coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42496 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2809 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

bekim 28-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
wat ik zocht snel gevonden.

Service
precies volgens afspraak de pakket snel ontvangen

Assortiment
overal gekeken en uiteindelijk bij jullie kwam goedkoper uit.

Aanbeveling
het ie moeite waard om naar te kijken

Extra toelichting
een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

esdaro2015 28-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site. Duidelijke informatie.

Service
Snelle levering. Vrije leveringskeuze op afspraak.

Assortiment
Ruime keuzes voor elke prijsklasse

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

pauls1 28-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
thuis bestellen, kan het NOG makkelijker? ik denk van niet

Service
snel besteld, super snel geleverd , en indien product toch niet 100 % zou voldoen makkelijk terug te sturen

Assortiment
binnen wat coolblue aanbiedt, is het assortiment zeer ruim

Aanbeveling
ik vind dit persoonlijk e makkelijkste en meest complete site voor dit soort producten EN snel en goedkoop

Extra toelichting
alles prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Li 28-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Filtersysteem is snel en nauwkeurig, fijn om snel tot de juiste selectie komen.

Service
Mailtjes over bestellingsstatus volgden elkaar snel op, goed op de hoogte gehouden.

Assortiment
Een breder assortiment had fijn geweest op beter tot de optimale keuze te komen. Nu was het een beetje best of two faults kiezen.

Aanbeveling
Prima webshop.

Extra toelichting
Prijsmatig kan het allemaal nog wat competitiever.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Daisy1983 28-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Nette afhandeling, vriendelijke bezorgers. Goed product en goed neergezet plus kundig advies van bezorgers over het niet meteen aanzetten van de koelvriescombinatie. Netjes uitgepakt en rommel meegenomen zonder te vragen en ook oude koelvriescombinatie netjes weggehaald.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S van Witteveen 28-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Coolblue heeft een toegankelijke en goed werkende site.

Service
Snelle levering van de goederen, Coolblue maakt haar beloftes waar en begeleidt de afwikkeling nauwgezet en op vriendelijke toon via emailcontact.

Aanbeveling
Goede prijs/kwaliteitsverhouding, komt servicebeloftes na, maakt een heel klantvriendelijke indruk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Derk Jan Keurhorst 28-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Mooi overzichtelijke web winkel

Assortiment
Alle modellen die je kan bedenken

Aanbeveling
Mooie Keuze en goed duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 28-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De betaling verliep keurig via de website, wat enige argwaan liet verdwijnen.(bestelling via 2ekans, marktplaats)

Service
Pakketje was de volgende dag al binnen! Combideals kunnen niet gemaakt worden als je bestelling op deze manier plaatst, of ik heb niet goed gekeken.

Assortiment
Alle accessoires zijn weer keurig via de website te bestellen. Ik vind de prijzen hiervan echter wel hoog.

Aanbeveling
Service en gemak is enorm. Prijzen zijn van accessoires zijn relatief hoog, wat ik overigens goed begrijp.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ievow 28-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
alles in orde maar de filters van de specs waren nog steeds breed.

Service
snel, gemakkelijk en probleemloos.

Assortiment
goed breed assortiment maar kan breder.

Aanbeveling
top service en zeer blij met het product

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Arnoud 28-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk en makkelijk selectiecriteria in te stellen

Service
Had vraag mbt betaling; werd snel en correct geholpen

Assortiment
Bestrijkt groot gebied; zowel voor particulier als bedrijf.

Aanbeveling
Keuze is groter dan in traditionele winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mia Dewit 28-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je hoeft het huis niet uit,je krijgt goede info op de site

Service
Hééééél gemakkelijk,indien je niet thuis bent wordt het op een andere dag terug aangediend waarvan melding in je brievenbus je kan ook een bepaalde dag afspreken maar dat is een beetje duurder.

Assortiment
groot assortiment van producten en vooral goedkoper, je kan er bijna alles vinden

Aanbeveling
Voor alles eigenlijk het is te zien wat je zoekt, je vindt het wel op de site en indien het is uitverkocht is het duidelijk vermeld

Extra toelichting
Ik ben blij van coolblue, leveren zoals beloofd natuurlijk niet thuis wordt het op een andere dag geleverd. Ik kan het iedereen aanbevelen, ik was zaterdag niet thuis door omstandigheden maar het is vandaag weer aangeboden door b-post en heb het goed ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

julliettevanderwerf 28-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is makkelijk, en je vind snel wat je zoekt

Service
Elke stap van je bestelling word aan je door gegeven. Zodat je precies weet wanneer je het pakketje kan verwachten.

Extra toelichting
Het product is netjes en zeer snel bij mij afgeleverd. Prima service en geleverd in het tijdvak wat aangegeven werd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarie Killaars 28-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk via internet bestellen en het product was ook makkelijk te vinden op de site.

Service
Prima en zeer snelle service. Zondagmiddag besteld en maandagmorgen om kwart voor 10 draaide de wasmachine al.

Assortiment
Uitgebreide keuze.

Aanbeveling
Gewoon super. Het fijne is dat je constant op de hoogte gehouden word hoe het met je bestelling gaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim steenbergen 28-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer duidelijke site, het product waar ik voor ging makkelijk te vinden, en duidelijke reviews.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, niet alleen de populiere merken, maar ook de onbekendere.

Aanbeveling
Ben tot nu toe nog geen webwinkel tegen gekomen die zijn info zo goed en compleet presenteert. Maar wat zeker zo belangrijk is: gemaakte toezeggingen (levering, klant op de hoogte houden dus communicatie o.a. via mail) zijn niet anders dan perfect te noemen.

Extra toelichting
Zoek niet verder: Een Top Webwinkel met een Top team!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evalouisa 28-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via website makkelijk te bestellen.

Service
Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering.

Aanbeveling
Laagste prijs en snelle levering.

Extra toelichting
Coolblue was het goedkoopst, snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nelebr 27-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Site is heel gebruiksvriendelijk opgebouwd

Service
Vooral de leveringsservice verdient een pluim!

Assortiment
Als je hier je keuze niet vindt, weet ik het ook niet...

Aanbeveling
Heb ik al gedaan!

Extra toelichting
Alles prima in orde!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H de Groot 27-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,7

Gemak
Groot en ruim assortiment wat ook gemakkelijk met elkaar vergeleken kan worden

Assortiment
Zie gemak

Aanbeveling
Wat er beloofd word maken ze waar

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Guido 27-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het bestellen ging heel makkelijk. Er word ook duidelijk aangegeven dat het apparaat op de plaats word gezet. Bij vele sites moet je zoeken of ze wel of niet de wasmachine plaatsen.

Service
Super, de heren vroegen moeten we de wasmachine boven neer zetten, ja zei ik en zonder gezeur of gemopper hup naar boven. Ik had de andere wasmachine al afgepompt en afgekoppeld. Paar minuten later stond de oude wasmachine alweer beneden. Top!

Assortiment
Genoeg keus en duidelijk uitleg zodat je snel naar je eisen en wensen kunt gaan!

Aanbeveling
Overzichtelijk en duidelijkheid. Geen gezeur met kleine regeltjes of extra kosten.

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden over CoolBlue. De snelheid en wij werden constant op de hoogte gehouden zowel per mail als per sms, zo wist ik precies wanneer ze de wasmachine kwamen leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eduard Jansen 27-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en overzichtelijke website

Service
Snelle en goede service

Assortiment
Zeer volledig

Aanbeveling
Super, bestellen tot laat in de avond en toch de volgende dag in huis (ook op zondag)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

StevenA 27-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel overzichtelijke website, eenvoudig bestellen en afrekenen, ook vanaf een tablet. 'S avonds besteld en de volgende dag in huis. Echt geweldig als je iets vergeten bent.

Service
Je wordt doorlopend op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling. De levering is keurig verpakt, in milieu vriendelijke verpakking.
Kijk vooral ook eens naar de wachttherapie. Coolblue is service met een glimlach en een knipoog.

Assortiment
Een echt brede keuze. Ik vind altijd wat ik zoek en voor een goede prijs.

Aanbeveling
Nog geen enkele negatieve ervaring gehad. Hele goede service.

Extra toelichting
Ik ben al jaren klant bij CoolBlue en ze weten me nogsteeds positief te verassen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toebje 27-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Komt snel tot aan de keuken

Service
Helemaal top ! Ik heb nu al een tv / droger & vrieskast besteld bij coolbleu. En zal zeker de komende producten hier bestellen !

Assortiment
Top!

Extra toelichting
Ik ben erg blij met coolbleu! Altijd de volgende ochtend binnen en dat vind ik zelf heel erg prettig. Ik hoef ook Noooit verzendkosten te betalen en woon op drie hoog. Alles koop ik nu van coolbleu. Een Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly Rusman 27-09-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuid
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prima en makkelijk te bestellen te betalen en te volgen wanneer het aankomt, prachtig zo makkelijk

Service
Omdat je gewoon alles per mail krijgt over het hoe of wat super makkelijk

Assortiment
Ik in de folder en op de website nog veel meer zag wat ik niet wist dat men dat ook verkocht, ben zeker van plan als ik nog eens iets nodig heb dit bij jullie te bestellen

Aanbeveling
Netjes, klant vriendelijk, lekkere koffie

Extra toelichting
nee alleen maar ga zo door, wel zo fijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jermpt 27-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website helder, bestellen gaat vlot.

Service
Vanaf moment bestellen tot half uur voor bezorgen, werd ik prima geïnformeerd aangaande status bestelling. Echt top!
In de avond besteld en ochtend erop rond 10 uur al aan 't draaien.

Aanbeveling
Website helder, bestellen vlot en communicatie vanaf moment bestelling tot levering gewoon top.

Extra toelichting
Website helder, bestellen vlot en communicatie vanaf moment bestelling tot levering gewoon top. Bezorgers alles netjes afgeleverd en geïnstalleerd. Minpuntje: Kreeg 't gevoel dat bezorgers in heel strak schema zitten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita3235 27-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Doet wat wordt beloofd!

Assortiment
Je weet bijna niet welk van de producten je moet kiezen.

Aanbeveling
Super service.

Extra toelichting
Goede service en maakt de beloften waar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elpasoboy 27-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat een luxe, thuis vanuit je luie zetel, een bestelling plaatsen. Het volledig bestelproces wijst zichzelf uit. Zelfs een kind, of een oma kan hier mee weg.

Service
Prachtig. Dinsdag om 22u besteld, woensdag om 10u klaar om af te halen.

Assortiment
Zeker een ruime keuze, zo ruim dat je soms begint te twijfelen welke nu te bestellen

Aanbeveling
Goede winkels verdienen goede reclame, en de beste reclame is mond aan mond.

Extra toelichting
Prachtig. Dinsdag om 22u besteld, woensdag om 10u klaar om af te halen. Wat een luxe, thuis vanuit je luie zetel, een bestelling plaatsen. Het volledig bestelproces wijst zichzelf uit. Zelfs een kind, of een oma kan hier mee weg. Zeker een ruime keuze, zo ruim dat je soms begint te twijfelen welke nu te bestellen. Goede winkels verdienen goede reclame, en de beste reclame is mond aan mond.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 27-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb snel het product gevonden dat ik zocht en de bestelprocedure verliep zeer goed.

Service
De afhandeling was beter dan verwacht. Ik ontving diverse mails hoever de procedure was en kreeg tenslotte nog een mail dat de bestelling eerder op de plaats van bestemming (winkel) was.

Assortiment
Ik heb snel gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Alles verliep zoals verwacht en dat kun je niet van alle websites zeggen.

Extra toelichting
Ik zou zeggen niet twijfelen en doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cptdylxn 26-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Coolblue is een heel gemakkelijke winkel!
je bestelt iets vandaag en jij krijgt het gewoon de volgende dag in huis! dat is toch fantastish?

Service
De service van coolblue is de beste service die er is! stuur naar coolblue een mail en die avond (of vroeger) krijg je gewoon een mail terug! Wauw!

Assortiment
Je hebt heel veel keuzes jammer dat je niet zo veel games hebt. Maar wel de populairste! groot pluspunt!

Aanbeveling
Aan iedereen die iets wil bestellen... zeg ik direct COOLBLUE!

Extra toelichting
Deze winkel kende ik vroeger nog niet... als ik games wou bestellen deed ik dat via de Bart Smit... toen ik coolblue leerde kennen kocht of bestelde ik al mijn games daarop ( of andere dingen ) deze winkel krijgt van mij een dikke 10! Jammer dat er geen coolblue winkel naast men huis staat ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 26-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makelijke en goed toegankelijke webshop.

Service
Super snelle levering en je word van iedere stap op de hoogte gehouden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ayla 26-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer goede keuzehulp op de website, met veel opties, en de mogelijkheid om producten te vergelijken. Ook heel handig dat je tot 12 uur kan bestellen en toch de bestelling de volgende dag in huis hebt.

Service
Zeer goede klantenservice, problemen worden altijd snel, vakkundig, en door vriendelijk personeel opgelost.

Assortiment
Goed assortiment, maar meer keuzevrijheid is nog cooler.

Aanbeveling
Absoluut een aanrader om hier je product te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wilwe 26-09-2015 In de winkel gekocht
Antwerpen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan thuis al een keuze maken uit het gamma en ook naar de winkel gaan om nog meer uitleg te krijgen.

Service
Niet in Stock in de winkel en de volgende morgen aan huis geleverd.

Assortiment
Meer dan keuze genoeg in alle prijsklassen.

Aanbeveling
Doen we nu al.

Extra toelichting
Als je een product gereserveerd hebt ben je snel gediend en anders is het zoooooo laaaang aanschuiven, maar daar kunnen julie niets aan doen. Met het nummersysteem kom je wel dadelijk bij een gespecialiseerd verkoper terecht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansuitKoekelare 26-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een gemakkelijke, snelle en duidelijke zoekmotor op de website die je snel naar het product dat je wil loodst.

Service
Je wordt duidelijk geïnformeerd over het leverproces met mails en berichten op je telefoon, de snelle levering is ook een duidelijk pluspunt

Assortiment
Super veel artikels in alle maten en gewichten, voor elk wat wils.

Aanbeveling
Ben een fan van coolblue.

Extra toelichting
Door dat onze afwasmachine defect was wilde we zo snel mogelijk een nieuwe afwasmachine in huis hebben, door dat Coolblue de levering de volgende dag al kon leveren was de winkel al snel gemaakt, door de gemakkelijke zoekmotor van coolblue was de keuze snel gemaakt. De afwasmachine is snel geleverd, alles was erbij van aansluit- en afvoerdarm en een complete installatiehandleiding waar door de machine snel aangesloten en geïnstalleerd was. De machine werkt perfect en stil. Ik zou direct terug bij Coolblue dezelfde Bosch afwasautomaat bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rafaelw 26-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,2

Service
Donderdag hadden we een luchtbevochtiger besteld. Nog steeds niet ontvangen. Gefrustreerd blijven wachten.

Aanbeveling
De snelle levering en het gemak was onze reden om voor coolblue te kiezen. Als de levering het laat afweten, kunnen we beter zelf langs een Vandenborre gaan.

Extra toelichting
Hoe lang in bezit? Nog niet in bezit.

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

Frank 26-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en gemakkelijk besteld

Service
S avonds besteld, niet veel meer dan 12 uur daarna geleverd op zaterdag. Goede betaalmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 26-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Vanuit thuis kan je alles rustig bekijken

Service
Problemen gehad met vorige aankoop maar mocht hem omruilen voor ander type, Helemaal top.

Assortiment
Wat ik zocht daar was keuze genoeg van.

Aanbeveling
Snelle levering en goede service.
Ook bij problemen staan ze je goed ter woord.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Daniel Sajet 26-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
* zeer toegankelijk
* goede zoekmachine
* bestel proces prima

Service
* klantvriendelijk, behulpzaam en terugsturen was nvt

Assortiment
* Uitgebreid assortiment en divers
* Wat ik zocht, kon ik vinden
* prijs/kwaliteit in balans

Aanbeveling
Behulpzaam en zeer voorkomend.

Extra toelichting
Heel attend, kreeg nog een ansichtkaart van de winkel waar ik mijn bestelling deed.!! Jullie hebben het helemaal begrepen. "Coolblue" wordt als voorbeeld genoemd hoe je kwaliteit levert!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fred van Nijmweegen 26-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
's avonds om 10 uur via internet besteld, 's morgens ophalen in de winkel (Eindhoven)

Service
Vriendelijk ontvangen in de winkel en goed en snel geholpen.

Assortiment
Ruim aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Molle96 26-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Gewoon precies doen wat je belooft !

Aanbeveling
Assortiment, komen belofte na !
Vlot!
Betrouwbare betaling !

Extra toelichting
Ze doen wat ze beloven !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Digi Lee 26-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website, waar de meeste vragen al beantwoord worden.
De producten zijn snel en makkelijk te vinden en te bestellen en betalen.

Service
In de meeste gevallen worden de vragen al op de website beantwoord, heb je toch verdere vragen, kun je gewoon even bellen en wordt je heel vriendelijk te woord gestaan en krijg je verder een goed en duidelijk advies. Tevens beschikken ze over een zeer goede helpdesk.
Verder heb ik mijn leveringen altijd ruim binnen de aangegeven tijd gekregen.
Doen niet moeilijk als er iets een keer niet goed is en retour moet en of als er iets beschadigd afgeleverd id wordt er a la minuut naar een oplossing gezocht, die tot nu toe altijd naar mijn volle tevredenheid geweest is.

Assortiment
Ruim assortiment, bijna altijd kunnen vinden wat ik zocht en vele alternatieven binnen een productgroep.
Niet altijd de laagste prijs maar die neem ik vaker inkoop toe daar ik voor de geweldige service ga.

Aanbeveling
Heb al meerdere mensen aanbevolen, daar ze over een perfecte service beschikken en leveren waar ze voor staan.

Extra toelichting
Duidelijke en overzichtelijke website, ruim assortiment, snelle leveringen, komen hen afspraken na, goede prijs kwaliteit verhouding, vriendelijk personeel, geweldige helpdesk die goed bereikbaar is en ruime openingstijden heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A Guller 25-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,2

Gemak
Producten. Bellen en snel bestellen. Als je iets nieuw beateld is het gelijk geregeld. Maar wacht maar tot er een probleem is.

Service
Nog nooit zo een slechte service gehad. Nog slechter dan bij een incassobureau (die geven ook geen service). Een klantenservice die zijn afspraken niet na komt. Medewerkers die niet op de hoogte zijn van hun producten. Bellen niet terug op afspraak. En kunnen geen oplossingen bieden bij escalaties. BIZAR SLECHT

Assortiment
Ruim voldoende.

Aanbeveling
Voor mij nooit meer.

Ben benieuwd wat het gaat worden.

Extra toelichting
Voor mij nooit meer. Dit is mijn laatste bestelling geweest. Al zijn ze de goedkoopste. Ik ben 30 euro aan belkosten 2 verlof dagen en een vrije avond van mijn vader inbeslaggenomen voor een product die ik nog steeds niet heb. Nog nooit zo een slechte service gehad. Nog slechter dan bij een incassobureau (die geven ook geen service). Een klantenservice die zijn afspraken niet na komt. Medewerkers die niet op de hoogte zijn van hun producten. Bellen niet terug op afspraak. En kunnen geen oplossingen bieden bij escalaties. BIZAR SLECHT Ben benieuwd wat het gaat worden.

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende
Digi Lee 26-09-2015

Deze reactie verbaasd mij wel heel erg, zelf heb ik nog nooit zoiets meegemaakt en heb toch al heel wat producten besteld bij Coolblue. Heb ook al een paar keer met hen helpdesk gesproken en alles is altijd tot mijn tevredenheid opgelost en moest er een keer een specialist aan te pas komen, werd ik altijd netjes terug gebeld.

Verder heb ik tot nu toe alleen nog maar erg positieve ervaringen met Coolblue, wat het gemak van het bestellen en betalen aangaat, de leveringen, het vriendelijke personeel en de uitgebreide helpdesk.

Verder kan ik mij niet voorstellen dat ze niet de moeite nemen om jou problemen naar tevredenheid op te lossen.

Reageer

Chris 25-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke webshop, duidelijke informatiemails

Service
Snel geleverd met duidelijke informatie.

Assortiment
Voor mij een ruim voldoende groot assortiment, veel variatie!

Aanbeveling
Zeer goede service, snel en makkelijk!

Extra toelichting
Ik weet dat CoolBlue standaard verpakkingen heeft, maar voor een product in een doosje van 15cm bij 15cm bij 15cm heb ik geen verpakking nodig van 20cm bij 35cm bij 50cm.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ginette genetello 25-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
gemakkelijke website en veel keuze van verschillende artikelen

Service
artikel besteld en de dag daarna in de vroege namiddag had ik reeds mijn pakje

Assortiment
heel gevarieerd assortiment

Aanbeveling
mijn echtgenoot en ik en de dochter zijn heel tevreden over jullie website en jullie service

Extra toelichting
we hebben reeds enkele malen iets aangekocht via jullie online shop en zijn steeds tevreden geweest van de service. Mijn man had eens 9 € betaald om zijn pakje vroeger te ontvangen. Het pakje werd te laat geleverd en coolblue heeft nog dezelfde week het verschuldigde bedrag betaald. Van een service gesproken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

prins henri 25-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je pc aanzetten en bestellen

Service
bij probleemtjes zeer vrindelijk

Assortiment
alles wat men kan (gebruiken) of nodig heeft

Aanbeveling
tenzeerste aan prijzen

Extra toelichting
snel en vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 25-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitstekende vergelijkingsfuncties op de website

Service
levering perfect op tijd, en steeds goed op de hoogte gehouden

Assortiment
ze hadden precies het product dat ik wilde

Aanbeveling
beste e-shop voor electrisch & electronica van Nederland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anoniempje 25-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijk bestellen met een groot assortiment

Service
's avonds besteld, de volgende dag al thuis, d;as snel!

Assortiment
voldoende keus om te kiezen

Aanbeveling
prima winkel en waarom,zie hier boven!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan Broeze 25-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk thuis bestellen

Service
De repeater dat ik ontving werkte in één keer goed goede gebruikshandleiding

Assortiment
Je kunt er veel en veel meer kopen dan dat ik nodig heb. Kortom voor elk wat wils

Aanbeveling
Ik heb telefonisch hulp gevraagd welke repeater ik nodig had. Super netjes geholpen en mij zelfs geadviseerd de goedkoopste te nemen. Waar zie je dat in winkels, daar in normaal gesproken alleen de duurste goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Docfalcon 25-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Aanbeveling
Ik heb al heel veel dingen besteld bij Coolblue en het verloopt online steeds heel vlot, levering binnen de gestelde termijn en steeds goed verpakt.

Extra toelichting
Het aanbod van Dolly's voor statieven is vrij beperkt, maar wat ik gekocht heb is wat ik er van verwachtte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Paulmar 25-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Service
Geen belletje of mailtje dat levering later komt. Bezorgers stonden om 6.45u maandagochtend opeens voor de deur!!

Extra toelichting
Vrijdag om 14u besteld voor zaterdag te bezorgen. Niets geleverd, terwijl toezegging via mail, Moest zelf er achteraan verplaatst naar de week erop zaterdag, hier niet naar geluisterd, maar opeens een telefoontje om maandagochtend !!! 6.30u dat de bezorgers voor de deur stonden met de koelkast, terwijl dit niet is afgesproken

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Goed

Reageer

tio 25-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
100 %

Extra toelichting
snelle gratis levering, concurerende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ted 25-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Fraaie website, handige zoek, vergelijk en advies functies (hoewel je ook zelf moet blijven nadenken;-). Goede product informatie en uitleg over lastige technische termen is aanwezig. Top!

Service
Monitor besteld en deze wordt keurig op tijd en volgens afspraak geleverd. Geen gezeur alles in een keer goed. Dat zie je wel eens anders.

Assortiment
Groot!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Patricia 25-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik heb twee jaar geleden ook iets besteld via Coolblue. Helaas werd mijn emailadres niet herkend, dus moest ik opnieuw een account aanmaken. Toen ik mijn nieuwe accountgegevens kreeg, stond er in de email dat ik al bekend was en dus geen kortingscode kreeg. Daar heb ik geen probleem mee, maar wat ik dus raar vind is dat ik wel bekend ben (ik krijg ook de nieuwsbrief), maar wel een nieuw account moest aanmaken.

Extra toelichting
Lekker snel, duidelijk.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews