coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42297 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3473 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cain_w 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het gewenste product had ik meteen gevonden en het bestellen ervan was ook 2x niets! top

Service
De volgende dag zat het mooi en vroeg in mijn brievenbus. Niets op aan te merken!

Aanbeveling
Ik raad het iedereen aan! Omdat ik geen enkel probleem heb gehad! Ik heb okal eens iets besteld bij bol en daar had ik niets anders dan problemen!

Extra toelichting
Goede winkel met een topservice!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mantap 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke overzicht van de webshop en heel heel eenvoudig om keuzes te maken

Service
je wordt duidelijk naar de volgende handeling verwezen

Assortiment
voldoende keus

Extra toelichting
afhandeling en bezorging verliep vlot en via tracking kan je zien hoe ver ze zijn met de bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arlon 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kocht via Coolblue 2dekans, dezelfde dag nog een orderbevestiging en een betaal link. De andere dag keurig geleverd!

Service
Ik ben zeer goed, snel en kundig geholpen door Mike. Hij reageerde snel op mijn verstuurde mails.

Assortiment
Ruim en breed assortiment. Mocht ik weer iets nodig hebben, dan weet ik jullie te vinden.

Aanbeveling
Ik kan Coolblue aanbevelen omdat, er naar mijn idee zeer kundige mensen zitten die echt alles doen om die beloofde glimlach op je gezicht te toveren. Voor mij een positieve ervaring als het gaat om winkelen op het internet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacobs5 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede informatie laat toe een geschikt product te kiezen dat bovendien zeer snel geleverd wordt, dikwijls goedkoper is dan elders en dan hoef ik me nog niet te verplaatsen (= minder auto's op de baan, minder brandstofkosten en minder fijn stof).

Service
Snelle levering! 's Avonds besteld, levering de dag daarop in de voormiddag!

Assortiment
Verwachten dat je alles kunt vinden aan de voordeligste prijs is niet redelijk denk ik. Maar bij Coolblue is toch zeer veel te vinden

Aanbeveling
Ik kan iedereen aanraden bij elke aankoop Coolblue zeker te raadplegen, maar elke klant is daar natuurlijk vrij in.

Extra toelichting
Goede informatie, gemakkelijke betalingswijze, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
prima, ik zou niet weten of hoe het makkelijker kan. Product makkelijk gevonden. Bestelproces eenvoudig zonder valkuilen.

Service
geen klachten, levertijd werd vrijwel direct aangegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sightcs 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijke website, zeer toegankelijk. Bijna alle producten beschikken over voldoende reviews en je kunt precies zien wat wel en niet goed verkoopt. Heel gemakkelijk om een goed product te vinden. Niets op aan te merken.

Service
'Daarom' is ook goed genoeg om een product terug te sturen naar Coolblue. Ze accepteren werkelijk alles, hier is de klant werkelijk koning.

Assortiment
Geweldig assortiment, ik heb nog geen situatie meegemaakt waar ik niet kon vinden wat ik nodig heb. 9/10, ze zijn niet altijd de goedkoopste, wel vaak de beste en de snelste!

Aanbeveling
Goed, snel, gemakkelijk. That's it!

Extra toelichting
Dit is juist een goede webwinkel vanwege de waarde die Coolblue hecht aan klanttevredenheid. Dit is een geweldige insteek, en draagt zeker bij aan mijn positieve mening. Zoals ik zei, niet altijd de goedkoopste, wel vaak de beste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobbeD 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
snelle en simpele site

Service
snelle en goede service

Assortiment
veel en groot assortiment

Aanbeveling
altijd betrouwbaar en goede service en snelle service

Extra toelichting
Gewoon groot assortiment, in de winkel vriendelijk personeel, altijd op de hoogte als je iets bestelt, snel in huis , geen nadelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tjawolfs 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen via de internetsite of marktplaats gaat super eenvoudig en mega snel

Service
Dikke 10 op klantvriendelijkheid. Vriendelijk, zorgvuldig, deskundig etc.

Assortiment
Assortiment is uitgebreid. De meest verkochte types en merken zijn te koop. Zoek je echter een exoot, dan ben je wellicht niet aan het juiste adres.

Aanbeveling
Als je excellente service wil en niet bang bent om ook nog eens de laagste prijs te betalen, moet je bij Coolblue zijn.

Extra toelichting
negatieve punten kan ik niet bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marian1166 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Super snelle levering en je word goed op de hoogte gehouden van waar je pakket is dus helemaal TOP

Assortiment
Ze hebben veel keus.

Aanbeveling
Ze hebben veel keus en goede prijzen en zoals ik hier boven al schreef een snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wimsfrituur 11-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Onhandig ding , je kan je scherm van je i phone niet goed overal aanraken met de cover errond . Hij ligt al na twee dagen in de schuif en komt er Wss nooit meer uit . Miskoop !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Rooding 10-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prima en duidelijk

Service
Heel erg goed: duidelijke mails .Snelle service.

Assortiment
We zochten heel gericht en voor onze zoektocht: prima!

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen en dat zullen we zeker doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eveline Osewoudt 10-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Bezorging op dag dat is aangegeven en ook op tijd dat zouden komen. Allemaal perfect gegaan!

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Niets op aan te merken en je kunt ook vergelijken

Extra toelichting
Ga zo door!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard 10-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je krijgt alle informatie die je nodig hebt

Aanbeveling
maken echt waar wat ze op de site schrijven top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fetxe 10-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoals altijd super snel geleverd en goed communicatie. Daarnaast en goede fysieke winkel.

Service
Netjes s avond afgeleverd

Assortiment
Zakmessen, telefoons, etc

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Famkes 10-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen is simpel en de bezorging is snel, efficient en goed

Service
De wasmachine wordt gratis naar boven gebracht en aangesloten en de oude wordt ook van boven af meegenomen. Alle verpakkingsmaterialen worden netjes meegenomen

Assortiment
Ze hebben alle types die ik in overweging had

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden en dat gun ik anderen ook

Extra toelichting
Leuke website met humor en luchtigheid met daarachter een efficiënte en klantvriendelijke dienstverlening. Bestellen gaat snel en eenvoudig en je hebt het de volgende dag al in huis. Bezorging is zeer snel en efficiënt en je hoeft niet een halve dag te zitten wachten, maar je krijgt de avond van tevoren het uur te horen waarin ze zullen komen en kort van tevoren een telefoontje dat ze er aan komen. De wasmachine die ik uiteindelijk gekozen heb, was ook nog eens goedkoper dan op andere websites op dat moment, dus ik ben helemaal tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dessenri 10-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online bestellen met makkelijke keuze hulpen

Service
Volgens afspraak wordt er snel geleverd. Heb je vragen, dan krijg je een duidelijk antwoord

Assortiment
Ruim assortiment voor scherpe prijzen

Aanbeveling
Goede winkel die zijn afspraken na komt.

Extra toelichting
Coolblue is een goede winkel die duidelijk aangeeft wat ze hebben en daarnaast zorgen voor duidelijk omschrijvingen bij het produkt. De chromecast 2 is de nieuwe smart maker van je TV. Je plugt hem in je TV en kunt met telefoon of tablet allerlei programma's doorsturen naar je TV. De kwaliteit is super goed. (KLeine opmerking hierbij, dit staat ook bij de product informatie, je dient wel voldoende bandbreedte te hebben. (5 MB is voldoende voor HD).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Przybylek 10-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mijn iPad is altijd dichtbij.
Dat is zo gemakkelijk jullie aanbod bekijken

Service
Echt vakman werk

Aanbeveling
Met overtuiging

Extra toelichting
Goedkoper, vriendelijke service, snel levering en nauwkeurig tijd gegeven voor levering. Proficiat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

femsel89 10-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke en heldere website, betaalgemak, goed te vergelijken

Service
Van het uitzoeken tot betalen en uiteindelijk de super snelle bezorging is een compleet leuk en fris plaatje

Assortiment
Breed assortiment, niet zo veel als sommige andere groothandelaren. Maar dat heeft ook weer voordelen en het wekt de indruk dat de producten doelbewust zijn geselecteerd door coolblue

Aanbeveling
Coolblue maakt het leuk om je spullen te bestellen.

Extra toelichting
Duidelijke en heldere website, betaalgemak, items goed te vergelijken Van het uitzoeken tot betalen en uiteindelijk de super snelle bezorging is een compleet leuk en fris plaatje Breed assortiment, niet zo veel als sommige andere groothandelaren. Maar dat heeft ook weer voordelen en het wekt de indruk dat de producten doelbewust zijn geselecteerd door coolblue Coolblue maakt het leuk om je spullen te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

duiveltje47 10-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vind het gemakkelijk dat je online kan bestelle en dat het thuis geleverd wordt

Service
Zeer goede en snelle service

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Zal het zeker aanraden

Extra toelichting
Vind het gemakkelijk dat ik online kan bestellen en dat het thuis bezorgd wordt. Grote keuze, snelle levering. Zeer tevreden can mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jadeco 10-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
zeer gemakkelijk te bestellen , u kunt beslissen naar de beoordelingen te lezen

Service
perfecte levering

Assortiment
voor dit artikel weinig keuze

Aanbeveling
zeer aan te bevelen

Extra toelichting
geen opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Twan 10-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alleys is make link te vinden

Service
Keurige levering om 23.00 besteld de volgende dag binned zoals beloofd

Assortiment
Groot assortment en laagste prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kla 10-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
door afwezigheid van vertrouwde fysieke winkel

Service
hulp bij installeren was moeilijk te vinden in de handleiding

Assortiment
ruim voldoende keuze

Aanbeveling
kan ik niet goed beoordelen; geen vergelijk mogelijk met andere webwinkels.
De snelle aflevering (volgende dag )was positief

Extra toelichting
ik koop liever in een fysieke winkel, maar de mij vertrouwde was kortgeleden gesloten. Installatie was veel lastiger dan reviewers suggereerden

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

RayvdP 10-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goed ontworpen site

Service
snel en klantenservice is goed en vriendelijk

Extra toelichting
een geweldige site met snelle service en je hebt tijd tot 12 uur 's avonds om te bestellen wat erg handig is voor mensen die laat thuis zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 10-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zaterdag middag besteld, zondag al in huis, hoeveel makkelijker kun je het maken.

Service
Geen service nodig gehad, alles verliep geheel volgens plan.

Assortiment
Heb lang moeten dubben welke tablet ik wilde kopen, maar kon met de beschikbare informatie een prima keus maken.

Aanbeveling
Heb eerder andere artikelen bij de Coolblue keten besteld, en nog nooit problemen ondervonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Raoul S 10-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Beter dan het hoort

Service
Beste service ooit!

Assortiment
Eigenlijk te veel, kan geen keuze maken. Gelukkig zit er een eenvoudige vergelijker op de site

Aanbeveling
Noem mij maar een ambassadeur voor Cool Blue

Extra toelichting
Het kan altijd een keer fout gaan, dat is niet erg. Het gaat erom hoe snel en goed het opgelost wordt, en daarin heeft Cool Blue zich uitermate positief in onderscheiden. After Sales bij Cool Blue is zo mogelijk nog beter dan de verkoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geadebruinbruin 10-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vandaag besteld. Morgen in huis

Service
Door sms op de hoogte blijven over voortgang bestelling

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Top winkel om te kopen.

Extra toelichting
Prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pomp47 10-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bij 5 sterren of minder is een motivering verplicht. Gebruik hiervoor minimaal 50 tekens.

Service
Super klantgericht! Denken altijd mee! Staan je keurig te woord en afspraak is afspraak!

Assortiment
Van zoveel verschillende markten thuis! Een zeer groot aanbod en hele goede prijs/kwaliteit verhouding!

Aanbeveling
Goede winkel! Prima website! Ik ben fan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sam.Deschuymer 10-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer gemakkelijk te gebruiken website. Het product dat je besteld is de volgende dag al geleverd met de post.

Service
Wanneer je besteld word het de volgende dag al geleverd, behalve als er je de zondag wil bestellen zal het pas de dinsdag geleverd worden.

Assortiment
Ik gebruik deze website al een hele tijd voor elektronica te kopen en vind altijd de producten terug die ik wil bestellen.

Aanbeveling
Heb ik al veel aangeraden aan vrienden.

Extra toelichting
Ik vind dit een zeer goede webshop, doordat er een zeer groot assortiment van verschillende producten aanwezig is. Ook is er bij ieder product een korte beschrijving en enkele plus en minpunten die je wel kunnen helpen om een definitieve beslissing te nemen. Soms kan deze winkel wel duur uit de hoek komen vergeleken met andere webshops die elektronica verkopen. Ik vind het meestal wel niet erg om de meerprijs te betelen, dit komt doordat ik hier altijd kan rekenen op een goeie service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Blankwaard 10-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat ik supermakkelijk vind is dat je in het zoekvenster zoekt naar het gewenste product en dat je in de juiste Coolblue webshop uitkomt, ongeacht het webadres/domein. Je kunt dus producten bestellen uit meerdere Coolblue webshop met maar 1 winkelmandje.

Service
Ben al vrij lang terugkerende klant en natuurlijk gaat er wel eens wat mis met betalen of heb ik vragen. Meestal heb ik contact via Twitter en dat verloopt snel en soepel en met de nodige humor :)

Assortiment
Nog niet meegemaakt dat ik een product niet kon vinden of zo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klant uit Zeeland 10-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kiest op de site, kunt artikelen makkelijk vergelijken met elkaar, duidelijke plaatjes van de artikelen.

Service
De wasmachine werd niet afgeleverd aan de deur, maar op de door mij gekozen plaats neergezet, aangesloten en ook nog eens getest voordat de heren weer verder gingen. Ik kon hem dus direct in gebruik nemen. Een uur van tevoren werd ik ook alvast gebeld dat ze er aan kwamen, superhandig!

Assortiment
Behoorlijk grote keuze.

Aanbeveling
Geweldige service, ruime keuze, aardige en nette bezorgers, via mail en track and trace kon je alles volgen. Heel goed!

Extra toelichting
Leuke aanbiedingen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc cardinaels 10-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zelfs een leek als ik lukt het om te bestellen bij Coolblue :-)

Service
goede opvolging via mail en perfecte vroege levering door bpost!

Extra toelichting
overzichtelijk, ruime keuze, prijs en prima service/levering. Wat wil je nog meer...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luc minne 10-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
heb nog al bij jullie besteld, supersnelle levering

Service
hetzelfde als hierboven

Assortiment
er is een uitgebreide keuze

Aanbeveling
snelle service, en grote keuze

Extra toelichting
hetzelfde als hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dominique 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan alles snel en makkelijk vinden en er is veel keuze.

Service
Gratis verzenden en retourneren is een hele goede service. Bij veel webwinkels is dit niet het geval. Dit maakt coolblue een betere keuze in vergelijking met andere webshops. Ook word je goed op de hoogte gehouden via de mail en de verzending is erg snel.

Assortiment
Er is veel keus in alle categorieën. Je hoeft niet naar meerdere sites voor meerdere producten maar je kan alles in een keer vinden.

Aanbeveling
Een winkel met goede service en veel keus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dzemal kopic 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is makkelijk te doen, klik in winkelwagen, winkelwagen bekijken en bestellen heel makkelijk

Service
Service is top, volgende dag binnen. Na bestelling krijg je een email waarin staat dat je binnen 4 uur een bericht krijgt met of factuur of wanneer je pakketje de volgende dag kan arriveren. en als je de mail wat later krijgt, krijg je zelf een excuses van de manager echt top!

Assortiment
een hele ruime assortiment met heel veel spullen, mij interesseert niet alles maar als een persoon iets nodig heeft dat is dit de winkel waar je moet zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D M 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke omschrijvingen, snel bezorgd.

Aanbeveling
Handig dat er zoveel productreviews zijn, maakt een keuze maken veel makkelijker!

Extra toelichting
De ideale stofzuiger gekocht voor een huishouden met twee katten, makkelijk te legen. Zeker de prijs waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Horst Seidel 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Beter kan haast niet,klasse !!!

Service
Retegoed!!!

Assortiment
Het lijkt de Bijenkorf wel

Aanbeveling
Als de beoordeling 11 of 12 mogelijk was,ging ik er voor,

Extra toelichting
Is haast niet mogelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RikVB 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het product wat is zocht was gemakkelijk te vinden en het bestellen is erg makkelijk, niet teveel gedoe eromheen gewoon makkelijke stappen.

Service
De service is top! je krijgt enkele minuten nadat je besteld hebt een bevestigingsmail en daarna nog paar, dat je bestelling is ingepakt en is verzonden, persoonlijk vind ik het wel fijn.

Assortiment
Ik heb in de webshop besteld en vind het assortiment groot genoeg alles wat ik nodig zou hebben is er.

Aanbeveling
Goeie services, makkelijk bestellen en niet teveel gedoe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.dirkx 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
het is een fijne winkel en zeer gemakkelijk.

Service
goede en snelle service.Voor bepaalde tijd besteld volgende dag al in huis.
Het bestelde artikel is te volgen en bij aflevering niet thuis word verteld dmv sms waar het artikel afgeleverd is. Netjes en correct.

Assortiment
het assortiment is groot en alles is vaak leverbaar.

Aanbeveling
zeer tevreden, artikel niet goed /geen probleem is altijd te retourneren.

Extra toelichting
Goede en snelle service.Voor bepaalde tijd besteld volgende dag al in huis. Het bestelde artikel is te volgen en bij aflevering niet thuis word verteld dmv sms waar het artikel afgeleverd is. Netjes en correct

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

skottelbraai van cadac 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
hartstikke makkelijk en binnen 24 u zelf in het bezit.

Service
goede en snelle service

Assortiment
Het assortiment is groot en van alle gemakken voorzien

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ichthus 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
's avonds besteld en om 10 uur in handen

Service
zeeeeer snel

Assortiment
veel keuze naar wat ik zocht

Aanbeveling
coolbue daar vind je alles

Extra toelichting
woensdag gekregen en ook geinstaleerd pc's,printers ,tv's, en de camera's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lodeke 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Practig toestel, eenvoudig te programmeren, eenvoudige bediening (voor senioren) en goed werkende alarmfunctie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Reneeke 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zo gemakkelijk. Snel gevonden snel besteld en supersnel in huis. Fantastisch!

Assortiment
Ze hebben werkelijk alles. Petje af!

Aanbeveling
Geweldige online winkel. Kan ik iedereen aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petervanderkraan 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke Website met goede zoekfunctie.

Service
Vragen worden snel (en eerlijk) beantwoord.

Assortiment
Hebben volgens mij zo'n beetje alles. In ierder geval waren ze voor de Huawei Smartwacth de eerste die het konden leveren

Aanbeveling
Ervaar het zelf maar

Extra toelichting
Had wel liever deze Huawei gewonnen met hun aktie ;-)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Pol Jochems 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer gemakkelijk te bestellen, met een paar muisklikken

Service
Alles wordt zeer vlug opgevolgd.
's Avonds besteld, de volgende morgen geleverd.

Assortiment
Zeer ruime keuze

Extra toelichting
Geen enkele negatieve opmerking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bert 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Net overzicht en een groot assortiment .

Service
Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk mobiel bestellen!

Service
Na 23uur besteld en de volgende dag in huis, super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alain Zwings 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vandag besteld, morgen aan huis gelrverd.

Service
Zeer goed !

Assortiment
Bijna alles is te verkrijgen.

Aanbeveling
Why not?

Extra toelichting
Ales OK

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Conny 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Helder en duidelijk

Service
continue op de hoogte van de bestelling

Assortiment
Nog niet veel ervaring, pas 2 keer besteld.

Aanbeveling
zeer clientvriendelijk

Extra toelichting
op naar de beste internet winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roel Elzinga 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Fijne website, groot aanbod, snel en begrijpelijk bestelproces

Service
Als er iets is kun je altijd contact opnemen, je wordt vlot en positief geholpen

Assortiment
Zeer groot. Ze hebben altijd wel iets in de categorie die ik zoek

Aanbeveling
Ik zou altijd aanraden ook even bij Cool Blue te kijken, vanwege de prijs, aanbod, bestelgemak en service.
Makkelijker dan Bol.com

Extra toelichting
Ik vind het de fijnste webwinkel die ik ken. En ze zijn echt gemotiveerd om je optimaal te helpen. Zowel bij het bestellen als bij het afhandelen van vragen/problemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berend 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed zoeken op de website.

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Gewoon goed en een winkel om meer producten te kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews