coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 56439 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 13644 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Emiel 05-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Buiten dat Coolblue een zeer gebruiksvriendelijke website heeft, wordt je na het bestellen van je producten uitstekend op de hoogte gehouden.

Reageer

Philippe bobeck 05-07-2021

Algemene score

9,0
Ik had een probleem met mijn stofzuiger. Cool-bleu heeft dit uitermate professioneel opgelost! Ik ben een zeer tevreden klant.

Reageer

Bart 05-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het mooie van Coolblue is dat het allemaal jonge enthousiaste mensen zijn die je erg welkom laten voelen in de winkel. De reclames zijn goed in elkaar gezet en leuk om naar te kijken. Ik kan iedereen Coolblue aanraden, de klantenservice en service zijn echt perfect.

Reageer

GRokx 05-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue is een overzichtelijke website met het juiste aanbod. Levering conform afspraak en retouren is geen enkel probleem. Echt top.

Reageer

Sander 04-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Razendsnelle bezorging binnen 24 uur, het product werd via fietscourier bezorgd, verdient wmb extra punten!

Reageer

B. Oomsma 04-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website, prijs is concurrerend, werd geleverd volgens afspraak. Aardige bezorger

Reageer

Hans 04-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is gewoon een (web) winkel zoals velen, maar de klantenservice is echt top. Geen gedoe met vreemde regeltjes of suffe protocollen. Nee, direct actie en oplossingen. Helemaal top!!!!!!

Reageer

PeterV 04-07-2021

Algemene score

9,0
Gebruiks gemak en toelichting bij product op de site en daarnaast snelle afhandeling maken elk bezoek tot een bevredigende ervaring.

Reageer

Anne 04-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Superfijne service; om 17:30 gereserveerd en om 17:50 opgehaald! Leuke medewerkers zorgden ervoor dat ik niet lang hoefde te wachten.

Reageer

Leentje 04-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prijs was goed en correcte, snelle levering. Je betaalt ook geen verzendingskosten, das ook meegenomen.

Reageer

Gertjan g 04-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is voor mij mijn go to winkel voor alle groot en klein Electro geworden. Vanwege de overzichtelijke website, ruim aanbod en snelle levering. Als ik twijfel over bepaalde zaken ga ik gewoon naar hun fisieke winkel en krijg daar altijd professioneel advies!
Beste webshop van dit moment!

Reageer

M.Kekkevoet 04-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel bezorgd, door vriendelijke mensen.Oude koelkast meegenomen. Ik ben blij met mijn nieuwe koelkast .

Reageer

Frits van der Vliet 04-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn bestelling is snel en keurig na een dag na de bestelling afgeleverd, wij zijn zeer tevreden.

Reageer

H.Driessen 04-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een razend snelle levering en een aanvullend apje, de SSD schijf geïnstalleerd. Mijn laptop is nu supersnel en kan weer een tijdje mee.

Reageer

010US 04-07-2021

Algemene score

9,0
Goed assortiment. Goede product omschrijving en reviews. Klantenservice is ook top. Soms wat duurder, maar betrouwbaar. Fijn dat ze altijd wel een fysieke winkel in de buurt hebben.

Reageer

Anneke 04-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Of je nu wel of niet koopt
Belt of in de winkel komt
Trouwens lekkere cappuccino in de winkel
Vriendelijk fris behulpzaam geduldig jong personeel
Ik ben fan!

Reageer

Ron 04-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb op coolblue een samsung galaxy smartwatch gekocht en deze is perfect geleverd volgens het principe nu besteld morgen in huis en dat is ook gebeurd. Kortom snelle levering en makkelijke overzichtelijke website om te bestellen. Omdat er altijd wat te verbeteren valt een 9. Ik weet alleen niet zo gauw wat er te verbeteren valt dus ik neig wel naar een 10.

Reageer

Demi 04-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je hebt artikelen altijd snel in huis. Als je vragen hebt of er is iets niet goed gegaan kun je altijd bij de snelle en vriendelijke klantenservice terecht! Ik bestel hier altijd :)

Reageer

Jeroen 04-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben een tweedekans-product (diepvries) gekocht via Coolblue. Deze bevatte enkel de beschadiging zoals aangeven via de website.
Product werd thuis geleverd en ook de communicatie over het tijdstip van levering was keurig.
Diepvries (95kg) werd door de mensen van Coolblue tot in de kelder gedragen (waarvoor dank!).
Al vaker producten gekocht via Coolblue en steeds zeer te spreken over de service die ze bieden!
Ook defecten tijdens garantieperiode bij voorgaande producten werden steeds probleemloos verholpen.

Een tevreden klant, die in de toekomst zeker nog bestellingen zal plaatsen!

Reageer

Bavo 04-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Afgelopen week bestelling gedaan, pakketje kwam mooi op tijd terwijl het de dag ervoor pas om 20:00 besteld was. Topkwaliteit en zeker aan te raden!

Reageer

Kiva 04-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Coolblue heb je altijd volledige technische specificaties + tips van Coolblue + behulpzame reviews + snelle levering

Reageer

Mohamed 04-07-2021

Algemene score

1,0
afgelopen week heb ik een 3 reiskoffers gekocht bij Coolblue en toen ik de verpakking heb ontvangen ik zag dat 1 koffer was open geweest en dat was niet de bedoeling. En ik snap niet hoe kan de winkel een gebruikt koffer sturen naar een klanten die een nieuwe hebben besteld . Dat vind ik jammer en ik had geen versoepeling van hen zoals een korting maar ik moest de koffers terug sturen en andere nieuwe opnieuw bestellen . Het duurde lang gewoon tijd verpesten . Ik vind het niet zo goede service.
Officiele reactie van Coolblue 08-07-2021

Beste Mohamed,

Dank je wel voor je review. Natuurlijk balen als blijkt dat één van de koffers niet in orde is. We lossen dit graag voor je op met een omruiling. Je hebt immers betaald voor een nieuwe.

Excuus voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Annick Van Laere 04-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
een heel duidelijke site en ook goed reviews en uitleg over het product.
ik heb al meerdere malen iets gekocht bij coolbleu en altijd heel tevreden geweest.

Reageer

Vojta 04-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Coolblue beloven ze voor middernacht besteld, volgende dag in huis = top!

Reageer

Jac 04-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zat op cool blue te kijken, en het was zo duidelijk wat er stond, dus ik heb geen seconde getwijfeld, en gelijk gekocht.

En het is een prima apparaat.

Reageer

Wendy 04-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke info op de site, snelle levering, goede communicatie en zeer vriendelijke bezorgster.

Reageer

V. Botteman 04-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keuze, scherpe prijs, product beoordelingen door Coolblue zelf, correcte levering en ze ondersteunen trooper

Reageer

Mayc 04-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
klantvriendelijk, en zoals ze zeggen altijd met een glimlach. als er iets mis is met de apparatuur staan ze je altijd fijn te woord

Reageer

Axmen54 04-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede Website, zeer goede aanbiedingen
Dik tevreden met het geleverde toestel.
Alleen de levertijd klopt niet, voor 24,00 besteld de dag erna geleverd klopt niet, heb drie dagen moeten wachten, wel super netjes en goed verzorgd geleverd en voldoende informatie over eventueel retourneren. Coolblue verder zo

Reageer

B.M.Coenraad 04-07-2021

Algemene score

4,0
Een jaar geleden een koelkast besteld, de levering werd 4 keer verplaatst, ik heb toen de bestellingen geannuleerd,
Ik dacht ik ga het nog eens proberen en heb gisteren een vaatwasser besteld.
Krijg net weer een annulering ring van levering 😂😂😂😂
Officiele reactie van Coolblue 08-07-2021

Beste meneer/mevrouw,

Dank je wel voor het kenbaar maken van jouw onvrede. Het zit je niet mee he! Twee keer aan toe een annulering. Natuurlijk zijn wij hier niet blij mee.

Onze klantenservice zit voor je klaar om samen naar een oplossing te kijken.

Ons excuus voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Richard 04-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue maakt waar wat ze zeggen en beloven
Goede website goede en nette snelle levering

Reageer

Derix 04-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De service was snel en correct
De precieze tijd van levering scoort zeer hoog, een voorbeeld voor andere leveranciers...

Reageer

A.M. Muller 04-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat het product bij CoolBlue het goedkoopst was, geen verzendkosten werden berekend en de bezorger het product binnen de afgesproken tijd met een 'big smile' afleverde, geef ik Coolblue het cijfer 10!

Reageer

Hendrik 04-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snel efficient en snel geleverd. courier uiterst vriendelijk en bracht het pakket tot 5 hoog met trap zonder te vragen. Chapeau courier!

Reageer

Ans van der Kroef 04-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aanvankelijk ging de bestelling niet zoals gebruikelijk naar op 30 juni 2021 is door uw installatiedeskundige Eric alles tot meer dan volle tevredenheid opgelost. Een deskundige vriendelijke servicegerichte monteur!

Reageer

nu niet meer 04-07-2021

Algemene score

6,0
Geen klantgericht antwoord op mijn vraag waarom ik mijn oude stofzuiger niet mee kon geven?
Desbetreffende formulier wordt ergens in de info genoemd. Zeer onduidelijk dat je eerst een retouretiket moet downloaden.
Ben slecht ter been kreeg advies dat ik dan maar aan de buren hulp moest vragen.

Reageer

Owen Puylaert 03-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is een zeer duidelijke en gebruiksvriendelijke website die het orderproces zeer vlot laat verlopen van begin tot einde.

Reageer

Janet 03-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, duidelijke productinformatie op de website , vriendelijke en vakkundige bezorgers/installateurs.

Reageer

peter 03-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed overzicht van beschikbaarheid producten, goede uitleg, goede foto's van het product, gemakkelijk te vergelijken met andere producten en veel reviews beschikbaar.

Reageer

Jeet 03-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Great service and quick delivery!
would be great to include customer service number with the delivery package to assist for assembly or for technical help

thank you.

Reageer

Lydia schmitjes 03-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een nieuwe wasmachine gekocht en kwamen 2 jongens brengen, heb zelden zulke aardige jongens meegemaakt die iets kwamen bezorgen,mede door hen ga ik zeker vaker bestellen bij coolblue

Reageer

Bert 03-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk bestellen. Supersnelle levering, hoewel ik het pakketje bij Post NL heb opgehaald.

Reageer

fransje 03-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
kan er eigenlijk geen antwoord op geven. Ben blij dat ik weet hoe ik moet bellen een apps leze/versturen. Meer kan ik ueberhaupt niet meer. Kennelijk te oud om het hoe en wat nog te kunnen opslaan.

Reageer

lin 03-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De beste elektronika winkel. Nooit gedoe met omruilen of garantie, goed advies, veel keuze.

Reageer

J de Haan 03-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelde werd keurig op tijd gebracht door een beleefde nette man met een vriendelijk praatje. Het bestelde werkt prima dus ik ben blij

Reageer

Anoniem 03-07-2021

Algemene score

3,0
Moest een uur in de rij wachten en een kwartier binnen de winkel om een bestelling op te halen bij een coolblue winkel. Ondertussen liepen er mensen binnen die een afspraak hadden om een product te kopen. Heel jammer dat je geen afspraak kunt maken als je al een product hebt aangeschaft.
Officiele reactie van Coolblue 08-07-2021

Beste,

Dank je wel voor je review. Balen zeg, zolang wachten voor een simpele ophaling. Wij begrijpen dat je baalt.

Wij doen er alles aan om de wachttijden zo kort en plezierig mogelijk te maken. Sorry voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Anoniem999999 08-07-2021

Is dit jullie reactie? Geen tegemoetkoming, geen genoegdoening?

Reageer

Paul 03-07-2021

Algemene score

9,0
Groot assortiment, goede en snelle levering
Goede service met vriendelijke medewerkers (sters)

Reageer

Arnold Blekkink 03-07-2021

Algemene score

3,0
Bestellen is eenvoudig en de levering was snel. Alleen het bezorgen en vooral het plaatsen van de machines verdient een dikke onvoldoende.
Niets van een glimlach en het leek er alleen om te gaan zo snel mogelijk weer weg te zijn.
De machines stonden (wat bij een controle van mij achteraf bleek) niet waterpas en ook scheef ten opzichte van elkaar. Zowel in de breedte als in de diepte. Geen gezicht, maar volgens de mannen kon dat niet anders vanwege de vloer. Vloer is echter niets mis mee. Heb het zelf allemaal overgedaan en was wel wat werk zo alleen, maar geen probleem.
Officiele reactie van Coolblue 08-07-2021

Beste Arnold,

Dank je wel voor het kenbaar maken van jouw onvrede. Dit is natuurlijk niet wat je van Coolblue mag verwachten en daarvoor ons excuus.

Jouw feedback wordt binnen Coolblue besproken om herhaling te voorkomen.

Ondanks het ongemak, veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Michiel 03-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks dat oude stofzuiger die ik ook bij Coolblue heb gekocht snel stuk is gegaan, half gerepareerd is door Coolblue of hun oartner ben ik toch zeer tevreden met de oprechte heldere en snelle service. Vandaar dat de nieuwe stofzuiger ook bij Coolblue is gekocht 😀

Reageer

Jos 03-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een snelle en foutloze bezorging, een duidelijke website en dan ook nog een scherpe prijs! Klasse dus!

Reageer

Toon meer reviews