coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42515 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2706 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

veronique jacobs 12-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Gemak
gebruiksvriendelijke site

Service
ik telde op 24 u, na 48 u was het er nog niet, ik had een verjaardag van een kind en de kado was er dus niet op tijd

Aanbeveling
liever er op staan dat het 48 u duurt en het er dan is als dat er 24u staat

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Goed

Reageer

E Vertessen 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Mijn bestelling werd niet de dag erna geleverd zoals beloofd wordt op de site (ook al had ik voor 23:59 besteld!)

Extra toelichting
Alles vlot verlopen enkel de te late levering is spijtig

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

PePe 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vlot en simpel te kiezen en bestellen

Service
supersnelle levering

Assortiment
Groot assortiment en redelijk goede prijs

Aanbeveling
gemakkelijk,snel en redelijke keuze aan redelijke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Remko 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijk en duidelijk

Assortiment
ik kijk altijd eerst op coolblue en slaag vaak gelijk

Aanbeveling
prettig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KoenCarmen 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
laat op de avond bestellen en toch de volgende dag in huis! en hele duidelijke website

Service
goede informatie naar bestelling en die ook klopt!

Assortiment
alles wat ik zocht gevonden, dus voor mij compleet

Aanbeveling
voor de webshop perfect, winkel geen ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d0tm4tr1x 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Wat kan ik hier over zeggen...om 22:30 besteld en de volgende dag binnen.

Assortiment
Bestelde artikel was behoorlijk gedateerd. Foto winkel had dat al lang niet meer. CoolBlue dus wel!

Aanbeveling
Mooie score, 10 had ook gemogen maar er zal altijd wel wat te zeuren over blijven. Al zou ik nu niet weten wat,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carl 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
snel gevonden

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
veel keuze , snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred Stevens 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het gemak

Service
Ik koop veel op internet maar nog nooit bij coolblue dit was g/d week voor het eerst. S'avonds om half elf besteldt s'morgens de volgende dg al thuis.

Assortiment
Goed arsortiment flinke keuze ook.

Aanbeveling
Alles perfect geregeld zo ook de informatie rondom de bestelling.

Extra toelichting
Ik ga voor coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sanderc2 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke en overzichtelijke website.

Assortiment
Gewoon veel, heel veel!

Aanbeveling
Geen omschrijving nodig! Goed is gewoon goed!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk gevonden wat ik nodig had.

Service
Alles correct verlopen, bestelling aan huis 's anderdaags zoals beloofd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Meta 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede keuzemogelijkheden, duidelijke website.

Service
Snelle afhandeling, na de bestelling netjes op de hoogte gehouden en product, zoals beloofd, de volgende dag thuisbezorgd.

Assortiment
Ruim assortiment, gunstig geprijsd.

Aanbeveling
Gewoon een goed bedrijf, duidelijk en correct.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martine 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te vinden wat je zoekt

Service
Duidelijke en zeker

Assortiment
Gewoon goed

Aanbeveling
Gewoon goeie ervaring met alle punten

Extra toelichting
Super leuke leverings-doos. Word je vrolijk van

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rockhouse frances van t oever 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel , simpele website

Service
volgende dag keurig in huis

Assortiment
alles in huis

Aanbeveling
geen commentaar

Extra toelichting
nu wel een bon van 100 euri ? ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Avery Leerling 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Echt een supper bedrijf als je gewoon iets besteld op zaterdag krijg je het gewoon mooi zondag gratis nog en op tijd afgeleverd en niet pas aan het end van de dag supper!!

Service
Helemaal top

Assortiment
Ze hebben gewoon alles zo'n beetje

Aanbeveling
Ik zou het zekker aan anderen adviseren zekker door de snelle zending

Extra toelichting
Coolblue ga vooral zo door!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harm 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Super gemakkelijk bestellen en betalen. Daarna snelle levering. Goed verpakt met leuke folders. Top gedaan en prima product!

Extra toelichting
Afterpay zou nog handiger zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mien Maas 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website was duidelijk. Ik kon snel vinden wat ik zocht. Ook de bestelling was zo geregeld

Service
De bestelling is volgens afspraak geleverd. Qua retourservice kan ik niet over oordelen. Het apparaat sluit aan bij mijn wensen en ik ga het gebruiken.

Assortiment
Het assortiment was ruim voldoende.
Het product heb ik bij geen andere aanbieder voor deze prijs kunnen vinden.

Aanbeveling
Ik ben tevreden over het zaken doen met Coolblue en kan het iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kan het bestellen van uit je zetel

Service
Super goed woensdag besteld en vrijdag al geleverd

Assortiment
Heel goed !!!

Aanbeveling
het is heel gemakkelijk zo snel heb je het in de winkel nog niet .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philippe 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
direct gevonden wat ik zocht

Assortiment
er wa er wat ik zocht, en de prijs was de 'officiele prijs'
had wel een lager prijs gevonden maar moet kms rijden

Aanbeveling
tevredenheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margo 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles goed te vinden

Service
Binnen 24 uur bezorgd👍

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Top winkel en lage prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Evy 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Altijd correct, leuke prijzen, interessante reviews die helpen om te beslissen over je aankoop

Service
Bij problemen van eender welke aard,staat er steeds een oplossing opmaat klaar (geen wonderen verwachten, maar je mag er zeker van zijn dat ze alles doen wat mogelijk is om zo snel en correct mogelijk een probleem op te lossen)

Assortiment
Je vindt er bijna alles!!!

Aanbeveling
je hoeft niet de deur uit, met een paar klikken vind je alles wat je zoekt, makkellijk betalen,snel en correct geleverd of ophaalbaar...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roland 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Oei wat zijn ze snel!

Assortiment
Precies goed

Aanbeveling
Snel, goede prijs en gemakkelijk

Extra toelichting
Heel goed dat ik geen account hoefde aan te maken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke vormgeving

Service
Geen levering de dag na de bestelling

Assortiment
Beperkt op het type toestel waarvoor ik interesse had

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 12-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Gemak
Prima te vinden

Service
Geen korting toegepast op de combi. 4 dec besteld voor Sinterklaas en krijg je een folder inde doos waar toestel €20,-- goedkoper staat afgebeeld. Bellen, mailen en appen maar alle deuren gaan gelijk dicht. Het woord service heeft voor menigeen een andere betekenis dan bij coolblue

Aanbeveling
Krijg je bij je bestelling een folder in de doos waar toestel €20,-- goedkoper staat afgebeeld. Bellen, mailen en appen maar alle deuren gaan gelijk dicht. Het woord service heeft voor menigeen een andere betekenis dan bij coolblue

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 12-12-2015

Beste Erik,
We vinden het ontzettend jammer om te lezen hoe dit is gelopen. We zouden dit graag recht willen zetten voor je.
Zou je ons dan ook kunnen voorzien van het ordernummer? We gaan het dan direct netjes oplossen voor je.
Alvast bedankt voor de medewerking.

Reageer

Jean De Schryver 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Product snel gevonden en heldere uitleg.

Service
'sAvonds om 23u besteld, de volgende morgen om 8u thuis!

Aanbeveling
Dit was de eerste maal, maar alles was dik ok!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joris 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Hndige website

Service
Dik ok

Assortiment
EEG ruim

Aanbeveling
Prijs kwaliteit top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjef 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede levering en heel goed overzicht van artikelen.En prijskwaliteit is goed

Service
word netjes te woord gestaan als je een probleem hebt en levering is binnen afgesproken tijd en vriendelijke koeriers.En probleem wordt zsm opgelost.

Assortiment
breed assortiment

Aanbeveling
goede prijs kwaliteit,goede service,vriendelijk geholpen aan de telefoon.,snelle levering binnen 1 dag,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martin 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke website

Service
prima communicatie en supersnel geleverd

Aanbeveling
voor herhaling vatbaar, aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GOSSE 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
helemaal TOP

Service
WEERGALOZE SERVICE

Assortiment
NERGENS ZO GOED

Aanbeveling
ECHT ONGEKEND

Extra toelichting
ONVOORSTELBARE SERVICE ZATERDAG 17.00 UUR BESTELD ZONDAG 17.00 UUR IN HUIS GEKKER KAN TOCH NIET .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Scherpe prijzen snelle levering

Extra toelichting
Was de 1ste keer dat ik bestelde bij coolbleu, alles is naar wens gegaan

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marijke 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen is in no time geregeld

Service
Supersnel in huis! 'S avonds laat besteld en de volgende ochtend al bezorgd. En steeds via mail op de hoogte gehouden van het proces.

Aanbeveling
Gewoon een van mijn favoriete webwinkels. Punt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Shoppen vanaf de bank. Hoe simpel wil je het hebben.

Service
Binnen 24 uur een nieuwe wasmachine aangesloten en al. Medewerkers die 'm hebben geplaatst ruimen alles netjes op en maken alles droog wat nat is geworden. Alleen al door deze medewekers is een 10 gerechtvaardigd.

Assortiment
Ruime keuze met duidelijke omschrijvingen.

Aanbeveling
Zie bovenstaande motivaties.

Extra toelichting
Echt een geweldige service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk

Service
snelle levering

Aanbeveling
Meerdere aankopen gedaan en elke levering was correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik kan (bijna) alle producten vinden die ik zoek en super makkelijk bestellen/betalen.

Service
Krijg altijd snel en goed antwoord op vragen.

Assortiment
Héél veel keuze en groot assortiment.

Aanbeveling
Zie commentaar hierboven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

nrod 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel gevonden, makkelijk besteld.

Service
Over levertijd, 100% klopt.

Assortiment
Veel keuze en goede prijzen.

Aanbeveling
Volledig tevreden. Volgende keer zal ik weer hier kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MCV 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Topshop! Snel, duidelijk, korte bondige informatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Elke vordering in het process word meegedeeld

Assortiment
Kan bij GSM's geen filter instellen "schokvast toestel"

Aanbeveling
Alles verloopt van A tot Z zeer vlot en duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan Naenen 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon je kredietkaartnummer ingeven bij het afrekenen en klaar ben je!

Service
Besteld om 22 u. en 10 u. de volgende ochtend kreeg ik al bericht dat mijn pakket beschikbaar was in mijn gekozen postkantoor. Makkelijk als je overdag niet thuis bent !

Assortiment
Zeeeeeeeer veel artikelen !!

Extra toelichting
Waarom nog in een gewone winkel kopen en zo veel meer betalen ???

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Goede en ruime keuze en perfecte service en updates mbt je bestelling

Extra toelichting
Goede updates van je bestelling en keurig afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie G2 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Goede service, snelle levering en snel antwoord op vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

linda peeters 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een zeer duidelijke site !!

Service
een zeer tevreden klant service kan niet beter, top voor jullie team

Assortiment
tevreden

Aanbeveling
online site uitstekend !!!

Extra toelichting
nee ,over alles zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rein 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Shoppen vanuit je luie zetel met ruime keuze qua producten.

Service
Snel en efficient

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk K 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk. Goede instructie video.

Service
Snelle reactie en voortgang via mail

Assortiment
Ruime keuze breed pakket

Aanbeveling
Duidelijk en snel tot een keuze gekomen door een goede en overzichtelijke website.

Extra toelichting
Toto in detail geïnformeerd wat betreft voortgang order en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Magdalena 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede producten, perfecte service!!!

Service
Perfect

Assortiment
Alles war je zoekt, kan je vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Electro en Light bvba 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
thuis achter de pc kan je het item in detail (specificaties ,prijs ,op stock ,enz )nazien en dan bestellen . Verder files als je naar de winkel moet
om eerst te bestellen en nog eens om het af te halen .

Service
De bestelde goederen zijn op tijd en juist geleverd (bij staking post zelfs 5 euro bon gekregen !!

Assortiment
Enorm assortiment van vele merken heeft een gewone winkel niet, en zeker niet op stock .

Aanbeveling
De opsomming van bovenstaande punten en daarbij nog eens een winkel waar je toch nog uitleg krijgt en info +bij leveren voor zelfstandige geen btw voorschieten !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hiljo 11-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Snel gevonden
Snel geleverd

Extra toelichting
Helaas kan erop zondag geleverd worden.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Rui 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Several months age, I bought a printer(order no. 12461727) here. After I made the order, I realised I made a wrong order. Then I send email and let the shop cancel that order. But nobody replied to me and I got the wrong order the next day.

Assortiment
Once I plan to buy something, I normally check coolblue first.

Aanbeveling
Easy order, quick delivery.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Tristan 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten makkelijk te vinden

Service
Gewoon lekker snel allemaal

Assortiment
Er kan altijd meer bij he....

Aanbeveling
Prima shop. Prima service. Niet voor heb ik hier al vaker besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Philippe 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Ik had de een hoofdtelefoon besteld om 9u 's avonds en om 10u 'smorgens werd hij al geleverd!

Service
Makkelijk aankoop en een makkelijke aanmeldingsprocedure , ook met een soms humoristische ondertoon

Aanbeveling
Niets op aan te merken PS ik ben van België

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ibrahim B 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Niks gemakkelijker dan laptop openzwaaien, je keuze te maken en 24 h later je product in gebruik te hebben. Niet vanzelfsprekend maar wel bij COOLBLUE.

Service
Niks op aan te merken, ooit een pakketje retour gedaan omwille van foute keuze maar alles verliep vlekkeloos en klantvriendelijk.

Assortiment
Veel keuze maar kan beter voor een on line shop.

Aanbeveling
Een aanrader voor snelle beslissers. De filmpjes bij de producten zijn erg handig in keuzes maken en de snelle levering maakt je dag goed.

Extra toelichting
Ik zou zeggen doe zo verder met handel voeren als alle webstores hier een voorbeeld aan nemen dan kan iedereen wat vlotter door het leven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sab 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snel

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
Duidelijke, goede communicatie over het bestel- en verzendtraject

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews