coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,7 Lees 42710 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1732 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

BW 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fijne website, makkelijk te vinden wat je zoekt.

Service
Super snelle en correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Inderdaad de volgende dag bezorgd.

Assortiment
Wat je zoekt kun je vinden.

Aanbeveling
Alles wordt prima uitgelegd/ aangegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen vanuit je luie stoel, hoe fijner kun je het hebben.

Service
Vandaag bestellen, morgen in huis..

Assortiment
Men grijpt niet gauw mis.

Aanbeveling
Gemak, service en assortiment zonder de deur uit te moeten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dominic 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Cool Blue heeft alles en is lekker overzichtelijk, veel webwinkels kunnen hier een voorbeeld aannemen.

Service
Al een keer gehad dat ik voor garantie terug moest komen met een product. altijd geholpen en altijd heb ik het gevoel dat ik klant voorop stond.

Assortiment
ze verkopen alles wat geen eten is.

Aanbeveling
Super bedrijf doen wat ze beloven en een beetje meer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lina 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijk website, makkelijk vn thuis de producten vinden , bestellen en betalen !

Service
top ! ik had een twijfel oven een product, contact opgenomen met de service en antwoord snel gekregen.
In een dag krijg ik mijn product thuis.

Assortiment
ruim assortiment van diverse producten

Aanbeveling
Snel en makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mitchell 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk aangegeven en makkelijke zoekfuncties.

Service
Vanaf bestellen word je keurig netjes op de hoogte gehouden. tot het moment van leveren.

verbeterpunt is de telefonische klanten service, ik had een bon van €5.00 die niet verwerkt kon worden en de medewerker aan de telefoon was niet erg vriendelijk en kon niets voor mij betekeken.

Assortiment
Erg uitgebreid

Aanbeveling
Goede service en snel handelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rchvo 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bij Coolblue een bestelling plaatsen, is echt een fluitje van een cent!

Service
De manier waarop Coolblue aan dienstverlening doet, is ronduit verbluffend!

Assortiment
Coolblue biedt een grote keuze aan interessante producten aan met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Aanbeveling
Met mijn zeer positieve ervaring inzake snelheid en onberispelijke levering aan huis, kan ik Coolblue bij iedereen aanbevelen.

Extra toelichting
Aan de hand van beeldmateriaal kan je onmiddellijk een goede keuze maken, zowel voor jezelf als voor familie of vrienden die je met een degelijk geschenk wil verrassen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toscania 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk online te bestellen.

Service
snelle levering

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Woldhek 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
uiterst gemakkelijk deze manier van uitzoeken en bestellen.
Ik heb (veel) ervaring met bestellen via internet, maar Coolblue is wmb beter dan gemiddeld.

Assortiment
jammer dat ze alleen electronica-spullen hebben.

Aanbeveling
zie punt gemak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

CockVV 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website met duidelijke eerlijke informatie

Service
Werd netjes op de hoogte gehouden over de bestelling

Assortiment
Heeft een breed assortiment en er is (bijna) alles te vinden waarin ik geïnteresseerd ben

Aanbeveling
Hele fijne winkel om te kopen of gewoon maar te struinen

Extra toelichting
Op YouTube staat heel vaak uitleg door Cool Bleu en advies over veel producten. Ik maak hier geregeld gebruik van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

catherine heugens 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
zeer goede service
uitstekende follow-up

Assortiment
mooie keuze in assortiment

Aanbeveling
zeker, heb ik al gedaan aan mijn schoonbroer.

Extra toelichting
de beste service als een elektrisch toestel dat je dagelijks gebruikt stuk is en de dag nadien je al een nieuw in huis hebt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RachelleB 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke site, veel reviews.

Service
Zeer goede service. Wat ze beloven op hun site maken ze ook waar (volgende dag pakketje binnen!). Tevens ben ik met het ruilen van mijn tas uitstekend geholpen.

Extra toelichting
Goede service, duidelijke site, goede prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JdW 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel en gemakkelijk alles te vinden en artikelen en prijzen te vergelijken

Service
Volgende dag in huis, perfect verpakt. Goede track en trace.

Assortiment
Ruim voldoende assotiment,

Aanbeveling
Bijna de perfecte webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Taruna 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Product de volgende dag in prima staat ontvangen

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Was de eerste keer dat ik via cool blue bestelde maar zeker niet de laatste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lumawoin 07-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
ruime keuze, vergelijking kan beter ruimer gemaakt worden( niet beperkt tot 3)

Service
snelle levering

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
tijdbesparend

Extra toelichting
ruime keuze, tijdbesparend

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

An 07-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Service
vooraf aan de aankoop 2x gebeld voor informatie , er werd vriendelijk geantwoord !

Assortiment
prima

Aanbeveling
prima

Extra toelichting
bij levering werd er een kort programma aangezet , toen dit klaar was,kreeg ik de deur niet open, coolbleu gebeld ,die waren niet bereikbaar ,lange wachttijd ! Miele gebeld , bleek dat er als eerste keer het katoen programma 60 graden gedraaid moet worden , dan kan de machine alles goed programmeren ! dit vind ik een min puntje met de aflevering ! verder Prima.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

A de Best 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk besteld in een paar stappen

Service
Goede communicatie over de bezorging van je bestelling

Assortiment
Een ruime keuze voor een scherpe prijs

Aanbeveling
Iets kopen? Eerst even naar de website van Cool Blue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S Sieswerda 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super makkelijk!

Service
Vandaag besteld, morgen in huis. En je wordt op de hoogte gehouden over de status van je bestelling.

Assortiment
Erg veel keuze!

Aanbeveling
Ik vind jullie een geweldige winkel. En dat roep ik ook in mijn vriendenkring.

Extra toelichting
Vooral zo doorgaan! Ik ga zeker in de toekomst meer bij jullie bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zorgvuldige en snelle levering 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Feitelijk is alles te kopen - ruime product informatie beschikbaar en een duidelijke/goed functionerende zoekfunctie.

Service
Voor 's avonds laat besteld = de volgende dag in huis.

Assortiment
Ruim voldoende als je zaken zoekt die in het assortiment thuishoren.

Aanbeveling
Makkelijk, overzichtelijk, betrouwbaar.

Extra toelichting
Snelle levering na bestelling - correct, volledig en zorgvuldig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

jvanoppen 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van uit uw zetel kopen aan de beste prijs, levering aan de deur. Grote keuze.

Service
Goede opvolging van bestelling, steeds bereid tot antwoorden op al uw vragen.

Assortiment
Keuze te over

Aanbeveling
Gemakkelijk en goed prijs.

Extra toelichting
Doe wat hij moet doen stofzuiger voor bouwklusjes en waterlekken. Zoek alleen nog een parketborstel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Super duidelijk en alles snel gevonden!

Service
Goede bestel en leverinformatie. Verdere service nog niet nodig gehad.

Assortiment
Heb alleen bij laptops gekeken, maar er zijn veel menu's, dus in vervolg ga ik hier in ieder geval kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

David 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Coolblue verkoopt alles, dus altijd als ik wat zoek kijk ik op jullie site. Alles is zo gevonden en zo besteld!

Service
Altijd top, vragen worden snel beantwoord (vooral de whatsapp vind ik makkelijk) en zijn altijd relevant. Geen kastjes, geen muren.

Assortiment
Volgens mij heb ik nog nooit iets niet gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Perry 07-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
ziet er overzichtelijk uit en je kunt goed selecteren op specificatie

Assortiment
rijk assortiment waar de kosten toch voordelig blijven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Shofield 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer goede online site. De duidelijkste en beste site om bestellingen uit te voeren. En niet prijzig !

Service
Zeer goede opvolging via mail en sms ! Rap geleverd en zonder verzendkosten! Beste service op de markt!

Assortiment
Veel keuze in accesoires en producten. duidelijk omschrijving en specificaties !

Aanbeveling
Alles wat een webshop moet zijn en daar nog een schep bovenop.

Extra toelichting
Zoals vermeld gaat alles beter dan verwacht, het komt in de buurt van perfectie. Enige kleine "nadeel" was dat ik na wat twijfelen de spray erbij kocht en zag dan in de afrekening dat deze aan 50% werd aangerekend! top natuurlijk maar er staat niet bij dat je de korting krijgt... anders was er zeker geen twijfeling mogelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie Eijgenraam 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede zoekmogelijkheden op een duidelijke en volledige website

Assortiment
een zeer uitgebreid assortiment en variatie dus plenty keus

Aanbeveling
voldoende keus, concurrerende prijs en snelle levering

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

natacha reynaert 06-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
bestelling ging vlot maar
levering door postbode niet. Zijn nooit thuis overdag, dus moeten nu nog naar postkantoor zie te geraken om pakje te gaan ophalen.

Assortiment
gezocht wat we vonden

Extra toelichting
nog niet in bezit moeten nog bij postkantoor gaan ophalen wat niet evident is met hun beperkte openingsuren.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Herman 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de website snelle keuze kunnen maken

Service
Zondagmiddag besteld en maandagmorgen afgeleverd.

Assortiment
Zeer grote keuze in tablets

Aanbeveling
Je kunt snel in de website je keuze bepalen

Extra toelichting
Coulblue is een betrouwbare web organisatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anco 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je pakt een laptop en besteld super

Service
Je kan precies zien wanneer die ingepakt is en Hoe laat die bij je huis is

Assortiment
Ze hebben een groot assortiment

Aanbeveling
Het is simpel en super te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Charles 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heldere website, makkelijk bestellen en fantastische bezorging. En ook nog de scherpste prijs.

Service
zelfs bezorging op zondag. Top!

Aanbeveling
Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Meyssie 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Om 23.30u besteld, om 9.30u de dag nadien geleverd. Top!

Aanbeveling
Topservice! Goede prijs kwaliteit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arian 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gebruiksvriendelijke website

Service
In mijn geval razendsnelle levering de volgende dag. Omdat afhalen kan bij de super bij mij om de hoek, hoef ik ook niet thuis te blijven voor ontvangst!

Aanbeveling
Ik weet geeneens wat ze allemaal hebben maar volgens mij is het assortiment megabreed

Extra toelichting
Vaak één van de goedkoopste en gewoon snel en doeltreffend. Dank voor de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sanne 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
super fijne en overzichtelijke site

Service
Wat werd gezegd, werd gedaan en verder geen poes pas.

Assortiment
coolblue was de enige site met mijn laptop nog op voorraad. super!

Aanbeveling
super makkelijke site en alles gaat erg gemakkelijk van producten zoeken tot betalingen en verzending.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Pedy 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk duidelijk en snel

Assortiment
veel en grote voorraad

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Christine 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Weinig stappen om te doorlopen om een product te kunnen bestellen.

Service
Snelle levering, geen problemen.

Assortiment
Ik vond niet veel alternatieven voor mijn laptop, maar dat vond ik wel prettig, de keuze is dan niet heel ingewikkeld.

Aanbeveling
Gewoon prima

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Lucas2010 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Andere dag al bezorgd.

Service
Diepvries verkeerd besteld gelijk geld terug zonder meerkosten.

Assortiment
Altijd nieuwste producten.

Aanbeveling
Goede service en helpdesk altijd bereikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
prijzen zijn soms net iets hoger als bij de concurrent, daarentegen is het aanbod enorm en de site overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RX 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles snel en duidelijk te vinden

Service
je wordt netjes op de hoogte gehouden van de voortgang van het proces

Assortiment
veel in huis in verschillende prijsklasses

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karl Laurent 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en makkelijk.

Service
Vriendelijk en ad rem, zowel voor als na de verkoop.
Op een schriftelijke vraag kon niet binnen de vier uur geantwoord worden, maar daar werd uitgebreid voor verontschuldigd. Wat later toch nog goed verder geholpen.

Assortiment
boven verwachting! Goede documentatie en keuzehulp.

Aanbeveling
Als het goed is, mag het verder verteld worden. (Als het slecht is, ook trouwens, maar dat is hier niet van toepassing.)

Extra toelichting
zie hoger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed te vinden via google

Service
Super snelle levering

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
Zie hierboven (snelle levering, goed assortiment)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

trax10 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, erg makkelijk om producten vinden.
De producten zijn opgedeeld in categorieën.
Betaling ging vlot, gewoon stappen volgen.

Service
Vragen die je hebt stuur je direct naar hun klantenservice, of je kan hen bellen.
Dit heb ik nog niet moeten gebruiken.
Aan hun kant was de levering perfect, vlot en duidelijk. Mijn pakket kwam echter met de Bpost 24h levering en Bpost had blijkbaar problemen waardoor het pakket er langer over deed.

Assortiment
Er is keuze genoeg. Van alle soorten producten is er wel iets.
De prijzen zijn meestal aan de gemiddelde prijs die je overal kan vinden, alleen zijn er een paar producten tussen die goedkoper zijn (door kortings-acties, of gewoon lagere prijs in het algemeen)

Aanbeveling
Ik zou de winkel zeker aanbevelen, ik heb over de winkel voorlopig geen klachten na er een paar keer gewinkeld te hebben.

Extra toelichting
Makkelijk te bestellen, eenvoudig betaalsysteem. Snelle levering op veel artikels (voor middernacht besteld volgende dag thuisgeleverd). Het bestelde item is ook goed verpakt in de doos. Enkel goede ervaringen met deze (online)winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melkopschuimer 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk

Service
Super snel

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Snel, eerlijk, betrouwbaar.

Extra toelichting
Is een kado en nog niet gegeven dus kan ik er nog niets over zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robin 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Erg overzichtelijk en alles makkelijk te vinden.

Assortiment
Erg breed assortiment

Aanbeveling
Top service, duidelijkheid en geen fratsen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

romano 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel overzichtelijke op categorie, goede beschrijving van het product

Service
Snelle levering en goede communicatie.

Assortiment
Het lijkt erop dat wanneer het product niet op de website staat, dat het ook niet bestaat. Ongelooflijk.

Aanbeveling
Het zou niet fair zijn ten opzichte van familie en vrienden om hen deze webshop te onthouden.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wicojo 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles via Internet te regelen. Doen wat ze beloven en nogwel gratis.

Service
Afleveren, installeren, oude machine afvoeren en dat allemaal uiterst secuur.

Assortiment
Zeer ruime keuze.

Aanbeveling
Wat wens je nog meer dan dat een leverancier doet wat hij belooft.

Extra toelichting
Het is verrassend dat zij doen wat ze beloven. Snelle aflevering, installatie, oude machine afvoeren. Geheel gratis. Gewoon super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hdh 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
eenvoudig bestellen en je kunt je bestelling 'volgen'.

Aanbeveling
Op tijd bezorgd, gehele bestelproces liep goed.

Extra toelichting
Wel twijfel of toegezegde korting via shopkorting.nl is toegekend/betaald. Het lijkt erop dat dit is misgegaan.

Review criteria:

Goed

Reageer

Anika 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Erg fijne site qua gebruik, mooie lay-out. Bestellen is erg makkelijk en duidelijk.

Assortiment
Voor iedereen wat wils. In elke categorie, en dat zijn er veel, is er voor iedereen wel wat te vinden. Of het nou een laptop is, een telefoon, een hoesje of een tas, voor ieders smaak is er iets en ook voor iedereen iets gebruiksvriendelijks

Extra toelichting
Ik vind coolblue erg fijn, qua gebruik van de site en qua ondersteuning

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellips 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebruiksvriendelijke en overzichtelijke webshop en betalingsmodule

Service
'S Avonds om 22 u. besteld en 's anderdaags om 11 u. pakje gratis thuis afgeleverd.

Assortiment
Je kan het zelf niet bedenken of het maakt deel uit van het assortiment van Coolblue. Zeer ruime keuze aan onklopbare prijzen.

Aanbeveling
Ik hoef mijn familie en vrienden niet meer te overtuigen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelle 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Super fijn dat mijn lens de volgende dag al binnen was! Kon ik meteen aan de slag met het testen ervan!

Assortiment
Een ruime keus en dat op 1 site!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dragulskull 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gewoon thuis achter de computer bestellen

Service
Prachtig geleverd en zeer vriendelijk

Aanbeveling
Zo gemakkelijk en handig

Extra toelichting
zeker doen uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

B Gulpers 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website en bestelproces is makkelijk en duidelijk te doorlopen.

Service
Zeer snelle levering. Gratis verzending en retour is ideaal. Producten worden goed verpakt.

Assortiment
Keuze aan producten is groot en de prijs/kwaliteit verhouding is prima.

Aanbeveling
Prima (web)shop. Alles verloopt vlekkeloos. Geen negatieve opmerkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews