coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42297 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3465 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lee 14-07-2017 Via de website gekocht

Verwarrende communicatie

Algemene score

3,0
Levertermijn niet ok, verschillende data doorgeven. Bijgevolg extra geloop om doos te halen bij postkantoor.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Patricia VP 14-07-2017 Via de website gekocht

Beloftes worden waargemaakt!

Algemene score

9,0
Snelle service ondanks de soldenprijs. Aflevering bij bpost maakt het wel erg makkelijk! Netjes verpakt, op tijd geleverd. Top service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 14-07-2017 Via de website gekocht

Service is goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Service was goed. Fijn dat het product gelijk de volgende dag bezorgd werd. We werden goed op de hoogte gehouden over de levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

sonnema 14-07-2017 Via de website gekocht

slechte service

Algemene score

2,0
ik heb hier een laptop gekocht met 2 jaar garantie
binnen 1 jaar3 pixel strepen in het scherm van boven naar beneden
dus gebeld geen probleem gewoon retour sturen en ze zouden hem maken
dan sturen ze je foto's toe met een kapot scherm allemaal barsten
en de vriendelijke opmerking dat het scherm goed stuk was maar dat ze hem konden maken voor 135 euro kapot schrem \pixel beschadiging valt niet binnen de 2 jaar garantie
meerdere keren gebeld en e-mail gestuurd dat ik de laptop niet zo naar hun met postnl had opgestuurd
de opmerking we geloven u wel maar u moest eens weten hoe vaak klanten ons van alles in de schoenen schuiven kwam niet zo klantvriendelijk over

de foto's die ik van hun heb gekregen laten zien bij diverse bedrijven die ook laptops verkopen en maken
hun opmerking was steeds wie heeft die laptop laten vallen alleen zo krijg je deze beschadiging

coolblue blijft volhouden dat ik hem zo heb opgestuurd navraag bij postnl weigeren ze en postnl kan mij niet helpen omdat coolblue dit hoor te doen

resultaat ik kan dus voor een reperatie betalen die niet is veroorzaakt door mij

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 14-07-2017

Beste Sonnema,

Bedankt voor jouw review en natuurlijk voor de tijd die je hebt genomen om ons te voorzien van feedback. We kunnen heel goed begrijpen dat je hiervan baalt, omdat het niet leuk is dat er volgens jou door iemand anders beschadiging is gemaakt op jouw laptop. We zien dat je inmiddels contact hebt opgenomen met een van onze collega's en dat de situatie is opgelost. Mocht je toch nog verdere vragen voor ons hebben, kun je ons een e-mail sturen naar het volgende e-mailadres: geenglimlach@coolblue.nl.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Marco 14-07-2017 Via de website gekocht

Beter gaat t niet meer worden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon top service voor heel weinig geld !!!!
Wasmachine naar boven gebracht en aangesloten. En op het uur nauwkeurig met afspraak. Alleen dat al !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.J. van der Veen 14-07-2017 Via de website gekocht

Dhr

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service, zeer klantvriendelijk. Wasautomaat moest 2 trappen omhoog worden gebracht.
De 2 medewerkers vonden dit geen probleem, installeerden de machine. Waren zeer professioneel en gaven een korte en duidelijke instructie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André. 14-07-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en duidelijke afspraken die goed worden nagekomen! Monteur kwam netjes op tijd en werkte zeer goed en nel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Delilah 14-07-2017 Via de website gekocht

Weer top service van CoolBlue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Niet alleen biedt cool blue goeie artikelen voor een mooie prijs aan.
maar de levering is super snel. goed verpakt en heel klantvriendelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hetty 14-07-2017 Via de website gekocht

SuperSnelle Levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie produkten voor een eerlijke prijs!
Goed schadevrij verpakt en direct bruikbaar.
Duidelijke afspraken en bezorging te volgen.
Alleen jammer dat Post.nl de levering verzorgde..
Ik stond met mijn confetti klaar 😃

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Dijkema 14-07-2017 Via de website gekocht

Coolblue doet wat zij belooft.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een Miele wasmachine besteld en de volgende dag bezorgd, ik hoefde er niet eens een vrije dag voor te nemen want hij werd 's avonds om 19.00 uur gebracht en mijn oude machine meegenomen. Drie sterke jonge mannen hadden in een mum van tijd de hele boel twee trappen op gezeuld en aangesloten. De werking van de wasmachine werd helder uitgelegd, kortom, ik ben erg tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arcom 14-07-2017 Via de website gekocht

Altijd snelle levering en goede communicatie.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is super qua indeling en gebruiksvriendelijkheid. Wel is de webshop erg traag de laatste weken, dus hier moet wel even naar gekeken worden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander 14-07-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al heel veel dingen gekocht.Alles van wasmachine tot en met fototoestel.
Nooit ben ik al ontevreden geweest. Als er iets is kan je gewoon bellen en ook dat is een positieve ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henri 14-07-2017 Via de website gekocht

Top aflevering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kwaliteit van de gekochte machines moet nog blijken maar respect voor de jongens die de plaatsing verzorgde. vier maal twee smalle draaitrappen op en af, peentjes zwetend en keurig aangesloten en weg met een glimlach en dat inbegrepen in de prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Johan 14-07-2017 Via de website gekocht

SERVICE met hoofdletters

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Behalve de zeer goede ervaringen bij de aanschaf van mijn FITBIT Charge 2, werd ik ook zeer aangenaam verrast door de service van Coolbleu. Door beschadiging mijn FiFitbit voor reparatie opgestuurd. Kreeg per omgaande een nieuw exemplaar zonder kosten opgestuurd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zwhein 14-07-2017 Via de website gekocht

Geweldige winkel .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals gewoonlijk weer een goede verwerking en nette aflevering.
Bezorger brachten het zonder probleem achterom i.v.m. geblokkeerde voordeur.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Paula 14-07-2017 Via de website gekocht

Geweldige Service!

Algemene score

10,0
Aanbevolen op een verjaardagsfeest, en terecht! Ik heb met veel gemak op de website mijn wasmachine uitgekozen. 22:30 besteld en de volgende dag om 14:00 stonden ze al voor de deur. Mijn oude wasmachine is meegenomen. Ondanks dat de plek voor de machine erg onhandig is deden de bezorgers hier niet moeilijk over en tilden hem zo over de badkuip. Echt super!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 14-07-2017 Via de website gekocht

Zoals altijd: Prettig geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne site, waar je de producten makkelijk kunt vergelijken, verder: goede service, prettige 'koop-beleving', eerlijke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luis Stella 14-07-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt top service! Kan niet anders zeggen, ik was op het moment dat ze leverde niet thuis. Maar zij hebben het dezelfde avond nog eens geleverd! En de tandenborstel was natuurlijk ook top! Al met al zeer tevreden, echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evanus, de kaaseter 14-07-2017 Via de website gekocht

Kaasgoede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nou, ik was dus gewoon een stuk kaas aan het eten en ik dacht: mijn dag kan niet beter worden. Maar toen zag ik deze geweldige tweedekans monitor op Coolblue, en alles veranderde. Ik kocht die monitor zo snel als ik een stuk kaas op eet, en de volgende dag kon ik 'em ophalen. Het is gewoon een nieuwe monitor! Perfect. Alleen een paar krasjes op de achterkant, maar dat zie je toch nooit! Oh man, wat een geweldige ervaring. Nu ga ik weer kaas eten, terwijl ik blij naar mijn monitor kijk. Bedankt Coolbue!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Willem 14-07-2017 Via de website gekocht

Gewéldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De aanmelding van het transport is super. En de bezorgers weten waar ze over praten bij de instalatie. De machine is ook nog eens super. Helemaal top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maud 14-07-2017 Via de website gekocht

Superpan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij kopen vaker artikelen bij Coolblue. Ze hebben een goede website, zeer overzichtelijk. Snelle levering. Dus toppie!!!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kay Sachse 14-07-2017 Via de website gekocht

Goede producten, toelichting en vriendelijke leverservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het ruime aanbod van de online shop is super. En bij alle producten wordt duidelijke uitleg gegeven welke kenmerken deze hebben. Dan kun je een prima keuze maken. En één dag later wordt alles netjes op het afgesproken tijdstip geleverd. Super. Mijn wasmachine werd zelfs geïnstalleerd en het eerste wasje gedraaid. Wat wil je meer??

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rianne 14-07-2017 Via de website gekocht

Duidelijke website, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ja de titel zegt het eigenlijk al, dit was ook niet de eerste keer dat ik iets bestelde ik vind het een betrouwbare winkel/ website dus als ik iets nodig heb altijd eerst naar coolbleu!!!!!!

Reageer

Alice 14-07-2017 Via de website gekocht

Die glimlach is echt!!

Algemene score

8,0
Pffff, een niewe wasdroger kiezen!!
Toch maar even kijken bij Kieskeurig en al snel belandde ik op de site van Coolblue.
Heel overzichtelijk en helder!
De bestelling gepaatst en binnen 24 uur stonden er twee aardige glimlachende!)
Jongens voor de deur met de wasdroger.
Snel en deskundig werd het apparaat geplaatst.
Ik ben heel tevreden!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lauren 14-07-2017 Via de website gekocht

Wat een goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vorig jaar januari een weegschaal gekocht, nu 18 maanden later werkt het niet meer. Contact gezocht met coolblue via whatsapp en binnen 36 uur werd een nieuwe versie van het product afgeleverd. Echt top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 14-07-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima produkten. Prijs/kwaliteit goed in verhouding.
Zeer snelle levering. What you see is what you get!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Lisanne 14-07-2017 Via de website gekocht

Topservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De ene dag om 9.45u besteld, de volgende dag om 7.30u in huis.
Via de mail (en een SMS) werd ik als klant goed op de hoogte gehouden van de status van de bezorging. Heel fijn!
Twee mannen kwamen het brengen. Het stond allemaal erg snel op de goede plek en de mannen namen de moeite om uitleg te geven en vragen van mij te beantwoorden.
De service is super, vooral als je het lekker snel in huis wilt hebben!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman Haverhoek 14-07-2017 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eenvoudige manier om bestelling te plaatsen.Snelle afhandeling van bestelling. Duidelijke informatie over [snelle] levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Denise 14-07-2017 Via de website gekocht

Buitengewone Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles is duidelijk, wordt vele gecommuniceerd en op de hoogte gehouden.
Installatie snel, netjes en volledig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

val 14-07-2017 Via de website gekocht

Prima webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel fijn dat coolblue ook grote apparaten (koelkasten etc) zonder klagen over een smalle trap incl bochten naar driehoog sjouwt. En vervolgens ook nog je oude apparaat kosteloos mee terugneemt. Assortiment breed maar toch niet te veel zodat je wel overzicht houdt. Goede website. Prima service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 14-07-2017 Via de website gekocht

Goed werkende koelkast !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruim, weinig geluid, en koelt prima ! Heel blij mee. Alleen jammer dat de bezorger zo weinig tijd had om hem te installeren.... Kon dat echt als alleenstaande 'bejaarde' niet zonder hulp...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Anita van Nispen 14-07-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering, mijn wasmachine was ineens kapot. 'S avond na 20:00 uur besteld, de andere dag om 9:30 uur was de nieuwe wasmachine al geleverd.
Goed geïnformeerd via sms en email over de levering, top service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mik 14-07-2017 Via de website gekocht

Het kan niet beter!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Services niveau van Coolblu zal de standaard moeten zijn voor alle internet winkels. Meer valt niet te zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Snader 14-07-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

10,0
Kreeg zelfs een youtube link meegestuurd hoe te installleren. Top service. Top winkel. Alles goed verstuurd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CCM 14-07-2017 Via de website gekocht

Snelle service en zeer handig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koos voor Coolblue omdat ik op de hoogte was van jullie goede service. De snelle levering vooropgesteld, omdat ik het pakketje de volgende dag nodig had!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yolanda gerritsen 14-07-2017 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven !

Algemene score

10,0
'S avonds een nieuwe TomTom besteld om 21.30 en ze zeggen dat hij er dan de volgende dag is en dat was helemaal waar. Werd ook keurig op de hoogte gehouden via de mail waar het pakje was en wanneer het tijdstip van bezorgen. Was prima ingepakt.
Kreeg óók nog een kortingscoupon van 5€ op mijn volgende aankoop, terwijl ze al zo scherp met de prijzen zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea van Beek 14-07-2017 Via de website gekocht

Prima service en klantvriendelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Helemaal tevreden, goede communcatie via de chat, snelle leveringen ,goed product! Kortom een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 14-07-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een foto toestel gekocht. Na ongeveer een uur al een berichtje dat de bestelling onderweg was. Was een dag later in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

R.T. 14-07-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering en goede afhandeling van retourzending. Handig dat je de producten kunt vergelijken op de website.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ina 14-07-2017 Via de website gekocht

Super goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede keus om bij Coolbleu te bestellen, duidelijke shop, goede afhandeling en de volgende dag product in huis, Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 14-07-2017 Via de website gekocht

Prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima service en hulp bij installatie. Enige minpuntje is dat de levering met 1 dag werd uitgesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

HvE 13-07-2017 Via de website gekocht

Prima

Algemene score

9,0
Gewoon doen wat beloofd wordt. Aflevering netjes, en op de aangegeven tijd. Plaatsen oké. Uitleg over werking goed

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carola 13-07-2017 Via de website gekocht

Super Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Betrouwbare en no nonsens website! Gericht op de klant! Erg prettig om hier te shoppen! Heel variërend, lekker om rond te snuffelen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rene 13-07-2017 Via de website gekocht

Prima snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We vinden de shop een fine winkel om te bestellen . Alles duidelijk aangeven. De bestelling is ook perfect uitgeleverd. Er fijn ishet om de bestelling ook bij een afhaal punt te kunnen laten bezorgen. We kregen ook als smorgens een bericht dat na 1500 uur de bestelling gereed stond. De doos is ook erg uitdagend. Je zou bijna gelijk aan de fitnes beginnen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernadette 13-07-2017 Via de website gekocht

Grote keuze en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Samsung wasmachine besteld maar was niet leverbaar. Contact gehad met medewerker en prima alternatief geboden met bovendien € 50,= korting. Volgende dag gewoon in huis en aangesloten door de bezorger. Top SERVICE

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

linky 13-07-2017 Via de website gekocht

Mixed feelings

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Voordat er zoveel reclame wordt gemaakt vandaag besteld morgen geleverd, is de waarheid toch iets anders.
3x besteld 3x niet de volgende dag geleverd, afspraak met bezorger wordt niet helemaal nageleefd, deze was veel te vroeg. de bezorger heeft de installatie niet correct uitgevoerd. Het product werk wel naar behoren en en wingekelen in de shop is snel en gemakkelijk.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Paul 13-07-2017 Via de website gekocht

Prima afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zondagavond besteld , maandagmiddag pakket afgehaald bij Gamma in Doetinchem . Via volgsysteem order te volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Waterschoot 13-07-2017 Via de website gekocht

Kwaliteit zoals verwacht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer gebruikers vriendelijk en levering exact optijd en geleverd door zeer correct personeel.
Een echte aanrader, de Service van CoolBlue !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiebe te Velde 13-07-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snel geleverd op aangegeven tijd, ook is onze oude koelkast meegenomen. Dit was niet beloofd we waren er blij mee.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jet zuid 13-07-2017 Via de website gekocht

Carlton tas

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zondag avond besteld en maandag in huis! Ben helemaal blij ervan. Het gemak van bestellen en niet met grote pakketen over straat is echt super

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews