coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42297 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3465 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ziou Gao 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gebruiksvriendelijk, veel keuzes, goed dat je met paypal kunt betalen

Service
je moet niet meer naar de winkel gaan om uit te testen, je kan het gewoon kopen om het te proberen en als je niet tevreden bent retouren

Assortiment
sommige van de kleinere merken staan er niet bij

Aanbeveling
heel goede service, heel veel keuzes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Haile 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gemakkelijk zoekprogramma

Service
levering zoals afgesproken, zelfs op zondag

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
alles is verlopen zoals het moet

Extra toelichting
eerste aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart Gysels 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel eenvoudig om te bestellen; degelijke info over de producten. Vervolgens vlotte afhandeling van de bestelling en makkelijke follow up. Zelfs mogelijk om op zondag te laten leveren. Schitterend.

Service
Idem supra.

Assortiment
Ik was op zoek naar een degelijke laptop. Er wordt een zeer breed assortiment aangeboden binnen diverse prijsklassen. Iedereen moet er in principe zijn gading kunnen vinden.

Aanbeveling
Hoge score gezien de bovenvermelde criteria hoog moeten worden gequoteerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bas 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede zoek opties

Service
Deed iets verkeerd met bestellen .
Werd met een te Le fooitje s'avonds nog binnen 2 minuten opgelost.
Zaterdag besteld .zondag in huis

Assortiment
Alles wat ik nodig heb hebben ze

Aanbeveling
Altijd goed geholpen en snelle service.
Ook als je een keer iets terug stuurt.
En het blijkt een foutje van jezelf te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Super makkelijk alles te vinden

Service
Duidelijk aangegeven wanneer ik mijn bestelling krijg en hoe

Extra toelichting
Zaterdag besteld, zondag in huis. Verbluffend snel...

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dorien 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
product gemakkelijk op te zoeken

Service
je wordt tot aan de levering op de hoogte gehouden van jouw bestelling

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
al meermaals besteld, nog nooit problemen gehad!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen van thuis uit

Service
Vlotte levering

Assortiment
Heel gevarieerd

Aanbeveling
Zou ik iedereen aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sam 17-11-2015 In de winkel gekocht
lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
heel goed service en persoonlijke aanpak. iets niet in huis? wordt geleverd bij jou thuis. top service

Service
mensen helpen je heel goed en gedetailleerd. zorgen er vooor dat je zelf niks moet doen en geven tips en tricks.

Assortiment
heel groot assortiment. vooral op de webshop. maar als je winkel binnen gaat en het is er niet meer. bestellen ze dat voor jou en de volgende dag staat dit voor jouw deur.

Aanbeveling
De service die je hier krijgt, krijg je nergens anders. top kwaliteit en goede hulp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Linda 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Resultaat van zoektermen worden vlot weergegeven

Service
Zeer vlotte levering: zaterdag besteld, zondagmiddag geleverd. Ideaal die extra leveringen op zondag, aangezien we tijdens de week telkens iemand moeten vragen het pakket aan te nemen. Aangezien de buren ook werken, is dat zeer moeilijk.

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Gewoon een 9 omdat toch niet alles waar ik naar zocht aangeboden wordt.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J kooistra 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Hier kun je s,avonds nog bestellen en de volgende dag in huis

Service
Zaterdagavond besteld zondag in huis
gratis

Assortiment
Je kunt van alles bestellen

Aanbeveling
De service is 100 procent

Extra toelichting
En de volgende keer bestel ik weer bij jullie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tine 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Alles is zeer duidelijk, als je iets zoekt vind je het meteen

Service
Na nog geen dag zat het pakje al in de bus

Aanbeveling
Door hun goeie service, bv bij retouren en andere zaken vind ik cool bleu uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kiezen 'bestellen en op tyd geleverd

Service
Prima

Assortiment
Mooi

Aanbeveling
Stipt en goed

Extra toelichting
Doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan de Beer 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
CoolBlue staat altijd gelijk aan goede producten en service. Ook is het heel fijn dat ze tot laat bereikbaar zijn voor assistentie.

Service
Ik had per ongeluk het bezorgadres verkeerd aangegeven na het plaatsen van mijn bestelling. Ik belde op en binnen een aantal minuten was het zonder moeite aangepast. Heel erg fijn.

Assortiment
De producten die ik zocht waren altijd aanwezig in het assortiment. Dat scheelt altijd!

Aanbeveling
Een super winkel met een enorm assortiment en goede service. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johannes 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke site. Goed geregeld qua bestellen en betalen en zeer snel in huis.

Service
Contact met medewerkers CB verloopt altijd super en zeer helder.

Assortiment
Wat heeft CB niet? Ik ben er nog niet achter. ;-)

Aanbeveling
Gewoon fan van CB.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website, makkelijk uitzoeken en bestellen

Service
Zaterdagmiddag besteld, zondagmiddag keurig thuis afgeleverd

Assortiment
Veel keuze met goede omschrijving

Aanbeveling
Alles naar verwachting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, uitstekende voorwaarden.

Assortiment
Ruim assortiment, maar ik hoefde geen keuze te maken. Ik wist al wat ik wilde kopen. Wel fijn dat ik alles bij één webwinkel kon aanschaffen.

Aanbeveling
Uitstekende webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Grote Jan 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Prima organisatie, vlotte bediening zonder veel tijdverlies.

Service
Product moest omgeruild worden wegens verkeerde info bij de specificaties, probleemloos opgelost.

Aanbeveling
Geen op- of aanmerkingen, geen 10/10 want wat dan te geven aan een nog betere winkel ?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneleen 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is duidelijk en overzichtelijk en er is een handige zoekfunctie met filters, zodat je snel het gewenste product kan vinden op basis van je voorkeuren. Er wordt ook uitgebreid informatie gegeven over bepaalde technische aspecten die belangrijk zouden kunnen zijn voor je keuze, bvb. het verschil tussen de Ipad Air en de Ipad Mini.

Service
Ondertussen ben ik al enkele jaren klant bij Coolblue en heb ik er over de jaren heen verschillende producten besteld zonder noemenswaardige problemen. Het contact met de klantendienst verloopt vlot en snel en is mogelijk via verschillende kanalen (e-mail, telefonisch, Facebook, Twitter). Annuleren van een bestelling gaat zonder problemen en ook retourneren (wat gratis is) gaat vlot. Ik heb er het volle vertrouwen in dat als ik een probleem heb met een product, Coolblue dit correct en naar ieders tevredenheid kan oplossen.

Assortiment
Hier wringt het schoentje soms: voor sommige producten (met name de accessoires) is Coolblue wat duurder dan de concurrentie. Het assortiment is ook niet altijd het uitgebreidste, al zal je wel meestal de meest populaire producten vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sander 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijke sshop. Overzichtelijk en duidelijke uitleg.

Service
Keurig geleverd, op tijd en zonder fratsen.

Assortiment
Voor zover bekeken, dik in orde.

Aanbeveling
Prima shop. Als je dergelijke items nodig hebt, niet twijfelen.

Extra toelichting
Degelijk apparaat met duidelijke beschrijving. Veilig voor kinderhandjes en goede capaciteiten!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rabz 17-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Site werkt simpel en gebruiksvriendelijk

Service
na levering had ik een probleempje het geleverde product (laptop deed het niet) Na een wat mindere opstart qua service hebben ze zich herpakt en doen ze er alles aan om het op te lossen. Dit wordt uitermate vriendelijk gedaan. Door de wat slechte start geef ik dus net een voldoende. Maar de inzet van hun specialist was ronduit top.

Assortiment
Het assortiment is ruim

Aanbeveling
Het systeem dat gebruiken bij de bestelling is zorgvuldig, je weet direct waar je aan toe bent. Zelf geef ik mijn familie en vrienden niet ongevraagd aanbevelingen, maar als ze het zullen vragen zal ik ze

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

B 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kon snel vinden wat ik nodig had.

Service
Super service, de volgende dag al in huis en geen verzendkosten. Ook retourzendingen zijn gratis.

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andries V 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alle producten zijn eenvoudig terug te vinden, goeie tips voor bijpassende accessoires, en ook de bestelling en betaling loopt heel vlot.

Service
Vlotte afhandeling, snelle levering, eenvoudige retour-procedure. Tot nu toe nog geen enkel probleem ondervonden.

Assortiment
Bij deze bestelling had ik graag nog een ander product toegevoegd, maar dat zat niet in het assortiment. Jammer, maar verder is het assortiment zeker divers en uitgebreid genoeg!

Aanbeveling
Alleen maar positieve ervaringen, nog nooit iets te klagen gehad. Top-webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Von Banchet 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fijne overzichtelijke web-winkel voor al mijn gereedschappen en accessoires met een goed assortiment en concurrerende prijzen.

Service
- Donderdag 12 november had ik op een een verkeerd zaagblad besteld

- Vrijdag 13 november een telefoontje met een vriendelijke Coolblue medewerker en de verkeerde zaagblad nog dezelfde dag - op kosten van Coolblue - retour gestuurd. Vrijdagavond de juiste zaagblad besteld.

- Zaterdag 14 november was de juiste zaagblad afgeleverd door Post.nl.

- Maandag 16 november een e-mail van Coolblue dat de retour was ontvangen.

- Dinsdag 17 november een bericht een e-mail van Coolblue dat het aankoopbedrag is teruggestort.

TOP!!

Assortiment
Mooi en breed en prijs vriendelijk assortiment ondersteund met goede afbeeldingen, en product omschrijving. Ook de bijbehorende voorraadaanduiding en recensies zijn heel aangenaam; iets wat ik bij de meeste web-winkels ontbreekt.

Aanbeveling
Vanwege fysieke beperkingen maar ook vanwege onaangename ervaringen in fysieke (gereedschap- en doe-het-zelf winkels prevaleer ik aankopen op internet. Om teleurstellingen te voorkomen check ik - te allen tijde - de recensies van de betreffende web-winkel alvorens ik een product aankoop.

Coolblue heeft mij nog nimmer teleurgesteld: service- en klantgericht!

Extra toelichting
GA-ZO-DOOR!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

OlivierVdl 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zeer overzichtelijk webwinkel en handige video s.

Assortiment
Bijna alles wat je kan bedenken kan hier gevonden worden.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

ZDG 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, duidelijk omschrijving, en makkelijke bestelprocedure.

Service
Direct een bevestiging ontvangen, en updates ontvangen over de status van mijn bestelling.

Assortiment
Ik vind altijd wat ik nodig heb.

Aanbeveling
Coolblue staat in mijn top5 websites.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sofie Goelen 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
;s Avonds besteld, de volgende dag geleverd (en dat op zondag!)

Assortiment
Ruime keuze. Voor ieders wat wils.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BW 17-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Service
levering 2 dagen later dan beloofd. Bij telefonisch contact wordt de fout bij Bpost gelegd. Coolblue neemt hier geen enkele verantwoordelijkheid. Nochtans pakken jullie in de communicatie zwaar uit met een levering de dag nadien.

Aanbeveling
Komt haar afspraken niet na.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Ouren 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijker bestellen kan niet. Volgende dag op kantoor bezorgd.

Assortiment
Het gros is beschikbaar, soms niet alle versies/kleuren etc.

Extra toelichting
Op de een of andere manier werkt de site prettig, alles zit op een logische plek. Hier is over nagedacht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

hoesje voor gsm 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is gebruiksvriendelijk.

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden ivm pakket dat wordt geleverd...goede service

Aanbeveling
Mijn eerste aankoop is perfect gelopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

YvB 17-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
Makkelijk te bestellen en af te leveren. Wat duur om het op een bepaald uur te laten leveren.

Service
Support niet altijd even behulpzaam

Assortiment
Uitgebreid assortiment, wel niet altijd de goedkoopste.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

krvd 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
vlotte bestelling

Service
Super afhandeling van order,vlotte levering.

Aanbeveling
top winkel met correcte prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

huguesrey 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
website could be more interactive

Service
super great. hyper helpful !

Assortiment
some products are missing. gamma could be larger.

Aanbeveling
amazing service. assortiment could be larger. when will have a website in english or francs ;-) ? regards,

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

W 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is overzichtelijk en duidelijk

Service
Ik heb verder geen informatie nodig gehad, alles is goed gegaan

Assortiment
Coolblue hebben van alles voor een goede prijs!

Aanbeveling
Ik beveel het zeker aan bij familie en kennissen

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans de Bie 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis, achter de computer, goed oriënteren en vergelijken voor een nieuwe aankoop. Dit gaat prima en dan is de bestelling erg snel geplaatst.

Service
De service is geweldig: ons espresso-apparaat was donderdag kapot gegaan. Dus geen koffie meer...Donderdagavond op de website van Coolblue een nieuwe espressomachine besteld om 23.30 uur. De volgende dag, vrijdagmiddag om 13.30 uur, is de machine thuis afgeleverd, en konden we alweer koffiedrinken.

Assortiment
Het assortiment op de website is ruim voldoende om een goede keuze te maken, en ook nog één van de laagste prijzen voor een aankoop te vinden.

Aanbeveling
De websitewinkel van Coolblue is zeer ruim gesorteerd, en tegen de laagste prijzen. En de bestelling is de volgende dag al in huis, sneller een aankoop doen is bijna niet mogelijk.

Extra toelichting
Ik adviseer iedereen om aankopen te doen bij Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Quinten DC 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg goede site

Service
Perfect zoals altijd!

Assortiment
Heel veel keuze , had ik dat ook maar op tests ;)

Aanbeveling
De beste online shop ooit!

Extra toelichting
Vond de 9000 score knop niet , dus heb het hoogst mogelijke getal uit de lijst genomen. Zoals ze in Dragon Ball Z zouden zeggen : The total score is over 9000!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom Van Stiphout 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel

Service
Perfecte tijdige levering

Assortiment
als ze het daar niet hebben, waar dan wel,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annabel 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Hoe relax is het om na een drukke werkdag rustig rond te kijken op jullie coole en overzichtelijke site.

Service
Snelle levering en je pakje online volgen, zo goed kan service zijn.

Assortiment
Keuze genoeg volgens je eigen budget.

Aanbeveling
Online winkelen met het grootste gemak, kiezen uit een groot assortiment en volgens je eigen budget. Bovendien is de levering snel en accuraat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fab 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Het bestellen ging allemaal makkelijk en duidelijk.

Aanbeveling
Gaaf dat als je op zaterdag besteld je het zondag nog in huis hebt.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Helene 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vlot om over te gaan tot aankoop, alles staat duidelijk vermeld.

Service
Ik bestelde het gekozen artikel in de voormiddag en werd de volgende ochtend reeds beleverd.

Assortiment
Er was voldoende keuze bij het artikel dat ik zocht.

Aanbeveling
Alles verloopt vlot en snel. Gemaakte afspraken / beloftes worden nageleefd. Goederen op tijd en in correcte staat aangekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AnneMarie 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Overzichtelijk

Service
De volgende dag al in huis!

Aanbeveling
Supersnel en erg attent in de mailing!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred Kohlberg 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Komt alles na wat ze beloven.

Service
Goede Service niks op aan te merken.

Assortiment
Veel.

Aanbeveling
Veel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nancy 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super gemakkelijk! Bestellen vanuit je zetel, produkt keuze maken door te vergelijken op google. Aankopen dag-en nacht mogelijk. Niet meer haastig naar een winkel rijden voor sluitingstijd en door haast een verkeerde aankoop.

Service
Fantastisch! Bestelling geplaatst om 23u30. Bevestigings e-mail ontvangen van ontvangst en om 12u middernacht was mijn pakje al gereed voor verzending. Postbode stond de volgende ochtend voor 10 u voor mijn deur.

Assortiment
Heel wijd assortiment. Vooral de top 10 is interessant om een keuze te maken.

Aanbeveling
Ik zou nergens anders nog online een aankoop doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Bij het bestellen van geheugen is het altijd een kunst om de juiste modules te vinden.

Service
`s avonds besteld, volgende dag in huis, super dus.

Assortiment
Had slechts 1 keuze, maar de prijs was OK.

Aanbeveling
Mijn eerste online bestelling, zeer goed bevallen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Linda 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke zoekfunctie! En erg handig alle voors en tegens bij producten. Dat maakte het kiezen van een laptop een stuk eenvoudiger.

Service
Geweldig! Voor 23.59 uur besteld volgende dag de postbode aan de deur! Heerlijk toch! Ook wordt je goed op de hoogte gehouden van het bestelproces. zo weet je precies hoe ver het met je bestelling is.

Assortiment
Erg breed assortiment. Van laptops tot speelgoed etc. Je hoeft de deur niet meer uit, Ja voor je brood en melk etc ;)

Aanbeveling
Top winkel! Snelle levering. Goede site. Uitgebreid assortiment. Volgende x weer coolblue!

Extra toelichting
Nee, erg goede site. Wat ik zo fijn vind is dat er voors en tegens staan en de reviews dat maakt het kiezen makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jef58 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Gemak
Vlot eenvoudig te bestellen.

Service
Levering via Bpost minimaal. Geen leveringsuur zelfs geen voor of namiddag???? Is toch niet meer van deze tijd. Ben die dag 1 uur weg geweest en dan zijn ze natuurlijk aan de deur geweest

Assortiment
behoorlijk assortiment en interessante prijzen.

Aanbeveling
Enkel de levering kan beter. datum is niet voldoende. voor of namiddag leveren is het minimum.

Extra toelichting
Sommige leveranciers laten een bericht 1uur voor levering! Dat is ideaal.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Jan 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer snel gevonden wat ik zocht en ook zeer vlotte bestelprocedure. Ook betaling via Mastercard verliep zeer vlot.

Service
duidelijke informatie over leverdatum, regelmatige updates en afspraak gerespecteerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yoline 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vergelijkfunctie is zeer handig, maar ook de algemene gegevens over de producten in het overzicht zijn al een hele grote hulp om een voorselectie te maken.

Service
Levering was sneller dan de wind, ideaal voor een late beslisser als ik die nog net voor vakantie een aantals spulletjes wil aankopen.

Assortiment
Zeer groot aanbod, maar met handige zoekfunctie zodat ik door de bomen het bos nog zag (of omgekeerd).

Aanbeveling
Alles bij de hand, goed overzicht, voor een zeer scherpte prijs en zeer snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en genoeg filters om je keuze makkelijker te maken.

Service
Snelle bevestiging van de bestelling en levering!

Assortiment
Heel veel keuze!

Aanbeveling
Gewoon zeer tevreden

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk bestelling plaatsen

Service
Snelle levering, en je wordt via email en sms op de hoogte gehouden van je bestelling

Aanbeveling
Cool blue was nieuw voor mij, dus het was even aftasten.
Prettige bijkomstigheid was , dat ik bij een bestelling van 10,99 géén bestelkosten hoefde te betalen.
Heb dit nooit eerder gehad.

Extra toelichting
Zou deze winkel zeker aanbevelen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Leopold 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snel en vlot

Service
zeer vriendelijke klantendienst

Assortiment
sommige minder bekende merken niet in assortiment

Aanbeveling
gemakkelijke website, vlotte afhandeling bestelling, geen gedoe bij omruiling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews