coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42496 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2809 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Zildjian16 25-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Tot middernacht je bestelling kunnen plaatsen en de volgende dag bezorgd!

Service
Snelle en correcte bezorging.

Assortiment
Ruim assortiment. Je kunt niet alles verkopen ;-)

Extra toelichting
Kan niet beter! Fijne en snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DevilPiggy 25-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Bij alle onderdelen staat goed en eenvoudig uitgelegd voor wat je het kan gebruiken en wat het doet.

Service
Als je iets op zaterdag besteld krijg je het de zondag direct in huis.

Assortiment
Ze hebben van alles wat, maar ook zijn er een aantal dingen die ze niet aanbieden.

Extra toelichting
Zeer goede service, meestal bij de goedkopere, en je kan een gratis waardebon ten waarde van 100 winnen als je een review schrijft, of als je hun doos recycleert tot iets moois.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BenterHorst 25-04-2015 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpeler kan waarschijnlijk niet

Service
Het handgeschreven kaartje wat ik een dag later kreeg met humor is niet te evenaren, briljant.

Assortiment
100%

Aanbeveling
Een dag na mijn aankoop ontving ik een handgeschreven kaartje met humor..persoonlijke aandacht is niet te evenaren, briljant.

Extra toelichting
Een dag na mijn aankoop ontving ik een handgeschreven kaartje met humor..persoonlijke aandacht is niet te evenaren, briljant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

streulek 25-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te kiezen artikels, met voldoende feedback van gebruikers ervaring

Service
snelle levering en terugbetaling indien niet tevreden

Assortiment
Ik vind alles wat ik zoek

Aanbeveling
altijd tevreden, ook al voldoet het artikel niet. snelle afhandeling bij niet tevreden en ook snel geld terug

Extra toelichting
Je vindt er bijna alles wat je zoekt, kan snel ruilen of retouren indien niet tevreden. En je krijgt je geld binnen de 7 dagen terugbetaald

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dweggelaar 25-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijke webshop en procedure van bestellen en betalen.

Service
Supersnelle levering en volgens afspraak.

Assortiment
alles wat ik nodig heb om te klussen is aanwezig. Prima kwaliteit.!

Aanbeveling
Ik heb geen negatieve opmerkingen te maken, alles is prima gelopen.

Extra toelichting
het enige negatieve punt aan de levering van de schuurmachine vind ik is het ontbreken van een aantal schuurbladen in de doos van het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edwingroeneveld 24-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Angry Bird model, snel, gemakkelijk en fun

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

SarkatSarah 24-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Steeds gratis verzending, producten altijd professioneel ingepakt. Bestellen kan tot 23u59 en dan heb je de volgende dag je pakketje al in huis. Ik weet niet meteen wat er beter zou kunnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

NielsG 24-04-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,5

Gemak
Behoorlijk goed uitgewerkte website. Jammer dat hij soms nogal aan de trage kant is.

Service
Leverdatum kon gekozen worden. Prima!
Het is dan wel jammer dat de levering een dag later geleverd wordt...

Assortiment
Ik had slechts keuze uit 2 modellen...
Ook al zocht ik iets specifiek, van een specifieke website verwacht ik meer dan twee keuzes.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

tiswillemijn 24-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Geweldige service! Supersnelle verzending en je word goed op de hoogte gehouden van het bestelproces. Ook veel humor, daar word ik blij van.

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Een echte lokale winkel met vakmensen is beter, maar online is Coolblue zeker aan te raden!

Extra toelichting
Coolblue heeft vaak de laagste prijs en een geweldige service! Supersnelle verzending en je wordt heel goed op de hoogte gehouden van het bestel- en verzendproces. Ook veel humor, zoals de wachttherapie, daar word ik blij van. Ik heb nog nooit iets terug hoeven sturen, maar ik verwacht daar ook geen problemen mee (gratis retourservice). Haha ik ben zo tevreden dat t wel lijkt of ik aandelen heb, maar dat is dus niet zo ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

timmeman 24-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk te bestellen, zelfs aan de telefoon via de klantenservice. Overzichtelijke website. Levering op de gewenste dag en tijd zonder problemen.

Service
Nette en vriendelijke klantenservice. Snelle levering. Ook het feit, dat er vooraf gezegd wordt, dat niet moeilijk wordt gedaan over een eventueel retour nemen, en meenemen van mijn oude wasmachine, gaf de doorslag.

Assortiment
Genoeg keuze aan wasmachines, zelfs met een Top 10, echter geen selectieopties mogelijk, bijvoorbeeld selecteren op toerental of merk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tribalrudolphe 24-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Makkelijk bestelde nieuwe espressomachine

Service
Snel afgeleverde bestelling

Aanbeveling
Gemakkelijk bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a33aan 23-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke website, klantbeoordelingen zijn een goede ondersteuning. duidelijk overzicht bij de driegeselecteerde typen.

Service
ruime keus, binnen 24 uur geleverd.
geen extra kosten. goede communicatie over levertijd.
geen opdringerige verkoper, je kan weloverwogen je keuze maken.

Assortiment
zeer ruime keuze, ook binnen een bepaald merk. de prijs is concurrerend.

Aanbeveling
zeker aanbevelen,....maar ik heb geen ervaring met klachtafhandeling.

Extra toelichting
je kan rustig de tijd nemen een weloverwogen keuze te maken, in de online winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerdine bres 23-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Coolblue geeft een heldere beschrijving over hun producten. Het bestellen werkt simpel en snel en je wordt heel goed op de hoogte gehouden.

Service
Ik heb nog nooit zo'n goede service ervaren! Ze doen echt wat ze zeggen en lossen eventuele problemen netjes met je op. Echt fantastisch!

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Ik ben fan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sannepops 23-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website en gemakkelijk online betalen

Service
snelle service ,veel info , duidelijk overzicht

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
alles was prima , snelle service korrecte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vincent.vanneer 23-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Klik, klik en besteld...

Service
Je kan bijna live chatten met de chauffeur die de bestelling komt leveren.

Assortiment
Heel uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Altijd snelle en correcte service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lowieboniko 23-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk, makkelijke online shop

Service
Service Coolblue zeer goed .
Toelevering via Bpost in mijn geval rampzalig

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Correcte prijzen

Extra toelichting
Toelevering via Bpost , absolute tegenvaller . Ik heb nochtans opnieuw 3 producten klaarstaan in mijn winkelwagen ,nl Karcher WV5 , Karcher K7 en Leifheit Air Active M . Moest ik zeker kunnen zijn van een correcte levering , zonder dat ik heen en weer moet bellen en mailen , had ik deze al uitgevoerd . 2x op 1 maand tijd zo goed als een week thuis gegijzeld op iets wat de volgende dag moet geleverd worden ...jammer en zeer vervelend . Vroeger leveringen via ander bedrijf , nooit problemen met gehad .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ajmvanleeuwen 23-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super snel gevonden

Service
heel klantgericht

Assortiment
voor ieder wat wils

Aanbeveling
snel en betrouwbaar

Extra toelichting
ik heb alleen maar plus punten het enige min puntje zou dat de handleiding van het apparaat zeer summier is en dat je zelf de hele handleiding met downloaden en printen maar dat ligt aan Philips niet aan Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dalmonte 23-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Volgende dag om 9.30 opgehaald bij Staples. Klasse!

Service
Ooit eens een projector teruggestuurd, hij beviel niet. Keurig en vlot geld teruggehad

Extra toelichting
Vooral het gemak van rustig thuis bestellen. Ik geef er de voorkeur aan het zelf op te halen bij een afleverpunt, anders is het zo'n gedoe met thuisblijven en buren ed. Nou haal ik de bestelling in de buurt af als het mij uitkomt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stcerque 23-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere keuze mogelijkheden, paar drukken op de knop een nieuwe monitor bestelt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dioncool 23-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Echt super

Service
Super goede service en snelle levering

Assortiment
Bijna alles op vooraad

Aanbeveling
Aan iedereen gewoon een top winkel snelle service goede aanbiedingen en prijzen

Extra toelichting
Jullie service is super en ook nog eens gratis super goede prijzen en aanbiedingen goed uitleg over de producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frgr 23-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Na de bestelling belde ik met Coolblue om het afleveradres te wijzigen. Dat was geen probleem, bijzonder vriendelijk te woord gestaan. Geweldige service!

Extra toelichting
Overzichtelijke website, snelle service. Gedurende de bestelling wordt je voortdurend op de hoogte gehouden van de status van de levering. Bijzonder vriendelijke mensen aan de telefoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

esther de hen 23-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
echt hééél snel geleverd. grappige doos ook!

Extra toelichting
hypersnelle levering. meer dan correct ingepakt. niets op aan te merken, behalve dan dat het perfect was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steefneef1708 23-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
De klantgerichtheid staat hoog in het vaandel bij Coolblue. Eigenlijk wou ik mijn telefoon hier online bestellen, maar had nog een vraag aan de klantenservice. Zij hebben mij direct geholpen en toen meteen telefonisch mijn bestelling gedaan. Zeer duidelijke en complete service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LeonMar 23-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
uitgebreide collectie, prima toelichting en duidelijke uitleg.

Service
Niet alleen supersnelle levering, met daarbij een accurate update over levertijd via de mail maar ook in geval van retouren blijft de service heel goed. Via de mail word je bij iedere stap op de hoogte gehouden.

Aanbeveling
Heb meerdere malen zeer goede ervaring met deze webshop en dus veel vertrouwen hierin!

Extra toelichting
Wat ik als heel fijn ervaren heb is de snelle en persoonlijke updates over het verloop van de bestelling (of retourzending!). Je hoeft geen halve dag thuit te blijven voor een levering, je krijgt een mailtje met daarin de verwachte levertijd in een tijdspanne van een paar uur en die klopt ook nog..! Ongekend. :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

feroz5 23-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Snelle levering, goede service en nuttige reviews op de site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jannijenhuis 23-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer overzichtelijke website

Service
supersnelle levering, zelfs op Ameland

Assortiment
erg groot assortiment

Aanbeveling
veel keus, snelle levering, scherpe prijs

Extra toelichting
een 10 met een griffel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Calx 23-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestelling in een paar klikken gedaan.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Ruim voldoende en redelijk van prijs.

Extra toelichting
Keurig op tijd verzonden zoals afgesproken. Alleen jammer dat je de hele dag thuis moet blijven omdat levering ergens tussen 08.30 en 21.30 uur gaat plaatsvinden. Dat kan beter, tijdsvak van 2 uur, en ook de dag ervoor (indien mogelijk) communiceren met ontvanger.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Manzanita 23-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Easy to find stuff in the web.

Service
Really fast and profesional

Assortiment
A lot

Aanbeveling
Is reliable; easy, fast and clear with ther information and emails

Extra toelichting
Very often buy things via internet, and cool blue was fast, efficient, clear in answers and information purchase via email... and incredibly fast delivery.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaapbep 23-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed advies via mail. Makkelijk besstellen

Service
Houden zich aan afspraak ivm levering

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
dat je een ruime keuze hebt en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beef1958 23-04-2015 In de winkel gekocht
Rotterdam (Oostplein)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
winkel ligt aan de rand van Rotterdam centrum maar is op zondag gewoon open.

Service
Dames waren serieus en enthousiast bezig het juiste produkt te vinden.

Aanbeveling
snel vriendelijk en efficiënt

Extra toelichting
Snel, vriendelijk, en goed geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

harmwl 22-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk bestellen on line

Service
Snelle en zeer correcte afhandeling en levering met up to date info via de email

Assortiment
Kan praktisch alles krijgen voor mijn Nikon camera

Aanbeveling
Gewoon goed in alles!!

Extra toelichting
Gemak, service en correcte levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Schadowlol 22-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke site. Gemakkelijk besteld

Service
Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Top service!!

Assortiment
Ze hebben zowat alles

Aanbeveling
Hele fijne service, overzichtelijke website, en een hele fijne bezorgservice

Extra toelichting
Geweldige bezorgservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

micktammo1 22-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk website.

Service
Om 23:30 uur besteld en de volgende dag om 11:00 uur in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wimaroos 22-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goede werkbare sites.

Service
Prime, snelle afhandeling. Goede verzorging.

Assortiment
Heel ruim.

Aanbeveling
Goed en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

laedlibo 22-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zo gemakkelijk

Service
buitengewoon snel en vertrouwelijk

Assortiment
zeker genoeg

Aanbeveling
Voor mij een van de betere

Extra toelichting
Tot op heden kan ik geen negatieve punten opsommen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johnhaenen 22-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site. Makkelijk betalingsproces

Service
Supersnelle levering en keurig op de hoogte gehouden

Assortiment
Zeer breed assortiment

Aanbeveling
Snel, probleemloos en attent

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

draakskuh 22-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zo besteld

Service
nog niet nodig gehad

Assortiment
genoeg om uit te kiezen

Aanbeveling
ik koop alles bij jullie

Extra toelichting
gemak, en info vooral de filmpjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fmtmvdbroek 22-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
erg gemakkelijk

Assortiment
ze hebben er vanalles

Aanbeveling
snelheid gemak en prijs zijn uitstekend

Extra toelichting
er is gewoon niks te klagen, en ook niks te verbeteren. Dus dan maar een 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Missy-Mayo 22-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Ik heb een wasmachine besteld op donderdagavond om 22.00 uur en vrijdagochtend om 11.00 uur was hij geïnstalleerd en al!

Aanbeveling
Snelle service!

Extra toelichting
Vooral de snelle levering is echt top! 's Avonds om 22.00 uur besteld, 's ochtends om 11.00 uur was de wasmachine al geïnstalleerd!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank vd B 21-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Keuzehulpen, duidelijke informatie en een overzichtelijke site maken het kiezen van je artikel een makkie.

Extra toelichting
Fijne site om te zoeken en zelfs levering op zondag. Dat kwam goed uit toen we het met spoed nodig hadden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willvanderheijden 21-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website van Coolblue is overzichtelijk en snel en het bestelproces werkt probleemloos

Service
Snel antwoord op vragen en reële oplossingen bij problemen

Assortiment
Bij veel producten waar ik naar zoek duikt de naam Coolblue op.

Aanbeveling
Geen klachten eigenlijk. Alleen maar positief.

Extra toelichting
Ik ben er gewoon heel tevreden over. Zo tevreden zelfs, dat ik een kleine meerprijs accepteer en toch bij Coolblue koop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

znjan97 21-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen een paar muisklikken Geregeld

Service
Zaterdagavond besteld Zondagmiddag in huis

Assortiment
Geweldig Assortiment en veel aanbiedingen

Aanbeveling
Makkelijk bestellen en keurig verpakt volgende dag in huis

Extra toelichting
Alleen maar positief Geen opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank-A-K 21-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede informatie op web-site voor product keuze/prijsvergelijking.

Service
Excellente informatie in verband bestelling opvolging ... en snel. Zaterdag besteld, zondag geleverd = Groot plus-punt !
En gratis geleverd !

Assortiment
Assortiment is ruim voldoende.

Aanbeveling
Aanbevelen aan familie + vrienden, heb ik al meermaals gedaan. Zie géén reden waarom niet.

Extra toelichting
Duidelijke web-site. Goede snelle service + de keren dat ik iets in de winkels moest afhalen: vriendelijk en behulpzaam personeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Chanty80 21-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Snelle service en afwikkeling. Behulpzame en flexibele bezorgers. Kwalitatief goed producten voor een scherpe prijs. Altijd telefonisch bereikbaar/

Extra toelichting
Snelle service en afwikkeling. Behulpzame en flexibele bezorgers. Kwalitatief goed producten voor een scherpe prijs. Altijd telefonisch bereikbaar/

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LuukPl 21-04-2015 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg goede website met overzichtelijke aanbod van producten en duidelijk vergelijkbaar.

Service
Aflevering van pakketjes altijd netjes en verzorgd. Fysieke winkel erg representatief met aardig personeel wie goed op de hoogte zijn.

Assortiment
Erg ruime keuze, zelfs voor een webwinkel.

Aanbeveling
Zeker als de mogelijkheid bestaat om naar de fysieke winkel te gaan geeft deze winkel een erg complete service ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ludo.willem 21-04-2015 In de winkel gekocht
wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Desku dige uitleg men smeert u niks aan wat men niet nodig heeft luistert naar de verlangens van de klant en geeft deskundig advies soms gaat men met iets goedkoper buiten dan men voor ogen had door decorrecte uitleg

Service
Een voorbeeld voor vele bedrijven hier voelt deklant zich nog koning en wordt ook zo behandeld

Assortiment
Weinig zichtbaar in de winkel zelve maar wanneer men zichzelve goed voorbereid heeft krijgt men deskundig advies

Aanbeveling
In hoge mate voor zijn service de vriendelijkheid en deskundige uitleg van het personeel

Extra toelichting
Deskundig personeel in de winkel ,zeer vriendelijk ,smeren u niets aan waar zij zelve niet achter staan ,luisteren naar wat je verwacht van een toestel en gaat soms met een goedkoper produkt buiten dan je eerst had gedacht Een aanrader voor ieder die zich nog klant wil voelen ,wordt daar zeker niet behandeld zoals bij de meeste bedrijven u mag blij zijn dat u bij ons mag kopen! Gefeliciteerd zou ik zeggen dit is nog eens een bedrijf waar men aandacht heeft voor de klant !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zwem2014 21-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goede web site en snel bestel proces

Service
Was niet echt nodig maar werd op zondag bezorgd. Zondag avond dus de SSD in de laptop...

Assortiment
Snel de juiste SSD gevonden met een goede prijs.

Aanbeveling
Goede ervaringen mee. En als je eens wat verkeerd doet zoals in vleddereen bezorgen terwijl het in Hoogvliet moet zijn. Binnen 10 min. recht gezet op vrijdag avond. Klasse.

Extra toelichting
Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verhaerta 21-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het was heel gemakkelijk. De dag na de avond voorheen had ik mijn product. Ook de mail ter verwittiging was heel duidelijk.

Service
heel goed. Ik had nog maar net betaald en het was al ok.

Assortiment
héél ruime keuze

Aanbeveling
Het was ook een niet te dure prijs voor de waar

Extra toelichting
Alles verliep prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriaan0000 21-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Verkeerd product ontvangen, was in no-time prima opgelost.

Aanbeveling
Goede site, prima zoek en filter opties. Zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

andredm 20-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vlotte bestelling, levering en ontvangst.

Service
Geen problemen om enige uitleg te krijgen.

Aanbeveling
Afstand voor vlugge ophaling!

Extra toelichting
Vlugge levering, vlotte en vriendelijke bediening. Produkt is O.K.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews