coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 42368 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3268 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tommy 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk te gebruiken filters, zeker ook op mobiel.

Service
Laatste bestelling om 23u besteld en de volgende morgen om 10u stond het al aan mijn deur!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aart Wessels 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Alles wat ik nodig had was eenvoudig en snel te vinden, met voldoende informatie en gebruikerservaringen.

Assortiment
Het aanbod is behoorlijk compleet.

Aanbeveling
Als je snel iets nodig hebt, is de kans groot dat je het bij Coolblue kan vinden, en snel in huis hebt. De prijzen zijn gemiddeld. Aan de hoge kant voor webwinkels.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jenny 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel online vergelijken, bestellen en betalen. Goede communicatie via de website en de mail.

Service
Gemakkelijk online betalen en op tijd bezorgd. 's Avonds om 8 uur besteld, 's ochtends om 8 uur al binnen. Echt super.

Assortiment
Veel keuze en goede prijzen, toch wat minder aanbod in sommige categorieën dan andere online bedrijven.

Aanbeveling
Mooie prijs, goed product, netjes bezorgd en makkelijk betalen.

Extra toelichting
Top dat jullie bezorging super snel is!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hein2412 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Erg gemakkelijke website, wijst zichzelf, duidelijke taal, simpel in gebruik.

Service
Erg goede service, als ik vragen over een bepaald artikel heb krijg ik vrijwel direct de reactie die ik verwacht en de info die ik nodig heb.

Assortiment
De winkel heeft erg veel. Erg breed assortiment met veel categorieën .

Aanbeveling
Ik vind het erg fijn om mijn producten bij jullie te kopen. Makkelijke website, goede service, gratis verzending en volgende dag al in huis!

Extra toelichting
Erg goede winkel, goede service, makkelijke en mooi vormgegeven webshop, gratis bezorging, volgende dag al in huis... Ik zeg, KAN NIET BETER!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fritzz 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijk enkel de zoekfunctie zou wat beter kunden als je de exacte benaming niet kent is het soms moeilijk iets te vinden.

Service
goede klantenservice, snelle antwoorden en tot nu toe elk problem meteen opgelost

Assortiment
hoe meer hoe beter eh :)

Aanbeveling
aangenaam, overzichtelijk, handig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Filiep 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zekerheid aangezien de goede service

Service
Kan gewoon niet beter

Assortiment
Zeker genoeg

Aanbeveling
De beste winkel ooit

Extra toelichting
Doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brenda 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk zoeken. Helemaal als je een typenr hebt

Service
Snel geholpen door de klantenservice en goed advies gekregen

Assortiment
Ik heb gericht gezocht maar het assortiment is uitgebreid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Theo 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke bestel procedure .

Service
Bij telefonische benadering duidelijke uitleg door een medewerker die verstand van zaken heeft .

Assortiment
Enorme sortering van allerlei goederen .

Aanbeveling
Ik doe graag bij deze winkel een bestelling als ik wat nodig heb uit hun assortiment.

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luc1954 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ruimte voor invullen korting cadeaubon was niet duidelijk

Service
na chatbericht op facebook werd de cadeaubon, die ik niet ingevuld had, onmiddellijk verrekend en nieuwe factuur gestuurd naar mailadres. Super !!!

Assortiment
grote keus en diverse categorieën

Aanbeveling
zeer goede service, geen verzendingskosten, pakket supergemakkelijk te volgen tot levering

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site en het gemak van een pre-order

Service
Snelle levering van het moment dat het product voorhanden was

Assortiment
Veel cariatie

Aanbeveling
Goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

littlebelgianwriter 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gebruiksvriendelijke site en gemakkelijk en veilig betalen.

Service
Altijd netjes verpakt en in 9 van de 10 keer op tijd gebracht.

Assortiment
Wanneer ik iets zoek, kom ik vaak bij Coolblue uit.

Aanbeveling
Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Assortiment
Het is niet eenvoudig een (web)shop te vinden met een vergelijkbaar assortiment

Aanbeveling
Uitstekende ervaring mee, ook bij ruilen / garantiezaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nicolas 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
mooie assortiment, goede website

Service
dag na de bestelling geleverd zoals beloofd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Registreren en bestellen is makkelijk en snel.

Service
Levering is erg snel waarbij je uitstekend op de hoogte wordt gehouden.

Assortiment
Er is uitgebreide keuze. Ik heb geen zicht op de volledigheid van het assortiment.

Aanbeveling
Erg prettig online winkelen.

Extra toelichting
Zeer goede 1e ervaring met deze webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer makkelijk een bestelling te plaatsen via de website.

Service
Ik heb al dikwijls een bestelling gedaan bij coolblue, en ze hebben altijd de dag na de bestelling geleverd zoals ze beloven. Bij de laatste bestelling kreeg ik de dag nadien vrij snel een mail met de melding dat het deze keer niet zou lukken wegens een technische storing, maar dat ik een dag later het pakket zou binnenkrijgen. De dag erna kwam alles zoals beloofd aan. Ik vond het heel fijn dat ze mij hier tijdig van verwittigen!

Assortiment
Van alle producten is er toch de keuze uit een vrij breed assortiment.

Aanbeveling
Zeer tevreden, van bij de bestelling tot en met de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jaclyn 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Praktische website.

Service
Uitstekende service en bezorging op zondag.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

william 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
vlotte ingaven van te kopen goederen met pc

Service
op een vraag om later te leveren is corekt gedaan

Assortiment
ik zou het beter vinden mocht u in je uw coolboekje vermelden onder welk rubriek het afgebeelde atiekels kan vinden ( is maar een tip )

Aanbeveling
alles corekt levering bericht op gsm enz. enz.

Extra toelichting
zie rubriek assortiment HET ZOEKEN NAAR KORTINGS BON ( VAN ONDER )° IS NIET OPVALLEND ( was met de eerste bestelling overgekeken )

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rogier 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gewoon duidelijke eerlijke informatie, goede structuur, nette website.

Service
Wat jullie zeggen doen jullie, met een extra portie humor

Assortiment
Niet alles hebben jullie maar wel goede kwaliteit

Aanbeveling
Omdat jullie no nonse mentaliteit met humor gewoon erg lekker is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hanneke 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
ging razendsnel, fijn dat je niet gedwongen wordt een account aan te maken, helder over voorraad, verzendtijd en verzendkosten

Service
Het was er ook echt de dag erop!

Assortiment
Kan ik niet zoveel over zeggen, kwam voor 1 product dat hier het goedkoopst was (scheelde nog eens 10% vergeleken met eennagoedkoopste en dat was daar al een actieprijs)

Aanbeveling
Tot nu toe hele goeie ervaring geweest!

Extra toelichting
Ook zeer bruikbare vragen rond geven van mijn mening, vaak vul ik die niet in omdat ze niet to-the-point zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

via google 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
de site was overzichtelijk en duidelijk

Service
heel erg prettig dat je tot laat in de avond nog kunt bestellen.

Assortiment
prima zo

Aanbeveling
alles was goed en snel geregeld. tot laat in de avond kunnen bestellen vond ik echt het meest fijne.

Extra toelichting
alles was prima

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Vincent 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk.

Service
Duidelijk info over voortgang.

Assortiment
Voldoende assortiment. Niet uitputtend, maar genoeg.

Extra toelichting
Goed aanbod, snelle service en duidelijke taal.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Brenda 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik zocht naar een tiptoi deze kwam meteen naar boven en ook nog is als goedkoopste!

Service
Omdat het de goedkoopste was en ik nog niet van deze site had gehoord was ik even bang of m'n bestelling wel aan zou komen!
Maar gelijk de volgende dag is hij bezorgt

Assortiment
Jammer dat niet alles te koop is!

Aanbeveling
Echt top service en nog de goedkoopste ook! Zonder verzendkosten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

wanneleen 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles wijst zichzelf uit!

Service
Onvoorstelbaar, besteld om 23u30 en geleverd in de voormidag van de dag nadien.

Assortiment
Ik kocht een gezelschapsspel dat al enkele jaren oud is en toch nog in hun assortiment zit.

Extra toelichting
Ik kon hetzelfde gezelschapsspel nergens goedkoper vinden dan bij Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VeerleVH 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Bestellen vanuit je luie zetel, afhalen op zelf gekozen afhaalpunt wanneer het jou past. Gemakkelijker kan toch niet?

Service
Vroeger hebben we al eens een product terug gebracht naar de winkel waaraan iets scheelde. Zonder problemen een ander exemplaar meegekregen. Echter dat werkte ook niet naar behoren, dus ook terug gebracht. Zonder problemen werd ons geld terug op onze rekening gestort.

Aanbeveling
Alles prima. Wel is het zo dat als je het pakje laat leveren in een afhaalpunt (dus niet bij je thuis), je een dag extra moet rekenen om het te kunnen afhalen in je afhaalpunt. Dat is niet erg, maar wel rekening mee te houden bij bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Phil 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De producten zijn gemakkelijk te vinden en er is duidelijke informatie.

Service
Snelle leveringstijd.

Assortiment
Vele uiteenlopende producten zijn beschikbaar.

Aanbeveling
Ik beveel zonder twijfel deze winkel aan mijn vrienden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yannick 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles overzichtelijk opgedeeld in diverse webshop, voorzien van goed advies, voor de juiste keuze(s)!

Service
Tot laat kunnen bestellen en de volgende dag razendsnel in huis, top!

Assortiment
Assortiment is zeer breed en diep!

Aanbeveling
Alles bij elkaar opgeteld gewoon een perfecte winkel!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

aline van Dijck 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
met enkele klikken vanuit mijn zetel overzicht van alle producten die aan mijn selectie voldoen.

Service
snel, overduidelijk en met meer tussentijdse informatie dan ik bij anderen gewend ben

Assortiment
zeer uitgebreid waardoor je niet weet of je nu "alles"; gezien hebt.

Aanbeveling
alles in goed verlopen, snelle en correcte service

Extra toelichting
Na de overschrijving en betaling stond te lezen: "uw betaling dient nog gecontroleerd te worden" het was mij niet duidelijk wat bedoeld werd en wie diende te controleren.Deze vermelding bracht mij even in verwarring. Na een telefoontje met jullie vriendelijke meneer bleek dit een stap te zijn die jullie zetten.Misschien kan een positieve reactie gegeven worden op de bestelling en betaling en kan u die vermelding gewoon weglaten. Pas als blijkt dat de betaling niet OK is zou u een mededeling kunnen plaatsen.Een dergelijke volgorde lijkt mij klantvriendelijker en brengt me niet in twijfel over het correcte verloop van de betaling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisette 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer makkelijk artikelen vergelijken, artikelen zijn altijd snel in huis en kan je makkelijk bij andere post nl punten laten bezorgen, top!

Service
Super! vooral de klantenservice via whatsapp is zeer handig

Assortiment
Alle elektronica kan ik hier vinden tegen de goedkoopste prijs.

Aanbeveling
Ik bestel mijn elektronische artikelen nu altijd op coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Van de Laar 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk

Service
Een heel vlotte service

Assortiment
Heel duidelijk en veel aanbiedingen

Aanbeveling
De prijzen zijn heel duidelijk en scherp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patrick hanoulle 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk zoeken en overzichtelijk

Service
zeer bereidwillig om te helpen,ook op fb

Assortiment
een zeer ruime keuze en extras

Aanbeveling
klantvriendlijk,snelle levering,kosteloze verzending,zelfs leveren op zondag

Extra toelichting
altijd vriendelijke medewerkers,zelfs als ik blijf zagen,altijd correct en goed geholpen,problemen worden dadelijk opgelost

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en handig

Service
Goede garantie, retour zonder morren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joske 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site, ruime keuze, duidelijke omschrijvingen

Service
Nadat ik een fout type besteld had werd er niet moeilijk gedaan en werd alles onmiddelijk omgeruild. 1 dag later ontving ik het nieuwe product al.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Ruime keuze, goede en snelle service, overzichtelijke site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

maria 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Voor mij eerste keer om via webshop iets te kopen,was makkelijk en goede begeleiding

Service
Zondag besteld en maandag al in huis,super!

Assortiment
Heb hier niet zo goed op naar gekeken,alleen bij printers, die had ik nodig.

Aanbeveling
Erg vriendelijk word je geholpen,heb dit nog nooit gedaan is mij zeer goed bevallen.

Extra toelichting
Mijn dochter(helaas overleden ) deed alles met een computer, voor mij is het nu iedere dag opnieuw leren,samen met mijn kleindochtertje, die al veel meer weet van deze dingen,zoeken we onze weg op de computer. Dit is mij zeer goed bevallen,wist niet dat het zo eenvoudig kon gaan. Ga het zeker meer doen,online - shoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natasha 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op vele plaatsen was deze game uitverkocht maar hier heb ik het nog kunnen aankopen!!!! Petekindje blij!!!

Service
Zondagnacht besteld en dinsdag al in de bus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

K 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Zoektocht naar specifieke producten niet altijd evident. De verwijzing naar speciale hostingsites is niet echt transparant. Ik mis ook een home-knop naar de home-pagina.

Service
Ongelooflijk snelle & vlotte levering !

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

M Janssen 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten goed en snel te vinden op de website

Service
Zondagavond 23:20u besteld en de volgende ochtend 10:45u in huis gedurende de sinterklaasperiode!!

Aanbeveling
Excellente logistiek, prima communicatie, normaal prijsniveau, breed assortiment, duidelijke website. Voldoet op alle fronten aan verwachtingen.

Extra toelichting
Zeer duidelijke en accurate communicatie tijdens afhandeling van bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dick 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Kan veel bestellen op internet en volgende dag in huis,en als je wild hebben ze een echte winkel waar je terecht kunt.

Service
Had een reserve accu 1,5 Ah mee besteld voor de bladblazer maar moest zijn 2.0 Ah. Mijn fout is zonder mijn tussen komst verholpen door een 2,0 mee te leveren

Assortiment
Ik heb zo gekeken op internet maar er is ook van alles te bestellen

Aanbeveling
Is een optel sommetje van boven staande, en de mogelijkheid om je verhaal kwijt te kunnen,als je wild kan je telefonisch teruggebeld worden als je een klacht heb. Het bedrijf zet zich volledig in betreffende klantvriendelijkheid.

Extra toelichting
Is verder niets aan toe te voegen,ga zo door zal ik maar zeggen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CeeMee 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is zeer makkelijk te gebruiken. Een paar klikjes om de nodige zoekopties te kiezen en je hebt een overzichtelijke lijst van alle artikelen die in aanmerking komen.
Ook handig is de vragenlijst die je kan invullen om te bekijken welke toestellen uiteindelijk het beste aan je eisen voldoen.

Service
Het is heel handig dat je de bestelling stap voor stap kan volgen. Een bestelbevestiging, betaalbevestiging, mailtje wanneer je bestelling verpakt werd, wanneer ze verzonden werd... Super service!

Assortiment
Het assortiment is ruim genoeg. Ik heb snel gevonden wat ik nodig had!

Aanbeveling
Niets aan te merken op deze winkel! Hier koop ik zeker nog!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rita De Voegt 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
rustig thuis bestellen zonder veel strech

Service
alles volgens de doorgestuurde mail's

Assortiment
uitgebreide collectie, intressant

Aanbeveling
nog geen enkel probleem gehad.

Extra toelichting
snelle levering,altijd de juiste toestellen gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Kuipers 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, na bestelling snelle levertijd

Service
Snelle levering, je wordt op de hoogte gehouden van de status van je bestelling

Assortiment
Heel divers

Aanbeveling
Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RA van Ekelenburg 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is overzichtelijk , artikelen zijn makkelijk te vinden.

Service
Mijn gsm hoesje ging 4 weken na aankoop kapot , mail gestuurd naar de klantenservice en na een paar dagen had ik een nieuw hoesje in huis zonder dat ik het kapotte hoesje terug hoefde te sturen.
Kijk , dat is nou nog eens service , KLASSE.

Assortiment
Alles wat je zoekt is hier te vinden.

Aanbeveling
Ruim assortiment , scherpe prijzen , fantastische goede service.

Extra toelichting
Ik heb al diverse malen via de site besteld maar ook in de Coolblue winkel in Rotterdam werd ik bij de aankoop van een HP laptop geweldig geholpen. Gewoon een goed en vertrouwd adres.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mitchell 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Nobody is perfect, maar jullie zitten wel heel dicht in de buurt.

Service
Hetzelfde zoals hierboven, perfectie bestaat niet, je kan dit wel bijna evenaren :P

Extra toelichting
Coolblue the best!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frizz 03-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

3,8

Gemak
Misleidende info op site. Extra diensten (wasmachine op trekschakelaar) zijn niet goed aan te geven tijdens bestelproces.

Service
Oude wasmachine niet meegenomen door vervoerder. Wordt niet meteen aangesloten op trekschakelaar. Klantenservice leest mail niet goed en beschuldigd me van onwaarheden. Ik had bewijs dat ik gelijk had. Na een week nog geen gebruik van wasmachine kunnen maken, na dagelijks contact te hebben gehad. Coolblue is een dozenschuiver, iets anders en het gaat fout.

Assortiment
Assortiment is groot, prijs niet laag.

Aanbeveling
Door fouten bij klantenservice en weigering vervoerder oude wasmachine mee te nemen, beveel ik ze niet aan voor grote apparaten.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 04-12-2015

Beste Frizz,

Wat ontzettend vervelend dat de levering van de nieuwe wasmachine niet is gegaan zoals verwacht. Het is uiteraard niet prettig dat uw oude wasmachine niet is meegenomen. Graag zoeken we dit voor u uit. U kunt contact opnemen via klantenservice@coolblue.nl.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Marijke 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Toegankelijke en duidelijke webshop

Service
Echt supersnel geleverd. Goede info over de status van het bezorgproces.

Assortiment
Goede prijs in verhouding tot andere webshops. Veel keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
2 keep product gezien die niet op voorraad was maar doormiddel van email goed op de hoogte gehouden wanneer product snel op voorraad was.

Service
Zie gemak

Assortiment
niet heel veel verder gezocht maar direct op product uitgekomen via google.

Aanbeveling
goede service

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Grootveld 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg makkelijk zoeken met filters zodat je de zoekresultaten steeds overzichtelijker krijgt.

Service
Zeer goed op de hoogte gehouden over de verwerking van mijn bestelling via de email en zoals op de site aangegeven de volgende dag bezorgd.

Assortiment
Zeer veel keus.

Aanbeveling
Al meer bestellingen gedaan naar volle tevredenheid.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanuit de luie stoel inkopen doen en morgen in huis hebben.

Service
Snelle levering

Assortiment
veel keuze en goed te vinden in de webshop door goed filtersysteem

Aanbeveling
prettig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen Cox 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
alles goed te vinden en makkelijk te bestellen

Service
vandaag bestellen en morgen al thuis geleverd !

Assortiment
je kan er vanalles vinden

Aanbeveling
is superhandig, makkelijk en thuis geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Thomas 03-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,2

Gemak
Bestellen gaat supergemakkelijk, en de communicatie tussen bestellen en afleveren aan huis is top.

Aanbeveling
Het zou leuk zijn als de prijzen nog wat scherper stonden. Vaak zijn er nogal wat vergelijkbare sites die hetzelfde product een stuk goedkoper aanbieden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Djeedy 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede levering

Service
Word goed op de hoogte gehouden

Assortiment
Nvt

Aanbeveling
Leuke site goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews