coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42325 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3407 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

oso 06-04-2017 Via de website gekocht

UitmuntendeService

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop is makkelijk en de levering is uitmuntend de mensen die de spullen leveren zijn Keurig en netjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferre 06-04-2017 Via de website gekocht

Fantastisch!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede en super snelle levering.
Product werd perfect beschreven op jullie site.
Verhouding prijs kwaliteit stemt overeen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marrie 06-04-2017 Via de website gekocht

snelle aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze shop gekozen op advies van een collega. Ik was aan het zoeken naar een verjaardags cadeau voor mijn man. Hopelijk valt het in goede aarde.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lejan 06-04-2017 Via de website gekocht

Ik vind de service slecht

Algemene score

1,0
Laptop besteld. Helaas kon Coolblue hun belofte van volgende dag in huis niet waarmaken. Volgende dag was de verzending verschoven. Coolblue gevraagd wat er aan de hand was. Ze gingen het uitzoeken. Helaas hebben ze dit niet gedaan, althans het niet aan mij doorgegeven. Heb toen zelf postnl gebeld. Het pakketje was niet op tijd klaargezet door hen. Hierop heb ik weer contact opgenomen met Coolblue. Zij vertelde dat postnl helaas een fout had gemaakt. Ik gevraagd hoe ze het gingen oplossen. "Helaas moet u tot morgen wachten voor uw pakket, helaas kunnen wij dit probleem niet oplossen ondanks dat u maar 8 km bij ons vandaan woont." ik vind het heel vervelend dat zij naar mijn idee niet alles hebben gedaan om het pakket op tijd bij mij te krijgen.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Ikkeplus3 06-04-2017 Via de website gekocht

Super snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle service en netjes een mail erbij voor de installatie. Je wordt goed op de hoogte gebracht wanneer het pakketje komt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nico van Loon 06-04-2017 Via de website gekocht

De warme douche verdiend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super garantie, zonder een probleem zonder vragen een nieuw artikel af gestuurd, terwijl de gang van zaken 14 dagen tot 3 weken is voor garantie. Alles binnen 1 week kosteloos geregeld. Top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Levering Miele wasautomaat via Coolblue 06-04-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bestelling ging vlot en precies zoals in reclames werd getoond. Informatie was duidelijk en de bezorgers waren zeer correct en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Wiskerke 06-04-2017 Via de website gekocht

Aanschaf sporthorloge

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een sporthorloge van Garmin bij Coolblue besteld s'avonds om 10.00 uur en de volgende morgen om 11.00 had ik het al thuis dat is nog eens een snelle levering top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlotte 06-04-2017 Via de website gekocht

Snelle service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Rugzak besteld en deze was de volgende dag binnen! Eerder ook een koelkast en vriezer besteld, deze kwamen ze de volgende dag ook netjes leveren. Prima service

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Tintin 06-04-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zondagavond laat besteld en de volgende middag al in huis; top geregeld! De website werkt eenvoudig en effectief.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert Jan 06-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige winkel en overzichtelijke website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue heeft een groot aanbod artikelen en heeft deze goed gecategoriseerd. Mogelijkheden tot vergelijken en actuele reviews maken het kiezen gemakkelijk. Het bestelproces is duidelijk en biedt diverse mogelijkheden tot bezorging.
Top webwinkel met een goede strategie!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Stefanie 06-04-2017 Via de website gekocht

Voor 23.59 besteld , NIET de volgende dag bezorgd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Zonder opgaaf van reden bezorgdatum uitgesteld.
's Morgens gewoon melding tussen 08.00 en 10.00 bij u bezorgd.
Helaas om 12.00 staat er opeens: volgend dag. Geen reden of even overleg.
Jammer.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 06-04-2017

Beste meneer/mevrouw,

Wat ontzettend jammer dat uw bestelling niet meteen de volgende dag is geleverd. U mag toch wel verwachten dat wij onze belofte graag willen nakomen. We werken samen met een aantal koeriers en soms ervaren de bezorgers enige vertraging bij de voorbereidingen of onderweg. Zonder ordernummer kunnen wij dit helaas niet uitzoeken. Uiteraard willen wij het wel heel graag voor u uitzoeken om de reden van de vertraging te achterhalen. Kunt u het ordernummer met een korte toelichting in een e-mail versturen naar geenglimlach@coolblue.nl.

Mocht u nog andere vragen hebben, dan vernemen wij dit graag ook in uw e-mail.

Met vriendelijke groet,

Coolblue.

Reageer

MuriTheSysAdmin 06-04-2017 Via de website gekocht

top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
top stofzuiger gekocht goedkoop ook nog 80 euro :P werkt als een paard !

bedankt voor de snelle verzending CoolBlue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marloes 06-04-2017 Via de website gekocht

Vanuit je luie stoel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heerlijk ontspannen vanuit huis je laten adviseren over het soort product dat je wilt aanschaffen. Daarna ook makkelijk te bestellen en betalen. De levering zoals beloofd de volgende dag of op een moment dat het jouw uitkomt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 05-04-2017 Via de website gekocht

Wat wil je nog meer?

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het product is er altijd snel, de afhandeling is duidelijk en juist en de prijs is meestal erg goed. Kortom: wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kregel 05-04-2017 Via de website gekocht

Perfecte levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede overzichtelijke shop, Goede prijs en hele goede service. Levering op de afgesproken dag (zelfs wat eerder en werd daarvoor netjes gebeld). Monteurs super vriendelijk en beleefd. Product is netjes afgeleverd en geïnstalleerd. Oude weer meegenomen en verpakkingsmateriaal afgevoerd. Héél fijn!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.Theeuwes 05-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site. Supersnelle levering: het product werd de volgende dag, op zondag! geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman Rietveld 05-04-2017 Via de website gekocht

Prima afhandeling echter wel 1 dag later dan beloofd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Prima shop maar beloftes moeten nagekomen worden, anders gewoon communiceren dat het 1 dag langer duurt dat is ook niet altijd een probleem als de verwachting maar gemanaged is!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

Mary 05-04-2017 Via de website gekocht

Ze doen echt alles met een glimlach

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is zeer gevarieerd, ze laten weten hoe laat ze komen en alles is goed en alles wordt op
zijn plaats gezet met een glimlach.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijn 05-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, duidelijke website! Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue kiezen voor een kwalitatief goede uitleg/review van je product. Snelle levering en een soepele afhandeling via de website!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Avi 05-04-2017 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zondag printer besteld maandag geleverd gekregen. Website goed toegankelijk. Bestel proces simpel. Betrouwbare site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 05-04-2017 Via de website gekocht

artikel besteld, de volgende dag bezorgd.

Algemene score

9,0
Wasmachine besteld en de volgende dag op de vooraf aangegeven tijd geleverd, aangesloten en oude wasmachine mee terug genomen.
Goede prijs/kwaliteit verhouding en gratis bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hatice 05-04-2017 Via de website gekocht

Bestellen en leveren zonder gezeik!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor de coolblue gekozen omdat ze vergeleken met andere sites goedkoop zijn en een ruim aanbod hebben. Ik vind er alles wat ik zoek.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fredv. 05-04-2017 Via de website gekocht

Zo zou ieder webshop moeten zijn!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb reeds een 15-tal diverse producten aangekocht bij Coolblue via de webshop en telkens is alles in perfecte staat geleverd meestal de dag na de bestelling (nu ook op zondag!). Ze zijn soms niet altijd de goedkoopste (op een paar euro's na )maar service heeft ook zijn prijs. Ik zou Coolblue aan iedereen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koos 05-04-2017 Via de website gekocht

Goede printer& goed aan te sluiten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs, veel keuze , veel gegevens van de apparaten en van eerdere kopers. Top bezorging met mailtjes voor bezorgtijd en zo

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 05-04-2017 Via de website gekocht

Duidelijke en snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed product correct geleverd, helaas niet passend. Snelle, duidelijke instructies hoe verder te handelen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jose 05-04-2017 Via de website gekocht

zoals steeds alles in orde

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je weet steeds waar je aan toe bent als je bij coolblue besteld: correcte service, geen wachttijd, snelle levering...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Klein Severt 05-04-2017 Via de website gekocht

Goede prijs kwaliteit. Snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede en duidelijke site waarin alles goed en snel te vinden is. Kent tevens een enorm groot assortiment.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sarah 05-04-2017 Via de website gekocht

Snel in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, mooie aanbieding en fijn dat ik een bezorgdag kon kiezen.
Wel een erg grote doos in verhouding tot het artikel. Dat kan efficiënter.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Emile 05-04-2017 Via de website gekocht

Top service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zondag avond besteld, keurig een SMS gekregen met de verwachte aflevering en een paar minuten voor levering gebeld door de chauffeurs. Die zetten m keurig op z'n plaats en nemen het oude apparaat weer mee. Top service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

papa van 6 05-04-2017 Via de website gekocht

super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zondag avond wasmachine en droger besteld
maandagmorgen on huis
zeer vriendelijke en behulpzame bezorgers
top !!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. van Spanje 05-04-2017 Via de website gekocht

Perfecte service, vriendelijk personeel aan de telefoon.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zaterdagavond monitor besteld - zondag netjes al om 1530 afgeleverd. zondag toch niet tevreden maar met telefonische hulp alles geregeld ivm terugzending en nieuwe besteld. ben keurig op de hoogte gehouden waar retourzending was en wanneer geld wordt terug gestort.
Perfecte service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick 05-04-2017 Via de website gekocht

Drama service

Algemene score

1,0
Ik heb meerdere keren besteld bij deze winkel maar ALTIJD bezorgen ze telaat (praat hier over zeker 4 a 5 keer). altijd de zelfde woorden wanneer ik ze hier over benader en dat zijn de woorden dat gebeurt anders nooit, maar helaas bij mij meerdere keren. dan staat er op hun site via App binnen 30 minuten antwoord, kan je ook schrappen want ik heb om half 8 s'avonds geappt en kreeg de volgende dag om 10 over half 9 s'ochtends pas antwoord.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 06-04-2017

Beste meneer/mevrouw,

Wat ontzettend teleurstellend dat meerdere bestellingen bij ons te laat zijn geleverd. Wij doen ons best om alle bestellingen tijdig te leveren bij al onze klanten. We werken met verschillende koeriers en het is mogelijk dat de bezorgers onderweg vertraging hebben opgelopen. Of pakketten die niet altijd gemakkelijk te vinden zijn in het magazijn of sorteercentrum. Helaas kunnen wij zonder een ordernummer niet achterhalen wat er precies is gebeurd tijdens de zending van uw bestellingen.

Daarnaast scheppen wij inderdaad de verwachting binnen 30 minuten te reageren via alle Social Media kanalen. In sommige gevallen lopen we iets achter maar breiden het team uit om de deadline weer te verwezenlijken.

Wij zullen uw feedback zeker meenemen om onze service te verbeteren. Ontzettend bedankt voor de review.

Mocht u nog andere vragen hebben, dan kunt u altijd een e-mail versturen naar geenglimlach@coolblue.nl.

Met vriendelijke groet,

Coolblue.

Reageer

R.Janssen 05-04-2017 Via de website gekocht

Ik word niet blue van koud blauw!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wegens een explosie van scherven naar aanleiding van een gevecht tussen een stenen aanrechtblad en een koffiekan, had ik een supportvraag aan Coolblue (of ik zo'n ding los kon bestellen) Hiermee hebben ze me onmiddellijk uit de brand geholpen, en tot mijn grote verbazing kreeg ik nog een koud blauwe koffiemok kado ook. Samen met mijn voorgaande ervaringen met ze, verdient dit een dikke 10

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coby 05-04-2017 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Artikel was in de aanbieding, daarom hier gekocht. Ivm werk op ophaalpunt laten bezorgen, kreeg meteen mail hoe laat en op de dag zelf mail dat het er eerder was, top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jac 05-04-2017 Via de website gekocht

geweldige service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
door de zeer snelle levering en gelijk kunnen werken met de laptop. ook nog een mail gehad met tips om snel te kunnen beginnen. goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric De Lange 05-04-2017 Via de website gekocht

Nespresso machiene

Algemene score

5,0
Van de service van Coolblue ben ik tevreden. Ben correct geïnformeerd en opgevolgd door de mensen van Coolblue desalniettemin de levering niet van een leien dakje liep. Ik ben absoluut niet tevreden van Bpost. Dit is niet de juiste logistieke partner volgens mij!

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Slecht

Reageer

Een tevreden klant 05-04-2017 Via de website gekocht

Beleving!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is verkopen, service en aandacht voor de klant (beleving) 3.0
En, leuk die humor op de site maar ook op de verpakking!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wishal 05-04-2017 Via de website gekocht

Snel, efficiënt en adequaat = Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerder al een Philips Hue set besteld. Na levering kreeg ik een hele persoonlijke kaart toegestuurd, handgeschreven door een medewerking met daarin een bedankje en de vraag hoe het bevalt. Dit stelde ik enorm op prijs en maakt de relatie tussen Coolblue en de klant veel persoonlijker. Dat is direct de reden geweest waarom ik mijn volgende bestelling weer heb geplaatst bij deze prachtige onderneming!

Nieuwe speakers aangeschaft en op zoek geweest naar speakerkabel. Nergens meer verkrijgbaar, wel bij Coolblue. Zondag besteld, maandag bezorgd. Geen omkijken naar gehad. Ik beveel deze winkel ten zeerste aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice 05-04-2017 Via de website gekocht

Super service en de laagste prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij googlen blijkt coolblue gewoon altijd de laagste prijs te hebben. Als je ze belt of FB wordt je snel en vriendelijk geholpen. Helemaal prima dus.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fritz! Powerline 1000E set 05-04-2017 Via de website gekocht

Snel en perfect geleverd !!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ten eerste was Coolblue.nl de goedkoopste en al eerder besteld met goede ervaring !!!
Een goed product leveren en ook nog eens een perfect product voor een mooie prijs.
Werkt perfect en zonder moeite geïnstalleerd !!!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samuel Rave 05-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg fijne website, goede service en super snelle afhandeling!
Fijne touch vind ik ook de herkenbare verpakking.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Keeci 05-04-2017 In de winkel gekocht
Groningen

Goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Werd door een jongedame prima geadviseerd bij het kopen van een TV en het compatible maken van de oude TV middels een Chromecast voor Netflix.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Denis uut Emm'n 05-04-2017 Via de website gekocht

Snel en helder.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Opmerkelijk snelle leveringen waarbij de communicatie in het bestelproces en de levering niets te wensen over laat. Zo moet het!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

OC 05-04-2017 Via de website gekocht

Prima geregeld, zoals altijd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelprocedure , betaling en afhandeling leverde geen problemen op. Snelle levering! Ging zoals altijd perfect!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Buma 05-04-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service duidelijke info goede keuze een aanrader zou zo weer iets bestellen bij cool blue ook de prijs valt mee

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ro 05-04-2017 Via de website gekocht

Eeen voortreffelijke en snelle service

Algemene score

10,0
Bestellen , betalen en afhandeling soepel en zeer klantvriendelijk. Dat deze tekst nu honderd karakters telt is onnodig maar wordt ik door de app toegedwongen. Daar gaat de klantvriendelijkheid!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Venny 05-04-2017 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Reistas naar een afhaalpunt laten bezorgen. Hierdoor hoef je niet thuis te wachten op je pakketje. Per mail word je op de hoogte gehouden waar het pakketje zich bevind en waneer je hem kan ophalen. Ideaal!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Martine 05-04-2017 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik wilde graag weer snel een wasmachine hebben. De site is overzichtelijk en je hebt zo een product besteld. Ik heb zondag besteld, maandag is er gebeld en dinsdag is de wasmachine bezorgd.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brother lc 05-04-2017 Via de website gekocht

Grappige toetsen hier en daar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede filtermogelijkheden die de zoektocht gemakkelijker maken. Overzichtelijk. Veel uitleg bij de producten. Ik heb het misschien niet gevonden maar geen vergelijkmogelijkheid?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews