coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42590 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2188 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Max 13-05-2017 Via de website gekocht

Super service! bezorgers ook super professioneel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
om 23:00 uur 's avonds nog een koelkast bestelt en de volgende middag al in huis. De bezorgers liepen netjes alle service stappen door en willen echt dat de klant tevreden achter blijft.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario 13-05-2017 Via de website gekocht

Gemak dient de mens

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wasmachine geleverd, snel, correct en netjes op de tweede verdieping geïnstalleerd.
Cool Bue doet wat ze beloven!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rv 13-05-2017 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wasmachine besteld. Zelfde prijs als andere webshops maar wordt gratis tot 4 verdiepingen gebracht en aangesloten. Bij andere webshops niet altijd of kost extra. Oude nemen ze weer mee. Aardige bezorgers en tot op 30 min bezorg indicatie. Top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 13-05-2017 Via de website gekocht

Echt persoonlijke aandacht.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Even telefonisch contact gehad over de bestelling en de betaling daarvan. Heel vriendelijk te woord gestaan door Marc. Kreeg een dag later een kaartje met de post met een leuk verhaal en ons werd een prettige vakantie gewenst. Super, wie doet ze dat na?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pauline 13-05-2017 Via de website gekocht

Snel en goede communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerste keer besteld en na een vraag op whatsapp super snel antwoord. Producten waren mooi op tijd goed verpakt ontvangen. Persoonlijk kaartje erachteraan dus helemaal leuk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob 13-05-2017 Via de website gekocht

Alles super! Supersnelle en gratis bezorging.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben meer dan tevreden! Mijn product snel gevonden. Tevens het voordeligst in vergelijking met andere webshops. Bovendien gratis verzending en onwijs snel binnen gekregen. Topwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick 13-05-2017 Via de website gekocht

Coole webwinkel met supersnelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot assortiment, snelle levering en goede prijzen. De website is handig om plus- en minpunten van producten te ontdekken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gertjan 13-05-2017 Via de website gekocht

goede en correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
duidelijke bestel methode en snelle en correcte communicatie en aflevering, inclusief tijdsspanne bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luister goedjes! 13-05-2017 Via de website gekocht

Snelle en goedverpakte levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keus, mooie produkten, verschillende betaalmanieren en snelle levering. Artikelen goed verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jessica 13-05-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Meerdere bestellingen gedaan met coolblue en altijd al tevreden geweest ook in de winkel. Goede levering en altijd de volgende dag, pakket ook in goede staat. Ook de na service was ik heel tevreden van.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

H.Y. Kwee 13-05-2017 Via de website gekocht

Jullie maken je reputatie helemaal waar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Stipte levering, precies zoals jullie op de website beloven met exacte informatie over het bezorgmoment. Tot op een uur nauwkeurig. En gezellige en keurige chauffeurs die bezorgen en de oude apparatuur meenemen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 13-05-2017 Via de website gekocht

Goede website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben zelf onze aankoop opgehaald en vonden het een mooie winkel. Het personeel is ook behulpzaam en gastvrij. Door een email te sturen hebben ze ervoor gezorgd dat onze aankoop al klaar stond toen we kwamen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 13-05-2017 Via de website gekocht

Duidelijke site,goed op weg geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb 2jr geleden een home cinemaset gekocht maar kwam bij het aansluiten problemen tegen.
Contact gezocht en keurig stap voor stap begeleid tot de installatie was voltooid
Nu een I - pad gekocht en voor de levering al uitleg gehad via een mail over de installatie.
Klasse alles klopte,de afgesproken levertijd klopte exact alles keurig verpakt.
Heb nu ook mijn hoes besteld ,waarom ergens anders bestellen terwijl je hier klasse service heb.
Mij hebben ze als vaste klant gewonnen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kelly klaassen 13-05-2017 Via de website gekocht

Fijne bereikbaarheid

Algemene score

9,0
Ik woon niet in de buurt van een coolblue winkel dus ik vind het top dat jullie ook te benaderen zijn via mail etc. Ik kreeg ontzettend snel een reactie en tips. Ik merk dat jullie vakkundig zijn. Ik ben meer dan tevreden met mijn aankoop. Was altijd aan het twijfelen omdat ik er niet veel verstand van heb. Door jullie vakkundigheid en advies heb ik de beslissing genomen om een tablet aan te schaffen en ik heb er zeker geen spijt van!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascale 13-05-2017 Via de website gekocht

Altijd betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kort en krachtig: het product was weer netjes ingepakt en tijdig bezorgd. Coolblue is altijd betrouwbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francine Verhoeven 13-05-2017 Via de website gekocht

Snel en goed verpakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel zichtbare producten met prijs erbij is gemakkelijk kiezen werd snel opgestuurd en had ik de volgende dag al in huis

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Han van Schie 13-05-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle levering, op zondag nog wel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De website is niet bijzonder, wel efficiënt, snel, en met de filters kun je snel het juiste product vinden. Vergelijken is eenvoudig en goed te gebruiken. De reviews blijven een persoonlijke mening van een persoon, maar ze kunnen je wel helpen om je eigen mening over een product te hebben.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Len 13-05-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot productaanbod, easy to navigate site, bij vragen: duidelijk en klaar antwoord, supersnelle service, en nog 101 andere positieve zaken. Aanrader van formaat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap de keukenprins 13-05-2017 Via de website gekocht

Betrouwbare aankoop - doet wat beloofd is!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Onze oude blender was kleiner. Deze nieuwe heeft een ruimere beker waardoor we in één keer voor ons hele gezin een lekkere shake of fruitdrank maken. De zaak is makkelijk uit elkaar te halen en af te wassen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sandra 13-05-2017 Via de website gekocht

een echte aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle levering,vriendelijk personeel,het artikel wat geleverd werd was kapot ,volgende dag al weer een nieuwe.en dat je s,avonds nog heel laat terecht kunt bij de klantenservice.kort samen gevat een echte aanrader!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Driessen 13-05-2017 Via de website gekocht

Efficiënte afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bezorging/installatie en meenemen van oude wasmachine was prima geregeld; vooral de e-mail en daarna het smsje en het telefoontje met de melding om hoe laat onze wasdroogcombi geleverd zou worden. De medewerkers hebben tevens mijn oude wasdroger ook nog even op de nieuwe combi-machine geplaatst. Enig klein minpuntje: de kraan lekte na installatie, heb die zelf (met een waterpomptang) stevig moeten aandraaien.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M van der Meer 13-05-2017 Via de website gekocht

Cooblue - een verademing, snel en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede ervaringen tot nu. Duidelijke site en snelle levering. Goede service, veel recensies en aanbevelingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendrik 13-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering van coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Om hun sneller levering van het product
En goed keuze mogelijk heden
En nette levering van het product

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tuinstra 13-05-2017 Via de website gekocht

Super service !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima website, vlot bestelproces, levering perfect, exact op de afgesproken tijd.
Vlot aangesloten.....dikke pluim voor de bezorgers, kon niet beter !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevreden klant 13-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle gratis levering waarbij je zelf kunt kiezen voor het bezorg moment.
Ook op zondag en in de avond levering mogelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Danny 13-05-2017 Via de website gekocht

Super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij coolblue was dit product het goedkoopste en bij Coolblue krijg je altijd de snelste levering. Ofwel superrr bedrijf!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans 13-05-2017 Via de website gekocht

de service kan niet beter,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
vanmorgen nieuwe telefoon gekocht,en deze werd meteen gebruiksklaar gemaakt,
super vriendelijk personeel, wat een servicekan niet beter,

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert Sommers 13-05-2017 Via de website gekocht

Top geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service. Slang om aan te sluiten was te kort. Volgende dag kwamen ze keurig een langere slang brengen en aansluiten
Zoals gewoonlijk bij coolblue weer perfect geregeld allemaal

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 13-05-2017 Via de website gekocht

Pas op! Shoppen bij Coolblue is gevaarlijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De kwaliteit van de websites, de service, de after-sales, de communicatie, de altijd-klantgerichte-oplossing en zeker niet onbelangrijk; de humor. Het is allemaal even subliem, een warm bad, een meer dan fijne klantervaring. En dan ben ik best bereid ietsje meer te betalen. Als Coolblue dit alles vast weet te houden, ook terwijl ze zo exponentieel groeien, dan ben ik klant voor het leven. Ik ben fan!

Shoppen bij Coolblue is gevaarlijk, je raakt verwend. Dat is gelijk het grote nadeel; (bijna) elke andere shop valt tegen als je Coolblue gewend bent.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keijzer 13-05-2017 Via de website gekocht

Goede prijs en goede kwaliteit!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor een onbekend merk (voor mij) is de kwaliteit erg goed. Beeld is erg scherp en het is makkelijk te instaleren. Ook de bezorging was precies binnen de aangekondigde tijdstip aangekomen. Goede service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

ronald 13-05-2017 Via de website gekocht

,goede uitleg en een hele mooie laptop geweldig van jullie.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
veel uitleg,mooie goedkope prijzen en goed verpakt opgestuurd ik zou het graag aan familie en vrienden aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anske 13-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit was de eerste keer dat ik een bestelling heb geplaatst bij coolblue en het product is razend snel geleverd en perfecte kwaliteit en de prijs is helemaal top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.J.J. Frankes 13-05-2017 Via de website gekocht

Nette prijzen, prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Meerdere artikelen gekocht via de webshop. Vlotte levering en nette prijzen.
Bij een defect product, binnen de garantie-periode, reageert Coolbleu vlot en adequaat.
Product werd vervangen door een nieuwe, waarbij ik per mail van elke ontwikkeling op de hoogte werd gehouden. Alleen jammer dat ik niet weet wat er met het kapotte product aan de hand was, dit werd mij niet mede gedeeld. Maar het eindresultaat is wel een tevreden klant.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Etienne 13-05-2017 Via de website gekocht

Een goed fondament , waar je bruggen kunt op bouwen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlotte bestelling, goed geïnformeerd omtrent mijn aankoop en een levering zoals beloofd . Een goede verpakking die zeker tegen een stootje kan. Daarom een super punt voor de firma.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jet 13-05-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede, gedetailleerde informatie op de website, leuke prijzen en heel flexibele levering (gratis in de avonduren!)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Samantha 13-05-2017 Via de website gekocht

Goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kreeg mijn bestelde product een dag na de bestelling (zoals gemeld). Ik kon mijn product ook volgen via de link die coolblue mij stuurde via de mail, ik kreeg ook meteen te weten hoe laat het ongeveer zou komen. Mijn product kwam ook in een goed beschermend doosje, met bubbel plastic.
Ik ben erg blij met Cool Bue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 13-05-2017 Via de website gekocht

Simpel en Snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is ingericht om het je makkelijk te maken: snel en duidelijk overzicht, scherpe prijzen, simpel afrekenen en actief communiceren over de aflevering. Gewoon zoals je het zou willen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

linda81 13-05-2017 Via de website gekocht

gewoon goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kon snel en makkelijk het produkt vinden. Hij was leuk geprijst en super dat je heel duidelijk aan kan geven wanneer je hem bezorgt wilt hebben. Zelfs op Zondag!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian 13-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en heel snel bezorgd, zelf op zondag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een ontzettend fijn bedrijf, klantvriendelijk, snel, goede service en bij retouren ook supersnel je geld terug zonder zeuren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debbie 12-05-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke webshop. Pakketje moest op een ander adres bezorgd worden. Heel eenvoudig aan te passen tijdens het bestellen. Vaak is dat of niet mogelijk of moet de bezorger eerst voor een dichte deur hebben gestaan, bij Coolblue kan dat gewoon gelijk aangepast worden. Pakketje dus ook netjes in huis de volgende dag.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ine 12-05-2017 Via de website gekocht

Veel beter dan verwacht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was zeer verrast over de totale werking van Coolblue. Eerst kon ik mij goed informeren over het product en kijken wat andere kopers ervan vonden, het bestellen en betalen verliep heel vlot en de dag nadien had ik mijn aankoop al in huis. Schitterend gewoon! Ook na de ontvangst van mijn aankoop werd ik nog geholpen met enkele praktische tips omtrent het product en dat vind ik echt een meerwaarde van Cooblue. De medewerkers van Coolblue kennen het product en willen dan ook graag al hun kennis delen met de kopers. Bij andere websites is dit minder het geval.
Kortom, alles was veel beter dan verwacht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. 12-05-2017 Via de website gekocht

Super snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aan het einde van de avond (na 22.30) bestelt. Daarna 4x tijdstip aanpassing, waarbij het steeds nauwkeuriger qua tijdstip en in dit geval ook eerder werd bezorgt.
De wasmachine werd netjes boven op zolder neergezet en de oude meteen afgevoerd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Esther 12-05-2017 Via de website gekocht

Goede service, snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke site, snelle levering! In de avond gekocht, volgende dag geleverd. Ik raad deze winkel zeker aan!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeffrey 12-05-2017 Via de website gekocht

Zoals verwacht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue staat bekend als bekende leverancier. Daarnaast, wie kan mij beter een elektrische tandenborstel dan winkel met als slogan; service met een glimlach. De zending was snel en op de minuut geleverd zoals werd aangegeven. Helemaal top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

denis043 12-05-2017 Via de website gekocht

Snel en leuk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede zoekmachine; prettige look en feel en goede omschrijving; snelle levering en plezierig kopen; er wordt gedacht aan kleine dingen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jasmijn 12-05-2017 Via de website gekocht

Probleem met adres niet goed afgehandeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Al heel lang een klant bij Coolblue, altijd tevreden geweest over de snelle leveringen en de goede service. Tijdje geleden ben ik verhuisd en ik was vergeten mijn bezorgadres te wijzigen (factuuradres klopte wel). Helaas bedacht ik me dit pas na het afrekenen (dit was al na lunchtijd). Ik ging direct na het afrekenen naar de klantenservicegedeelte van de website en besloot om een chat te beginnen met Coolblue. Ik legde mijn probleem uit en diegene in de chat vroeg om mijn bestelnummer en zei het bezorgadres voor me te kunnen wijzigen, ik zou hier nog een bevestiging van krijgen. Diegene heb ik bedankt en ik had de chat afgesloten met het idee dat het probleem opgelost zou worden. Een paar uur later kreeg ik een bevestiging van Coolblue dat mijn pakketje is verzonden met PostNL met het oude adres erop... Vanaf dat moment kan Coolblue er natuurlijk niks meer aan doen, en nu zou het geen ramp zijn om het pakketje op mijn oude adres te ontvangen omdat het mijn moeders adres is, maar zij kon het pakketje niet aannemen omdat ze op werk was (en ze kunnen het blijkbaar niet afleveren bij de buren omdat het een dure item betreft). Toen ik aan wilde geven dat ik het op een andere tijd of locatie wilde ontvangen, deed de PostNL website het niet, waardoor ik een paar keer met klantenservice moest bellen wat ook 45 cent per gesprek kost + gebruikelijke belkosten... Uiteindelijk, na een halve dag wachten en proberen deed de website het weer, kon ik eindelijk gebruik maken van die optie en was ik opgelucht.

Lang verhaal kort: Het verkeerde bezorgadres is wel mijn eigen fout geweest, maar het is jammer dat ik nog zoveel tijd moest besteden om het te corrigeren terwijl dat niet nodig was geweest als Coolblue erin was geslaagd om op tijd mijn bezorgadres te veranderen. Anyways, ik zou nog steeds gewoon bij Coolblue bestellen hoor, maar dan ervoor zorgen dat de juiste adres erop staat haha.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Coolblue 14-05-2017

Beste Jasmijn,

Bedankt dat u de tijd hebt genomen om ons te voorzien van feedback. We kunnen ons voorstellen dat u ervan baalt dat het veranderen van het afleveradres niet zo soepel ging. Wij willen u dan ook onze excuses aanbieden dat wij het niet volledig hebben kunnen oplossen voor u nadat u contact met ons opgenomen had via de chat. Wel heel fijn dat u uw bestelling inmiddels in huis hebt. We wensen u nog heel veel plezier met uw bestelling en natuurlijk veel geluk in uw nieuwe huis.

Met vriendelijke groeten,
Coolblue

Reageer

Luuk 12-05-2017 Via de website gekocht

Razendflitsende superservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Breed assortiment, goede zoekfunctie in de shop, snelle en betrouwbare levering. Ik koop nu al een tijdje bij Coolblue, en het gaat steeds op dezelfde -uitstekende- wijze!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franck 12-05-2017 Via de website gekocht

Snel, goed en eigentijds

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site, duidelijke omschrijvingen, kortom gebruiksvriendelijk op en top! Zowel aankopen als aankopen die retour moeten worden op een service gerichte wijze verwerkt, wederom erg snel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JSP 12-05-2017 Via de website gekocht

Snel en goed geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
's Avonds om 23.00 uur besteld, volgende middag geleverd. Bezorging van de nieuwe wasmachine ging probleemloos. Door de bezorgers netjes geplaatst, ook de reeds aanwezige wasdroger werd keurig bovenop de wasmachine teruggeplaatst. Oude machine netjes meegenomen. Vriendelijke mensen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann&Ber 12-05-2017 Via de website gekocht

fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fantastische productinformatie + nog handige tips over het gebruik van het bestelde artikel. Keurig op tijd geleverd en geïnstalleerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews