coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42303 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3453 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

lambertsz 30-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer duidelijk en overzichtelijke website.Veilig en gemakkelijke betalings-wijzes

Service
Vrijwel onmiddellijke beantwoording van vragen. Ter zake kundige hulp.

Assortiment
Ruim en breed aanbod

Aanbeveling
Uitstekende algemene ervaring als consument.

Extra toelichting
Van orientatie tot na aankoop een prettige ervaring met het personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

LUC VANTIEGHEM 30-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Wij wonen nog al ver van grote centra's

Service
Prima met de post
Wordt tot aan de deur geleverd

Assortiment
Weinig keus in puzzels
Hebben er misschien al te veel
Vind geen vrachtwagens om zelf te lijmen en te schilderen

Aanbeveling
Voor het gemak van betaling
Aan huis geleverd

Extra toelichting
niets kan tip top in orde zijn

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

CMT333 30-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Assortiment
Een nog ruimer aanbod van bv speelgoed zou top zijn.

Extra toelichting
TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

willem.van.huijstee 30-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
website is intuitief en duidelijjk.

Service
Zeer snelle administrartieve afhandeling en levering

Assortiment
Mooi assortiment.Als ik zometeen mijn TV ga vervangen ga ik eerst bij coolblue kijken.

Aanbeveling
zie bovenstaande

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

pauldewilligen 30-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goede en duidelijk site waarop snel en makkelijk zaken te vinden zijn. Snelle en klantvriendelijke levering waarbij, indien noodzakelijk, retourneren geen enkel probleem vormt. Levering wordt voorafgegaan door een sms bericht en diverse e-mails m.b.t. de status van de levering hetgeen erg prettig is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Davy30 30-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
vind het spijtig dat niet alle producten de volgende dag geleverd werden. hoewel dit 1 van de grootste verkoopargumenten is van Coolblue. voor de rest ben ik tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stanske 30-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer gemakkelijk om 's avonds laat vanuit je luie zetel nog snel een verjaardagskado te bestellen

Service
Door een probleempje met mijn internet verbinding werd mijn bestellin 2x geregistreerd. Een simpel telefoontje met een behulpzame medewerker volstonbd om dit meteen recht te zetten

Extra toelichting
Zo makkelijk om te kiezen, bestellen, betalen vanuit je luie zetel en het dan de dag nadien gratis thuis bezorgd te krijgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

themawitkamp 30-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Even product uitzoeken, even bestellen, volgende dag geleverd, zelf kun je het niet sneller door naar een winkel te gaan. Heel duidelijke site. Betaling ook makkelijk

Assortiment
Heel veel keus, voor ieder wat wils. Prijs goed, stuk goedkoper dan bij het merk zelf.

Aanbeveling
Wij zouden het zeer aanbevelen.

Extra toelichting
Het is gewoon erg handig, snel en de prijs is goed. Zeer aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.J. Halfman 30-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede site,alles makkelijk te vinden

Service
goede aanwijzingen na aankoop omtrent bezorging, volgende dag bezorgd.

Assortiment
genoeg verschillende merken van het zelfde product

Aanbeveling
Zeer goede en klantvriendelijke site.

Extra toelichting
was makkelijk toegangkelijk, genoeg merken van hetzelfde product, volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Blankert 30-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en correct.

Service
Zonder problemen oplossing.

Aanbeveling
Service, klant vriendelijk.

Extra toelichting
Fantastische service, klant vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gbouwknegt 30-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk besteld en zelf bepalen wanneer wordt geleverd.

Service
Op de dag van levering werden we een half uur voor aankomst gebeld om te melden dat ze er zo aankwamen. De nieuwe wasmachine werd keurig geplaatst en aangesloten. Daarna getest en de oude machine werd meegenomen. Hele vriendelijk en beleefde bezorgers ook.

Assortiment
Genoeg assortiment voor hetgeen waar wij op dat moment naar op zoek waren.

Aanbeveling
Zeer zeker. Heb mijn goede ervaringen ook meteen gedeeld.

Extra toelichting
Van bestellen tot afleveren is alles tot in de puntjes geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PEREIRA 30-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
In een paar klikken alles besteld! Duidelijke en overzichtelijke site met de nodige info van de producten.

Aanbeveling
Gewoon doen! Je zal wel merken waarom!

Extra toelichting
Voldoet volledig volgens verwachting en omschrijving van het product op de site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Malur 30-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig bestellen

Service
Snelle levering

Assortiment
Genoeg keuze en vergelijkingsmateriaal

Extra toelichting
Fijne site. Duidelijk en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Deeceedee 30-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je zoekt, je vindt. Je kijkt, je leest. Je bestelt. Alles is zo makkelijk.

Assortiment
Alles mooi in categoriën. Overvloed in keuze.

Aanbeveling
Als ik, in mijn geval, een tondeuse aanschaf die zomaar eventjes 30 euro (!) goedkoper is, geleverd aan huis,...Dat is pas een reden om aan te bevelen !

Extra toelichting
Enkel positief ! Besteld en de volgende dag levering. Bevestigingen via sms, tracking,...gewoon af !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Seveneke 30-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Aangename medewerker die me rond 20u10 nog kon bevestigen dat het product op stock was.

Service
Wederom het onthaal van die persoon die me te woord stond; enkele uurtjes later (rond 22u30) een sms dat mijn bestelling verpakt was en klaar voor verzending.
Levering in de voormiddag op mijn werk.
Top service!!!

Assortiment
Ik geef alvast een 8, maar ben nieuw bij CoolBlue al twijfel ik niet dat ik er nog zal bestellen.

Aanbeveling
Bovenstaande zegt genoeg.
Op 23/3 bestelde ik een MB via een andere site waar ik met overschrijving moest betalen. 3 dagen later bevestiging van ontvangst.
Donderdag kreeg ik te horen dat het niet meer leverbaar was.
Je kan mijn frustratie over die andere winkel wel vatten, eens te meer mijn enthousiasme over deze service.
Geen power4pc.be mensen.
Bij CoolBlue moet je zijn!

Extra toelichting
Ik heb geen minpunten ervaren. Het enige wat ik misschien kan opmerken is dat enkel de bovenkant in de doos beschermd was met gevulde plastiek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fons bylemans 29-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudige bestelling, je vind alles netjes en duidelijk terug

Service
snelle en vlotte levering

Aanbeveling
heel gemakkelijke en eenvoudige bestelling van een breed assortiment van materialen.
En dat vanuit je luie zetel !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

StefanOnclin 29-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijke site en afhandeling van de aankoop

Service
Snelle verzending en snelle opvolging zowel verzending als retour

Assortiment
Zeer veel Te verkrijgen op coolblue

Aanbeveling
Gehele tevredenheid
Bestelde er reeds veel en steeds tevrede

Extra toelichting
Alles is duidelijk en goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

veronvic 29-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
al heel veel gekocht bij coolblue, via internet, en nog nooit problemen gehad !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

orestes 29-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke website, alles makkelijk te vinden, goede uitleg bij de producten.

Service
Snelle levering en geen gedoe

Assortiment
zeer uitgebreid, Coolblue is een vaste klant rijker :)

Aanbeveling
In een woord een geweldige winkel voor wie van opzoek is naar spullen voor in en rond het huis. betrouwbaar en snel geleverd. Duidelijk, simpel en transparant!

Extra toelichting
In een woord een geweldige winkel voor wie van opzoek is naar spullen voor in en rond het huis. betrouwbaar en snel geleverd. Duidelijk, simpel en transparant! De enige verbeteringen die ik nog zou kunnen bedenken is een video review van het product (zodat je hem "live" in actie kunt zien)of een stukje service voor achteraf. Bijvoorbeeld: het kunnen downloaden van de gebruiksaanwijzing, waar kan de klant terecht voor evt. accessoires die je op dit product extra kunt aanschaffen. zoals bij het product wat ik heb gekocht,.. waar kan ik terecht voor een extra mengkom ed. Maar ik ben natuurlijk al zeer tevreden met hoe de shop op dit moment is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lveeken 29-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Aanbeveling
Coolblue is een bedrijf dat zich aan de afspraken houdt. De levering is correct, wordt voor de deur uitgepakt ter controle.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

cbpm 29-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
ruim aanbod, overzichtelijke site

Service
correct

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
handig is dat er ook winkel van zijn

Extra toelichting
correct, voldoende aanbod en er is een winkel in de buurt

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

chanenwim 29-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snel besteld en super snel thuis bezorgd. Oude machine werd van boven direct meegenomen naar beneden. Nieuwe machine werd aangesloten en direct gecontroleerd op gebreken. Dik tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vansteenkiste 29-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Na bestelling,heel vlug geleverd,zoals aangegeven.

Service
Daar heb ik geen idee van,ik heb hem zelf gemonteerd.

Assortiment
Veel home traners in aan bieding

Aanbeveling
Geen problemen mee gehad!

Extra toelichting
Ik heb geen negatieve punten aan te merken!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

w.poppe 29-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
er zitten veel bruikbare onderdelen bij standard en gemakkelijk te wiselen en op te bergen

Service
s'midags besteld en om 8 uur in huis

Assortiment
veel bruikbare onderdelen er bij en gemakkelijk te wisselen en een echte krachtpatser

Aanbeveling
alles perfect geregeld

Extra toelichting
alles was perfect geregeld en goede webside

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick.goormans 29-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Aankoop van thuis , maar met voldoende informatie rond het product

Service
Super snelle levering

Assortiment
Goed is ee hulp die aangeboden wordt bij ee keuze

Aanbeveling
Super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MrLowlands 29-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, overzichtelijk en eenvoudig zoeke

Service
Snelle levering, duidelijke communicatie.

Assortiment
Genoeg keuze

Extra toelichting
Duidelijke website met eenvoudige navigatie. Scherp geprijsde producten en super snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joery1 29-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super gemakelijk s'avond voor 23 uur besteld en s'morgen om 9 uur al geleverd super gewoon.

Service
Super snel geleverd ook snelle reactie via mail en sms plus mooi en heel goed verpakt.

Assortiment
Groot assortiment keuze genoeg.

Aanbeveling
Het is een super winkel zeker de moeite om er nog op te bestellen een echte aanrader.
Daar mogen nog veel winkels een voorbeeld aan nemen top service.

Extra toelichting
Ik kan geen min punten opnoemen alles was top 10 op 10 gewoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcdebacker 29-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk en correcte bestelling online

Service
uitstekend

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
zie pluspunten boven

Extra toelichting
kwaliteit van het product stemt overeen met de beschrijving op de site. snelle en correcte levering op het afgesproken tijdstip.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ReneZijl76 29-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Account aanmaken is zo gepiept

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden

Assortiment
Niets op aan te merken

Aanbeveling
Gezien mijn eerste ervaring zou ik coolblue aanbevelen...

Extra toelichting
Goede service en het gemak waarmee je een bestelling plaatst en zonder extra kosten de volgende dag in huis hebt..

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lieven Bousard 29-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Lekker relax vanachter het scherm aankopen doen in een shop met zeer ruim aanbod.

Service
Vragen staat vrij bij Coolblue, al meer dan eens telefonisch bijkomende info gevraagd aangaande bepaalde producten, en steeds deskundig advies gekregen.

Assortiment
Volstaat ruimschoots mijn inziens, nu zijn er altijd wel bepaalde producten die je niet terug vindt, maar noem mij 1 shop waar dat wel het geval is...

Aanbeveling
Ik beveel Coolblue regelmatig aan bij vrienden, familie, kennissen, collega's, ... Ideaal voor mensen zoals ik die zich niet graag tussen onze fysiek winkelend medemensen begeeft, en er zijn nog zo 'n mensen...

Extra toelichting
Vind alles zeer oké aan Coolblue, kan geen slechte punten bedenkeen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

yvesdco 29-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk, rechtlijnig

Service
Gewoon elke keer prima!

Assortiment
Mogelijk toeval maar de ene dag tijdens mijn verkenning aanwezig en een dag later verdwenen.

Aanbeveling
Ik heb dat al gedaan!

Extra toelichting
Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kellau66 29-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
tis makkelijk bestellen

Service
ze hebben gedaan wat ze beloofd hebben

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
niets over te klagen.

Extra toelichting
ik vind het goed, de bestelling werd keurig en snel bezorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mrbullmastif 29-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website werkt zeer intuïtief.

Service
Nog geen ervaring mee maar, indrukken zijn zeer goed.

Assortiment
Enorm uitgebreid

Aanbeveling
Reeds vaker besteld met altijd dezelfde snelheid van levering en een zeer goede communicatie.

Extra toelichting
Snelheid van levering, gratis verzending en concurrerende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

abdias565 29-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
heel makkelijk te bestellen en je hoeft niet per se een account aan te maken.

Service
heel snelle service had om 19 uur besteld en de volgende dag was het er al ideaal.

Assortiment
goed uitgebreid assortiment

Aanbeveling
een hele goede webshop en prima service.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Kinemi 29-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk en betrouwbaar

Service
Product is netjes en op tijd afgeleverd.

Assortiment
Zeer ruime keus in allerlei verschillende artikelen.

Aanbeveling
Levert een prima service en komt zijn afspraken na.

Extra toelichting
Ik heb verschillende artikelen al via Coolblue aangeschaft en ben hierin nooit teleurgesteld. Ook de aankopen in de winkel zijn naar tevredenheid.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

tjw 29-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle reactie op mail. Snelle levering.Concurrerende prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeannette 1955 28-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Goed te vinden, snel besteld, snel in huis.

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
heel prettig, geen problemen.
sneller in huis dan verwacht.

Extra toelichting
Ik was al overtuigd van de prettige manier van bestellen door mijn schoonzoon. ik ben het er helemaal mee eens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter-Semmeling 28-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het bestelgemak voldoet aan alle eisen die je als klant mag stellen aan een goede en betrouwbare webwinkel;

Service
Je wordt op de hoogte gehouden van het leveringsproces en wat men beloofd maakt men ook waar. Bijvoorbeeld: iets besteld voor 23.59 uur wordt de dag erna geleverd. Prima service dus. Met after sales heb ik geen ervaring, maaör als ik bij het uitpakken van mijn bestelling zie dat men bij Coolblue geen probleem maakt van een retourzending dan geeft dat een goed gevoel en vertrouwen.

Assortiment
Binnen de productgroep is er genoeg keuze aanwezig.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zonder meer aan anderen aanbevelen.Voor het bestellen van een product bij een webwinkel moet je vertrouwen hebben, want je kent de hele winkel niet. Je weet pas na een eerste bestelling of de winkel vertrouwenswaardig is. Het is mij gebleken dat Coolblue een te vertrouwen webwinkel is.

Extra toelichting
Ik vind de winkel goed omdat hij vertrouwenswaardig is, een goede website met een groot assortiment per productgroep heeft, ze doen wat ze beloven, snel en correct leveren, en je informatie verstrekken over het leveringsproces; je weet steeds in welke fase de levering is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cloika 28-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
alles ok tot...bpost zich met de bezorging bezighield

Extra toelichting
opvolging en feedback in de winkel is perfect-heel de voormiddag thuis-namiddag op e-tracker melding (12.30u afwezig, briefje in de bus). geen briefje te vinden-dus op verkeerd adres aangebeld-geen feedback-dag daarop (pakje op verdeelpunt kontich)-zelf opgehaald-kreeg op bpost te horen "dat ik maar naar Brussel moest bellen of via de webside"- graag snellere tracking op bpost zodanig dat men dezelfde dag weet waar de zending zit

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Kris Mertens 28-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Scherpe prijzen en uiterst snelle levering. Zeker voor herhaling vatbaar!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

christanklein 28-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Echt een top winkel! Goedkoop een setje oortjes besteld gelijk volgende dag binnen om mijn gewenste tijd! Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paoamj 28-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
je hoeft de deur niet meer uit

Service
op de juiste dag en tijd afgelerd

Aanbeveling
eenvoudig en ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moppie1969 28-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles makkelijk vanuit thuis online te bestellen

Assortiment
Ruim assortiment. Je hoeft er niet voor naar de winkel.

Extra toelichting
Alle gegevens over het product kun je lezen incl. reviews. Niet goed of niet tevreden dan kun je het product omruilen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dianawynen 28-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Ben heel tevreden over het product, de service en de hulp die ik gekregen heb.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

havdwater 28-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer makkelijke bestelsite.

Service
De volgende dag geleverd in een veilige verpakking.

Assortiment
Het door mij gekochte artikel was op voorraad tegen een concurrerende prijs.

Aanbeveling
Een goede mogelijk om online of in de winkel te kopen en een heel goed retourbeleid.

Extra toelichting
Breed assortiment en een goed retourbeleid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lodeenisa 28-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke en makkelijk te gebruiken website.

Service
Buitengewoon goed, altijd is het bestelde er op de gewenste dag.

Assortiment
Zeer groot, en met geweldige filters om je te helpen kiezen.

Aanbeveling
Ik geen enkele website met zo'n productaanbod EN zo een fantastisch goed orienteringsproces. Coolblue is een echt referentiepunt voor mij geworden en de levering is steeds right on time.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

theo peekel 28-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewoon perfect

Service
Zeer snel

Aanbeveling
handig, snel en betaalbaar

Extra toelichting
gewoon perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kaverb 28-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je kan je produkten kiezen vanuit je luie zetel

Service
prima service !

Assortiment
ze beschikken over een heel uitgebreid assortiment !

Aanbeveling
Ik heb daar al een paar produkten gekocht en was altijd heel tevreden, bijgevolg zou ik deze winkel zeker aanbevelen aan mijn vrienden en kennissen !

Extra toelichting
Als je online een product wil kopen en je zit nog met bepaalde vragen dan heb je binnen de 24u per e-mail een antwoord. Nadien zijn ze ook nog altijd te bereiken om vragen op te lossen. Je kan er dus steeds op rekenen ! En indien een product je niet bevalt, wat mij nog niet overkomen is, kan je het zonder problemen terug sturen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geurdenananas 28-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
zeer vlotte en snelle aankoop, levering en afhandeling gemak van betaling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IngridHouben 28-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijke site

Service
Gewoon geen klachten

Assortiment
Meer kan altijd

Aanbeveling
Tot laat in de avond bestellen, volgende dag bezorgd ook op zondag. Voor mij super.

Extra toelichting
Geen enkel minpunt. Zeer servicegericht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews