coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42314 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3410 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Corine1962 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heerlijk vanuit je stoel bestellen

Service
Gewoonweg perfect met alles! Bestelling geplaatst, gelijk een bevestiging, bericht dat ze je artikel aan het inpakken zijn, bericht dat het de deur uitgaat en bericht wanneer de postbode er is, beter kan toch niet!! Gewoonweg super!!

Assortiment
Genoeg keuze in allerlei artikelen!

Aanbeveling
Wij promoten Coolblue al ;-)

Extra toelichting
Wij, mijn partner en ik worden gewoonweg blij van Coolblue hahaha

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lincy1975 02-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
3 winkels bezocht op zoek naar identiek artikel en nergens te vinden. bestelbaar op coolblue en heel snel geleverd.

Service
Snelle en gratis levering

Assortiment
zeer uitgebreid aangezien artikels en verschillende winkels niet te verkrijgen

Aanbeveling
zeker aan te raden, makkelijk van thuis leverbaar, gratis levering en groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne-mjo 02-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Hele goede service. Ben vrouw alleen en ze hebben de droger van de oude wasmachine afgehaald en weer op de nieuwe gezet ondanks dat ze dat niet hoefde te doen.

Extra toelichting
Ik vond het makkelijk op internet en ik kon ook vragen stellen ondanks dat het zondag was. Ik vind het een hele goede service. Ik ben heel goed geholpen. Als ik weer iets nodig heb ga ik weer bij deze winkel bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronebald 02-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Wellicht iets te gemakkelijk om snel een keuze te maken en het product zeer snel in huis te hebben. Bij voorkeur zelf afhalen want de post wacht niet te lang na het aanbellen. (Als ze al aanbellen en niet direct een kaartje in de bus steken.)

Service
Gewoon goed

Aanbeveling
Veel keuze, snelle levering.

Extra toelichting
Zoals gezegd, goed aanbod, duidelijke uitleg en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anitazuurbier 02-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke site om iets te zoeken.

Service
Super snel geleverd.

Assortiment
Assortiment is enorm, wel moeilijker om een keuze te maken hierdoor.

Aanbeveling
Super hoe snel dit ging.
Geen verzendkosten makkelijk met betalen en de volgende dag in huis. En nog goedkoper ook.

Extra toelichting
Ik vond het erg makkelijk om een artikel te zoeken van een bepaald merk. Ook een goeie omschrijving van het artikel en een duidelijke foto erbij. En duidelijk hoeveel er betaald moet worden en wanneer het gebracht wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SikkeP 02-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel gevonden wat we zochten

Service
beloofde volgende de dag in huis, alles correct en orgineel, en zo was het ook.

Assortiment
ruim voldoende, misschien te veel voor een leek als ons

Aanbeveling
zou zeker aanbevelen, wij zijn er erg tevreden over, dus waarom een ander er niet mee laten kennis maken?

Extra toelichting
Totaal te vreden, zonder klachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schilden 02-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima website

Service
laat op de avond besteld, volgende dag in huis.

Assortiment
-

Extra toelichting
perfecte winkel, groot assortiment, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LieselotteStienstra 02-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
perfecte service, nette vriendelijke mensen, groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

whaan 02-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het gemak is dat je vi internet maar visueel het product niet ziet, je hoort het niet en voelt het niet, maar als je weet wat je nodig heb is dit geen probleem.

Service
er is geen enkele opmerking

Assortiment
de producten welke ik wil kopen bij jullie, kan ik vinden

Aanbeveling
aan eenieder welke mij vraagt voor huishoudelijke apparatuur of Pc's zal ik jullie doorgeven.

Extra toelichting
Nogmaals alleen maar lof van bestelling tot aflevering. Prijs en kwaliteit top.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bruce jones 02-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon alles is gemak

Service
Even een voorbeeld. Vanavond iets bestellen en morgen voor 10u s'morgens al geleverd. Als dat geen service is.

Assortiment
Veel

Aanbeveling
Reeds 2maal een bestelling geplaatst. En beiden heel vlot verlopen.

Extra toelichting
Alles is goed. Weet zelfs niet wat er nog beter kan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

krollebolbruno 02-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Handige websites per productcategorie met overzichtelijke onderverdeling.

Service
Fout adres bij bestelling opgegeven. Even gebeld, en onmiddellijk aangepasst.

Extra toelichting
Goeie websites, degelijke prijzen en vooral snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

xelizabethx 02-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Coolblue.nl ken ik als betrouwbaar en snel. Gegarandeerd het product de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fredduijzer 02-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
veel keus van goedkope tot dure merken

Service
vandaag besteld, morgen thuis

Assortiment
ruim

Aanbeveling
fijn voor mensen die geen vertrouwen hebben in internet aankopen

Extra toelichting
veel keus in alle prijsklassen; heb je een vraag, je kan op diverse manieren bij hun terecht en krijgt snel antwoord; 14 dagen omruilgarantie;

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Donder57 02-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bijzonder goed georganiseerde webwinkel

Assortiment
veel is er te vinden en ook accessoires die er echt toe doen

Aanbeveling
De manier waarop er wordt omgegaan met jouw product dat je gekocht hebt vanaf het moment dat het hebt gekocht is heel goed slim en betrokken

Extra toelichting
De manier waarop er wordt omgegaan met jouw product dat je gekocht hebt vanaf het moment dat het hebt gekocht is heel goed slim en betrokken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patrickpronk1986 02-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,0

Service
Ik heb een humax HD decoder gekocht en op de doos stond dat er een gratis startpakket bij hoort van Ziggo voor interactie televisie. Deze ontbrak in de doos. De medewerker van Coolblue gaf aan dat het om een oude zending gaat van 2014 en dat het wel op voorraad is, maar tegen betaling. Terwijl op de doos geen einddatum staat voor de actie. Ik vind dit geen service en een makkelijke oplossing. Verkoop dan deze dozen niet of plak het af. Naar mijn mening moet je je nu aan de actie houden!

Aanbeveling
Service vind ik bij deze aankoop minimaal.

Review criteria:

Goed
Slecht

Reageer

Hammi58 02-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
op de site kin je gemakkelijk je producten vinden.

Service
Als er iets mis is met een gekocht product wordt je snel en kundig geholpen.

Assortiment
Tja ze kunnen niet alles hebben maar wel erg veel.

Aanbeveling
makkelijk zoeken wat je nodig hebt, snelle levering en prima services

Extra toelichting
makkelijk, snel en betrouwbaar. Ik zou zeggen probeer het gewoon en je ervaart het zelf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nakosa20 02-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Alles was prima in orde

Extra toelichting
Alles was goed geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jokekeizer 02-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
In alle rust kiezen en vergelijken

Service
Uitstekend

Assortiment
Zeer uitgebreid

Extra toelichting
Altijd omruilgarantie of geld terug, betere service vindt je nerhens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ik ben het zelf 01-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het is bijzonder makkelijk te bestellen en na te kijken of het item aan je wensen voldoet.

Service
Door omstandigheden kon mijn zoon niet aanwezig zijn bij de levering. Zelf ben ik hulp behoevend. Door de fantastische service bij de levering was dit echter geen probleem.

Assortiment
Ik kon zonder probleem een keuze maken uit het assortiment. Dit mede omdat alles uit de gangbare en nieuwe types bestaat.

Aanbeveling
De prijzen zijn zeer concurrerend met anderen, ze hebben gratis verzending en de service is enorm.

Extra toelichting
Ik kan alleen maar positieve punten noemen v.w.b. het totaalpakket dat Coolblue levert. Dit is dan inclusief levering, snelheid, service, correcte afhandeling, enz., enz.,......................

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f.z.lachhab 01-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan heel gemakkelijk bestellen op de website van coolblue. Alles is duidelijk. Per product staan de specificaties goed beschreven, waardoor je niet zelf nog op het net hoeft te zoeken naar specifiecaties.

Service
Perfect! Vaker dingen besteld bij coolblue en slechts in één geval niet helemaal tevreden geweest met het product (koelkast van Samsung, besteld voor mijn moeder). Coolblue heeft mij goed geholpen dit op te lossen met Samsung. We hebben korting gehad op de koelkast. Verder top dat ik hen altijd kon bereiken en lekker makkelijk en gratis via whatsapp! Beloofde bevestigingen en reacties via de mail waren snel binnen. Kortom, zeer tevreden!

Assortiment
Genoeg keuze en diverse productgroepen.

Aanbeveling
Duidelijke webshop met ruime keuze aan producten en een top service! Ik ben nog nooit in hun winkel geweest en doe alles online, waar ik zeer tevreden over ben.

Extra toelichting
- Duidelijke webshop - Voldoende keuze aan producten - Duidelijke productspecificaties - Snelle en nette levering, ook van grote producten - Super goede klantenservice, altijd en makkelijk bereikbaar op diverse manieren - Overige pluspunten: gratis verzending, installatie (van de koelkast), verwijderen oude producten (koelkast), nette bezorgers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heleen Jansen 01-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website. Producten zijn makkelijk te vinden. Ook fijn dat je niet meteen na 1 klik al een bestelling hebt geplaatst. Er wordt duidelijk aangegeven hoeveel stappen je nog moet doorlopen. Je kunt alles rustig even nakijken.

Service
Op zaterdagavond een printer besteld. Deze werd op zondag gratis bezorgd! Prima op de hoogte gehouden via de mail over de verzending.

Assortiment
Zeer ruime keuze!

Aanbeveling
Super fijne webwinkel met snelle levering en prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

matthyssens 01-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudige zoek keuze
betaling makkelijk en geen lange login gegevens eens ik mijn keuze had gemaakt was alles rond binnen de 5 minuten

Service
had een vraag heb 's avonds laat nog gebeld onmiddellijk iemand aan de lijn geen lange wachtrij en vriendelijke en correcte antwoorden
levering had rond 23:00 besteld en volgende morgen om 09:00 had ik mijn bestelling

Assortiment
ruime keuze en duidelijk wat er in voorraad is
en prijs is zeker goed

Aanbeveling
zeker een aanrader je hebt bijna sneller dan dat je zelf gaat winkel en kost geen moeite

Extra toelichting
heb tot nu toe zeker niets af te keuren is super kijk al uit naar mijn volgende aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kikkerthee 01-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede overzichtelijke webshop

Service
De levertijd was perfect en volgens verwachting
Voor het plaatsen van de vaatwasser werden geen extra kosten in rekening gebracht.

Assortiment
Vind de keuzemogelijkheden van alle artikelen voldoende

Aanbeveling
Dit is mijn eerste koop bij Coolblue en de ervaring is goed tot nu toe zou Coolblue daarom ook zeker aanbevelen .

Extra toelichting
Tot nu toe niets op aan te merken Coolblue doet wat ze beloven.:-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

omi62 01-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
met hulp van de informant peace of cake.

Service
moet ik nog ondervinden

Assortiment
3 stuks tegelijk geleverd,zonder probleem op voorraad.

Aanbeveling
correct behandeld,informatie,bestelling,aflevering.
afspraken nakomend!!

Extra toelichting
Met alle informatie van v. Coolblue,tot een hele goede keuze aankoop gekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk en conny 01-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

2,2

Gemak
slecht terug bellen door klanten service, zie ook onderstaande motivatie

Service
geen onderbouwing geven van afwijzen van klacht zie ook onderstaande motivatie

Assortiment
laatste model door mij gekocht en helaas geen alternatief product voorradig voor ongeveer dezelfde prijs

Aanbeveling
roepen de beste te zijn maar ze gedragen zich hier niet naar

Extra toelichting
betreft mijn order 13558661 een nieuwe laptop besteld bij Coolbleu, een mooie Toshiba L50B1GU, de laatste op de site en de enige in Nederland. Keurig binnen 1 dag geleverd, maar als ik kijk hoe deze was voorzien van het schermfolie en hoe het snoer in de verpakking zat, dan was er een vermoeden dat het mogelijk een reeds eerder aan Coolbleu geretourneerd artikel was, maar verder niet iets zichtbaar. De laptop opgestart en wat ingericht en dezelfde avond met opstarten geconstateerd dat er een pixelfout in het scherm zit. Hiervan de volgende morgen melding gemaakt bij Coolbleu en ze zouden die middag berichten. Helaas is dit niet nagekomen, dus zelf contact opgenomen en toen werd gevraagd om foto's, want we konden of retour sturen ( maar eenzelfde is niet leverbaar en ook geen goed alternatief voor die prijs) of ze zouden een voorstel doen voor een korting voor een fout in het product. Beloofd dat er dezelfde avond zou worden teruggebeld, maar dat is niet gedaan helaas. Een dag later ( 's middags rond 15.uur ) zelf maar weer gebeld en toen was er nog niets aan gedaan en moesten de foto's nog uit de mailbox worden gehaald ondanks de melding de vorige avond dat het binnen enkele uren zou worden afgewikkeld. Men belt terug en ja hoor binnen een half uur een telefoontje dat er geen vergoeding mogelijk was en dat de reden niet genoemd kon worden want dit was een beslissing van de supervisor. De vorige dag was retourneren alleen mogelijk als je de laptop terugzette in de fabrieksinstellingen, nu wordt er gezegd dat alles wat al geïnstalleerd is gewoon mag blijven staan. Al met al onduidelijke info , slecht terugbellen, geen klantgerichte oplossing ( een alternatieve laptop voor ongeveer hetzelfde geld is niet beschikbaar en ook een vergoeding wegens een gebrek kan zonder een reden aan te geven niet worden gedaan) Welke actie / reactie wordt er genomen/gegeven als ik de laptop retourneer? Ja hij is gebruikt... u krijgt niet uw volledige geld retour??? misschien 75% zoals voor een artikel wat gebruikt is volgens hun website voorwaarden?? Eerst blij met een prima aangeboden laptop, maar als de feiten er zijn wordt ik veel minder blij en voel me zeker niet serieus genomen als een klacht zonder reden wordt afgewezen/ er geen goed alternatief komt. Grote reclame voor de beste webshop maar de daden zijn klein.. Ik ga mij beraden op wat ik ga doen, maar blij wordt ik zeker niet van Coolbleu tot nu toe.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

pietjejantje 01-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen, geen verplichting om een account aan te maken tijdens het bestel proces.

Service
Erg gemotiveerd on klanten te helpen en tevreden te houden. Erg enthousiast per mail, telefoon en zelf op de verpakkingsmethodes van bestellingen.

Assortiment
Ontzettend veel (gevarieerde) producten

Aanbeveling
Heel leuk en enthousiast, goede prijzen en ontzettend strakke bezorgtijden!

Extra toelichting
Heel leuk en enthousiast, goede prijzen en ontzettend strakke bezorgtijden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nvdbh 01-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online, instock en makkelijk sms

Service
savonds besteld. ik denk rond 09:00 volgende dag thuis

Assortiment
prima selectie van wat ik wilde

Aanbeveling
alles wat ik boven zei

Extra toelichting
alles wat ik boven zei

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harman47 01-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke website

Service
doen wat ze beloven

Assortiment
nooit misgegrepen dus voldoende assortiment

Aanbeveling
Weet dat ik later niet hoor wat een slechte zaak

Extra toelichting
prijs verhouding service bij verkeerd product in 2 dagen opgelost levering en verpakking

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronnyyu 01-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
paar minuten online en keuze is gemaakt en besteld cool!

Service
heel goed opgevolgd van eerste moment!!

Assortiment
ruime keuze en prijs zeker ok !!

Aanbeveling
voor de reeds aangehaalde positieve indrukken!

Extra toelichting
van eerste moment van bestellin tot levering van B-post ,s'anderdaags om 9h of 2°keer reeds om 8h,kan niks op aanmerken,gewoon COOL BLUE!!!!!!!!Een tevreden klant!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ddo52 01-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Fijne website , makkelijk bestellen

Service
Vlotte levering, betrouwbaar

Aanbeveling
Fijne webwinkel, ruim assortiment, betrouwbaar

Extra toelichting
Uitermate tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aalp 01-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site, snelle levering en gemakkelijke betaling

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
heb je het geprobeerd niet, doen dan je zult verrast zijn.

Extra toelichting
ze doen wat ze zeggen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johan2500 01-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Na aankoop van een product geeft men goede telefonische ondersteuning, zelfs als het probleem bij bijvoorbeeld een PC onderdeel en of randapparatuur niet aan het door Coolblue geleverde product zelf ligt!!

Assortiment
Prima assortiment met name voor PC gerelateerde producten die ook zeer snel geleverd kunnen worden.

Aanbeveling
Heb zelf goede ervaringen door hun zeer klantgerichte instelling wat je vaak wel anders mee maakt. Tevens hebben de telefoondesk medewerkers over het algemeen goede kennis van de producten.

Extra toelichting
Goed assortiment, de Video uitleg c.q. recensies zijn ook handig bij vergelijken en selecteren van de beste keuze van een bepaald product. Zeer grote plus is ook de ruime telefonische bereikbaarheid als je op zoek bent naar een bepaald product of meer van een specifiek product wil weten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarijnDecker 01-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Fijn keuze menu.

Service
Snelle levering met informatie over afhandeling.

Assortiment
Goed assortiment. Mag voor mij iets meer zijn bij sommige producten.

Aanbeveling
Ruime keuze, goede prijzen, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

vekeG 01-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Online chatmodule waardoor je direct verdergeholpen wordt bij je keuze van welk product, wat wordt aanbevolen, ;..

Assortiment
vele verschillende producten in elk gamma en keuze uit verschillende prijsklassen

Aanbeveling
goede prijs/kwaliteitsverhouding , snelle levering, goede online hulp bij vragen

Extra toelichting
Online kreeg ik onmiddellijk hulp ivm deze aankoop. Ze hielpen mij bij wat ik zocht en gaven de pro's en contra's van bep producten die ik gekozen had uit het assortiment. Een eerlijk voorstel, niet gebaseerd op het duurste product aanraden! top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nickwalker97 01-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
zeer overzichtelijk
alles zeer goed uitgelegd

Service
werd prima geholpen geen negatief nieuws

Assortiment
veel keuze en informatie

Aanbeveling
zeer snelle levering
en zeer makkelijk te bestellen

Extra toelichting
heb geen negatieve dingen te melden ben zeer tevreden over mijn aankoop, werd netjes afgeleverd. bevalt me prima tot nu toe!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e.deboer 31-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website.

Service
Coolblue maakt het waar! Ze houden je op de hoogte van de bestelling en komen hun belofte na.

Assortiment
Ruime keus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

acvelthuizen 31-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
En die filmpjes vind ik goed

Assortiment
Wat ik wilde was er keus genoeg

Aanbeveling
Geweldige shop

Extra toelichting
Ik kan niet iets verbeteren vind het een fijne winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wadhasn 31-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima site, veel keuze en makkelijk te soreteren.

Service
Vanmiddag besteld, vanavond verzonden en een dag later ontvangen. Perfect, alles acties warden netjes doorgegeven via mail en sms.

Assortiment
Veel keuze, voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Ik kan Cool Blue zeker aanbevelen. Top.

Extra toelichting
Werkelijk de perfecte bestelling. Maandag besteld en dinsdag in huis, wat wil je nog meer. Hier kunnen menig ondernemer een voorbeeld aannemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

shopmen 31-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zelfs op zondag brengen ze aan huis

Service
niet goed , mag retourneren zonder problemen

Assortiment
alles voorhanden , voorlopig nog geen charcuterie

Aanbeveling
aan iederéén die het horen wilt

Extra toelichting
Hebben alles voorhanden , zeer goede service , personeel staan je onmiddelijk ten dienst en helpen jou bij eventuele problemen . Neen , ik koop nu zo weinig mogelijk fisiek in een winkel ! service na verkoop laat te veel te wensen over . Bij Coolblue loop je nooit met jou gezicht tegen de muur ! Heb zelfs reeds in winkel geweest , en de mensen helpen jou echt ! sercice en vriendelijkheid is hier gratis !!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly Snoekx 31-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen. s'Anderendaags levering! Ideaal!

Assortiment
Tot nu toe altijd gevonden wat we zochten!

Aanbeveling
Super gemakkelijk! Zeker als je weinig tijd hebt.

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hubert Janssen 31-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op de website kun je keuze hulp aanklikken, dan krijgt met enkele voorstellen volgens jouw keuze, gemakkelijk en snel te kiezen.

Service
Heb eerst met de winkel in Antwerpen gebeld, heb goede uitleg bekomen wat mijn keuze eenvoudiger maakte.

Assortiment
Voldoende keuze in alle prijsklasse.

Aanbeveling
Goede uitleg en snelle bezorging. Kan echt niet beter.

Extra toelichting
Men kan snel een keuze maken, mogelijkheden en keuze zeker voldoende, zeer snelle levering, zelfs in het WE. Tot nu toe geen min punten ondervonden. Excellent doe zo verder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roger blockx 31-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Bij een probleem bij het opstarten een mail gestuurd naar coolblue en onmiddelijk een antwoord waar ik mee verder kon

Extra toelichting
Tussen de bestelling en het ontvangst van het product verliep slechts 1 dag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tournataka 31-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zonder al teveel gedoe kunnen vinden wat ik moest hebben en dit ook nog eens tegen een redelijk scherpe prijs.
De verdere afhandeling was ook zo geregeld zonder ook maar iets van inspanning. We werden eenvoudig via mail en sms op de hoogte gehouden.

Service
Buiten de snelle verzending en handige notificaties nog geen gebruik hoeven maken van de service.

Assortiment
Vrijwel alles wat je je maar kunt bedenken hebben ze wek bij een van de CoolBlue winkels

Extra toelichting
Een eenvoudige en snelle bestelling gedaan bij CoolBlue zonder al teveel moeite. Wellicht dat "Achteraf betalen" nog een volgende stap voor ze zou kunnen zijn,

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ThomasMich 31-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
perfecte snelle levering!

Service
idem, ook snel en heel gemakkelijk

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
voor sommige zaken wel, voor andere dan weer niet

Extra toelichting
handig dat je de deur niet uit moet, zeer snel in huis. je kan het toestel wel niet eerst eens bekijken en verder opzoek werk is wel nodig. info op site is beperkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ed2506 31-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
website duidelijk, na vlugge registratie nodige kunnen bestellen en betalen met PayPal wat heel handig is

Service
zeer vlugge service!! op de hoogte gehouden via SMS en mail + komt nog bij gratis verzending!

Assortiment
kochten wat we nodig hadden

Aanbeveling
ik zou dit zeker aanbevelen aan iedereen

Extra toelichting
vlugge service, gemak van betalen, levering op tijd, goed verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jacquespeene 31-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vlotte website met voldoende detail, de bestellingswijze is duidelijk zodat bestellen zeker geen probleem vormt.

Service
Zoals beloofd, 's anderendaags compleet en goed verpakt aan huis geleverd.

Assortiment
Ruime keuze met voldoende uitleg over de werking of mogelijkheden van een toestel.

Aanbeveling
Volledig betrouwbaar dus zeker aanbevolen.

Extra toelichting
De duidelijkheid van de website en de bestellingswijze en afhandeling zijn zeer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc M 31-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te vinden, de informatie te lezen, te beslissen en te bestellen

Service
Snel en goed geregeld en direct de bezorginformatie. Volgende dag netjes op de aangegeven tijd in huis

Assortiment
Coolblue heeft alles wat je technisch of qua hobby nodig hebt.

Aanbeveling
Ik ben al meer dan 10 jaar klant van Coolblue. Ooi tbegonnen met een pda en daarna van alles voor zaak en privé. Op grond van de ervaringen heb ik al diverse malen een aanbeveling gegeven en zal dat ook nog blijven doen.

Extra toelichting
Zoals al gezegd: alles is goed te vinden. Dan ook veel aanvullende informatie, wat helpt om de juiste beslissing te nemen. En bij bestellen alles snel en makkelijk geregeld. Op een manier die betrouwbaar voelt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dijkvisser 31-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Prima telefoontoestel voor de Fritzbox; zwart-wit scherm is voldoende; gemakkelijk besteld bij Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

universetheory 31-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Volgende dag in huis, makkelijk betaald en handig verpakt. Erg blij.

Service
Tot nu toe geen klachten

Assortiment
een telefoon gekocht voor 330 die bij Bol.com 500 is. Top!

Aanbeveling
Zie vorige notitie

Extra toelichting
Erg tevreden, goede afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heusdenvanaj 31-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ha eerst bij BCC besteld erwas reeds een levering afspraak gemaakt maar er kwam niemand opdagen wij opverschillene manieren kontakt te maken met BCC maar na een halve dag lukte dat en toen bleek dat ze toch niet konden leveren omdat een bepaalt onderdeel niet op voorraad was.Maar men hadden niet de moeite genomen om ons af te bellengezegt hou hem maar,gelijk gebeld met Goolblue om 3 uur s'middags volgende morgen om 7uur geleverd en aangesloten om 8 uur werd de eerste was gedraaid.Super dat zijn pas afspraken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews