coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3431 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

henrivanpee 10-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer gebruiksvriendelijk

Service
bestelt om 21h en dag daarna voormiddag geleverd.

Assortiment
ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilse Lambrecht 10-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Assortiment
Graag nog meer kleurtjes in het assortiment 'studioachtergronden'

Extra toelichting
Thuis geleverd! Niet meer sleuren met die onhandige formaten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Mijnart 10-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super overzichtelijke website met goede informatie.

Service
Supersnelle levering, met meerdere emails gedurende het gehele leverproces.

Assortiment
Goed assortiment tegen scherpe prijzen. Goede overzichtelijke productinformatie.

Aanbeveling
Super webshop met goede prijzen en zeer snelle levertijd!

Extra toelichting
Coolblue maakt zijn slogan "alles voor een glimlach" meer dan waar! Goede webshop(s) met een super assortiment tegen hele goede prijzen. Top service die niet ophoudt als je op de bestelknop hebt gedrukt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petermdeboer 10-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Saelens 10-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Enorm uitgebreide site en makkelijk producten te vergelijken

Service
Snelle levering, vriendelijke snelle online hulp en de dienst na verkoop is ook dik in orde. Waren alle webwinkels maar zo...

Extra toelichting
De producten die ze aanbieden zullen overal wel gelijkaardig zijn in kwaliteit want dit wordt bepaald door het merk van het product in kwestie maar de service en het gemak is ongezien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martin en martine 10-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
minuten aan pc

Service
Om 19u30 besteld , dag erna geleverd

Aanbeveling
Sneller kan niet .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

opmars 10-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
the interface is heel intuitief = GOED

Service
hardstikke goed

Assortiment
GOED

Aanbeveling
Coolblue heeft de beleving van de eindgebruiker achter zijn/haar scherm goed doorgrond.
chapeau!

Extra toelichting
keep the good work up!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jvos1972 09-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Veel keus.

Extra toelichting
Overzichtelijke site. Al meerdere keren wat besteld. Betrouwbaar. Snel in huis en voor vragen kun je altijd terecht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Eouwersloot 09-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en gebruiksvriendelijke site

Service
Info was perfect en exact op tijd geleverd

Assortiment
Gewoon goed genoeg

Aanbeveling
Ik zou deze zeker aanbevelen

Extra toelichting
Duidelijke site vergeleken met de concurrentie, daarna juist info status van de levering en als laatste op tijd geleverd .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jef 52 09-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
tja zonder verplaatsing gewoon alles te weten komen van een product

Service
Momenteel gaat de levering sneller dan er zelf omrijden!

Assortiment
enorme keuze, verschillende merken, en de prijs moet je zelf eens nakijken....

Aanbeveling
onberispelijke service

Extra toelichting
vooral een uitstekende uitleg online en de doorslag bij aankoop de prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gwen65 09-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Heldere website; groot aanbod; bestellen is erg makkelijk; verzending gratis en snel

Assortiment
Prima aanbod

Aanbeveling
Om genoemde redenen + de directe evaluatie van het Coolblue bedrijf: erg goed!!

Extra toelichting
alles al genoemd

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

MoontjeC 09-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen en betalen gaat heel gemakkelijk. Overzichtelijke site

Service
Snelle en gratis levering

Assortiment
Uitgebreid assortiment.
Bij fotografie zou het assortiment iets uitgebreider mogen zijn. Als hobby fotograaf zou ik dan zeker al mijn materiaal bij hen bestellen

Extra toelichting
Gratis en zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r nicolai 09-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit je stoel

Service
duidelijke ondersteuning

Assortiment
wat je wilt en zoekt

Aanbeveling
kan niet beter

Extra toelichting
ging allemaal van zelf, nog nooit zo`n snelle levering gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ivan8 09-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
via de website kan je gemakkelijk de verschillende producten vergelijken

Service
vandaag bested wordt inderdaad besteld

Assortiment
veel veel veel maar soms gebeurt het dat ik nog het nieuwste niet vind. Maar dit neem ik hun niet kwalijk.

Aanbeveling
ben ik heel tevreden van!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bri. 08-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Product kiezen, bestellen, betalen, levering, zelfs op zondag, alles perfect in orde.

Assortiment
Gevonden wat ik zocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alanding 08-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Overzichtelijk site. Aanwezig video's zijn zeer behulpzaam bij het maken van je keuze.

Service
Na bestelling te hebben geplaatst, binnen een half uur een aantal e-mails met daarin de bevestigingen en een afleverdatum. Te weten de volgende dag.

Aanbeveling
Zeer correcte service en afhandeling.
Mag gezegd worden dat ook de transporteur zeer bekwaam en beleefd was.

Extra toelichting
Zou op zeker bij op zoek gaan naar nieuwe apparaten ons eerst wenden tot COOLBLUE.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Taq 08-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In principe loopt 't bestellen/betalen/afleveren erg soepel, maar 't winkelen/uitzoeken kan nog iets makkelijker als je gemakkelijk producten kunt vergelijken en reviews kunt lezen. Dus bijv een link naar een gefilterde pagina op kieskeurig.nl ofzo.

Service
Snel, soepel, vriendelijk personeel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

issatech 08-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kunt rustig thuis kiezen via de webshop.

Service
De levertijd is veel beter dan bij andere leveranciers waar je soms weken moet wachten.

Assortiment
Er is genoeg keuze en de prijs valt ook mee.

Aanbeveling
Zeer zeker.

Extra toelichting
Je kunt via de pc een keuze maken steunend op eigen kennis/ervaring en ook op die van anderen via de reviews.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joanglo 08-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke website, alles mooi in detail besproken. Voor sommige producten heb je zelfs een filmpje.

Service
doet wat is belooft, besteld om 23u45, volgende dag geleverd om 12u15

Assortiment
Ik was op zoek naar een bepaald model, en vond het niet. Je kan uiteraard niet alles in je gamma hebben. Heb een goed alternatief gevonden.

Aanbeveling
absoluut prima service en levering. Heb nog geen defect gehad, heb dus geen ervaring met de hersteldienst.

Extra toelichting
Dit was de 2de maal dat ik Coolblue heb gebruikt. In beide gevallen was de levering zoals beloofd. Goederen zijn degelijk verpakt. Absoluut een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pronk01 08-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website, zeer goede bezorgservice.

Service
Klantenservice biedt een luisterend oor, lost problemen op of biedt een alternatief.

Assortiment
Zeer ruim en meestal voldoende op voorraad.

Aanbeveling
Heb ik al meerdere keren gedaan.

Extra toelichting
Ik was al heel tevreden over Coolblue en blijf dit ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.S.Miedema 07-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Dit is mijn eerste ervaring met Coolblue. En goed bevallen, ook al is het bestellen niet opvallend makkelijker of eenvoudiger dan andere websites (iDeal betaling, overzicht van bestelling, track-and-trace mails, gratis verzending boven bepaald bedrag). De blauwe kleur komt overal terug, en ook de geleverde blauwe doos maakt eea herkenbaar.

Service
De extra service is dat ik een SMS ontving dat de bestelling in gang is gezet. Verder is de wijze van bestellen wat komischer gemaakt. Leuk, maar het versnelt de levering niet... misschien is dit voor de toekomst, zodat Coolblue aanzienlijk boven de concurrentie uitstijgt.

Assortiment
Het assortiment kan ik niet goed beoordelen, omdat ik enkel op zoek was naar een NAS. Binnen de NAS 'afdeling' worden er goede combo's gemaakt waar ik dankbaar gebruik van heb gemaakt, zoals schijven die voor een NAS gemaakt zijn. Schijven op andere sites waren niet veel goedkoper, en je weet dan nog niet of ze geschikt zijn. Want prijs was voor mij doorslaggevend (anders had ik wel een Synology genomen).

Aanbeveling
Het voldoet minimaal aan mijn verwachtingen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

naam jacques 07-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijk overzichtelijk en goed verzorgd

Assortiment
voor mijzelf genoeg.anders verder kijken op internet.

Aanbeveling
prima gebruiksvriendelijke verzorgde webshop

Extra toelichting
van bezoek website naar bestellen t/m bezorgen uitstekend verzorgd,op dag van bezorgen krijg je e-mail met tijdsdeel van 2 uur zodat je niet gehele dag thuis moet blijven(en stipt op tijd bezorgd hoor).

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

JT Schepers 07-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer overzichtelijke website

Service
Geweldige snelle waargemaakte bezorging binnen 1 dag!
Kosteloze retournering indien dat nodig mocht zijn.

Assortiment
Ruim aanbod met diverse merken

Aanbeveling
Zij maken waar wat ze zeggen

Extra toelichting
Duidelijk, ruim assortiment, zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brucolina 07-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik ben niet meer van de jongsten en het computeren is niet te best maar met het ontdekken van jullie website ben ik content van uw faciliteiten, een immense waaier van mogelijkheden en een zeer goede dienstverlening.

Service
Zoals ik hierboven vermeld heb, ben en blijf ik bij die standpunt dat het mij zo'n plezier was om bij u op zoek te kunnen gaan naar gewenste artikelen, uw service is superbest, supersnel en begripvol. Ik ben u dankbaar, jà !

Assortiment
U hebt een ongeloofelijk immens grote waaier van mogelijke aanbiedingen en artikelen waarmee elk mens zijn zoektocht kan plezieren en bevredigen. Dit is één van uw grootste troeven. Dat is een feit.

Aanbeveling
Zoals ik in het begin u vertelde, ben ik niet meer zo jong meer en daarom duid ik één procent minder, rekening houdend met de categorie van personen die bijna nooit met hun hoge leeftijd gaan surfen en online-shoppen. Maar naast die 1 procent geef ik 99 procent advies om bij u te shoppen, jazeker !

Extra toelichting
Ik kan u blijven herhalen zoals hierboven in uw enquête-vragenlijst, ik ben en blijf bij u een héél gemotiveerde tevreden klant. U bent één van de beste online-shop die ik ken en ik ben héél blij van mijn kennismaking, dank u. Met vriendelijke groeten, Jonnaert Brucolina Michèle.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fonzy04 07-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
Alles keurig geregeld. Prijs kwaliteit verhouding oké en vandaag besteld morgen in huis zonder verzend kosten.Perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CristelCroese 07-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
snel en makkelijk te bestellen

Assortiment
Superveel keuze en goed te vergelijken

Aanbeveling
simpel, snel en makkelijk!

Extra toelichting
Van mij mag CoolBlue blijven! Veel keuze en makkelijk bestellen, snel in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

helaasch 07-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website werkt geheel naar verwachting.

Service
Levertijden zoals aangegeven op de site en heel goed.
Beschrijving op product juist en volledig.

Assortiment
Prijs van het product dat ik heb aangekocht ligt in lijn met andere aanbieders. Andere producten zijn elders vaan goedkoper te vinden.

Aanbeveling
Indien Coolblue een bepaald product aanbiedt aan concurrentiële prijs is deze winkel meestal de beste keuze. Zeker naar levertijden toe.

Extra toelichting
Coolblue is één van de betere webshops in België. Het enige puntje van kritiek is dat ze vaak niet de goedkoopste zijn en soms ook duurder dan andere ketens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

delec 07-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
't huis kiezen en vergelijken zonder dwang

Service
goede info, snelle levering

Assortiment
vele merken beschikbaar

Aanbeveling
Zeer goede service

Extra toelichting
Groot gamma aan merken en producten. Snelle en correcte levering. Goede betalingsmogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rtol 07-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Op tijd. Zoals afgesproken

Aanbeveling
Alle bestellingen zijn tot op heden op tijd en in goede staat geleverd. De communicatie over levertijden is perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NaudtsG 07-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
genoeg info, snel te vinden

Service
snelle afhandeling
duidelijke info over betaling

Assortiment
je vindt er bijna alles

Aanbeveling
laagste prijs

Extra toelichting
Zeer gemakkelijk, snel en goedkoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sedra 07-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke, informatieve,handige en snelle website. Zeer snelle levering. betrouwbare site

Service
zeer goede service, klantendienst vlot bereikbaar.

Assortiment
groot assortiment, duidelijk overzicht

Aanbeveling
Betrouwbare winkel online, beschrijving klopt, leveren zeer snel en zijn ook steeds bereikbaar indien iets fout loopt.

Extra toelichting
Al tientallen artikels besteld via coolblue. Steeds dezelfde goede en snelle service. Ooit eens gehad dat een artikel licht beschadigd was en heel vlot vervangen geweest met snelle en behulpzame contactservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mizzilse 07-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Check het aanbod en betaal onmiddellijk via de pc.

Service
voor 23.59 u besteld, is 's anderdaags thuis geleverd (indien op voorraad)...toch fantastisch als dat ook effectief zo is !! Bovendien krijg je een sms en een tracking code om je bestelling via de transporteur op te volgen.

Assortiment
superveel keuze, ik stond versteld wat je allemaal via coolblue kan bestellen !

Aanbeveling
Easy and fast, why doubt?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lembi 07-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestellen was zo gebeurd

Service
besteld om 21.30 en de dag erna werd het pakketje gelverd om 09.30

Aanbeveling
aan iedereen aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Bael Raymond 06-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zeer eenvouwdig te bestellen,geen problemen

Service
vandaag besteld,de dag nadien in de voormiddag geleverd

Assortiment
ruime keuze in wat ik wilde

Aanbeveling
goede informatie voor en na bestellen,vlugge en correcte levering,beschermend verpakt

Extra toelichting
Myn eerste ervaring;alles volgens afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

leysenst 06-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
keuzehulp is zeer handig

Service
snelle levering - keuze dag van levering

Assortiment
groot assortiment met de nieuwste producten

Aanbeveling
fysische winkel indien problemen of snelle ophaling indien je het product nog sneller in handen wil

Extra toelichting
vaste referentie wanneer we op zoek zijn naar iets - meestal kopen we ook bij Coolblue : grote keuze, overzichtelijke website - keuzehulp is echt nuttig - , fysische winkel kortbij, levering is klokvast de volgende dag, maar je kan ook zonder probleem een andere dag kiezen (niet steeds het geval bij webshops)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fimme 06-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website perfect, bestelproces perfect.
Perfect.

Service
Het zijn net je vrienden: Ze staan altijd voor je klaar!

Aanbeveling
Je moet hier gewoon iets besteld hebben!

Extra toelichting
-Alles is goed. Zelfs de bezorgdozen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dhaesejan 06-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Super snel geleverd tegen een juiste prijs. Bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frevabo 06-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke website

Service
Afspraak rond levering perfect nagekomen.

Assortiment
Je kan weinig bedenken dat er niet in zit.

Extra toelichting
Duidelijke online shop, goede afspraken, steeds op tijd. Zalig online shoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kriskiest 06-04-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,7

Gemak
Het ging om een stekker voor internetverbinding via het electriciteitsnet in huis. Ik moest nogal zoeken. De term 'uitbreiding' hielp. Tot ik die tegenkwam, werd me steeds alleen een starters set aangeboden.

Service
Ik moet het misschien nog terugsturen, want het werkt tot nu toe niet. Ik ga nog hulp vragen bij Coolblue of desnoods bij een expert in de buurt.

Aanbeveling
Wij kochten een e-reader in de winkel. Daarbij was de service goed. Daarom ben ik ook terug gekomen. Nu moeten we nog even afwachten of we het apparaat aan de praat krijgen.

Extra toelichting
Het product moet werken (is nog niet zo). De product moet geleverd worden op de termijn die wordt beloofd (was wel zo). De service bij problemen moet goed zijn (weet ik nog niet bij deze aankoop, was wel o.k. bij vorige)

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Infi 06-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website is heel overzichtelijk en makkelijk om op verschillende manieren contact te hebben met medewerkers

Service
Altijd snelle levering, vriendelijke en deskundige klantenservice

Assortiment
Is gewoon prima in verschillende prijsklassen producten te vinden

Aanbeveling
Coolblue is voor mij de internetwinkel om electronica en huishoudelijke artikelen aan te schaffen

Extra toelichting
Ik vind voornamelijk de klantenservice heel erg prettig. Prijs/kwaliteit is goed en levering is snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j doekes 06-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Veel keuze, ook wat betreft accessoires. Snelle levering, diverse aflevermogelijkheden, constante updates over de status van je bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

etvoorde 06-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
Goed opgebouwde site. Goede service.

Extra toelichting
Heel goed geregelde webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hansaplastique 06-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website is zeer eenvoudige te navigeren.

Service
In tegenstelling tot andere grote bedrijven: uitstekende en vlotte interactie met klantenservice.

Assortiment
Zeer breed assortiment, en de meest actuale producten zijn hier te vinden.

Aanbeveling
De beste webwinkel in Nederland ... of misschien beter gezegd: De Amazon van Nederland (voor wie bekend is met bestellen bij Amazon in de VS)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jhstorm 06-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snelle levering en een goede service

Service
heb wel eens meer wat gekocht en er was wat mis mee ,maar alles werd zeer netjes opgelost

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
zeer tevreden

Extra toelichting
heeft goede klanten service snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bokkies 06-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
heb wel vijf maal moeten proberen voor het lukte.daarna alles ok

Service
alles was naar wens

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
vlotte service , voldoende assortiment

Extra toelichting
indien ik in de toekomst sneller kan bestellen is deze winkel aan te raden. assortiment is ok , service is ok en de prijzen zijn concurrerend.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

HYZ 06-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoeken naar een product op de webpagina is zeer eenvoudig. De categorieën zijn zeer logisch opgesplitst om snel de gezochte artikelen te vinden.
De betalingsmogelijkheid met bancontact zeker een pluspunt gezien ik niet beschik over een mastercard etc...
Na bestelling wordt je verwittigd van al de stappen die er volgen om het artikel tot aan je deur te krijgen.
Voor mij de eerste website die effectief de belofte vandaag besteld morgen in huis nagekomen is.

Service
De levertijd heeft me verrast. Ik had het echt niet zo snel in huis verwacht. (smorgens 8:30u)

Assortiment
Het aanbod is enorm groot. Omdat ik niet naar een specifiek merk maar eerder een specificatie van het gewenst type product zocht, heb ik zeer snel gevonden wat ik nodig had aan een voordelig prijs vergeleken met andere webshops.
Ook zonder de kennis van de productspecificaties kan je zeer eenvoudig met behulp van de zoekfunctie de artikelen vinden.

Aanbeveling
De service is doorslaggevend. Makkelijk betalen en supersnelle levering. Ik kon aan het geleverd goed zien dat het pakje met zorg werd behandeld.

Extra toelichting
Mijn beoordeling is 10. Ik heb eenvoudig kunnen bestellen en mijn bestelling is zeer snel aangekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christofdauwels 06-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De bestelling wordt door Bpost geleverd de dag erop. Indien u niet thuis bent hoef je enkel naar het postkantoor in de buurt te gaan.

Service
Service is voor mij een 10 waard. Ik heb eens een installatie probleem gehad voor een ipcamera. Ik werd doen deskundig via mail geholpen.

Assortiment
Het assortiment is zeer ruim. Men kan echter niet alles hebben.

Aanbeveling
Deze winkel is zeer betrouwbaar. Het is niet altijd de goedkoopste prijs op het net, maar service is prima.

Extra toelichting
Het is een prima winkel met een ruim assortiment. De levertijd is zoals weergegeven ( de dag erop). Service na aankoop is zeer goed. Ik had ooit een installatie probleem voor een foscam camera. Dit werd via email zeer efficiënt opgelost. Ik heb er enkel positieve ervaringen mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bram Versteegen 06-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Deze winkel doen wat ze zeggen top.

Service
Snel en betrouwbaar.

Assortiment
Bijna alles te vinden.

Aanbeveling
In hoge mate.

Extra toelichting
Top winkel en betrouwbaar komen afspraken na.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jajowi 06-04-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Service
na plaatsing bleek dat de slang lekte.
Zelf erachter gekomen dat de slang niet was aangedraaid waardoor het lekte en het een natte boel was. dit opgelost nadat de bezorging weer weg was.

Aanbeveling
gezien de snelle en goede levering een dikke tien maar gezien de slechte installatie een matige zesje

Extra toelichting
ik denk dat cool blue weinig te verwijten valt, maar wij hadden een natte zondag toen bleek dat de slang niet was aangedraaid bij de installatie. Gelukkig zijn wij er zelf achter gekomen zodat wij niet een natte paas maandag hadden.

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

GeDo66 05-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Normaal zou ik een 9 of 10 geven, maar:
op zaterdag kon ik geen bestalling plaatsen, en toen het op zondag wel lukte, krijg ik geen bevestigingsscherm dat mijn bestelling geplaatst was, waardoor ik dacht dta het niet gelukt was en ik nog een keer probeerde, met zelfde resultaat.
Enige tijd later kreeg ik bevestigingsmails van 2 bestellingen.

Service
Supervlotte en efficiënte levering en terugname. De communicatie met klantendienst snel en efficiënt

Assortiment
Ik mis accessoires, zoals stofzuigeraansluiting en schuurzool voor schuurmachine.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews