coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42314 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3410 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans 06-05-2017 Via de website gekocht

Uniek simpele retour en geld terug procedure!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat de eenvoudige versie van deze cam net niet goed genoeg was toch de grotere duurdere aangeschaft en de eerste weer teruggestuurd. Binnen 4 dagen alles geregeld, incl. geld terug en alles zonder verzendkosten. Werkelijk subliem!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Stuy 06-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

9,0
Ik had een nespresso app. besteld met voor 30€ koffie tegoed en de volgende dag al supersnel ontvangen, Nu is dat voor de grotere bedrijven tegenwoordig eigenlijk al normaal. Maar het gaat mij dus om de service, want ik kreeg het niet voor elkaar om het gratis koffiepakket van nespresso te bestellen. Zelfs met nespresso gebeld maar dit was een teleurstellend telefoontje.....waar ik niks mee opschoot!! Met klantenservice van Coolbleu gebeld, met het voorstel om dan maar naar de winkel te komen met alle gegevens. Daar stelde de medewerker voor dat het door hun in behandeling werd genomen en ik niet zelf naar de winkel hoefde te komen. Vlak daarna kreeg ik al een mailtje dat mn koffiepakket onderweg is. Dus van mij een dikke duim voor de service. Ik vind het trouwens ook een pre dat ze genoeg hebben aan je naam, bij andere bedrijven moet je alles zelf opnoemen kl.nr., bestelnr., enz. De medewerker aan de telefoon was direct van alles op de hoogte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 06-05-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service. Bij vragen vriendelijke en behulpzame medewerkers aan de telefoon.
Als product niet goed is, makkelijk te retourneren en snel nieuw product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aksr 06-05-2017 Via de website gekocht

Snelle bezorging en goede prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
FitBit Charge 2hr besteld, snelle reactie op wanneer de levering mét track en trace - een levervenster bezorgd wordt. Een nette prijs voor een 'aparte' kleur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bruno 06-05-2017 Via de website gekocht

Snelle en uitstekende service zonder gezeur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft een breed assortiment, prima prijzen en levert supersnel, ook op zondag. En als er een keer wat stuk gaat aan en product leveren ze ook snel een nieuw product, zonder extra kosten en zonder gezeur. Ook al is het product meer dan een jaar geleden gekocht. Een voorbeeld voor andere bedrijven.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I. 06-05-2017 Via de website gekocht

fantastisch sevice

Algemene score

10,0
betrouwbare bezorgdatum en tijdstip; het monteren ging super efectief; de wernemers waren vanzelf erg zorgvuldig met de wasmachine dragen en plaatsen zonder dat ik iets moeste zeggen (ik waardeerde dat enoorm omdat ik nieuwe houten vloeren heb)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zaar 06-05-2017 In de winkel gekocht
Online

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne duidelijke site, goede snelle service. Uitgebreid assortiment, dus genoeg keuze. Mijn aankoop was inderdaad de volgende dag in huis, duidelijk per mail aangegeven wanneer er geleverd wordt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lydia 06-05-2017 Via de website gekocht

geweldige service en ook na service bij reour

Algemene score

10,0
zeer snel een nieuwe headset gekregen na een defect onder garantie.
Zeer vriendelijke klantenservice via mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sophie 06-05-2017 Via de website gekocht

Goede productinfo en prima prijzen plus service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De productinformatie is specifiek en je kunt vergelijkbare producten onderling vergelijken. Prijzen zijn altijd scherp en de service is prima. Ik heb hier al veel gekocht en ben tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helga 06-05-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Inmiddels al een aantal producten via deze webshop gekocht. Zeer tevreden over de adviezen die online gegeven worden en de prijzen zijn concurrerend. Service is geweldig. Het motto van Coolblue is "alles voor een glimlach" en dat maken ze ook echt waar. Van de omdoos alleen al ga je glimlachen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patkr 06-05-2017 Via de website gekocht

top winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website, goede service en snelle service. Producten zijn goed, netjes en stevig verpakt. Je kan tot laat in de avond bestellen en toch vaak volgende dag geleverd. Altijd goede ervaringen gehad met deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannet Scholten 06-05-2017 Via de website gekocht

Goede service, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had gehoord dat er bij coolblue producten zijn van goede kwaliteit met een goede prijs. Dit vind ik heel belangrijk als het gaat om smartphones. Dus ben ik een kijkje gaan nemen op de website. Hier ben ik de smartphone tegengekomen die ik uiteindelijk ook heb gekocht: goede kwaliteit, goede prijs en zeker een snelle levering! Voor 23:59 = de volgende dag in huis, dat wil toch iedereen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hetty 06-05-2017 Via de website gekocht

Gemakkelijk besteld, tijdig en goed verpakt geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor Coolblue voor deze bestelling omdat de winkel goed bekend staat en ook een eerdere bestelling goed is verlopen. Je wordt ook goed op de hoogte gesteld over de status van je bestelling. Klein minpuntje,, je wordt overladen met mails. Op zich geen groot probleem, wel irritant, De kwaliteit van de producten, de prijs en het feit dat je bestelling op tijd wordt geleverd, goed verpakt, is natuurlijk veel belangrijker.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anouk 06-05-2017 Via de website gekocht

Top bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keuze binnen het assortiment, goede leveringsvoorwaarden en topbezorgers. Ik kreeg hele duidelijke instructies wanneer de bezorgers er waren en werd ook nog gebeld dat ze over een kwartier voor de deur stonden en of er bijzonderheden waren. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nico 06-05-2017 Via de website gekocht

Fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al meerdere ervaringen met CoolBlue en zoals altijd, worden afspraken nagekomen en worden de juiste producten geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 06-05-2017 Via de website gekocht

Goed qua apparaat en informatievoorziening en snel geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed qua apparaat en informatievoorziening en snel geregeld. Heldere website en nog even telefonisch contact gehad wat plezierig was.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Eveline 06-05-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn koffieschuimer werkte niet goed meer. Ik werd geholpen door het callcenter en binnen no-time kreeg ik een nieuwe toegestuurd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Treble 06-05-2017 Via de website gekocht

Snel en keurig geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke website, prima prijs. Snelle service :'s avonds laat besteld, de volgende ochtend in huis.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fleur 06-05-2017 In de winkel gekocht
Groningen

Keurige en uitstekende service

Algemene score

9,0
Ze nemen de tijd voor je en kijken goed met je mee. In mijn geval voor n wasmachine en tv. Donderdagmiddag besteld vrijdagochtend voor 11 uur had ik alles in huis. Ik zeg petje af. Was mijn eerste kennismaking met cool blue maar zeker niet mijn laatste.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Y. Goutier 06-05-2017 Via de website gekocht

Een goede aankoop. Geen spijt van.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je hoeft niet eindeloos te wachten aan de telefoon als er per ongeluk iets verkeerd gaat. De service is super. Ik koop graag bij Coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda Schouten 06-05-2017 Via de website gekocht

blij met coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
in de coolblue webshop vind ik vaak de laagste prijs , als je ze belt wordt je goed en met humor geholpen en de verzending gaat altijd perfect. Je wasmachine plaatsen ze gratis boven en ze nemen de oude en alle verpakkingsmateriaal netjes mee. bij mij liep er nog wat water uit mijn oude machine en toen kwamen ze zelfs nog een dweiltje vragen om dat op te ruimen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vroomen yolande 06-05-2017 Via de website gekocht

cool blue ok voor hun goed service bravo

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Doe zo voort bravo heb al verschillende artikelenbesteld uiterst tevreden ook voor terugzendingen de service is zeer goed en ook kwaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Valerie 06-05-2017 Via de website gekocht

Fijn, iets waar je op kunt rekenen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn ervaring tot nu toe (4 bestellingen) is erg positief, in tegenstelling tot sommige andere shops heb je hier wel je bestelling direct de volgende dag én waar je dat maar wilt.
Ook de service als een product niet goed is of je bent gewoon van gedachten veranderd is meer dan top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 06-05-2017 Via de website gekocht

super geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
precies zoals omschreven op de site en volgens afspraak op mijn keuze dag geleverd en nette bezorg dienst

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melissa 06-05-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website. Fijn dat de min en de pluspunten erbij staan. Duidelijke overzichten. Fijn dat je kan kiezen welke dag ee bezorgt word en het kan ook in de avonduren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

DAT GAAT VLOTJES EN SNEL 06-05-2017 Via de website gekocht

Groot assortiment en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Site werkt prima en zeer gebruiksvriendelijk. Vlotte manier van betalen en zoals beloofd, vandaag bestellen morgen in huis! Super gewoon !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 05-05-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service, heldere tijdige en zorgvuldige communicatie. Behulpzaam personeel dat pas vertrok nadat gecontroleerd was dat het apparaat werkte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ray 05-05-2017 Via de website gekocht

Zoals altijd geweldige servive

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, Perfecte levering producten netjes en geleverd volgens afspraak, al meerdere keren producten besteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S 05-05-2017 Via de website gekocht

Snelle en nette levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Werd op de hoogte gehouden van verzending. Duidelijke informatie en snelle levering. Super netjes verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Judith 05-05-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelproces prima in orde. Levering heel snel en goed, informatie hierover ook echt goed. Installatie geregeld, we zijn echt ontzorgd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn van den hout 05-05-2017 Via de website gekocht

Snelle reactie en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een gebruikte Tom Tom runner 2 gekocht, er stond schijnbaar in de advertentie (marktplaats) dat de oplaadkabel er niet bij zat. Ik had binnen 5 minuten een reactie op mijn mail met daarbij de oplossing dat ze de kabel op zouden sturen. Dit hadden ze niet hoeven doen maar uit coulance hadden ze dit toch gedaan: super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan Koopmans 05-05-2017 Via de website gekocht

Snel en informatief

Algemene score

10,0
Je kunt snel je weg vinden op hun site en reviews en testen bekijken. Je bestelling heb je zelfs al de volgende dag. Ondertussen ontvang je e-mails en sms berichten over je pakket. Super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeroen 05-05-2017 Via de website gekocht

Coole gasten die weten wat service is

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Webshop met uitstekende prijs en kwaliteit verhouding, service met bezieling, kwalitatieve artikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joke 05-05-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekend, duidelijke site, uitstekende communicatie, vriendelijke jongens die alles zeer netjes afgehandeld hebben. Duidelijk, vlot kan niet beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JKR 05-05-2017 Via de website gekocht

Coolbleu doet wat het belooft!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je krijgt hulp bij het uitzoeken van je product; met de geweldige vergelijkingstool heb je snel inzicht in de prestatie-en prijsverschillen. De bestelling verloopt soepel, je wordt up to date gehouden met leveringsinfo, tot de bezorger bijna aan je deur staat. Zelfs nog een mail met handige tips om met je product aan de gang te gaan en na afloop 'ben je tevreden'. De glimlach is echt waar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Morice 05-05-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en zeker niet duurder dan andere winkels, ben zeer te spreken over de service van deze webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 05-05-2017 Via de website gekocht

Topbedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, en leuke communicatie. Alles kwam wanneer het besteld was en er werd goed over gecommuniceerd. De bezorger liet zelfs een handgeschreven kaartje achter waarop hij me veel plezier met mijn spullen wenste.

De wasmachine was heel snel aangesloten en getest, alleen er is iets net te strak aangedraaid waardoor iets een beetje lekt. Gezien de rest van de service, ga ik er geheel vanuit dat dit snel gerepareerd is.

Ik geloof dat ze het echt menen bij CoolBlue: alles voor een glimlach!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 05-05-2017 Via de website gekocht

Absolute aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue doet wat het belooft: vandaag besteld (tot 1 minuut voor middernacht) en je hebt je bestelling de volgende dag echt in huis. Al veel besteld en 1x een probleempje dat supersnel werd opgelost. Kan Coolblue bij iedereen aanbevelen b

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Teeuwisse 05-05-2017 Via de website gekocht

Soepel bestelproces, keurig en snel afgeleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het bestellen van een telefoonhoesje ging heel gemakkelijk. Ik werd goed geïnformeerd over alle stappen. Pakje werd snel (de volgende dag) afgeleverd. Coolblue is niet per se de goedkoopste, maar de service is van hoog niveau en het bedrijf wekt vertrouwen. De pagina’s van website zijn wat aan de volle kant, niet superelegant, maar wel duidelijk.

Op Twitter beschrijft Coolblue zichzelf als ‘het merk achter 150+ webshops’. In mijn geval betekende dat dat ik vanaf coolblue.nl doorgeschakeld werd naar PDAshop.nl. Niks om je zorgen over te maken, maar wel enigszins verwarrend. Ik heb liever één domeinnaam voor alles.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edwincap 05-05-2017 Via de website gekocht

Prima service. Ook buitengewoon stipt op tijd geleverd!

Algemene score

10,0
Ik ben reeds vertrouwd met Coolblue en had dus al veel goede ervaringen.
De website vind ik gemakkelijk en er is een ruim aanbod.
Levering gebeurde exact op het aangekondigde moment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 05-05-2017 Via de website gekocht

Alles prima, behalve levering

Algemene score

5,0
Coolblue is snel, vriendelijk en zeer behulpzaam, maar voor het afleveren van grotere apparatuur maken ze helaas gebruik van de diensten van Dynalogic. Dat bedrijf raakt steevast bestellingen kwijt, levert niet of niet volgens afspraak en communiceert onvoldoende over wanneer leveringen komen - de dag voor levering enkel melden dat de bezorger 'tussen 8.00 en 22.00' komt is simpelweg onacceptabel. Pas op de dag zelf kreeg ik bericht dat mijn bestelling tussen 11.45 en 14.45 geleverd zou worden. Ook vreemde tijden, maar goed... Zolang Dynalogic de bezorging van grotere apparaten doet voor Coolblue bestel ik er niks meer van een dergelijk formaat.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Onvoldoende

Reageer

Ria 05-05-2017 In de winkel gekocht
Rotterdam

Nette service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na aanschaf van mijn Samsung tab s2 hadden de verkoper direct een beschermfolie op het apparaat geplakt. Bij thuiskomst zaten er hindeerlijke luchtbobbeltjes onder het folie. 2 dagen later terug gegaan en het folie werd direct vervangen

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

mike 05-05-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer goede service en afhandeling.
ons product was niet meer voorradig, coolblue nam contact met ons op voor een gelijkaardig product.dit is ook perfect afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dimitri 05-05-2017 Via de website gekocht

Perfecte afhandeling van bestelling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
's middags een TV besteld in de webshop, volgende dag kon ik hem afhalen op het door mij gekozen afhaalpunt. Informatie voorziening van moment van bestellen tot aflevering was perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mark 05-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige, vriendelijke en persoonlijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cool blue is geweldig. Persoonlijk geschreven kaartje gekregen na retourneren van tv en bestellen van een andere. Wat een top bedrijf

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 05-05-2017 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik weet dat service en prijs goed zijn. Kwaliteit voor een concurrerende prijs. website is gebruiksvriendelijk. Je krijgt alle specificaties in een duidelijk overzicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han 05-05-2017 Via de website gekocht

Te laat bezorgd

Algemene score

5,0
Coolblue belooft de dag na de bestelling te bezorgen.
Heb in drie weken twee producten besteld maar de bezorging een dag later kunnen ze helaas niet waarmaken

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 05-05-2017

Hoi Han,

Wat vervelend om te lezen dat uw bestelling(en) niet op tijd zijn aangekomen. Dat is zeker niet de service die je van ons mag verwachten. Graag willen we u vragen een mail te sturen naar geenglimlach@coolblue.nl. Dan gaan we gelijk kijken wat we voor u kunnen doen.

Vriendelijke groeten,
Coolblue

Reageer

Marijke 05-05-2017 Via de website gekocht

Duidelijke webwinkel en snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij hadden goede ervaringen met Coolblue dus daarom weer voor Coolblue gekozen.
Deze keer vond ik de website traag reageren.
Jammer.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marcel Roesink 05-05-2017 Via de website gekocht

Goede service, prima chat-help en vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd goede service, overzichtelijke site en zeer snelle levering. Via chat goede ondersteuning tijdens mijn aankoop en deskundige en attente hulp.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 05-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs kwaliteit verhouding. Snel en betrouwbaar. Mijn product werkte niet zoals verwacht. Na retour direct een nieuw product gekregen.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews