coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42296 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3473 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

schwitzgebel 10-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
je hoeft geen moeite te doen om iets te vinden

Assortiment
het assortiment is meer dan voldoende

Aanbeveling
we hebben niks dan lof voor deze winkel en zou hem zeker aanbevelen

Extra toelichting
goede keuzemogelijkheden, snelle reactie en zeer vlotte en keurige afhandeling. we hebben tot nu toe niets op winkel aan te merken

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

richard_B 09-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk te begrijpen website, een kind kan de was doen

Service
Nog wat telefonisch contact gehad en alles perfect afgehandeld. Sterk punt is de koppeling van telefoonnummer zodat je direct naar de vraag kan

Extra toelichting
goede service goede prijs enige wat beter kan is "follow the driver" zodat je nog beter weet wanneer eea wordt afgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

garmin007 09-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Het is jammer dat je zo'n goede service niet standaard verwacht. Je wordt vaak op onverschillige wijze geholpen.Dus pluim voor zoveel gemak!!!!

Extra toelichting
Niets dan lof en dat is vaak niet het geval. Pluim.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Valanne11 09-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Kwam in leuk pakketje.

Assortiment
Kleur Smart Gear kwam niet overeen met plaatje.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

max en rikie 06-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
vanuit je luie stoel, de juiste informatie, bestellen, betalen, klaar!

Service
snelle bevestiging en je word op de hoogte gehouden vanaf je bestelling tot de dag van levering

Assortiment
op maat en uitgebreid, in alle prijsklassen

Aanbeveling
het snelle correcte gemak, prima

Extra toelichting
zie bovenstaande motivaties, niets aan toe te voegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjpg68 06-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk en alles is makkelijk te vinden.

Service
Zó hoort een webwinkel te zijn: overzichtelijk, veel artikelen en goede informatie over de artikelen. Snelle communicatie en verzending.

Assortiment
Veel keus!

Aanbeveling
Coolblue (GPS-shop) is vaak de goedkoopste en de service is alom bekend: goed.

Extra toelichting
De prettige overzichtelijke webshops van Coolblue nodigen uit om nog eens langs te komen. Minpunten heb ik eigenlijk niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertbouwens 06-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
doen wat er op de site staat dus gewoon morgen in huis

Service
prima in orde

Assortiment
gewoon alles in huis ( webwinkel )

Aanbeveling
3 x wat gekocht bij Coolblue prima geregeld

Extra toelichting
geen minpunten deug gewoon een 9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hemaned 05-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fpjsalemans 05-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Prima. Ik zou niet weten wat er beter kan. Alles is conform verstrekte info afgehandeld. Telefoon keurig en veilig verpakt in ruime schokvrije doos.

Aanbeveling
Idem, maakt een gedegen en betrouwbare indruk.

Extra toelichting
Ale beloften worden nagekomen. Zeer goede verpakking voor een teer product als een smartphone.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Wijgers 04-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je wordt bijna 'als vanzelf' geleid naar hetgeen je zoekt.De uitleg en het overzicht van bijgbehorende assecoires is duidelijk en overzichtelijk

Service
Vriendelijk personeel, dat er werkelijk álles aan doet om je te laten glimlachen.

Assortiment
Prima assortiment. Ze hebben bíjna alles. Ook voor wat al oudere assecoires kun je bij hen terecht.

Aanbeveling
Ik zou ze zéker aanbevelen. Ik heb er prima ervaringen mee. Oók als er een probleempje is - dat lossen ze lachend en snelop.

Extra toelichting
Zie uitleg per beoordelingspunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sewa92 04-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Wat een geweldige service en winkel. Ik had de ci module pas laat besteld, maar wat geweldig dat zij gewoon tot 23:59 open blijven voor bestellingen!!!! Top!! Zal vaker hier bestellen dat zeker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harsuz 03-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg overzichtelijke website,en volledige en prima info beschrijvingen.

Service
Topservice!!!S'middags een wasmachine besteld en al de volgende morgen geleverd en geplaatst.Heel fijn was dat ik in t begin van de avond werd gebeld over t tijdstip dat ze de volgende morgen de bestelling komen leveren.

Aanbeveling
Zéér aan te bevelen.

Extra toelichting
Prima winkel/webshop, goede prijzen en goede service,, aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rianauta 03-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer goede overzichtelijke site

Service
snelle levering gratis

Assortiment
heb niet alles gezien maar op het gebied van stofzuigers hebben ze erg veel

Aanbeveling
nog niet veel ervaring met deze winkel maar de levering is supersnel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

berper 03-04-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,3

Gemak
Duidelijke omschrijving

Assortiment
Vele keuze mogelijkheden om rustig te zoeken met duidelijke omschrijvingen

Aanbeveling
Het was mijn eerste keer dat ik zo'n bestelling via een web shop aanschafte.
Met telefonische ondersteuning ging het perfect.

Extra toelichting
Goede machine, helaas geen tweede accu en of deze extra geleverd kan worden daarover heb ik (helaas) geen informatie. De meegeleverde bits zijn waardeloos zijn snel versleten na een(1) dag gebruikt te hebben doch ik zie de levering van de bits als een reclame stunt.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

irenco 02-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site en simpel te bestellen

Service
Snelle levering op de afgesproken tijd.

Assortiment
Voor speciale seniorentelefoons was er niet zoveel keus, maar misschien zijn er ook niet meer in de handel. Ik ben wel tevreden.

Aanbeveling
De levering was correct en op tijd tegen een billijke prijs zonder verzendkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

correpop 02-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Prima service, snel en keurig bezorgd, toppie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John vd Plas 01-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Binnen 24 uur alles geregeld achter je pc, nieuwe wasmachine geleverd, geplaatst en aangesloten en oude machine afgevoerd

Service
Iets te ruime aflevertijd, tussen 10.00 en 16.00, 15.59 geleverd, verder alles uitstekend!

Extra toelichting
Alles wat ze beloven hebben ze waargemaakt, nu hopen dat de machine dit ook doet. Tot nu toe bevalt de machine. Mis nog de functie dat we een berichtje ontvangen wanneer de was klaar is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

EllenGroenhof 31-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Goede webwinkel, snelle service, scherpe prijzen en duidelijke communicatie. heb hier ook bij andere Coolblue winkels al dingen besteld, o.a. voor m'n gsm. Ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john1469 30-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Besteld vanuit je stoel in binnen één dag in huis. Super.
TIP: Indien je zelf niet altijd thuis bent, laat het product afleveren bij een punt. Kan je het zelf op een geschikt moment gaan afhalen.

Assortiment
Ruime keuze voor stoomgenerators, echter weinig keuze voor de bijbehorende strijkplank. Hiervoor even verder moeten zoeken.

Aanbeveling
Zeer zeker in verband met de zeer snelle levertijd en de concurerende prijzen.

Extra toelichting
Zoals aangegeven in de motivatie, voor de stoomgenerator een zeer uitgebreide keuze en zeer snelle levering. Allen jammer dat er minder keuze was voor de strijkplanken.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Valentina-2 30-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website met veel informatie

Service
Snelle en accurate levering, goed verpakt en geen problemen met retourzendingen

Assortiment
Het assortiment is groot en goed geordend, zodat het gemakkelijk te vinden is. De service is dermate goed, dat als het product soms iets duurder is, ik dat er graag voor over heb.

Aanbeveling
Een zeer betrouwbare winkel, voor mij de beste die er is.

Extra toelichting
Dit is mijn favoriete website en ik kan geen punten vinden die ik niet goed vind. Als ik iets nodig heb, kijk ik eerst bij Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vdheijden-rp 30-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
Zeer betrouwbaar. Zelfs met de SSN top, maken ze hun beloften waar.

Extra toelichting
Geen punten kunnen ontdekken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daddykoel 28-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede overzichtelijke website met duidelijke beschrijving

Service
om 22:30 besteld, reeds de volgende dag afgeleverd

Assortiment
ruime keuze, scherp geprijsd

Aanbeveling
totaal geen minpunten, hier zal ik zeker de volgende keer weer bestellen !

Extra toelichting
nadat mijn oude beeldscherm defect raakte, uitgekomen bij Monitorstore. de website geeft een zeer ruime keuze met duidelijke specificatie,s van de producten, het fijne is dat je drie producten kan selecteren om deze met elkaar te vergelijken. Op een vrijdagavond om 22:30 beeldscherm besteld, kreeg direct een E-mail waaruit bleek dat het beeldscherm de dag erna al geleverd zou worden, ik had dit pas na het weekend verwacht. via een link in de E-mail kon ik precies volgen waar mijn beeldscherm was, net na het middaguur werd het beeldscherm bezorgd. Na aansluiten bleek dat wat beschreven staat in de beschrijving op de website volledig waar wordt gemaakt, een prachtig beeldscherm met ongelooflijke kleuren en scherpte. voor een 24 inch scherm een uitstekend product tegen een concurrerende prijs !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CorKet 25-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestelproces is gemakkelijk, goed assortiment.

Service
perfect

Assortiment
prima

Aanbeveling
Gemakkelijk, snel en betrouwbaar

Extra toelichting
Snelle, vlotte levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden na je aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Benbrug 23-03-2014 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis op de bank bestellen of naar een echte winkel om het product te 'voelen'. Product wat ik zocht was niet op voorraad zag, maar na een telefoontje lagen er verschillende modellen voor mij klaar.

Service
Altijd goed geholpen. En als er iets is lossen ze het goed op.

Assortiment
Compleet.

Aanbeveling
100%

Extra toelichting
Een écht goede winkel profileert zich het beste door het oplossingsgerichte gedrag wanneer je niet tevreden bent. Dat doet Coolblue naar mijn mening zeer goed. Al vaker kocht ik in de internet - en fysieke winkels van Coolblue. Die enkele keer dat ik niet tevreden was lost Coolblue het op gewoon op. Niet meer, niet minder. Gewoon goed. Ondanks dat er verschillende modellen waren heb ik achteraf toch de verkeerde gekozen. Ik was niet tevreden over de TomTom Go 6000, niet de schuld van GPSshop. Wel ruilen ze het gewoon om voor een TomTom Go Live 1005 HDT&M. Zorg dat je de verpakking netjes en compleet bewaard en (letterlijk en figuurlijk) geen centje pijn! Zolang ze zich met deze goede aftersales onderscheiden van de 'moeizame rest' blijf ik klant en positief spreken over Coolblue. Het handgeschreven kaartje de volgende dag in de bus doen ze goed (lees:slim ;)). Je weet dat het marketing is maar het is toch leuk. Het draagt bij aan het algehele positieve gevoel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kikilech 22-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super overzichtelijke winkel, mooie simpele user interface, snel zoeken, top prijzen, fijne bestel methoden en super garantie afhandeling met tevredenheidsgarantie. Benchmark voor andere electronica winkels. Hele leuke manier van consumeren ook met consument. Op de site doen ze dit entertaining en dat gaat helemaal door tot en met de aflevering waar leuke teksten op de omdozen staan.

Service
Heb net een mobiele telefoon gekocht (BlackBerry) die na een paar dagen een stuk goedkoper werd. Baalde ik best wel van, hen gebeld en kreeg meteen een super afhandeling. Ze gaan mij het verschil terug betalen. Kom daar maar eens om bij andere shops.

Assortiment
Kan hier alles wel vinden wat ik zoek. Zoek je via Google kom je nogal eens op hun site via de mooie seo en blijken artikelen niet leverbaar. Mooi gedaan vanuit seo perspectief, minder prettige experience voor consument echter.

Aanbeveling
Bovenstaande recensie spreekt boekdelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

theovd39 21-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Supersimpel en voldoende detailinfo

Service
Gewoon wat je van een goede webwinkel mag verwachten

Assortiment
ruime assortiment, maar niet een simpele ophangbeugel bij mogelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

wrbaars 19-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Producten zijn op de site makkelijk te vinden.

Service
Levering is inderdaad zo snel als beloofd

Assortiment
Van de aangeboden merken is bijna elk type beschikbaar

Aanbeveling
Zeer tevreden. PDAshop komt belofte na

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keukenradio 15-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
goede vegelijkingssite, ruim assortiment ietsje duurder dan elders, maar daarvoor ook een goede retourservice (indien nodig)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Died81 14-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Prima bedrijf. Snelle levering. Niks mis mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Langendoen 11-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel besteld

Extra toelichting
Vandaag besteld, morgen in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BartHop12 11-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel erg goed/handig

Service
Ik had pas namelijk een tv gekocht en wist iets niet en tvstore was de enigste die het wist (zelfs LG ZELFS WIST HET NIET ) tvstore is kortom de beste service

Assortiment
Heel veel spullen en zijn absoluut de goedkoopste

Aanbeveling
Zijn kortom de beste
-beste service
-goedkoopste
-eerlijkste
-en natuurlijk de beste
- en nog heel veel meer goede dingen

Kortom ze zijn gewoon de beste tv winkel van heel Europa

Extra toelichting
Ik geen minpunten Maar de pluspunten zijn gewoon super Echt de beste service Echt de goedkoopste Echt de beste kwaliteit Echt de eerlijkste Echt gewoon de beste Kortom ze zijn gewoon echt waar de beste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marleen 1959 11-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles makkelijk te vinden op de site.

Service
Zéér snelle levering, zonder verzendkosten.

Aanbeveling
Goede service en snelle levering.

Extra toelichting
Alles zéér overzichtelijk en makkelijk te vinden op de site, verder een supersnelle levering zonder verzendkosten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eroelo 10-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Prima service. Snelle 24-uurs levering en beste prijs plus gratis zakken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

farina2000 06-03-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Aanbeveling
Recent een TomTom aangekocht voor totaalbedrag van 194,99 euro. Pakket omhelsde een TomTom en een luchtroosterbevestiging.Twee dagen later wordt hetzelfde apparaat plus beschermingshoes en bevestigingsbeugel voor 149,95 euro aangeboden via de website Koopjedeal
Dan denk je dat CoolBlue marktprijzen hanteert. Kennelijk dus niet.

Extra toelichting
Als klant verwacht je dat CoolBlue marktprijzen hanteert. Helaas blijkt dit dus niet zo te zijn. Betaalde in de webshop 194,95 euro voor dit pakket. Twee dagen later werd een uitgebreider pakket door de website Koopjedeal voor 149,95 euro aangeboden. Je voelt je dan toch wel genept.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Coolblue 10-03-2014

Beste meneer Bongers,

Het klopt dat Coolblue niet altijd het meest voordelig is. Graag geef ik u hieronder een uitleg:

Wij proberen ons te onderscheiden in service door te werken met ervaren en deskundige productspecialisten. Zowel voor, tijdens als na uw aankoop kunt u daarom rekenen op een antwoord op al uw (technische) hulpvragen. Deze specialisten zijn zeven dagen per week bereikbaar, doordeweeks zelfs van 8:00 tot 23:59 uur.
De meeste van uw vragen kunnen tijdens hetzelfde gesprek worden beantwoord. Verder is het zo dat verschillende aanbieders werken met verschillende leveringsvoorwaarden. Bij een aankoop doet u er altijd goed aan te letten op hoe en wanneer uw product geleverd zal worden.

Wij hebben geen samenwerking met de website www.koopjedeal.nl en daarom kunnen we u niet tegemoet komen in het prijsverschil. Omdat we het toch vervelend voor u vinden, sturen we u daarom een aparte email met een kleinigheidje.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

TjerkD 05-03-2014 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ze hebben een vestiging in mijn woonplaats

Service
Ik had steeds terugkerende problemen met mijn Nike sportwatch, steeds door coolblue opgestuurd en door Nike vervangen. Na mijn tweede kapotte Nike sportwatch stuurde Nike een nieuwe in de oude verpakking. Ondanks mijn grote teleurstelling en boosheid bleven ze keurig en correct. Om mij tegemoet te komen stelden ze wel dat als dit exemplaar ook kapot zou gaan, ik zonder problemen een nieuwe zou krijgen. Toen ook de derde Nike sportwatch (binnen een week) kapot ging, kreeg ik zonder verder commentaar gewoon de door mij gewenste Polar RC3 Bike.

Extra toelichting
Gezien het feit dat ik, zonder enig aandringen van mijn kant, mijn oorspronkelijk betaalde 149 euro vergoed kreeg in plaats van de 129 euro die een Nike sportwatch tegenwoordig bij coolblue kost, vind ik heel goed. Ook de vriendelijkheid waarmee ik steeds ben geholpen (ondanks dat ik in mijn teleurstelling niet altijd redelijk was) heb ik als heel prettig ervaren. Coolblue (van o.a. pdashop) bedankt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alidavlim 04-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

joke62 04-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
snelle service en geen bezorgkosten en toch goedkoper dan de rest

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rompelbk 03-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

androidmarvin 27-02-2014 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website is overzichtelijk en snel. Informatie bij de producten is uitgebreid.

Service
Iets mis gegaan met het opslaan van mijn e-mail adres waardoor een aantal zaken niet goed is gegaan.
Nabellen levert zeer soepele aanpassing en herstel van proces!

Assortiment
Fietscomputer met navigatie en alles er op en er aan was compleet voor handen. Eigenlijk geen relevante producten gevonden die wel elders en niet hier beschikbaar waren.

Aanbeveling
Top, ook in live contact in de winkel en telefonisch.

Extra toelichting
Om te beginnen trof ik een website die overzichtelijk en snel is. Daarnaast waren alle computers waar ik positieve reviews over had gevonden en ontvangen uit mijn omgeving aanwezig in de webshop met complete overzichten van wat ik voor mijn geld zou krijgen. Vervolgens in de winkel gekocht en daar vriendelijk geholpen door iemand die goed luisterde naar mijn vragen en ook mijn vragen beantwoorde. Meer een dienstverlener dan een verkoper. Bij de aankoop in de registratie een typefout gemaakt die mij ook niet was opgevallen. Over gebeld en in no time opgelost. Deze combinatie van positieve aspecten kom ik zo zelden tegen, vandaar hier mij review.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paull01 24-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
goede hulp door terzake kundige mensen als je keuzehulp wilt,.

Extra toelichting
Ik ben al vele jaren klant bij Coolblue. Service is altijd super goed. Snelle levering en betrouwbaar. Ik beveel Coolblue zeker aan. Ook als het bij Coolblue iets duuder is dan bij anderen. Met name omdat men een goed retourbeleid heeft. nooit moeilijk doet en de klant hier echt koning is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joop3569 24-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is zeer overzichtelijk en duidelijk. Het is direct mogelijk om d.m.v een zoekfunctie snel naar het gewenste model te klikken. Alle kosten zijn overzichtelijk.

Service
Uitstekende service. Zeer snelle levering en goed verpakt. Binnen 1 dag in huis.

Assortiment
Voldoende keus in diverse merken en types.

Aanbeveling
Levering wordt verzorgt via Cool-Blue. Dit werkt altijd prima. Reeds meerdere bestellingen gedaan en altijd prima verlopen.

Extra toelichting
Geen minpunten kunnen ontdekken. Snelle en accurate levering in leuke verpakking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Berendje1 24-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Alleen maar plus punten. Tas is om 23.15 besteld en ik dacht dat er wat mis ging na de betaling. Kon ze gewoon nog bellen. Er was niks misgegaan. Daarna verschillende mailtjes gekregen dat de tas was ingepakt en naar post.nl onderweg was. De volgende dag om 10.00 uur kreeg ik een mail dat ik de tas op de afgesproken afhaalpunt kon ophalen. Super dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pieko 23-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel keuze en indien nodig ondersteuning

Service
Altijd bereikbaar en zeer snelle service

Assortiment
Voldoende. Zullen altijd wensen overblijven

Extra toelichting
Heb meerdere artikelen bij Coolblue gekocht en enkele ook weer retour gestuurd. Je wordt van alle handelingen op de hoogte gebracht en bij retour zending gaat alles snel en overzichtelijk. Ben zeer tevreden over coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kbmaat 23-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Met de informatie op de site is goed een printerkeuze te maken.

Assortiment
Voldoende keuze om datgene wat je wilt met een printer goed af te kunnen wegen en de juiste printer te kiezen.

Aanbeveling
Snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding, ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

nhimf 21-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Rond 21:00 op vrijdag besteld en zaterdag geleverd. Precies zoals geadverteerd!

Service
Prima bereikbaar en duidelijke antwoorden op onze vragen

Extra toelichting
De levertijd was korter dan verwacht... We hadden rond 21:00 uur op vrijdag wat besteld en zaterdag om 7:15 stonden ze al voor de deur! Ze mogen van mij wel wat later beginnen met leveren, aangezien de levertijd tussen 6:30 en 7:30 was gesteld. Erg vroeg op zaterdag! (voordeel is dan wel dat je niet de hele dag hoeft te wachten :-) ) De mannen die de wasmachine kwamen leveren tilde deze zonder probleem naar boven en namen de oude gelijk mee terug (vanaf zolder). Prima dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans00007 19-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snel, overzichtelijk, gemakkelijk

Service
snel, in een keer goed.

Assortiment
uitgebreid, goed geprijsd.

Aanbeveling
gewoon super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Golio49 19-02-2014 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Gemak
Niet moeilijk of zo, maar lekker snel vergelijken is er niet bij. Ook niet omdat het assortiment beperkt is en de reviews vaak nietszeggend zijn.

Service
Zolang het op voorraad is en heel blijft tijdens het transport gaat alles naar wens. Maar service merk je eigenlijk pas als er iets mis gaat. Dus een vraagteken was ook op zijn plaats geweest.

Assortiment
Slechts een paar merken en types op voorraad. Dit zijn wel de hardlopers, dus de meesten vinden wel wat ze zoeken. Er wordt verder niets uitgelegd over het verschil tussen de verschillende scheersystemen van de merken.

Aanbeveling
Ik ben niet het reclamebureau van Coolblue. Dus ik ga geen spontane aanbevelingen doen. Als men mij er naar vraagt zou ik ze zeker aanbevelen. De vraagstelling is dus krom.

Extra toelichting
Snel en duidelijk. Gelukkig gaat het verzenden met de beste verspreider, dus dat gaat helder en goed. Al geven zij nu al jaren aan dat zij bezig zijn om de afleverperiode die zij aangeven korter te maken. Maar dat lukt dus niet. Maar verder wordt goedwoord gehouden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

PvdH 18-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk bestellen

Service
Uiteindelijk tevreden met service, ze hebben onze grasmaaier uiteindelijk terug genomen en geld terug. Was wel heel veel contact nodig en 2x hebben ze maaier terug naar on gestuurd met gebruiks aanwijzing toegevoegd. Maar dat lost een niet werkende maaier op. Maar uiteindelijk goed opgelost

Assortiment
Veel

Extra toelichting
Uiteindelijk tevreden met service, ze hebben onze grasmaaier uiteindelijk terug genomen en geld terug. Was wel heel veel contact nodig en 2x hebben ze maaier terug naar ons gestuurd met gebruiks aanwijzing toegevoegd. Maar dat lost een niet werkende maaier niet op. Maar uiteindelijk goed opgelost door hen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

emooijman 18-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Telefonisch advies en gelijk bestelling geregeld.

Service
Zeer goed advies en alle vragen beantwoord.

Assortiment
andere bedrijven adverteren maar niet op voorraad bij bij Coolbleu wel.

Aanbeveling
Snelheid van leveren, zeer goed telefonisch advies. Afspraak is afspraak.

Extra toelichting
zie bovenstaande beoordeling .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.J. van Tilburg 17-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site goed .

Service
laat in de avond besteld en de andere dag netjes bezorgd.

Aanbeveling
Goede, duidelijke site. En betrouwbaar lijkt mij. Dit was mijn eerste aankoop.
Er zullen er beslist meerdere volgen.

Extra toelichting
De aankoop is een verjaardag cadeautje voor onze dochter. Ze heeft het nog niet gekregen. Dat wordt as. vrijdag 21 februari. Maar alles wat besteld is dus inclusief de extra's zitten in de doos. De snelheid tussen de bestelling en bezorging is bijzonder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews