coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42498 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2793 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nathalievk 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
De site is overzichtelijk en je hebt je product besteld voor je het weet.

Service
Erg snel geleverd.
Een filmpje dat extra uitleg geeft over het product.

Assortiment
Redelijk veel keus per categorie.
En zeer veel categorieën.

Aanbeveling
Je kunt er van alles vinden, en er wordt snel geleverd. De service is goed.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Raymo 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
De levertijd was net zo kort als wordt geadverteerd. Ik was alleen maar op zoek naar een monitor die ik had uitgezocht op een andere site. Bij coolblue heb ik er voor het gemak een hdmi-kabel bij genomen. De site wijst zich vanzelf. Registratie is niet nodig. En hoewel je je e-mail afgeeft is coolblue niet pushy met ongevraagde mail. Heerlijk om zo zaken te doen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruben Persyn 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel simpel te gebruiken

Service
Dag nadien in huis

Assortiment
Veel artikelen maar meschien nog wat meer prijs kwalitijd spullen

Aanbeveling
Heel gemakkelijk te gebruiken en super betrouwbaar

Extra toelichting
Ik vind coolblue een helle goedde site omdat het heel betrouwbaar is en ook wel kwalitatief goed is ze hebben heel veel in stock en ook Wel een heel goedde service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

veerle3 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Assortiment
meer keuze junior brillen

Extra toelichting
Duidelijke en overzichtelijke website. Bij elk product staan plus- en minpunten. Je kan ook steeds dezelfde producten bekijken en vergelijken van andere merken, deze staan altijd in de buurt. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

davidsnyers 03-09-2015 In de winkel gekocht
Kontich
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Telefonisch besteld, dezelfde dag betaald voor 23:59, dag die daarop volgt mijn bestelling ontvangen in een netjes ingepakte coli!

Service
Persoon aan de telefoon wist direct hat juiste artikel te vinden!

Assortiment
Groot assortiment en uit voorraad leverbaar!

Extra toelichting
Alles perfect verlopen van de bestelling tot de levering!!! Een aanrader!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ahmed 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Heb een pc en een tv gekocht en ben er hartstikke blij mee! Goeie prijs, makkelijk online besteld en snel geleverd en je wordt goed op de hoogte gesteld over hoe ver je bestelling is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frank 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het aanbod is fantastisch breed

Service
op zaterdag avond bestellen en op zondag geleverd krijgen is bijzonder klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

guuntje1 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer duidelijke en overzichtelijke website.
producten netjes en op genre gesorteerd.

Service
zeer goede telefonische bereikbaarheid.
goed retourbeleid tot betrekking van verkeerd bestelde of geleverde producten.

Assortiment
uitgebreid assortiment met prima prijs/kwaliteit verhouding.

Aanbeveling
ik zou coolbleu zeker aanbevelen aan andere personen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Echt een aanrader simpel en makkelijk bestellen

Service
Service is uitstekend na bestellen gelijk een mail en meerdere echt Toppie

Assortiment
geweldig

Aanbeveling
Prima gewoon doen

Extra toelichting
raad iedereen aan om bij jullie te bestellen en zal zeker nog eens bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Goed en sne op de site te vinden wat ik nodig had. Snelle en zeer goed verpakte apparatuur. Beloftes worden ook nagekomen m.b.t. de tijd van levering, e-mails en sms.

Extra toelichting
Ga bij een volgende koop zeker eerst op deze site kijken.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Pietje puk 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
goede webshop, overzichtelijk, betrouwbaar, hele snelle levering en handige aflever en montageservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dianne 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke gebruikersinterface om te bestellen.

Service
Feedback over vooruitgang van de bestelling via mail is heel goed.

Assortiment
Wat ik zocht zat in het assortiment.

Aanbeveling
Heel snelle levering, de volgende dag in huis. Gewoon prima !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

LUBEN 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik hoef niet buiten te komen

Service
alles was oké zoals ik het gezien had

Aanbeveling
voor mij aan iedereen

Extra toelichting
tot in de puntjes verzorgd. Ik zal zeker nog meer bij jullie bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RubenL 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hele snelle en makkelijke site. Pluspunt was dat ik precies kon aangeven wanneer de bezorging moest komen. Helemaal niks te klagen over Coopblue!

Service
Super snelle levering en werd heel vriendelijke te woord gestaan toen ik een vraag had over mijn product.

Assortiment
Niet veel over te zeggen voor mij, want was specifiek opzoek naar een ipad mini.

Aanbeveling
Op en top winkel die mij heeft geholpen en leuke/fijne mailtjes stuurt ter bevestiging en dergelijke.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Victoire Thewys 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
vanuit de huiskamer kan men alles regelen

Service
zeer vlugge en correcte levering

Assortiment
voor mij was alle informatie over het product niet onmiddellijk duidelijk

Aanbeveling
ik ben tevreden over Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Falderie 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht en 24- uurs llevering mogelijk op een afhaalpunt in de buurt

Service
Duidelijke mails met bestelbevestiging en status van levering.

Assortiment
Ik had iets specifieks nodig. Toets naam en type in en alle info was daar meteen

Aanbeveling
Ik heb nog niet vaak zo snel zonder gedoe iets besteld wat vervolgens ook zoals beloofd geleverd werd. Zonder bezorgkosten!

Extra toelichting
In 5 minuten had ik wat ik zocht. via prijsvergelijk op hun site gekomen. Los van alle goede service waren ze voor dit artikel echt met afstand de goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lieven 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site met makkelijke vergelijkingsoptie

Service
Het afhalen bij vele servicepunten welke ook vaak 's avonds open zijn (zoals bouwmarkten) is erg makkelijk

Assortiment
Wat ik wou hebben was op voorraad

Extra toelichting
Het afhalen bij vele servicepunten welke ook vaak 's avonds open zijn (zoals bouwmarkten) is erg makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk en duidelijk te vinden.

Service
Snelle levering en duidelijk op de hoogte dankzij de email en sms

Assortiment
Alles wat je nodig hebt vindt je er wel

Aanbeveling
Snelle en goede service dus ook een goede beoordeling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kirsten 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kiezen Betalen En Thuis!

Service
Geweldig op te hoogte gehouden

Assortiment
Alles is er!

Aanbeveling
Alles in 1

Extra toelichting
Beter bestaat niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dicky Dick 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website eenvoudig, volledig en snel.

Service
's avonds om 23:30 besteld en de volgende avond gratis bezorgd.

Assortiment
Voldoende keus en alles goed gerubriseerd en te vinden.

Aanbeveling
Fijne winkel, goede service en informatie en betrouwbaar.

Extra toelichting
Al eerder iets in de échte winkel gekocht en daar ook goede service. Er wordt meegedacht met wat je nodig hebt en niet geprobeerd het duiurste te verkopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henry Velthuis 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles zeer gemakkelijk te vinden.

Service
Bijzonder snelle service.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Zie bovenstaande motivaties.

Extra toelichting
N.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Simone 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
van a tot z is perfect geregeld. klantenservice is top levering is super snel en ik kan altijd alles vinden op de website wat ik nodig heb.

Service
je wordt snel te woord gestaan. medewerkers zijn super vriendelijk!

Assortiment
ik kan alles vinden op de website wat ik nodig heb

Aanbeveling
snelle leverling, goede service, perfecte klantenservice! veel aanbod aan producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjen 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke indeling, meerdere betalingsmogelijkheden.

Service
Tot middernacht bestellen en volgende dag in huis!

Assortiment
Ik vond precies wat ik nodig had.

Aanbeveling
hele goede ervaring geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Uitstekend en betrouwbaar 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
easy website, makkelijk bestellen, goede technische informatie

Service
alleen de retour service kan ik niet beoordelen, want tot op heden was alles goed :-)

Assortiment
ik heb nog niet misgegrepen bij coolblue.

Aanbeveling
is een collectie van winkels eigenlijk, want ik ben alleen virtueel bij cool blue geweest. maar de organisatie van cool blue is geweldig, vandaag bested morgen in huis zonder markeren. perfect

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

René 03-09-2015 In de winkel gekocht
COOLBLEU Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijke ingericht

Service
Klantvriendelijke,deskundige en prettige bediening

Assortiment
Ruime sortering

Aanbeveling
Moderne,smaakvolle en goede inrichting.

Extra toelichting
N.v.t

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NAS server 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snel besteld volgend dag levering

Service
Prima, per abuis 2 exemplaren besteld, werd eenvoudig geannuleerd.

Aanbeveling
accurateness

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dubbel_M 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kan makkelijk vergelijken en schiften. Ook bestellen en betalen verloopt vlot.

Service
Levering, zoals beloofd, onwaarschijnlijk snel.
(Andere service - contact of retourprocedure - nog niet nodig gehad, kan ik me dus niet over uitspreken.)

Assortiment
Een paar producten die ik bekeek bleken elders dik een kwart goedkoper; dat is toch best veel.
Het aanbod vind ik ook niet altijd zo compleet.

Aanbeveling
Niet te overtreffen voor heel snelle (en grappige!) leveringen.
Anderzijds komt iemand die alles wat er op de markt is wil kunnen besnuffelen, of die dingen wil kunnen aanpassen - of die de laagste prijs wil (en die tijd van wachten heeft) elders wellicht beter aan zijn/haar trekken.

Extra toelichting
Qua snelheid van levering onovertroffen, denk ik. Daar mag een meerprijs(JE!) tegenover staan. De grappige opschriften op de verpakking kunnen zowel mijn vrouw als ik zeer smaken; ook dat lijkt me uniek. Niet wereldschokkend, maar een beetje humor rondstrooien maakt iedereen gelukkiger. :) _____ Soms loopt er wel eens iets minder goed. Bij mijn recente aankoop, bvb - de Lenovo IdeaPad S21e-20 - bleek de in de specs beloofde Windows 10 upgrade niet geïnstalleerd te kunnen worden wegens te weinig geheugen. Ik had zelf alleen nog maar Firefox geïnstalleerd - maar zelfs de verwijdering daarvan + een schijfopruiming + het wissen van een aantal voorgeïnstalleerde apps hielp niet. Dat was een beetje sneu: daar hadden ze voor mogen waarschuwen. _____ Met behulp van een extra SD-kaart of een externe drager zal die upgrade uiteindelijk wel lukken, maar dat dwingt me tot een bijkomende aankoop die die goedkope netbook plots minstens een kwart duurder maakt... Een beetje sneu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

jakkevb 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
fijn dat je een sms krijgt met de boodschap dat het pakket is verpakt, enkel jammer dat de resterende berichten via mail zijn.

Extra toelichting
Voor middernacht besteld en 's anderdaags al geleverd, echt top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lorenzo 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
ging gemakkelijk, alles was duidelijk te vinden. en de site is duidelijk waar dor je je bestelling zo kan doen

Service
pakketje was maandag avond besteld en woensdag ochtend in huis top service vind ik. tevreden klant!

Assortiment
prijs zou wel iets lager mogen liggen maar alles is duidelijk en gemakkelijk op de site dus ga ik het ook niet bij een andere site proberen.

Aanbeveling
ik raad mensen aan om hier een bestelling te doen de service is top en dat is het belangrijkste voor mij. alleen zou de prijs wel lager kunnen liggen bij sommige producten. maar ik ben een tevreden klant.

Extra toelichting
ik zal deze site zeker mond op mond aan andere personen door vertellen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Wim Vandecasteele 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vandaag bestellen morgen reeds thuis, gemakkelijke manier om te communiceren en betalen

Service
Goede service qua levering

Assortiment
ruime keuze aaan producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlotte de Jong 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht, heldere filters en snel besteld.

Service
Snelle bezorging, wel jammer dat je dezelfde dag pas kan zien welk tijdvak het wordt bezorgd.

Extra toelichting
Mogelijk handig: gedurende het bestelproces werd nergens aangegeven dat bij het bezorgen en aansluiten van een wasmachine er extra kosten in rekening worden gebracht wanneer deze moet worden aangesloten op een trekschakelaar. Achteraf na betaling is dit pas te lezen. Beter zou zijn om direct dit te tonen voordat er wordt afgerekend.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Patricia Lepla 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanuit pc bestellen en geleverd aan huis.

Service
Duidelijke informatie van bestelling tot levering. Alles goed te volgen. Paperless is goed voor milieu.

Assortiment
Een zeer grote keuze. Niet evident om te kiezen.

Aanbeveling
Snel en goed

Extra toelichting
Snelle en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chant 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Fijne website en makkelijk te bestellen

Assortiment
Hebben redelijk veel keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ichelle 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site werkt gemakkelijk, is eenvoudig en helder.

Service
Ik had m'n bestelling snel in huis. Ik had ervoor gekozen om het op te halen bij de Albert Heijn. Ik werd keurig op de hoogte gehouden vanaf wanneer mijn pakket klaar zou liggen e.d.

Assortiment
Het assortiment is erg ruim, ik had keuze uit genoeg kleuren en modellen.

Aanbeveling
Ik zou coolblue aan iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

blijmetlenovo 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heb een tientje extra betaald om dezelfde dag mijn laptop te krijgen. Was prima geregeld.

Service
Fijn dat er een half uur vantevoren een smsje verstuurd werd. Duidelijke communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

FranzWiener 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
alleen het bestelproces functioneerde niet zo goed!

Service
er was waarschijnlijk een of andere storing bij U,heb wel 5 x zitten te bellen om er door te komen.

Assortiment
Prijs doorsnede,niet goedkoop en ook niet te duur.

Aanbeveling
kan er nog niet zoveel van zeggen ben er te kort bij

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jard Mooij 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
ik vind vooral de vergelijkingsmogelijkheid zeer handig, waardoor je op je gemak producten kunt vergelijken.

Service
er wordt duidelijk aangegeven hoe je een product moet bestellen of retour sturen. ook de levering wordt duidelijk aangegeven. Bijv. vandaag voor 23:00uur besteld, morgen in huis.

Assortiment
het assortiment is erg divers. zelf was ik op zoek naar een laptop via jullie site, maar ik denk dat ik in de toekomst vaker producten via jullie site zal bestellen.

Aanbeveling
alles wat ik van een goede winkel verwacht heeft coolblue.

Extra toelichting
Super dat jullie zoveel aandacht schenken aan service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rina Boekhout 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website en klantvrienedelijk

Service
prima service. Duidelijke communicatie...dat was fijn.

Aanbeveling
Snelle afwikkeling. Vragen worden beantwoord per mail, app, facebook, twitter of telefoon. Mogelijkheden genoeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hoeragsm 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
In enkele klikken staat je bestelling klaar om betaald te worden, geen omslzchtigheid

Service
Snelle levering. Enige service die ik merkte, wat een enorm goed teken is

Assortiment
Kan altijd groter. Ik mis bijvoorbeeld Chinese merken, maar deze zin er in overvloed dus moeilijk in te kopen' (maar Doogee bvb kan wel plaatsje hebben op CB)

Aanbeveling
Perfecte bediening, scherpe prijs

Extra toelichting
Levering effectief de volgende dag Scherpe prijzen Vriendelijke verpakking met wat humor

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

LiesjeN 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
interessant om de ranking van de producten te zien.
zo heb je direct een idee van welke de betere producten zijn

Service
met een paar klikken gemakkelijk bestellen

Extra toelichting
- gebruiksgemak website - competitieve prijzen - gratis verzending & terugsturen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kareljpvandamme 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Online besteld om 22:00 - om 09:00 al geïnstalleerd thuis. Vlotte website. Enkel opmerking over betaling via Bancontact. Bij opgave van kaartnummer moet je niet 16, maar ook 17de cijfer geven. Het betalingssysteem heeft niet aan wat er fout gaat, als betaling faalt.

Service
Snel en accuraat. Gewoon correct.

Assortiment
Ruime keuze en goede uitleg voor mijn bestelling : versterker van WiFi netwerk. Opties worden netjes opgesomd.

Aanbeveling
Op basis van bovenstaande zou ik zeggen van wel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fadila 03-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
lekker

Service
Super goed servise

Assortiment
veel keus en lekker goedkoop

Extra toelichting
Ik heb een rugtas voor mijn dochte besteld vis Internet, echt super snel zijn jullie en super duidelijk. ik kende jullie nog helemaal niet maar ik ben echt tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rianne 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website is overzichtelijk en duidelijk.

Service
Goede en zeer snelle service,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Haakie 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Producten zijn erg makkelijk te vinden.

Service
Snelle en goede service, je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Ik ben erg tevreden over deze winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

iFreek 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Tof hoe over alle details wordt nagedacht. Je ziet aan alles dat ze enorm hun best doen.

Assortiment
Misschien wel teveel assortiment. Coolblue zou de koper nog beter kunnen helpen door met concrete aanbevelingen te komen omdat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Dus een concrete "aanrader"; welke router, tuinslang of smartphone zou je het beste kunnen kopen. Uiteraard met motivatie rond prijs, kwaliteit, etc. Keuzestress is de belangrijkste reden waarom mensen zonder aankoop vertrekken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk bestelformulier en overzichtelijke website

Service
Duidelijke FAQ en supersnel geleverd!

Assortiment
Dat wat ik zocht (telefoon en bijpassend hoesje) was er en in meerdere uitvoeringen/kleuren. Goedkoper kon ik het hoesje niet vinden :)

Aanbeveling
Elke keer als er een pakketje binnenkomt wordt je vrolijk! Niet alleen omdat je langverwachte pakketje er is, maar juist omdat Coolblue met alles z'n best doet om je aan het lachen te maken. En dat werkt!

Extra toelichting
Bij Coolblue heb ik het gevoel dat ik wat bij (leuke) mensen bestel, in plaats van bij een groot bedrijf zonder gezicht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
snel

Service
zonder problemen

Assortiment
weet ik nog niet

Aanbeveling
snelle levering

Extra toelichting
een 10 met een griffel !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
CoolClue geniet sinds een halfjaar mijn voorkeur boven jullie grote concurrent. Gewoon het hele totaalpakket; aanbod, klantvriendelijkheid, meedenken en vooral de bezorgservice. Echt niets over te klagen !

Service
Zie motiviatie gemak.

Assortiment
Assortiment kan altijd uitgebreider, echter voor hetgeen ik meestal op zoek ben op internet ruim voldoende.

Extra toelichting
Jullie flauwe humor in bijvoorbeeld de mails is goed, houden zo !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk de Tank 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Heel goed. Heel overzichtelijk.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment waarin ze eigenlijk vrijwel alles verkopen

Aanbeveling
Hele goede winkel, maar lichtelijk aan de dure kant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaakweyen 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
zeer snelle bestelling

Service
levering volgens afspraak

Assortiment
kan uitgebreider

Aanbeveling
bij vraag refereer ik naar mijn aankoop

Extra toelichting
Heb nog geen ervaring met retourprodukten. Kan momenteel gps niet registreren bij garmin. Weet nog niet of dit aan het produkt of de software van garmin ligt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews