coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42594 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2172 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tinus12321 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Geen gedoe, snel geleverd, goed geïnstalleerd. Kortom gemakkelijk

Service
Goede communicatie, snelle levering, perfext!

Assortiment
Voldoende keuze, makkelijk vergelijken

Aanbeveling
Goede ervaring, coolblue krijgt hoogste cijfer

Extra toelichting
Erg goede ervaring gehad, snel , gemakkelijk en goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

miew 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site was erg gemakkelijk en duidelijk.

Service
De mailtje waren geweldig. Duidelijk maar met een vleugje humor(waardoor ik sneller terug zou komen bij coolblue).

Assortiment
Ze hadden wat ik wilde. Ik kon het bij andere winkels niet vinden en hier binnen 5 minuten.

Aanbeveling
snelle levering, duidelijke site en mailtjes en ik ga weer vermelden dat ik de mailtjes echt geweldig vond.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

m4v21 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Wij zijn al jaren vaste klant bij Coolblue. Je betaalt vaak iets meer dan het goedkoopste alternatief, maar ze hebben ons nog nooit teleurgesteld. De websites zijn makkelijk te navigeren en een bestelling is zo geplaatst. De keuzehulp is ook erg handig.

Service
Levering binnen 24 uur is ook echt binnen 24 uur en mocht er eens iets mis zijn, dan is de after sales service geweldig.

Aanbeveling
Wij zijn fan en vertellen dat graag aan iedereen ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erik loriaux 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitgezocht, vergeleken, en onmiddellijk bestellen. handig

Service
zeer snelle service

Assortiment
veel keuze, je kan goed vergelijken

Aanbeveling
gemakkelijker kan niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

loppon 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bij 5 sterren of minder is een motivering verplicht. Gebruik hiervoor minimaal 50 tekens.

Service
Geweldige website met filmpjes die je ondersteunen bij je beslissing. Je koopt precies wat je nodig hebt.

Assortiment
Ruime keuze in merken en typen. Met de vergelijker komt het helemaal goed.

Aanbeveling
Prima website die aansluit op je wensen en een levering die razendsnel is. Terwijl ik sliep ging het pakket op transport. Ik werd wakker en de bezorger stond voor de deur.

Extra toelichting
Beter bestaat niet. Gehele koopproces verloopt soepeltjes. De website heeft me zeker over de drempel heen getrokken als het om de beslissing van aankoop gaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zynyster 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk producten vergelijken.
Alles is duidelijk en gebruiksvriendelijk.

Service
Alles is mooi verzorgd van bestelling tot levering. Blijf op de hoogte via e-mail en via sms. Mensen van de klantendienst zullen en kunnen alles doen om aan je verwachtingen te voldoen en je te helpen om een tevreden klant te worden en in mijn geval te blijven.

Assortiment
Veel keuze, voor een gewone gebruiker of voor specifieke dingen, kan je meestal wel iets vinden.

Aanbeveling
Top kwaliteit met Top Service. Niet twijfelen!

Extra toelichting
heb gemakkelijk een vergelijking kunnen maken tussen deze en andere monitors. En het was duidelijk aangeduid dat de 'Asus VS239HV' in aanbieding was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruby1609 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Makkelijk te vinden en snelle levering

Service
Snel

Assortiment
Gevarieerd

Aanbeveling
Tevreden

Extra toelichting
Goed is dat het de volgende dag al in huis is Niet goed, ruime tijd in bezorging, zou wat specifieker mogen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

scheijgrond 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op de website is het eenvoudig zoeken en vergelijken tussen de verschillende producten. De reviews zijn snel en overzichtelijk in te zien.

Service
NU meermaals wat besteld bij Coolblue en ook wel eens wat geretourneerd. Zeer vriendelijke klantenservice en een nette en vlotte afhandeling.

Assortiment
Als ik iets wil hebben oriënteer ik mij bij diverse webshops. Coolblue heeft bijna altijd mijn favoriete keuze in het assortiment.

Aanbeveling
Overzichtelijk en betrouwbare webshop, snelle levering en de producten zijn goed beschermend verpakt! Natuurlijk als Nederlander ook niet onbelangrijk: goede prijzen en geen gedoe of gesjoemel met (retour-)verzendkosten!

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over Coolblue en ik zal zeker vaker bestellingen plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mikko2 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website, alle items zijn voorzien van duidelijke specificaties en / of vermelding voor welk toestel ze geschikt zijn.

Service
Reeds eerder enkele mailtjes en telefoontjes gepleegd alvorens het toestel aan te kopen en ik werd telkens vriendelijk en vakkundig verder geholpen.
Na de bestelling volgde een snelle en correcte levering.

Assortiment
Ondanks het uitgebreide assortiment moest ik vaststellen dat de gsm die ik zocht uitverkocht was. Men kan nu eenmaal niet altijd alle smartphones in huis hebben ... ;-))

Aanbeveling
Zeker niet de duurste en ook niet de allergoedkoopste WEL de beste en vriendelijkste service.

Extra toelichting
Als je als 60-jarige info nodig hebt en die wordt dan zo duidelijk gegeven dat ik het van de eerste keer snap dan verdienen ze mijn vertrouwen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pralien 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Heel overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website

Service
Belofte van "volgende dag in huis" werd niet nagekomen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

geva 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
superservice

Extra toelichting
snel besteld en snel in huis toppie!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zanthr 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Lage prijs, reviews er bij, snelle levering.

Assortiment
Veel Elektronica, ook non courant. Veel keuze dus. Prijzen zijn top.
Mis wel wat specifieke accessoires voor mijn aankoop (Lumia 640), die zijn nu vooral generiek.

Aanbeveling
Vaker besteld en goede ervaringen.

Extra toelichting
Voorgenoemde redenen: groot assortiment, lage prijzen, zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

justinwierdsma 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website met veel informatie over de producten die worden verkocht.

Service
Na minder dan een jaar deed m'n monitor het niet meer. Meteen contact opgenomen met Coolblue en dezelfde dag nog mijn pakket kunnen versturen. Binnen 2 weken had ik de monitor weer thuis, en hij doet het weer!

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Snelle service, goede helpdesk, groot assortiment.

Extra toelichting
Goede en snelle service. Doet het product het niet goed, geen probleem voor Cool Blue. Retour en reparatie verliep snel! Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

1953pierre 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
geen verplaatsing maken

Service
middag besteld ,e s'morgens geleverd

Extra toelichting
zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

massey35x 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijk, overzichtelijk en makkelijke zoekfuncties om het juiste product uit te kiezen

Service
Per e-mail wordt de koper zeer duidelijk en frequent op de hoogte gebracht van het order- en afleverproces

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

jvanz 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website, eenvoudig en efficient bestelproces

Service
Duidelijke communicatie omtrent voortgang van bestelling

Assortiment
Veel keuze en snel inzicht in verschillende specificaties van producten

Extra toelichting
Duidelijke website, snel en eenvoudig bestellen, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

dserlet 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling avond vooraf om 19h besteld, levering volgende dag om 10h. Supersnelle levering

Service
Bij mijn vorige bestelling was er na een maand een technisch defect, dit kan gebeuren.
Maar de herstelling verliep zonder problemen.
Gratis retourzending, en herstelling binnen de week.

Assortiment
Heel ruime keuze en prijsvergelijk, en goedkoper dan ergens anders.

Aanbeveling
Snelheid, service en assortiment zijn optimaal voor mij.
Voor geen twijfel.

Extra toelichting
De Webshop is heel overzichtelijk om een efficiënte keuze te kunnen maken. En bij problemen worden deze zo snel mogelijk afgehandeld. Prima voor mij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

japiojanssen 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is echt supermakkelijk het wijst allemaal zichzelf

Service
De service is echt goed je wordt na je bestelling goed op de hoogte gehouden van wat er gebeurt met je pakketje

Assortiment
Er is een breed assortiment maar mag soms wel wat meer merken en soorten van een product

Aanbeveling
Ik zou mensen deze winkel aanbevelen omdat het heel gemakkelijk werkt ze hebben veel en de service is goed

Extra toelichting
Ik ben gewoon heel tevreden over hoe alles gegaan is en volgende keer bestel ik er weer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jovanbever 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De site zelf is gebruiksvriendelijk, juist zijn de beschrijvingen niet altijd uitgebreid, maar daar heben je het Internet voor

Assortiment
Prijzen meestal hoger dan bij de concurrentie, mocht die op zelfde niveau liggen dan zou ik meer bestellen bij hen

Extra toelichting
Prijs niet steeds even scherp als bij de vele concurrenten. soms meer dat 15% hoger vb tamron 16-300 lens

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

evhecke1 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel duidelijke site, vlotte betaling

Service
Heel tevreden over de vlotte levering

Aanbeveling
Was mijn eerste bezoek maar zeker niet het laatste. Vooral omwille van de snelle en gratislevering zeker aan te raden.

Extra toelichting
Snelle levering is een groot pluspunt alsook de gratis verzending!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja Vandries 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles was duidelijke en er was goede uitleg bij.

Service
Heel snelle levering.

Assortiment
de prijs is veel goedkoper dan ergens anders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MvD2408 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wasmachinestore.NL / CoolBleu is een betrouwbare internetsite, met duidelijke informatie, alles wat er bij de service wordt vermeld,komen ze na.

Service
De service is precies zoals deze beschreven staat op hun internetsite, geweldig. Plaatsen en aansluiten tot op de 4e verdieping in je huis of bedrijf, ideaal. Ook dat het oude product wordt meegenomen, waar vind je nog zo'n goede service?!

Assortiment
Ruim assortiment, met duidelijke informatie over de producten.

Aanbeveling
Iedereen waar we aan kunnen vertellen, raden wij Coolbleu zeker aan.

Extra toelichting
De website is duidelijk, ruime keuze in het assortiment om te vergelijken, prijs kwaliteit is goed en de service van plaatsen en aansluiten is ideaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FRANK VAN DEN EEDEN 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
veel makkelijker kan het niet ...
bestellen van achter je PC

Service
eerst had ik gebeld voor een inlichting, zeer vriendelijke en degelijke uitleg gekregen.

Assortiment
eerlijk gezegd heb ik uw aanbod nog niet helemaal bekeken, maar je ziet zo dat er keuze te over is.

Aanbeveling
ben zeer tevreden

Extra toelichting
alles was compleet en eenvoudig te installeren omdat ik tevoren getelefoneerd had was ik er gerust in dat in geval van problemen ik weer bij U terecht zou kunnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els Wierinck 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Super eenvoudig om te doen en gebruiksvriendelijk. Gewoon aanwijzingen volgen

Service
Vandaag besteld en morgen effectief geleverd. Super!

Assortiment
Veel meer dan je verwacht! Bijna alles...

Aanbeveling
Geen enkele opmerking: snel en correct, bijzonder goede info en update over bestelling en verzending. Prima service en goede prijs

Extra toelichting
Geen opmerkingen, was perfect in orde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wdoeleman 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel gevonden.

Service
Snel geleverd!

Assortiment
Heel groot.

Aanbeveling
Mooie korting gekregen bij aanschaf wasmachine (50 Euro), deze heb ik kunnen gebruiken voor de aanschaf van een beeldscherm die ook al afgeprijsd was. Dat werd een hele mooie prijs!

Extra toelichting
Snelle levering, goed verpakt, breed aanbod, mooie kortingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grimson1 14-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen vanuit de luie zetel... Wat is er makkelijker.

Service
Alles werd perfect op het voorziene tijdstip geleverd. Mooi en veilig verpakt. Top

Assortiment
Verschillende modellen en toebehoren waren uitgeput, ongetwijfeld door de vakantieperiode.

Aanbeveling
De levering kwam zelfs op zondag bij mij thuis en dit zonder meerkost. 👍

Extra toelichting
Ze werden hierboven reeds weergegeven, doch na wat googelen bleek de prijs zeer concurrentieel te zijn, de levering was gratis en dit zelfs op een zondag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

josedesutter 14-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel simpel, en de snelste levering , kortom, als je iets snel wilt dan moet je het hier kopen voor zeer concurentiele prijs

Assortiment
steeds de nieuste produkten op voorraad

Aanbeveling
ik kan alleen de webshop aanbevelen die het beste is over gans de lijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

simon33 14-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,0

Gemak
Moeilijk contact met de klantenservice..geen antwoord bij de klantenservice

Service
Zeer slecht geen antwoord op whats app
en messenger

Assortiment
Dat is goed

Aanbeveling
Te weinig ervaring met Coolblue..maar het contact moet beter

Extra toelichting
Contact moet beter..lange wachtijden. Geen antwoord met whats app en messenger op Facebook.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Goed

Reageer

jelle09 14-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima site, makkelijk te gebruiken. Overzichtelijk en duidelijk.

Service
Snelle reactie

Assortiment
Ze hebben alles wat je maar kunt bedenken.

Extra toelichting
Goede duidelijke websites. Top 10 van alle producten. Snelle en goede levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je aankoop en de bezorging er van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MeisterLuc 14-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zondag bezorging! nuff said..

Service
het feit dat ik nog geen service nodig heb gehad is al een prachtige preventieve service.

Assortiment
had liever mn laptop iets persoonlijker willen samenstellen. b.v. grotere ssd.

Aanbeveling
nogmaals.. bezorging de volgende dag.. ZELFS OP ZONDAG!!!

Extra toelichting
een pré is al dat ze geen vervelende reclame's hebben. ze zijn zelfs erg leuk. voorraad is enorm en NOGMAALS zondag bezorging. hoe fijn is dat?? dat is HEEEL fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.lokate 14-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk even uitzoeken ,vergelijken en tot conclusie komen dat het niet te duur is vervolgens bestellen en volgende dag keurig afgeleverd .

Service
Gewoon prima

Aanbeveling
Niets mis mee ,goeie ervaring gehad 2x

Extra toelichting
Snelheid ,vriendelijkheid en mogelijkheid van retour zijn prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

snahfriet123 14-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet gemakkelijke keus en bestelling.

Service
Onmiddellijk ontvangst van bevestiging van bestelling en perfecte opvolging ervan door coolblue

Assortiment
Enorme variatie van de producten op allerhande gebied

Aanbeveling
Door de ondervinding opgedaan kan men niet anders dan dit aanbevelen bij vrienden en kennissen.

Extra toelichting
Ik vind persoonlijk de afhandeling van het aangekochte product qua bevestiging, opvolging en levering binnen de 24 uur een uiterst perfecte bediening die een 10/10 verdient.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g_de_jonghe 14-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk te vinden producten

Service
snelle levering bezorgers erg beleeft en behulpzaam

Assortiment
ruime overzicht tegen concurrerende prijzen

Aanbeveling
waar bij andere bijbetaald moet worden voor aansluiten enz is het bij coolblue inbegrepen

Extra toelichting
klante service tot middernacht bereikbaar ook in weekend bereikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

apperlow 14-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mobiel was zo bestelt, ideaal!

Service
mobiel rond 15:00 uur besteld, de volgende dag al ophalen bij servicepunt. TOP!

Assortiment
Veel keuze voor mijn dochter. Ook de informatie over de mobiels is goed.

Aanbeveling
Super goede service en gemak van gehad. Geen gedoe.

Extra toelichting
TOP!! Goede service!! Kan er verder weinig aan toevoegen. Ik zou deze site zeker aanbevelen aan derden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hybybyte 14-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles duidelijk en helder, geen verzendkosten en veel verschillende betalingsmogelijkheden

Service
Ook bezorging op zondag kosteloos mogelijk. (Heeft niet mijn voorkeur, maar toch.) Geen service contact nodig gehad (laptoprugzak)

Assortiment
In de verschillende shops een enorm assortiment.

Aanbeveling
Alles 100% top

Extra toelichting
Alles 100% top. Goede producten, ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcmarc21 14-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Besteld, volgende dag geleverd.

Service
Alles in orde.

Assortiment
Gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
rappe levering + goedkoop + goede uitleg van wat je koopt.

Extra toelichting
Alles in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JJanneman 14-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Assortiment
Dit is de eerste keer dat ik iets koop bij cool.blue en bovendien had ik een welbepaald product op het oog. Ik kan dus nog geen gedegen oordeel vellen over hun assortiment.

Aanbeveling
Idem als hierboven: nog te weinig ondervinding om cool.blue een hogere score te geven.

Extra toelichting
Zie hoger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

bregtv 14-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zéér overzichtelijke website met duidelijk overzicht van de verschillende stappen van bestelling t.e.m. levering!

Service
Ik had via de koerier helaas schade aan mijn afrastering. Binnen 30 minuten kreeg ik al eerste antwoord van Coolblue @ Facebook!

Assortiment
Ruim keuze genoeg!

Aanbeveling
Super van stap A t.e.m. stap Z!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

juvanzot 14-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via één muisklik kan je bestellen, heel overzichtelijk en ook handig qua betalingswijzes.

Service
heel correcte en snelle afhandeling.

Assortiment
Heel volledig.

Aanbeveling
Bestel al jaren bij coolblue en nog nooit een teleurstelling gehad.

Extra toelichting
Zou coolblue aan iedereen aan bevelen. Zitten ook wat betreft prijzen heel correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kimanvy 14-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snelle en simpele bestelprocedure

Service
Klantenservice goed bereikbaar, soms druk en moet je even wachten.

Assortiment
Groot assortiment = grote keuze mogelijkheid.

Aanbeveling
Goede en goedkope webshop

Extra toelichting
Ben zeer tevreden over CoolBleu. Snelle levering en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tatina 14-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het verlangde produkt was zonder probleem terug te vinden op de website

Service
gemakkelijk was dat ik de dag kon invullen die voor mij het best paste voor de thuis levering

Assortiment
nog nooit problemen gehad om het gewenste product te vinden via de website

Aanbeveling
heel goede service

Extra toelichting
ik kan geen enkel negatief punt aanhalen omtrent deze winkel positief punt is , heel gemakkelijk om een bestelling te doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

darthdrinker 14-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer eenvoudige site, zou niet weten hoe het eenvoudiger kan.

Service
Zeer goede en vooral snelle service, ook wordt zeer duidelijk gecommuniceerd over de voortgang en afhandeling van de bestelling, top!

Assortiment
Wat ik zocht hadden ze op voorraad, uiteraard heb ik niet hun hele assortiment gecontroleerd.

Aanbeveling
Absoluut een aanrader voor iedereen die iets op internet wil kopen. Bij een gewone winkel krijg je veel minder goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

janwillemFr. 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zeer duidelijk pagina en vele artikelen onder diverse winkels verdeeld met de zelfde formule en naam en zeer goed overzichtelijk

Service
constant word je per maill geinformeerd wat de status is van de bestellling. Ook bij retour goede service.

Assortiment
Ze hennen heeel veel in het assortiment keurig verdeeld in aparte winkels onder een naam.

Aanbeveling
snelle levering en groot assortiment

Extra toelichting
alle punten zijn reeds benoemd . Groot assortiment veel uitleg over producten ( filmpjes ) Betel en retour gemak is uitmuntend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henkie53 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen en de volgende dag al in huis.

Service
Super service.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment en bijna alles direct leverbaar.

Aanbeveling
Ik heb er goede ervaring mee, waarom een ander dan niet?

Extra toelichting
Kan geen minpunten vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JNV 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke omschrijving

Service
zeer klantvriendelijk

Assortiment
breed

Aanbeveling
service perfect

Extra toelichting
alles is top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

66Erwin 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles ging zeer makkelijk, als je al een account hebt hoef je zelfs niet meer je creditkaart gegevens in te vullen

Aanbeveling
Erg goede ervaringen, snelle levering, 1 x iets terug moeten sturen en erg snel het goede product weer in huis, en ook nog telefonisch contact of alles goed was afgeleverd, top!.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

willyvangijn 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Artikel wat ik zocht was zeer snel te vinden op de site van coolbleu.nl

Service
Levering zeer vlotjes. Betaling zonder problemen. Ik werd ook nog via de mail op de hoogte gehouden over het bestelproces en levering.

Assortiment
Ongelooflijk wat er allemaal te koop is bij coolbleu. Ik ben helemaal happy!

Aanbeveling
Ik kan niet anders zeggen dan "chapeau". Prima service en levering. Wat kan een mens nog meer verlangen van een webwinkel?

Extra toelichting
Ik kan op dit moment geen slechte punten benoemen. De positieve punten zijn al benoemd in de eerste 4 vragen van deze enquête.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Catcin 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Was op zoek naar een wasmachine en heb deze gemakkelijk gevonden op jullie site . De site was duidelijk en heb gemakkelijk kunnen kiezen tussen verschillende merken .

Service
De service was heel goed , zowel op de site ,allemaal heel duidelijk .
Als de service thuis .alles wordt duidelijk uitgelegd op de site en het verloopt ook zo .

Assortiment
Heb genoeg keuze gehad .

Aanbeveling
Alles was voor mij zoals het hoort .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcla 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk, makkelijk in te vullen

Service
Uitstekend, heel snelle levering en steeds een statusupdate

Assortiment
Ruim voldoende keuze

Aanbeveling
Uitstekende kwaliteit en dito service

Extra toelichting
Ik heb geen minpunten ontdekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leenenpierre 13-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
moet zelfs het huis niet uit.

Assortiment
zeer veel keuze

Extra toelichting
alles is perfect verlopen. levering de dag na de bestelling wat een luxe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews