coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42317 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3407 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

g a prins 26-09-2017 In de winkel gekocht
rotterdam goudsesingel

vriendelijk personeel en duidelijke uitleg komen weer terug.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
geweldige winkel geen tierenlantijnen maar recht toe de point.op zaterdag tv gekocht en zondag s om 2uur afgeleverd en om 3 uur stond hij te .spelen.hoe snel wil je het hebben plus 30 dgn bedenk tijd waar vindt je zoiets,dat vind ik wel erg cool blue,voor iedereen een aanrader.

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Rodney 26-09-2017 In de winkel gekocht
Rotterdam

Beats pro

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een echte goede services, je wordt gelijk geholpen en verwezen naar de juiste plaats. En mocht het nou niet in hun winkel liggen kijken ze gelijk op hun pc of ze het kunnen bestellen en hoe jij hem wilt ontvangen thuis, winkel enz.. kortom een prettig zaak waar je snel weer terug wilt komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vissers 26-09-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik wilde snel en makkelijk een tv bestellen. En dat is gelukt !! Voor een mooie prijs!! En een snelle service !!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Thijsvu 26-09-2017 Via de website gekocht

Super store

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima prijzen, 2e kans is een super concept, snelle bezorging en een geweldig assortiment.
Daarnaast kun jr via social media even snel je vraag ovet een product stellen en heb je voor het eind van de dag al je bestelling gemaakt

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sam 26-09-2017 Via de website gekocht

Uitestekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue biedt een groot assortiment aan verschillende artikelen, en daarbinnen een ruime keuze. Artikelen worden meer dan goed omschreven, Coolblue biedt ook verschillende tools om de keuze nader te bepalen.

De service is als vanouds perfect, bested is ook echt de volgende dag in huis, zelfs op zondag. En het gelverde was uiteraard precies zoals verwacht!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 26-09-2017 Via de website gekocht

Oude TV wordt niet meegenomen

Algemene score

4,0
Ik had bijna een grote TV gekocht bij Coolblue maar kwam er op het laatste moment achter dat ze oude TV's niet meenemen. Uiteindelijk de zelfde TV tegen precies dezelfde prijs bij bol.com gekocht omdat die de oude wel meenamen.

Verder heb ik overigens wel goede ervaringen met Coolblue.

Review criteria:

Slecht
Goed
Goed
Officiele reactie van Coolblue 26-09-2017

Hoi Ruud,

Bedankt voor je bericht. We vinden het fijn dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten en zijn blij dat je goede ervaringen met ons hebt. Het klopt inderdaad dat wij je oude televisie niet meenemen wanneer het nieuwe exemplaar bij jou wordt afgeleverd. Dit is geen service die wij aanbieden. Wellicht is dit iets wat wij in de toekomst wel kunnen gaan aanbieden. Wanneer wij een oud product mee terugnemen bij de levering van je nieuwe bestelling, zorgen wij ervoor dat dit op onze website staat aangegeven. Zo weet je precies wat je kunt verwachten. We willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om je bericht achter te laten en wensen je onwijs veel plezier met je nieuwe televisie. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, weet je waar je ons kunt vinden.

Groeten,
Coolblue

Reageer

marjolein 26-09-2017 Via de website gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ideaal dat bezorgers je 15 min voor aankomst bellen zodat je even een boodschap kan halen. Tijdsindicatie van bezorging op gekozen dag ook al prima.
Oude apparaat mee retour genomen, nieuwe keurig aangesloten incl uitleg.
Verpakkingsmateriaal wordt ook mee retour genomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margot Hofwegen 26-09-2017 Via de website gekocht

Aardig en deskundig personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Inbouwkoelkast gekocht en laten plaatsen. Geweldige service en erg aardige en deskundige meneer die hem kwam plaatsen. Goede track & trace en je kan precies volgen wanneer hij geleverd wordt . De service gaat zelfs zover dat je ca. 30 minuten van te voren gebeld wordt om te zeggen dat hij er aan komt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 26-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestelgemak en betrouwbare levering als voorheen en verwacht je ook als terugkerende klant. Echter niet de beste prijsaanbieder en dat is jammer.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sophie 26-09-2017 Via de website gekocht

Snelle bezorging en top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne webwinkel om elektronica te bestellen en service is top! Bij mijn bestelling was er iets misgegaan met de betaling. Gelukkig had kreeg ik snel contact met een medewerker via WhatsApp, die het probleem snel kon oplossen waardoor ik mijn bestelling alsnog de volgende dag in huis had! Product verder prima, ik ga zeker vaker bestellen bij Coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 26-09-2017 In de winkel gekocht
Amsterdam Buitenveldert

Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals men als klant in de winkel in Amsterdam ontvangen word en vervolgens wordt geholpen kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen, echt super klantvriendelijk. Dit is voor het eerst in een winkel in Nederland waar wij dit hebben mogen ervaren dat men weet hoe men met klanten om moet gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeev 26-09-2017 Via de website gekocht

Goede snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De wasmachine werd in de aangegeven tijd bezorgd door 2 toffe jongens en was in een mum van tijd aangesloten, waterpas gezet even uitgelegd hoe die werkt en vervolgens hebben ze de oude netjes meegenomen

Zeer tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willie 26-09-2017 Via de website gekocht

Precies op tijd, snel en vlot.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed zoek programma, nette product omschrijvingen en eenmaal besteld goeie communicatie over het leermoment en exact op tijd volgens email, sms en telefoon (misschien is het aantal meldingen hierover wel beetje overdreven).

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Cees 26-09-2017 Via de website gekocht

Prima, snelle levering en duidelijke informatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon goed en een goede prijs. Duidelijke uitleg over het product op de website. Concurrerende prijs in vergelijking met anderen en een Sneek bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiny 26-09-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn zoon adviseerde mij om bij Coolblue te kopen. En dat was een prima advies. overzichtelijke website . Levering na één dag èn op tijd. 3 vriendelijk heren kwamen mijn koelkast brengen en plaatsten het op de juiste plek. En de koelkast werkt prima en zoals beloofd: geluidloos. Ik ben dik tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 26-09-2017 Via de website gekocht

Prima online winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al meerdere dingen besteld in de loop van de jaren. Snelle levering en hele goede service als er een keer toch iets niet goed is met het product. Als ze iets duurder zijn dan kies ik toch voor cool blue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TdeHaas 26-09-2017 Via de website gekocht

Slechte service

Algemene score

3,0
BIj deze winkel een telefoon-set gekocht. Volgens de fabrikant zou deze telefoon een stand-by duur hebben van 200 uren. Na 12 uur dus al leeg.
Contact opgenomen met Coolblue. Heb wel een half uur moeten praten om een nieuwe set opgestuurd te krijgen. Eerst wilde ze de telefoon laten repareren! We weten allemaal dat dat tegenwoordig niet meer zo werkt.
Medewerker van Coolblue deed ook wel heel erg amicaal. Voelde niet goed. Continu mijn voornaam noemen en alles met "je" en "jij". Nooit van omgangsvormen gehoord?
Coolblue: dat moeten jullie niet doen!
Uiteindelijk voor elkaar gekregen dat ze een nieuwe set sturen. Krijg ik een bericht met de volgende boodschap: je pakketje zal geleverd worden tussen 08.30 uur en 21.30 uur. Dit is wel een hele ruime marge.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 26-09-2017

Beste meneer/mevrouw De Haas,

Bedankt voor de door u achtergelaten review. Wij vinden het onwijs vervelend om te lezen dat er al zo snel na aanschaf van de nieuwe telefoon, problemen opspeelden met de batterij hiervan. We vinden het prettig dat dit inmiddels is opgelost, maar balen er wel van dat het gesprek niet fijn is verlopen. Het is zo dat wij iedereen aanspreken met 'je' of 'jou' en met de voornaam. Wanneer u dit niet prettig vindt, kunt u dit altijd aangeven. In dat geval zullen wij zonder problemen u op de gewenste manier aanspreken. Het is tenslotte niet de bedoeling dat u zich niet prettig voelt bij de manier waarop wij met u omgaan. Wij hopen dat u het nieuwe pakket in huis heeft en dat deze helemaal naar wens is. Mocht dit niet zo zijn, horen wij graag van u via geenglimlach@coolblue.nl. Uiteraard kunt u ook via deze weg contact met ons opnemen wanneer u nog feedback of tips voor ons heeft. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Annema 26-09-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
vrijdagavond ca 22:00 uur bestelling gedaan en zaterdagmiddag TV al thuisbezorgd.
En zaterdagavond konden wij al genieten van onze Philips Tv 49PUS6401. Wat een beeld en wat een mogelijkheden heeft deze TV.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie De Winter - D'Hondt 26-09-2017 In de winkel gekocht
Wilrijk

zeer goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De klantvriendelijk is uitstekend bij Coolblue.
Zowel in de winkel als tijdens de levering werden wij enorm goed geholpen .
Ook het product is qua prijs-kwaliteit zeer goed in verhouden.
Ik zou zeker terug kiezen voor Coolbue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Desiree 26-09-2017 Via de website gekocht

Gewoon goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijzen zijn vaak hetzelfde als bij andere webshops, soms zelfs iets goedkoper. In het geval van mijn bestelling was het een paar euro duurder, maar dat heb ik er graag voor over om er zeker van te zijn dat alles goed gaat. Bestellen is mogelijk tot middernacht, volgende dag in de ochtend al geleverd. Alles was keurig verpakt, niks op aan te merken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick Bakker 26-09-2017 Via de website gekocht

Beter kan niet!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een AEG van 22 jaar oud nu gekozen voor de Miele want de nieuwe moet ook minimaal 20 jaar mee😉 De smile van coolblue is terecht, er waren drie monteurs nodig om de 100 kg zware machine naar boven te brengen maar uiteraard met een glimlach! Na tien minuten het eerste programma gestart en na een half maar eens gaan kijken of hij het nog wel deed. Deze machine is echt heel stil, benden hoor je helemaal niets. Zo zie je maar dat de techniek niet stilstaat.Sorry coolblue maar ik bestel voorlopig de komende 20 jaar geen wasmachine meer😃

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Floor 26-09-2017 Via de website gekocht

Echt fantastische service, kan niet beter!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles top! Wasmachine en magnetron met gezelligheid gebracht en wasmachine zelfs aangesloten en demo gekregen hoe het werkt. Dat zie je toch nergens meer? Bijna overdreven, maar wel goed natuurlijk... :) Oude apparaten meegenomen, ook heel fijn. Ga zo door, Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jolanda 26-09-2017 Via de website gekocht

22:00 bestellen om 11:00 de volgende dag in huis. Geweldig !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
coolblue maakt het je makkelijker om een keuze te maken door de reviews van andere mensen en overzichtelijke pagina

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilmet frans 26-09-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
makkelijk andere sites te ingewikkeld ruim aanbod aan producten en makkelijk op te volgen waar je product zich bevind

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

BCL 26-09-2017 Via de website gekocht

Super service en bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de klantenservice advies gevraagd welke wasmachine voor mij het beste zou zijn. Prima geholpen. Via een paar keer klikken de wasmachine besteld en op de door mij gekozen datum en tijd thuis bezorgd gekregen. Bezorgers stelden zich netjes voor en hielden rekening met mijn spullen en waren voorzichtig met het oude trappenhuis. Wasmachine werd netjes aangesloten en kreeg nog advies hoe hem te gebruiken. Super tevreden met Coolblue.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge Kentie 26-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cool Blue een echte aanrader. Eerst op de site gekeken daarna voor extra info naar de schop geweest. Prima advies. Na bestelling duidelijk wanneer onze wasmachine geleverd zou worden.
Service filmpje gezien service is echt zoals in het filmpje . Na plaatsing wasmachine hebben ze de droger er ook nog even opgezet zonder dat ik er om vroeg. Erg vriendelijke en professionele bezorgers. volgende bestelling word zeker weer bij Cool Blue gedaan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

George 26-09-2017 Via de website gekocht

Coolblue is topper.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Huistelefoon besteld via de website van Coolblue , site zeer overzichtelijk met alle info die men wenst . De afhandeling prima geregeld geen omkijken aan , alles zeer overzichtelijk via mail doorgestuurd gekregen , wat betaling en levering pakket betreft , zaterdag besteld zondag netjes afgeleverd top .
Zou zeggen , stay cool with Coolbue..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 26-09-2017 Via de website gekocht

Super geholpen via Whatsapp

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was op zoek naar een tablet voor onze zoon, via Whatsapp om hulp gevraagd en gekregen. Koop regelmatig bij Coolblue vanwege goede begeleiding bij aankoop, maar ook bij een eventueel defect is de afhandeling super.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis 26-09-2017 Via de website gekocht

Duidelijke site, perfecte afhandeling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede site, makkelijk de gegevens van het te kopen apparaat te achterhalen, genoeg reviews om een oordeel over het apparaat te kunnen vellen, perfecte en klantvriendelijke bezorging.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacky 26-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige service doen wat ze schrijven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue doet wat ze beloven op de website, retourneren geen probleem mee, garantie geen problemen mee, doen wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Stel 25-09-2017 Via de website gekocht

Super service en klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aan de hand van jullie geweldige reclamecampagne.
En na bestelling( telefonisch) super afgehandeld en perfect geleverd volgens uw reclame. Ik ben overtuigd en praat/ vertel dit door.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosa 25-09-2017 Via de website gekocht

Alles is goed gegaan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb ervoor gekozen om mijn rugzak bij Coolblue te kopen omdat ik had gehoord dat de service heel goed was. Ik had 's avonds om 11 uur een bestelling geplaatst en de volgende dag kwam de postbode al langs (hoewel er werd aangegeven dat het pakket tussen 13:30 en 15:30 zou komen, en het vervolgens pas om 20:30 kwam toen ik net een kwartier de deur uit was... De volgende dag was een zondag dus ik kreeg het pakket 2 dagen later. Maar daar kan Coolblue zelf niks aan doen). Verder ook goede Whatsapp service toen ik een vraag had over een bepaalde rugzak.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Albert Pols 25-09-2017 In de winkel gekocht
Groningen

Uitstekende productkennis en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De Samsung Galaxy Note 8 die ik bij voorinschrijving besteld had werd keurig op tijd geleverd.
De Note 8 is smaller dan de Note 2 die ik 4,5 jaar geleden ook bij Coolblue kocht, dus ik heb in de winkel in Groningen een passende houder voor in de auto gekocht.
Omdat ik direct na de aankoop een afspraak had waarvoor ik de routeplanner op de telefoon nodig had bood de medewerker (Jeroen) spontaan aan om de nieuwe houder in de auto te monteren. Klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 25-09-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's Avonds besteld en rond lunchtijd de volgende dag bezorgd. Half uur voor bezorging krijg je een sms dat ze er aan komen, 10 minuten er voor wordt je gebeld. Wasmachine wordt netjes uitgepakt, naar boven gesjouwd en aangezet. Oude wasmachine wordt weer keurig netjes meegenomen. Echt een super service! Vriendelijke en correcte bezorgers!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AB 25-09-2017 Via de website gekocht

wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Scherpe prijs. Uitstekend. Vrolijke jongens die de wasmachine kwamen brengen, aangesloten, tijd genomen voor de uitleg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Droge 25-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, ondanks slechte planning toch nog bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Snelle levering, ondanks dat flink uitliepen, werd de wasmachine toch bezorgd en geïnstalleerd om 23:30uur.
Alleen kwamen we er de volgende dag achter dat ze de slang niet goed hadden aangesloten, waardoor de aansluiting lekte.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 26-09-2017

Beste meneer/mevrouw Droge,

Bedankt voor je review. Wat ongelofelijk vervelend om te lezen dat de levering van je nieuwe wasmachine zo is uitgelopen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Het is vervolgens helemaal naar wanneer blijkt dat de aansluiting niet juist is. We willen je hiervoor dan ook allereerst onze excuses aanbieden. Dit is niet wat je van ons mag verwachten en wij vinden het vervelend dat dit zo misloopt. Heb je inmiddels al contact met ons opgenomen zodat we dit voor je kunnen oplossen? Mocht dit niet zo zijn, ontvangen wij graag je ordernummer en een korte toelichting via geenglimlach@coolblue.nl. Wij kijken dan zo snel mogelijk met je mee naar een oplossing.

Groeten,
Coolblue.

Reageer

Sam 25-09-2017 Via de website gekocht

Goed advies, Snel geleverd, Correcte afhandendeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na telefonisch advies met een vriendelijke meid (sorrie) meisje, kon ik snel een keuze maken en heb een Surface Pro aangeschaft. Binnen 12 uur was het apparaat geleverd bij mij thuis.
Goed advies, Snel geleverd, Correcte afhandeldeling

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 25-09-2017 Via de website gekocht

Coolblue altijd dichtbij

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldig gemakkelijk winkelen bij Coolblue, een grote variatie in producten,en een heel snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klasse service 25-09-2017 Via de website gekocht

snel besteld en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De wasmachine wilden we snel geleverd hebben en het liefst naar zolder. Dit was geen probleem voor de bezorgers. Ze vertrokken niet voordat alles werkte, klasse!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda 25-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb al vaker iets bij coolblue besteld. Het is een fijne online winkel en de telefoonist/e zijn zeer vriendelijk en behulpzaam en kijken direct voor een oplossing

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eline 25-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
- levering op zaterdag
- 1 uur tijdslot met sms notificatie
- aardige leveranciers
- levering tot in huis
- TOP

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Hooff 25-09-2017 Via de website gekocht

Goed geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, vriendelijke klantenservice.
De levering was helemaal top. Geen dag thuis zitten om te wachten op je bestelde spullen. Je krijgt op de dag zelf een nauwkeurig tijdsbestek van een uur wanneer ze komen en 10 minuten voor de bestelling er is wordt je ook nog gebeld!
Vriendelijke bezorgers die je spullen snel, netjes, en vakkundig installeren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dimitry 25-09-2017 Via de website gekocht

Wel betaald Wasmachine nooit gekregen

Algemene score

1,0
Wasmachine kon niet binnen een week geleverd worden.

Ze maken hier wel reclame mee, dat je de volgende dag gebeld wordt en dan binnen 3 dagen geleverd wordt.

Had hier van te voren nog over gebeld, want als het niet binnen een week geleverd kon worden probeerde ik het liever ergens anders.
Maar Coolblue garandeerde me dat het er binnen een week was.
Dit lukte blijkbaar niet, waarom? Dat weet ik nog steeds niet.
Coolblue heeft me beloofd uit te zoeken waarom er niet geleverd kon worden.
Ben nu 2 weken verder, nog steeds geen antwoord gekregen waarom er niet geleverd kon worden.
Alleen mijn geld heb ik na bijna 2 weken nog niet terug gekregen.
Ze willen eerst dat de wasmachine bij Coolblue terug is, en dan storten ze mijn geld terug, maar de wasmachine is nooit verstuurd.
Het ergste vind ik nog dat ze je steeds beloven te helpen, maar niks doen.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 26-09-2017

Beste Dimitry,

Bedankt voor je review. We vinden het onwijs vervelend om te lezen dat de levering van je nieuwe wasmachine zo stroef verloopt. Dit is absoluut niet wat je van ons mag verwachten en wij willen je hiervoor onze excuses aanbieden. Het is niet de bedoeling dat je het idee krijgt dat we niets voor je doen. Wij kijken dan ook heel graag met je mee naar de situatie. Zou je ons hiervoor via geenglimlach@coolblue.nl je ordernummer met een korte toelichting willen toesturen? Wij kijken dan zo snel mogelijk met je mee.

Groeten,
Coolblue.

Reageer

Reposa 25-09-2017 Via de website gekocht

Jammer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Heb zulke goede ervaringen bij Coolblue, echter vanaf vandaag twijfels, mijn bestelling hangt “vast” in t systeem, 3keer gebeld, oplossing, nogmaals bestellen. Ik ga niet de software problemen van Coolblue oplossen, allemaal even vriendelijk aan de telefoon, maar inmiddels kan ik mijn bestelling na dagen nog niet verwachten. Zou al 3 keer voucher ter compensatie krijgen, nog niet gezien, jammer Coolblue.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 26-09-2017

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor het achterlaten van een review. We schrikken ervan dat je, ook na meermaals contact, nog niet op de juiste manier bent geholpen. Dit is niet wat je van ons mag verwachten en wij willen je hiervoor absoluut onze excuses aanbieden. Zou je ons via geenglimlach@coolblue.nl je ordernummer met een korte toelichting willen toesturen? Wij gaan dan zo snel mogelijk verder voor je aan de slag.

Groeten,
Coolblue.

Reageer

Lotte Wohler- Timmermans 25-09-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keurige levering. Afgeleverd op de aangegeven tijd. Zeer vriendelijk en netjes personeel. Erg tevreden. Kan iedereen aanraden iets bij Coolblue te bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cock 25-09-2017 Via de website gekocht

Top shop!

Algemene score

9,0
Duidelijke site en snelle levering
Betrouwbaar
De cadeaubon wordt geleverd in een grappige verpakking, een doosje dat je zelf in elkaar kunt vouwen.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

I. Verbaan 25-09-2017 Via de website gekocht

fantastische service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik heb voor Cool Blue gekozen omdat me dat werd aanbevolen door vrienden; ik ben blij met de aanschaf (wasmachine) en zorgvuldige uitleg die ik heb gekregen. Het was ook plezierig om op tijd te weten wanneer de levering zou plaatsvinden, met een nauwkeurige tijdsaanduiding.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rita 25-09-2017 Via de website gekocht

ruime keuze, snelle levering en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de zoekmachine heb je het product snel gezocht, er is een ruime keuze met een goede productomschrijving. De levering is echt snel en de service van een sms-je en telefoontje vlak voor levering is helemaal top. Hele vriendelijke mensen die de producten graag voor jou op de goede plek zetten. En ook de service is uitstekend.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wendy 25-09-2017 Via de website gekocht

Wederom uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Service en klantvriendelijkheid was wederom van hoog niveau. Advies was deskundig en goed, ook de snelle levering maakt dat ik weer erg te spreken ben over Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marina 25-09-2017 Via de website gekocht

Vrijdagavond besteld, zaterdag om 14.00 uur in huis. Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betrouwbare shop zowel online als fysiek. Vriendelijk en terzake kundig personeel in de winkels. Online is de bestelling heel gemakkelijk en duidelijk te plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews