coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42301 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3457 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JensDev 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Goede en snelle service

Assortiment
Zeer ruim assortiment.

Extra toelichting
Goede service, prijs kon iets beter.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Damy 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
10 uur in de avond wat besteld uur later kreeg ik een SMS dat het ingepakt was en klaaar voor verzending. Half uur daarna bericht dat het verzonden is. Volgende dag ook op de deurmat. Top service. Pakketje goed verpakt goed bescherm materiaal.

Volgende keer zeker weer bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Oudshoorn 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles makkelijk te vinden alleen voor elk soort product is er een andere site dus je kan bijvoorbeeld bij wasmachines niet naar smartphones zoeken maar moet je terug naar coolblue.nl

Service
Ik had een smartphone besteld op pdashop.nl alleen de batterij ging na een halfjaar stuk, terug gestuurd en weer gemaakt terug gekregen echter zaten er vingerafdrukken aan de binnenkant van de camera, dit is dus door het reparatiebedrijf niet goed gedaan.

Assortiment
Ongeveer alles heb je wel op coolblue.nl

Aanbeveling
Goede service veel keuze en altijd snel bezorgt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Stijn V 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Was even in de war met wanneer de spullen binnen kwamen omdat ik een mailtje had ontvangen dat een deel van de bestelling verstuurd was. Maar de volgende dag was gelukkig toch alles verzonden en binnen gekomen :)

Assortiment
Alles wat ik nodig had was aanwezig dus was lkkr makkelijk.

Aanbeveling
Laat bestellen en de volgende dag in huis top!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klaartjeputtemans 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Het is sneller dan sommige andere online winkels. Soms moet je wel 3-4 dagen wachten op je bestelling. Dit is veel handiger!

Assortiment
Groot assortiment & dat is wel leuk! Dan moet je niet op nog andere site's gaan zoeken.

Aanbeveling
Ik heb het al tegen super veel vriendinnen gezegd dat het handig & snel is! Super gewoon!

Extra toelichting
Goed : snel Goed : voor mensen die laat moeten werken & dus niet naar de winkel kunnen gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sandra 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site.

Service
Vrijdagavond besteld, zaterdagochtend in huis.
Top!

Aanbeveling
Goede snelle levering/service.

Extra toelichting
Mooi, functioneel, origineel Samsung beschermhoesje voor de Edge 6. Voldoet aan de verwachting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

joseph ballegeer 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
uiterst gemakkelijk

Service
vlugge afhandeling

Assortiment
zeer ruim en uitgebreid

Aanbeveling
omdat het zo eenvoudig is en een goede service heeft

Extra toelichting
indien ik nog eender welke bestelling zou plaatsen doe ik dit zeker zo. Ik raad iedereen aan op deze wijze te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is handig omdat er automatisch ook alternativen getoond worden waarmee je ook jouw keuze kunt vergelijken.

Assortiment
Gewoon veel keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elanwi 31-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Service
Wij zijn niet tevreden met het tijdstip van levering. Volgens het order zou het pakket op zondag geleverd worden, we zijn de ganse dag thuisgebleven en niemand is geweest. Toch vermeldt de e-mail dat iemand heeft aangebeld. Dit is ongehoord en geen goede service. Een verloren zondag.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Uitstekend

Reageer

Karel van der Kolk 31-08-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De winkel in Utrecht is mooi qua opzet en overzichtelijk. Wat ik heel jammer vond is dat voor wat ik kwam, speciale gaming laptop van MSI niet in de winkel was ( geen enkel exemplaar) parkeren voor de deur kon niet en moest uitwijken naar de buren.

Service
Super goede uitleg van adviseur ( ik wil het geen verkoper noemen 😊 )

Assortiment
Viel mij tegen omdat geen van de diverse laptops van MSI aanwezig waren ter vergelijking.

Aanbeveling
Fijne en prettige winkel waar service hoog in het vaandel lijkt te staan. Ik heb geen eerdere ervaring bij Cool blue dus moet afwachten hoe het is als er echt iets kapot gaat hoe dan de service is maar tot nu toe zeer tevreden.

Extra toelichting
Ik heb uiteindelijk de MSI gaming laptop in de winkel besteld en betaald maar op basis van goede uitleg en niet van kunnen bekijken en vasthouden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

x.juke.x 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles was duidelijk op de website.

Service
Snelle levering en alles stevig verpakt.

Assortiment
Voldoende producten om te vergelijken en te vinden wat het best bij je past.

Aanbeveling
Snelle levering, goeie prijzen in vergelijking met andere winkels, communicatie op email en dergelijke is ludiek en leuk om te lezen. Verjongend en niet statisch.

Extra toelichting
Geen minpunten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rudyenpetra 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de site, o zo eenvoudig

Service
Op tijd geleverd de zaterdag voormiddag, meer moe da nie zijn.

Assortiment
Keuze genoeg.

Aanbeveling
Als je het hier niet vind, dan vind je het nergens.

Extra toelichting
Enorme keuze en correcte prijs en aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VH 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke omschrijvingen en makkelijk dat producten vergeleken kunnen worden.

Service
snelle service en goede klantenservice via WhatsApp.

Assortiment
Ruime keuze aan wasmachines

Aanbeveling
goede prijzen en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RMLub 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik wist precies wat ik zocht en dat was makkelijk te vinden op de site.

Service
Na het plaatsen van de bestelling, wilde ik één artikel wijzigen in een ander, dus ik stuurde een mailtje en alles werd keurig en snel geregeld.

Aanbeveling
Makkelijk besteld en snel bezorgd, dus niks op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed overzichtelijk!

Service
Keurige terugkoppeling over de status

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Luc de Wild 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Een snelle levering ik ben heel goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling en is heel snel geleverd via postnl

Aanbeveling
Een klasse winkel ik zal hier zeker vaker spullen kopen

Extra toelichting
Ik heb mijn oortjes een paar dagen geleden gekocht zeer snel geleverd hier niets mis mee. De oortjes hebben een geweldige kwaliteit misschien het snoertje een beetje aan de lange kant. Het snoertje gaat ook helemaal niet snel in de knoop dit vind ik een heel goede eigenschap. Verder is het geluid op top kwaliteit voor de prijs. Kortom een echte aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

diderik 31-08-2015 In de winkel gekocht
amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima ontvangst

Service
vragen omtrent het product worden soepel aangevuld met info op het gebied van hulpstukken c.q.artikelen

Assortiment
Grenzeloos assortiment

Aanbeveling
waar vind je zoiets ?

Extra toelichting
doet wat het zegt en zegt wat 't doet

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tjitske 31-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Service
Wasmachine besteld en deze zou zaterdag geleverd worden, maar werd zaterdag gebelt dat deze pas maandag zou komen. Maandag kwam inderdaad een wasmachine, maar met een deukje aan de voorkant. Kon een waardebon krijgen voor 25 euro. Voor een nieuwe machine vond ik dit erg weinig. Wasmachine weer terug gestuurd en nu moet ik opnieuw wachten totdat hij geleverd wordt. Dankzij aardige bezorgers toch dezelfde dag nog een wasmachine kunnen krijgen. Iemand anders die dezelfde wasmachine had besteld was niet thuis, dus ik mocht die hebben.

Aanbeveling
De service kan beter. Een waardebon van 25 euro is geen compensatie voor een deuk in een nieuw wasmachine.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Piet Smeets 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gemakkelijk te bestellen en goede levering

Service
levering heeft niet plaatsgevonden op de dag die was aangegeven doch twee dagen later.

Assortiment
uitgebreid assortiment; voor ieder wat wils tegen een schappelijke prijs.

Aanbeveling
Betrouwbaar en goede service

Extra toelichting
heb alles gezegd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Margot 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vanuit je stoel een laptop kunnen bestellen omdat alle specificaties en beoordelingen uitgebreid op de site staan, vind ik riant!

Service
De bestelling kwam heel snel binnen. Toen er iets mis leek te gaan met de bezorging en ik de klantenservice aan de lijn had, werd ik zeer vriendelijk te woord gestaan en verder geholpen.

Assortiment
Het lijkt een uitgebreid assortiment te zijn, maar aangezien ik al behoorlijk wist wat ik wilde hebben, heb ik daar niet heel goed naar gekeken.

Aanbeveling
De service en de site maken coolblue een prettige webwinkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Theo 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijk en makkelijk te vinden wat je nodig hebt

Service
perfect levering netjes op tijd, en goed verpakt

Assortiment
volop keus

Aanbeveling
gewoon goed

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barbara 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel overzichtelijk.

Service
Prima service. Wilde iets retourneren wat niet zo duur was en mocht het houden.

Assortiment
Alles wat ik nodig had heb ik kunnen vinden.

Aanbeveling
Zeer overzichtelijk en een prima service, geen bezorgkosten en geen retourkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sietske 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Makkelijke site

Service
Supersnelle levering

Aanbeveling
Bestelprocedure is makkelijk en de levering is ontzettend snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 31-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Goed en overzichtelijke website

Service
Snelle en je informatie

Assortiment
Ruim voldoende

Extra toelichting
De levering via het transport bedrijf. Deze is niet klant vriendelijk. Wordt niet vriendelijk geholpen via de telefoon om extra info van levering. Werkt niet mee voor de klanten. Hier zou Cool Blue iets mee moeten doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

annmoreels 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Énkele klikken op de laptop en klaar

Service
Levering perfect op tijd :zoals afgesproken, heb al anders meegemaakt!!!

Assortiment
Ruime keuze, voor elk wat wils. Duidelijke en eenvoudige websites.

Aanbeveling
Geen twijfel.

Extra toelichting
Heb reeds vele zaken aangekocht via webshops, ook reeds problemen gehad zoals de aankoop van een smartphone. Deze was al 5 weken betaald en nog steeds niet geleverd, hoe dit KAN is voor mij nog altijd een raadsel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lubbers 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het product dat we nodig hadden konden we zonder enig probleem gespecificeerd en al bestellen. Een kind kan de was doen.

Service
We hebben op vrijdag besteld en tot onze verbazing werd het product exact binnen de opgegeven tijd bezorgd en wel op een ZATERDAG.!!!! We waren er van uitgegaan dat het wel de maandag zou worden, maar nee hoor wel degelijk op de zaterdag. Pet je af.

Assortiment
Alle producten van het door ons gezochte merk waren op de site voorhanden.

Aanbeveling
Er is werkelijk helemaal niets fout gegaan. Alles zoals werd beloofd.!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yvankaproost 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer gemakkelijk in gebruik en veel mogelijkheden voor aflevering en betaling.

Service
uitstekende service!

Assortiment
ruim assortiment. voor ieder wat wils voor een scherpe prijs.

Extra toelichting
zeer goede webshop, niks op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annemarie 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel veel keus en daarom een beetje lastig "kiezen".

Service
Hele snelle levering!

Assortiment
Heel veel keus.

Aanbeveling
Snel, gemakkelijk en gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ellorado 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
je koopt wat je ziet op website

Service
snelle levering en keus hoe wanneer je het in huis wil hebben

Assortiment
alles is er te koop

Aanbeveling
zeer snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Willem van de Meeberg 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Service
De supportafdeling vind ik matig. Lange telefonische wachttijden, per mail langer dan de beloofde 4 uur reactie. Als er dan reactie komt dan heb je er niets aan.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Hielke 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, alles snel te vinden mede door goede design. Zoek en filter functies werken altijd zoals het hoort.

Service
Bezorgtijden zijn altijd zoals aangegeven.

Assortiment
Veel alternatieven voor de productie die ik zocht. Prijzen zin veelal gelijk aan concurrenten.

Aanbeveling
Fijne webshop. Navigeert snel, alles goed te vinden/lezen. Snelle verwerking van betaling. Je wordt goed op de hoogte gehouden via de email.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bdirkes 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere site, waar je alles eenvoudig kunt vinden.

Service
Op vrijdag besteld en de volgende ochtend conform afspraak netjes geleverd

Aanbeveling
Betrouwbare leverancier

Extra toelichting
Keurige vlotte service, aan de gewekte verwachtingen wordt volledig voldaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caroline 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Webshop is overzichtelijk ingedeeld en heeft goede zoekfunctie.

Service
Product werd snel afgeleverd.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Goede service, en goede producten!

Extra toelichting
Tip: gebruik minder verpakkingsmateriaal: onze laptoprugzak werd in een enor me kartonnen doos thuis afgeleverd. Minder verpakking is beter voor het milieu en voor de kostenbeperking. Verder superefficiente webshop!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

JaccoGoris 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
de flow om iets te bestellen zit heel goed. Het is ook gemakkelijk om te vergelijken.

Service
Niets op aan te merken, vrijdag besteld en mooi zaterdag ochtend geleverd gekregen. Alles zeer goed in orde.

Assortiment
Er is nog steeds werk aan het assortiment. Zo vond ik bijvoorbeeld geen goeie laptop stands voor mijn macbook.

Aanbeveling
Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

angeliquev 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wytze Aalbers 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik wist al wat ik wilde hebben en dat kon ik met een paar muisklikken bij CoolBlue bestellen. De informatie was daarnaast overzichtelijk en duidelijk.

Service
Ik was van elke stap in het leverproces op de hoogte door de e-mails en de sms. Dat was ontzettend prettig. Op de website stond voor 23:59 uur besteld volgende dag in huis, maar met de post van tegenwoordig had ik niet verwacht dat het ook daadwerkelijk op het beloofde moment in mijn bezit zou zijn. Helemaal goed dus!

Assortiment
In de webshop vond ik snel wat ik nodig had. Natuurlijk ook nog even gekeken naar vergelijkbare producten. Die er in overvloed waren. Daarnaast was de prijs ook nog eens heel erg scherp, en natuurlijk de gratis levering.

Aanbeveling
Al met al ben ik heel erg tevreden met het gemak waarmee ik in de webshop kon bestellen. De prijs, voor mij erg belangrijk, was goed. De gratis levering, en levering volgens afspraak was perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dutchess 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik kan er alles vinden wat ik zoek, gemakkelijk en een goede prijs kwaliteit verhouding

Service
Bezorging nog dezelfde dag tegen vergoeding. Waar voor je geld want de bezorging kwam heel precies op de afgesproken tijd. Nog nooit zo secuur meegemaakt

Assortiment
Een groot assortiment

Aanbeveling
Dit is mijn derde of vierde zeer goede ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TijsD 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gewoonweg super!

Service
Fantastisch!

Assortiment
Ruim assortiment, alleen niet altijd de volledige breedte van het gamma

Aanbeveling
Enkel maar positieve ervaringen!

Extra toelichting
De persoonlijke benadering is top, de customer service evenzeer. De bereikbaarheid via Twitter en facebook is een grote 'plus'. Om 23.50 had ik m'n pakketje besteld, de volgende middag werd hij al afgeleverd aan m'n deur. Wat een luxe!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Met 1 Cool Blue account kun je zonder problemen in de verschillende webshops bestellen en nog snel geleverd ook!

Service
Service is uitstekend, het ging om een gebruikt product deze voldeed niet aan de verwachting, het product was vervormd en dat stond niet op de website. Cool Blue heeft dit goed gemaakt met een cadeaubon!

Assortiment
Had wat meer keuze verwacht voor multifunctionals in de prijsklasse tussen 100 en 200 euro.

Aanbeveling
Gezien het gemak, service en over het algemeen een groot scala aan producten zou ik deze website zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Voor printers zou het een toevoeging zijn als de kosten per geprinte pagina inzichtelijk zijn. Nu moet je zoeken, rekenen, dat kan makkelijker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

nadineds 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Aanbod is groot, vergelijking producten is makkelijk; correcte afhandeling van de aankoop en levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima uitleg en duidelijke productbeschrijvingen

Service
Nog geen gebruik van de service hoeven maken. Bezorging en berichtgeving daaromtrent was prima.

Assortiment
Gevonden wat ik zocht. Dus prima

Aanbeveling
Ze doen wat ze beweren. Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Daniëlle 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site.

Service
De mails zijn duidelijk en er word ook netjes aangegeven binnen welk termijn de bestelling word geleverd, en dat je een half uur voor levering gebeld zal worden.
Helaas werd ik niet gebeld, en toen ik zelf belde kreeg ik te horen dat de rit was uitgevallen vanwege een zieke chauffeur (hebben ze maar 1 chauffeur??).
De verdere afhandeling is wel netjes verlopen

Assortiment
Ik was specifiek op zoek naar een wasmachine, daar is een ruime keuze in.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Kevin 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijk, geven naast pluspunten ook minpunten aan.

Service
Erg snel, goed geïnformeerd

Assortiment
genoeg keuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mevr van geijlswijk 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
het is simpel om te bestellen

Service
vriendelijkheid staat hier bovenaan

Assortiment
er is genoeg keuze

Aanbeveling
gewoon doen

Extra toelichting
ik ben erg tevreden heb in het verleden wel eens besteld en nu laatst,,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric Zuijderduin 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Blijft gewoon de beste site voor het kopen van alles wat je op internet wil kopen. Ben er altijd weer van onder de indruk.

Aanbeveling
Compleet, Adequaat, snel en ook persoonlijk contact is goed en servicegericht mogelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maesbenjamin 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel makkelijk en overzichtelijk om te vinden wat je zoekt.

Service
Snel en betrouwbaar

Assortiment
Er is veel maar ik miste toch een aantal dingen die ik op andere sites moest gaan zoeken.

Aanbeveling
Coolblue is heel handig, snel en betrouwbaar. Ik zou het aan iedereen aanraden!

Extra toelichting
Alles werkte goed en was vrij overzichtelijk maar ik heb toch een paar keer goed moeten zoeken om iets te vinden. Het assortiment is groot maar ik heb toch een aantal keer naar een andere site moeten gaan om te vinden waar ik naar opzoek was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

joreli 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Draait zeer makkelijk

Service
Vlotte levering ook in het weekend

Assortiment
Het voldoet zeker aan mijn verwachtingen die in had van het product!!!

Aanbeveling
De levering is zeer vlot

Extra toelichting
Ik zou deze stofzuiger zeker aanraden aan vrienden/iedereen is een zeer stil product draait vlot en heeft een goeie zuigkracht!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rens 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruime keuze, goed overzicht, mooi dat je vergelijkingen kan maken

Service
OP de service is niks aan te merken, alles verliep zoals je het wenst

Assortiment
Ik was op zoek naar een Powerpack, Coolblue had een uitgebreide keuze, van eenvoudig en goedkoop, tot topproducten

Aanbeveling
De "bediening", de productkeuze, de bestelling en de aflevering, helemaal top

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Site werkt prima en is goed overzichtelijk.

Assortiment
Veel keuze uit producten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

LvG 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website, makkelijke vergelijking

Service
Alles liep zoals beloofd.

Aanbeveling
Zeer tevreden over hoe alles gelopen is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews