coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42304 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3448 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

beermarter 06-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Alles vlot te vinden. Betalen via applicatie van je bank zou nog gemakkelijker zijn.

Service
Prima

Assortiment
Geen laders voor Toshiba laptops beschikbaar. De autolader voor Garmin Nuvi paste niet voor mijn Garmin Nuvi.

Extra toelichting
foto ietswat onduidelijk...je zou moeten kunnen vergroten zeker als het gaat om aansluitingen..dan had ik misschien gezien dat dit niet de juiste ingang zou zijn voor mijn GPS

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

CursedShadow 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer makkelijk om iets te bestellen, alles wijst zichzelf uit.
Totaal geen problemen gehad met registreren of betaling te doen.
Wou eerst wat winkels gaan bekijken als ik het gewenste item kon vinden maar dit was toch net even makkelijker.

Service
's avonds besteld en de volgende dag in de voormiddag al geleverd, zoals op de site beloofd werd.
Pakketje in de doos werd mooi beschermd door plastic luchtkussentje.
Zelfde avond van bestelling al een bericht gehad per sms dat het ingepakt en klaar voor verzending was.

Assortiment
Ik heb het hele assortiment niet bekeken aangezien ik wist wat ik moest hebben maar het leek me op het eerste zicht wel uitgebreid en op voorraad.
Prijs was eigenlijk wel een van de betere prijzen te vinden op het net.
Wel leuk dat ze al een voorstel doen van wat er eventueel nog bij zou kunnen horen.

Aanbeveling
Voor mij is alles perfect verlopen dus zou het zeker aanbevelen bij andere mensen.

Extra toelichting
Het gemak om vanaf thuis te bestellen en niet onnodig te gaan rond rijden om te kijken waar ze het eventueel hebben is een pluspunt. Dat het effectief echt zo is dat het de volgende dag geleverd was is een groot pluspunt aangezien men het gekochte product natuurlijk zo snel mogelijk in uw bezit wilt hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yveldhui 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles op voorraad, vanuit je luie stoel te bestellen

Service
Alleen maar goede er aringen

Assortiment
Kon helaas geen dyson van kopen

Aanbeveling
Geweldige service

Extra toelichting
Heb vaker besteld en geen enkele negatieve ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RobbeDC 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site en betaling.

Service
Ik heb het scherm 's avonds laat besteld. De dag erna ging het normaal al geleverd worden. Dit kon echter niet, waardoor Coolblue me een bon van 5 euro aangeboden heeft, om het goed te maken. Super gebaar!

Assortiment
Ruimste assortiment van alle webwinkels die ik ken.

Aanbeveling
Alles klopt bij Coolblue, het is moeilijker een reden te vinden om het niet aan te raden aan anderen!

Extra toelichting
Geen enkel minpunt. Enkel goede ervaringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aardbeienelfje 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kan lot online shoppen waardoor je de kans krijgt om prijs/kwaliteit vlot te vergelijken

Service
service is zonder meer goed

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
ruime keuze, gemak van online shoppen, goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem78-87 06-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Makkelijk te bestellen, redelijk goede productbeschrijving.

Service
Besteld en een dag later in huis. Niks meer of minder dan dat.

Assortiment
Prima.

Aanbeveling
Prima.

Extra toelichting
Bestelproces is prima geregeld bij Coolblue. Het product voldoet niet aan de verwachtingen (is specifiek aangekocht om als extender voor een 5Ghz signaal te dienen, maar dat werkt niet met deze extender).

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

jovavi 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
vandaag besteld morgen geleverd ik ben tevreden

Service
zeer tevreden van de snelle service

Assortiment
je kan nooit alles in je assortiment hebben maar er is keuze genoeg

Aanbeveling
snelle service en aanbod en prijs

Extra toelichting
ik vond snel wat ik zocht en de prijs was goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

froukje70 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
je zoekt uit in een groot assortiment wat je nodig hebt kan je selecteren
en het komt te voorschijn

Service
snelle levering

Assortiment
zie gemak

Aanbeveling
snelle levering gemak van hoe je besteld

Extra toelichting
gratis verzenden is een voordeel goede kwaliteit prijs kwaliteit verhouding is aan de prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Raymond.vandooren 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website met goede zoekfunctie met alle betaalmogelijkheden voorhanden.

Service
Prima service en zeer snelle verzending, goede informatie per email over de status van de bestelling tot en met de levering.

Assortiment
Zeer tevreden mede omdat de voorraad aangegeven wordt op de website.

Aanbeveling
Zonder enige aarzeling zou ik per direct aanraden!

Extra toelichting
Zou de webwinkel aanbevelen omwille van bovengenoemde punten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gabriel Van Soest 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Bestellen bij Coolbleu gaat als een fluitje van een cent via de webwinkel

Service
Zeer snelle en correcte levering

Aanbeveling
Zeker aan iedereen die mij vraagt waar hij/zij het beste een bepaald product kunnen kopen met een zeer goede dienstverlening.

Extra toelichting
Ik heb in het verleden al enkele aankopen gedaan bij Coolbleu en ben zeer tevreden over de afhandeling en de feedback van de bestellingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanmarcdm 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online bestellen en betalen, gemakkelijker kan niet

Service
Mijn aankoop was niet in voorraad, maar ik kon gecontacteerd worden wanneer het wel in voorraad was. Zowel als e-mail als SMS werd ik verwittigd! Rond 2000hr besteld en s'morgens rond 1000hr geleverd.

Zeer tevreden!!

Assortiment
Ruim assortiment en een breed gamma aan producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

saracreus 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je zit in de zetel thuis, merkt dat je iets tekort hebt of je gsm is net kapotgegaan. Gaan we naar de website van Coolblue, een paar klikken en uurtjes verder en je hebt het aan huis geleverd zoals je het nooit hebt moeten missen!

Service
Nog nooit problemen gehad, altijd alles piekfijn in orde en geleverd dag na bestelling.

Assortiment
Je vindt er praktisch alles, van electro groot en klein, naar vuilniszakken en noem maar op!

Aanbeveling
Ik raad het al reeds enige tijd aan bij iedereen die iets zoekt of wil kopen, en ik merk dat ook mijn vrienden er blij over zijn!

Extra toelichting
Telkens ik iets besteld heb bij Coolblue, is het de volgende ochtend bij mij aan de deur. De beoordelingen van de andere kopers helpen je de beslissing sneller te maken. Het duurt niet 3-5 werkdagen, nee, de volgende dag hupla! Je hebt een enorm ruime keuze aan assortiment dus hoeft nergens anders meer naartoe, rondrijden, verkeerdrijden, 4 winkels doen, tijd verliezen. Dat is niet meer van deze tijd. Coolblue wel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotoprinz 06-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,5

Gemak
Cool blue neemt je bij de arm

Assortiment
Ik weet wat ik wil en dat is er natuurlijk bij CB

Extra toelichting
Goeie spullen voor een mooie prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Admin_Hoogsteder 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoeken binnen coolblue ging super eenvoudig, snel alles kunnen vinden en bestellen.
En de levering binnen 24 uur super....

Hartelijk dank voor de snelle service

Service
Snelle levering wordt zeker door iedereen als zeer prettig ervaren....

Nogmaals bedankt voor de snelle service

Assortiment
Groots en alles (in iedergeval) voor ons allemaal aanwezig.

Aanbeveling
zie bovenstaande motivaties

Extra toelichting
Zie motivaties bij de bepaalde punten Ben zeer onder de indruk over de snelheid en het assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stippel404 06-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Je weet altijd dat als je iets besteld wat voorradig is je het de volgende dag in huis hebt

Assortiment
Door de beperktere keus moeten we wel eens uitwijken naar een andere winkel

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

walpacino 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Everything is perfect but I wish your webpage have the English version.

Service
Really fast delivery
I wish to be able to select a pick up point while selecting the delivery address. So I can pick it up myself.

Assortiment
One of the few shop that I find the exact size and color for my purchase

Extra toelichting
I do not have any issue to make a review of your service. However, I am not happy because I need to have an account in the review website that you sent to my email, while I am already having an account in coolblue. I do not want to create a new account in another website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.vd.Dungen 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer fijne website, bestellen is makkelijk. Producten worden overzichtelijk weergegeven.

Service
Levering altijd zeer snel, aftersales tot nu toe alleen maar goede ervaringen mee gehad. Problemen worden snel opgelost.

Assortiment
Eigenlijk is vrijwel alles wel te vinden bij Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirk meerschaut 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel even op de computer, bestellen en de dag erop alles in huis

Service
na-verkoop is excellent alsmede de garantie

Assortiment
Ik heb sinds 2011 nergens anders dan bij Coolblue bestelden steeds gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
gezien elke bestelling steeds perfect is verlopen en de goede ervaringen.

Extra toelichting
gewoon goed, betrouwbaar, steeds zonder opmerkingen naar de klant toe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel De Gussem 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kopen zonder zich te moeten verplaatsen...

Service
Snel

Assortiment
Van goedkoop tot duurder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boerenkost 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
van uit je zetel bestellen

Service
tegen de tijd dat je naar de winkel moet gaan , parkeren en al de andere miserie staan ze er al mee voor je deur

Assortiment
zeg wat je niet kunt vinden !!

Aanbeveling
heb al 2 mensen gemotiveerd met mijn nieuwe aankoop

Extra toelichting
in hun artikel de BESTE EN VOORDELIGSTE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Svmourik 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer overzichtelijke site. Goede zoekfunctie. Goede en betrouwbare betalingsmogelijkheden. Duidelijke korte uitleg.

Service
Zoals ze zelf zeggen: ze doen nergens moeilijk over! Supersnelle levering, informatie per mail over iedere gezette stap. Veel mogelijkheden in afhaalpunten. Geen bezorgkosten voor standaard levering, wel de mogelijkheid om tegen betaling te kiezen voor aflevering 'op maat'.

Assortiment
Het is zelfs lastig iets níet te vinden hier. Prijzen vergelijkbaar met de reguliere winkel. Alleen gerenommeerde merken, kwalitatief goede artikelen.

Aanbeveling
Geen enkel probleem ondervonden. Snelle bestelling, snelle levering.

Extra toelichting
Hun pay off is: 'alles voor een glimlach', dat is op alle punten waargemaakt. Eruit springende punten: * eenvoudig 'winkelen' * ze doen nergens moeilijk over als er iets mis mocht gaan (nog geen ervaring mee, maar ik geloof ze op voorhand), betrouwbare uitstraling dus. * ruim aanbod in strategisch gelegen afhaalpunten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Herbert Kreuger 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooie makkelijke, overzichtelijke website.

Service
Snelle levering, en makkelijk te volgen wanneer je bestelling wordt geleverd.

Assortiment
Grootte diversiteit.

Aanbeveling
Zie vorige antwoorden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

halbe3 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Had de juiste apparaat in een paar clicks gevonden

Service
Vlot bezorgd, voortgang bestelling duidelijk.

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Altijd eerst langs Cool blue

Extra toelichting
Betrouwbaar adres

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lederil 05-07-2015 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Of je nu op de website koopt of in de winkel of je product ophaalt in de winkel: alles even gemakkelijk.

Service
Aardige mensen in de winkel, niet te beroerd om je screenprotector op je telefoon te doen, eerlijk advies.

Assortiment
wat je nodig hebt, is er.

Aanbeveling
Gewoon een fijne winkel / webshop

Extra toelichting
Soms wil je gewoon naar een winkel waar je snel en goed geholpen wordt. Dan ben je bij Coolblue aan het goede adres. Makkelijk te bereiken, goed parkeren (wel betaald) en servicegericht personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trudy Wijnia 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk navigeren op de site, heldere en duidelijke product beschrijving.

Service
Bestellen, betalen, volgende dag al op kunnen halen bij service punt van AH.
Geen verzendkosten.
Perfect verpakt.

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Snel, helder, verschillende betaal mogelijkheden.
Veruit de goedkoopste bij vergelijke met andere sites.
Super, het was mijn eerste bestelling bij Coolblue, ze gaan mij er zeker terug zien.

Extra toelichting
Zie boven, niets dan lof!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lies-online 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Erg snelle leverservice, direct bij bevestiging wordt er een mail verstuurd hoelaat het product ongeveer naar het sorteercentrum zal worden vervoerd.

Assortiment
Voor het product wat ik zocht is van goedkoop tot heel duur een assortiment, wat mij betreft goede prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eankone 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker vanuit huis mijn bestelling regelen. In heldere stappen en te volgen.

Service
Niks op aan te merken

Assortiment
Wat ik wilde hebben was er :)

Aanbeveling
Absoluut, met deze goede eerste ervaring.

Extra toelichting
Na uitgezocht te hebben wat ik wilde hebben ben ik op zoek gegaan naar een winkel die mij dit product kon leveren tegen een goede prijs en de mij passende voorwaarden. Dit was met Coolblue een klik en zo geschiedde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D verdon 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zo bestelt en volgende dag in huis!

Service
Via mail goede info over levering

Aanbeveling
Makkelijk shoppen op deze manier!! En geen verzendkosten, super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

S.P. Zweekhorst 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website, makelijk te bestellen

Service
Op tijd bezorgt, netjes afgeleverd, leuke originele dozen

Aanbeveling
Omdat het een fijne winkel is om iets te bestellen

Extra toelichting
Overzichtelijke site, door de reviews erbij van mensen die al ervaring met het product hebben makkelijker om te beslissen, makelijk te bestellen, voor 23:59 besteld de volgende dag op tijd binnen, proct zit netjes verpakt in een leuke originele doos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cis en Mie 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
enkele klikken met de muis en bestelling os al onderweg

Assortiment
heel breed

Aanbeveling
hier vind je zeker en vast wat je wil.
en de snelle service

Extra toelichting
de snelle afhandeling van je bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gazelle63 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kijken, vergelijken, kiezen kopen

Service
Ruilen kan altijd. Nog niet nodig gehad

Assortiment
Voor mij was de keuze ruim voldoende

Aanbeveling
Zo makkelijk en genoeg keus

Extra toelichting
Eigenlijk staat mijn motivatie al bij de antwoorden van de gestelde vragen. Als ik weer iets nodig heb zal ik dat zeker bij coolblue doen. Kijken, kiezen kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wendyandries 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je hoeft je huis niet uit

Service
de dag nadien had ik mijn bestelling al

Assortiment
coolblue heeft alles

Extra toelichting
goed:hij bood het produkt het goedkoopst aan in vergelijking van andere winkels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hadriaanse 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Zeer onder de indruk van de snelheid waarmee de levering samengesteld en verstuurd werd. Hierbij wordt je keurig op de hoogte gehouden door een email bij iedere stap die uitgevoerd wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

blickheijmans 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel juiste product kunnen vinden

Service
goed overzicht verzending

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
snelheid en betrouwbaarheid

Extra toelichting
goede afhandeling prima ga zo door

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hodementu 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk

Service
Rond 23.00 uur besteld en de volgende dag vóór 10.00 bij mij thuis. Echt super!!!

Aanbeveling
Echt goede service. Al vaak bij coolblue besteld en elke keer ben ik tevreden over de service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AndreDierick 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewoon even zoeken en dan is het product zo gevonden

Service
eigenlijk is de voornaamste reden dat je de "service" afdeling helemaal niet nodig hebt, alles werkt gewoon als voorspeld

Assortiment
wist niet dat er intussen al zoveel producten in het assortiment thuishoren!

Aanbeveling
ben deze keer niet fysiek in de winkel geweest, maar ook die winkel in Utrecht wel eens bezocht, heeft echt voordelen: prettige bediening, makkelijk te bereiken (de controle op oude diesel staat pas later op de weg :),gratis parkeren voor de deur

Extra toelichting
denk dat de argumentatie hier boven al voldoende zou moeten zijn. Maar nog eentje er bij: serieuze concurrent voor bol.com

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

corne1971 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Hoe makkelijk kan het zijn? Log in, bestel, betaal, klaar! Volgende dag in huis!

Service
De service van Coolblue gaat ver weet ik van een andere bestelling die niet helemaal soepel liep. Geen discussie, geen verwijten, gewoon de verzending opnieuw regelen met aflevergarantie. Zonder meerkosten. Prima service, prima geregeld.

Assortiment
Mag af en toe wat uitgebreider. Ze hebben veel, maar wel een beetje 'main stream'. Logisch, winkeldochters hebben ze ook niets aan, maar het zou handig zijn als....

Aanbeveling
De service is prima in orde, eerlijke en vriendelijke medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

katyvanaudenhoven 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het wordt aan huis geleverd, men moet zich niet verplaatsen

Service
snelle service

Assortiment
netjes ingepakt, gemakkelijk om in elkaar te monteren en een uitgebreid assortiment en keuze

Aanbeveling
er is enorm veel keuze en veel keuze

Extra toelichting
geen opmerkingen momenteel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mjy009 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
Dit is ongetwijfeld de goedkoopste én gemakkelijkste online-store. Bovendien is de service na aankoop onovertroffen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reneweernink 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je word duidelijk op de hoogste gebracht van het verzending proces.

Service
Door een technische storing kon mijn pakketje niet optijd worden verzonden. Door dit probleem kreeg ik een kortingsbon dus dit was echt geen groot ongemak.

Assortiment
Een ruim assortiment met perfecte prijzen.

Aanbeveling
Echt een super winkel! Het assortiment is ruim de prijzen zijn net en de verzending is duidelijk dus al bij al kan ik nergens over klagen.

Extra toelichting
Jammer dat zich een technische storing voor deed maar dit is totaal geen probleem door de service en vergoeding. Overigens gingen vorige aankopen perfect dus laat dit u niet tegenhoud.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

lenaalbert 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel gemakkelijk,men moet niet naar een winkel zoeken in de buurt.

Service
Heel goed

Assortiment
Veel assortiment

Aanbeveling
Een goede en vlugge service

Extra toelichting
Geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dannytennisser 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
voor de zoveelste keer producten bij Coolblue besteld en wederom een erg positieve ervaring, snelle levering, goede communicatie, al met al: toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PGJW 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is prettig. Je kunt makkelijk zoeken, kiezen en betalen.

Service
Je wordt heel goed op de hoogte gehouden van de levering en je hebt je pakketje heel snel binnen.

Assortiment
Zeer compleet.

Aanbeveling
Breed assortiment, snelle levering en top klantbediening.

Extra toelichting
Breed assortiment, snelle levering en top klantbediening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Staes 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Al mijn bestellingen bij Coolblue zijn tot nu toe perfect afgewerkt en afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

8AR7 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten zoeken op de website verloopt zeer gemakkelijk. Duidelijke zoekbalk die je daadwerkelijk tot het product brengt in plaats van naar een categorie waar het product in te vinden is of een alternatief van het product.

Service
Uitermate snelle service: je krijgt bericht wanneer het product is ingepakt, verzonden, getraceerd kan worden en zelfs tijdspanne waarin je het product gaat ontvangen. Zeer duidelijk en tijdig.

Assortiment
Alle producten die ik heb opgezocht waren in het assortiment van Coolblue. In mijn opzicht is het assortiment dus volledig maar dit kan natuurlijk per product verschillen.

Aanbeveling
De prijs is concurrerend met andere leveranciers. Vooralsnog geen producten gevonden die beduidend duurder zijn bij Coolblue dan bij andere leveranciers. Voor de service alleen al is Coolblue die paar euro's meer waard.

Extra toelichting
Met name de snelle en correcte levering met duidelijke communicatie zorgt ervoor dat ik voor apparatuur eerst bij Coolblue ga kijken. De prijzen zijn vaak hetzelfde als bij andere leveranciers en de levering is gratis. Ik heb meerdere keren bij Coolblue besteld en dit is iedere keer weer op dezelfde goede manier verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

siam 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site

Service
Mocht je vragen hebben zie je duidelijk op de site waar je deze kan stellen

Aanbeveling
Op alle fronten perfect

Extra toelichting
Duidelijkheid en klantvriendelijk staan voorop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.Verheul 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Uit mijn waarderingscijfers blijkt dat ik geheel tevreden ben over mijn eerste aankopen bij u.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice 045 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kunt gericht zoeken naar de produkten. 1 webshop per produktgroep. Niet alles in een met veel te uitgebreide filter en zoek opties.

Service
Ik had op een zondagmorgen een aantal vragen over een produkt.Na 11.00 uur is de klantenservice bereikbaar. Dus even bellen. Je wordt netjes te woord gestaan, adviseren uitgebreid welke produkten het beste aan je wensen voldoen.

Assortiment
Is in bepaalde produktgroepen iets beperkt. Maar de meest gangbare items zijn wel te krijgen. Als ik iets nodig heb en ik wil het online gaan kopen, begin ik altijd als eerste in de Coolblue webshop.

Aanbeveling
De no-nonse mentaliteit, gratis retourneren als je niet geheel tevreden bent, bereikbaarheid van de klantenservice en de snelle, correcte levering zijn een paar punten waarop ik Coolblue aanbeveel bij vrienden en familie. Ze zijn niet altijd de goedkoopste, maar ik ben best bereid om een paar euro meer te betalen hiervoor. Ik koop graag bij Coolblue

Extra toelichting
Ik heb inmiddels al van alles via Coolblue besteld. De manier waarop je geinformeerd wordt over het verloop van je bestelling, hoe je produkt ingepakt is voor transport, gratis retourneren indien je niet tevreden bent, snelle levering, bereikbaarheid van de klantenservice en de manier waarop je aangesproken wordt, manier waarop je geinformeerd wordt indien het produkt van jouw keuze weer op voorraad is. Dit zijn maar een paar punten die voor mij aanleiding zijn om steeds bij Coolblue te gaan shoppen. Helaas zijn de fysieke winkels te ver weg van mijn woonplaats om eens "old fashion" te gaan winkelen. Ik ga geen uur in de auto zitten om de dichtstbijzijnde Coolblue shop in Eindhoven te bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tikiinge 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit de zetel besteld.....zalig!!!

Service
In de namiddag besteld, de volgende dag geleverd....kan gewoon niet sneller.

Assortiment
GROOT

Aanbeveling
Alles is proffesioneel, communicatie zeer goed,
Veel artikelen, goede prijzen.......zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joniemant 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Coolbleu is de beste webwinkel,Ik ben zeer dik tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews