coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42512 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2720 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

boeli 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
vandaag besteld, morgen geleverd

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
je kunt ruustig rondkijken en vragen stellen, heel vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hugh 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere website, goeie informatie en adviezen

Service
Prima. Bij niet functionerend apparaat volgt onmiddellijke omwisseling.

Assortiment
Wat wij zoeken hebben ze. Soms wijken we uit naar andere winkel ivm prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ludo 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles wat je nodig hebt is gemakkelijk te vinden

Service
ze doen wat ze beloven en dat is veel waard

Assortiment
ze hebben veel ,maar alles hebben kan natuurlijk niet

Aanbeveling
altijd al snel geleverd nergens problemen mee gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gilles 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je moet geen verplaatsing naar de winkel doen en je kan vergelijken met tientallen andere modellen naargelang je prijskeuze. Handig zijn ook de reviews waarmee je kunt inlichten.

Service
geen klachten en ik verwacht ook geen ingeval van defecten en retour.

Assortiment
Niet alle merken aanwezig, maar wel de voornaamste, grotere merken.

Aanbeveling
Is gewoon perfect voor mij!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elisabeth 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Snel en uitgebreid. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling

Aanbeveling
Coolblue is er goed in online bestellen leuker te maken. Knap!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Fons Kremer 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk toegankelijk

Service
Prima service. Ook de bezorgers zijn top.

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Heb er prima ervaring mee.

Extra toelichting
Nee goed is goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anoniem 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zoals gewoonlijk een goed en duidelijk overzicht, zeker als je al weet wat je vergelijkingscriteria zijn.

Service
Ik heb geen noodzaak gehad aan contact, maar je wordt wel goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling.

Assortiment
Grote keuze, voor een redelijke scherpe prijs. Niet de goedkoopste, maar je krijgt er wel service voor terug.

Aanbeveling
Grote voorraad, snelle levering, veel keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Els 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super zoekfunctie!

Service
Steeds levering volgens afspraak.

Assortiment
Alles wat ik zocht heb ik reeds gevonden.

Aanbeveling
Iedereen moet het proberen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda Baan 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima webwinkel, je vindt er alles wat je nodig hebt.

Service
Snelle levering en steeds berichtjes dat je betaling is ontvangen en het bestelde artikel is ingepakt enz.

Assortiment
Enorm assortiment voor een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

George 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk bestellen en betalen

Service
snelle levering

Assortiment
volop keuze

Aanbeveling
Prijs kwaliteit goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shirley van Helvoirt 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site werkt gemakkelijk en duidelijk, soms een beetje verwarrend omdat je door verwezen wordt naar een andere site met een andere naam. Verder werd alles heel erg simpel aangeven en bestelling ging ook heel er snel en makkelijk.

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Krijgt precies een mailtje of je aankoop is aangekomen en wanneer de bestelling is verstuurd etc. Heel erg fijn en handig

Assortiment
coolblue heeft een goed uitgebreid assortiment. Ze hebben echt van alles wat met electronica te maken heeft. Ook als je iets nodig hebt op beauty gebied. Zoals krultangen en epilators.

Aanbeveling
Het is simpel weg een topsite! Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling. De site komt z'n afspraken na, voor 23:59 besteld volgende dag in huis! Ben erg blij dat ik voor deze site heb gekozen met het bestellen mijn bestelling was goed verpakt. Het gratis verzenden is ook echt een toppunt!

Extra toelichting
Ik weet zeker dat als ik nog iets van electronica ga kopen online, ik het zeker bij coolblue ga doen. De snelle levering en gratis verzending is top en ook de site ziet er duidelijk uit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fuat akarsu 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig en gemakkelijk menu

Service
snelle reactie

Assortiment
uitgebreide assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

caroline 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Daags nadien geleverd in verzorgde verpakking. Echt TOP !!

Assortiment
Ruim aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sandra 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
producten zijn makkelikk te vinden

Service
alles heel netjes en snel in huis

Assortiment
heb gevonden wat ik zocht dus zeer tevreden

Aanbeveling
super snelle en nette levering van het gekozen product. geen problemen gehad dus ik kan niets zeggen over hoe die worden afegahandeld maar voor nu. zeker voor herhaling vatbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Steven 02-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Duidelijke vergelijking tussen producten

Service
Op de website stond aangegeven dat de droogkast ter plaatse zou geinstalleerd worden. In realiteit betekend dit echter alleen maar de stekker in het stopcontact steken. De waterafvoeraansluiten moesten we zelf maar uitzoeken (nochtans was de vorige droogkast ook op de afvoer aangesloten, waardoor dit niet echt moeilijk was).

Aanbeveling
Snelle levering, ruime keuze, maar geen volledige service.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Carel 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen is simpel. Bij elke stap weet je precies waar je aan toe bent.

Service
Moest een bestelling veranderen. Dit ging heel soepel. Geen doodlopende straten met paniekopwekkende vraagtekens. De bestelling werd vervolgens geheel volgens afspraak en op tijd op zaterdag afgeleverd.

Assortiment
Bij de hoofdaankoop krijg je suggesties. Alles is er gewoon. Je hoeft niet zelf na te denken. Het is voor je gedaan.

Aanbeveling
Gewoon een goede site die de zaken zeer goed op orde heeft. Knap hoor!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

LucP 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk te sorteren op prijs, merk, beoordeling

Service
daags na de bestelling geleverd

Assortiment
keuze te over

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtlijke website, prima bestelproces

Service
(nagenoeg) Altijd bezorgd op de eerstevolgende dag en zelfs op zondag. Bij retourzending ook altijd een keurige afhandeling.

Extra toelichting
Zeker niet de goedkoopste webwinkel, maar wel veruit de beste voor elektronica etc

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

thea van den heuvel 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is heel makkelijk om iets te bestellen, niet moeilijk doen maar het gaat allemaal heel snel.

Service
Op de afgesproken tijd wordt het netjes geleverd.

Aanbeveling
Alles netjes en snel geleverd. Super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B Cornel 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is makkelijk te vinden. Veel nuttige dingen bij elkaar ook!

Service
Nooit problemen eigenlijk met de service. Goed op de hoogte gehouden van m'n bestelling ook.

Assortiment
Je vindt er altijd wel wat je moet vinden.

Aanbeveling
Gewoon erg goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sam 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website - alle mogelijke vragen zijn beantwoord

Service
Leveringen duidelijk afgesproken en beloftes worden gehouden

Assortiment
Voldoende keuze in elk segment dat aangeboden wordt

Aanbeveling
Gewoon no nonsense super service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen tijdverlies,snelle levering

Service
Uitstekende service,vakbekwame medewerkers

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Ondervinding

Extra toelichting
Nee,alles top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hein 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk, makkelijk te zoeken en te bestellen

Service
Binnen 1 werkdag in huis. En zelfs in deze korte tijd volledig op de hoogte gehouden van het proces. Bijv: U bestelling is ingepakt

Extra toelichting
Heerlijke no nonsense en niet te formeel maar wel respectvol. Alles voor een glichlach is hun slogan: Die hebben ze van mij meerdere malen gekregen! Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rspider60 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ruim aanbod en redelijk goedkoop

Service
ik kreeg binnen 20 min al een bevestiging

Assortiment
ruim aanbod van verschillende soorten producten

Aanbeveling
veel verschillende producten maakt het erg makkelijk om van uit je luie stoel spullen te kopen

Extra toelichting
top site/winkel zeker voor de feestdagen die weer aanbreken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

madeleine Janssen 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewoon bestellen vanop uw stoel en klaar is kees

Service
heel goede service, eens een keertje iets fouts gekregen, we konden het houden en kregen het bestelde in de plaats

Assortiment
groot aanbod

Aanbeveling
wij zijn heel tevreden over coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marc 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles is eenvoudig te vinden

Service
bestelling op tijd geleverd zo als altijd

Aanbeveling
gemakkelijk te bestellen,goed overzicht,snelle levering,goede uitleg,doe zo voort

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albers 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Niets op aan te merken

Service
Goede service

Assortiment
Prima assortiment

Aanbeveling
Prima

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerlinde verniers 02-11-2015 In de winkel gekocht
Lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle service, zowel qua levering als bediening in de winkel.

Service
Het personeel is uitnodigend, heel vriendelijk, helpt zoveel mogelijk, legt uit waar nodig. Bestellingen worden heel vlug geleverd en de klant wordt goed op de hoogte gehouden van de evolutie in de levering van het bestelde product.

Assortiment
Goed, uitgebreid, goedkoop en duur.

Aanbeveling
De winkel is ruim en rustgevend. Het personeel is enorm vriendelijk, biedt een drankje aan om het eventuele wachten te compenseren. Het is een plezier erheen te gaan.

Extra toelichting
Het is jammer dat velen niet weten dat Cool Blue meer te bieden heeft dan computers, gsm's e.d.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zoals altijd een perfecte service: op zondag besteld, op maandag in huis.

Assortiment
Coolblue heeft een zéér groot aanbod. Gelukkig werkt de site perfect en kan je veel filters gebruiken, waardoor je snel op je ideale artikel komt.

Aanbeveling
Altijd supertevreden van Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hetklopt 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Nu voor de tweede keer een bestelling geplaatst. De eerste keer bleek de bestelling niet juist. zonder problemen geld snel terug.

Assortiment
Breed assortiment.

Aanbeveling
snelle, klantvriendelijke service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
makkelijk te bestellen

Service
Bij problemen wordt het altijd opgelost

Assortiment
Alles te leveren, soms ietsje duurder maar de service is nergens beter.

Aanbeveling
Gewoon goed en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

The Frog 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
gewoon gemakkelijk alles te vinden wat je zoekt (mits aanwezig )

Service
Snel

Assortiment
Toch nog niet alles wat ik zoek of zocht aanwezig

Aanbeveling
Gewoon een goede online winkel waar je redelijk veel producten vind, en waar je snel geholpen wordt.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Bart Van Langenhove 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanuit de zetel thuis bestellen en de dab nadien bezorgd

Service
heel correct

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
voor elk wat wils

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stephanfiers 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gebruiksvriendelijke website, logisch en in geval van problemen een uiterst vriendelijke en correcte service

Service
Prima service, een erg aangename eerste ervaring. In de toekomst kom ik zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jitse 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima service, volgende dag in huis, zou fijn zijn als ze meer bezorgpunten hebben, niet alleen primera of the read shop, maar bijvoorbeeld ook Albert Heijn.

Service
Een sms-je wanneer je pakketje is ingepakt, ideaal! Dan weet je snel wanneer je pakketje is ingepakt en verstuurd kan worden.

Assortiment
Ze hebben werkelijk alles, wat je je kan bedenken

Aanbeveling
Top webwinkel! Alles wat je verwacht, en zelfs meer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

OpaIbo 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit de zetel bestellen wat nodig is aan de gunstigste condities (we kijken wel ook naar de 'online' concurrentie

Assortiment
alles of toch bijna alles te vinden

Aanbeveling
online shoppen is een ware ontdekking geworden dank zij coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurens 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk overzicht

Service
Snelle levering, om 20:00 uur besteld en de volgende dag om 9 uur geleverd en aangesloten.

Assortiment
Prima aanbod in diverse prijsklasses

Aanbeveling
Prima, na deze ervaring vindt ik een fysieke winkel overbodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit je zetel shoppen, ja dat is luxe !

Service
vlot en vlug , als de naverkoopservice ook zo goed functioneert is dit een toporganisatie.

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
...om geen 10 te moeten geven ....

Extra toelichting
keuze gemaakt en aflevering binnen het etmaal ! klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 02-11-2015 In de winkel gekocht
Wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijk

Service
Al mijn vragen werden onmiddellijk beantwoord, mijn bestelling werd correct thuis bezorgd, op de juiste datum super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel duidelijke website, paar keer klikken en klaar!

Service
Prima communicatie, je wordt in detail op de hoogte gehouden van je bestelling.

Assortiment
Relatief veel keuze maar niet "alles" van een merk of gamma beschikbaar.

Aanbeveling
Heel degelijke webshop, altijd plezier om opnieuw te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Barry 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk en snel. Makkelijke en goede reviews.

Assortiment
Met elk product dat ik zoek staat coolblue erbij als 1 van de goedkoopste

Aanbeveling
Goedkoop, goede service, snel en goede reviews.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

smartrepairforyou 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Kind kan de was doen.

Service
Keurige helpdesk en snel te woord gestaan.

Assortiment
Veel. Heel veel.

Extra toelichting
Prima voor elkaar alles. Ga zo door.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

VPJ 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudig te bestellen tot 00u en de volgende dag zat het pakketje 's ochtends al in de bus, makkelijker kan niet!

Assortiment
Breed assortiment maar ik had graag wat meer keuze gehad voor 'tempered glass screenprotectors'.

Aanbeveling
Snel, eenvoudig en correct!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roy 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk product uitzoeken, testen zijn overzichtelijk, geen oponthoud, gewoon uitzoeken, betalen en klaar.

Service
Had een vraagje dus heb ik gebeld. Werd snel geholpen duidelijk deskundig en vriendelijl te woord gestaan.

Assortiment
Misschien wel bijne te ruim.

Aanbeveling
Zeer snelle afhandeling, super snelle levering je kunt tot middernacht bestellen om de volgende dag geleverd te krijgen. Tracering van de bestelbus werkt snel en direct met een klik. Niks met track en trace codes.

Extra toelichting
Gewoon heel goed, niet twijfelen gewoon hier kopen is altijd goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

PFS 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
24u na bevestiging van bestelling, wordt de aankoop thuis geleverd

Aanbeveling
Informatieve webshop, snelle afhandeling van de bestelling

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

jmejansen 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Klik en ontvang!

Service
Ze doen wat ze beloven; snelle levering en prima service aan huis (in ons geval de oude wasmachine meegenomen, nieuwe aangesloten)

Assortiment
Als ze het bij Coolblue niet hebben, hebben ze het nergens ;)

Aanbeveling
Supersnelle levering, real-time track and trace voor de levering van de wasmachine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sophie 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel leuk om de producten te kunnen vergelijken en een keuze te maken

Service
alles was volgens afspraak (niet meegerekend de staking van Bpost ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lotte 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijj

Service
Gewoon prima

Assortiment
Genoeg!

Aanbeveling
Ze hebben alles wat je maar kunt bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albertho 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Echt letterlijk klik en gaan.

Service
Zonder moeite en binnen de afgesproken tijd ontvangen

Assortiment
Ik kon kiezen wat ik wilde en dan nog meer!

Aanbeveling
gemak, assortiment, service, en prijzen. Gewoon weg goed!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benny 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk, duidelijke onderverdeling van de producten per categorie.

Service
Snelle & prima service.

Assortiment
Héél uitgebreid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews