coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 42229 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3630 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Aimy 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website!

Service
Snel geleverd! Volgende dag

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Siska szewczykowski 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het word perfect geleverd aan huis en zelfs geinstaleerd (grote stukken als wasmachine), ook als je een product bestelt en je bent niet thuis is het heel handig om via een ophaalpunt te werken zoals jullie al doen.

Service
Altijd vriendelijke mensen en klaar voor een woordje uitleg

Aanbeveling
Ik ben heel tevreden van jullie winkel(online) ik heb de fysieke winkel nog niet bezocht gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nachtergale Gilbert 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen zonder enig probleem.

Service
Buitengewoon goed.

Assortiment
Reeds zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Grote en uitgebreide keuze.

Extra toelichting
Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sansanniepan 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke website, je zit zo bij het product dat je zoekt.

Service
Snel bezorgd.

Assortiment
Kan altijd meer :)

Aanbeveling
Dik tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ann 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gebruiksvriendelijke website

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel belangrijke merken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wieke 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vandaag besteld, morgen in huis.
Ze doen wat ze zeggen,
Uitstekend te volgen

Service
Twee stofzuigers met stukken onmiddellijk omgeruild.
Je wordt uitstekend geholpen in de winkel. Eindhoven, aalsterweg.

Assortiment
Zeer mitigerend en overzichtelik

Aanbeveling
Geen enkele aanmerking op het functioneren van de winkel.
Terzake kundig personeel.
Uitstekende koffie, geen lange wachttijden

Extra toelichting
Uitstekende side

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk en duidelijk

Service
onmiddellijk een behoorlijk antwoord op mijn bestelling.

Assortiment
Voor mij prima assortiment

Aanbeveling
Alles klopt wat beloofd wordt.

Extra toelichting
Nog weinig ervaring met uw winkel dit was de eerste keer.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

MauriceP4L 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De vrijheid om een bezorgmoment te kiezen is heel fijn. Het maken van een account ook. Omdat je adresgegevens al in moet vullen tijdens het bestelproces was er slechts 1 klik nodig om een account te maken. Heel slim

Service
Alles is goed geregeld. De snelle bezorging is voor mij heel veel waard. Daarnaast ook nog goed ingepakt. Ga zo door!

Assortiment
Je kan bijna alles vinden op elektronica gebied. Heel makkelijk prijzen vergelijken zo.

Aanbeveling
Ik doe daar niet zoveel aan. Wel vertel ik graag over snelle levertijden dus dat doe ik graag voor coolblue.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bauwenca 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Thuis bestellen vanuit je luie zetel! Echt gemakkelijk!

Service
Snelle en correcte levering

Assortiment
Enorme keuze in elke prijscategorie

Aanbeveling
Gemakkelijk & correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Soms is het moeilijk om te vinden in welk onderdeel van de webshop zich het product bevindt dat je wenst te kopen

Service
Levertijd en communicatie vlot verlopen . Twee aankopen gedaan en telkens volgende dag geleverd.

Assortiment
Hetgeen we wensten hebben we gevonden

Aanbeveling
Met uitzondering van item 1 ' gemak ' is alles prima verlopen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Van af de bank voldoende aanbod en vergelijking mogelijkheden hoe makkelijk wil je het hebben.

Service
Je krijgt wat je besteld keurig verpakt en zoals beloofd de volgende dag.

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Betrouwbaar winkelen met een ruim assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudy 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De producten waren snel gevonden

Service
Zeer goed vandaag bestellen morgen thuisgebracht

Assortiment
Een goede prijskwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Van Vossel 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, met duidelijke informatie en reviews, zelfs videoreviews!

Service
Voor 23.59u besteld 's anderendaags geleverd? Effectief!

Aanbeveling
Makkelijk te bestellen via de site en indien nodig persoonlijke bijstand via de winkels oa in Lochristi..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karwin Li 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
elke keer veras je mij met jullie top service

Service
Hier kan een mens enkel gelukkig van worden

Assortiment
Ik kijk altijd eerst op coolblue zelfs voor pannenkoeken

Aanbeveling
Voor mij zijn jullie meer dan een 10tje waard

Extra toelichting
Hop hop jullie zijn top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

UncleMike 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Assortiment
De meeste producten die je kan nodig hebben zitten in het assortiment van CoolBlue.

Aanbeveling
Steeds prima ervaringen gehad met CoolBlue.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Roeland 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles staat duidelijk aangegeven

Service
Zijn goed te bereiken en hebben een snelle bezorging.

Assortiment
Duurt soms lang voordat iets op voorraad is, maar wel snelle levering.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hilde 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Service
Ik was steeds op de hoogte van elk proces

Assortiment
Grote keuze

Aanbeveling
Perfecte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eleonore 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wat zo fijn is bij Cool Blue? je hoeft niet eerst een account aan te maken!

Service
Hoewel ik nog niet echt ervaring heb met de service, beoordeel ik die op het snelle handelen na een bestelling! Nota bene op zondag besteld en op maandag in huis! Pluim! In deze drukke Sinttijd!

Assortiment
Ik zou iedereen die ook mijn keukenmachine of andere artikelen wil kopen, Cool Blue aanraden, Ik kende het bedrijf nog niet, dus ik moet mijzelf ook nog verdiepen in het aanbod!

Aanbeveling
Ik heb nog geen tienen gegeven, omdat ik daarvoor nog te weinig ervaring heb met Cool Blue. Dit was mijn eerste bestelling! Meestal is er altijd wel iets nog voor verbetering vatbaar? Anders is er geen groei mogelijk. Stiekem ga ik vast voor de 10 om jullie te motiveren en te stimuleren om zo goed bezig te blijven!

Extra toelichting
Mijn eerste ervaring is heel positief! Bedankt voor de snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Achterover op t bankje zoeken, vergelijken en de laagste prijs vinden bij Koelblauw

Service
Epic, just epic. Alsof een hogere macht zich ontfermd over het wel en wee van de consument. Waar vind je dat nog? Dat zal ik u vertellen: nergens. Nou ja bij wolfswinkelpuntnl kunnen ze ook een aardig potje service uitdelen maar daar gaat deze review niet over.

Assortiment
Alles binnen de grenzen van onze bekrompen wetgeving is te verkrijgen bij dit etablissement.

Aanbeveling
3 keer 10 is 30, kieskeurig... ik geef een 30.

Extra toelichting
Nein!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles is soepel verlopen

Service
De service is goed

Assortiment
Een geweldig assortiment, de keuze is een reuze

Aanbeveling
Zeker weten een 8. Ik zou gewetenswroeging krijgen als ik lager ga zitten

Extra toelichting
Bedankt voor de goede service

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Janetta 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site leest lekker vlot, komt positief, eerlijk en vriendelijk over.

Service
levertijd was exact zoals ze ons doen beloven

Aanbeveling
Vrij vlot nadat je de bestelling hebt gedaan, krijg je een sms je met de tekst; uw bestelling is al ingepakt. Hilarisch! erg prettig...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

henk 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gemakkelijk een keus maken op elk willekeurig moment van de dag en week

Service
werd direct op de hoogte gehouden over mijn bestelling qua inpaktijdstip, verzendingsmoment etc

Assortiment
zeer veel keus

Aanbeveling
alles was positief

Extra toelichting
100% ok

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aikoo 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Goed kiezen ,duidelijke site

Service
Werkelijk de dag na bestelling staat de post aan je deur.

Aanbeveling
Ook de 'echte' winkels hebben een zeer goede service.
Vlugge ,correcte service.Overzichtelijk en duidelijk factuur.

Extra toelichting
Nee voor mij is alles OK

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

freddy 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel gemakkelijk bij Coolblue ook als je vragen hebt via de telefoon

Service
fantastise service

Assortiment
voor mij heel goed

Aanbeveling
alles loopt op wieltjes bij Coolblue, en ik verzeker jullie het zijn geen vierkante wieletjes!!! maar wel ronde wieletjes.....

Extra toelichting
perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer gebruiksvriendelijke website.

Service
Prima service met supersnelle levering! Bestelling geplaatst op zondagnamiddag en ontvangen op maandag nog voor de middag! Ook duidelijke info over status van bestelling via sms en email.

Aanbeveling
Jammer dat voor de betaling niet alle kredietkaarten aanvaard worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom S 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Artikelen makkelijk te vergelijken.

Assortiment
Veel stofzuigers om uit te kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Bodewes 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paula 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel gemakkelijk

Service
Fantastisch.......

Aanbeveling
Geweldig,zo snel hebben we nog nooit iets thuis gekregen!

Extra toelichting
Zaterdag 18.00 uur besteld en de andere dag(zondag)om 12.00 uur in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Potter 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
overzichtelijk

Service
prima volgens afspraak

Assortiment
geen mening over was concreet op zoek naar goedkoopste artikel

Aanbeveling
zeer goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

druide 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel duidelijk en makkelijk van uit je luie stoel kiezen en bestellen.

Service
Vandaag besteld en morgen gratis bezorgd alles verliep zeer vlot.

Assortiment
Heel uitgebreide keuze

Aanbeveling
Gewoon de service is voortreffelijk.

Extra toelichting
de producten zijn niets steeds de goedkoopste jammer genoeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patrickg 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
fantastische site

Service
de zondag besteld en de maandagmorgen afgeleverd, super

Aanbeveling
gratis levering is uitstekend

Extra toelichting
alles super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk Schurink 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Gemakkelijk, snel en goed!

Assortiment
Het is gewoon zou dat ze alles hebben voor een redelijke prijs.

Aanbeveling
Handig winkelen, prima site Tja wat wil je nog meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gust 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik koos mijn product uit de vele mogelijkheden die me werden voorgesteld.

Service
Ik deed mijn bestelling op zondagavond. Dinsdag ontving het via de besteldienst van de post.

Assortiment
Bijna teveel keuzemogelijkheden!

Aanbeveling
Een aanrader voor iedereen.

Extra toelichting
Ik ben een tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flowerhead 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke, gemakkelijke en overzichtelijke site van Coolblue. Snel gevonden wat ik zocht, besteld en ook snel geleverd.

Service
Ze komen hun afspraken na, zeker wat betreft leveren.

Assortiment
Ik wist niet dat hun assortiment zo groot was. Ik denk zeker hier terug te komen. Prijzen zijn redelijk laag.

Aanbeveling
Groot assortiment, goede service, niet te duur en snelle levering, wat wil je nog meer!Wil je waar voor je geld, dan wordt het tijd dat je iets bij Coolblue bestelt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hermans Willy 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk

Service
Perfect de volgende dag geleverd!

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Een tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Fijne en duidelijke website.

Service
We hadden op zondag avond met spoed een vriezer nodig. Savonds besteld en aan het eind van de volgende ochtend was de nieuwe vriezer al weer bedrijfsklaar.

Assortiment
Ruime keus in zowel A als B merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carre W 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Product dat ik zocht zeer snel gevonden.
De stappen voor de afhandeling van de bestelling en betaling zijn zo opgebouwd dat er weinig kan verkeerd gaan.

Service
Zondagavond besteld en maandag voormiddag reeds een mail dat aankoop beschikbaar lag op postkantoor.(2 uur vroeger dan vooropgesteld)
Reeds ervaren bij een vorige bestelling dat direct omruilen bij een defect of beschadiging zonder problemen wordt uitgevoerd.

Assortiment
Wat computer onderdelen betreft is veel te verkrijgen, maar niet alles.

Aanbeveling
Veel producten zijn elders wel iets goedkoper te verkrijgen, maar de service en betrouwbaarheid van de leveringen rechtvaardigd dit grotendeels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Amber 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super goed geregeld!

Service
Volgende dag in huis, top!

Assortiment
Veel keus en makkelijk besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
't is niet altijd gemakkelijk om de store te kiezen (pdashop, monitorshop, etc.) maar de search systeem vindt wel altijd wat ik nodig heb en het is dan gemakkelijk om door de verschillende artikels te browsen.

Assortiment
Er is meer keuze op Coolblue dan bij gewone retailers.

Aanbeveling
't is niet altijd het goedkoopste maar het assortiment is wel één van het compleetste.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Marjolein 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
De bestelling was super snel bezorgd en naar volle tevredenheid

Assortiment
Ik vond dat er in de prijsklasse tot 10/15 euro niet heel veel speelgoed te verkrijgen was voor de leeftijd waarin ik zocht, voor een meisje van 2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

philips bdp 7750 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
eenvoudig te bestellen op de web pagina, en de afhandeling zowel betaling als levering loopt perfect.

Service
voorlopig nog niet van doen, maar vertrouwvol, daarom een hoge score

Assortiment
vrijwel een volledig assortiment

Aanbeveling
probleemloos verloop bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Seppers 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Supersnel kiezen met duidelijke voorsortering ivm type toestel

Service
'S avonds bestellen, gratis leveren, ';s anderendaags installeren, super !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marnix 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Lekker snel

Service
Had wel verwacht dat het op maandag zou komen, maar opeens werd het op dinsdag verzonden

Assortiment
Gewoon duidelijk en variabel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

HFvD 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon een kwestie van kijken, invullen en verzenden. Gebeurd voor jet het weet.

Service
Perfect. Na de bestelling volgden enkele mailtjes die de status doorgaven waarna de bezorger aan de deur verscheen. Ronde zaak binnen 24 uur.

Aanbeveling
Snel geregeld met gratis verzending vanuit de luie stoel. Hoe makkelijk kan het zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pawirodikromo 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel prettig zoeken via internet.

Service
Goed te vertrouwen, wordt op hoogte gehouden via mail.

Assortiment
Voor mij zat keuze.

Aanbeveling
Houden zich aan hun afspraken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gilles 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website. In geen tijd van keuze naar bestelling.

Service
Bliksemsnelle levering. Degelijke verpakking

Assortiment
Gevonden wat ik zocht

Extra toelichting
Zelfs met bestelling op zondag reeds op maandagochtend geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wesley V 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heel gemakkelijk om online een product te bestellen zonder ook maar naar de winkel hoeven te rijden/wandelen.

Service
Goede service, snelle telefonische afhandeling.

Assortiment
Zeer interessant als je electronica wil aankopen, jammer dat het gamma niet groter is.
Het zou interessant zijn als er andere producten werden verkocht dan electronica.

Aanbeveling
Ook al zijn er hier en daar minpunten aan Coolblue, deze wegen niet op tegen de voordelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Tanel 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Easy to use website

Service
Quick delivery, on time
Excellent service aftersales

Assortiment
Wide variety of articles available, easy manoeuvering on the website

Aanbeveling
Overall experience is consistently very good

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Je krijg een sms zodra je bestelling is ingepakt en naar de vervoerder is gebracht en vandaar kan je je pakketje op de voet volgen!

Assortiment
Zeer ruime keus tegen zeer schappelijke prijzen

Aanbeveling
Het eventuele omruilen wordt geen probleem gemaakt en ze zijn tot laat telefonisch bereikbaar.

Extra toelichting
Ga zo door!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Geke 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site.

Service
De stofzuiger ging op zaterdagmiddag stuk. Zondagmiddag kregen we de nieuwe geleverd. Superhandig, want een gezin met jonge kinderen en een hond kan niet zo lang zonder stofzuiger.

Assortiment
Ze leveren alles.

Aanbeveling
Supersnel, groot assortiment, duidelijke afspraken, levering zelfs op zondag. Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews