coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42495 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2821 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

FrankTruyts 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen en perfecte opvolging

Service
Zeer goed

Assortiment
In orde

Aanbeveling
Op loopt op wieltjes. Perfecte service

Extra toelichting
Bestellen en uw levering staat 's morgens aan de deur als je wakker wordt. Je word op de hoogte gehouden via mail. Opvolging is perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tk. 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website. Bij vragen via mail snel antwoord van de klantendienst.

Service
Levering zonder fout de dag nadien.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Weinig even goede alternatieven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klinkel 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel en efficiënt overzicht van de diverse producten, al dan niet in aanbieding.

Service
Snelle, verzorgde en correcte levering. Nog maar net mijn bestelling geplaatst en je wordt al op de hoogte gebracht wanneer je aankoop wordt verpakt en verzonden.

Assortiment
Ruim en degelijk aanbod.

Aanbeveling
Absoluut dé moeite om tot een aankoop over te gaan. Wat je ziet en hebt besteld, wordt ook geleverd.

Extra toelichting
Een zéér correcte én snelle service. Verzorgde levering. Vlotte opstart van PC met Office 365-pakket. Dat is klantenservice!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

danielvdv 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De bestelling gebeurt bijzonder vlot. Alles wijst zichzelf uit.

Service
Na bestelling werd mijn product de volgende ochtend heel keurig afgeleverd. Dat is trouwens tot nu toe altijd het geval geweest (reden waarom ik blijf bestellen bij Coolblue).

Assortiment
Op zoek naar mijn product was het aanbod bijzonder groot. Er wordt niet gefocust op één merk, alle merken komen aan bod.

Aanbeveling
Heel eenvoudig: de prijs is altijd correct, bestellen is een fluitje van een cent, het product wordt bijzonder snel geleverd.

Extra toelichting
Ik heb tot nu toe niet één enkele negatieve ervaring ondervonden. Alles verliep altijd vlot en correct, steeds ook met een vraag naar feedback vanwege de winkel. Kortom, mijn vertrouwen is tot op heden niet beschaamd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haazje 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site is heel overzichtelijk dus je hoeft niet lang te zoeken.

Service
Vragen via de mail worden direct beantwoord. Bestelde producten snel in huis en hierover wordt je goed geïnformeerd.

Assortiment
Breed assortiment welke steeds breder wordt. En ook nog nette prijzen.

Aanbeveling
Dit met name door de beoordelingen die ik gedaan heb.

Extra toelichting
Wat valt er nog te motiveren, de beoordelingen lijken mij wel duidelijk genoeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Revelator 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed georganiseerde website, vooral de diverse domeinnamen maakt het makkelijker om gericht te zoeken. Eenmaal het product gevonden te hebben is de info prima, product specificaties en previews van andere kopers zijn perfect. Het afrekenen en het daarna op de hoogte gehouden worden van de bestelling is ook perfect. En het belangrijkste de volgende dag in huis!

Service
De diverse mogelijkheden om je product geleverd te krijgen is erg uitgebreid. En zelfs de gratis verzending is super snel. Product word netjes verpakt en is goed te volgen met de tracker. Ik heb door prima levering en door goede product kwaliteit geen contact moeten opnemen met de winkel.

Assortiment
Bijzonder grote keuze met scherpe prijzen.

Aanbeveling
Voor iedereen wat wils. Veel producten voor goede prijzen.

Extra toelichting
Grote keuze aan producten, alles goed geprijsd en snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paula geens 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
je kan thuis rustig kiezen .

Service
ben tevreden over de informatie ik langs te telefoon heb gekregen

Assortiment
bij het gekochte pro compact kan ik geen goot bij bestellen wat ik wel vervelend vindt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

GerbenKuilema 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site, aankoop ging ook erg gemakkelijk je hoefde geen extra informatie over jezelf in te voeren bijvoorbeeld.

Service
Erg klant vriendelijk, bezorgen ging ook gewoon goed en was binnen de afgesproken tijd in huis.

Assortiment
Prima assortiment, de prijzen zijn ook prima niet te duur en goede kwaliteit.

Aanbeveling
Ik geef het een 8 omdat, ik het een prima winkel vind en geen min punten heb alleen het enige nadeel is dat ze nog niet heel veel winkels hebben verspreid over het land maar ondanks dat geef ik het een 8!

Extra toelichting
+ punten: klantvriendelijk overzichtelijke site gratis verzending (kan zelf nog op de avond bezorgt worden met wel wat kosten er overheen) goed geïnformeerd over het pakketje - punten: nog niet veel winkels

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Elsboudry 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Snelle levering, gemakkelijk besteld van thuis uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam.savels-robaert 12-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,5

Service
U beloofd een levering 's anderdaags bij een bestelling voor 2300hr! Tot nu toe hebben wij daar niets van gemerkt

Aanbeveling
Moest de levering sneller gebeuren dan zouden we dat zeker doen.

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

carolatop 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website - ook erg mobiel-vriendelijk - en navigeert prettig. Alle benodigde informatie is eenvoudig te vinden.

Service
Geen ervaring met aftersales, maar de snelheid waarmee het product in huis is, is top. De 'wachttijdtherapie' is komisch, maar eigenlijk daardoor totaal zinloos.

Assortiment
Voldoende keuze.

Aanbeveling
Snel in huis, prima prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantalvranckx 12-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Polaire 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen is zo gedaan.

Service
Zeer goed. Snelle levering, op zondag en de afgesproken tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kieskeurig57 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijk ook de keuze om wel of geen account aan te maken is erg prettig.

Service
Uitstekend. Kan niet beter. Na de bestelling de bevestiging per email. Dan daarna het vervolgtraject is heel duidelijk. Vervolgens kreeg ik zelfs bericht per mail waar mijn pakket was afgeleverd omdat ik op dat moment niet thuis was. Dat vind ik helemaal een goede zaak zodat je altijd een bewijs hebt waar het pakje is afgeleverd. Vind ik echt een uitstekende service! Mijn complimenten.

Assortiment
Uitgebreid, genoeg variatie en ook diverse preisklassen.

Aanbeveling
Ik ken op dit moment geen betere dan Coolbleu!

Extra toelichting
Zeer goed in de informatievoorziening. Zeer goed in het volgen van het traject van de afhandeling tot thuisbezorging. Ga vooral zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willekens_Jan 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk en overzichtelijk

Service
As usual; zoals wij het graag hebben

Assortiment
Keuze in overvloed

Extra toelichting
Geen opmerkingen te maken, een service zoals het anno 2015 zou moeten zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan.Anne 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website, snel gevonden wat ik wil

Service
adequate info over status bestelling enz.

Assortiment
need I say more?!

Aanbeveling
breed assortiment, geen behoefte verder te Googelen.

Extra toelichting
Zeer tevreden, geen verdere opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peleju 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles ging zeer gemakkelijk, enkel het aantal parameters om een selectie te maken van, in dit geval, een notebook, mag nog iets ruimer.

Service
De levering verliep zoals afgesproken. Van andere diensten heb ik geen gebruik moeten maken.

Assortiment
Assortiment notebooks leek mij ruim genoeg en de prijs was zeker concurrerend.

Aanbeveling
Alles verliep zoals het moest, dus zeker aan te raden bij anderen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

roosje1946 11-07-2015 In de winkel gekocht
Boomsesteenweg - Wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Winkel (Boomsesteenweg bv.) is heel makkelijk te bereiken + met "parking"!
De onderverdeling in de winkel is prima : zo ben je als klant vlug geholpen door de 'juiste' medewerker. Ik bedoel dat je niet zoals in andere winkels tot 3 of 4 x toe uw
uitleg moet doen over wat je juist zoekt vooraleer de geschikte medewerker te pakken te krijgen.

Service
Ik ben steeds op een beleefde en vriendelijke manier geholpen zowel in de winkel als door de klantendienst die ik belde met een vraag.

Assortiment
Ach, meer dan voldoende hoor. Als je zelf al min of meer een keuze in je hoofd hebt, vind ik dat ik bij jullie ruim aan mijn trekken kan komen.

Aanbeveling
Ja, waarom niet? Ik laat anderen graag meegenieten van dingen die ikzelf fijn vind en als het eens zou tegenvallen...ja, dan zou ik dat ook vermelden hoor!?

Extra toelichting
Gemakkelijk te bereiken. Parking voorzien. Vriendelijke bediening. Geen lange wachttijd eer ik geholpen werd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tjerkstra 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Extra toelichting
In een woord SUPER!!! Precies zoals het eruit zag op de site. Top. Bestel zeker weer eens wat bij jullie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dean 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke en overzichtelijke website

Service
je wordt op precies op de hoogte gehouden van je bestelling

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Veel betalingsmogelijkheden, groot assortiment, goede aanbiedingen en uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

majobluemoon 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Product werd netjes en snel geleverd. ze hebben vele opties op de website en het is erg fijn dat vanaf het bestellen tot leveren er regelmatig contact op genomen word via mail en sms. zo weet je precies waneer je je pakketje kan verwachten! product werk prima en ik ga hem onwijs veel gebruiken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ric10 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer snelle levering, volgende dag in huis, na het werk (18-21:30)

Service
Gewoon goed, zeer snel en continue weet je waar je pakket is.

Assortiment
Veel keuze en goede informatie over je produkt.

Aanbeveling
Simpel, snel, gemakkelijk.

Extra toelichting
Had snel een nieuwe stofzuiger nodig. De volgende dag een goede en zuinige stofzuiger in huis. Via de website kan je snel en gemakkelijk je keuze maken. Gemak dient de mens !! Heel cool en heel direct (blauw) !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benkock 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen overbodig gezeur , uitzoeken , bestellen, betalen..
Heel Cool

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jschra 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke site

Service
Zelfs op zondag wordt er bezorgt

Assortiment
Zeer groot assortiment

Aanbeveling
Perfect winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leilahd 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
zeer goed. Snelle en goede bezorging

Extra toelichting
Service is top. Dinsdagmiddag besteld en andere dag in huis. Werd netjes geplaatst door de bezorgers en de oude wasmachine werd meegenomen. Ben zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Aliasrochske 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
zonder moeite en voordelig een aankoop verrichten

Service
aan huis gebracht op de vooropgestelde datum

Assortiment
Het assortiment is groot maar kan uiteraard altijd uitgebreid worden. misschien een tip....men zou moeten kunnen bestellen bij de firma die de spullen maakt en dan via coolblue bestellen

Aanbeveling
Tuurlijk, no problem ++++++++++++++

Extra toelichting
Mijn motivatie is om nog te bestellen door het assortiment en de PRIJS !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

neba 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
's avond's om 22.15 besteld....'s morgens om 09.30 in huis...onder begeleiding van diverse mails/sms over de bestelstatus! Superservice!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eleentvaar 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
simpele bestelmethode, ruime sortering

Service
snelle levering, goede verpakking, goede (klanten)service en fysieke winkels.

Assortiment
Zeer ruim assortiment waarvan ik me wel eens afvraag waar stopt dit.

Aanbeveling
Ik ben er blij mee, een ander hoop ik ook

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

noeleke 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakelijke en duidelijke site om wat te bestellen.

Service
Zeer vlug geleverd geweest, was 's anderendaags al gered .

Assortiment
Genoeg keuze en duidelijk.

Aanbeveling
Heb dit ondertussen al gedaan en die persoon was heel tevreden .

Extra toelichting
Had al inktpatronen voor mijn HP van het huismerk gekocht bij 'n ander firma, maar na enkele keren gebruik kreeg ik melding dat de cartouches niet voldeden om te printen, de inkt is niet dezelfde en droogt te rap uit. Nu geen probleem meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karen92 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel en eenvoudig

Service
snelle levering, garantie, mogelijkheid tot omruilen

Assortiment
veel keuze uit producten, mogelijkheid tot vergelijken van verschillende merken

Aanbeveling
eenvoudige en betrouwbare manier om aankopen te doen, snelle levering en goede kwaliteit

Extra toelichting
eenvoudige en betrouwbare manier om aankopen te doen, snelle levering en goede kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk12331 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
's Avonds besteld, reeds de volgende dag bezorgd.

Assortiment
Veel op voorraad, maar (uiteraard) niet alle inktpatronen.

Extra toelichting
Zeer snelle levering, eenvoudige bestelling. Maar de twee kleine cartridges werden apart in veel te grote dozen bezorgd. Dat zou toch efficiënter moeten kunnen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

myriam serneels 11-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit je luie zetel besteld.
eenvoudige duidelijke site

Service
zondagavond besteld en maandagmorgen om 8.00 geleverd!!

Assortiment
voldoende keuze

Extra toelichting
Op zondag besteld en maandagmorgen reeds om 8.00 geleverd. Onvoorstelbaar!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Paumen 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Online kopen is een gemak, men moet niet meer rond rijden om een goed aanbod te vinden, met enkele klik's op de muis en je hebt het al in huis wat je zoekt.

Service
Een super snelle levering van Coolblue,
sneller kan het bijna niet meer. En dan ook nog gratis geleverd.

Assortiment
Een heel goed assortiment aan de beste prijs.

Aanbeveling
Het gemak, het groot assortiment, de snelle leveringen, bedenk tijd , niet goed stuur je het gratis terug.

Extra toelichting
Ik vind Coolblue goed om dat je er ook feedback's vind over producten die je wild aankopen, zo weet je precies de waarde van je aankoop in te schatten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Spookers 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
EASY website ! Producten worden uitgelegd van kop tot teen, reviews, afbeeldingen, video's, productspecificaties,... Gewoon erg makkelijk vergelijkingen maken.
De combinatiepakketten zijn voordelig!
De betaling verloopt vlotjes en kan op verschillende manieren.

Service
Geen achterna-gehol, SUPER Service, levering op elke dag van de week, fantastische dienst na verkoop, product ruilen of geld gewoon terug?: Geen problemen zoals elders, goeie communicatie betreffende bestelling/verzending/levering, stuur je iets terug en ontbreekt er per abuis een stuk? Zij vervangen dit zonder poeha!, ...

Assortiment
Makkelijke vergelijking van eenzelfde soort producten in een verschillende prijsklasse, positieve en negatieve eigenschappen worden duidelijk verantwoord, wanneer een product uitverkocht is kan je op de hoogte gebracht worden wanneer het opnieuw in stock is, Ruime keuze aan producten, ...

Aanbeveling
Als je online wil shoppen, geef ik u één advies: Doe het bij COOLBLUE!!
Het zal u alleszins van een hoop onnodige stress besparen.
Misschien betaal je bij COOLBLUE voor sommige producten iets meer dan elders, maar dat is die SUPERSERVICE meer dan waard!!

Extra toelichting
Eén adres voor online shoppen: COOLBLUE! Zelf ben en blijf je COOL en uwen hemel is en blijft BLUE! Doen doen doen !! NERGENS ANDERS zulke fantastische service als bij COOLBLUE !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EricLas 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
niets is eenvoudiger

Service
altijd prima op tijd en goed geïnformeerd

Assortiment
je kunt praktisch alles vinden tegen goede prijzen

Aanbeveling
waarom niet?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mariannekecreemers 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Met creditcard betalen mislukte 3x! Werd steeds uitgelogd.Toen via Ideal, ging goed

Service
Later bleek, dat bij het uitloggen de deal toch was afgeschreven. Dus gebeld. Werd door Stefan H. Zeer vlot en uiterst voorkomend geholpen 😀 en heel effectief! Volgende dag het bestelde geleverd plus een persoonlijke kaart over de ontstane verwarring ket goede wensen voor de sfhandeling.

Extra toelichting
Lange wachttijd bij telefonisch contact. Ca 12 minuten.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sylvia-wennekes 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
snel het artikel gevonden wat ik zocht met duidelijke foto

Service
snel en vlot

Assortiment
zeer ruime keus

Extra toelichting
Doordat ik gericht kon zoeken door de zoekopdracht die ik gaf, had ik snel gevonden wat ik nodig had. Was dus snel klaar met zoeken en bestellen. Snelle service!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

userkef1992 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel gemakkelijk systeem.

Service
Goede levering, als er iets fout is is er een goede klantendienst.

Assortiment
Selectief aanbod

Aanbeveling
De beste internet winkel waar ik tot nu toe al mee heb gewerkt.

Extra toelichting
Aanbod kan breder. Tijdige levering maar de levering zelf kan nog verbeterd worden zoals meldingen van aankomstuur (vooral bij bpost).

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Bjorndw 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Coolblue heeft een fantastische website met goeie filters, een breed assortiment en een geweldige zoekfunctie.

Service
Prima service, doet wat het moet doen! Vooral de verzending in impressionant.

Assortiment
Prima assortiment in verschillende prijsklassen. Kwaliteitsmerken.

Aanbeveling
Coolblue heeft een fantastische verzendingsservice en een groot assortiment.
Prijzen vergelijken is echter nodig, want Coolblue is niet altijd de goedkoopste. Wel de snelste. (of vooral het laatste open)

Extra toelichting
Coolblue heeft een zeer breed assortiment en een supersnelle, gemakkelijke en gebruiksvriendelijke service. Meestal heb ik die producten niet dringend nodig. Daar tegenover staat dat de prijzen vaak niet de voordeligste zijn voor alle producten. Ik zal altijd vergelijken met 2-3 andere webshops.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

snorrepoes 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Assortiment
Reproducten die ik zoek hebben ze altijd op voorraad.

Aanbeveling
Mijn bestellingen zijn altijd op voorraad, worden snel en goed verpakt geleverd tegen een scherpe prijs.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

mamarita 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
iets dringend nodig voor je PC, meestal kan je bij Coolbleu terecht en ben je zo geholpen.

Service
je kan tot laat in de avond online bestellen om het de volgende dag bij jou thuis te krijgen.

Aanbeveling
omdat ik tot nu toe tevreden ben.

Extra toelichting
geen opmerkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patrick_sa 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gemakkelijk producten zoeken en vergelijken, bestellen en betalen is supersimpel

Service
Naverkoop en retour verloopt snel, geen zever met ingewikkelde procedures. Laatste retour gewoon via Twitter afgehandeld. Top!

Assortiment
Zeer uitgebreid gamma, al is het geen Amazon waar je zo goed als alles kan terugvinden (ongeacht de kwaliteit)

Extra toelichting
Uitgebreid productgamma, gemakkelijk om een keuze te maken en te vergelijken, aankoop loopt vlot. Snelle levering! Retour verloopt zonder ingewikkelde procedures en gaat snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Geert Van Canegem 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer vlotte service. Zelfs een foutieve bestelling was direct gecorrigeerd.

Service
Goede service, ook bij telefonische ondersteuning.

Assortiment
Gevonden wat ik nodig had.

Aanbeveling
Geen enkel probleem ondervonden bij bestelling.

Extra toelichting
Zeer snelle en vlotte levering. Fout werd direct rechtgezet na telefonisch contact.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roelmors 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goede winkel alles te koop en een snelle service en netjes op de afgesproken tijd geweldig ga zo door perfect Vriendelijke groet en tot snel. Roel Mors.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cisi 10-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,2

Service
Erg teleurgesteld door de klantendienst. Beloftes niet nagekomen. Verkeerde informatie gegeven. En terwijl beloofd was direct het artikel alsnog toergestuurd. Met als gevolg ik nog ruim 1 week op terugbetaling kan wachten.

Aanbeveling
Erg teleurgesteld door de klantendienst. Beloftes niet nagekomen. Verkeerde informatie gegeven. En terwijl beloofd was direct het artikel alsnog toergestuurd. Met als gevolg ik nog ruim 1 week op terugbetaling kan wachten.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

Irene__ 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Snelle levering, goede klantenservice. Als er iets is wordt het altijd supersnel en goed opgelost!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

GeertRoelofs 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prima website

Service
geen problemen gehad

Assortiment
er is genoeg te vinden

Extra toelichting
groot assortiment, snelle verzending, prima prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorisn81 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Supersnelle levering van het product, gratis verzending en eventueel retourneren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tjonckie 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is heel eenvoudig en toegankelijk en ik heb al 2 dingen besteld bij Coolblue en telkens verliep het zeer vlot en hadden we de bestelling precies wanneer we ze gevraagd hadden.

Aanbeveling
Ik heb ook al veel positieve commentaren gehoord van vrienden en bij ons is ook alles zeer goed verlopen en bovendien aan een heel interessante prijs.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Herbert7 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk. Gemakkelijk om je item terug te vinden zowel via de zoekfunctie, als via de categorieën.

Service
Duidelijke informatie over bestelling en levering. Onmiddellijk antwoord en vlotte betaalwijze. Snelle en correcte levering.

Assortiment
Een ruim aanbod.

Aanbeveling
Excellente service met een goed aanbod en vooral een goede prijs voor kwaliteit. Snelle en correcte levering.

Extra toelichting
Excellente service met een goed aanbod en vooral een goede prijs voor kwaliteit. Snelle en correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews