coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42310 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3417 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Trick B 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het gemak komt terug in de duidelijke filters die je kan plaatsen om zo te komen tot de beste keus.

Service
De levering ging perfect het personeel was zeer beleeft en zeer kundig bij de plaatsing. Over de bereikbaarheid van het coolblue personeel en retour kan ik niks zeggen heb ik geen gebruik van gemaakt.

Assortiment
Cool Blue heeft een ruim assortiment van verschillende artikelen. Er is eigenlijk weinig wat ze niet kunnen leveren.

Aanbeveling
Goede en betrouwbare winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas Johan DeLange 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Aanbeveling
Samsung Galaxy S3 Neo Blauw is een geweldige telefoon,snel en degelijk. Gekocht in de super webshop van Cool Blue. Hulde voor de goede service en de snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tevreden 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel besteld en snel in huis.

Service
De reactie per mail liet langer op zich wachten dan via de site werd beloofd en pas na 2 mails had ik antwoord op mijn vraag. Verder wel netjes te woord gestaan en dergelijke. Ook de levertijd was prima!

Assortiment
Veel keuze!

Aanbeveling
Veel keuze, korte levertijd. Daarom ruim voldoende!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Eva Maria 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Kan tot 0:00 bestellen en had het pakketje die volgende ochtend al in huis.

Service
Netjes, werd na de bestelling gebeld en toen de telefoon bezorgd werd, hadden we een erg vriendelijke en nette bezorgen aan de deue staan, dat maakt het paketje ontvangen nóg leuker!
En zag op de site dat jullie ook op zondags bezorgen!

Assortiment
Veel verschillende producten.

Extra toelichting
Ik vind het een fijne site, de service is goed en niet alleen ik, maar ook mijn partner die regelmatig bij jullie besteld is erf tevreden over jullie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amber 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk

Service
Vriendelijk

Assortiment
Veel keuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zeer duidelijk overzicht

Assortiment
Top

Aanbeveling
Fijn winkel

Extra toelichting
Super levering, netjes op tijd en beleefde chauffeurs

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jeroen 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Uitstekende service! Een objectief besteld en een dag lat al keurig in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan S 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website

Aanbeveling
Prima winkel met uitgebreid assortiment en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Zoefsuki 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk zoeken, bestellen en betalen

Service
Niet goed? Gratis retour! Snel en makkelijk!

Assortiment
Ik heb tot nu toe alles gevonden wat ik zocht!

Aanbeveling
In hoge mate! Vriendelijk, snel en makkelijk! Wie wil dat nou niet?

Extra toelichting
Ik kan geen verbeterpunten vinden. Ik heb alleen maar goede ervaringen met Coolblue.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Claes 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
week of weekend, altijd beschikbaar...

Service
afspraken worden stipt nageleefd.

Assortiment
Ruim aanbod in diverse prijscategorieën

Aanbeveling
simpel, vlot beschikbaar, correcte leveringsprocedure

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeer tevreden klant 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke duidelijke website

Service
Komen belofte na; vandaag besteld, morgen in huis. Kreeg zelfs keurig bericht dat pakketje 1 uur eerder was bezorgd dan was beloofd. Top !

Assortiment
Zeer uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hub 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Dat wat ik zocht vond ik snel

Service
Navraag gedaan of de houder welke ik zocht ook op mijn tomtom paste binnen 4 uur bericht

Assortiment
voldoende

Aanbeveling
goede uitleg als je vragen hebt over het product

Extra toelichting
's avonds besteld en de dag erna al in huis mooi goed verpakt zodat er tijdens het transport geen beschadigingen aan konden ontstaan Ik ben zeer tevreden over de service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Je wordt zeer goed geinformeerd over de status van je bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rade 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles snel te vinden

Service
Snel en compleet geleverd

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cassiopeia 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is zeer overzichtelijk en uitgebreid. Ik vind meteen terug wat ik nodig heb, met extra's waarvan je niet wist dat ze bestonden. Bijvoorbeeld: bij elk product item krijg je een reeks van gerelateerde producten.

Service
De service dienst is altijd zeer vriendelijk en behulpzaam, heb hier nog nooit problemen mee gehad.

Assortiment
Er is een wijd gamma aan producten waar je uit kan kiezen, en je kan deze ook vergelijken met elkaar.

Aanbeveling
Als ik online iets koop, doe ik dit enkel bij Coolblue. Hierbij ben ik zeker van de kwaliteit, afhandeling en dienst na verkoop.

Extra toelichting
De uitgebreide informatie, een gamma aan gerelateerde producten, customer reviews .. het geheel creëert een deftige overzichtelijke website waar ik graag mee werk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

liilmam 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je hoeft niets te doen en is makkelijk

Service
Prima service de ene dag besteld en de andere dag had ik de levering

Extra toelichting
Geen minpunten, veel uitleg en volgende dag direct geleverd perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sebas 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Als je op de website komt gaat alles vanzelf en wordt je makkelijk door alles begeleid totdat het pakketje bij je is.

Service
Snelle service en afhandeling

Aanbeveling
Goede kwaliteit en prijsverhouding. Zeer snelle levering door het bijv. s'ochtend veoeg al op een afhaalpunt op te halen. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Van Helvoirt 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Volgens afspraak 👍

Service
Alles goed in orden��

Assortiment
Op foto printers voldoende keus 😀

Aanbeveling
Afspraak is afspraak, een dikke voldoende 👍

Extra toelichting
Hou dit zo en laat de mensen ook niet lang wachten aan de telefoon, want dit was de rede van mijn vertrek van een ander web winkel naar U Laat de Sevice ook goed zijn als dit zou moeten !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerben 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
Retour en service is helemaal top

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Een duidelijk aanbeveling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zwolse student 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De webshop vind ik duidelijk en overzichtelijk. Binnen vijf minuten had ik het product besteld en betaald.

Service
Het product was de volgende dag om 15:00 uur al af te halen op één van de bezorgpunten van PostNL.

Assortiment
De afgelopen jaren heeft Coolblue zijn assortiment erg uitgebreid. Via de webshop is het gemakkelijk bladeren in de catalogus. Coolblue is van alle markten thuis.

Aanbeveling
Gemakkelijk, klantgericht en scherp geprijsd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke omschrijvingen, voor elke afdeling een url, plus en min punten zijn ook top!

Service
Snel, vriendelijk en goed!

Assortiment
Jullie bieden praktisch alles aan.

Aanbeveling
Gebaseerd op gebruiksvriendelijkheid & klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk vd pas 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Thuis bezorgd en de oude weer meegenomen zonder kosten

Assortiment
Eerst in winkels van media markt en bcc wezen kijken, keuze was bij coolblue veel groter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TaraV 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Waar je ook bent bestellen via pc of smartphone, super gemakkelijk!

Service
'S avonds laat besteld en toch de volgende middag al thuis geleverd, geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jurgenvdv 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zoals gekend dag nadien keurig levering

Service
alles mooi op tijd geleverd en naar wens

Assortiment
heel grote keuze van artikelen

Aanbeveling
doe ik al jaren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor Kriekaard 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel besteld

Service
Doen wat ze zeggen,volgende dag had ik mijn bestelde in huis

Assortiment
Prettige website,duidelijk

Aanbeveling
Prima service

Extra toelichting
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

R Michielsen 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
fijne web shop

Service
maken belofte van bezorging altijd waar

Assortiment
lekker uitgebreid

Aanbeveling
fijne / gemakkelijke webshop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Conny 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles duidelijk omschreven

Service
volgende dag in huis

Aanbeveling
duidelijke site en snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pecorabianca 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel simpel

Service
perfect

Assortiment
groot

Aanbeveling
ten zeerste aanbevolen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brigit 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk alles te vinden

Service
Prima en snel!

Assortiment
Keuze genoeg!

Aanbeveling
Snelle levering en geen verzendkosten!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

de Roo 28-08-2015 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Bedrijf is klantvriendelijk

Assortiment
Is goed

Aanbeveling
Voldoet aan de verwachtingen.

Extra toelichting
Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

maurits engelen 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
No problems, alles klaar en snel.

Service
Full service. Alleen jammer dat je thuis moet blijven voor de ontvangst

Assortiment
een totaal overzicht, onafhankelijk van je detail-behoefte ware makkelijk.

Aanbeveling
mits de kleine opmerkingen hierboven

Extra toelichting
Zie mijn mini-opmerkingen hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

geen idee 28-08-2015 In de winkel gekocht
camera winkel
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je zoekt en bestelt,betaalt via de bank

Service
super snel thuis,super super super

Assortiment
ligt er natuurlijk wel aan wat je zoekt

Aanbeveling
gemakkelijk winkelen,bespaart parkeerkosten en de volgende dag al in huis.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kees van der stel 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed gedocumenteerde website met goede zoekfunctie.

Service
Beloofd is beloofd gaat werkelijk op. Binnen 1 dag thuis afgeleverd

Assortiment
Kan altijd nog ruimer maar volstaat voor particulier gebruik ruimschoots

Aanbeveling
Betrouwbaar, veel op voorraad, snelle levering, uitstekende prijsstelling.

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marlies Zwanenburg 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel is een product op te zoeken

Service
Duidelijke en snelle bestelling met goede feedback

Assortiment
alle keuze was mogelijk voor de printer die ik zocht

Extra toelichting
Als ik 100 euro krijg besteed ik dit aan een maatschappelijk initiatief in mijn woonplaats.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel, duidelijk, eenvoudig

Service
Duidelijk en volledig

Assortiment
Compleet en overzichtelijk

Aanbeveling
Duidelijk, snel, betrouwbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Oostrum 28-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Gemak
Aardige mensen en behulpzaam

Service
Ik heb bestelling gedaan en bijbetaald om dezelfde dag nog te laten bezorgen ivm een huwelijk de volgende dag, en tot nu toe nog niets ontvangen, vanuit cool blue krijg ik wel medewerking maar dit heeft er nog niet toe geleid dat de keukenmachine binnen is.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

JordieR 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is gewoonweg supereasy te bestellen via jullie, I love it!

Service
Ik heb hier totaal Nog geen problemen mee gehad.

Assortiment
Er is hier echt veel te vinden, niet alles maar toch :D.

Aanbeveling
Dit heb ik reeds al bij 4 mensen gedaan (a).

Extra toelichting
Alles ziet er goed uit en werkt perfect. Ik heb totaal niets negatiefs op te merken! :D

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De bijverkoop wordt nuttig toegepast

Service
Verkeerd product geleverd. Juiste product werd gelijk verzonden en het verkeerde product mocht ik houden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad Lammers 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
super handig

Service
netjes op tijd en goed afgeleverd volgens gemaakte afspraken.

Assortiment
complete winkel

Aanbeveling
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sangqiao LI 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Quite nice for pick up at postnl pick up point, fast customer service, best mail notification

Service
The best and fastest service I ever seen. It's easy to find your staff on Facebook and whatup. Really nice

Assortiment
Cool as well

Aanbeveling
The speed, customer service

Extra toelichting
If you can supply English page on your website, it will be better

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzanne 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudige website en goede uitleg over de producten.

Assortiment
Ik was zelf op zoek naar een Dyson stofzuiger en CoolBlue had het grootste en goedkoopste assortiment.

Aanbeveling
Eenvoudige en overzichtelijke website, goede vergelijking tussen producten mogelijk en simpel bestelproces.

Extra toelichting
Ideaal dat het de volgende dag al thuis geleverd wordt, mits het product op de juiste route zit. Bij mij duurde de levering hierdoor een dag langer. Dit is wel vervelend als je speciaal thuis blijft voor levering.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

samilou 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
The choice is rather impressive, you can find a lot of products and brands which are not available in Belgium. For each product one can find a review and a summary of strenghts and weaknesses of the product, which can be helpful while purchasing your goods. The delivery is fast, my product got delivered in less than 24 hours, free of charge and in perfect condition. Once you conclude your purchase on the website you receive details on every step of the delivery which allows you to have an eye on where is your product and what's going on.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor 23:59 volgende dag al in huis, dat is echt super handig!

Service
Kreeg zelfs sms toen mijn bestelling verzonden werd.

Assortiment
Ik vind eigenlijk alles wat ik nodig heb bij Coolblue.

Aanbeveling
Precies wat je wilt van webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertnijs 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Ik had per vergissing een verkeerd ondernemingsnummer opgegeven en werd binnen het uur gecontacteerd door de klantendienst. Een enkel mailtje later was alles rechtgezet en werd mijn product nog verstuurd op de geplande dag. Indrukwekkend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wesley 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel, simpel en overzichtelijk.

Service
Goed benaderbaar, zelfs via WhatsApp... grote aaibaarheidsfactor!

Assortiment
Uitgebreid en zeer compleet.

Aanbeveling
Geen 10... gewoon, omdat ik die ook nooit kreeg op school.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jack de Haan 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
uitgebreid assortiment

Service
zeer snelle service

Assortiment
heel uigebreid

Aanbeveling
mooie winkel

Extra toelichting
ik zal er altijd klant blijven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iwan 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Gewoon snelle levering, overzichtelijke site, schept duidelijke verwachting en is gemakkelijk in vergelijken. Tevens breed assortiment. kortom goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Crisperfx 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk keuze te maken op de website alsook extras worden u aanbevolen om uw product nog beter te kunnen gebruiken of te onderhouden.

Service
Snelle levering en afhandeling van de betaling is een pluspuntje!!

Assortiment
Voor ieder wat wils en veel verschillende mogelijke producten beschikbaar.

Aanbeveling
Niet iedereen koopt graag online, of kan online aankopen doen. Oudere generatie is niet happig naar online aankopen. Maar jah dat is de kloof tussen generaties he ;)

Extra toelichting
Dankzij coolblue hun snelle levering was mijn project op tijd klaar geraakt. Bedankt!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria Verslegers 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De bestelling gaat vlot, het aanduiden is eenvoudig, je kan elk moment annuleren. Een keer vertoonde de website enkele problemen, maar na het herladen van de webpagina ging alles weer vlot. Veilig betalen gegarandeerd.

Service
Coolblue levert heel snel (via de post, zo moet je niet dubbel wachten). Ook de klantenservice is vriendelijk, behulpzaam en doet al het mogelijke om mij als klant te helpen.

Assortiment
Bijna alles is in voorraad, er staat een uitgebreide uitleg over het product op de website en het grootste assortiment wat ik kan vinden.

Aanbeveling
Alles gaat vlot, de service is heel vriendelijk en je weet zonder naar een andere website te moeten gaan of je het product wilt hebben.

Extra toelichting
Alles gaat vlot, de service is heel vriendelijk en je weet zonder naar een andere website te moeten gaan of je het product wilt hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob 28-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Service
de service is goed, snelle levering en gratis versturen.

Assortiment
vwb tomtom's uitgebreid assortiment

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews