coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42297 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3473 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Esther 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ben zeer vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Wasmachine kon 's avonds bezorgd worden. Heel handig. Berzorgers waren ook zeer vriendelijk.

Aanbeveling
Niks op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moeder van 2 kinderen 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles was makkelijk te vinden en het is zo besteld.

Service
Snelle levering. Makkelijk dat je zelf kan beslissen of het thuis bezorgd wordt of dat je het kan ophalen bij een ophaalpunt in de buurt.

Assortiment
Er zijn veel producten, alleen vind ik de prijzen een beetje hoog. Op andere sites zijn veel producten beter geprijsd.

Aanbeveling
Heel fijn dat er een snelle levering is. Dit is echt een pluspunt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Anne W 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Supersnelle bestelling en levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BB 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Coolblue heeft veel verschillende categorieen waaruit je producten kan bestellen, van speelgoed tot grote apparaten. Het feit dat je zef kan kiezen is zeker een pluspunt.

Assortiment
Veel categorieen waaruit je kan kiezen

Aanbeveling
Het is leuk winkelen op coolblue.be

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luijendijk 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Na het invullen van een onjuiste e-mailadres ben ik via WhatsApp direct geholpen en hebben ze mij de juiste gegevens direct doorgestuurd, top.

Assortiment
Prijs kan iets goedkoper.

Aanbeveling
Zo fijn dat de bezorging zondag tussen 12.00 en 18.00 uur plaats vindt.

Extra toelichting
Geen, ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Linden 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Mooie website, producten zijn makkelijk te vergelijken. Snelle levering op manier die bij je past. Product naar volle tevredenheid in gebruik!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannelore 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Groot assortiment, veel verschillende merken.

Aanbeveling
Veel aanbiedingen, groot aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manon 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijk

Service
niets op aan te merken

Aanbeveling
vlot, simpel, snel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robin 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Doordat bundels worden aangeboden.

Service
De volgende dag met een stevige verpakking al binnen.

Assortiment
Alles wat ik zocht kon ik vinden.

Aanbeveling
Er is altijd ruimte voor verbeteringen. Je zou al bepaalde linkjes kunnen toevoegen zodat je meteen op reviews op you tube uitkomt

Extra toelichting
Het aanbieden van bundels is wel heel erg ideaal

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

F van der Zwan 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Dinsdag besteld en woensdag geleverd volgens afspraak. Super snel!!

Service
Binnen de kortste keren een mail met bevestiging, factuur en ook de verwachte aankomsttijd van het artikel.

Assortiment
Veel artikelen om tussen te kiezen en niet alleen maar van één bepaald merk. Voor elke beurs is er keus.

Aanbeveling
Eindelijk een winkel die zijn afspraken meer als na komt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilde 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
zaterdag besteld, zondag geleverd.
had ik niet verwacht op een zondag

Assortiment
Niet alles is er, maar toch heel veel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor Gerritse 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is gebruikers vriendelijk.
Alle informatie is snel te vinden.
Het bestel/betaalproces is intuïtief zodat het weinig moeite kost.

Service
Bij vragen word je altijd snel en vriendelijk geholpen.
Geen ervaringen met de retoursprocedure.
Er werd altijd op tijd geleverd.

Assortiment
De winkel is uitgebreid. Altijd het gezochte product gevonden. Prijs/prestatie verhouding goed.

Aanbeveling
Gezien de uitstekende ervaringen zou ik de winkel aanbevelen. Misschien dat soms de Coolblue prijs iets hoger is maar dan kies ik toch voor de positieve ervaringen bij Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

baron bouvier 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het hele bestellingsproces duurt minder dan 3 minuten,meer moet je er niet voor doen, de dag erna heb je het product al

Service
procedure in geval van probleem is heel duidelijk en eenvoudig en de reactie-snelheid bij Coolblue is fantastisch

Assortiment
grote keuze voor elk product en de voor-en nadelen van elk zijn goed gedocumenteerd

Aanbeveling
makkelijker dan Coolblue kan niet, je hebt er een grote keuze, concurrentiële prijzen en een fantastische klantendienst, ook na verkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Engploeg 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Top .... Besteld om 23.30 uur volgende dag om 15.00 uur in huis !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pol 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is gewoon duidelijk en vlot

Assortiment
Breed gamma aan gespecialiseerde shops

Aanbeveling
Zorgeloos online kiezen en bestellen. Super snelle gratis levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Backer Georges 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Thuis bestellen en sanderendaags geleverd

Service
Vanavond besteld morgen in huis

Assortiment
Heel veel keuze in verschillende branches

Aanbeveling
Makkelijk en merkprodukten van goeie kwaliteit

Extra toelichting
Alles oke , dus een tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J Ziel 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heerlijk vanuit je luie stoel je bestelling uitzoeken.

Service
Bestelling snel en correct uitgevoerd.

Assortiment
Ze hebben zo ongeveer alles en enorm uitgebreid.

Aanbeveling
Kan niet beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Taco Vloedmans 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik hoefde zelf niets te doen.

Service
Aangesloten en in bedrijf gesteld

Assortiment
goed genoeg

Aanbeveling
Ik heb al een beoordeling en dus ook reclame voor jullie op facebook gezet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sabine 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site, aantrekkelijk geprijsd.

Service
Via email word je op de hoogte gehouden wanneer je bestelling wordt geleverd. De levering is zeer snel.

Assortiment
Uitgebreid assortiment, aantrekkelijk geprijsd.

Aanbeveling
Gewoon een fijne site, aantrekkelijk geprijsd, snelle levering en goede communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gradje 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudige bestelprocedure

Service
snelle levering

Assortiment
heel ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walter 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Volledig volgens verwachting, 't lichtje is leuk.

Service
In 'no time' thus geleverd.

Extra toelichting
'k Heb hoge verwachtingen, afgaande op de deugdelijkheid van talrijke eerder-gekochte Bosche toestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samantha 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website

Service
Goede, vriendelijke klantenservice. Goed bereikbaar.

Assortiment
Voldoende keus aan producten. Goede productomschrijving en ook de reviews zijn erg prettig.

Aanbeveling
Fijne shop om online te winkelen, prettige klantenservice en goed bereikbaar.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Binnen een paar klikken alles gekocht en betaald!

Service
Super snelle levering. Dienstverlening Top!

Assortiment
Niet het meest uitgebreide gamma, maar ruim voldoende om een gemotiveerde keuze te kunnen maken.

Aanbeveling
Altijd een glimlach op de lippen na een aankoop! Fantastische klantenbeleving!

Extra toelichting
Coolblue shoppen is een ervaring op zich. Laat je verrassen en verleiden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jamie 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede en snelle service

Service
Snel wn duidelijk

Assortiment
De meeste dingen die je voor je telefoon nodig hebt, zijn verkrijgbaar

Aanbeveling
Goede winkel, relatief groot assortiment, snel geleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ES 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Peter Smeenk 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel kompleet goedkoop

Assortiment
Net niet alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eerste naaimachine 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel makkelijke site. Het bestelproces verliep zeer vlot. Ik heb me laten beïnvloeden door een extra aankoop van een draagzak voor de naaimachine(was in combinatie goedkoper). Ik ben hier nu wel erg blij mee.(geeft toch extra stevigheid)

Service
Ik had mijn naaimachine zaterdagavond besteld en dus gekozen voor een levering op zondag.(dit klonk mooi op de site : zondag heb je wel tijd om al gebruik te maken van je bestelling) Deze is om 16u30 toegekomen. Ik had misschien gehoopt om deze sneller te ontvangen, maar dat weet je natuurlijk op voorhand. Een dagje zowieso thuis = leveringsdag , want dan zit je niet héél de dag hierop te wachten. Misschien tot een richtuur meegeven aan de klant?(zonder meerkost!)

Assortiment
Voldoende keuze, je kon producten goed vergelijken.

Aanbeveling
Zeer tevreden. Correcte manier van leveren. Ik zou er zo terug iets bestellen. Mijn naaimachine was ook 100 euro goedkoper dan bij bol.com

Extra toelichting
Als beginneling naaister kocht ik dit toestel. De handleiding heb ik eerst doorgenomen en alles was duidelijk. Ik gebruik 'm nu een week en het voelt vertrouwd aan. Een medecursist van de naailes heeft een 'goedkopere' singer (supermarkt) gekocht en het lichtje was al stuk na 2 weken. De LED verlichting zorgt ervoor dat het toestel niet opwarmt. En nog belangrijk : er is WEL een draadafsnijder voorzien aan het toestel.(dit staat niet op de coolblue beschrijving)Toch wel makkelijk, je wordt dit snel gewoon.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wendy 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijk overzicht van de producten. Snel besteld dus.

Service
Zou de volgende dag geleverd worden. Is helaas niet gelukt, kreeg hiervan wel netjes bericht.

Assortiment
Uitgebreid assortiment voor een prima prijs.

Aanbeveling
Snelle levering voor apparaten waar je tegenwoordig niet zonder kunt. Zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gilbert Janssens 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
website

Service
heel goed

Assortiment
makkelijk kiezen

Aanbeveling
zeer correct

Extra toelichting
daags na de bestelling geleverd zoals af gesproken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johnny 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel goede site en heel uitgebreid assiortement

Service
Bijna perfect

Assortiment
Had een 10 gegeven hadden ze ook modelbouw gehad

Aanbeveling
Een 9 is heel goed , alles kan altijd beter vandaar juist geen 10 gegeven

Extra toelichting
Modelbouw onderdelen verkopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tars 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De winkel levert snel en accuraat. Ze doen wat ze beloven.

Service
Steeds vriendelijk en snel bahandeld geweest.

Assortiment
Bij Coolblue kan je echt alles bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daphné 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zoekfuncties werken perfect. Geen overaanbieding aan producten die niet ter zake doen.

Service
Mocht alles in het leven zo snel en efficient gaan ...

Assortiment
Ik vond precies wat ik zocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kajal Doekharan 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk, mijn keuze was snel gemaakt door de reviews.

Service
De mailtjes stellen mij gerust. Dat mijn order ook echt gelijk in behandeling word genomen. Heerlijk om te lezen dat mijn bestelling nog voor 22:00 verzonden wordt en ik het morgen ontvang.

Assortiment
Jullie hebben vrijwel alles en het handige is dat ik meteen kan vergelijken en de reviews kan lezen die voor mij belangrijk zijn.

Aanbeveling
Voor het gemak, geweldige service en vertrouwen bied ik het met een dikke 8 aan.

Extra toelichting
Nee, vind het fijn om bij jullie mijn aankopen te doen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dirk 27-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk.

Service
Na misverstand qua levering is één en ander snel en netjes opgelost.

Assortiment
Ruim voldoen, maar kan beter.

Aanbeveling
Het aanbod zou ik graag uitgebreid zien. Ten opzichte van anders aanbieders is dit voor bepaalde dingen onder de maat. Verder goede shop.

Extra toelichting
Ik zou graag zien dat wanneer een betaling fout gaat, dat men dit doorgeeft. Op mijn rekening is bedrag wel afgeschreven dus ga er dan van uit dat item geleverd wordt, echter na 3 dagen zelf maar gebeld toen bleek betaling niet gelukt. Zou fijn zijn dat dit kortgesloten wordt in de toekomst.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

eric weyenberg 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hoe kan je beter winkelen dan bij Coolblue alles wordt gratis en snel aan huis bezorgd

Service
Steeds tip top OK

Assortiment
Nergens vind je een grotere keuze

Aanbeveling
Aan iedereen ten zeerste aanbevolen

Extra toelichting
Neen tenzij het behoeft geen krans alles steeds perfect in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Blom firma amelias 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijk en duidelijke categorie je komt snel bij wat je zoekt

Service
Ook bij problemen word je goed geholpen en alles perfect in orde gemaakt

Assortiment
voor wat je zoekt is er een ruim assortiment voor handen

Aanbeveling
Een ieder die mij zal vragen voor electronica zal ik deze super store aanraden

Extra toelichting
Valt verder niks toe te lichten is een prima winkel met goede telefonische hulp en back-up

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeannette de Vries 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het bestelde product wordt snel en correct toegestuurd.

Service
Ik was niet tevreden over het product, werd heel vriendelijk door een medewerker te woord gestaan, retour sturen kan gratis, correcte afwikkeling.

Assortiment
Veel keus, niet alles maar dat kan natuurlijk ook niet. Er staat veel informatie over de producten en vergelijken van artikelen gaat heel makkelijk.

Aanbeveling
Snel, correct, vriendelijk, groot assortiment wat wil een mens nog meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Am 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Voor het eerst besteld. Overzichtelijk

Assortiment
Goed uitgebreid

Aanbeveling
Prettig dat je door de mail en sms wordt geïnformeerd over de status van de zending

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Lizet 27-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
Alles is heel gemakkelijk te vinden op jullie site. Het afrekenen en het eventuele retourneren is heel duidelijk!

Assortiment
Heel breed assortiment en ook heel snel met nieuwe producten. Ik was op zoek naar risk Game of Thrones en kwam het eerst op deze Nederlandse site.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dick 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede overzichtelijke site, alles waar ik naar op zoek ben geweest heb ik gevonden bij cool bleu.

Service
Cool Blue doet absoluut niet moeilijk over ruilen en retourneren. Tevens heel behulpzaam met het opzoeken, bestellen en opsturen van juiste artikel

Assortiment
Alles waar ik naar op zoek ben geweest heb ik gevonden bij cool bleu.

Aanbeveling
Goed assortiment, juiste prijzen, uitstekende service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maries 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel het produkt gevonden

Service
Tot middernacht bestellen en dan de volgende dag in huis

Assortiment
Veel keus.

Extra toelichting
Ga zeker meer bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een zeer ruim aanbod, zeer gedreven medewerkers aan de telefoon

Service
ik was mijn cadeaubon kwijt, 2 minuten nadien had ik een mail met een link waarin deze al afgetrokken was.
Zeer goeie service

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
bekijk mijn beoordelingen

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RJM de Jonge 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heldere duidelijke website

Service
Goede opvolging en communicatie over de bestelling tot aan de levering

Assortiment
Heb al veel gekocht van allerlei kunnen

Aanbeveling
Je vindt niet beter qua prijs/kwaliteit en communicatie

Extra toelichting
Ook aan de telefoon is men daar zeer kundig en behulpzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Varius 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Even vlug op internet bestellen, keuze maken wanneer je het in huis wilt hebben en alles wordt voor je geregeld. Het enige wat je zelf moet doen is een product uitzoeken.

Service
Altijd duidelijke communicatie naar de klant, levertijd is geweldig.

Assortiment
Er zijn weinig elektrische producten die je niet vind bij coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemie 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestel wanneer je wil.

Service
Alles verliep correct

Assortiment
Een groot aanbod.

Aanbeveling
Alles heel correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjan Landwaart 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles is goed overzichtelijk.

Service
Ik kon op het moment dat het pakketje aan zou komen niet thuis zijn dus hebben ze gelijk even adres wijziging gedaan naar een ophaal punt zodat ik het daar kon oppikken

Assortiment
Voor wat ik zoek kon ik genoeg vinden heb nog niet alles bekeken

Extra toelichting
Ik had een paar vragen ik kreeg snel en duidelijk antwoord. Ik zou een mail krijgen die kreeg ik niet dus had ik even een bericht gedaan en paar tellen later had ik hem alsnog

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sifcedric 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
gemakkelijk artikelen terug te vinden, maar eenmaal je in winkel bent, moeilijk om terug te keren naar hoofdpagina met verschillende winkels.

Service
snel en correct.

Assortiment
keuze is vrij beperkt, maar je vindt meestal wel wat je zoekt.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Peter De Vylder 27-11-2015 In de winkel gekocht
Lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk bereikbaar en alles staat heel overzichtelijk uitgesteld

Service
Vriendelijke bediening en alles verloopt volgens afspraak

Assortiment
Het assortiment is heel uitgebreid, dus voor ieder wat wils...

Aanbeveling
Aanrader! Wij zijn zelf ook klant geworden en blijven...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maaike van der Veer 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site is goed te begrijpen, werkt makkelijk. Duidelijke informatie over service Cool Blue en veel specificaties van de machines. Erg overzichtelijk.

Service
Komt beloftes na. Nette bezorgdienst, keurige levering.

Assortiment
Ruim assortiment en vaak voordeliger dan andere (grote) webshops.

Aanbeveling
Kopen bij Coolblue voelt vertrouwd. Service en bezorgdienst zijn netjes. Coolblue is duidelijk over rechten en plichten. Geen kleine lettertjes. Heel fijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oranges 27-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
In de periode dat je een surface pro 4 kon bestellen had ik eerst per tel en vervolgens per e-mail aangegeven dat er een qwerty cover bij moest komen. Op het moment van uitleveren kwam er alsnog een azerty bij, naar ik aanneem omdat ik in Bel woon. Dat doet me een beetje media-markt-achtig aan...

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews