coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42317 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3408 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Robbie 12-03-2017 Via de website gekocht

Perfecte service komen na wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het gemak en de snelheid waarmee een bestelling wordt afgewerkt , daarbij wordt ook nog eens precies op de hoogte gehouden van waar uw bestelling zich bevindt tot aan de deur , perfect zou ik zeggen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vanobbergen Marc 12-03-2017 Via de website gekocht

Zeer goede en correkte service

Algemene score

10,0
Bij het zoeken naar een nieuwe diepvries,ijskast en of combi op de site van coolblue terecht gekomen een ruime keuze goede uitleg en ook de mogelijkheid om klant revieuws in te zien.
Vanaf het moment van bestelling tot bij de levering een vriendelijke en zoals vermeld op de site juiste levering termijn.
Een goede keuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefaan 12-03-2017 Via de website gekocht

Ik bestel nergens anders.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Niet alleen is coolblue correct bij alle facetten van de online verkoop, de humor die men tentoonspreidt maakt het tot een genoegen om met coolblue in contact te komen. Ik zelf bestel echt nergens anders, zelfs als het daar goedkoper zou zijn.
Er zijn niet alleen verschillende mogelijkheden om de bestelling te betalen en te laten leveren, men is ook steeds correct in de afhandeling ervan.
Bij problemen kan men steeds terecht bij een vlotte, eerlijke en vriendelijke klantendienst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leonie 12-03-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Post NL kon het pakket niet de volgende dag leveren. Coolblue springt daar prima op in en geeft een korting van 5 euro op de volgende bestelling.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

WvR 12-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en een geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben al verschillende producten gekocht via Coolblue. De site is duidelijk en helpt je om een product te kiezen. De levering is snel en de service is fantastisch!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 12-03-2017 Via de website gekocht

Ongekende service en medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na meer dan een jaar mijn Fitbit voor de 3e keer defect. Binnen 2 (!) dagen alles geregeld....niet meer te repareren dus volledig aankoopbedrag terug ontvangen. Dit meteen omgezet in een andere Fitbit tracker en de volgende dag deze om mijn pols kunnen doen! En wat de medewerkers betreft: had een positieve reactie achtergelaten op een vraag over de klantenservice. Binnen 2 dagen een handgeschreven (geen standaard kaartje) kaartje om me te bedanken.

Zonder twijfel de meest klantvriendelijke webshop van dit moment.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RiBo68 12-03-2017 Via de website gekocht

Een onovertroffen webwinkel die doet wat het belooft!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij iedere bestelling ben ik weer onder de indruk van de duidelijke productinformatie die écht helpt bij het maken van de juiste keuze. Desondanks nog twijfels? De online hulp en de mogelijkheid naar een fysieke winkel te gaan completeren de service. De snelle levering is erg fijn voor ongeduldigen die liefst meteen met het speeltje aan de slag willen. Maar één nachtje slapen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patric De Rouck 12-03-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
geweldige service, van kiezen naar bestellen, betaling, verzending tot levering.
Zelfs als het product je hoe dan ook niet bevalt kan je het gratis terugsturen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 12-03-2017 Via de website gekocht

Goed geholpen, volgende keer weer cool blue

Algemene score

8,0
Duidelijke website, telefonische hulp ook goed. Geen klachten. De bezorgers keurig op tijd en hebben alles netjes geplaatst en de oude spullen meegenomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ben J 12-03-2017 Via de website gekocht

geweldige uitstraling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Geweldige ervaring vanuit het verleden en ik ben er zeker van dat dit een vervolg krijgt in de toekomest

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Daniel 12-03-2017 Via de website gekocht

Snelle en correcte afhandeling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bluetooth verbinding van mijn sporthorloge werkte na enkele maanden steeds slechter, ik stuurde die terug met label van coolblue (geen retourkosten voor mij dus) en na afleveren kon ik online de status volgen. Een paar dagen later kreeg ik een vervangtoestel die tot op heden wel goed werkt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Zeer tevreden klant 12-03-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering ging vlekkeloos. Via track en trace duidelijk wanneer die geleverd zou worden. Vriendelijke bezorger. Goeie prijs voor televisie. Was 50 euro goedkoper dan de Mediamarkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoesje 12-03-2017 Via de website gekocht

iPhone 7 hoesje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had het hoesje uitgezocht op internet, besteld en de volgende dag had ik het in huis. Voldoet volledig aan de verwachtingen! Ben er blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steeman 11-03-2017 Via de website gekocht

Update van eerdere Coolblue review wb prijsverschil koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op mijn eerder geplaatste review (zie 14.00 uur vandaag) met de kanttekening over het prijsverschil tussen datum bestelling en aflevering LG GSL360i cev koelvrieskoelkast , ben ik al 4,5 uur later keurig gebeld door Coolblue met begrip hiervoor. Krijg het verschil teruggestort. Top gewoon.
Mijn eerdere cijfer 7 update ik hierbij naar een 10 (niets op aan te merken) en zal in de toekomst bij hun vaker bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 11-03-2017 Via de website gekocht

Altijd goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, altijd op voorraad, goede service en kwalitatief altijd goed. Bij vragen of problemen altijd snel antwoord of een oplossing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r.m.b. wooninck-dekker 11-03-2017 Via de website gekocht

goede services

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
deze shop kwam over als betrouwbaar en prima daarom heb deze shop ook gekozen. gemakkelijk en duidelijk om naar het product of merk te zoeken. zijn heel vriendelijk en de levering was heel snel en ook heel goed in orde.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 11-03-2017 Via de website gekocht

wederom tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling was aanvankelijk niet op voorraad, maar voor E-mailing aangemeld.
Na E-mail melding dat voorraad was aangevuld, artikel resp. weer beschikbaar kwam, gelijk bestelling kunnen plaatsen, waarna met prima order- verzendbegeleiding, volgende dag aflevering plaats vond.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Co 11-03-2017 Via de website gekocht

snel en vakkundige service en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kon gericht zoeken, verschillende keuzes. Heb prijzen vergeleken met andere sites. Uiteindelijk voor Cool bleu gekozen. Voor 23.00 besteld de volgende dag in huis. Dat klopt dus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kwien 11-03-2017 Via de website gekocht

Aan alle verwachtingen voldaan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
's avonds om 22:00 besteld en de volgende dag om 15:00 was het aanwezig op afhaalpunt. De volledige bestelling, was onbeschadigd. Per mail werd ik op de hoogte gehouden. De aanbieding was ook beter dan andere aanbieders. Coolblue was de enige die de camera aanbood met geheugenkaart en extra batterij maar zonder tas.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

HW de Vries 11-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De site vind ik helemaal fantastische goede uitleg over de producten duidelijkheid is heel belangrijk . Cool Blue geeft ook direct aan wanneer iets geleverd word, met andere worden service is goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Steeman 11-03-2017 Via de website gekocht

Mooie en prima afgeleverde Amerik. koelkast, maar ..

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goede website met veel productinfo en nette bezorging van die 117kg zware koelvries tot in de keuken in het verkondigde tijdvak. Oude evengrote koelkast meegenomen.
Mooie stille koelkast, wat een verschil met die 12jr oude Samsung.

Wat wel tegenviel is dat ik op zaterdag 4/3 de LG voor E888,- bestelde (en gelijk moest betalen) en op de maandag van aflevering/ingebruikname E89,- goedkoper op de site stond.
Was me dit bijv. bij een lichter apparaat overkomen, dat ik had ik 'm onuitgepakt retour laten nemen en opnieuw besteld.
Wellicht is een tegoeddbon in dit soort gevallen een idee?

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Willem 11-03-2017

Update : werd 4,5 uur later al zeer netjes door Coolblue gebeld met begrip voor mijn kanttekening. Het prijsverschil van E89,- wordt teruggestort. Top gewoon. Helaas lukt het me niet mijn eerdere algemene score van een 7 te verhogen naar een verdiende 9.

Reageer

Wilma 11-03-2017 Via de website gekocht

Zoooooooo makkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na een rondje zoeken bleven er twee winkels over die dezelfde vriezer verkochten voor dezelfde prijs. Door een eerdere goede ervaring gekozen voor Coolblue. Het apparaat werd zonder verpakking binnen gebracht (uitpakken gebeurde in de wagen en de rommel bleef ook daar) en vervolgens op zijn plek gezet, nagekeken op beschadiging - die er inet was - en aangezet. He-le-maal goed.
Minpuntje is voor mij de late melding van tijdstip van bezorgen (vóór 02:00 uur, maar dan lig ik te bed, net als de meeste mensen denk ik). Ze waren overigens wel precies op tijd.

Reageer

L. Sels 11-03-2017 Via de website gekocht

Service = Top !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer correcte, snelle & vriendelijke service. Bieden steeds alle mogelijke hulp/info ((indien nodig). Echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk Van Calster 11-03-2017 Via de website gekocht

MEER DAN TEVREDEN

Algemene score

10,0
de correctheid - de snelheid - de service -
snelle respons op je vragen waarmee je zit - wat wil je nog meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

danielad 11-03-2017 Via de website gekocht

Great service!

Algemene score

10,0
I received top assistance at the shop in Rotterdam, the delivery was super fast, very happy with the service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.Devos 11-03-2017 Via de website gekocht

Weekendaankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aankoop geplaatst op zaterdagavond, zondagmiddag reeds geleverd.
"Breekbaar" materiaal was ook zeer degelijk verpakt.
PRIMA SERVICE!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilfried 11-03-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
correct ,snelste levering , uitgebreide keuze uit allerlei artikelen pc , huishouden enz.... Reeds meerdere malen heb ik gebruik gemaakt van de beste webwinkel Coolbleu, vandaag bestellen morgen in huis zonder extra kost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.houtsma 11-03-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het op sturen van de Henry stofzuiger was goed verpakt en met duidelijke bergeleiding bezorgd .
Wij zijn dan ook zeer tevreden over de service van coolBlue

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pylae 11-03-2017 In de winkel gekocht
Groningen

Coolblue doet niet zo moeilijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue heeft dezelfde prijs als alle andere grote winkels, maar wel een betere service. Zo moet je bij de Mediamarkt erg veel moeite doen om een product te wisselen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Silke 11-03-2017 Via de website gekocht

Blij met snelle retourservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering. Maar ook toen mijn product na een aantal maanden kapot ging een prima retourservice! Alles in no-time geregeld en ik werd netjes op de hoogte gehouden van het retourproces. Toen mijn product niet meer te repareren bleek, ontving ik een shoptegoed (nieuwwaarde). Daarmee heb ik een nieuw product aangeschaft. Ik heb mijn product op vrijdag opgestuurd en ik had op dinsdag een nieuw product in huis. Daar wa ik blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hartsuykeer 11-03-2017 Via de website gekocht

Goede service na bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het bestellen via de website gaan uitstekend. De was- droogcombinatie is vervolgens erg snel thuisbezorgd door twee prima en vrolijke heren van Coolblue die goed op de hoogte waren om wat voor een soort product het ging.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denwijn 11-03-2017 Via de website gekocht

iPhone 7plus

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ja wat moet ik er van zeggen ... gewoon top de goedkoopste en een super snelle breng service .. vandaag besteld is vandaag ook in huis 👌

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dokus 11-03-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd

Algemene score

9,0
Goedkoopste na enig speurwerk snel geleverd. Alles klopte. Bekende naam. Goede recensies. En zo was het ook in mijn geval

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dierckx Frank 10-03-2017 Via de website gekocht

Dank medewerkers van Cool Blue :-) tof ophaalpunt B-post

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ophaalpunt B-Post bij Delhaize, is gewoon de straat oversteken. Hoef niet thuis te blijven en zeker niet de verplaatsing naar centrum van postkantoor te maken, geen parkeerproblemen of parkeermeters. Goede informatie van de verzending, en is zeer snel geleverd en goed verpakt :-)
Ook de online info werkt snel en duidelijk, proficiat medewerkers van Cool Blue, voor jullie goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carl 10-03-2017 Via de website gekocht

stiptheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
cool blue doet wat ze beloven. daar krijg je een glimlach van!
het juiste product op de juiste tijd en juiste plek bezorgd, tegen een uiterst juiste prijs. en juist daarom krijg ik een glimlach.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robbert 10-03-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
in het weekend tv kapot ... zoeken via google kwam ik uit bij coolbleu. normaal ga ik naar de mediamarkt maar dat is nu volledige veranderd snelle goede service en uitleg van je besteld product en een snelle levering TOP.. Hier kan de mediamarkt nog wat van leren

ik ben helemaal om.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 10-03-2017 Via de website gekocht

Uitmuntende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb afgelopen jaren diverse keren wat besteld bij Coolblue. Altijd keurig op tijd bezorgd en vaak de goedkoopste. Ook bij een retour wordt alles netjes en zeer snel afgehandeld. Voor mij is dit de beste en meest betrouwbare webwinkel die ik ken. Chapeau!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 10-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super service, spullen altijd snel in huis. Overzichtelijke site. Geen verzendkosten en tot 23:00 bestellen en de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Krijnen 10-03-2017 Via de website gekocht

Een berichtje en zelfs een belletje voor aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had al begrepen dat Coolblue een hoge servicegraad heeft maar om dit zelf te ondervinden is top. De uitermate vriendelijke en behulpzame bezorgers gaven naast de sms welke in vlak voorafgaande ontving nog een belletje dat ze er ieder moment aan kwamen. Na de installatie en perfecte uitleg namen ze de verpakkingsmaterialen mee waarbij ik ook nog eventuele oude apparatrn mee kon geven. Ik geef 5 sterren!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p de hoon 10-03-2017 Via de website gekocht

super van cool bleu

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
mooie website en duidelijk hoe en wat je wilt bestellen.en eerlijk is eerlijk Cool bleu was het goedkoopste .Keurig een dag later geleverd en goed verpakt.
dus mijn mening toppie 👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K 10-03-2017 Via de website gekocht

Betaling geweigerd

Algemene score

3,0
Betaald via PayPal, gekoppeld aan bankaccount. Coolblue besloot echter ná het goedkeuren van de betaling de betaling te weigeren en het geld terug te storten op mijn PayPal rekening.
Dus maar via iDeal alsnog besteld, dus nu is het geld twee keer van mijn bank afgeschreven en moet ik 10(!!) dagen wachten tot ik het geld terugkrijg.
Slecht hoor, weiger de betaling dan meteen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 10-03-2017

Beste K,
Wat ontzettend vervelend om te horen dat uw betaling niet soepel gelopen is. Hier zit u natuurlijk helemaal niet op te wachten. Zou u uw persoonlijke gegevens of ordernummer naar geenglimlach@coolblue.nl willen versturen? We zien dit graag tegemoet.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Marijke 10-03-2017 Via de website gekocht

Supertevreden!

Algemene score

10,0
Duidelijke informatie over het product dat je wilt kopen, website heel toegankelijk, scherpe prijs, leuke combi-aanbieding, snelle levering, vrolijke teksten op de doos die je inderdaad laten glimlachten. Super tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adrie oudenes 10-03-2017 Via de website gekocht

netjes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
overzichtelijke webside ,goede productinformatie,vlotte afhandeling ,snelle verzending ,zelfs op zondag.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

coo van Eenennaam 10-03-2017 Via de website gekocht

Blij met snelle levering

Algemene score

9,0
Makkelijk alles te vinden en erg gebruiksvriendelijk, goede sortering van produkten.
Via gewone winkel was produkt niet te verkrijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 10-03-2017 Via de website gekocht

Snel en leuke mailtjes met wachttips ??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelheid, kwaliteit en prijs, leuke frissen teksten.
Makkelijk te vinden, bestelgemak. Zekerheid van snelle levering voelt betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anndk 10-03-2017 Via de website gekocht

Aangenaam verrast!

Algemene score

9,0
Ik koop niet zo vaak iets via internet, maar de website van Coolblue is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Ik heb zonder problemen snel de nodige vergelijkbare info gevonden over het artikel dat ik wenste aan te kopen. En ik heb dit ook op een zeer eenvoudige manier kunnen bestellen en betalen. Ook de levering verliep zeer vlot op de door mij gekozen dag.
Ik zal zeker Coolblue aanbevelen bij vrienden en familie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dominique 10-03-2017 Via de website gekocht

Erg goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service bij Coolblue is erg goed verlopen. Ik had een verkeerde bestelling gemaakt maar na één telefoontje was het opgelost. Erg fijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 10-03-2017 Via de website gekocht

Prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle, goede levering!
Mogelijkheid artikelen onderling te vergelijken op prijs, kwaliteit, milieu eisen etc.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JSR 10-03-2017 Via de website gekocht

Aankoop en bezorging wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende communicatie over het bezorgingsproces. Zeer klantvriendelijke bezorgers die goed werk hebben geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly 10-03-2017 Via de website gekocht

Erg goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het door ons gekochte product is dezelfde dag bezorgd, heel netjes ingepakt met beschermingsmateriaal.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews