coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42301 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3457 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wim 05-02-2018 Via de website gekocht

Prima en betrouwbaar bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles goed en netjes volgens afspraak afgeleverd in zeer stevige verpakking.
Hier kun je met een gerust iets bestellen je word goed op de hoogte gehouden via de mail over de gang van zaken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 05-02-2018 Via de website gekocht

Prima website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een action camera en heb daarvoor diverse websites bezocht. De site van Coolblue was duidelijk de beste en mede daarom bij Coolblue de camera gekocht. Zoals beloofd de volgende dag bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Temperatuurmeter 05-02-2018 Via de website gekocht

Snelle reactie op klacht, vlotte afhandeling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een defect aan het bestelde product werd meteen actie ondernomen.
Niks terugsturen, direct een vervanging.
Later nog een leuke, handgeschreven kaart met de vraag of het product goed was aangekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.Sercan 05-02-2018 Via de website gekocht

Echt super Cool service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles ging zo snel makkelijk overzichtelijk.
Retourneren ging nog makkelijker. Alle info krijg je binnen enkele minuten binnen. Je producten zijn nog sneller in huis dan ze zeggen binnen 24 uur.
Ongelooflijk COOL!!!!
Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Slagboom 05-02-2018 Via de website gekocht

Super webwinkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, goede service, kundig, behulpzaam personeel en snelle levering.
Dit is waarom ik graag bij Coolblue winkel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roger 05-02-2018 In de winkel gekocht
Lochristi

Welkom bij Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Warm welkom met koffie of thee om de eventuele wachtpauze te veraangenamen.
Verkoper zoekt mee naar de beste producten volgens uw verlangen en mate van gebruik.
Proberen niet duurdere producten aan te smeren dan noodzakelijk.
Vriendelijke bediening en vlotte afhandeling. Tevens indien niet in de sinkel voorradig 's anderendaags thuis geleverd.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diede_deJager 05-02-2018 Via de website gekocht

Altijd snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor een betrouwbaar aanbod van spullen waarvan je weet dat de kwaliteit goed is. Hieruit maak je de beste keuze op basis van goede reviews van mensen die deze producten al hebben gekocht. Snelle levering en een top service verder!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 05-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zondagmiddag een wasmachine besteld via de site, maandagmorgen thuis geïnstalleerd.
Oude machine en verpakkingsmateriaal van de nieuwe machine meegenomen. Het gaat echt zoals de reclame op TV laat zien v.w.b.de mailtjes, sms en telefoontje vooraf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurent 05-02-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede service en snelle levering! Heb je een vraag, dan beantwoordt Coolblue de vraag heel snel, ze geven ook zeer goed advies als je moeite hebt om een keuze te maken. En voor 23:59 besteld betekent de volgende dag al in huis!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 05-02-2018 Via de website gekocht

Groot assortiment en snelle betrouwbare service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen gaat eenvoudig en snel, ze hebben een groot assortiment en vaak alles op voorraad. Tevens word je goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoppie 05-02-2018 Via de website gekocht

Geweldig betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heerlijk, een winkel die alles doet wat ze beloven. Ik ben al jaren klant bij coolblue zowel voor grote als kleine zaken.
Snelle levering, duidelijkheid over levertijd. Prima productinformatie op de site.
Goede zoekfunctie op de site en een geweldig groot aanbod.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Susan Boot 05-02-2018 Via de website gekocht

Super Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor mij is de reclame leus (Coolblue maakt er een feestje van) absoluut waargemaakt. Keurig geïnformeerd via mail over de levering. Ook gebeld 20 min van te voren. Keurig op aangegeven tijd geleverd en twee zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers getroffen. Een relaxte, gezellige sfeer en in No time alles geïnstalleerd zonder haastig over te komen. Ik ben fan geworden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 05-02-2018 Via de website gekocht

Gerard

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima zaak snel goede behandeling, volgende dag in huis. Staan direct klaar om je vragen te beantwoorden een heel fijne ervaring

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 05-02-2018 Via de website gekocht

Top service geen nonsens

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wasmachine gekocht volgende dag stond deze te draaien... de oude machine werd netjes meegenomen... na paar weken raar geluid in machine... mail naar coolblue voor monteur, maar nee hoor, de volgende dag stond exact dezelfde machine gloednieuw te draaien en deze draait tot heden top! Perfecte service... geen gezeur gewoon service. Hier voel je je als klant echt koning.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samantha baas 05-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service wordt goed op de hoogte gehouden komen na wat ze beloven leuke vriendelijke werknemers netjes kortom heel goed zijn er echt voor de klanten zou zeker weer hier bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Torsten 05-02-2018 Via de website gekocht

Cool Blue snapt waar de consument naar op zoek is.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In alles, van het zoeken van het product, over de bestelling, uiteindelijke levering en tussentijdse vragen (ik wilde het afleveradres wijzigen) ging het zo als ik het graag wil. Snel, ongecompliceerd met de klantvraag centraal ipv. door het bedrijf bedachte procedures.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ans 05-02-2018 Via de website gekocht

Buitengewoon tevreden,met name DE SERVICE.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer klantvriendelijk, geduldig en doen wat ze zeggen .Zou dan ook zeker in de toekomst indien mogelijk gebruik maken van de service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. van den Berg 05-02-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb al meerdere keren bij Coolblue besteld omdat ze nakomen wat ze beloven.
De informatie over de artikelen is dik in orde.
Voor herhaling vatbaar!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 05-02-2018 Via de website gekocht

Vriendelijk en servicegericht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leuke en informatieve website. Ook duidelijke informatie over betalen, voorraadstatus, retouren en garantie. Op vragen per e-mail aan de klantenservice wordt meestal binnen een uur gereageerd. Alles in een zeer vriendelijke sfeer. Ook 6 fysieke winkels om artikelen af te halen. Indien op voorraad kan dat direct na de bestelling al. Ook daar dezelfde vriendelijke sfeer. Een ontstaan misverstand over een meegeleverde afstandsbediening werd op een zeer coulante manier opgelost.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

John 05-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en een uitstekend bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles goed en duidelijke site en zeer klant gericht. Ook de prijzen zijn gelijk of goedkoper dan andere speciaal zaken

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sipke Boorsma 05-02-2018 Via de website gekocht

Prime service!.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Netjes afgeleverd, je blijft goed op de hoogte van het tijdstip van aflevering. Nog even gebeld over de aansluiting en ook hier netjes geholpen, al zoekend uiteindelijk samen de oplossing gevonden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc 05-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en de service is pico bello!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat ik in het verleden al vaker spullen bij Coolblue heb gekocht en daar goede ervaringen mee had, heb ik uiteraard ook deze aankoop weer bij Coolblue gedaan!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MR 05-02-2018 In de winkel gekocht
Aalsterweg Eindhoven

Geweldige service en eerlijk advies!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel aan de beurt en tijdens het wachten zijn er voldoende leuke activiteiten in de winkel die je kunt doen. Keuze uit een groot assortiment en een eerlijk advies, daar wordt een mens blij van!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.Wiegers 05-02-2018 Via de website gekocht

Zoals de reclame is zo is het ook

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat in de reclame wordt belooft is ook de realiteit. De afspraken worden nagekomen door vriendelijke mensen. Kortom een aanrader

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martin 05-02-2018 Via de website gekocht

lekker snel

Algemene score

8,0
dichtsbijzijnde winkel van coolblue dus keuze is dan snel gemaakt,goed te bereiken
ook veel parkeerplek

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Yanet verwaal 05-02-2018 Via de website gekocht

Ik werd wakker door de bel was zo Cool

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had mijn wekker gezet voor aflevering van mijn wasmachine maar .... werd niet wakker😅 met slapenhoofd deed ik de deur open en voordat ik helemaal wakker was hadden de jongens van coolblue alles gedaan 🤣klasse 👏

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S 05-02-2018 Via de website gekocht

Altijd goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bijzonder groot assortiment, levertijden, klantenservice/aftersales zijn gewoon helemaal top. Na een gesprek met de klantenservice kreeg ik ook een kaartje, heel attent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haagse Fred 05-02-2018 Via de website gekocht

Prima

Algemene score

8,0
Ook als er iets niet goed gaat, wordt je prima geholpen en wordt het geregeld. Prijzen zijn ook goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jahalo 05-02-2018 Via de website gekocht

Precies goed: Besteld, vlot verzonden. Minpuntje: PostNL.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue werkt gewoon prima. Prima website, je wordt prima telefonisch te woord gestaan met advies of hulp.
PostNL zouden we zelf nooit kiezen, dat is ons enige minpuntje.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Monica 05-02-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke snelle website. Fijn met reacties van ander die het product al hebben gekocht. Super snelle levering. Top !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosa Ruiter 05-02-2018 Via de website gekocht

Excellente service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Grappige website, tips via de email van te voren, gratis levering in de avond (meteen de volgende dag), 30 dagen bedenktijd en twee jaar garantie. Onwijs fijn!

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vincent 05-02-2018 Via de website gekocht

Goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijk, duidelijk, compleet en snel. Niks op aan te merken. Ruim voldoende en goed geprijst.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.F. Bounin 04-02-2018 Via de website gekocht

Goede service; ruime betaalmogelijkheden

Algemene score

9,0
Bijna de hele dag bestelmogelijkheid; duidelijke artikelomschrijvingen; verschillende betaalmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herre 04-02-2018 Via de website gekocht

Prima zaak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voldoet aan de verwachtingen. Teksten op de doos en in mail soms zwaar over de top: bv "doe de postbode de groeten" ( maar is persoonlijk)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

sjaak de gouw 04-02-2018 Via de website gekocht

Onvoorstelbaar snelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zaterdagavond om 10 uur besteld, zondag om 17.00 uur geleverd, waardoor ik dat weekend mijn klus nog kon afmaken. Het wordt je bij CB wel erg makkelijk gemaakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevreden klant 04-02-2018 Via de website gekocht

Alles klopt.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk, makkelijk en betrouwbaar. Goede productinformatie, helder bestel- en leveringsproces. En niet geheel onbelangrijk...een goed gevoel voor humor!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

6245LS12A 04-02-2018 Via de website gekocht

Toplevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue biedt een goed assortiment met kloppende beschrijvingen. De levering was snel en correct. Ik ben erg tevreden en blijf zeker terug komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rens Fokkema 04-02-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering. Volgende dag het bestelde in huis.ook e-mail dat de bestelde spullen zijn afgeleverd bij degene die het thuis afleverd. Klasse ga zo door

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed

Reageer

Ruud 04-02-2018 Via de website gekocht

Top service en advis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een goed bedrijf met een deskundige medewerkers! Soms met een geweldige dosis humor! Wat het mij het meeste opviel: Ze luisteren wat je te vertellen heb!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WiBe 04-02-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles is goed afgehandeld. In het instructie boekje mocht papier wel duidelijker worden aangegeven. Met hulp van kennissen is het gelukt.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernadetta 04-02-2018 Via de website gekocht

Fantastische service en snel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nogmaals zeer goede service, duidelijke site, mooie oven gekocht. Telefonisch zéér goede service. Al met al, een bedrijf die ik iedereen zou aanraden:)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johs 04-02-2018 Via de website gekocht

Laagste prijs, snelle levering, uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Laagste prijs, levering de volgende dag door twee heren die allervriendelijkst en behulpzaam waren. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 04-02-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd, geen verzendkosten.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue heeft een heldere website. Prijs is okee, geen verzendkosten en conform belofte de volgende dag geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dermaaa 04-02-2018 Via de website gekocht

Super service vriendelijk personeel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super fijne site ik heb een hele mooie suit suit koffer besteld helaas kwam ik er niet uit met de tsa slot deze werkte niet:( heb een mailtje gestuurd en mocht hem meteen de volgende dag al omruilen voor een andere! Snelle service! Snel reactie op al je vragen wat ik heel belangrijk vind! Coolbleu raad ik iedereen aan als je een probleem hebt met een artikel vind ik dat je snel geholpen moet worden en helaas gaat dit niet overal zo snel! En super vriendelijk personeel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bericht voor Jou 04-02-2018 Via de website gekocht

Snel , correct volgens afspraken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Laatste moment besteld. Volgende dag vroeg bezorgd. Product in perfecte staat. Aangesloten en aan de slag . Perfect !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jess 04-02-2018 Via de website gekocht

Vlotte duidelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site en je wordt na je bestelling goed geïnformeerd wanneer het product geleverd word. Keurig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees Roeterdink 04-02-2018 Via de website gekocht

Never change a winning team !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De titel van dit verhaal zegt alles. De website is duidelijk. Gemakkelijk. Levering volgens afspraak. Prijs in verhouding tot product prima.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Eva 04-02-2018 Via de website gekocht

Geweldig bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site coolblue is erg makkelijk
Je kan snel vinden wat je zoekt
Ook de levering was geweldig
Savonds besteld en de andere dag al in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Opawinkel 04-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Post heeft een fout gemaakt maar coolbleu heeft dit geweldig hersteld,kreeg zelfs een te god bon een en al lof zelfs geleverd op zondag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.J.Postma 04-02-2018 Via de website gekocht

Uitmuntende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het product is prima
De service was uitmuntend
Medewerkers waren erg vriendelijk.
Planning was uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews