coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42314 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3410 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

rojoshabin 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk en makkelijk te vinden

Service
snelle levering

Assortiment
heb kunnen vinden in de winkel waar ik naar zocht

Aanbeveling
betrouwbaar

Extra toelichting
IK vind de snelle levering heel plezierig en had zaterdagavond half 12 pas besteld en toch had ik zondagmiddag zoals beloofd mijn mobiel al in huis. Dus een hele betrouwbare webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ampeeters 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen, snelle levering en goede service

Service
Uitstekende service, goede informatie

Assortiment
Uitgebreide keuze

Aanbeveling
Snelle vriendelijke levering en uitstekende service

Extra toelichting
Uitstekende service, uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcella bardyn 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Kei tof om van uit je luie zetel een keuze te maken en te en de dag nadien er al van kunnen genieten 👍

Service
Gewoon niets op aan te merken.alles verloopt heel vlot.👍

Assortiment
Wie hier zijn keuze niet kan vinden , is in mijn ogen een persoon die met zichzelf in een zware knoop zit!!!'

Aanbeveling
Aan iedereen , heb het ook van iemand door gekregen verleden week vrijdag , heb vandaag men derde bestelling geplaatst !!!

Extra toelichting
Alles pico bello in orde en heel correct . Aan de telefoon ook vriendelijk en behulpzaam , zal zeker men laatste aankoop niet zijn 😛

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcfrederickx 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het is mijn eerste aankoop via internet en ik was verstomd van het gemak hoe eenvoudig dit allemaal gaat.

Service
evenals mijn bestelling vond ik het fantastisch dat ik binnen de 24u over mijn bestelling kon beschikken en netjes afgeleverd.

Assortiment
ik vond direct wat ik nodig had met de juiste uitleg.

Aanbeveling
het is makkelijker thuis achter uw scherm te bestellen dat u zich naar een druk winkel centrum moet begeven waar je ook meestal een lange wachttijd hebt.

Extra toelichting
zoals je hier boven leest, en een tevreden klant keert steeds terug. Mvg, Marc Frederickx

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hubrecht Johan 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zomaar een seintje via de PC, en het is 'geklikt'.

Service
Nooit gedacht dat een bestelling van zaterdagnamiddag zou aan huis geleverd worden op zondagmiddag!
Proficiat voor die enige service.

Assortiment
Geen gebrek aan keuze. Vergeleken met andere sites en winkels. Zonder meer prima.

Aanbeveling
Alhoewel het de eerste keer is dat ik hier een bestelling plaatste, vermoed ik uit die ene ervaring dat het wellicht geen uitzondering op de algemene regel kan zijn. Zeker aan te bevelen.

Extra toelichting
Het kan inderdaad niet gemakkelijker. Thuis bestellen, en de volgende dag volgt de levering. Prijs is zeker niet in vergelijking met andere winkels. Ik had het mij niet zo eenvoudig en efficiënt voorgesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ardene 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Me gegevens werden direct door t systeem gepakt

Assortiment
K had een ruime keuze uit koptelefoons

Aanbeveling
Snelle leveringen, Personeel die goed adviseert

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KimVanheer 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gebruiksvriendelijk: filter de zoekfuncties.

Service
Er wordt zelfs op zondag geleverd!

Assortiment
breed assortiment, maar er mochten meer mp3-spelers zijn met toetsen i.p.v. touchscreen. En de prijs van mp3-spelers mocht ook iets lager zijn, de prijs voor een deftige mp3 is te vergelijken met een middelmaat smartphone.

Extra toelichting
zie beoordelingen van de vragen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eva_Liekens 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zeer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website

Service
Snelle service en zeer vriendelijke Facebook reactie na het stellen van een vraag

Assortiment
Uitgebreid assortiment met aanbieding van extra accessoires

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen. Makkelijk, snel en betrouwbaar

Extra toelichting
Algemeen een aangename eerste aankoop bij Coolblue

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

lagemierde23 28-07-2015 In de winkel gekocht
eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestel wat je wilt hebben en zelfs op zondag geleverd

Assortiment
ruime keuze

Extra toelichting
makkelijk winkelen, wel goed lezen wat de specificaties zijn en de revieuws zijn zodat je geen kat in de zak koopt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sarage 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan heel snel online bestellen en je hoeft niet buiten te gaan om je aankoop te ontvangen.

Service
Er werd gedaan wat er beloofd werd.

Assortiment
Keuze genoeg!

Aanbeveling
Alles is perfect verlopen!

Extra toelichting
Alles verliep zoals gepland, bestelling, betaling en levering. Zelfs op zondag geleverd! Ook fijn om te weten dat er een fysieke winkel is, voor het geval de communicatie online mis zou lopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vloob01 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kijk. Bestellen op zaterdag. Ontvangen op zondag. Dat is gemak zoals gemak bedoeld is. Zoals gemak is bedacht toen iemand dacht ... "wat is gemak eigenlijk?".

Service
Ik heb niks met de mensen van Coolblue te maken gehad tijdens mijn orientatie en aanschaffase. Geen service is soms de beste service...

Aanbeveling
Zelfs aan mijn ouders. En dat zegt heel wat.

Extra toelichting
Op zondag leveren. Dat is voor mij doorslaggevend. Op zondag een pakketbezorger voelt als een kadootje van eigen deeg. Of zo. Je wordt er in ieder geval blij van. En je hoeft niet naar een koopgoot of winkelplein met mensen die toch niet gek zijn. Dat scheelt ook een hoop. Daar heb ik zelfs wel geld voor over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

eddy x 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudig te vinden wat je nodig hebt

Service
Zeer vlugge levering zonder extra kosten zelfs op zondag

Assortiment
Zeer veel te vinden in de webshop misschien assortiment
van zelfde productgroepen uitbreiden

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit en snelle levering

Extra toelichting
Alles zoals gewenst gebeurt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fred3756 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke omschrijving van het product, snel gevonden op de site. Simpel aanklikken en bestellen en via ideaal betalen, kan het nog makkelijker.

Service
Bevalt het product niet kan je hem zo omruilen of je geld terug. Voor 24 uur besteld echt de volgende dag in huis, ze doen echt wat ze zeggen.

Assortiment
Zeer uitgebreid, ben heel blij met de beschrijvingen van de producten, kon hierdoor een goede keuze maken.

Aanbeveling
Zeker weten, mooie website, spullen op voorraad en super snelle bezorging!

Extra toelichting
Coolblue is een zeer betrouwbare webwinkel, je hebt de garantie wat ze zeggen ook echt doen. Uitleg is zeer fijn, vaak met filmpje erbij, duidelijke omschrijving en volop keuze en grote voorraad. En vooral van belang super snelle bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.kox 28-07-2015 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Netjes bezorgd op zondag nog wel

Aanbeveling
Vriendelijk geholpen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

leieweg 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijk en geen problemen.

Service
Ik had een fout leveradres ingevoerd. Onmiddellijke hulp en zo opgelost.

Assortiment
Zeer compleet

Aanbeveling
Ik doe dit als tevreden klant.

Extra toelichting
Gewoon uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ansepans67 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke site waaruit ik makkelijk de producten kon kiezen.

Service
Ik had 10 minuten van elkaar op vrijdag vlak voor 18.00 zowel een koelkast als een wasmachine gekocht. Fantastisch dat beide producten zaterdag (ja, met die enorme storm) werden geleverd. Vroeg me alleen af waarom door twee verschillende bezorgdiensten laten leveren? LIjkt me wel zonde van de extra kosten maar dat ligt misschien aan de voorraad? Je bent er wel een dagje zoet mee...Levering van wasmachine was overigens top! De jongens waren keurig en hadden het nieuwe apparaat netjes gemonteerd, aangesloten en het oude apparaat meegenomen, waarvoor dank!

Assortiment
Keuze te over! dan helpen recensies enorm in het maken van een juiste beslissing

Aanbeveling
Ik heb vaker bij coolblue besteld en het is nooit tegengevallen. Geen fratsen, je weet wat je koopt voor nette prijzen. Geen bezorgkosten te zien krijgen bij de afrekening is ook erg fijn.

Extra toelichting
Lees het onderstaande, dat lijkt me genoeg reclame voor Coolblue :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stijnverplancke 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Filter, Kies, Betaal en leg opgewonden het oor tegen de vloer om de postbode alreeds te horen naderen!

Service
Snel besteld, snel van antwoord gediend bij vragen én snel recht gezet als er iets niet aan de verwachtingen beantwoordt. Wat moet dat meer zijn?

Assortiment
Hebben ze 't niet bij Coolblue? Dan zal er wel een goede reden voor zijn :-)

Aanbeveling
Ik zou Coolblue aan iedereen aanbevelen, en misschien nog vooral aan zij die online winkelen maar niets vinden. Want die zijn zó bekeerd.

Extra toelichting
Ik kan geen minpunten bedenken, tenzij die bon van €100 natuurlijk niét in mijn brievenbus valt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josselin 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De volgende dag al binnen, dus niet hoeven wachten.

Service
Geen gezeik

Extra toelichting
Snelle levering, duidelijke formulering en goede informatie op de website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nanda sielens 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Superoverzichtelijke website, ruime keuze uit toestellen. Van plaatsen bestelling over betaling (deden wij via BC) naar levering (reeds de volgende ochtend om 08.30u geleverd en geplaatst. Kan niet beter.

Service
Geen ander woord voor dan "Top"
Steeds bevestigingsmails voor elke handeling die je doet. Zelfs het te leveren pakket kan je online opvolgen en de levering de volgende dag gebeurde stipt volgens afspraak. Zelfs half uur op voorhand nog telefoontje gekregen dat ze er aan kwamen. Plaatsing nieuw toestel en meenemen van oud toestel (wasmachine) werd gedaan door hele vriendelijke en beleefde mannen. Supertevreden met de service.

Assortiment
Héél ruime keuze aan merken, modellen, en types...voor elk wat wils.

Aanbeveling
Dit was onze eerste online aankoop en zijn er zo tevreden van dat we in de toekomst steeds op deze manier tewerk zullen gaan. Topservice bij Coolblue.

Extra toelichting
Gebruiksgemak en overzichtelijke website. De prijzen liggen opmerkelijk goed. Gaande van bestelling over betaling tot levering (de volgende ochtend al) was alles zoals Coolblue het beloofde en aangaf. Dus méér dan tevreden over zowel onze nieuwe wasmachine als de service van Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

skittel82 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk en duidelijke website

Service
Super snel en netjes en zelfs op zondag

Aanbeveling
Gewoon een goede webshop fijne voorwaarden en snelle levering, ze houden zich aan de afspraken en daar kunnen nog veel shops van leren.

Extra toelichting
Gewoon een goede webshop fijne voorwaarden en snelle levering, ze houden zich aan de afspraken en daar kunnen nog veel shops van leren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

laurabyn 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Online was er een ruime keuze met veel uitleg waardoor het gemakkelijk kiezen was. Het bestellen gaat ook heel vlot.

Service
De zondagservice is iets wat ik zeer erg kon appreciëren. Perfect geleverd de dag erna.

Assortiment
Jullie hebben niet àlles maar het assortiment is ruim voldoende.

Aanbeveling
Alles was perfect in orde dus zeker aan te raden.

Extra toelichting
Ik vind de hoge punten verdiend omdat alles zeer vlot verliep en heel erg in orde was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kathyvana 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
vanuit je zetel bestellen, is er iets eenvoudigers ?

Service
zeer snelle en goede service

Assortiment
ik heb nog niet het hele assortiment bekeken, het is de eerste keer dat ik iets bij jullie koop

Aanbeveling
ik zou jullie absoluut aanbevelen, snel, correct, goedkoop

Extra toelichting
Ik vond alles dik in orde, niks negatiefs. Goede prijs, snelle service, correcte informatie over de levering,...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

edwin113 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
ja zeer gemakkelijke zeker op de zaterdag avond als je zondag echt iets moet hebben het is ene grote uit komst

Service
als hier boven beschreven:D

Aanbeveling
de kans is best wel erg groot geworden. en zeker als het nodig is zal ik het aan geven.

Extra toelichting
deze shop is een uit komst zeker op zaterdag als er in het weekend iets kapot gaat en het echt zondag nodig hebben ook de mensen die het dan bezorgen zijn echt great en gewelldig. over de Creative Sound Blaster Play! USB Geluidskaart deze usb werkt voor mij behoren goed helder geluid en snel aan te sluiten de instaltie ging snel maar zal een update geen luxe zijn dit omdat het cdtje iets oudere versie is ik zal aanraden om het via het internet te downloaden en te installen coolbleu zelf moet ik zeggen dat het echt een uit komst is en erg fijn is dat het op een zondag (middag) wordt geleverd dank.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

spannemans 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Als je ooit een account hebt aangemaakt is bestellen werkelijk in een paar klikken gedaan. Perfect!
En de dag erna al meteen geleverd. Hoe gemakkelijk wil je het hebben?

Service
Eerlijk gezegd heb ik in al die jaren dat ik bij Coolblue bestel nog nooit een defect gehad of iets terug hoeven sturen. Maar het feit dat je kosteloos en zonder opgaaf van reden ('daarom' is ook een reden!) terug mag sturen is natuurlijk perfect.

Assortiment
Met al die diverse webwinkels voor verschillende producten heeft Coolblue gewoon een ontzettend breed assortiment.

Een enkele keer is een product niet op voorraad of niet meer leverbaar (meestal oudere modellen).

Aanbeveling
Niet altijd de goedkoopste, wel altijd goede levering en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

assenbergh 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zocht iets meteen gevonden en besteld, nog nooit eerder hier gedaan was benieuwd of het geleverd werd.

Service
super snel.

Assortiment
zocht iets ander materiaal maar deze is ook goed.

Aanbeveling
niets op aan te merken.

Extra toelichting
alles goed niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hugokeg 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Betalingsgemak. Door één keer te betalen zijn zijn gegevens gekend en moet ik niet telkens door alle in te vullen velden.

Service
supersnelle levering.
Maar écht supersnel. Zaterdagavond besteld. Zondagnamiddag het pakje ontvangen.

Extra toelichting
ik ga wel eens naar andere leveranciers kijken, maar komt toch altijd weer bij Coolblue terecht. Grote voordeel: vandaag besteld, morgen in huis. Wel zo handig om te kunnen laten leveren op een moment dat je thuis bent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Floris1984 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede site met duidelijke omschrijvingen van de producten. De video reviews zijn zeker een plus.

Extra toelichting
Goede site met reviews waar je wat aan hebt ipv reclame maken voor een bepaald merk. De snelle levering (ook op zondag) is heel fijn. Zeker als je oude laptop het de vorige dag heeft begeven.

Review criteria:

Goed

Reageer

damirkro 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijke site

Service
snelle reactie en response

Assortiment
in principe kom ik deze site regelmatig tegen bij mijn zoekopdrachten

Aanbeveling
voorlopig alleen positieve ervaring

Extra toelichting
overzichtelijk, snel en doen wat beloofd wordt, een prima site die mijn voorkeur heeft bij zoekopdrachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

vavoom99 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snelste levering ooit

Service
Ik heb zelf een extra gadget erbij gekregen

Assortiment
zeer groot assortiment

Aanbeveling
geweldig

Extra toelichting
aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FlorisAvO18c 28-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,0

Gemak
Met een paar klikken had ik betaald.

Service
Jullie garanderen binnen 24 uur te leveren. Ik heb vrijdag betaald, en nog STEEDS niet mijn pakket binnen. Elke keer wordt mijn pakketje vertraagd. Ik heb inmiddels al twee vrije dagen moeten opnemen en weggegooid omdat ik thuis moet zijn voor een handtekening. BELACHELIJK.

Aanbeveling
Er wordt weinig moeite gedaan om mij te helpen bij het uitblijven van mijn pakket...

Extra toelichting
Nogmaals, ik vind jullie aanbod en gemak erg goed. Maar als jullie je onderscheiden van de concurrent door ons te garanderen dat jullie binnen 24 uur leveren, dan verwacht ik dat ook. Het is niet mijn probleem dat jullie bezorgers falen. Dan maken jullie van jullie probleem, mijn probleem. Ik heb inmiddels 2 werkdagen opgeofferd door thuis te werken...hoe moet ik dat tegenover mijn baas verkopen dat ik weer een derde dag thuis blijf werken. Een waardebon van EUR 5,- staat daarbij in schril contrast.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Heeren4711 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestelling plaatsen

Service
Top levertijden, duidelijke communicatie per email en sms !

Assortiment
Ruim assortiment met laagste prijs garantie !

Aanbeveling
Beter wordt het niet

Extra toelichting
Ruim assortiment , beste prijzen en op en top service ! Altijd goede communicatie ! Deze winkel is perfect in alle aspecten !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sylvanobrink12 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zaterdag avond besteld, zondag binnen, TOP

Assortiment
groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herr Vredy 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudig bestelproces

Service
Snelle levering, goed verpakt, snelle antwoorden via e-mail

Assortiment
Het assortiment is zeer ruim, maar kan nog beter

Aanbeveling
Overzichtelijke website met goeie service

Extra toelichting
Overzichtelijke website met goeie service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marianne G 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Supersnelle levering. Mijn grasmaaier ging kapot en dan is het fijn dat er de volgende dag een op de stoep staat want het gras moest er af! Goede site en gemakkelijk bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Koekmonster 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijke site

Service
Snelle service binnen 1 dag geleverd.

Assortiment
Uitgebreide keuze voor ieders wat.

Aanbeveling
Goede prijs en snelle service

Extra toelichting
Uitgeprobeerd en goed voor 2 e-bikes. Ziet er stevig uit. Moet nog even kijken na verloop van tijd maar heb er alle vertrouwen in.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carine Van Den Bosch 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
thuis bestellen en laten leveren waar je wenst!

Service
sms bij het inpakken en klaarzetten, mail met de factuur, super service!

Assortiment
is zeker voldoende - als je echt iets speciaals wenst kan je nog altijd naar een winkel gaan

Aanbeveling
zeker en vast de moeite waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

delphy01 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Uitgebreide keuze, supersnel geleverd ! Duid het artikel aan wat je wenst.. soms een paar uur later al thuis.

Service
Onmiddellijk mail van bestelling. Amper dag later bestelling in huis, zelfs op een zaterdag !
Moest het artikel niet voorradig zijn weet je het al voor je je bestelling plaatst en wat nog sterker is dat ze je laten weten wanneer het terug ter beschikking is.

Assortiment
Er is meer keuze in sommige 'normale' winkels. Het enige probleem in een winkel is dat ze het artikel(s) niet altijd in voorraad hebben, en wat erger nog dat ze niet weten wanneer ze het in voorraad gaan hebben. Dat is een zeer sterke troef van Coolbleu.
De reden waarom ik een 9 geef is omdat je in een winkel mondeling soms raad kan vragen. Maar iemand die graag zelf de touwtjes in handen neemt om wat opzoekwerk te verrichten is dit ideaal. (Men weet natuurlijk nooit of de verkoper een eerlijk advies geeft)

Aanbeveling
Heb reeds vele malen bij Coolbleu besteld en tot op heden nog geen enkele klacht over hun producten of service gehad.

Extra toelichting
Het gemak om iets uit te zoeken en te kiezen, onmiddellijk informatie en weten of het artikel in voorraad is. De service is uitstekend, supersnelle levering. Voor de scherpste prijs moet je misschien elders zijn, maar als je gaat berekenen wat het u kost aan transport en uitzoeken dan kom je uiteindelijk duurder uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mireilleboink 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Snel geleverd, en gratis uitgepakt, aangesloten en getest door twee vriendelijke heren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

rosecutter 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website heeft gemakkelijke filter instellingen. en zelfs auto product vergelijkingen.

Service
altijd snel en vriendelijk.

Assortiment
veel toestellen te vinden, op bijna allemarkten thuis

Aanbeveling
prijzen zijn zeer goed, en veel correcte informatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

axe316 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website is zeer zorgvuldig en leesbaar gemaakt.
Handig om Engels taal versie van de pagina te zijn - voor een buitenlander kan een probleem zijn (gelieve niet te gebruiken snelkoppelingen - maken het moeilijk voor vertaling;))
Er zijn kleine problemen met sessies over betaling op een bankrekening (ING)
Bestellen was geen speciaal probleem - is duidelijk in het medium.

Service
Goede prijs en de kosten opgenomen maakt de uiteindelijke prijs en dus is zeer goed.
Volledige controle van de zending - super.

Assortiment
Zeker een goede kwaliteit producten.
Het kan altijd meer gerelateerde producten - het is ok.
Zeker vond ik wat ik zocht.
Goede prijzen met goede grondstoffen - de klant wil altijd goedkoper :)

U kunt goedkoper vinden - maar het is niet doorslaggevend bij aankoop - telt geheel.

Aanbeveling
Laat me een eenvoudig voorbeeld.
Aanschaffen gemaakt op vrijdagavond - zaterdagochtend levering.
Prima

Extra toelichting
Ik heb geen negatieve opmerkingen. Ik hoop dat uw bod zal groeien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

huyghea 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker makkelijk 's avonds rustig de producten bekijken en vergelijken.

Service
Snelle levering; ook in het weekend

Assortiment
Zeer ruime keuze aan de scherpste prijzen.

Extra toelichting
Makkelijk en snel geleverd aan de scherpste prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

omaaagie 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de website is duidelijk alles is makkelijk te vinden

Service
de levertijd is volgens afspraak en alles werd gratis 3hoog gebracht en dat zonderlift en ook nemen ze dan zelfs nog de oude wasautomaat mee dat is geen petje af maar een heel hoge hoed.

Assortiment
er was meer als voldoende om te kiezen

Aanbeveling
de snelheid,service en keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bgulien 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitstekende website. Makkelijk navigeren en bestellen.

Service
Snelle afhandeling van een garantiegeval.

Assortiment
Uitstekend assortiment. Goede omschrijving vann het product.

Aanbeveling
Klant beleving is uitstekend

Extra toelichting
Mijn ervaring met Coolblue is uitstekend. Heb al vaker bij deze webshop besteld en in alle gevallen is de ervaring prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moan1 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles zeer duidelijk, overzichtelijk, gemakkelijk te volgen

Service
levering zeer stipt, voor de rest geen gebruik moeten maken van extra services zoals ondersteuning en dergeljke

Assortiment
voldoende keuze, gemakkelijk te selekteren

Aanbeveling
omwille van de eenvoud , aanbod

Extra toelichting
cool blue werkt uitstekend, het aangekochte product voldoet minder aan de verwachtingen ( verf bladert af na eerste gebruik) maar daar kan cool blue niet aan doen...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rita v hoorickx 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Service
Stel voeten zijn er nog steed niet en gemonteerd en zwart onder deel lig in de machine wij weten niet voore wat

Aanbeveling
De service is niet goed

Extra toelichting
De sevice

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Femke Doolaeghe 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van thuis uit besteld om 22:30 en om 11:00 kon ik de bestelling de volgende dag al afhalen aan de Delhaize bij mijn werk. Ik werd ook zeer nauwkeurig op de hoogte gehouden via email over de status van mijn bestelling. TOP!

Service
Duidelijke communicatie via email over status bestelling. Ook duidelijke info bij het pakketje zelf over hoe ik eventueel kon retourneren.

Extra toelichting
Zeer snelle levering, duidelijke communcatie. Duidelijke site met voordelige prijzen en zelfs filmpjes waarin het product wordt getoond. Mooi voorbeeld van goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurjen120 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Als bijna 60 jarige en digibeet kan ik altijd toch alles vinden

Service
Tot nu toe altijd alles keurig binnen gestelde tijd ontvangen

Assortiment
Slechts een keer iets niet kunnen vinden. Voor de rest altijd alles snel gevonden

Aanbeveling
gemak dient de mens.

Extra toelichting
alles klopt. als Coolblue een mens zou zijn denk ik dat het een aardig en dienstverlenend mens is. Voelt gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spiritjuweeltje 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kies het tijdstip
Ik kies het kanaal

Assortiment
Ruim assortiment en daardoor keus

Aanbeveling
Voelt goed. Ik kom er met plezier

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Dehennin 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vergelijken en direct beslissen

Service
Nog nooit zo snel bediend geweest en machine zelfs direct op zijn plaats gezet super

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Al gedaan aan vrienden en familie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JandeSuperman 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site is compleet, veel updates over het bezorgproces, afhandeling klopt met beloften op de site

Service
Duidelijk en zoals vermeld op de site / webshop

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Kwaliteit en keuze is goed, prijs redelijk concurrerend. Niet altijd de goedkoopste, maar service mag ook wat kosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews