalen, en dan maar afwachten of het goed zou gaan met de levering was wel even spannend voor mij.

Assortiment
Ik ben blij dat ik uit meerdere apparaten kon kiezen.

Extra toelichting
Dit is mijn eerste bestelling op deze site. Het komt op mij betrouwbaar over, en ik zal hier vaker wat gaan kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HKoswee 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk.

Service
Heerlijk snel binnen.

Assortiment
Ruim en wat we wilde zat erbij!

Aanbeveling
We hoorde al dat dit de beste van
Nederland werd genoemd. Nu ook ondervonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miriam 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijk, vriendelijk en snelle levering helemaal TOP

Service
Ik heb inmiddels meerdere spullen gekocht en super goede ervaring hiermee TOP

Assortiment
Geweldig

Aanbeveling
Gewoon DOEN dan ervaar je het zelf

Extra toelichting
Graag zo door blijven gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geen 18-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

3,3

Gemak
Tuurlijk is het makkelijk en fijn dat de items die je besteld snel en makkelijk besteld kunnen worden. MAAR oweeee als er iets mis is met het geleverde apparaat. Je wordt te woord gestaan door een van de medewerkers van de klantenservice of je het over een pakje boter hebt van 50 cent in plaats van een apparaat waar je een vermogen voor hebt betaald.

Service
Als je dan een apparaat hebt dat binnen 3 weken na ontvangst kapot gaat en belt met de klanten;service. Dan wordt direct gezegd, ja maar mevrouw, als u binnen 2 weken reageert heeft u recht op een nieuwe of geld terug, maar 3 weken is echt te lang. Wij gaan het voor u repareren. Dus je betaald de nieuwprijs voor een 2e hands gerepareerd apparaat! Ongelofelijk.. In plaats van dit antwoord had ik van Coolblue verwacht: mevrouw, stuurt u het apparaat terug, wij gaan kijken wat we voor u kunnen doen, mocht het een fabrieksfout zijn, kunt u gegarandeerd van ons een nieuwe verwachten! DAT is service!

Aanbeveling
Sorry, maar klachtafhandeling, daar kunnen jullie nog wat ervaring in op doen. Het risico om zulke dure apparaten bij jullie te bestellen is te groot op deze manier. En een glimlach? Van mij niet.

Extra toelichting
Wanneer jullie het punt klacht en retour afhandeling drastisch verbeteren, verpletteren jullie de markt. Mijn advies is: doe dit.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Uitstekend
Officiele reactie van Coolblue 18-05-2016

Beste meneer/mevrouw,

We vinden het zeer vervelend om te lezen dat de wasmachine binnen drie weken kapot is gegaan. Dit is absoluut niet wat u van een nieuw product mag verwachten. Het klopt dat het voor ons niet zo maar mogelijk is om na de tevredenheidsgarantie zomaar het product om te kunnen ruilen. Hiervoor is nu éénmaal de grens van 14 dagen getrokken. Vandaar dat wij u een reparatie hebben aangeboden. In sommige gevallen kunnen wij een uitzondering maken, maar dit kan niet zonder de oordeel van de expert. Mochten wij nog iets voor u kunnen doen, dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Zon 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk en duidelijk.

Service
Snelle service.

Aanbeveling
Nette, snelle levering en goed verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

kris devriese 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
goede informatie over product

Service
Is nog steeds niet aangekomen. Ookal staat erin dat deze zaterdag 14 Mei zou arriveren.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Onbekend 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestelling is snel en eenvoudig gedaan

Service
Geen noodzaak gehad om extra service te vragen

Assortiment
Goede keuze

Aanbeveling
Alles prima

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Albert 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website, snelle levering.
Ook de vraag over een wasmachine werd kundig beantwoord.

Service
Vragen aan de helpdesk werden vlot en keurig afgehandeld.

Assortiment
Staat altijd oets bij wat je aanspreekt.

Aanbeveling
Correct, snelle levering; daardoor kijk ik als eerste naar deze webwinkel.

Extra toelichting
Er wordt nagekomen wat er staat, zodat ik al vaker bij hun besteld heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ted 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke productinformatie en keuzes.

Service
Altijd duidelijk en klantgericht.

Assortiment
Ruimschoots voldoende, een zeer goed aanbod.

Aanbeveling
Veel vertrouwen in de juiste afhandeling, heb daar een aantal keer ervaring mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marga 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpel thuis achter de computer.

Service
Pakketje werd geleverd op 2e Pinksterdag :)

Assortiment
heel uitgebreid.

Aanbeveling
Gewoon simpel, goed en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olrichs 17-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan dgitaal bestellen, wel zo makkelijk

Service
Ik heb het ergens anders laten bezorgen en kn precies meedelen wanneer het geleverd werd! Fantasitische service.

Assortiment
Heb eea digitaal bekeken jullie hebben acht alles!

Extra toelichting
Nee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk, wel heel veel keus.

Service
Snelle levering, doen wat ze beloven

Assortiment
heel uitgebreidt

Aanbeveling
Super tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke, overzichtelijke website, waarop ik gezochte producten prima kon vinden en vergelijken, zodat ik een gefundeerde keuze heb kunnen maken..
Eenvoudig en helder bestelproces, met aantrekkelijke afleveropties. Zelfs op 2e pinksterdag netjes afgeleverd.

Service
Nog voor een vraag gebeld naar de helpdesk en daar hebben ze nog iets voor mij uitgezocht, waarmee ik prima geholpen was.

Assortiment
Het is natuurlijk altijd wat moeilijker te beoordelen wat je niet ziet, maar heb diverse producten kunnen bekijken en vergelijken.

Aanbeveling
Was in dit geval ook nog de goedkoopste en, hoewel het deze 1e plaats moest delen, in combinatie met gemak en afleveropties, gewoon de beste optie.
Op grond van bovenstaande antwoorden is mijn eindoordeel uitstekend.

Extra toelichting
Enige puntje van kritiek is dat bij dit soort navigatie-apparatuur in het review-filmpje wordt geadviseerd om (meteen) gedetailleerdere topografische kaarten (mee) te bestellen, maar dat vindt ik persoonlijk niet helemaal terecht, want ik maak al jaren langere buitenlandse fietsreizen, zowel on- als offroad, en dat geheel m.b.v. OpenFietsMap(OFM). M.a.w., leuk advies m.b.t. de omzet, maar mijns inziens niet noodzakelijk. Het zou daarom wel zo chick zijn om een verwijzing naar OFM/OSM te maken ! (Heb dit ook meteen bij de desbetreffende helpdeskmedewerker gemeld.) Let wel, geen enkele kaart is 100% actueel en perfect; ook de commerciële kaarten niet !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephanie 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering, zelfs op zondag! Makkelijk vergelijken, kiezen en betalen.

Service
Aan huis geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JWM 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is duidelijk op het internet, en met eventuele vragen kan je snel bij de klantenservice terecht

Service
Coolblue doen wat ze beloven

Assortiment
Tot nu toe vind ik er wat ik nodig heb

Aanbeveling
Goeie winkel, heel vriendelijk personeel en terdege kundig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ivonne i Hulsebos 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke site, goed te woord gestaan aan de telefoon en eh met de juiste toon en humor.

Service
keurig geleverd volgens vraag en je wordt via mail en sms op de hoogte gehouden wanneer de bezorger komt. nette mensen, keurig alles aangesloten en oude machine mee retour. geen werk van gehad.

Extra toelichting
Ga zo door keer op keer blijven jullie me verbazen mbt gelverde, service en net dat stukje meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk van den Broek 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Eenvoudige manier van zoeken en bestellen

Service
Gebeld met een medewerkeresolutie of mijn artikel nog op voorraad was. Dit omdat bij andere ik telkens tevoren kreeg dat er vertraging was met leveren. Bij Cool bleu niet, de andere dag binnen zoals het hoort als je wat beloofd!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

arnol 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is erg makkelijk bestellen en vergelijken.

Service
We kwamen er niet uit bij de bestelling en hebben naar de help desk gebeld daar hebbende ons zeer goed geholpen en mee gedacht in het bepalen van onze keuze in twee woorden HEEL FIJN.

Assortiment
Er is heel veel te krijgen kopen teveel om op te noemen.

Aanbeveling
Wij geven deze winkel een 9 omdat het gewoon overzichtelijk is en duidelijk en als je er even niet weet als jong ouderen dan bel je even en word heel goed geholpen.

Extra toelichting
Een goede winkel die staat voor zijn afspraken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter de Louw 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ben steeds tevreden met de service en snelle leverig

Service
zie boven

Assortiment
spreekt voor zich. Uitgebereide keuze

Extra toelichting
Heb al eerder per mail aan jullie laten weten, dat ik erg content ben met Cool Blue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin Kok 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed en snel werkende filter en gemakkelijk bestellen

Service
o.a. deze enquette geeft aan dat Coolblue ook met de aftersales aan het scoren is/gaat.

Assortiment
bijna gelijk aan het assortiment van Bol.com ook zakelijke onderdeeltjes goed en snel te vinden

Aanbeveling
Net geen 10 omdat het assortiment iets kleiner is dan bol.com

Extra toelichting
Keurige site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en eenvoudig

Service
Netjes verpakt

Assortiment
Ziet er goed uit

Aanbeveling
Kan met vertrouwen gekocht worden.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieneke 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website, makkelijke navigatie, goede informatie

Service
Al eerder via Coolblue besteld en heel tevreden over de levertijd (ook op zondag)en mails die je er over krijgt.

Assortiment
Uitgebreid assortiment en goede prijs.

Aanbeveling
Als je iets wilt bestellen en je kijkt eerst op de site van Coolblue, geeft dat wel aan dat je ervaringen goed zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendrik 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en steeds betrouwbaar. Voor het eerst op zondag laten leveren. Ook dit ging vlekkeloos.

Service
Eenvoudig besteld en mooi op tijd geleverd op zondag.

Assortiment
Altijd veel keuze met een aantrekkelijke prijs.

Aanbeveling
Gewoon niets negatief te zeggen.

Extra toelichting
Ik hou van de humor op de dozen en dergelijke.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mikethebike53 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles zeer overzichtelijk

Service
nog nooit een probleem gehad

Assortiment
hebben bijna alles voor zeer scherpe prijzen

Aanbeveling
een tien ben ik nog nooit tegengekomen, maar Coolblue zit er dicht tegenaan.

Extra toelichting
nee, behalve dat ik zeer zeker terug kom om te winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

iPhone beschermhoezen 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles snel teruggevonden op de site .

Service
Had per ongeluk iets verkeerd besteld, maar dit is via de chat/hulp direct opgelost!!

Assortiment
Veel keuze.

Aanbeveling
Momenteel geen problemen ondervonden. Snelle en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelien 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke site, genoeg informatie over product.

Service
Levering, snel en vakkundig.

Assortiment
Goed geselecteerde merken en producten, niet te veel, voldoende keuze.

Aanbeveling
Makkelijke webwinkel, snelle en nette levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arjen 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website van Coolblue is een overzichtelijke en zeer gebruiksvriendelijke website. Nadat ik verschillende producten eenvoudig met elkaar kon vergelijken had ik al snel het product gevonden waarna ik op zoek was. Ook het uitchecken ging probleemloos. Alles is erg duidelijk, korte stappen en duidelijke communicatie per mail na een bestelling.

Service
Het product werd keurig op tijd geleverd, ik had de volgende dag mijn keukenmixer al in huis.

Assortiment
Coolblue heeft een zeer uitgebreid assortiment en de prijs van mijn keukenmixer was en stuk voordeliger dan bij die concurrent.

Aanbeveling
Fijne webshop, duidelijke communicatie en levert op aangegeven tijd en is eventueel gratis te retouren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan IJsendorn 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Hetgeen ik zocht was vrij snel gevonden en vergelijking mogelijk met soortgelijke artikelen.

Extra toelichting
--

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bram 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede navigatie. Zoekfunctie werkt prima.

Service
Niet zozeer deze aankoop maar bij een vorige aankoop gaven ze een product gratis door een verzendfout waarbij het verkeerd verzonden product gehouden mocht worden.

Assortiment
Ruime scala aan producten.

Aanbeveling
Goede service, snelle verzending.

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews