coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,7 Lees 42715 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1718 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MerCy- 11-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Super snelle service, ook nog eens in een leuke vouw doos waar de kleine mee kan spelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ghislaine janssen 11-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
je hebt een zeer overzichtelijke site om wat te zoeken

Service
zeer snel geleverd en netjes verpakt

Assortiment
ik mis soms een beetje uitleg bij de producten vaneen specifiek merk

Aanbeveling
zeer zeker ,ik heb zelf 2 dagen na mekaar een bestelling geplaatst en 2 maal is er efficient en netjes geleverd

Extra toelichting
ik ben zeer tevreden, ik zal nu wachten om te zien hoe het terugsturen van de covers om ze te ruilen naar een groter formaat ,zal verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Csfolmer 11-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed en snel

Service
Nooit geen problemen.
En reageren snel als je vragen heb

Assortiment
Als ik iets wil hebben dan hebben ze het

Aanbeveling
Goede service

Extra toelichting
Makkelijk zoeken op de website. Snelle levering. Goed support

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GihDehAwn 11-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk webshop met goede zoek- en filtermogelijkheden

Service
Goede ondersteuning, zowel offline als online

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment verdeeld in overzichtelijke shops

Aanbeveling
Ik kijk zelf altijd eerst bij Coolblue :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jcls 11-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je zetel thuis veilig en gerust een bestilling kunnen plaatsen

Service
Heel perfect, versta je iets niet, even Coolblue bellen en samen met een vriendelijke medewerker snel alles uitgelegd krijgen

Assortiment
Bijna alles te verkrijgen

Aanbeveling
Zeer zeker en wetende dat ik achteraf geen rode kaken moet krijgen

Extra toelichting
Steeds tevreden geweest en dit reeds vele jaren, ja zelfs toe Coolblue nog enkel in Nederland bestond Negatief; moet nog de eerste slechte ervaring tegenkomen en denk dat dat niet snel zal gebeuren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johkunst 11-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Geweldige snelle reactie tijd. Bewondering voor logistiek proces

Service
Bezsorgservice is als zeer slecht ervaren. In tegenstelling tot hetgeen door coolblue wordt geadverteerd werd oude wasmachine niet meegenomen. Reden volgens bezorger omdat hij uit elkaar geklapt was en hij geen draagbanden bij zich had.
Trommel van machine was opengeklapt en deksel boven zijde machine was ontwricht. Uiteindelijk zelf machine m.b.v draagbanden in 5 minuten naar beneden gebracht 1 trap en daarna zelf geleverde machine geplaatst en aangesloten. Indien gewenst kan ik u foto's sturen van de staat van de oude machine waaruit blijkt dat deze niet geheel uit elkaar lag en gemakkelijk getransporteerd kon worden.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Goed

Reageer

Jaarsma 11-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Stofzuiger kapot. Op internet gezocht naar een nieuwe, betaalbare.
Gevonden bij Stofzuigerspecialist, besteld en volgende morgen in huis.
Geen bezoek aan winkels, etc.

Service
Alles klopte. Belofte volgende dag, factuur uit te printen en tenslotte aflevering volgens schema.

Assortiment
Kan niet beoordelen of jullie alles hebben, maar voor mij ruim voldoende.

Aanbeveling
Zie boven.

Extra toelichting
Ik zocht naar een stofzuiger speciaal voor tapijt. Dat is keurig aangegeven in de specificaties, dus ik kon gericht zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HenkGl 11-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel alles vinden, beoordelingen smart bij elkaar. Top

Service
Uitstekend heb nog geen product gekocht wat niet oke was. Service tijdens aankoop prima denk aan snelle info over levering en status bestelling.

Assortiment
Pff ik kijk altijd eerst bij Coolblue dan pas verder maar kom altijd weer terug hier.

Aanbeveling
Doen wat er beloofd wordt, snel en service/klantgericht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alweer een marijke 11-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke webshop

Assortiment
Ik zocht een kinderrugzakje. Veel keuze. In formaat en kleur en prijsklasse

Aanbeveling
Ik beveel zelden aan, laat ieder zijn eigen research maar doen volgens de persoonlijke criteria. Maar als het me specifiek gevraagd wordt, zeg ik zeker 'kun je gerust doen, webshoppen bij coolblue' :-)

Extra toelichting
Ik vind jullie mails wel gezellig van toon. Ik heb de pakketbezorger ook zeker jullie groeten overgebracht :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

larsthom 11-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heldere site, goede aanbeveling, snel en adequate

Service
Procesinformatie top!

Assortiment
Prima aanbeveling. Snel, geen gezoek, heldere productdefinities

Aanbeveling
Zelden zo'n ervaring gehad. Eerste ervaring met Coolblue. Alles op tijd, snel, prima informatieverzorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorispoels 11-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebruiksvriendelijke website

Service
Beter kan niet!

Assortiment
zeer ruime keuze!

Aanbeveling
Als eerste keuze aanbevelen aan vrienden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harold.masselink 11-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Artikelen Snel gevonden. De goede suggesties overgenomen

Assortiment
Genoeg keuze. Enorm uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Heb veel slechte ervaringen met grote webwinkels. Coolblue is de uitzondering.

Om 20:00 uur besteld, de volgende dag geleverd!

Extra toelichting
Coolblue doet wat ze beloven. Ik heb een broertje dood aan levering door een externe partij zoals sommige concurrenten doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cobra540 11-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik werk soms 6 dagen in de week en soms kan het laat worden dus heb niet veel tijd om nog naar snel naar de winkel te gaan voor een gsm te zoeken of iets ander nu kan ik s'avonds op mijn gemak rustig uitzoeken wat ik wil en bestellen .

Extra toelichting
ik vind de winkel heel goed heb 4 maand geleden alles van pc onderdelen gekocht voor 1200+ euro dat was mijn aller eerste grote aankoop ik was eerst onzeker over de online winkel maar ik heb alles mooi en vijlig gekregen en nu bestel ik regelmatig ( tog bijna elke maand ) heb zelf een referentie geschreven op een product dat ik gekocht heb.ik ben heel tevreden over hoe gemakkelijk de online winkel is ik vind er toch het meeste dat ik nodig heb en wat ik super vind je moet er niet lang op wachten wat ik wel wil aanraden is om nog artikel bij te plaatsen van bureaustoelen/gamerstoelen heb nu alleen nog maar 2 artikelen gevonden van gamerstoelen maar geen van die 2 is voor aan je bureau te zetten . dus ik hoop wel hier bij dat jullie het wel is willen na zien of het mogelijk zo ja en jullie zetten er bureaustoelen/gamerstoelen erbij dan koop ik al direct een bureaustoelen/gamerstoel .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

silviaverhoeven 11-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Zeer goede service. Helaas werd de tv geleverd en was deze stuk. Bij telefonisch contact geen wachttijd, geen doorverbinden maar direct vriendelijk, goed en helder geholpen.

Extra toelichting
zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NorbertSparnaay 10-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Jawel. Snel en overzichtelijk.

Service
Snel bezord. Ruil (ddor mijn onoplettendheid) was geen probleem.

Aanbeveling
Zie hierboven

Extra toelichting
Snel. Erggggg klantvriendelijk. Niet moeilijk doen over ruilen / terugsturen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matterhorn 10-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer overzichtelijk , vlot en duidelijk.

Service
Bij contact met de winkel, de volgende morgen reeds een duidelijk antwoord.
De supersnelle levering is uniek !
Mijn hoofdtelefoon besteld om 23u en de volgende morgen om 8u30 reeds thuis bezorgd ! Ongelofelijk ! En gratis levering !

Assortiment
Was op zoek naar een hoofdtelefoon en vond op Coolblue het grootste assortiment van kwaliteitskoptelefoons.In meerdere en andere winkelketens was de gekozen koptelefoon duurder.Prijs is dus ook OK !

Aanbeveling
Groot assortiment.
Vlotte website en gemakkelijk te bestellen en te betalen.
Bij bestelling veel informatie over de levering.
Supersnelle levering.
Zeer goed verpakt.
Kortom : absolute aanrader !

Extra toelichting
Groot assortiment van kwaliteitsproducten en zeer snelle levering. Bestellingsgemak op de website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob.kool 10-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere taal

Service
Ze doen wat ze zeggen

Assortiment
Ruime keuze. Ook merken die niet zo bekend zijn, maar veel waar voor hun geld bieden.

Aanbeveling
Ze zullen nooit alle merken hebben die men vraagt, doch wat ze hebben is ruim voldoende

Extra toelichting
Wat niet zo goed is, is dat ze nog niet bekend genoeg zijn bij iedereen. En dat is zonde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hunter74 10-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
niet naar de stad hoeven.

Assortiment
alles wat je maar wensen kan, van speelgoed tot robotstofzuiger.

Aanbeveling
super snelle levering.. en wat we van andere hoorden,als er iets kapot is of wat dan ook, gelijk de volgende dag een nieuw product of wat dan ook.

Extra toelichting
tot zover alleen maar te spreken.. ook door de verhalen van andere.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corbey 10-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site is prima en overzichtelijk. Prima vergelijkingen mogelijk

Service
's Avonds laat besteld en de volgende dag geleverd. Kan niet beter.

Assortiment
Geen verdere toelichting

Aanbeveling
Ik kan niets negatiefs zeggen!

Extra toelichting
N.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joadam 10-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website er goed en duidelijk.Product heel makkelijk gevonden en de betaling verloopt zeer snel en makkelijk.
De bestelling verliep snel en alles was duidelijk.

Service
Bereikbaarheid van de medewerker eveneens zeer goed en duidelijke antwoord op alle vragen zelfs via WhatsApp.

Assortiment
Assortiment (naar mijn behoeftes) voldoet aan verwachtingen. De prijs is concurerend - nergens anders goedkoper.

Aanbeveling
Capabel en vriendelijk personeel.
De levering verliep zeer vlot. Het volgen van pakket kan via de website van Dynalogic gevolgd worden en op exact aangegeven tijd geleverd.

Extra toelichting
Capabel super behulpzaam en vriendelijk personeel. De levering verliep zeer vlot. Het volgen van pakket kan via de website van Dynalogic gevolgd worden en op exact aangegeven tijd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Ebraert 10-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is heel eenvoudig om via de site te bestellen

Service
Prima service, je word goed op de hoogte gehouden via mail, snelle en correcte leveringen, je kunt het laten leveren op de manier dat het U beste past.
Ooit al eens een artikel moeten terugsturen wegens een fabrieksfout, dus niet de schuld van Coolblue, en ook dat werd snel en perfect afgehandeld

Assortiment
Steeds een mooi en ruim assortiment en een goede prijs kwaliteit

Aanbeveling
Kan Coolblue aanraden aan iedereen.
Een eerlijke en goede webwinkel

Extra toelichting
Geen negatieve punten. Super tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adora 10-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk duidelijk het hoe en wat

Service
afgeleverd zoals vermeld

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
als mijn ervaring niet éénmalig is, verdient cool blue die 9

Extra toelichting
Alles zoals hierboven heb vermeld. Een verdiende 9, duidelijke webshop, prijsbewust en voldaan aan de levering op tijd, met een duidelijke manier om het pakket te volgen voor aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CJ Boumans 10-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
gewoon goed

Assortiment
kon niet op alles beoordelen.
Wat ik nodig had was er

Aanbeveling
ook bij eerdere bestellingen geen klachten

Extra toelichting
geen slechte ervaringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nol de Vries 10-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Goed overzichtelijke site

Assortiment
genoeg keuze

Extra toelichting
Snel en goed geregeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

C.g.m.sterks 10-05-2015 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
winkel in de buurt

Service
Enthousiaste en deskundige medewerkers

Assortiment
Alles wat ik zoek is er

Aanbeveling
Leuke winkel, goede formule, deskundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans.koning 10-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De dag nadat ik bestel bij Coolblue heb ik het artikel in huis.

Service
Een keer een probleem gehad met een geleverd artikel. Dat is direct naar wens opgelost.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Veel keuze en accurate snelle bezorging. Uitstekende service bij klachten.

Extra toelichting
Goed assortiment, veel keuze, snelle levering en goede service. Prijs / prestatie verhouding ok.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

funny bandito 10-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik koos on line mijn camera via de link hoe kies je jouw camera en volgde de aanbevelingen en vond zo de ideale camera voor mijn doeleinden

Service
Ik kan daar steeds terecht als ik vragen heb ivm met mijn toekomstige aankoop

Assortiment
er was keuze genoeg

Aanbeveling
Ik ben tot op heden al steeds goed behandeld geweest en heb nog géén problemen gehad

Extra toelichting
Ik kon eenvoudig kiezen en vlot bestellen en betalen en de levering was ook weer perfekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oekedoeleke 10-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is heel duidelijk,de producten zijn gemakkelijk vindbaar.De betalingsmogelijkheden waren voldoende en de betalingen verliepen zeer vlot

Service
De bereikbaarheid van de winkel is ok
De manier van leveren is goed de leveringstijd was kort.( De maandagnamiddag besteld, dinsdag in huis!)

Assortiment
Er is genoeg keuze binnen een productgroep,
Ik heb gevonden wat ik verwachtte.Er zijn voldoende prijsklassen

Aanbeveling
Ik zou deze winkel aanbevelenom de hierboven aangehaalde motiveringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathanreview 10-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
1. zeer gestructureerde site

Service
1. nooit problemen
2. goede service, ook na je aankoopdeling

Assortiment
Ze hebben niet alles wat je zoekt maar het assortiment is veel ruimer dan in een gewone winkel.

Aanbeveling
Bijna alleen pluspunten!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gilbert DUFOORT 10-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je kan via de site bestellen en er is ruimschoots informatie verkrijgbaar over het bestelde product. Je kan inderdaad op uw gemak een keuze maken zonder het soms opdringere gedoe van een verkoper in een winkel.

Service
Gezien het hier mijn eerste aankoop betreft via deze site kan ik daar nog niet veel over kwijt. De manier waarop de bestelling en levering verliepen doen alvast het beste verhopen.

Assortiment
Het assortiment bevat voor elk wat wils en de informatie rond het voorgestelde product is zeer goed weergegeven. Mijn eerste indrukken over coolblue zijn alvast positief

Aanbeveling
Weer hetzelfde is het feit dat het hier een eerste kennismaking betreft met deze winkel, maar ik zal het zeker laten weten aan mijn vriedenkring dat ik alvast tevreden ben over mijn eerste aankoop en het vlot verloop.

Extra toelichting
Gezien mijn eerste kennismaking met deze winkel is het voor mij moeilijk om reeds een juiste beoordeling te geven. Maar ik moet wel zeggen dat zowel de bestelling,de informatie omtrent en de correcte aflevering alvast in orde was en nogmaals bedankt daarvoor.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

matthyssen 10-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer gemakkelijk te bestellen via website

Service
zeer goede service

Assortiment
zeer groot assortiment

Aanbeveling
moet je zeker eens doen om iets te bestellen.

Extra toelichting
Hierop heb ik geen beoordelingen omdat alles zeer goed is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Vrendenbarg 09-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen tot in de late uurtjes en toch de dag erna geleverd. Wat wil je nog meer?

Service
Levering helemaal top! Altijd leveren op de volgende dag, zoals afgesproken.

Assortiment
Uitgebreid en zeer gevarieerd assortiment. Rijke keuze, voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Helemaal, ben zeer tevreden over mijn aankopen bij CoolBlue! Dit word mijn vaste adres voor elektronica en witgoed, veel meer mensen zouden dit moeten doen.

Extra toelichting
- Snelle levering, altijd de volgende dag in huis, uitstekend! - Soms iets duurder (niet veel), geen probleem, want ze leveren zelfs op zondag! - Ik raad deze webshop aan iedereen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sonja1952 09-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site, vandaag bestelt, morgen in huis, is echt zo.
Prijs was aangenaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

slendhen 09-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
s'avonds besteld s'morgens in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

htelindert 09-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
alles oke

Assortiment
oke

Aanbeveling
ik bestel nog wel een keer wat alles was oke bedankt.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Annette W. 09-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen gaat simpel.

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van bestellen tot levering

Assortiment
Ik heb gericht naar iets gezocht en gevonden. Als je de website bezoekt dan valt wel op dat er van alles te koop is.

Aanbeveling
Als je snel iets op een simpele manier nodig hebt dan ben je bij Coolblue aan het goede adres.

Extra toelichting
Coolblue doet wat het beloofd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stevic 09-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel besteld, snel geleverd.

Service
Wasmachine was binnen 10 uur geleverd.
Bij de bestelling en levering van de wasmachine, zelfs de oude droger meegenomen.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Extra toelichting
Makkelijk te bestellen, snelle betaling, snelle levering met een uitstekende service. Geen gezeur over plaatsing en testen van het apparaat. Twee van onze oude apparaten (droger en wasmachine) meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rjac 09-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
what you see is what you get!
nooit verassingen.....

Service
nog geen technische support nodig gehad maar tot nu toe prima ervaring vwb verkoop en levering en scherpe prijzen.

Aanbeveling
Coolblue is zeer betrouwbaar en snel gebleken. of het nu gaat om een LCD tv, Stofzuiger of tablet. nimmer problemen. en aanbiedingen zijn nog echte aanbiedingen.

Extra toelichting
betrouwbaar snelle levering prijs / kwaliteit is top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick Kivits 08-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Intuitief en gemakkelijk proces van shoppen naar afrekenen

Service
's avonds om 23 uur besteld. Pakketje de volgende morgen op het werk afgeleverd om 08.30!! Intussen was de status van de order steeds realtime te volgen. Beter en sneller kan niet

Aanbeveling
Super service voor een eerlijke prijs

Extra toelichting
Ben onder de indruk van de hyper snelle levering en de service in het algemeen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

h.depriester 08-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
klopt perfect

Service
heel goed

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
echte winkels mag meer zijn

Extra toelichting
prima adres voor online winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jowout1 08-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Ruime keuze, alle uitleg, gemak van betaling en zeer snel geleverd.

Assortiment
Buiten een ruime keuze worden enkel topproducten aangeboden.

Aanbeveling
Je koopt er in volle vertrouwen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom F. 08-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer overzichtelijke website. Je kan produkten vergelijken, reviews bekijken...

Service
Indien vragen kan je steeds terecht bij de klantendienst. Vriendelijke en correcte uitleg.
Zeer snelle en gratis levering aan huis.

Assortiment
uitgebreid assortiment en meestal alles in voorraad.
Prijsbreker!

Aanbeveling
Familie en ikzelf hebben reeds verscheidene malen aankopen verricht via deze site (pc's, gsm's, koffiemachine,...). Nog nooit problemen ondervonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bianca04 08-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Bestellen via internet en geleverd op de stoep.

Assortiment
Zal altijd wel ergens een breder assortiment zijn.

Aanbeveling
Gemakt van bestellen.

Extra toelichting
Perfect, via internet bestellen en geleverd aan de voordeur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bruns42 08-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke website

Service
uitstekend

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
vertrouwd bedrijf

Extra toelichting
Ik kan kort zijn : uiterst tevreden !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lottetuininga 08-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Hele makkelijke site en je kan alles vinden.

Service
Vandaag besteld voor 23:59, morgen in huis. Klantenservice tot 23:59 bereikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefaan Albrecht 08-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk om te bestellen, overzichtelijk en ruime keuze hoe je het pakje wil ontvangen...
Afspraak wordt ook nagekomen!

Service
De snelle levering is geen loze belofte!

Assortiment
meerdere mogelijkheden en oog voor bijkomende gerelateerde assesoires...

Aanbeveling
Als de service goed blijft qua levering en het product goedkoper dan elders kan dit enkel toegejuicht worden...

Extra toelichting
Goede dienstverlening en correcte levering door mijn vetrouwde postman!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peterbeugelink 07-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Na wat onderzoek te hebben gedaan en het type wasmachine gevonden had die ik wilde,kwam ik al gauw uit bij Coolblue. Donderdagmiddag besteld rond vier uur en vrijdagochtend om negen uur bezorgd, gewoon waanzinnig zo snel als dat ging. Werd regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling en de bezorging Echt in een woord "Perfect "

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annewim 07-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Alles is goed verlopen maar ik mis nog wel één ding en dat is de aankoopbon, wanneer zou ik die toegestuurd kunnen krijgen?

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

janemoon 07-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zelfs een digibeet kan makkelijk bestellen.

Service
Zaterdagavond besteld, zondagmiddag bezorgd. Super toch?

Assortiment
Ruim voldoende keuze.

Aanbeveling
Gewoon alles is perfect geregeld!!

Extra toelichting
De winkel is overzichtelijk en heeft een ruim assortiment, tevens snelle service, ook in het weekend!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HenkMolema 07-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik hoef de deur niet uit.

Service
Levering zelfs op zondag.Geen verzendkosten.

Assortiment
Voor elk wat wils.

Aanbeveling
Niks dan lof.

Extra toelichting
Minpunten heb ik zo niet, pluspunten: groot assortiment,snelle levering, en vrij van verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews