coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,2 Lees 42567 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2505 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

gbatenburg 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke weergave van alle producten

Service
Heel tevreden vriendelijke mensen aan de telefoon,heel goede afwerking en levering van mijn product.Jullie zijn wel een 10 waard maar dan wordt U misschien verlegen HaHa.

Assortiment
Heel veel nuttige producten

Aanbeveling
Idem als bij de service

Extra toelichting
Heel tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruben 02-08-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Service
Omdat ik overdag niet thuis ben, had ik gebruik gemaakt van de service voor levering op zondag. Er is echter niemand langsgekomen. Een levering op maandag werd dan aangeboden, maar dat had natuurlijk weinig zin.

Aanbeveling
Een on-line winkel is maar zo goed als haar correcte leveringen.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Herman Vosman 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit mijn luie stoel op zaterdagavond besteld

Service
Snelle levering binnen 24u en op zondag

Assortiment
N.v.t heb mij laten adviseren door mijn zoon.

Aanbeveling
zie bovenstaand

Extra toelichting
.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jerry Mol 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is erg overzichtelijk!Maar er is natuurlijk altijd ruimte voor verbetering.

Service
Uitstekend! Mijn klacht is erg professioneel opgevangen en verholpen. Ik ben zeer tevreden, goede klandizie!.

Assortiment
Prima aanbod, maar bij enkele concurrenten is het aanbod een stuk groter.

Aanbeveling
Over het algemeen een erg professionele organisatie. van het aankoopproces tot de klantenservice uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marian 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website waarop je kunt vinden wat je nodig hebt met duidelijke specificaties over het product dat je zoekt.

Service
Keurige service, zaterdagmiddag besteld, gelijk een bevestigingsmail, bericht dat product onderweg is en via PostNL bezorgd wordt, hoe laat, perfect!!!

Assortiment
We hebben al vaker via Coolblue besteld. Eerst internet afstruinen welk type je aankoop moet zijn. Bij Coolblue op de site kijken en bestellen.

Aanbeveling
Logisch toch dat wij met bovenstaande opmerkingen Coolblue aanbevelen!

Extra toelichting
Vooral zo doorgaan mensen van Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corné 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk

Service
Duidelijk

Assortiment
Bijna alles te krijgen (chinese smartphones ontbreken, zoals doogee)

Aanbeveling
Prima!

Extra toelichting
Nope

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anke 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is overzichtelijk en gemakkelijk in zoekfuncties, specificeren en betaalmogelijkheden.

Service
De servicedeskmedewerker is direct bereikbaar. Evt vragen of problemen worden direct behandeld. Er is een zeer goede informatie over het verloop van de oplossing bij vragen. Super service.

Assortiment
Tot nu toe heb ik veel kunnen vinden waar ik interesse in had (heb) via de site van coolblue

Aanbeveling
Ik vind coolblue een van de beste, zij het de beste internetwinkel tot nu toe.

Extra toelichting
Personeel is aan de telefoon erg vriendelijk en behulpzaam. Producten worden goed verpakt en snel verzonden. Info over het proces van kopen en verzenden is optimaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jootje 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Geen klachten

Assortiment
Alles gevonden

Aanbeveling
Afspraken nagekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peelman rita 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Als je voor middernacht bestelt de dag nadien heb je de bestelling dat vind je nergens

Service
Heel vriendelijk bij het leveren

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Nergens beter

Extra toelichting
Zeker proberen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Canon 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,3

Gemak
Coolblue website kan ik geen winkel noemen..... maar de site is oke. Was nog niet in een Coolblue winkel

Service
De service is oke

Assortiment
Veel te koop ....

Aanbeveling
's avonds bestelt 's morgens gebracht

Extra toelichting
Geen op- en/of aanmerkingen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

patricia 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
de website is heel overzichtelijk en je vindt vlug wat je nodig hebt. Het bestellen is duidelijk en gemakkelijk en er is weekendlevering.

Service
je kunt je pakket heel gemakkelijk volgen en op de dag van levering krijg je bericht of het in de voormiddag of namiddag zal zijn. Moet je niet heel de dag wachten. Ik heb nog nooit iets moeten terugzenden dus daar kan ik niet over oordelen

Assortiment
Het assortiment is groot. De prijs is meestal goed, soms vind je iets goedkoper op een andere webshop maar daar heb je de goede leveringsservice dan weer niet en dat is ook belangrijk.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over deze winkel en heb tot hier toe nog niets moeten terugsturen of mij moeten ergeren aan iets. Dus kan ik deze winkel van harte aanbevelen aan iedereen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site en eenvoudig en transparant betalen.

Service
Uitstekend op de hoogte gehouden over moment van levering.

Assortiment
Aanwezig wat ik zocht

Aanbeveling
Uitstekende inatallatieservice en uitermate transparant proces.

Extra toelichting
Echt snel en uitstekende inatallatieservice. Wasmachine moest gewisseld worden met een exemplaar op zolder. Dat was geen enkel probleem.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dirk 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
wachttijden soms aan lange kant

Service
al eens iets gekocht dat defect was, direct omgeruild zonder gezeur.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pjotr 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kan rustig thuis kiezen. Ook na de normale sluitingsuren van de winkels

Service
besteld voor 23h55 - de volgende dag geleverd. Da's enorm!

Assortiment
Goede assortiment merkproducten en een heel overzichtelijke en duidelijke web catalogus met alle infromatie en vergelijkingsmogelijkheden. Perfect!

Aanbeveling
Een 10 kan ik niet geven, want er moet nog mogelijkheid zijn te verbeteren, maar dat mogen jullie zelf uitzoeken, want ik zie het niet zo direct.

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jevee 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Dankzij de erg overzichtelijke website kon ik snel mijn keus maken

Service
Zeer tevreden over de snelle levering van mijn bestelling, die via track-and-trace goed te volgen was.

Assortiment
Vrijwel geen nee te koop :)

Aanbeveling
- goede informatie
- vlotte afhandeling, snelle bezorging
- ruim aanbod van produkten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico Vanderschueren 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ongelooflijk snel en correct afgeleverd en behandeld.

Service
Zeer snel geleverd.

Aanbeveling
Perfect overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger Thompson 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via je luie stoel op vrijdagavond een computer besteld en zaterdag al om 12.00 afgeleverd !!!

Service
Snelle service

Assortiment
Genoeg dingen om uit te kiezen (in mijn geval computers !!)

Aanbeveling
Ik heb tot nu toe alleen maar goede ervaringen met CoolBlue !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G van der Mije 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden met Coolblue, makkelijk, snel, overzichtelijk en zelf een tijd of afleverplaats kunnen uitkiezen wat vele voordelen heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Madelon 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
uitgebreide keuzemogelijkheden

Service
prima

Extra toelichting
Prima zo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoel lekker makkelijk dus

Service
Beloofde service maken ze waar

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Heb niets negatiefs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima overzichtelijke site en bestelgemak

Service
Snelle levering en goede communicatie t.w. informatie m.b.t. de levertijd

Assortiment
Kan bijna alles vinden wat ik zoek. Nuttige product reviews. Prijsstelling is concurrerend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Levi Roest 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gewoon Goed.

Service
Super! Dit is het gewoon helemaal!

Assortiment
Kan beter.

Aanbeveling
Echt goed en mooi!

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mario 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snelle levering

Service
alles zoals beloofd

Assortiment
genoeg

Aanbeveling
Zeer goede webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Christine 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime keuze
Duidelijke uitleg plus zicht bij het artikel dat je zoekt/wilt aanschaffen

Service
Snelle en zeer correcte levering

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Ben zeer tevreden over keuze aanbod, beschrijving bij de artikelen, prijs kwaliteit verhouding en zeer zeker de levering en plaatsing van het gekochte artikel.
Daarbij wordt je ook nog eens op de hoogte gehouden hoe laat je het artikel kunt verwachten, erg prettig en klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Supersnel en uitgebreid gamma artikelen!

Service
Supersnel en doen ook echt wat ze beloven!

Assortiment
Uitgebreid gamma, dat kunnen traditionele winkels niet allemaal uitstallen.

Aanbeveling
Wie dit nog kan overtreffen heeft een harde noot te kraken.

Extra toelichting
Ik denk dat ik reeds alles vernoemd heb. Maar ik ben alvast een overtuigde en tevreden klant. Die als de tijd rijp is zeker weer zal kopen bij Coolblue .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

seppe clijsters 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is makkelijk vindbaar en de prijzen zijn voordeliger dan op andere sites.

Service
Producten kunnen worden teruggestuurd zonder problemen.

Assortiment
Zo goed als alles is vindbaar op deze site.

Aanbeveling
Ik zou het niet beter kunnen.

Extra toelichting
Doe zo verder!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter schuiling 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Online bestellen is uiterst gemakkelijk en zeer klantvriendelijk. Bij een garantie geval doen ze niet moeilijk en de service is supersnel

Service
Supersnel

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sing 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijke en prettige user interface, binnen een paar klikken allemaal geregeld

Service
Ben bekend met Coolblue, altijd een goede service.

Assortiment
Goed assortiment, maar denk het goed is voor Coolblue om in de toekomst het assortiment uit te breiden.

Aanbeveling
Alles prima geregeld en lekker snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Henk 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen een dag thuis bezorgd

Service
Ik wilde een uitbreiding van mijn Gigaset C620A duo en heb telefonisch advies gevraagd en werd zeer vriendelijk en duidelijk geholpen bij de juiste keuze

Assortiment
Er waren verschillende dectelefoons en met hulp van de klantenservice was de goede keus snel gemaakt.

Aanbeveling
Altijd behulpzaam bij vragen.

Extra toelichting
Geen.Zo doorgaan nu ik weet waar ik goed mijn artikelen kan kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede duidelijke website met een goede productomschrijving

Service
voor 23:00 uur besteld is de volgende dag in huis

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad Burgers 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke web side ,makkelijk kezen .

Service
snelheid van bestellen naar afleveren .

Assortiment
Groot erg groot met bij iedere product categorie veel verschillende prijsklassen .

Aanbeveling
Betrouwbaar en goed gesorteerd .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GeA 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede en voldoende zoekcriteria, voldoende uitleg.

Service
Bestelling vlot afgehandeld en gemaild dat het onderweg was. Prettig te weten dat ik er niet voor hoefde thuis te blijven.

Assortiment
Ruime voorraad.

Extra toelichting
Wat beter kan: ik kreeg een cadeaubon. Die moest ik in zijn geheel besteden, gedeelte besteden en de rest bewaren was niet mogelijk. Jammer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Niet te groot en niet te zwaar past makkelijk in broek of kontzak

Service
Goeie service kan tot laat bestellen om volgende dag nóg geleverd te hebben

Assortiment
voor een powerbank van 8000mah is dit een mooie keuze

Aanbeveling
De service van coolblue is super altijd goeie ervaringen mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daniella 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
lekker makkelijk bestellen online volgende dag thuis bezorgd

Service
snel

Assortiment
veel dingen

Aanbeveling
makkelijk goed snel en goegkoop

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heel tevreden snelle levering 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heb direct gevonden wat ik zocht

Service
ik heb laat in de avond besteld en mijn pakje was s'morgens vroeg al geleverd!! Super

Aanbeveling
snelle service !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijmen 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles perfect behalve achteraf betalen.

Service
Bestellingen worden zonder problemen teruggenomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke site

Service
snelle levering

Assortiment
zeer veel producten op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shiny 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk besteld vanuit huis en snel geleverd aan huis!

Service
Wasmachine aan huis geleverd, aangesloten en oude weer meegenomen!

Assortiment
Er is al een mooi aanbod, het kan altijd nog meer. Ik zou er zelf voor zorgen als ik een webshop had om best geteste toestellen en beste koop toestellen ook in mijn assortiment te hebben. maar ik heb ook nog niet echt gecheckt of jullie die hebben. Misschien is dat wel zo.

Aanbeveling
Cool Blue is een heel goede webshop met een goede service en een mooi aanbod!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jcr 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke website en prettige afwikkeling

Service
echt goed.

Assortiment
uitgebreid en eerlijke prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan VGA 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Link werkte niet altijd, ik werd niet doorgestuurd naar winkelwagen, kwam niet verder.

Service
Super snelle levering, doen wat ze beloven, vragen worden goed beantwoord.

Assortiment
Ruime bandbreedte prijs.

Extra toelichting
Vermeldt of het product via usb al dan niet oplaadbaar is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Vander Gracht Nadine 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je vind onmiddellijk wat je zoekt

Service
Zelfs telefonisch heel behulpzaam

Assortiment
Steeds gevonden wat ik zocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nel 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heerlijk van achter je pc rustig kunnen uitzoeken wat je wilt

Service
wat ze beloven doen ze ook
Voor een bepaalde tijd bestelt is morgen binnen TOP

Assortiment
Mega ruim keus voor wat je zoekt en voor iedere portemonnee

Aanbeveling
het is gewoon een super winkel
Ik zeg DOEN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CG 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Handig op de site te vinden door iets in te tikken en te zoeken

Service
's Anderendaags was het pakket er al, ben je niet thuis, kan je het bij de post laten aankomen, heel handig.

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Prijs-kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RC 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles overzichtelijk ingedeeld en dus makkelijk te vinden.

Service
Levering top, vragen of klachten nog niet bij de hand gehad en retourneren procedure op papier is in orde

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Danny van der Ham 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede webshop, werkt altijd.

Service
Altijd snel antwoord, door de service van coolblue heb ik een bestelling geplaatst.

Assortiment
Groot assortiment aan artikelen, sommige producten zijn wel eens uitverkocht.

Aanbeveling
Goede service, maar geen 10 je betaald hier ongeveer 10 procent meer dan bij de concurrent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rapoo 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel goed

Service
Zeer goed snel gebracht

Assortiment
Erg Goed

Aanbeveling
Alles goed

Extra toelichting
Nee alles gaat heel snel als je iets besteld de volgende dag al in huis heeeeeeel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JeroenvS 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik had een simpele bestelling, kon je geen buil aan vallen

Service
Snelle levering, goede prijs

Aanbeveling
Simpele bestelling goedkoop en snel geleverd. Hoe het met complexe bestellingen, retour zendingen of klachten gaat heb ik dus geen ervaring mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peet 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig en makkelijk een bestelling te plaatsen

Service
zeer goede en snelle service verlening

Assortiment
Voor mij meer dan voldoende

Aanbeveling
alleen maar positieve ervaringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amit 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,3

Service
Firstly, the order came late! I was told that it will be between 10 AM to 1 PM, as I was in new house without any facilities, I waited from 09:45, around 12:30 I got a message that it will be delivered around 13:05 but no one came. I called dynalogic around 13:20 and I was informed that they will be there within 30 mins, I had another appointment so I had leave by 13:30. They came around 13:50 and called me, I told that I will be there in 10 mins but they started complaining that we are already late etc etc. I told them that you are already late so please wait for 10 mins so that I can come to that house. Finally when I reached, the delivery guys were reluctant to put the washing machine into attic as they were giving excuse that they were already late etc etc. I simply mentioned, either you should be on time or please intimate correct time so that I can plan accordingly. I don't have issues that delivery was at 2 PM could be due to traffic etc etc, but please let me know an approximate time so that I can plan as well. All in all happy with the product but not with the delivery service!

Review criteria:

Slecht
Uitstekend

Reageer

Joel 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website, veel producten, bestelproces,levering

Assortiment
meer dan genoeg producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews