coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2243 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

R.S. Nieuwegein 15-02-2018 Via de website gekocht

Snelle en correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk online bestellen en zie gelijk of het leverbaar is. Snelle en overzichtelijke mail met factuur en levertijd (Track&trace). Zede shop is veel beter dan de Mediamarkt die vaak hun klanten in de steek laten met hen service en zeker met hun communicatie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Yvonne Coppens 15-02-2018 Via de website gekocht

Geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben heel tevreden over mijn aankoop bij Coolblue. ‘s Avonds besteld en de volgende dag keurig in huis! Perfect.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bardange 15-02-2018 Via de website gekocht

Great Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke product specs, snel vergelijken en supersnelle levering. Fijn voor de klusser met weinig tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yo 15-02-2018 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leveren altijd op tijd, had nog een korte vraag over mijn bestelling en kreeg via Whatsapp bijna direct duidelijk antwoord. Pakketjes zien er ook altijd netjes uit bij aflevering!
Top:)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bastian 15-02-2018 Via de website gekocht

Snelle Levering, geweldig gewoon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Waarom?
- Snelle service en altijd op tijd

Waarom Coolblue?
- Ruim assortiment

Waarom NIET?
- Geen reden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J Jansen 15-02-2018 Via de website gekocht

Supersnel in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en netjes geholpen nadat per ongeluk het verkeerde product besteld werd. Binnen 2 dagen toch het goede product in huis. Super snelle retourservice. Petje af!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anand 14-02-2018 Via de website gekocht

Geweldig, professioneel service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service, duidelijk informatie, aflevering van je bestelling is perfect zoals beloofd, scherpe prijzen, ook geen moeite met retourzending. Ik ben al lang klant en zal voor heel lang nog een trouwe klant blijven (als de service zo doorgaat)! Mijn complimenten!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marthe 14-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vrijdag middag de vriezer besteld en de volgende ochtend stond hij al te draaien! Fantastisch! Ook de communicatie ivm levering vond ik super en heel duidelijk!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joan 14-02-2018 Via de website gekocht

vandaag besteld, morgen weer wassen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle correcte service, heldere communicatie over wanneer het artikel komt, oude wasmachine wordt meegenomen, nieuwe geinstalleerd, snel en vakkundig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sebastiaan 14-02-2018 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijk, makkelijk het juiste product gevonden. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Zou deze website zeker aanraden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gina 14-02-2018 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, goede prijs. Hele snelle levering, de volgende dag, 15 minuten tevoren een telefoontje. Perfect! Aardige bezorgers, tilden netjes de wasmachine naar 2 hoog en sloten de wasmachine aan. Oude wasmachine werd meegenomen. Van te voren goede informatie over juiste manier van afsluiten en klaarzetten van oude machine, om veel waterlekkage te voorkomen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Herbie 14-02-2018 Via de website gekocht

Te snelle afhandeling bij levering!

Algemene score

7,0
Ik vind de webshop super. Snelle service, snelle levering van mijn wasmachine. Alleen vind ik dat de monteurs zich er snel van af maken na levering en installatie. Mijn wasdroger was te groot voor de wasmachine. Het tussenstuk wat ik had bij de vorige machine was in hun ogen niet noodzakelijk. Dus de droger werd zonder tussenstuk bovenop de wasmachine gezet met als gevolg dat de achterpoortjes van de droger over de machine vielen. Dus al met al: instabiel. Dit met hulp van vrienden zelf opgelost. Ook was er geen uitleg over de wasmachine. Misschien verwacht ik teveel!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Michel van der Kolk 14-02-2018 Via de website gekocht

Buitengewone service

Algemene score

9,0
Enkele dagen terug kocht ik een laptop op Coolblue, hij beviel me echter niet (teveel plastic) en dus stuurde ik hem terug. Geen probleem! Retour zending werd betaald en aankoop bedrag was snel terug gestort.

Overweeg voor iets anders te gaan, als ik de sprong weer waag zal het Coolblue zijn waar die aangeschaft wordt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 14-02-2018 Via de website gekocht

Zeer betrouwbaar en klantgericht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de webshop ging er wat fout bij de betaling, waardoor ik dubbel betaald heb voor een product. 1 telefoontje en het was opgelost. Single Point Of Contact mechanisme werkt bij dit bedrijf. Alles staat in het kader van klanttevredenheid en klantbeleving. Inmiddels mijn favoriete site.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hugo 14-02-2018 Via de website gekocht

Aanschaf Trekz koptelefoon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks de wat hogere prijs (ten opzichte ban andere) heb ik voor deze webwinkel gekozen omdat het binnen 24 uur leverbaar was, en ik had het snel nodig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hennie van de Loo 14-02-2018 Via de website gekocht

Van bestellen tot en met de levering helemaal TOP!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
DE site is perfect alles is snel te vinden en het bestellen gaat nog sneller. Wat een gemak.
De mate van snelheid m.b.t. de levering is helemaal te gek. Ik ben zeer tevreden. Bedankt!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jac 14-02-2018 Via de website gekocht

De klant is koning !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Iedere bestelling wordt keurig verzorgd ! Het gebeurt ook wel dat ik mijn bestelling zelf afhaal in hun vestiging in Eindhoven. Het personeel is ter zake kundig en klantvriendelijk. Coolblue is zeker een aanrader !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marita 14-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vond alles heel goed en duidelijk op site beschreven en wat er staat maken ze ook waar ...en ben zeer tevreden over de wasmachine

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Per en Lo 14-02-2018 Via de website gekocht

Super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zaterdag laat stofzuiger dood. Net voor middernacht een keuze gemaakt en bij Coolblue een nieuwe besteld. Zondag middag wordt de nieuwe alweer afgeleverd. En dat tijdens carnaval! Als ze me nog extra zakken hadden aanbevolen had ik die ook nog extra besteld. Geen probleem want er zaten al zakken bij.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 14-02-2018 Via de website gekocht

Super geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site. Alle extra componenten los leverbaar. Super prijs. Ongelofelijke snelle levering. Echt top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.Daams 14-02-2018 Via de website gekocht

Superservice, geweldig team !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Supersnelle levering en alles op en top verzorgd netjes , goede uitleg en klantvriendelijk. Woww , geweldig gewoon !!! Iedereen aan te bevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline Govers 14-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Algemene score

10,0
Ik vind het een overzichtelijke site, prima service en aardige jongens.
De wasmachine van Bosch ziet er mooi uit, geeft weinig geluid en is zeer gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 14-02-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam

LG tv en LG Soundbar.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede uitleg over het product.
Aardige medewerkers en ze nemen de tijd voor je.
En er wordt je niks aangesmeerd.
Goede service.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ken 14-02-2018 Via de website gekocht

Bestel liever iets bij Cool Blue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door de goede manier van het benaderen van klanten blijf ik steeds maar terug komen bij dit geweldige bedrijf

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 14-02-2018 Via de website gekocht

levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Het bestellen van een artikel gaat erg eenvoudig. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering en die was op tijd. Het enge nadeel is dat het oude apparaat (magnetron) niet meegenomen wordt. Gelet op de advertentie op de tv zou je dit wel verwachten.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Ben van de Leur 14-02-2018 In de winkel gekocht
Eindhoven Aalsterweg.

Vriendelijk personeel en daarnaast een super service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn horloge was kapot door mijn eigen schuld. De garantieperiode was voorbij en toch kreeg ik gratis een nieuwe. En dat allemaal met een vriendelijk gezicht van de verkoper. Super service!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Toon Timmermans 14-02-2018 Via de website gekocht

Snel en prima en keurig verpakt.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is zeer duidelijk en makkelijk alles bestellen. Vooral de snelheid van leveren is geweldig. En alles binnen 16 uur thuis. Alles bij elkaar helemaal prima en ook voor de volgende keer weer hier bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Egbert 14-02-2018 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koos deze shop vanwege de goede prijzen e dat ze bekend staan om de service. Daar is geen woord van gelogen, ik ben erg tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Marjolein 14-02-2018 Via de website gekocht

Superwinkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle service, overzichtelijke website, goed voor een glimlach! Daar kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

INEKE 14-02-2018 Via de website gekocht

Besteld en dezelfde dag bezorg super...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel keus in de webshop, uitgebreide informatie en reviews en super snelle en betrouwbare levering...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 14-02-2018 Via de website gekocht

Goede snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voorheen kocht ik meestal bij de wehkamp. Dit keer besloten om voor coolbleu te kiezen en dit ga ik zeker weer doen. Zondagmiddag een nieuwe wasmachine en ding besteld om de droger erboven op te plaatsen en maandag werd het met 2 vrolijke en aardige bezorger aangesloten. (Ook het koppelstuk hadden ze meegenomen ipv vestuurd via postnl wat sommige bedrijven doen, zodat het allemaal direct in orde gemaakt kon worden) Geen rommel en de oude wasmachine werd gelijk meegenomen. Ook leuk was dat er gelijk een kleurplaat uit de bus gepakt werd toen ze zagen er kinderen in huis waren

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WilmA 14-02-2018 Via de website gekocht

Prima service en zelfs op zondag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kom je op zaterdagavond er achter dat je HDMI kabel stuk is en nu...... O even naar de site van Coolblue. Kabel bestellen en ja hoor wordt op zondag geleverd. Hier wordt een mens echt blij van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem Moorman 14-02-2018 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bijzondere webshop, super goedword je daar geholpen ook als je een probleem hebt met een product wat suk gaat, je krijgt goede garantie en alle hulp daarbij

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 14-02-2018 Via de website gekocht

Snel , goede service. Alles ok !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles in orde bij Coolblue ! Goede service , snel , vriendelijk !
Nog nooit een probleem gehad met deze winkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans van der Burgt 14-02-2018 Via de website gekocht

supersnelle levering van mijn bestelling

Algemene score

10,0
prima service en uitgebreide keuze van artikelen.
de artikelen zijn ook goed verpakt.
houwen zo!
ook de website straalt gezelligheid uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Martijn Aalbers 14-02-2018 Via de website gekocht

Prettig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vond het op alle fronten erg prettig om online bij Coolblue te shoppen. Door goede ervaringen van anderen;ben ik ook eens gaan kijken. Ik vind met name het grote assortiment en de snelle levering erg prettig. Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 14-02-2018 Via de website gekocht

Prima service

Algemene score

9,0
Mooie heldere website. Goeie service en aftersales. De bezorging is netjes geregeld. Artikelen zijn altijd goed verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarie 13-02-2018 Via de website gekocht

Ik had Coolblue veel eerder moeten ontdekken!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop en de site is geweldig. Eenvoudig alles te vinden. De prijzen zijn oke. En dat de bestelling zo snel verwerkt wordt en de service van op zondag bezorgen. Te gek!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees van Putte 13-02-2018 Via de website gekocht

Coolle snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Binnen de termijn van 24 uur geleverd, waar vindt je dat !
Goed en stevig verpakt zonder schade ontvangen dus erg tevree.
Kon snel de thermostaat installeren zodat ik er warmpjes bij kon zitten !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. van den Berg 13-02-2018 Via de website gekocht

Wederom keurige levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue blijft een zeer fijne webshop om te bestellen. Levering wederom keurig ontvangen. Prijzen zijn concurrerend en leveringen op zondag gratis. Top! Zeer klant vriendelijk. Bevestiging, factuur en track & trace systeem, alles keurig verzorgt. Veel artikelen al besteld en altijd keurig op tijd en zonder schade geleverd. Daarom een 10.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FWJ Heino 13-02-2018 Via de website gekocht

Goede, betrouwbare webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede website met keuzehulp en veel product informatie. Het product dat ik kocht werd aanbevolen als "Coolblue keuze". Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roelof 13-02-2018 Via de website gekocht

Hele snelle levering en bestelling klopte precies.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Handige website met veel aanbod en verschillende merken. Je kunt goed vergelijken en in alle prijsklasses wel wat te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

bartvdb1988 13-02-2018 Via de website gekocht

Een vertrouwde winkel en een goede vriend geworden van mij!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind het altijd zeer gemakkelijk om hier vanalles op te zoeken. Wat past er het best bij mij en wat is er zeer belangrijk. Hier kan ik die zaken filteren waardoor mijn keuze gemakkelijker wordt. En als kers op de taart kan ik mijn product binnen een termijn van 30 dagen terugsturen en vragen voor bijkomende hulp. Dit bied geen enkele andere winkel aan!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 13-02-2018 Via de website gekocht

Bestellen en direct afhalen in de winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue heeft sinds eind 2017 nu ook een winkel in Den Haag, vlakbij CS. BIj een bestelling op de site is de mogelijkheid aanwezig om het artikel ook direct bij de store op te pikken. Dan kun je - in ons geval - de nieuwe stofzuiger al binnen een paar uurtjes door je huis heen halen. Het personeel vond onze bestelling in het eigen magazijn. Het was afrekenen en hup: naar de parkeerplaats onder de winkel. Een medewerker liep mee om de oude stofzuiger uit de auto te liften in het kader van de vewijderingsbijdrage. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 13-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service! Snelle levering! Goede prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service! ‘S avonds laat besteld, de volgende ochtend voor 10u netjes in huis! Het was een vrij nieuw product en Coolblue had hem al in de webshop! Overzichtelijke webshop met ook eventuele alternatieven of extra opties aangegeven! Top winkel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruudman 13-02-2018 Via de website gekocht

CoolBlue werkt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik merk steeds vanzelfsprekender bij CoolBlue uit te komen. Makkelijk vinden, geweldig goede info, mega keuze, faire prijzen. CoolBlue werkt. Dat bestellingen in een van de winkels afgehaald kunnen worden is bovendien erg handig. Op zo'n locatie (in mijn geval Amsterdam) gaat het er trouwens erg prettig aan toe.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 13-02-2018 Via de website gekocht

Een voorbeeld voor andere bedrijven!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via internet vrij snel bij Coolblue terechtgekomen. Zeer overzichtelijke site, waardoor een goede keuze kan worden gemaakt. Na bestelling werd ik regelmatig geïnformeerd over de status van bezorgmoment.
Bezorging en plaatsing van de wasmachine door uiterst vriendelijke medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 13-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al zo veel besteld bij Cool Blue en altijd goede service en een groot assortiment en snelle levering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven 13-02-2018 Via de website gekocht

Slechte aansluitservice wasmachine

Algemene score

3,0
Wasmachine werd na verwachting niet aangesloten op trekschakelaar.

Tijdens het plaatsen waren de bezorgers vergeten de stekker onder de machine te verwijderen, terwijl ze hem wel waterpas hadden gezet. Dag later ging ik de wasmachine aansluiten op de trekschakelaar. Toen kwam ik hier helaas achter. Het gevolg was dat ik zelf de wasmachine nog waterpas kon zetten. Erg slordig van de bezorgers.

Reden dat ik het product bij Coolbleu besteld had, was juist de ontzorging die zij beloven met hun service. Helaas kon ik zelf aan de gang.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 13-02-2018

Beste Sven,

Bedankt voor je feedback. Wat balen om te lezen dat het aansluiten niet naar wens is gegaan. Dit is niet wat je van Coolblue mag verwachten en daarvoor willen wij ons excuus aanbieden. Graag willen wij ook leren van deze situatie. Zou je ons jouw ordernummer willen mailen? Dat mag naar geenglimlach@coolblue.nl
Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Jeroen Bos 13-02-2018 Via de website gekocht

MacBook, goeie prijs, snel geleverd

Algemene score

9,0
Vrijdag MacBook air besteld, zaterdag in huis! Niks mis mee! Coolblue was de enige die een i7 processor aanbood voor dat geld. Dus de coolblue keuze was gied!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews