coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42504 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2765 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

André 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website

Service
Snel en duidelijk

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Als je iets snel wilt voor een eerlijke prijs moet je hier zijn....

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

camerashop 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijk zoeken, alles per merk of omwille welk doel of handeling.

Service
altijd netjes behandeld, genoeg mogelijkheden om te communiceren

Assortiment
Als er iets niet is, dan is dat echt pech want er is echt haast alles.

Aanbeveling
beste service, goede communictie mogelijk, maar niet de goedkoopste, ook zeker de duurste niet, maar dat kan iets beter.

Extra toelichting
Savonds om 10 voor 11 bestellen, op de bank in slaap vallen en wakker worden door de deur bel, met je bestelling, :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tasja 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je vindt via de webshop heel snel wat je nodig hebt. Deze is ook zeer gebruiksvriendelijk.

Service
Ongelofelijk! 's middag besteld en de dag erna 's morgen al geleverd! Dat noem ik pas service.

Assortiment
veel keuze, alle prijsklassen, prima aanbod!

Aanbeveling
De beloofde service wordt waargemaakt! Dat kan je maar zelden zeggen. Dus to!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer handig overzicht van producten, makkelijk te vergelijken.

Service
Snel besteld, snel bezorgd. Verpakking zeer degelijk en veilig.

Assortiment
Een zeer compleet assortiment, ondersteund door perfecte productinformatie.

Aanbeveling
Duidelijk, compleet en snel. Aanrader dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzan 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is duidelijk te vinden via de zoekfunctie. Bestellen gaat heel makkelijk

Service
Levering is heel snel en goed te volgen bij Postnl.

Aanbeveling
Al eerder bij Coolblue bestelt en net zo tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Andre 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk website

Service
snelle levering

Assortiment
ruime assortiment , duidelijk weergegeven.

Aanbeveling
niks op aan te merken

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yasin 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ik vind het een geweldige site, Alles wat ik nodig hebt is duidelijk op de site te vinden. Ik vind de service ook heel goed. Bestelling gaat heel overzichtelijk en snel!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lucas 30-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Extra toelichting
De slogan van coolblue laat wel wat te wensen over. Had met spoed een nieuwe laptop nodig dus heb daarom maar iets meer betaald bij de webshop omdat het er dan de volgende dag zou zijn. Nu 3 dagen later wacht ik er nog steeds op. Erg jammer aangezien ik dan nog vandaag naar een winkel had gekund.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Marlieke 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website

Service
Snelle bezorging en perfecte telefonische hulpdienst toen ik vraag had
Goede email communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tevreden klant 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel makkelijk bestellen.

Service
Heel duidelijk.

Assortiment
Ik heb heel bewust gezocht dus heb eerlijk gezegd niet heel veel bekeek.

Aanbeveling
Bestellen, betalen en leveren prima

Extra toelichting
Alleen jammer dat de track en tracé van post een bezorgtijd tussen 8.30 en 21.30 aan gaf. Heb dus zaterdag tot ongeveer 5 uur binnen gewacht op de zending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kirsten 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer makkelijk om producten terug te vinden op de webhsop en zelfs gelijkaardige producten te vergelijken.

Service
Zeer snelle en vlotte levering.

Assortiment
Zeer uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Duidelijke website, geen onnodig zoeken

Assortiment
Dat wat ik zocht hebben ze!

Aanbeveling
Super snelle levering en ik kan zelf bepalen waar het product afgeleverd moet worden (zonder meerkosten)

Extra toelichting
Niet verder zoeken, gewoon bij hun kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tefal pan met glazen deksel 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Klik door de winkel op zoek naar mijn product. Ging zonder problemen en bestellen was heel eenvoudig

Service
De belofte om de volgende dag te bezorgen werd zonder problemen gehaald.

Assortiment
De onderverdeling met de verschillende shops werkt prima. Ik was nu op zoek naar specifiek product en die was aanwezig.

Aanbeveling
Simpel, eenvoudig en doet was ze beloven.

Extra toelichting
Grappig was dat ik op zich alleen voor een glazen deksel op de site terecht kwam (was een van de eerste resultaten in google). Toen ik zag dat er voor een niet al te duur bedrag ook een nieuwe pan was deze ook direct besteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

isabelle casparie 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je kunt op product zoeken. erg makkelijk. Zo heb je je product snel gevonden.

Service
je word prima op de hoogte gehouden

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Ben zeer tevreden. je word goed op de hoogte gehouden van je bestelling,makkelijk en vertrouwd betalen en je kunt je pakketje volgen waneer en hoe last het bezorgt word. snelle service.

Extra toelichting
gewoon vertrouwd bestellen bij coolblue. top we winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sara dc 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Product direct gevonden

Service
Levertijd, boven de verwachtingen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoel

Service
Snel, puike opvolging, goede verpakking, duidelijk.

Aanbeveling
Kan het makkelijker, ik denk van niet !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Assortiment
Goed assortiment mocht wel wat meer zijn

Aanbeveling
Korrect en duidelijk zoals het hoort

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marian Kamp 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg duidelijk op de site

Service
Volgende dag al in huis

Assortiment
Heb nog niet alles doorgespit
Zocht gericht naar spullen

Aanbeveling
Overzichtelijk en makkelijk en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marja 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, reageert snel op zoekopdrachten en deze zijn ook makkelijk in te geven.

Assortiment
Ruim assortiment en een goede prijs.

Aanbeveling
Fijne website, levering op tijd, je wordt goed op de hoogte gehouden van de bezorging van je bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trien 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel efficiënt, je koopt online aan, je krijgt een bevestiging per email van je bestelling én nog een bevestiging als het pakketje gearriveerd is.

Service
Sneller kan je niet worden verdergeholpen. 's Anderendaags werd het pakketje al geleverd ;).

Assortiment
Ik was specifiek op zoek naar 1 ding dus hier kan ik weinig over zeggen.

Aanbeveling
Zeer tevreden met de dienstverlening.

Doe zo verder!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk, alles snel te vinden

Service
Zeer snelle levering.

Assortiment
Alles wat ik zocht vond ik

Aanbeveling
Gewoon goed, snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wiebeveenstra 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het bestellen van een product gaat als een speer. Klein puntje van gebruiksgemak… Het invoeren de kortingscode valt niet heel erg op.

Service
Snel en adequaat handelen, daarom bestel ik vaak bij coolblue

Assortiment
Het assortiment is uitgebreid en vaak op voorraad waardoor je de bestelling snel in huis haalt.

Aanbeveling
Ik bestel hier vaker mijn producten, het bovenstaande geeft aan waarom. Ga zo door!

Extra toelichting
Wat mij betreft de beste webwinkel van nederland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Quint 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snelle levering

Service
Bij het aan sluiten van de wasmaschine hadden ze de aansluiting niet goed aan gedraait deze lekte

Assortiment
Groot

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jaap Pellikaan 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Professionele website

Service
Volledig correct geleverd.

Aanbeveling
Prima website met blijkbaar een gedegen klantgerichte organisatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Niels 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijke website; gekochte producten kunnen worden bezorgd, afgehaald bij post.nl-punten of in de winkel

Service
ontvangst in de winkel is buitengewoon vriendelijk, medewerkers zijn zeer servicegericht.

Assortiment
beetje afhankelijk van wat je precies zoekt, maar over het algemeen méér dan toereikend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke site

Service
snelle levering

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
voor een eerste ervaring, prima service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carin 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je hoeft niet de deur uit.

Service
Bestelling op tijd geleverd , werd via mail goed op de hoogte gehouden betreffende de zending.

Assortiment
Goed.

Aanbeveling
Uitstekend.

Extra toelichting
Zeer scherpenprijs voor het gekochte artikel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

scb 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Uitstekend ingerichte website doe makkelijk banderbaar is

Service
De service is altijd weer uitstekend, inclusief de nazorg

Assortiment
Assortiment meer dan goed, maar zou wel eens een ander merk willen zien. Hoewel, je kan gewoon niet alles voeren!

Aanbeveling
In alle gevallen dat ik wat heb gekocht altijd uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samantha 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
zo gevonden, zo besteld, zo betaald en zo bezorgd.

Service
Snel en deskundig antwoord, snelle levering volgens afspraak.

Assortiment
Groot uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Alle top in orde, zo zie je ook aan andere beoordelingen, voor mij een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site ,dus gemakkelijk te bestellen

Service
Wanneer je in de winkel komt is er goede uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ubels 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goed te vinden wat je zoekt

Service
product was erg gauw leverbaar

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
je wordt netjes ontvangen en begeleid

Extra toelichting
alleen jammer dat je in dewinkel de producten niet kan zien... geen uitstalling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mrm 30-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

3,0

Gemak
als je iets kan kopen is het goed bij ze maar als je daadwerkelijk in het bestelproces zit en producten met iDEAL besteld hebt dan wordt je hier van het kastje naar de muur gestuurd zonder duidelijkheid. Heb het gevoel dat heel normaal gevonden wordt.

Service
Ik heb nu 4 keer de klantenservice gebeld over een pakket van grote waarde. Ben van die 4 keer 1 keer redelijk ter woord gestaan. Maar wel 3 andere antwoorden steeds, raar goede communicatie coolblue. Zondagbezorging voor bepaalde producten wordt totaal niet nageleefd en nagestreefd voor producten met orderwaarde van onder de €50 zou ik het hier nog aandurven maar een bedrag daarboven nooit meer bij coolblue.

Aanbeveling
Dit is een van de slechte bestellingen die ik ooit heb gedaan op het online winkelgebied. Zit met een heel naar gevoel van komt dit nog goed. Ze zeggen wel eens vertrouwen komt te voet en gaat te paard dat is nu bij mij het geval. Heb echt spijt dat ik dit product bij coolblue heb besteld had hiervoor gekozen m.b.t. zondagbezorging. Achteraf gezien had ik dit beter bij bol.com kunnen bestellen daar bestel ik vaak wat en nog nooit problemen gehad. En als er een probleem is wordt bol.com daarvoor gestraft en niet de klant.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende

Reageer

Dik 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Producten makkelijk te vinden

Service
Zeer snel geleverd

Assortiment
Groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Enigma 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website is zeer overzichtelijk en het bestelproces gaat eenvoudig.

Service
Als het product je niet bevalt, kun je het zonder veel gedoe probleemloos retour sturen of ruilen.

Assortiment
Het productaanbod is enorm. Productomschrijving zeer goed en je krijgt ook meteen passende accessoires te zien.

Aanbeveling
De lage prijs was voor mij doorslaggevend om eens bij Coolblue te bestellen. In de winkel was hetzelfde product 100 euro duurder (prijs Coolblue 160 euro!)
Mijn eerste ervaring is zeer positief. Het aanbod is overweldigend. Ik had het pakket de volgende dag al in huis. Alles geheel naar wens en voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg duidelijke en makkelijke website.

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van verzendproces en product was snel in huis.

Assortiment
Enorme keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

An 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snelle levering

Assortiment
Grote keuze

Aanbeveling
Goede ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Versterre 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te kiezen wat je wilt hebben en het bestelproces is eenvoudig doorheen te lopen.

Service
Als je vragen hebt worden deze snel en adequaat verwerkt.

Assortiment
Echt veel keuze.

Aanbeveling
prima winkel met dito service

Extra toelichting
Op zondagavond 23.00 uur een bestelling gedaan en inderdaad de volgende ochtend al binnen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. 30-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Service
Via de telefoon mondeling een toezegging doen dat de levering binnen is en de dag erna uitgeleverd gaat worden en dat je het gaat ontvangen, s';avonds een automatisch gegenereerd mailtje met het bericht: ";oh sorry maar hij is toch niet leverbaar"

Aanbeveling
Hun vriendelijke manier van communiceren verhult niet dat ze nog een hoop aan hun service en communicatie hebben te vertimmeren om dit op orde te krijgen. ik ben zeer teleurgesteld in hun manier van handelen, en kan niet anders dan negatief zijn over de aanbeveling. Ik zal hier niet nog eens wat bestellen.

Extra toelichting
Hun werkwijzen, zaken verkopen en beloven voordat ze er zeker van zijn dat ze het waar kunnen maken is gewoon diep triest, en dat is dan de beste webwinkel van 2015...

Review criteria:

Slecht

Reageer

Filip 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Van thuis uit kiezen en bestellen.

Service
Alles werd volgens afspraak gedaan. Overzicht waar pakket is en levering

Assortiment
Duidelijk, overzichtelijk, ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirkroose 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Binnen het half uur een smart-phone gekocht gewoon door de gebruik te maken van de criteria

Service
De verzendbevestiging alsook factuur is nog steeds niet gekomen, was aangevraagd per email

Assortiment
Zowat alle merken / types zijn in mijn beleving voorhanden

Extra toelichting
Vind het niet goed dat men kan betalen met Visa zonder digipass. Dit toelaten laat de poort open voor fraude. Iemand die je kaart vind kan bij jullie volop bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Kristof Torfs 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De keuzehulp is een fantastisch instrument om snel te vinden waar je naar op zoek bent.

Service
De levering op de volgende dag (of zelfs dezelfde dag nog) is uiteraard fantastisch.
Qua ondersteuning krijg je een snelle response, en nog nooit problemen gehad die niet onmiddellijk werden aangepakt.

Assortiment
Door het vasthouden aan enkele fabrikanten vallen er soms interessante dingen buiten het assortiment, al valt dit vooral op omdat ik een heel aantal bronnen gebruik om producten te zoeken vooraleer ik bij Coolblue ga kijken.

Aanbeveling
Snelle levering en goede service, meer valt er niet te zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

NW 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Heel erg makkelijk te bestellen, ook zonder account.

Assortiment
Hadden het product dat ik nodig had nog in voorraad, itt vele andere webshops

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C Veerman 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles gaat zoals wordt beloofd.

Service
Alles is goed geregeld.

Assortiment
Ik heb alles gevonden wat ik zocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kris01 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer eenvoudig bestelproces, gratis verzending, veel informatie bij de producten, positieve en negatieve punten

Service
Zeer goede service, snelle verzending in degelijke verpakking

Assortiment
Groot assortiment, maar toch nog niet alles

Aanbeveling
Zeer goede service, snelle en gratis verzending, veel informatie bij de producten, maar helaas niet altijd de goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ericc 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online bestellen en prima op tijd geleverd! TOP!

Service
Nergens een probleem!

Assortiment
Snel gevonden wat ik nodig had!

Aanbeveling
Gewoon prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matthias DG 29-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,0

Gemak
Donderdagmiddag besteld, zondagavond nog steeds niet ontvangen.

Service
Probleem levering zou bij Bpost liggen. Men onderzoekt de zaak. Afwachten

Assortiment
ruime keuze artikelen

Aanbeveling
Probleem met levering. Ook al is het weekend, 4 dagen vind ik te lang.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Uitstekend

Reageer

Edith 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk te zoeken op de website

Service
ene dag besteld, volgende dag geleverd en op de hoogte via mail.

Assortiment
goede prijs en gratis verzending.
Ik wilde ook Loco Bambino kopen, maar helaas hadden jullie die niet.

Aanbeveling
maken belofte waar, ik heb (gelukkig) nog geen ervaring met klachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MIR 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig bestellen, snel in huis

Service
Om 22.50 besteld, volgende dag in huis!

Assortiment
Grootste assortiment, goede beschrijvingen.

Aanbeveling
Snelle service, groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilja Belenkov 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Very easy to find by criteria ...

Service
I very like your main thing: If I order something before midnight, I will receive it on the next day!!!

Assortiment
Not a best one, but very good.

Aanbeveling
Your shop equally actual for all, as for private users as for business users.

Extra toelichting
In total it is very good web shop with very good logistic.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

christine 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Assortiment
voor het product / merk dat ik zocht was er te weinig keuze.

Extra toelichting
ik was geschrokken van de melding dat kleine producten met een lage geldwaarde niet hoeven retour gezonden te worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Toon meer reviews