coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42301 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3457 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

F. 01-03-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele goede service, heb je vandaag besteld dan heb je het de volgende dag in huis (zelfs rond de feestdagen), zeer betrouwbaar, groot assortiment

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RH 01-03-2018 Via de website gekocht

De verpakking is al leuk!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn erg tevreden over Coolblue, snelle levering, goede service en leuk concept. De verpakking van je bestelde artikel vind ik al erg grappig. Een “ritssluiting “ om de doos te openen en alle grappige teksten. Helemaal leuk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elizabeth 01-03-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb meerdere keren dingen gekocht bij coolblue ze zijn erg vriendelijk en helpen goed ze houden zich ook goed aan de garantie ik kreeg een nieuw product voor mijn kapotte product dat in de garantie viel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tevreden 01-03-2018 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De bestelling was snel geleverd op een door mij uitgekozen dag. De mensen die het brachten pakten het product uit en namen het afval weer mee terug. Het gebeurde snel en vriendelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Gijsbertsen 01-03-2018 Via de website gekocht

Goede service en goed telefonisch advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb er al diverse malen dingen besteld en het gaat altijd bij mij wat bestellig betreft precies zo als ze beloofd hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 01-03-2018 Via de website gekocht

Snel en makkelijk vanuit de huiskamer!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel en makkelijk online bestellen en de volgende dag al in huis! Wat wil je nog meer.
Vooraf aangegeven wanneer de bezorgers er zijn. Product wordt geinstalleerd en het afval wordt weer meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonnie W 01-03-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering, enthousiaste medewerkers, gewoon top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kon gewoon niet beter, gewoon perfect. Webshop ziet er goed uit uit, bestelling liep perfect, je wordt prima op de hoogte gehouden van het moment van levering, en de levering zelf was ook perfect door erg enthousiaste en leuke medewerkers.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boriez 01-03-2018 Via de website gekocht

Duidelijke communicatie, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site, kon veel informatie over het product vinden. Product netjes geleverd, helemaal prima!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 01-03-2018 Via de website gekocht

Afspraak is afspraak!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Webshop is goed benaderbaar en de adviezen snijden hout! Ook de combi aanbiedingen zijn goed en intressant!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Irene 01-03-2018 Via de website gekocht

Goede en leuke communicatie.

Algemene score

10,0
Alles lekker duidelijk, goede communicatie omtrent levertijden. Alles op tijd en snel geleverd. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter V 01-03-2018 Via de website gekocht

Erg goede ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De gebruiksvriendelijke website, snelle response, kwaliteits-prijsverhouding maken het wel erg leuk om bij CoolBlue te bestellen. Dan bij aflevering nog eens de prettige ervaring om een half uurtje vooraf een berichtje te krijgen dat het product bijna bij je thuis is. En zoals in de reclame, Twee sterke, vrolijke jongens zetten het product binnen en nemen zonder morren het oude mee terug. Ik houd er een erg goed gevoel aan over. :

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Riebroek 01-03-2018 Via de website gekocht

Geweldige en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige en snelle service, ook bij het retour nemen van producten. Binnen 3 dagen netjes mijn geld terug. Ook de telefonische ondersteuning was verbazingwekkend goed en correct. Dat tref je niet snel meer aan in dit digitale tijdperk! Meer dan tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. uit Oisterwijk 01-03-2018 Via de website gekocht

Mijn 2e Tefal Airfryer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kies voor Coolblue omdat wat ik bestel de volgende dag al in huis is. vaak nog tegen de goedkoopste prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jordi 01-03-2018 Via de website gekocht

Goede service, geen poespas

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals titel. Daarnaast de verzekering dat ik niet bij een malafide webwinkel bestel. (Minimaal 100 karakters? Nu wel!)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Luc van Vessem 01-03-2018 Via de website gekocht

Uitmuntende service en klantvriendelijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De omschrijving van mijn tevredenheid is niet eenvoudig onder woorden te brengen, het is een kompleet plaatje waar je in te recht komt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Luc van Vessem 01-03-2018 Via de website gekocht

Uitmuntende service en klantvriendelijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De omschrijving van mijn tevredenheid is niet eenvoudig onder woorden te brengen, het is een kompleet plaatje waar je in te recht komt.

Reageer

Tevreden klant 01-03-2018 Via de website gekocht

Coolblue is de beste

Algemene score

10,0
Coolblue heeft de beste klantenservice van de wereld!
Je hoeft bij hun nooit bang te zijn dat je een kat in de zak koopt.
Ze helpen je als mens en niet als klant.
Ze doen meer dan ze verplicht zijn.

Echt gewoon geweldig.....!!!! Ga zo door!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke Post 01-03-2018 Via de website gekocht

Van website tot en met levering geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is zeer gebruikersvriendelijk en informatief. Het leveringsproces is zeer klantvriendelijk en duidelijk. De twee jongens die de wasmachine leverden waren zeer beleefd, vriendelijk, handig en behulpzaam.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 01-03-2018 Via de website gekocht

Tevreden klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn aankoop werd snel geleverd en werkt naar alle verwachtingen. De informatie op de website is ook uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 01-03-2018 Via de website gekocht

Goed gedaan Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze maken het waar: alles voor een glimlach. Adequate bezorging, goede informatie. Binnen een dag geleverd en geplaatst. Drie trappen op met een wasdroger. Prima zo

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bloem 01-03-2018 Via de website gekocht

Klantgericht en snel.

Algemene score

10,0
24 uurs service, behorend bij de eisen van deze tijd. De communicatie heb ik als klantgericht en professioneel ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven 01-03-2018 Via de website gekocht

Dag te laat zonder melding

Algemene score

5,0
Bestelde een tv op maandag. Zou dus dinsdag geleverd worden. Bleef ervoor thuis, maar geen bezorging. Op de site van Post NL stond dinsdag 27-2 leveren, maar de tijdlijn gaf aan dat er geen pakket gesorteerd was en dus niet onderweg. Te laat bij Post NL denk ik. Op woensdag staat er dat er op 28-2 geleverd wordt en dat het pakket onderweg is. Klopt, want stond voor de deur. Kennelijk zelf de bel niet gehoord. Het is dat de voordeur een ruit heeft, anders had ik het blauwe pakket beslist toen niet gezien. Overigens in het algemeen geen slechte ervaring met Post NL. Rare ervaring.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 06-03-2018

Beste Steven,

Bedankt voor je review. Ontzettend vervelend om te lezen dat de levering niet geheel naar wens is verlopen. Dit is niet wat je van Coolblue mag verwachten en daarvoor willen wij ons excuus aanbieden. Natuurlijk maken wij dit incident intern bespreekbaar om herhaling te voorkomen. Veel kijk plezier.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Peter 01-03-2018 Via de website gekocht

Goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekocht product bleek kapot en niet te repareren. Zonder problemen geld teruggekregen en nieuw exemplaar aangeschaft.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Norbert 01-03-2018 Via de website gekocht

Tovert daadwerkelijk een lach op je gezicht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue mag dan ietwat prijziger zijn dan sommige concurrenten, bij Coolblue heb je het er graag voor over. Van de extreem vriendelijke en persoonlijke klantenservice tot de heldere reviews van zowel gebruikers als werknemers bij de producten tot de snelle bezorging en leuke leuzen op verpakking en site, alles van Coolblue is erop gericht om de ervaring voor de afnemer zo aangenaam mogelijk te maken. Wat mij betreft koop ik voortaan bijna al mijn elektronica hier.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miekevanb 01-03-2018 Via de website gekocht

Prima !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling en bezorging voortreffelijk, snel en adequaat. Deze keer via post.nl. Ging zonder enig probleem.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fokke Antonides 01-03-2018 Via de website gekocht

Geweldige Service ??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De prijs vind ik te standaard, er wordt teveel naar de concurrentie gekeken. maar desalniettemin, de service is geweldig. Je wordt goed, supergoed geholpen.
De klant is "Koning".. tenminste, zo voelt dat.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BJ Stulp 01-03-2018 Via de website gekocht

Veel keuze, snelle levering en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Inmiddels al veel artikelen bij coolblue gekocht, en altijd snel geleverd.
Nu ook heel gemakkelijk via de coolblue app winkelen !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tombb 28-02-2018 Via de website gekocht

Goede service, slechte bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Product werd in eerste instantie niet bezorgd terwijl het adres onveranderd was gebleven na de vorige bestelling (adres klopte dus), maar product werd niet bezorgd. Reden: foutief adres. Contact opgenomen (op zondag) met coolblue. Zelfde avond antwoord en volgende dag product alsnog gekregen.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Fredduif 28-02-2018 Via de website gekocht

Topservice met een glimlach

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim voordat onze wasdroger geleverd werd, zijn we via de e-mail dagelijks een update van de leveringsstatus. Wij waren op een leuke manier “gedwongen” om thuis te zijn. Er was geen ontkomen aan. Vlak voor de bezorging een telefoontje. Twee vrolijke en vooral hulpvaardige kerels hebben de klus geweldig geklaard.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tieske 28-02-2018 Via de website gekocht

Gewoon goed, maar dan ook nog heel leuk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles wat je van een webshop mag verwachten. Goede service, prijs, levering etc. Maar dan ook nog eens heel erg leuke communicatie. Ik hou er van!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.K. 28-02-2018 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer prettige ervaring mee, snelle servixe en zeer vriendelijke chaufeurs. Erg fijn dat er veel communicatie is met betrekking tot de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cor van Gulik 28-02-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede website met montagevideo Fietsendrager en supersnelle levering.
Zaterdagavond besteld en zondagmiddag afgeleverd. Complimenten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jendo 28-02-2018 Via de website gekocht

Super service! Doen wat ze zeggen, zeggen wat ze doen! Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede betrouwbare winkel! Uitstekende communicatie! Alles klopt! Komen hier graag terug! Product is netjes en snel geleverd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 28-02-2018 Via de website gekocht

goed assortiment met uitstekende toelichting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keus met goede uitleg van plus en min punten, goede alternatieven en aanvullingen / suggesties op gekozen producten

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

marc 28-02-2018 Via de website gekocht

vertrouwen in coolblue.

Algemene score

9,0
altijd vertrouwen in goede afhandelingen. service met contact is zeer goed ook de levering is goed !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruby 28-02-2018 Via de website gekocht

Super snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
2 aparter stellingen gedaan om 20:00 en 23:00 en fijn samen bezorgt op afgesproken tijd. Normaal altijd een beetje huiverig voor de tijden maar alles klopte en de producten waren netjes ingepakt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 28-02-2018 Via de website gekocht

Levert volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al meerdere malen producten bij coolblue besteld. Altijd wordt alles keurig volgens afspraak geleverd

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kees 28-02-2018 Via de website gekocht

Snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel makkelijk en duidelijk om wat te bestellen. Coolblue is toch een site waar ik blijf terug komen mocht ik wat nodig hebben aan electronica.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 28-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot aanbod, snelle levering, leuke pakketen, had een paketje besteld op vrijdag en kwam zaterdag binnen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 28-02-2018 Via de website gekocht

Gewoon top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede, duidelijke site. Veel aanbod en snelle correcte levering. De producten welke dan ook zijn telkens goed en stevig verpakt! Coolblue is een echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ck 28-02-2018 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snel, goede producten, goede prijs en als er iets is, nooit gemaar of waarom?
Geweldig!
Avondbezorging. Wie is er tegenwoordig nog thuis overdag?
Zouden veel webwinkels een voorbeeld aan moeten nemen!
En nooit het probleem dat de DHL of DPD het pakketje toch maar even gemakshalve dropt bij een pick-up point die nooit buiten werktijden op is....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denny Baan 28-02-2018 Via de website gekocht

Super cool service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Lekker snel geleverd en goede after sales ,netjes een factuur ontvangen en prima op tijd geleverd !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 28-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cool blue staat bekend om zijn snelle levering dus daarom gekozen en het grote assortiment, gebruiksvriendelijke website

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 28-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

9,0
Snel, volledig, accuraat
De website is eenvoudig te benaderen. Betaling geschied via iDEAL . Volgende keer weer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Janet 28-02-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel besteld en supersnel geleverd. Goede vergelijkingsmogelijkheden. Erg tevreden met mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 28-02-2018 Via de website gekocht

onnavolgbare service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zelfs na het plaatsen van mijn bestelling op zaterdagavond rond 21.00 uur, ligt de volgende ochtend, zondag 11.00 uur, de bestelling netjes klaar. Na ontvangst en tijdens de, overigens zeer korte, wachttijd met een kopje koffie , kregen wij onze bestelling en de medewerker zette hem zelfs in de auto voor ons. Klasse, veel bedrijven kunnen van deze service nog wat opsteken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mohnish 28-02-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb gekozen voor coolblue omdat de site zeer gebruikvriendelijk is. Ook heb ik vaker bij coolblue producten besteld waarbij de levering en het product zelf top in orde zijn. In vergelijking met andere sites is coolblue ook in de meeste gevallen een stuk goedkoper.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Thomassen 28-02-2018 Via de website gekocht

Goede service, snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitgebreide site, zeer ruim aanbod met goede info erbij. Snel besteld en zeer snel geleverd. Coolblue heeft prima webshop!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Carolien 28-02-2018 Via de website gekocht

Super service, van begin tot eind!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanaf het moment van bestellen, het leveren ( 2 trappen op, instaleren, tips en uitleg) , niets was te gek!!!
Later heb ik nog telefonisch contact gezocht met de klantenservice, om het eea over een actie te weten te komen.
Daar kunnen ze bij Samsung nog een hoop van leren!!!!
Uiterst vriendelijk te woord gestaan, meegekeken, op weg geholpen en extra informatie met 'n link gemaild gekregen.
Ik heb niets anders dan lof over Coolblue, een dikke 10, jullie maken alles waar wat er in de reclame te zien is en gezegd wordt!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johanna 28-02-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site is heel gebruiksvriendelijk en duidelijk. Op zondagavond iets besteld en de volgende middag al in huis. Super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews