coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,4 Lees 42760 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1446 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gwinny 19-05-2017 Via de website gekocht

Jullie snelle levering is top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Jullie snelle levering is top! Ik heb 2 dagen geleden ergens anders iets besteld en heb tot nu toe nog geen track & trace code ontvangen, terwijl ik bij Coolblue mijn bestelling allang zou hebben ontvangen! Voor mij geen andere online shop meer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ernst Schuurman 19-05-2017 Via de website gekocht

Printerkeuze

Algemene score

10,0
Perfecte informatie over werking/ installatie en laagste prijs daarnaast zeer snelle levering van het bestelde product

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joep 19-05-2017 Via de website gekocht

zéér snelle levering en prima installatie!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue heeft een zeer lage prijs en snelle levering. Site is overzichtelijk, ook voor vergelijkingen (hoewel daar ook weer wat te verbeteren valt).

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

het bruine leven 19-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige en onovertroffen klantenservice

Algemene score

10,0
Coolblue is een geweldige shop om zaken bij te doen. Een onovertroffen klantenservice die snel reageert en je continue op de hoogte houdt over status van order, retour en eventuele garantieafhandeling. Heel veel bedrijven zouden hier een voorbeeld aan moeten nemen!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 19-05-2017 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site van Coolblue vind ik prima, omdat je in een oogopslag de plussen en minnen van een artikel in beeld hebt, plus iets verderop de technische specificaties. Daarnaast wordt er binnen één dag geleverd. Zeer tevreden over!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 19-05-2017 Via de website gekocht

Uitgebreid assortiment, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het assortiment is heel uitgebreid, levering is snel en de prijzen zijn doorgaans goed. Coolblue is een aanrader!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Robert 19-05-2017 In de winkel gekocht
Rotterdam

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Service in de winkel was prima alleen het ontbreken van leverings informatie (hoe laat wordt het bezorgd) kon niet concreet worden aangegeven. De partij die de logistiek heeft verzorgd had wel alles op orde. nette mails met levertijd en contact gegevens. Wellicht dat ze in de winkels van coolblue beter geinformeerd moeten worden daarover om de klant op maat te bedienen.

Reageer

Liesbeth 19-05-2017 Via de website gekocht

Overzichtelijke site en erg goede service!

Algemene score

10,0
Ik vind dat ze op een leuke, pakkende ( met humor ) manier hun klanten benaderen :-) . De site is overzichtelijk en fijn dat de reviews makkelijk te vinden zijn, zodat je beter een keuze kunt maken. Ook fijn dat je op een handige manier producten kunt vergelijken!
Ik kijk meestal ook bij andere shops, maar kom toch vaak hier terug voor een bestelling.
Het pakket komt op afgesproken tijd ( volgende dag ) en is altijd keurig verpakt. Leuk om open te maken!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eline 19-05-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De medewerkers zijn goed opgeleid en luisteren goed naar de klant. Krijg je iemand van Coolblue aan de deur dan weet je dat ze je als klant netjes behandelen en als iets niet goed gaat dan corrigeren ze dit heel snel en goed. Voor mij is het tot nog toe altijd een goede ervaring. Ook deze keer weer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob 19-05-2017 Via de website gekocht

Altijd tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nog nooit heeft Coolblue - in al die jaren - mij teleurgesteld. Ook deze keer weer een snelle levering met de nodige dosis humor in hun email en op hun verpakkingsmateriaal. En het product zelf voldoet tot op heden uitstekend (slechts 3 dagen in bezit).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de professor 19-05-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Buiten de garantieperiode door eigen fouten problemen hebben met een laptop en de daarbij horende herstelprocedure en toch stap voor stap geholpen worden. En als klap op de vuurpijl ook nog eens een muismat cadeau krijgen na een dolletje. Shoppen bij Coolblue doe je echt met een smile!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

? 19-05-2017 Via de website gekocht

uitstekende track en trace, keurige aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb reeds diverse aankopen bij Coolblue gedaan, met uitstekende ervaring voor wat de service betreft. Ik zal niet licht bij een andere zaak mijn aankopen doen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs Kraan 19-05-2017 Via de website gekocht

Snelle & Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is in mijn ogen één van de beste webshops, aangezien ze 24/7 leveren en ook nog eens super snel, het enige nadeel is dat je met de prijs duurder uit komt als bij anderen, maar dat is logisch omdat de service zo goed is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klant H. 19-05-2017 Via de website gekocht

Gericht en goed advies ,op de site of via mail.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al eerder bij coolbleu besteld en in de winkel geweest. Medewerkers zijn zeer klantvriendelijk.
Gemaakte afleveringsafspraken worden strikt nagekomen en de bezorgers zijn beleefd en goed geinstrueerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 19-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer overzichtelijke website. Meerdere artikelen besteld via de website en altijd naar volle tevredenheid.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maxine 19-05-2017 Via de website gekocht

Super Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is duidelijk, fijne website en een goede service! Ben heel erg blij met mn aankopen en ik ga hier zeker vaker bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ted 19-05-2017 Via de website gekocht

Makkelijke site, duidelijke track&trace, snel geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk om te zoeken en te bestellen. Snelle levering. Track & trace zijn prima in orde. Betrouwbaar bedrijf.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

kristin 19-05-2017 Via de website gekocht

fantaéstische snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prijs kwalitieit ok.
de service is zeer goed
zeer snelle service en de site is overzichtelijk
plus punt:je hebt keuzes voor verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pg 19-05-2017 Via de website gekocht

Snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke omschrijving van het product en een goede prijs. Grote keuze mogelijkheid en snelle service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nico Akkermans 19-05-2017 Via de website gekocht

Goede Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Doen wat ze beloven ,zijn bij de levering correct ,leggen alles goed uit als er eventueel iets niet goed zou zijn ,nemen oude spullen mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilco 19-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
super handig en netjes, geweldige afhandeling. alles uitgepakt,op de plek gezet en verpakking meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Aad 19-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cool blue doet wat het beloofd. Prima producten met een snelle levering.
Daarnaast een uiterst vriendelijke service denk die je prima te woord staan met deskundig advies.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith 18-05-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had op zondagavond een nieuwe wasmachine besteld en de volgende middag stond deze keurig aangesloten op zolder. De zeer vriendelijke monteurs/bezorgers hebben mijn oude wasmachine weer meegenomen (drie trappen naar beneden) en ook nog eens de droger weer op de wasmachine geplaatst.
Ik ben echt heel tevreden en zou Coolblue zeker aanbevelen als je een nieuwe wasmachine nodig hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m 18-05-2017 Via de website gekocht

coolblue geweldige service in alle opzichten!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
1 een woord geweldig.
goede prijs/kwaliteit verhouding
goede service
goede levertijd
goede klantenbinding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franky 18-05-2017 Via de website gekocht

In één woord geweldig van bestelling tot levering. Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Helemaal keurig hoe je op de hoogte wordt gehouden wanneer de koelkast wordt afgeleverd, 15 min van tevoren een belletje en zelfs doekje over de vloer voordat de nieuwe op zijn plaats werd gezet. Oude mee retour dus helemaal super. En niet te vergeten, binnen 24 uur geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josjan 18-05-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en goede levering. Avond ervoor besteld de volgende dag in huis.
Duidelijke website, waardoor ik een goede keuze kon maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

L Brommers 18-05-2017 Via de website gekocht

Top levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk te vinden wat ik zoek en voor prima prijs. Levering was perfect zal zeer zeker de site veel bezoeken voor producten die ik nodig heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke Molenaar 18-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, goed verzorgd, top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, overzichtelijk. Al meerdere keren artikelen besteld bij coolblue en nog nooit teleurgesteld geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bg van Dijk 18-05-2017 Via de website gekocht

Makkelijk te bestellen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
vrienden waren zeer tevreden,hadden ook chromecast audio besteld,ik heb filmpje bekeken en voor het eerst besteld via internet

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirk 18-05-2017 Via de website gekocht

zeer goede en vriendelijke sevice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
een zeer overzichtelijke side en de service was uitstekend wat ze je beloven gebeurt ook en alles netjes op tijd duidelijke afspraken oude koelkast en verpakking werd meegenomen zonder moeilijk te doen dat scheelt erg enorm waren erg vriendelijk( had toch bijna slingers opgehangen ,alles voor een lach)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roosje 18-05-2017 Via de website gekocht

Prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Om 23 uur nog iets besteld en de volgende dag al rond 14 uur gratis in huis! En als het product niet goed is kan het ook gratis teruggestuurd worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Compactcamera 18-05-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gebruiksvriendelijke site, fijn dat je producten makkelijk kunt vergelijken. Snelle service en levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

anonymous 18-05-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering, levering keuzes en betaalmogelijkheden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De prijs van het product in eerste instantie. Verder erg blij met de mail communicatie. Erg betrouwbaar en mogelijkheden voor retourzendingen en bedenktijd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ad 18-05-2017 Via de website gekocht

Snelle en keurige bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heldere site van Coolblue en goede prijzen. De bestelling werd snel en netjes afgeleverd. Bijgeleverde gebruiksaanwijzing was helder en begrjipeljik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 18-05-2017 Via de website gekocht

Alles meer dan perfect verlopen na retour zending. Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na retour zending een prima contact gehad en perfecte service mogen ondervinden! Prima. De volgende dag al in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wijnhold 18-05-2017 Via de website gekocht

broodbakmachine besteld perfecte levertijd en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gekozen voor Coolblue i.v.m. Voorraad en snelle levering en goede prijs kwaliteits verhouding , verder goede reviews van andere consumenten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Lut 18-05-2017 Via de website gekocht

Netjes geleverd op maandag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zondagavond besteld, maandagmiddag 12 uur in huis! Super! Volgende keer weer zo! Zet hem op Cool Blue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klok 18-05-2017 Via de website gekocht

betrouwbare webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne duidelijke website, goede informatie, snelle en goede service.
Bezorgers erg vriendelijk en behulpzaam!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 18-05-2017 Via de website gekocht

Super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
TV besteld op zaterdagmiddag en kon zondags al bezorgd worden
Goeie actie om een goedkopere tv te kiezen die weer terug gekomen is met uitleg op de site waarom de tv is terug gekomen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

piet 18-05-2017 Via de website gekocht

Ze doen wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb tot nu toe een zeer goede ervaring met CoolBlue. Heb er ondertussen meerder (voornamelijke electronica) producten gekocht en het is mij tot nu toe niet tegengevallen. Soms is CoolBlue iets duurder dan andere winkels, toch kies ik dan voor CoolBlue omdat ik dan verzekerd ben van een goede service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hoogstad51@outlook.com 18-05-2017 Via de website gekocht

goede website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goede informatie wordt goed op de hoogte gehouden van verzending ,en de tijd dat het bezorgd word. super

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wouter 18-05-2017 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne website met scherpe prijzen. Ook de bezorging is heel snel. Ook ben ik netjes geholpen aan de telefoon voor mijn technische vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David B. 18-05-2017 Via de website gekocht

geweldige klantendienst

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een tweedekans Coca Cola Coolcube gekocht. spijtig was er even iets mislopen maar dit hebben ze mooi snel en goed verholpen bij de klantendienst.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Denise 18-05-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
's Avonds besteld, de volgende middag al geleverd door een uiterst vriendelijke bezorger. Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

esther 18-05-2017 Via de website gekocht

top service

Algemene score

10,0
super service, snelle bezorging, vrolijke bezorgers en op tijd!! super communicatie en een goed product afgeleverd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

inge 18-05-2017 Via de website gekocht

snelle en correcte levering!

Algemene score

9,0
overzichtelijke webshop en snelle en correcte levering de dag nadien! eerste keer was direct een goeie keer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marina m 18-05-2017 Via de website gekocht

vertrouwen waard

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Site is gebruiksvriendelijk ook voor een leek zoals ik. Jullie doen ook effectief hetgeen jullie beloven. Levering is steeds zoals gepland. Heb ik iets nodig dan kijk ik altijd eerst op jullie site.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ericdlm 18-05-2017 Via de website gekocht

Snelle en gemakkelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel gebruiksvriendelijk en heel snelle levering. Geen leveringskosten.
's Avonds rond 23h besteld en 's anderendaags geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucien 18-05-2017 Via de website gekocht

Supersnelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling ging vlot en de levering supersnel en weer een geweldige service van Cool Blue. Ik beveel Cool Blue aan al mijn vrienden en familie aan

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dhr. L. Scheutjens 18-05-2017 Via de website gekocht

Super goed geregeld. Keurig volgens afspraak.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling verliep probleemloos en de levering exact volgens afgesproken tijdstip.
Je betaald hiervoor wel wat extra's maar je heb het wel dezelfde dag in huis! Super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews