coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3431 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Emilie 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk om te bestellen, duidelijke omschrijvingen

Service
Zeer snel geleverd, makkelijk besteld, voor een goede prijs.

Aanbeveling
Altijd blij met Coolblue, nog nooit een probleem gehad. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SG 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je kan op eigen gelegenheid alles rustig bekijken

Service
Hele goede service en communicatie

Assortiment
Hele ruime assortiment

Aanbeveling
Ovezichtelijk

Extra toelichting
Was zeer verrast over alles, heel goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Coolblue heeft heel slim voor elk(e) product(groep) een aparte site aangemaakt. Dat maakt het kiezen een stuk overzichtelijker, dan andere aanbieders

Service
Op vrijdag wasmachine kapot, zaterdag om 15.00 stond er een nieuwe boven. Oude meegenomen, nieuwe 2 trappen omhoog, aangesloten, verpakkingsmateriaal meegenomen. Geen extra kosten, gewoon bij de prijs in. Super!

Extra toelichting
Super winkel, prima service. Daar proberen ze zich mee te onderscheiden en dat lukt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kwakernaat 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer eenvoudige zoekfunctie's op de site

Service
Duidelijk en korte uitleg over hetgeen er wel of niet komt.
En zeer snel.

Assortiment
volledig

Aanbeveling
alles wat ik wil als ik een product wil hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruben kemperman 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk en de mogelijkheid om te vergelijken voegt hieraan ontzettend toe.

Service
Altijd berijkbaar en behulpzaam

Assortiment
Breed en goede prijzen

Aanbeveling
Tot op heden niks te klagen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RonyD 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Handige website

Service
Correcte en snelle antwoorden op vragen, o.a. via facebook

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sigi Van Waeyenberghe 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle bestelmethode,snelle levering, producten gemakkelijk te vinden op de website, duidelijke informatie!!!

Service
Snelle levering, aansluiting werd super uitgevoerd, heel vriendelijke mensen die het product kwamen leveren. Zeer hulpvaardig!

Assortiment
Uitgebreid assortiment, genoeg keuze en zeer goede prijzen!!

Aanbeveling
Heb ik reeds gedaan!

Extra toelichting
Snelle levering, uitgebreid assortiment, goede service!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Burak 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In het assortiment van Coolblue had ik zeker weten naar mijn gemak.

Service
Had zo laat besteld kreeg een bevestiging en later nog in de avond een email van dat mijn bestelling is verzonden vervolgens werd al de volgende dag aangeboden door postnl ging echt snel allemaal. Dit noem ik pas service!

Assortiment
Assortiment ziet er perfect uit, je hebt zoveel mogelijkheden naar keuze je kunt zo vinden watje zoekt.

Aanbeveling
Zeker een 10 dit een topwinkel met een vlotte service.

Extra toelichting
Zal zeker nog vaker bestellen bij Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shahrooz 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
easy to use online shop

Assortiment
almost all of new/useful products in the market

Aanbeveling
as long as they offer good price, good delivery with a good range of products, I will recommend them to everyone!

Extra toelichting
- Fast delivery (less than 24h) - Easy to follow website - Good packaging - Fair/good pricing - Keen to help staff (as I visited one of the branches in Rotterdam)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willemien 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel en heel duidelijk

Service
je word constant op de hoogte gehouden

Assortiment
wat ik heb gezien is prima, maar nog lang niet alles bekeken

Aanbeveling
vind het heel gezellig met de positiviteit van de medewerkers

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sietse 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Artikelen zijn duidelijk te vinden. De selectie mogelijkheden zijn uitstekend waardoor je snel het juiste artikel kunt vinden.

Service
Levering op het moment dat het ons het best uit komt, dat zie je lang niet overal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herma de Jong 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je vindt snel wat je wilt hebben.

Service
Afspraken worden altijd nagekomen.

Assortiment
Ik heb tot nu toe alles gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Ik vind Cool Bleu betrouwbaar, dat is voor mij het belangrijkste.

Extra toelichting
Nee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

inesveerle 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
kiezen bestellen kopen en klaar gemakkelijker kan niet top

Service
het werd geleverd zoals gezegd

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
heb ik al gedaan

Extra toelichting
ik ben tevreden met mijn aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wdecrock 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke site en niet meer dan de nodige gegevens werden gevraagd.

Service
Ongelooflijk, maar de volgende dag zat de bestelling in de bus!

Assortiment
Heel groot assortiment beschikbaar, met duidelijke info!

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen, door de eenvoud van bestelling, ruime keuze, goede info en zeer snelle én gratis levering

Extra toelichting
Hierboven al voldoende vermeld. Eenvoud, info, snelle levering en meer dan voldoende keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jvdv360 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bol.com is een overzichtelijke site, gemakkelijk in gebruik, met voldoende betalingsmogelijkheden.

Assortiment
Groot assortiment, maar niet altijd de goedkoopste (moest je daar naar op zoek zijn)

Aanbeveling
Het gebruiksgemak, de snelle levering, het aanbod, het draagt allemaal bij tot een prettige aankoopervaring.

Extra toelichting
Hoewel de grote hoeveelheid subsites het aanbod overzichtelijk houdt, is het niet altijd gemakkelijk om direct te weten welke url je nodig hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

philippemathieu 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site web très clair. On arrive très rapidement à ce qu'on cherche

Service
Livraison rapide. Le client est prévenu de chaque étape (prise de commande, emballage, envoi)

Assortiment
Assortiment très complet.

Extra toelichting
Stock important Commande très facile Et surtout extrême rapidité de livraison Les colis arrivent toujours en parfait état

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jean lamberts 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
de site was in orde en er waren geen moeilijke termen te vinden op de site.

Service
een goeie service

Assortiment
van alles wat en van sommige dingen een erg uitgebreid assortiment

Aanbeveling
een goede online winkel

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Bdonbass 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel navigeren naar het item wat je zoekt

Service
levertijd volgens afspraak

Assortiment
Prima assortiment

Aanbeveling
Snel, goede prijs en service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sandra Brandt 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel gevonden Tipi tent, één klik en de deurbel klonk bij wijze van spreke al meteen met het pakketje :-)

Aanbeveling
Super gemotiveerde indruk van dit bedrijf om de klant vriendelijk en vrolijk te maken

Extra toelichting
De tipi tent bestelde ik voor Geluksroute op dinsdag en op woensdag had ik 'm in 'de bus'. De doos waar hij in zat was een ware beleving voor mij en m'n kinderen. Er is druk mee gespeeld. En de tipi tent is bij Geluksroute Leiden direct in gebruik genomen door De Liefdesdokter! Tijdens het Happinez Festival stond er een soort gelijke op het terrein waar we geluk mochten delen en dat was zo'n goede ervaring dat we er zelf één besteld hebben. Het liefst zorgen we via crowdfunding voor een heel tipi dorp waar mensen geluk kunnen delen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joke 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Snelle gratis levering binnen 1 dag, je wordt goed geïnformeerd over je bestelling.

Assortiment
redelijk ruim assortiment, goede prijzen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pascal Jansen 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Iets opzoeken ging gemakkelijk.

Service
Bestelling werd snel geleverd.

Assortiment
Kan wat mij betreft nog verder uitgebreid worden.

Aanbeveling
Snelle levering, lage prijzen t.o.v. concurrenten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

aerandil 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer eenoudige bediening, weinig akties nodig op website

Service
opvolging met emails en sms is een fijne service. aangave van hoe laat het geleverd zou worden zou de max zijn.

Assortiment
ruim genoeg

Aanbeveling
absoluut

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christopher67 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vlotte online bestelling en afhandeling

Service
Levering tot op bestemming van het goed

Assortiment
Brede waaier aan keuzemogelijkheden

Aanbeveling
Ben echt fan van Coolblue. Zal de site zeker en vast aanbevelen aan vrienden en collega's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barbara 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Product snel te vibden op website

Service
Supersnelle levering

Assortiment
Zeer veel keuze per product en prijsklasse.

Aanbeveling
Groot assortiment, groot assortiment per product en veel keuze in prijsklasse.
Daarnaast een supersnelle levering, duidelijke en vlotte informatie over de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HumphreyS 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De artikelen zijn geordend naar "webwinkels"en via Google gemakkelijk te vinden. De overstap van de ene naar de andere "winkel"gaat gemakkelijk via de sitemap.

Service
De Online service is goed. De klant wordt voortdurend geïnformeerd over de stand van zaken.

Assortiment
Het assortiment is breed genoeg om te kunnen vinden wat je zoekt.

Aanbeveling
Op alle aspecten die van belang zijn, scoort de winkel uitmuntend.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Redbull-Erik 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een account voor alle coolblue online winkels

Service
S'avonds besteld s'morgens geleverd

Assortiment
Zeer groot assortiment

Aanbeveling
Betaalgemak snelle levering en een zeer groot assortiment wat wil je nog meer 😃

Extra toelichting
Alles tip top tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Netty 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel geleverd kan altijd retour

Assortiment
Veel keus prima prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ada 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk

Service
Je wordt goed en snel op de hoogte gehouden van de staat van je bestelling

Assortiment
Ruime sortering

Extra toelichting
's-avonds besteld en de volgende dag al in huis, sneller kan niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Coolbleau 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De bestelling ging geheel zonder problemen en het was erg duidelijk

Service
Binnen 24 uur. Wouw. Ik werd via de mail op de hoogte gehouden en voor ik het wist was mijn bestelling er

Assortiment
Een groot assortiment met van alles dat je wel zou willen kopen. De meeste spullen zijn ook op voorraad, erg goed

Aanbeveling
Mooie goedgeorganisseerde site, een goede service en groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Geesje Bosscher 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goed overzicht

Service
super tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

highh 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewoon simpel , vergelijken , kiezen en klaar

Service
geen probleem , ik kies , ik betaal , de volgende dag geleverd , klaar is Kees ( of iemand anders )

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
heb al veel mensen de raad gegeven : kijk eens bij cool blue

Extra toelichting
heel goed , geen problemen , punt uit .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samsung galaxy tab S 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ideaal om via de webwinkel snel te kunnen bestellen.

Service
Via webwinkel tablet besteld en de volgende dag in huis.

Assortiment
ruime keuze .

Aanbeveling
Prijs , kwaliteit en snelle levering thuis .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maartje ten hooven 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Fijn dat je zelf kunt aangeven waar je een product op wilt halen, dat is erg handig als je fulltime werkt buiten je woonplaats.

Assortiment
Fijn om zoveel te kunnen vergelijken!

Extra toelichting
Als je als getrouwde vrouw iets besteld, let er dan op dat je ook je meisjesnaam noteert bij "naam" en niet alleen de achternaam van je partner! Je moet je bij het ophalen legitimeren en als op je ID alleen je meisjesnaam staat, kan dat problemen opleveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fleske 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel overzichtelijke site. Je vindt snel wat je nodig hebt.

Service
Snelle levering.S'avonds besteld de volgende morgen in huis.

Assortiment
Heel veel keus van apparatuur en bijhorigheden.

Aanbeveling
Snelle levering,prijs kwaliteit.

Extra toelichting
Snelle levering,prijs-kwaliteit en uitgebreide uitleg bij de producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
gemakkelijk zoeken tussen de producten, gemakkelijk bestelproces via ideal (zoals vrijwel alle grotere webshops dat hebben)

Assortiment
Ik vond de rugzak die ik wilde in de kleur die ik wilde voor 30 euro minder dan in de winkel waar ik heb als eerst gezien had!
Plus er was keuze uit nog heel veel andere goede opties, wat het kiezen dan wel weer iets lastiger maakte.

Aanbeveling
Ruim assortiment, snelle levering, goed product.

Bezorging was wel 1 dag later dan op de website stond aangegeven. Ik bestelde om 22 uur 's avonds en zou het ook wel wonderlijk hebben gevonden als het pakketje er echt de volgende dag om 8:30u zou zijn geweest. Nu was het 1 dag later (<36 uur, dat wel)

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Topjes 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website

Service
Vanaf bestelling tot levering wordt je steeds op de hoogte gehouden

Assortiment
Zeer breed assortiment

Aanbeveling
Zeer klantgericht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EddyKes 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product kiezen, paar extra's erbij kiezen, betalen en hopla, klaar!

Aanbeveling
Makkelijk en correct.

Extra toelichting
Correcte en snelle levering. Hoef er niets aan toe te voegen.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

MJ de Vries 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website.Bestelproces snel en goed.

Service
snelle levertijd

Assortiment
Groot assortiment. Goede prijs verhouding.

Aanbeveling
Ik vind dit een van de beste winkels, zoniet de beste.

Extra toelichting
Ik ben prima tevreden over cool blue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willemvandenbosch 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Altijd op tijd bezorgd en op normale uren.

Service
Al een paar keer vragen gesteld en altijd max binnen 30 minuten antwoord gekregen dat me vooruit heeft geholpen !

Assortiment
Ze hebben bijna alles van elektronica aan de beste prijs !

Aanbeveling
1 van de beste internetwinkels die ik ken !

Extra toelichting
goede bediening/prijs en service,mijn eerste keuze bij een aankoop van elektronica ! Ik heb geen minpunten !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Deniseloves 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk bestellen en betalen.

Service
Doen niet moeilijk over een retourzending en reageren snel op een email, telefoontje of zelfs een what's appje!

Assortiment
Veel keuze en vergelijkingsmateriaal.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen, omdat ze nooit erg moeilijk over doen en altijd op tijd leveren!

Extra toelichting
Het is erg goed dat er snel geleverd wordt met een goede service en scherpe prijzen. Echte verbeterpunten zijn er eigenlijk niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pcoppens 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen is super eenvoudig. Duidelijk website en je bestelling doorgeven is kinderspel.

Service
Bestelling werd correct geleverd de dag nadien.

Assortiment
Wanneer ik vind wat ik nodig heb, betekent dit dat het assortiment meer dan voldoende is.

Aanbeveling
Makkelijk voor mij betekent makkelijk voor iedereen!

Extra toelichting
Ik heb reeds meerdere malen in afgelopen maanden bij Coolblue besteld en heb nog nooit een iets negatievere ervaring gehad. Bestellingen lopen steeds vlot en correct!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

letterdoos 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eens site gevonden duidelijke indeling om product op te sporen. ook zzer goed dat er kan vergeleken worden!

Service
alles loopt zoals beschreven en beloofd!

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
nu ik het ken zal ik het zelf ook meer gebruiken en anderen duidelijk maken dat het goed is!

Extra toelichting
ik had vlug een bepaald type product nodig om te testen en dit kon niet beter dan via deze weg!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Simpel klikken en doorgaan

Service
Via de email wordt je goed op de hoogte gehouden hoe het met je bestelling staat 👍🏻

Aanbeveling
Zeer klantvriendelijk ingerichte website en verdere behandeling van je bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kathleenlernout 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je winkelt thuis vanuit je gemakkelijke stoel.

Service
Ik heb het artikel besteld om 23u30. De volgende dag had ik het al.

Assortiment
Ik kon het product krijgen dat ik wilde.

Aanbeveling
Het is een heel gemakkelijke manier om te winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kamran1sheikh 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen was zeer makkelijk, ik was maar een paar klikken ver van mijn tv!

Service
Coolblue heeft de beste service en ik ga zonder twijfel meer dingens van hier kopen!
Coolblue u hebt al een vaste klant!

Aanbeveling
Deze website kan je echt vertouwen!

Extra toelichting
Mijn eerste en waarschijnlijk ook de grootse bestelling bij coolblue en dat ging zonder enig probleem zeer goed. Deze website is een dikke aanrader voor iemand die voor de eerste keer een grote bestelling wilt doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
makkelijk te zoeken op de website

Assortiment
volgens mij is er voldoende, zo niet een beetje te veel

Extra toelichting
De bezorging viel wel een beetje tegen. Niet alleen was er geen strik (flauw grapje, maar toch). Daarnaast waren de heren die de machine kwamen brengen niet zo netjes en zorgvuldig als ik had gehoopt en verwacht.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Arie 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed opgestelde web site

Service
snelle en correcte levering

Assortiment
wat ik zocht

Aanbeveling
makkelijke web site en bestelling process

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansVanSoom 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzicht is duidelijk. Je hoeft het huis niet uit. Wat kost- en tijdsbesparend is!

Service
Letterlijk rond 23u bestelt en 's morgens rond 10u geleverd.

Eerlijk is eerlijk; Over retourneren en garantie heb ik nog geen ervaring met Coolblue.

Extra toelichting
Als IT'er ben ik op de hoogte van het wereldje en zoek ik verschillende websites af achter de voordeligste prijs. Hiermee kan je in enkele minuten enkele tot honderden euro's uitsparen. Coolblue heeft niet altijd op alles de scherpste prijs, maar het gebeurd! Combineer dit met een bestelling tot 0u30, een gratis verzending en een snelle levering... Ik geloof het amper zelf. Eindelijk een bedrijf die het niet enkel bij praatjes houdt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sijbe 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijke site. Alles is makkelijk te vinden

Service
Vrijdagavond een bestelling gedaan en zaterdagochtend voor 12 uur al in huis. Super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marian 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heel overzichtelijk

Service
Heb alleen met de levertijd te malen gehad en die was prima

Assortiment
Meer dan voldoende

Aanbeveling
Ik heb nu 2 x iets besteld en het is ons heel goed bevallen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews