coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42299 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3465 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Irene 24-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De bezorgers hebben alles geregeld en gedaan.

Service
Het was heel snel geregeld en kan niets verzinnen dat het nog beter zou maken

Aanbeveling
Uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Poort 24-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snelle invoer en afhandeling online van bestelling

Service
Snel en netjes

Assortiment
Genoeg keuze

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ruben 24-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer heldere user experience

Service
Naar mijn idee op elk vlak duidelijk in wat je kan krijgen

Assortiment
Meer dan ik dacht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ajansen 23-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemakkelijk binnen een paar stappen je bestelling maken met veel reviews en ondersteuning.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Michiel 23-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, groot assortiment.

Service
Levertijd van een dag. Je wordt nauwkeurig op de hoogte gehouden van de verzending.

Assortiment
Groot assortiment.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Hartgers 23-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heeft alles wat ik nodig zou kunnen hebben.

Service
Goede uitleg en geen kleine lettertjes

Assortiment
Voldoende,als je hier nog niet kunt slagen dan weet ik het ook niet meer.

Aanbeveling
Gewoon eerlijk zaken doen en daar hou ik van.

Extra toelichting
Ga zo door met de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 23-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
simpel

Service
goed

Assortiment
ruim

Aanbeveling
heel uitgebreid assortiment

Extra toelichting
van alle markten voor zien super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Djoughy 23-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
lekker snel geleverd en op zondag

Assortiment
goede keuzemogelijkheden

Aanbeveling
niets aan toe te voegen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

j keesom 23-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Aanbeveling
vooral de snelle levering spreekt me aan,en het niet hoeven registreren. ook de ruime keuze is een pluspunt,alleen de prijs is iets aan de hoge kant.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

anny 23-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
snelle afhandeling, ziet er leuk uit

Service
zie hierboven

Assortiment
geen kookboeken te koop

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Richard Loots 23-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
hoef de deur niet uit en naar alle winkels

Service
snel geleverd en vriendelijke bezorgers

Assortiment
alles wat je nodig heb

Aanbeveling
door alle hierboven vragen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P0g0 23-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website is simpel in gebruik en werkt als een trein.

Service
Klantenservice en product oriëntatie werkt altijd verhelderend en is uitstekend. De levering en dienstverlening van koeriers is snel, maar laat hier en daar nog te wensen over en is vluchtig.

Assortiment
Een uitgebreid en ongeëvenaard scherp assortiment. CoolBlue spant hier de kroon.

Aanbeveling
CoolBlue is de nieuwe KijkShop, maar dan wél service-gericht, online op en top aanwezig en supermakkelijk in gebruik!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ivo 23-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoals hun reclame al zegt vandaag morgen in huis

Service
Ze maken hun belofte waar en als dit niet zo is zullen ze alles doen om hun klanten tevreden te houden

Assortiment
Bijna alles is er te koop i.v.m elektro apparaten

Aanbeveling
Een 10 haalt niemand maar dit cijfer geeft aan dat deze winkel zowel via web of in de winkel heel veel vertrouwen geeft

Extra toelichting
Laatst kocht ik een Samsung S7 tweedekans op de website deze stond nog in voorraad doch na een tijdje kreeg ik een mail dat deze niet meer in voorraad was . Na een telefoontje met de klantendienst hebben ze mij een nieuw toestel aangeboden voor de prijs van een tweedekans toestel .Dit was een leuke opsteker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martine M 23-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Altijd beschikbaar

Service
Zeer enthousiaste medewerkers

Assortiment
Heel breed gamma

Aanbeveling
Moest ik een 11 op 10 kunnen geven, zou ik het zeker doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cornelis 23-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snelle en nette procedure

Service
Ter plaatse bij levering prima adviezen

Assortiment
Ik ken niet het gehele assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bas 23-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Had het item dat ik wou snel gevonden

Service
Mijn besteling werd snel verwerkt

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Niet verder gekeken dan wat ik nodig had

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

B 23-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Buiten het betalingsprobleem dat niet duidelijk uitgelegd werd, ging alles eenvoudig.

Service
Snelle levering en tot 23:59 nog te bestellen voor volgende dag !

Assortiment
Er is veel te vinden, maar toch niet alles wat ik zoek.

Aanbeveling
Fijne online winkel.

Extra toelichting
De dozen zijn leuk gevonden !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

marijke vandamme 23-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzicht producten optimaal.

Service
Super vlugge levering op de plaats die je zelf kiest.

Assortiment
Superveel keuze.

Aanbeveling
Probeer en je zal zelf ondervinden hoe vlot alles verloopt.😁

Extra toelichting
Doe zo voort!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Midas 23-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg overzichtelijk, met veel handige filters die het rondzkeken naar producten vergemakkelijken.

Service
Snelle service, betrouwbaar en overzichtelijk

Assortiment
Groot assortiment dat voor elke klant wel iets heeft

Aanbeveling
Leuke winkel, aardige bediening en makkelijk winkelen op de website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabine 23-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig en snel bestelproces

Service
Hilarische filmpjes voor als je op je bestelling zit te 'wachten'. Echt de moeite waard, ook als je niets bestelt!

Assortiment
Let bij de fietsendragers even op: de dragers met een 13 polige stekker zijn veel duurder. Bestel gewoon de drager met een 7-polige stekker en koop los een koppelstuk zodat de stekker toch past.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frederik 22-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Service
ik had een technische vraag over het toestel waarop het call center perfect kon antwoorden.

Assortiment
bij andere webwinkels is het aanbod soms nog iets uitgebreider

Aanbeveling
op het vlak van prijs niet de goedkoopste maar op vlak van service is Cool Blue bij de beste

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

EBeems 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke site, duidelijke voorraad en levertijden.

Service
Na klacht van product oude retour (2 dagen afgehandeld) en nieuw product volgende dag in huis!

Assortiment
Zeer breed en goed assortiment.

Aanbeveling
Na meerdere producten gekocht te hebben steeds keurig op tijd geleverd, ook bij klachten zeer goede afhandeling.

Extra toelichting
Wat een verademing dat ook dit soort service nog bestaat! Geen gedoe, gewoon correct en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin De Graef 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Klik, klik en besteld!

Service
Snelle verzending, goed verpakt!

Assortiment
Laagste prijs!

Aanbeveling
Snel, gemakkelijk, goed verpakt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emile 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
je hoeft niet lang te wachten om met je aankoop aan de slag te gaan

Service
vlotte service zowel op de webwinkel als in de gewone winkel

Assortiment
zeer uitgebreid en goed in gedeeld

Extra toelichting
zeer aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 22-07-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede adviezen

Aanbeveling
Fijne bediening. Jammer dat r weinig korting te bedingen was

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Goodluc10 22-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
Easy going, no nonsense

Service
Telefonisch beloofd maar niet nagekomen door transporteur dat de Amerikaanse koelkast binnen zou geplaatst worden. Mocht dus een nachtje buiten blijven staan 🙄😣

Assortiment
Prima veel op voorraad

Aanbeveling
Coolblue weet mogelijk onvoldoende over de kwaliteit van de transporteur.

Extra toelichting
Ik had het al eerder gelezen: meet vooraf na of je bestelling in de verpakking door de deur kan, zo niet laten ze hem ijskoud buiten staan.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Coolblue 23-07-2016

Beste,

Bedankt voor de terugkoppeling. Wat vervelend dat dit op deze manier is gegaan. Allereerst moet telefonisch natuurlijk de juiste informatie aan u worden verteld. Dat dit niet is gebeurd is erg spijtig. Daarvoor onze excuses, we zullen nog eens kritisch naar onze leveringen en onze partners in het vervoer kijken om te zien waar de verbeterpunten liggen.

Reageer

carla 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je kan vanuit je luie zetel bestellen

Service
zeer snelle service

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
snelle service, je hoeft niet zelf naar de winkel, produktinformatie komt zeer goed overeen met de werkeliikheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elisabeth 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De webshop ziet er strak uit. Producten zijn makkelijk te vinden en alle informatie is duidelijk aangegeven.

Service
Snelle leveringen en goede communicatie vanuit het bedrijf.

Assortiment
De webshop heeft praktisch alles.

Aanbeveling
Deze winkel is betrouwbaar, snel en raad ik aan voor andere kopers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JWM 22-07-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bij binnenkomst is alles direct duidelijk, je trekt een nummer en even later ben je aan de beurt. In de tussentijd kan je wat drinken of je focussen op andere producten die ter beoordeling staan uitgesteld. En als je het niet begrijpt loopt er nog een lieftallige dame rond, die je vraagt of alles duidelijk is. Dus, gemak? Zonder meer.

Service
Men neemt alle tijd voor je wanneer je aan de beurt bent, niet snel snel even afhandelen, maar gedegen vragen wat je van plan bent met je nieuwe laptop om te zien of je wel de juiste gekozen hebt. Afijn, heel tevreden.

Assortiment
Tot nu toe kan ik alles vinden in deze winkel. Erg goed.

Aanbeveling
Nou, allemaal 10-en dus een 10. Hou dit vast zou ik zeggen.

Extra toelichting
Parkeren is gratis vanaf 11:00 uur meen ik. Perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

François 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kiezen zonder verplaatsen en degelijke info.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Tamelijk grote variatie .

Aanbeveling
Alles correct .

Extra toelichting
Zeker gemakkelijk !!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

veronique 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
heel gemakkelijk gevonden op de site en info duidelijk en gebruiksvriendelijk

Service
het bestelling heeft maar even geduurd en de levering was suuupersnel. volgende dag om 9u s' morgens al geleverd

Extra toelichting
dit is de 2e maal dat ik iets koop en alles loopt perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gieneke Blessing 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website.
Eventueel direct contact via chat.
Snelle levering.

Service
Ze doen niet moeilijk als je toch iets terug wilt sturen.

Assortiment
Genoeg te kiezen van een tablet tot aan een koelkast.

Aanbeveling
Gemak,service,contact ,website ,top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Schoemaker 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer duidelijke, overzichtelijk website met veel uitleg en mogelijkheden om vragen te stellen.

Service
Vriendelijk bezorgpersoneel. Bellen netjes van te voren, plaatsen de wasmachine en nemen de verpakking mee. (er was geen oude wasmachine aanwezig, anders nemen ze die ook mee)

Assortiment
hebben veel en uitgebreid op de site staan dat ze ook direct kunnen leveren.

Aanbeveling
gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Winny 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke en makkelijke website met uitgebreide productuitleg

Service
Superblij word ik van de blauwe doos.

Assortiment
Kan er altijd alles vinden wat ik nodig heb.

Aanbeveling
Veel eigenheid in de wijze waarop jullie werken en dat spreekt mij aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anniet 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke tekst, zeer snelle reactie tijd, originele, frisse manier van communiceren.

Service
zeer goede telefonische en schriftelijke bereikbaarheid

Assortiment
meerdere producten in dezelfde prijsklasse beschikbaar

Aanbeveling
uitstekende service!

Extra toelichting
frisse service, zeer goede bereikbaarheid telefonisch en snelle en goede schriftelijke communicatie (email)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Serge de Wit 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Site is overzichtelijk, reageert snel en bevat een ruimte keuze.

Service
Snelle service, waarbij het produkt onbeschadigd arriveert.

Assortiment
Ruim assortiment!

Aanbeveling
Tja, ik kijk altijd eerst op CoolBlue voordat ik ergens kijk!

Extra toelichting
Veel produkten bevatten een flink aantal reviews, waardoor je snel een mening kan krijgen over een produkt. Hiernaast wordt in korte filmpjes het produkt goed toegelicht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Martens 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bij Coolblue vond ik de heggeschaar, die precies aan onze wensen voldeed

Service
Zeer vlot en correct geleverd.

Assortiment
Ik ben verrast door het uitgebreide assortiment.

Aanbeveling
Zie bovenstaande opmerkingen en ook nog de beschikking over echte fysieke winkels!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lex 22-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Service
Wasmachine is niet uitgepakt en niet geïnstalleerd...zoals beloofd

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Coolblue 22-07-2016

Beste Lex,

Heel erg vervelend dat de wasmachine niet is uitgepakt en ook niet is geïnstalleerd. Dit moet gewoon gebeuren en dit zit ook inbegrepen bij de service. Het is dan ook heel erg jammer dat dit niet bij uw levering is gebeurd. We kijken dan ook graag mee naar een passende oplossing hiervoor. Kunt u dan hierop reageren met het ordernummer? Dan kijken we gelijk met u mee.

Met vriendelijke groeten,
Coolblue

Reageer

David 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer gemakkelijk online kiezen en vergelijken

Service
Duidelijke en snelle berichten/levering

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Ben blij verrast met de eerste ervaring met Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouther 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snelle levering, duidelijke informatie en een perfect product!

Assortiment
Alles wat ik nodig heb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GertJan 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel makkelijk en overzichtelijk je bestelling plaatsen via Coolblue. Top!

Service
Zeker vriendelijk en altijd paraat om je te helpen, ook met retours!

Assortiment
Een goed assortiment, maar soms wil ik dingen bij Coolblue bestellen, maar dat gebeurt dan uiteindelijk niet omdat ze deze niet in stock hebben. Jammer!

Aanbeveling
Over het algemeen een fantastische, al dan niet de beste online winkel beschikbaar voor België/Nederland! Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henriëtte Bolwerk 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Voldoende assortiment.

Service
Heb je vragen stel hem via de mail een uur later heb je antwoord.

Assortiment
Keuze is voldoende.

Aanbeveling
Prettig en betrouwbaar Online kopen. Gratis verzending en retour. Problemen worden naar volle tevredenheid opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sasja 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Keurig op tijd geleverd, goed ingepakt

Aanbeveling
De aankoop en ontvangst verliep zoals gewenst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heldere productomschrijvingen en mogelijk om 3 producten met elkaar te vergelijken en reviews van klanten te lezen.

Service
Ik heb mijn bestelling nagebeld om te vertellen dat ik 3 hoog woonde en de wasmachine onderdeel was van een toren met droger. Bij levering bleek het geen enkel probleem om de toren af en weer op te bouwen.

Assortiment
Ruim voldoende keuze die aansloot bij mijn wensen en budget.

Aanbeveling
Door het aanbod, de overzichtelijkheid op de website, de snelle levering en servicegerichtheid van de monteurs is Coolblue mijn 1e keuze bij een volgende aanschaf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Don 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk

Service
Duidelijk en vaak een update over mijn bestelling

Assortiment
Tot nu toe alles gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Snelheid, prijs, de site zelf is ook leuk ook na het afronden van de bestelling.

Extra toelichting
Ik was ook erg blij met de sms'jes die ik kreeg om me op de hoogte te houden van de aflever tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jim 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Geweldige interen communicatie en kopen bij meerdere webshops terwijl je afrekent met 1 winkelwagen.

Service
Altijd vriendelijk en fijne mensen. Aan de deur of aan de telefoon.

Assortiment
Ze hebben alles...

Aanbeveling
Kan natuurlijk niet te uitbundig he :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirzair 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle levering. Ze doen wat ze zeggen.

Service
Na kort onderzoek was omruilen van defect product geen probleem, snel en kostenloos.

Assortiment
Precies wat ik zoek.

Aanbeveling
Ze gaan voor echte service.

Extra toelichting
Het product is erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JBK 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heldere opzet; met vergelijk mogelijkheden.

Service
Het geleverde product bleek beschadigd. Na melding hadden we de volgende dag een nieuw product. Klasse!

Assortiment
Een groot assortiment met goede info.

Aanbeveling
Geweldige service en zeer snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Sprenger 21-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Gemak
Ik kon de wasmachine die ik zocht snel vinden. De site gaf goede informatie en de prijs was de gunstigste op internet

Service
De bezorger was onbeleefd en begon direct te mopperen dat de wasmachine niet ontkoppeld was. Hij zei dat dit 10 minuten duurt. Later hebben wij dit in 2 minuten gedaan. Hij heeft de wasmachine daarom midden in de badkamer achter gelaten. 1 dag later hebben collega's dit daarom moeten herstellen. Zij spraken hier ook schande van. Ook andere verplichte dingen zoals het verwijderen van de transport bouten had deze bezorger niet gedaan.

Assortiment
Het assortiment is breed evenals de toelichting zodat je goed een keuze kunt maken.

Aanbeveling
Het assortiment is prima in orde, maar de bezorging heeft voor ons wel veel verpest, gelukkig was het herstel snel en is het goed opgepakt.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Coolblue 22-07-2016

Goedemorgen meneer/mevrouw Sprenger,

Bedankt voor uw reactie. Zoals u al aangeeft, is het echt niet de bedoeling dat dit op deze manier gedaan wordt! Gelukkig zien we wel dat dit inmiddels opgelost is. Wel willen we hier graag nog achteraan, zodat we kunnen zorgen dat dit in de toekomst niet meer kan gebeuren. Kunt u hier het ordernummer wellicht van toesturen? We horen het graag van u.

Met vriendelijk groet,
Coolblue

Reageer

GStonia 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ruime keus en de volgende dag in huis

Service
Doen niet moeilijk bij problemen en of terug brengen als een product niet naar wens is.

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Gewoon een fijne (web) winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews