coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42297 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3473 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

katrienhosselaer 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
bestaat niets makkelijker, duidelijk op internet ook

Service
heel goed dat je op de hoogte gehouden wordt, ook grappige en goedgevonden slogans

Assortiment
goed, ik weet wel niet goed wat jullie allemaal verkopen, enkel elektronische toestellen? dat kan ik niet echt afleiden uit reclame, ik ken coolblue dan ook nog niet lang natuurlijk

Aanbeveling
heel gemakkelijk, snel en goedkoper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schijvenaar 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
uitstekende informatie, wat beloofd werd is nagekomen, de moeite meer dan waard.

Service
snelle levering, duidelijke handleiding.

Assortiment
heel veel te koop.

Aanbeveling
in principe is iedereen vrij om te kopen waar en bij wie men wil, zou men het mij vragen kan ik alleen zeggen dat de service, snelle levering en prijs dik voor elkaar is.

Extra toelichting
gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wierpand 16-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Via de merknaam kan je bij Coolblue terecht komen.

Service
een degelijk antwoord bij telefonische infoaanvraag.

Aanbeveling
Dit doe ik gewoon niet.

Extra toelichting
Geen reëele uitspraak. Ik wacht wel af.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joel dumont 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijke site

Service
snelle en efficiënte admin en levering

Assortiment
breed gamma

Extra toelichting
werken altijd met coolblue ...dat zegt genoeg ?

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lemma 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel te vinden via de site

Service
Snel geleverd

Assortiment
Vind het een groot aanbod

Aanbeveling
Omdat de site gemakkelijk is voor iedereen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wendy.vanroon 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is heel overzichtelijk en duidelijk. De stappen die genomen moeten worden om een bestelling te plaatsen, waren goed zichtbaar en wederom duidelijk.

Service
's Avonds rond tienen een bestelling gemaakt en binnen een uur kreeg ik al een bevestiging dat het pakket werd verzonden vanuit het sorteercentrum. Erg vlug en netjes!

Assortiment
Naar waar ik naar heb gezocht vond ik het assortiment goed!

Aanbeveling
De service is snel, professioneel en duidelijk.
De bezorging is eveneens snel. Als je iets bestelt op internet, wil je niet te lang wachten totdat je het thuis gestuurd krijgt. Bij Coolblue voor 23:59 besteld is nog de volgende dag in huis. In één woord: ideaal!

Extra toelichting
Ik ben erg te spreken over de service van Coolblue. Het was onze eerste bestelling, maar zeker niet de laatste. Fijne service, snelle levering en goede aflevering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jark 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer gemakkelijk om te kopen en snel geleverd waar je wilt.

Assortiment
Zeker genoeg keuze en zeer behulpzame reviews bij de artikelen.

Aanbeveling
Zeer gemakkelijk om iets te kopen, betalen en te laten leveren en genoeg keuze om iets te vinden dat je zoekt.

Extra toelichting
Al redelijk veel spullen gekocht bij coolblue en nog nooit problemen gehad. Altijd snel geleverd en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DvanPoelje 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
In een paar klikken besteld

Service
Fijn dat je zo goed op de hoogte gehouden wordt waar je pakket zich bevind, zowel met sms als e-mail. Plus handig betalen met Pay-Pal en mogelijkheid tot afhalen bij ophaalpunt én dat je de gewenste dag kunt aangeven. Top!

Assortiment
Prima, genoeg keus

Aanbeveling
Zeker weten, al meerdere malen zonder problemen dingen besteld. Goede service, overzichtelijke website etc.

Extra toelichting
Hele fijne camera, het flipscherm is super handig voor selfies of jezelf filmen. Kan in het Nederlands worden ingesteld. Menu's zijn heel overzichtelijk, kwaliteit van het beeld top. Wifi functie heel handig voor op reis, je kunt ze zo direct op je telefoon zetten en delen op social media. Heel blij met deze keus!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Willy Boudolf 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zoeken van producten gaat via internet
snel en vlot

Service
Bestellen, betalen gaat zeer vlot
Daarbij heb je ook nog een correcte en snelle levering.Prima service

Assortiment
grote gamma in producten

Aanbeveling
Heb ik al aan vrienden doorgegeven, daar zij geen internet hebben, hebben zij bestelling gedaan via mij, maar bij hun laten leveren zonder enige problemen;

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mrs. Content 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op je gemak kiezen en kijken wat voor jou de doorslaggevende redenen zijn om wel, of juist niet dit ene bepaalde product te kiezen

Service
Omdat je via de site wel van alles kunt lezen maar soms toch ook tegen komt die niet duidelijk zijn, is de hulplijn een handige en fijne manier om zeker te zijn van je keuze

Assortiment
In vergelijking met andere winkels hebben jullie een royaal aanbod. Waardoor je aan meerdere wensen en prijzen tegemoet kunt komen

Aanbeveling
Ik was zonder meer heel tevreden. Het product is via thuisbezorging zelfs nog vlugger ter plaatse dan wanneer ik er zelf om was gereden !
Wat een gemak.

Extra toelichting
Ik ben enkel zeer tevreden over de service en de vlotte thuislevering !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

basmen 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk in gebruik

Service
zeer snelle levering zoals afgesproken

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
er is echt geen beter

Extra toelichting
geen enkele negatieve opmerking wel van concurent xxx.com

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MCvLvE 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website, makkelijk vergelijken en uitstekende product informatie

Service
Uitstekende communicatie omtrent status bestelling en bezorgtijden. Goed bereikbare klantenservice met uitstekende klantgerichte medewerkers. Retour process is zeer goed.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment en over het algemeen alles op voorraad

Aanbeveling
Een van de beste webwinkels van Nederland. Zeer veel keuze en goede vergelijk informatie. Niet altijd de goedkoopste maar je bent wel altijd gegarandeerd van snelle levering, goede service en duidelijke communicatie.

Extra toelichting
Een van de beste webwinkels van Nederland. Zeer veel keuze en goede vergelijk informatie. Niet altijd de goedkoopste maar je bent wel altijd gegarandeerd van snelle levering, goede service en duidelijke communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nessa-vgb 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
kei gemakkelijk via de site klik en gekocht

Service
heel goed nog geen 24 uur erna staat de doos bij je thuis goed ingepakt inorde

Assortiment
zoek je iets vind je het meestal wel bij coolblue

Aanbeveling
zeker en vast

Extra toelichting
gemakkelijk,snel,proper en netjes ingepakt ,correct ,binnen de 24 uur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adena 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk te bestellen

Service
snelle levering

Assortiment
veel keuze uit verschillende artikelen

Aanbeveling
heel gemakkelijk om iets te bestellen en word heel snel geleverd.

Extra toelichting
plus : veel keuze , gemakkelijk te bestellen en heel snel geleverd. min : geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jandemeyer 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemak voor mij persoonlijk = keuze maken, bestellen en afhandelen. De dag nadien afhalen in een Bpost kantoor naar mijn keuze. Zo hoef ik niet thuis te wachten.

Service
Sneller dan bij de zaak in de buurt want die moet het aan z'n (meestal verplichte) leverancier bestellen die maar 1x of 2x per week levert. Dit vind ik uiteraard ook een beetje spijtig omdat ze door de constante vernieuwingen van de producten niet alles in stock kunnen nemen omdat dat veel teveel kost :(

Assortiment
Ruim overzichtelijk assortiment, snelle zoekmachine binnen de eigen webstek.

Aanbeveling
Ik zou ook een 10 geven maar niks kan perfect zijn, of toch ?

Extra toelichting
Eerlijke zaak, overzichtelijk, goede snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Didi78 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ja wat kan ik zeggen, super snel geleverd, leuke prijs, leuke aanbieding, heel veel sites met elkaar vergeleken voor dit product in combi met tas en autolader, nergens op deze manier verkrijgbaar voor deze prijs. Mijn vader heeft ook deze Tom Tom 20 dus ik weet al wat ik huis haal, een gebruiksvriendelijke en mooi apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

svenemm 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super handige site, tot middernacht bestellen Enne morgens al in men bezit

Service
Snelle service

Assortiment
Zo goed als alles verkrijgbaar, en goed materiaal

Aanbeveling
Voor iedereen super makkelijk dus voor mij is er maar 1. En das cool bleu

Extra toelichting
Alles is perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Royvdm1 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke, duidelijke webshop zonder irrelevante informatie.

Service
Prima service. De bestelling was snel geplaatst en ik werd keurig op de hoogte gehouden van de vorderingen van de bestelling met daarbij aanvullende informatie. Ik werd binnen enkele uren gebeld om een en ander m.b.t. de bezorging te bespreken.

Assortiment
Goed, m.b.t. waar ik op dat moment naar op zoek was.

Extra toelichting
Duidelijk, overzichtelijk, je weet waar je als klant aan toe bent en een goede service.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Joanna Kurdubelska 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vlotte toegang tot de producten, eenvoudig en overzichtelijk bestellingsproces, een topper in gebruiksvriendelijkheid

Service
mega klantgericht

Assortiment
Is prima! maar een grotere productengamma zou het nog fijner maken

Aanbeveling
100% tevreden

Extra toelichting
Aangenamer en vlotter online bestellen bestaat niet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bouk 16-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Site is goed en eenvoudig in gebruik.

Service
Helaas wordt de beloofde levertijd "volgende dag" niet gehaald. 2 dagen geleden besteld en ook vandaag wordt het pakketje niet bezorgd. Weet niet of dit aan postNL ligt of aan Coolblue, maar resultaat voor mij is hetzelfde. Product kan niet mee op vakantie. Jammer.

Assortiment
Zeer breed assortiment.

Aanbeveling
Helaas is leverervaring bij deze bestelling niet best. Kan me niet voorstellen dat dit de standaard is, helaas voor mij wel een "negatieve" bijsmaak. Denk dat ik het nog wel een keer ga proberen.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

koessien 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website duidelijk, het bestelproces was makkelijk en ik krijg mijn producten altijd de volgende dag thuis.

Service
Betere service dan bij Coolblue heb ik nog bij geen andere (web)winkel ervaren. Niet goed? Geld terug of ander product uitzoeken, zonder vragen.

Assortiment
Het assortiment is ook hartstikke goed. En alles tegen goeie prijzen. Ook de marktplaats afdeling heeft nog wel eens een leuke aanbieding.

Aanbeveling
De beste webwinkel waar ik de afgelopen jaren bij besteld heb.

Extra toelichting
Ik ben onder de indruk van de scherpe prijzen en de service van Coolblue. Minpunten heb ik nog niet ontdekt/ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gijscollet 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is soms wat moeilijker om kleinere dingen, zoals lege DVD's te vinden.

Service
Altijd zeer vriendelijke feedback en vooral zeer snel! Ook altijd in voor een leuk mopje.

Assortiment
Groot assortiment van populaire producten. Bij lege DVD's vond ik echter maar 1 product.

Aanbeveling
Scherpe prijs, fantastische service

Extra toelichting
Zoals aangehaald is de service fantastisch en het aanbod over het algemeen ook.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

daviddefryn 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Online, snel en eenvoudig. Ik zoek iets, vind het vrijwel meteen. een simpele klik, betalen en ik hoef me geen zorgen te maken.

Assortiment
Wat ik ook zoek, het zit altijd in het assortiment. Heb nog niet veel effectief gekocht, maar zeker veel rondgesnuisterd. En ik moet zeggen dat jullie assortiment indrukwekkend is.

Aanbeveling
Voor snelle, gebruiksvriendelijke en goede producten en service raad ik dit iedereen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kuyam 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Extra laat bestellen, extra vroeg ophalen, gratis met PayPal betalen, een ideale website enz. enz. enz.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

salocinellon 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het zoeken naar de geschikte cover/bumper voor mijn iPhone 6+ verliep zeer vlot door de filters die beschikbaar zijn in het keuzemenu

Service
Op het eerste gezicht was mijn bestelling ergens verkeerd afgeleverd maar bij navraag via de coolblue klantendienst bleek de levering wel degelijk in de brievenbus te steken i.p.v. een overhandiging aan onze receptionist. Eind goed, al goed

Assortiment
De keuze voor de iPhone 6+ covers is heel uitgebreid

Aanbeveling
Ten zeerste aan te raden vooral als je weinig tijd hebt om te gaan winkelen en tegelijk ook een heel brede keuze wil.

Extra toelichting
Gamma, prijszetting, efficiëntie en klantgerichtheid zijn van zeer hoog niveau.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rudylabeke 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
altijd stipt

Assortiment
bijna alles te verkrijgen

Aanbeveling
ikzelf ben tevreden dus waarom niet doorgeven aan vrienden?

Extra toelichting
Ik heb altijd netjes op tijd mijn levering gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim claes 16-07-2015 In de winkel gekocht
Aartselaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon online reserveren.... En dan in wagen stappen ...... En 15 min later heb je uw toestel al mee naar huis

Service
Geven goede uitleg... En zoeken samen met klant naar het voor hun best geschikte product.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.. Als je daar uw noden niet kan vinden.. Zal je ze nergens vinden

Aanbeveling
Nergens vriendelijker, en behulpzamer dan bij coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PascalZinken 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Gemakkelijke website met intuïtieve links. Werkbare search engine.

Assortiment
Uitgebreid genoeg.

Aanbeveling
Goede service, snelle afhandeling, netjes bezorgd. Precies wat ik verwacht van een zichzelf serieus nemende webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

stg74 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je hebt zo gevonden wat je moet hebben en bestellen/betalen gaat binnen enkele minuten

Service
Nog geen gebruik gemaakt van after sales services (m.b.t. garanties en retourzendingen), maar tot nu toe heeft men steeds waar gemaakt wat er beloofd werd

Assortiment
Wat hebben ze niet?

Aanbeveling
Snelle levering en over het algemeen steeds bij de goedkoopste aanbieders.

Extra toelichting
Voor mij is "woord houden" belangrijk. Daarom stel ik op prijs dat mijn bestellingen steeds zoals beloofd dezelfde dag nog verstuurd werden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

RiskyR 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke website en een goed, duidelijk en gemakkelijk bestelproces.

Service
Zeer snelle levering, je krijgt zelfs berichtjes als het product ingepakt is en verstuurd wordt met direct een track and trace code. Ideaal!

Assortiment
Voor zover ik heb gekeken, want heb niet de hele site doorgespit.

Aanbeveling
Ruime keuze aan producten, goed geprijsd en super snelle levering!

Extra toelichting
Super goede webshop, echt een aanrader! Als ik weer iets nodig heb ga ik zeker op deze site kijken. Dit was mijn eerste aankoop maar nu al zeer tevreden over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneleen3210 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie overzichtelijke website met voldoende productinformatie.

Service
Ik had een smartphone 's avondslaat besteld, de volgende morgend rond 9u had ik hem al ontvangen. Snelle en goede leveringsservice dus!

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Zo'n goede service dat ik het iedereen aanraad!

Extra toelichting
Goede website, perfecte service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcusVB 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Supersnelle levering. Zondag besteld, maandag geleverd.
Verder heb ik nog geen gebruik moeten maken van hun service diensten?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denise3404 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De site is gemakkelijk opgebouwd.

Service
je weet precies waar je aan toe bent. Je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail.

Assortiment
het mobieltje dat ik bij jullie heb besteld was nog op voorraad waar andere winkels hem nog voor mij moesten bestellen.

Aanbeveling
Prima webshop!

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over de manier van behandelen. Van elke voortgang wordt je op de hoogte gesteld via de mail en staat dus niet voor verassingen. Die service voor een glimlach is ook prima bevallen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wimdenroover 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima website!

Service
Zaterdag terrasverwarming defect. Zondagnamiddag nieuwe besteld....maandagmorgen reeds geleverd! Zondagavond al bericht gekregen dat alles ingepakt was en klaar voor verzending. Man man dit is fantastisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nancy3105 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen van op je stoel

Service
sneller kan gewoon niet, perfect !!

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
het kan niet gemakkelijker en sneller

Extra toelichting
je hoeft er niet de deur vooruit en de levering het kan gewoon niet sneller, gaweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mgoeyvaerts 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
rustig thuis winkelen

Service
Ik bestelde een verkeerd type, omwisseling gebeurde vlot.

Aanbeveling
Levering gebeurde zoals gepland. Omwisseling, te wijten aan een foute keuze van mij, gebeurde vlot en zonder gedoe.

Extra toelichting
Ze doen wat ze beloven: leveren en omruilen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frans12sm 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
het was ff zoeken om de juiste gegevens te vinden en om de beoordelingen gaven ook niet veel uitkomst.

Service
ook buiten normale werktijden is Coolblue bereikbaar en behulpzaam. alleen adviserend had ik meer verwacht

Assortiment
assortiment is uitgebreid, maar niet veel anders dan andere winkels. helaas geen 2e handse spullen

Aanbeveling
ja, maar meer om de service en snelheid dan om adviserend en prijs

Extra toelichting
winkel met een juiste uitstraling, komt niet altijd als voordelige winkel uit de bus en met de zoekfunctie via google komt de winkel niet als eerste uit de hits. medewerkers kunnen wel iets meer adviserend zijn.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Wiet27 16-07-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
zeer vriendelijk personeel, mooie artikelen , prijzen lager dan ergens anders... gewoon heen gaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jaak.naulaerts 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Thuis vanuit de luie zetel , perfect.

Service
Tip Top en snel

Assortiment
véél, héél véél

Aanbeveling
Gewoon goed en snel

Extra toelichting
Hij is snel geleverd en kosteloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

twee kleinkindjes 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heelgemakkelijk

Service
zeer goed! zondagvoormiddag besteld en maandagvoormiddag aan de deur geleverd !!Super tevreden .

Assortiment
Je hebt heel veel keuze

Extra toelichting
Het aangekocht product was goedkoper dan in de winkel ! de verzending is gratis ! top !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

berend de jong 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
Super snelle levering, bullet proof verpakt en geen al uitgepakte spullen dus mooi nieuw spul.

Extra toelichting
Heb nog geen slechte punten kunnen constateren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jitskes 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel overzichtelijk
voldoende keuze
mogelijkheid om te vergelijken
stap voor stap uitleg over procedure

Service
snellere service kan niet
coolblue komt bijzonder sympathiek over
geen verzendingskosten
voeren uit wat beloofd wordt

Assortiment
voldoende keuze
groot assortiment aan merken en modellen binnen een merk
scherpe prijzen

Aanbeveling
zeer zeker

Extra toelichting
Gemak, service en assortiment krijgen topscore ! Dit spreekt voor zich, toch !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

balintqq 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je vindt snel wat je wilt, en de site ziet er goed uit.

Service
zeer snelle bezorging, goed gevoel voor humor.

Assortiment
ze hebben bijna alles

Aanbeveling
Ik vind het gewoon een hele mooie website met goede service en handige video's

Extra toelichting
Er is niets negatiefs, en zoals ik net al zei: - handige video tutorials - leuke vorm van humor - snelle verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rik van dael 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bij 5 sterren of minder is een motivering verplicht. Gebruik hiervoor minimaal 50 tekens.

Assortiment
meer keuze als in gewone winkel met meer dan voldoende uitleg

Aanbeveling
ben zeer tevreden, hoop dus van vrienden hetzelfde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stoikof 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk te bestellen

Service
Snel leveren

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Zeker naar kijken

Extra toelichting
Snelle service en goede spullen. Ik koop graag bij coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AurelieVI 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Gebruiksvriendelijk.

Assortiment
Veel keuze!

Aanbeveling
Veel keuze en snelle bezorging.

Extra toelichting
Goed: Veel keuze, snelle bezorgtijd, goede staat van pakket.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

C.Verhaeren 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer simpele en en gebruiksvriendelijke site

Service
Correcte en goede begeleiding! snel en direct voor je klaar

Assortiment
Groot assortiment van alle vormen en maten :) alle voor en nadelen van elk toestel staan ook duidelijk opgeschreven

Extra toelichting
Geen klachten whatsoever over mijn bestelling. zeer aangename winkelervaring!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JoopToa 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
een goede duidelijke site, de zoek functie geeft soms een iets verkeerd artikel

Assortiment
zeer ruim assortiment

Aanbeveling
door de duidelijkheid waarmee de zending wordt afgehandeld, orderbevestiging, inpakbevestiging en verzendbevestiging met de track and trace service maakt het makkelijk de zending te volgen

Extra toelichting
Het gemak waarmee gekozen en betaald kan worden met de daarbij behorende afhandeling die gevolgd kan worden tot en met de levering is een heel prettige ervaring, men komt de afspraken na. een klein minpunt is de zoekfunctie op de site die wil af en toe een ander artikel weergeven dan wat wordt gezocht, maar dit is sporadisch.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

marionmj 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
hele snelle levering

Service
gelijk bericht over de levering

Aanbeveling
binnen 24 uur de stofzuiger in huis

Extra toelichting
heel tevreden goed contact en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denlars 15-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te bestellen. Winkelmandjes worden onthouden.

Service
snelle terugname indien iets aan het product scheelt. Snel aan huis bezorgd zelfs op zondag.

Assortiment
Er is nog plaatst voor een iets ruimer aanbod.

Extra toelichting
Ik ben tevreden van coolblue. Deze winkel leverd gratis aan huis en indien iets aan het product scheelt kan je het terug gratis opsturen. De website is gebruiksvriendelijk. De webschop reageert binnen de 4 u op een vraag wat zeer snel is te vergelijken met andere winkels. Enkel het assortiment kan nog iets uitbreiden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews