coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,7 Lees 42715 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1719 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Isaa013 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Mooi keuze menu, je kunt ook nog met een optiemenu een andere kleur/type aanklikken als je bij de verkeerde zit.

Service
Ik was verkeerd ingelicht, en had geen walibi voucher gekregen bij de bestelling wat ik wel zou krijgen.

Coolblue opgebeld en werd meteen gefixt, 10 euro waardebon als excuses. Walibivoucher alsnog op de post!

Assortiment
ze hebben wel veel keuze, alleen qua accesoires (hoesjes) niet heel veel.

Aanbeveling
Een 9 omdat het goedkoop is en snel geleverd, min een puntje omdat ik verkeerd was ingelicht en geen walibi voucher kreeg, maar uiteindelijk toch gelukt, vandaar alsnog het hoge cijfer: 9,3!

Extra toelichting
Wat ik wel goed vind is de snelle levertijd, en de verwachte levertijd (soms staat er bij andere webshops 10:00-18:00, coolblue gaf mij 12:00-14:00). Ook de klantvriendelijkheid zijn geen woorden maar daden! De quote "alles voor een glimlach" past zeker bij de webshop. Verbeterpuntjes zijn iets meer keuze uit hoesjes voor de iPad. Een dikke voldoende voor deze webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

steve.derden 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gebruiksvriendelijke site en betalingsmogelijkheden

Service
onmiddellijke feedback over bestelling, betaling en verzending.
Snelle levering

Assortiment
Gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Zeker doen

Extra toelichting
Prima service, snel en duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

willowsprings 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ruime keuze; kopen in enkele clicks

Service
Leverring zoals beloofd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

raydela 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het aanbod, de website, de manier van bestellen.

Service
De vlotte levering (de dag nadien).

Assortiment
Zeer groot assortiment, de website waar je met filters zeer goed je keuze kan maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hermanenz 13-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,5

Gemak
Als je het type-nr weet, kun je een vergelijking maken. Mijn eerdere ervaringen met Coolblue: perfect.

Service
Service was in ons geval beneden peil. Telefonisch: "Men kon er niets aan doen .. en alle problemen waren begrijpelijk en echt heel erg vervelend ... maar .... Excuus ..., en daar bleef het bij.

Assortiment
Bij Coolblue kun je echt alle apparatuur bestellen.

Aanbeveling
De communicatie in verband met aflevering van de wasmachine, verliep eenzijdig. Vele malen excuus voor het probleem (men leverde tot 3 maal toe de wasmachine niet volgens afspraak)en daar bleef het bij.

Extra toelichting
Negatief: het was voor ons onverteerbaar te vernemen dat Coolblue, na meerdere malen telefonisch contact met hen, heel veel begrip toonde voor het tot 3 maal toe niet afleveren van het product c.q.communiceren daarover en evenzoveel keren excuses aanbood, maar niet tot een oplossing kwam. Een aanbod van 10 euro (!) voor een volgende aankoop (?) vonden wij alleen maar afkoop.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Michster 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke website, ik vond onmiddellijk wat ik zocht.

Service
Ik werd perfect op de hoogte gehouden van mijn bestelling.

Assortiment
Zeer ruim assortiment, bovendien was mijn aankoop 50 euro goedkoper dan in de gemiddelde winkel.

Extra toelichting
Betrouwbaar en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RvandenBroek 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Artikelen zijn goed te vinden op de webshop

Service
Snelle levering. Nog nooit problemen gehad. Wel al meerdere malen iets besteld.

Extra toelichting
Levering is snel. Je wordt goed via mail en sms op de hoogte gehouden van de status.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

dhoksbergen 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke filters in de webshop, duidelijke specs bij de laptops, duidelijk wat er aan gegevens van mij verwacht werd. De aankoop ging zo makkelijk als maar zijn kon.

Service
Aankoop ging gemakkelijk en snel, bestelling was in een dag bezorgd.

Assortiment
Niet alle laptops zijn er te vinden, maar wel verreweg de meeste en hiervan ook de meest populaire laptops. Ook de prijzen zijn uitstekend. In de meeste gevallen is Coolblue goedkoper dan andere laptop- of elektronicawinkels.

Aanbeveling
Goede service, goede prijzen, ruim assortiment. Bestellingen worden op tijd bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hein Jansen 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen via E-mail en s'anderendaags al geleverd ... prima!

Service
Je blijft op de hoogte van de levering, en ze bellen je 20' voor ze aan je deur staan ... prachtig toch!

Assortiment
Ze hebben zo wat alles in huis, zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Omdat ik zeer tevreden ben!

Extra toelichting
Ik kan er niks op afkeuren!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico Be 13-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Service
Laattijdige levering (2 dagen te laat geleverd), niet prettig als je een trampoline verwacht op je dochter haar verjaardagsfeest. Ik had ze natuurlijk ook eerder kunnen bestellen maar wou zeker zijn dat ik op de dag van levering thuis zou zijn.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Indien je een levering stipt op tijd wenst, zou ik Coolblue niet aanraden.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

NielsGui 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het bestellen bij Coolblue verliep zeer makkelijk.
Het product dat ik wou heb ik nagenoeg meteen kunnen vinden door de overzichtelijke pagina.
Het afrekenen verloopt even vlot, een aantal basisgegevens zijn vereist.
Wat betreft de betaling verliep ook alles even vlot, ruime keuze aan betaalmogelijkheden, en snelle afhandeling.
Kortom top!

Service
Uitstekende service!
Winkels zijn vrij makkelijk bereikbaar, net zoals de website.
Bestellen en afhandelen gaat veel vlotter dan eerst verwacht!
Door een kleine zelfgemaakt fout heb ik coolblue moeten contacteren, zeer snelle en professionele hulp werd aangeboden, het probleem was in minder dan 30 minuten opgelost.
De mogelijkheid tot retourneren is een zeer handige functie, ondanks dat ik er geen gebruik van heb moeten maken.

Assortiment
Zeer ruim aanbod! Alles is overzichtelijk, verschillende producten binnen een bepaalde prijsklasse.
Er is voor iedereen wat wils!

Aanbeveling
Door de snelle afhandeling en levering zou ik coolblue in het eerste geval al aanbevelen aan anderen.
Ten tweede, door het grote assortiment en door de rechtvaardige prijzen zou ik meer mensen aanbevelen om hier te bestellen.
Naar eigen ervaring is dit een perfect voorbeeld van hoe een winkel tegenwoordig zou moeten zijn!
Ik ben vanaf nu vaste klant! ;)

Extra toelichting
Naar mijn persoonlijke mening heb ik niets aan te merken aan deze winkel of de webshop. Alles is zeer duidelijk, zeer vlot. De medewerkers blijven professioneel zoals het hoort en zijn ijverig om problemen op te lossen. Snelle levering en rechtvaardige prijzen zijn een enorm pluspunt! Kortom dé winkel waar je tegenwoordig moet zijn, ik zou hem aan iedereen aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wijnvoord 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
zo achter je laptop even iets regelen, perfect.

Service
sneller kan je het niet krijgen

Assortiment
ruim aanwezig en eenvoudig te vinden

Extra toelichting
Eenvoudig en snel en perfecte prijs pret verhouding zoals ik dat noem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Jungerius 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
top snel super

Service
top snel super

Assortiment
top veel keus

Aanbeveling
duidelijk veel aanbod

Extra toelichting
top snel super

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mickboy4 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles was duidelijk en werd uitgelegd. Super makkelijk. Zelfs mijn moeder kan bij jullie dingen bestellen.

Service
Had het in de avond besteld en had het de volgende dag al in huis. Het kan niet beter.

Assortiment
Jullie hadden bijna alles wat ik zocht.

Extra toelichting
Niets op aan te merken. Het is een top winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik vd W 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Uitzoeken, vergelijken, bestellen en retourneren gaan allemaal bijna vanzelf. Het enige dat nog makkelijker zou zijn is een drone die de laptop op je schoot dropt. Misschien ooit ;)

Service
Via facebook gaat het nog niet zo rap, maar aan de telefoon is het prima. Zeer aanvaardbare wachttijden met een heerlijk muziekje eronder. Gesproken met Maurice en die is officieel mijn held van de dag: duidelijk, begripvol, geduldig, oplossingsgericht: letterlijk alles wat je van een support-medewerker mag verwachten en meer. Dik tevreden!

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik zocht. Helaas was er met de laptop die ik had uitgezocht een serieprobleem. Niet de fout van CoolBlue, en ze hebben deze uit het assortiment gehaald en me een vergelijkbare laptop aangeboden.

Aanbeveling
Ze doen alles wat ze beloven. Ze zijn vriendelijk, begripvol, snel, klantgericht, etc. Niets dan lof. Zowel de levering van de wasmachine als de rocky road met m'n laptop is door CoolBlue prima begeleid.

Extra toelichting
De laptop was helaas niet best, maar dit geldt niet CoolBlue. Deze winkel begrijpt dat het doel van een bedrijf verder gaat dan het verkopen van producten. Zij zijn niet tevreden tot de klant tevreden is, en dat siert hen ontzettend. Veel bedrijven hebben klanttevredenheid op papier hoog in het vaandel staan, maar bij CoolBlue ervaar je dit als klant ook echt. Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DennisRomijn12 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk op je bank je nieuwe producten uitzoeken en bestellen.

Service
Ze maken waar wat ze communiceren.

Assortiment
Bijna teveel keus.

Aanbeveling
Iedereen wil gemak en snelheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.H.Jager 12-08-2015 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Ben naar de winkel in groningen geweest en ben daar uitermate goed te woord gestaan door vlgs mij Sebastiaan, met een uitstekende uitleg. Heb daar een otterbox aangeschaft die besteld is via de computer en betaald is met de pin in de winkel.

Service
Goede service, omdat er in mijn geval iets fout is gegaan met de invoer, waardoor het produkt de otterbox niet volgens afspraak een dag later is afgeleverd. Heb gebeld met de klantenservice en ben wederom twee keer uitstekend te woord gestaan met excuses.

Aanbeveling
Ondanks dat niet alles goed ging had ik drie dagen later. Levering op de tweede dag ging ook niet helemaal goed, mijn otterbox.
Zoals te zien in de beoordeling was ik toch positief over het geheel en zal er in de toekomst ook zeker nog een keer kopen.

Extra toelichting
Heb met een goed gevoel bij Coolblue gekocht en ben content met mijn aankoop. Zeker een aanrader.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Tonneijck 12-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
1. Handig direct doorklikken naar juiste product vanuit e-mail met productinformatie
2. Ultrakorte levertijd

Service
1. Directe informatie over bestelling en betaling
2. Directe informatie per mail en sms over verzending

Assortiment
Af en toe van die onweerstaanbare aanbiedingen en verder een compleet assortiment tegen scherpe prijzen

Extra toelichting
Snelle levertijd, scherpe prijzen, productinformatie op orde, klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lientje97 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeer vriendelijk en behulpzaam

Extra toelichting
Ik vind Coolblue echt verrassend klantgericht. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Als je ze belt, met wat voor vraag ook, dan denken ze mee of ze je kunnen helpen. Een aanbod om dezelfde dag nog het artikel al in huis te hebben. De verzending van dit artikel verliep echt fantastisch. Div berichtjes wanneer verzending weg ging, en wanneer ik wel bericht kon verwachten. Je kon online kijken waar je pakket zich bevond. En een half uur voor aankomst een sms met een aankomsttijd. De chauffeur belde ook echt op dat moment aan. Wederom zeer nette en vriendelijke bezorger. Echt nog nooit zo compleet meegemaakt. SUPER!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dierenvriendin148 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer hulpvaardig personeel .
Zeer correct .
24/7 bereikbaar.
Kom je er op de website niet uit, je kan Coolblue bellen , en je wordt zeer correct te woord gestaan.

Service
Binnen 24 uur na de bestelling , nieuwe wasautomaat in huis staan.
Geweldig!!

Assortiment
Goed assortiment

Aanbeveling
Concurrerende prijzen, maar zeer goed service

Extra toelichting
Ik heb alleen zeer goede beoordeling. Goede service . Correct. In 1 woord geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aline vermeersch 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Gemakkelijk bij het bestellen en men houd zich aan zijn woord de volgende dag is alles op het adres aangekomen. Doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lindsey Hendrickx 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles dik oke

Service
alles dik oke

Assortiment
heel uitgebreid

Aanbeveling
Coolblue levert snel, heeft de beste producten in de aanbieding! Alles is gewoon TOP!

Extra toelichting
Ze doen het heel goed, ik heb nergens iets op aan te merken en ben ook van plan om hier binnenkort nog aankopen te doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joshanneke 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
thuis achter de computer bij regen of zonneschijn makkelijk af te werken

Service
bestellen, betalen en levering gaat makkelijk en snel

Assortiment
wat ik zocht vond ik snel

Aanbeveling
op basis van service, snelheid, gemak en goede prijs- kwaliteitsverhouding

Extra toelichting
mijn cijfers zeggen al veel en de motivatie bevestigd e.e.a.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Studio Freddy 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kwaliteit

Service
Zoals altijd UITSTEKEND

Assortiment
Aanbod bevat werkelijk alles wat je maar van kunt dromem

Aanbeveling
Coolblue "The Best"

Extra toelichting
Paar dagen geleden tekentablet gekocht online bij Coolblue, service zoals altijd UITSTEKEND, ik ben Prof. Fotograaf, Intuos is een must voor iedereen die een grafisch programma gebruikt, echt uitstekend voor het retoucheren van portretten en andere fotos waar het op detail aankomt echt een aanrader, hoef tenslotte geen reklame te maken voor WACOM heeft reeds lang zijn kwaliteit bewezen. Voor mij geen negatieve punten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert69 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Product snel gevonden. Makkelijk te navigeren op de site.

Service
Snelle en vlotte levering. Je wordt netjes per sms en mail op de hoogte gehouden van de status van je bestelling

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Groot assortiment, goede service en vlotte levering. Kortom prima web-shop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ghuyge 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke webshop met plus en minpunten opgelijst.

Service
Ultrasnelle levering

Assortiment
Zelfde als bij anderen, maar ruim voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

KellyToeti 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Producten waren zeer gemakkelijk te vergelijken en makkelijk te bestellen.

Service
Helaas was het product iets later dan verwacht, maar dat ligt aan PostNL en niet aan CoolBlue.

Assortiment
Vrijwel alles in huis!

Aanbeveling
Alles verliep soepel en makkelijk.

Extra toelichting
Alles prima geregeld. En de volgende dag in huis, zoals beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

ofreriks 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Kijken op marktplaats of op de site,...belletje, bestellen, betaal link sturen ze je met de mail en binnen 24 uur heb je het artikel in Nieuwstraat, met garantie in huis.
En dat met zoveel korting.

Service
Ik heb eens een artikel gekocht dat niet voldeed aan de omschrijving, binnen 24 uur had ik een ander artikel dat wel voldeed. De mensen aan de telefoon kijken samen met je of alles is zoals je wilt. Goede raad en een scherp advies echt top.

Assortiment
Als ik wat nodig heb kijk ik eerst of het door tweede kans van cool blue wordt aangeboden, meestal vind ik wel wat ik zoek en altijd voordelig.

Aanbeveling
Ik ben een groot fan en heb al meerdere artikelen met grote tevredenheid gekocht. Dus doen...

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over cool bleu, niet alleen over de tweede kans artikelen, maar ook over de nieuwe uit de online winkel. Goede advieze, snelle betaling via de betalingskenmerk en supersnelle levering. Ze houden je keurig op de hoogte van de betalingsbevestiging, het inpakmoment en de verzending. Of je nu nieuwe of tweede keus artikelen koop, je wordt echt super geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

thierry43 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudige bestelprocedure, kind kan de was doen.

Service
in de tijd vòòr aflevering wordt je goed op de hoogte gehouden, waar je bestelling zich bevindt

Assortiment
Ruim voldoende, ik heb gevonden wat ik nodig heb

Aanbeveling
Alles verloopt zeer soepel en snel. Ik koop nu nu al een jaar of 5 bij Coolblue en nooit problemen gehad. Ik heb vertrouwen in deze zaak en dat is zeer belangrijk bij webwinkels.

Extra toelichting
Coolblue is een webwinkel met een ruim assortiment, is niet duur, heeft een snelle website, levert supersnel af, geeft goed advies en goede informatie na de koop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Voorhenk 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
heldere, duidelijke website. vooral de algemene uitleg vooraan over de soorten monitoren die Coolblue aanbiedt, vond ik subliem!

Service
levertijd: korter kan haast niet. Vooral goed was de rits van mails om je op de hoogte te stellen van de voortgang

Assortiment
prima assortiment. doet niet onder voor andere grote concurrenten.

Aanbeveling
Absoluut.

Extra toelichting
Ik kan geen foutjes ontdekken. Websites hebben professionele maar vooral klantgerichte en vriendelijke uitstraling. Meer dan voldoende gerelateerde productinformatie en....ik krijg inderdaad 'een glimlach op mijn gezicht' nav de payoff: alles voor een glimlach....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verdwelt 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer overzichtelijke site waar alles makkelijk te vinden is

Service
Heldere en uitgebreide informatie!

Assortiment
Veel!

Aanbeveling
Alleen al voor de overzichtelijkheid en heldere informatie product en informatie over de bestelstatus zijn een pluim waard!

Extra toelichting
Wat mij opvalt is de zeer duidelijke en heldere info

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Picauly 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website en zoekfunctie

Service
Belde de servicedienst. Werd zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan

Assortiment
Grote keuze

Extra toelichting
Het is een duidelijke website, ruime keuze, vriendelijke service en snelle afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lievemeynen 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudig en snel vanaf de zetel

Service
suppersnelle levering

Assortiment
zeer uitgebreid

Extra toelichting
snel en eenvoudig , vandaag besteld morgen geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jakezuid 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
HEt instellen van de levertijd van het product is suppa

Assortiment
Ik heb altijd gevoel gehad dat cool blue webshop overzichtelijker is dan mediamarkt om een keuze te maken. Ook is de assortiment best redelijk.

Aanbeveling
zeker doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

brientje666 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heerlijk thuis achter je pc alle artikelen bekijken zonder dat er kinderen aan je arm staan te trekken zoals in een winkel.

Service
Snelle levering. 2 artikelen besteld en de volgende dag al thuis geleverd zoals in de mail aangekondigd werd.

Assortiment
Een zeer ruim gamma waar je je keuze uit kan maken zowel voor dure als budgetvriendelijke artikelen. Voor elk wat wils.

Aanbeveling
Door de zeer vlotte behandeling en betalingsmogelijkheden zou ik de winkel zeker aanbevelen aan vrienden en familie.

Extra toelichting
Een zeer duidelijke site waar je alles gemakkelijk kan vinden en bestellen. Een zeer goede service . Zo kreeg ik netjes een bericht op de gsm wanneer het artikel ingepakt was en klaar voor verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emielieo 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Steeds notificatie omtrent vordering van je bestelling.

Assortiment
Zelfs voor een minder gangbaar model smartphone volop keuze in covers.

Extra toelichting
Prima service, goed op de hoogte gehouden van de vordering van je bestelling. Ik had geen verzendkosten, ook altijd fijn!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ton van triest 12-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Assortiment
was op zoek naar een nieuwe hoes voor mijn ipad 3.
In de winkels geen keus, zeker niet bij de Media Markt.
Reactie verkoper, meneer u hebt een oudere versie er zijn alleen maar hoezen voor de ipad aie en samsung.
Ja maar ik wil er 1 voor de ipad 3 lieftst een mooie leren.
Sorry die hebben wij niet meer wel een universele met elastiekjes.
Ja en dan mijn ipad op de grond zeker. Nou dan ga ik wel naar het internet zo werken jullie het zelf in de hand dat iedereen via het internet bestel. Zie daar een schitterende leren hoes voor een schappelijke prijs!

Extra toelichting
Snel met alles en goede kwaliteit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roulance isabelle 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een muisklik en de dag nadien al thuis.

Service
wist iets niet zeker van mijn bestelling, telefoontje en hup alles was opgeklaard.
EN DIT MET EEN GLIMLACH !!!

Assortiment
Altijd hebben ze wat je nodig hebt.

Aanbeveling
Vertellen er nu al over tegen vrienden.
Zo makkelijk,beste prijs en vlugge levering.

Extra toelichting
Je kan er dag en nacht bestellen,bellen voor hulp, bediend met een glimlach aan de telefoon. Dag nadien uw bestelling in huis, ideaal dus als je nog vlug een kadootje moet kopen. Beste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

School078 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Correct.
Vriendelijk
Duidelijk.

Assortiment
Veel en voldoende

Aanbeveling
Voor nu zou en heb ik al aanbevelingen doen/gedaan

Extra toelichting
De mail communicatie is niet altijd overzichtelijk Kopen bij coolbest mail bevestiging. Dan andere mail van afleverdienst was niet optijd waardoor een afspraak gemist werd. Iedereen wel vriendelijk

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Alpamona 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles is goed uitgelegd, goederen makkelijk te vinden.

Service
Snel en efficiënt, veel leveringsmogelijkheden, zelfs op zondag. Niets aan te merken. Ik ben heel tevreden. Het was mijn eerste bestelling maar zeker niet de laatste.

Assortiment
Er zijn tablets of smartphones die niet voorgesteld zijn (bijvoorbeeld tablet 32gb of andere varianten).

Extra toelichting
Zeer goede service, op tijd geleverd, alles was in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

StijnWi 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het plaatsen van de bestelling en aanvraag op factuur was heel voor verlopen.

Service
mijn bestelling was iets voor middernacht besteld en de volgende dag (zondag) was het al on de vroege namiddag geleverd!

Assortiment
Uitgebreide keus van de producten met duidelijk overzicht van de variaties.

Extra toelichting
De eenvoudigheid van bestellen gekoppeld aan de snelle levering zijn voor mij zeer belangrijk!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jahb 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Grill gezocht, en bijna direct gevonden.
Bijna direct omdat ik bij het zien van de grillen een andere grill (een automatisch instelbare) heb gekocht dan ik van plan was.

Service
Na de mail dat de betaling is ontvangen werd de grill dezelfde dag verstuurd.

Assortiment
Zie boven.

Aanbeveling
Al meer artikelen bij Coolblue gekocht, en iedere keer snelle afwikkeling, en goede spullen.

Extra toelichting
Helemaal niets op Coolblue op aan te merken. Wat er beloofd wordt, wordt ook nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Turion 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vinden wat je nodig heb, bestelling plaatsen en de volgende dag thuis.

Service
Als snelle levering onder service valt dat is die perfect.

Assortiment
Voor mij voldoende.

Aanbeveling
Ivm bovenstaande opmerkingen.

Extra toelichting
Makkelijk zoeken, bestellen en betalen zoals je zelf wilt. Gratis verzending en de volgende dag in huis, wat kan een mens nog meer willen?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mmittaa 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bij coolblue bestellen gaat altijd zonder gedoe.

Service
Helaas voldeed het product niet en terug sturen is dan zo gebeurt.

Assortiment
Ze hadden alles wat we zochten.

Aanbeveling
Nog nooit problemen bij Coolblue gehad. De website(s) zijn erg fijne en overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carreaux 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke categorieën, duidelijke productomschrijving, en snel reviews over het gezochte product te vinden + heel breed gamma aan producten met snelle leveringstijd!

Service
Coolblue brengt me goed op de hoogte van de ondernomen stappen om mijn product tot bij mij te brengen. Er zijn verschillende betaalmogelijkheden en de service is steeds correct.

Assortiment
Zeer breed gamma van kwaliteitsproducten. Niet het goedkoopste assortiment, maar altijd kwaliteitsvolle producten.

Aanbeveling
Tot nu toe geen enkele reden gevonden om Coolblue niet aan te bevelen bij anderen.

Extra toelichting
Ik vind de verschillende leveringsmogelijkheden, de levertijd en de prijs-kwaliteit van het brede assortiment bijzonder waardevolle aspecten, net als de goede prijs-kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yeeteeho 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bij bezorging kan je diverse opties aangeven. Heel fijn is ook het af kunnen halen van je pakket bij een afhaal locatie. Daarmee weet je zeker dat je pakket binnen een dag in huis is. Top service!

Service
Vele mogelijkheden met bezorgen/afhalen, betalen, product vergelijken etc.

Assortiment
Breed en diep assortiment. Veel subwinkels met specs.

Aanbeveling
Is helaas geen prijsvechter maar wel scherp in de prijs. Loont altijd om te overwegen vanwege de service en betrouwbaarheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piete102 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Geen rompslomp ze doen wat ze zeggen

Service
Alles wordt netjes aangesloten en de oude machine netjes afgevoerd.

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Doen!

Extra toelichting
Verschil met andere aanbieders is dat er geen bijkomende kosten zijn. Men doet wat men belooft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

dkdemen 12-08-2015 In de winkel gekocht
PDAShop

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijke keuze of ik hem wil laten bezorgen of zelf bij een PostNL afhaal punt wil laten ophalen !

Service
ik had mijn bestelling gedaan, ik kreeg nog geen uur later een smsje met ''We hebben uw bestelling ingepakt. we houden u verder op de hoogte via e-mail''
en de dag erna na 15:00 kon ik mijn pakketje ophalen

Aanbeveling
als je wat zoekt en ze hebben het daar ?
dan zou ik CoolBlue aanraden, makkelijk en snel.

Extra toelichting
ik kreeg een link van mijn zwager met iets wat ik wilde hebben, besteld en kon hem de dag erna ophalen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

ngolsteyn 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzihctelijke website en makkelijk te bestellen.

Aanbeveling
Simpel en doelmatig dat is wat je ziet en wat je krijgt, een aanrader voor iedereen.

Extra toelichting
Ik bestel al sinds jaar en dag bij Coolblue, het is eigenlijk de eerste winkel waar ik kijk als ik naar iets nieuws opzoek ben.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Gerry S 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel behulpzaam. Telefonisch besteld en uiterst vlot en vriendelijk geholpen. De volgende dag in huis.

Service
Coolbleu is een fantastisch service gericht bedrijf.Snelle service, uiterst vriendelijk en behulpzaam.

Aanbeveling
Geweldige service!

Extra toelichting
Meerdere keren goede ervaring gehad.Pech met aankoop, werd snel geregeld. Koop daar graag, altijd goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews