coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42296 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3473 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Niels 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijk, duidelijke product omschrijvingen, nuttige reviews

Service
'leuke' en goede service.

Assortiment
Eigenlijk is alles wat ik zoek hier te vinden

Aanbeveling
altijd zeer tevreden over coolblue.

Extra toelichting
Snelle service. duidelijke en overzichtelijke webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Roy 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Als werkt zoals je verwacht. Logische site.

Extra toelichting
Goede informatie (tekst, instructievideo) op de site.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nienke V 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden door de categorieën waarin ze zijn onderverdeeld. Ook het bestellen gaat via een eenvoudig stappenplan.

Service
Je wordt netjes op de hoogte gehouden via e-mail.

Assortiment
Ontzettend veel keuze: van dure kwaliteitsproducten tot eenvoudigere en goedkopere producten.

Aanbeveling
Dit is mijn tweede aankoop, en ben over beide erg te spreken. Supersnelle levering ('s avonds laat besteld is alsnog de volgende dag in huis) en zeer goede producten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sam j 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijke winkel, je vindt snel wat je zoekt, etc.

Service
Snel geleverd.

Assortiment
Groot arsortiment aan veel producten producten!

Aanbeveling
Een makkelijk winkel, waar je alles kan kopen!

Extra toelichting
Een echte aanrader als je snel iets nodig hebt, en dit alles vanuit je zetel! Zelfs ik het weekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PFremeijer 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
heeft alles wat je van een supermoderne webwinkel verwacht

Service
suppersnele en to the point reacties op vragen

Aanbeveling
fantastische service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dimitri 07-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,7

Gemak
Gemakkelijke en duidelijke webshop(s)

Service
Zondagavond ruim voor middernacht besteld maar pas woensdag beschikbaar voor ophaling op een bpost afhaalpunt. Klantendienst reageerde dinsdag snel, maar de uitleg was: 'door onvoorziene omstandigheden'. Dit is niet mijn probleem als klant, zeker voor een webshop die zo veel reclame maakt over zijn next-day delivery. Volgende keer zal het een andere webshop worden denk ik.

Aanbeveling
Vermits dit een verjaardagsgeschenk was, en ik er op rekende het binnen de afgesproken levertermijn te ontvangen (wat niet het geval was), raad ik deze webshop enkel aan als het niet dringend is. Ik kan niet ontkennen dat het een makkelijke/duidelijke webshop is die je een goed gevoel bezorgt bij de bestelling (nadien minder...)

Review criteria:

Uitstekend
Slecht

Reageer

Janny 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling via website zeer eenvoudig en duidelijk.

Service
Bij bestelling per abuis het afwijkende afleveradres niet vermeld. En dat is voor een wasmachine toch wel belangrijk. Telefonisch via de klantenservice kon dit nog worden gewijzigd. Top!

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment. In alle prijsklassen keuze.

Aanbeveling
Geen minpuntje ontdekt. Dus een 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rogé 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Werkt gewoon zoals het moet.

Service
Levertijd is goed zoals altijd bij Cool Blue. Ook de retour procedure is top!

Assortiment
Uitgebreid genoeg op ICT gebied.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Casper 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Nog tot heel laat kunnen bestellen en toch de volgende dag geleverd

Service
Geweldig dat je iets zonder reden kunt terugsturen. Zoals ze zelf zeggen: Daarom accepteren wij ook als een reden!

Aanbeveling
Top in service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric Grispen 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen ging super eenvoudig

Service
Een hele vriendelijke medewerker beantwoordde mijn vragen over het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schoonvaere Freddy 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik vind dat de website heel duidelijk overkomt, dat men zonder probleem iets kan bestellen. de bestelling verloopt zeer vlot.

Service
De winkel is haar levertijd nagekomen.
Ik heb nog moeten terugsturen, en heb nog nooit geen klachten gehad.

Assortiment
Wat ik zocht heb ik altijd gevonden.

Aanbeveling
je moet de duer niet uit, en alles verloopt zoals ze zeggen, of schrijven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
24/24 vanuit je luie zetel, makkelijker kan niet.

Service
vrijdagavond 21u besteld, levering op zaterdag om 11u - ongelofelijk vonden we het.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
super makkelijk op de bank bestellen

Service
Snelle service zelfs op zondag

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Matthijs 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Veel filter mogelijkheden om de producten eruit te filteren die aan je eisen voldoen.
Meer dan 3 producten vergelijken zou wel een mooie toevoeging zijn.

Service
Zeer snelle levering, 's avond half 12 besteld en de volgende middag al in huis.

Assortiment
Grote keuze tussen merken/modellen in verschillende prijsklassen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leander 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
Vrijdagavond besteld zaterdag morgen al in huis

Assortiment
Grote keuze, heel overzichtelijk

Aanbeveling
Alles in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mmanfrini 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Very easy search functions and selection

Service
The best customer service in Belgium, and I live here 8 years now. They changed a faulty product without even asking in less than 2 days.

Assortiment
The selection for children should be slightly improved.

Aanbeveling
No complains and would use it again!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles ging zeer vlot

Service
Geen enkel probleem ondervonden

Assortiment
Assortiment is zeer uitgebreid

Aanbeveling
Alles was positief, geen fouten dus 10 op 10

Extra toelichting
voor herhaling vatbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nell 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
wilde iets bestellen dat niet meer voorradig was, heb mij dan ingschreven om een mail te ontvangen wanneer het wel voorradig was en kreeg deze al na 3 dagen.

Service
Door de mail te ontvangen onmiddelijk de bestelling uitgevoerd en kon zelf de datum kiezen voor levering wanneer ik thuis was .
Excellente service

Assortiment
Heel ruim assortiment , het is niet de eerste keer dat ik hier bestel en de prijzen zijn heel voordelig

Aanbeveling
ik raad iedereen deze winkel aan en al veel van mijn collega's en familie hebben besteld bij jullie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corindy 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
"Dag zelf of dag erna gratis bij je thuis geleverd", moeilijk tot nergens anders te vinden.

Service
Elke vraag, via eender welke weg, meteen opgelost en dat op een vriendelijke manier.

Assortiment
Tot nu toe heb ik alles wat ik zocht als pas-samenwonende op Coolblue gevonden!

Aanbeveling
Altijd de goedkoopste!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rini 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
's-Avonds net voor middernacht uitgezocht en besteld. De volgende middag reeds in huis.

Service
Goed verpakt.

Assortiment
Voldoende keus.

Aanbeveling
Wat beloofd is werd nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site, vooral door overzichtelijke indeling in producten en heldere beschrijving van stappen in de bestelling.

Service
Werd goed op de hoogte gehouden van de status.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico Vercammen 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Stipt, correct, snel, overzichtelijk en prima klantendienst

Assortiment
Meestal ruime keuze, goede uitleg en overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucas 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vlot bestellen en snelle bevestiging

Service
Eerdere bestellingen hebben bewezen dat de service uitstekend is. Voorbeeld: Geleverde droogkast defect na 3 keer gebruikt te zijn. Coolblue verwittigd en op 3 dagen tijd werd de defecte opgehaald en een nieuwe geleverd. Dus service meer dan OK

Assortiment
Groter is moeilijk te vinden.

Aanbeveling
Snelheid, assortiment en service zijn moeilijk te evenaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
kind kan de was doen...

Service
hele order is super begeleid en je wordt elke stap op hoogte gehouden.

Assortiment
te veel om uit te kiezen

Aanbeveling
Totaal geen klachten of vragen. Zending werd zoals opgegeven op zaterdag geleverd. Super goed verpakt.

Extra toelichting
Dit was een super eerste ervaring bij Coolblue. Ik bestel voortaan hier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
On-line, goede zoekfunctie, vlot bestelproces - meer moet dat niet zijn !

Service
Klantendienst vlot beschikbaar, steeds voortreffelijk geholpen, zowel met productinformatie als voor aanpassingen aan de bestelling

Assortiment
Je vindt er bijna alles

Aanbeveling
De vlotste en snelste manier om te bestellen - en vooral : geen verzendkosten en geen retourkosten !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iris 07-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,0

Gemak
Er werd niet aangegeven bij het bestellen dat de wasmachine niet wordt aangesloten bij een trekschakelaar. Hierdoor is ook mijn oude wasmachine niet mee teruggenomen waardoor ik weer extra kosten moet maken om deze op te laten halen.

Service
Bezorgers waren er nog eerder dan beloofd. Voor mij erg prettig, kan me voorstellen dat mensen wel de deur uit gaan en ze misschien voor een dichte deur komen te staan.

Aanbeveling
Wegens de slechte communicatie vooraf zou ik deze winkel niet aanbevelen.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

danny47 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen en betalen gaat heel vlot en er staan waardevolle reviews bij de artikelen, erg handig.

Service
De service is ronduit uitstekend,ik heb eerder een koekepan besteld die niet beviel en kon hem kosteloos retoursturen en terugbetaling gaat erg vlot zonder er steeds achterna te hoeven te bellen

Assortiment
ruime assortiment, bijna alles wat je zoekt is bij Coolblue aanwezig, met zeer scherpe prijzen

Aanbeveling
De levering is zeer vlot, makkelijk en zonodig met wat bijbetaling nog dezelfde dag als je dat wilt

Extra toelichting
Prima online winkel, makkelijk en snelle leveringen en nog uitstekende service, daar kunnen veel winkels iets van leren en nee ik heb geen aandelen of andere binding met Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles was zeer duidelijk. zowel productinfo als manier van aankoop

Service
Levertijd was perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Anja Heeren 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site is erg gebruiksvriendelijk.

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Assortiment
Ik was gericht op zoek naar een artikel dus heb niet verder naar het assortiment gekeken.

Aanbeveling
Mijn ervaring is zeer positief.

Extra toelichting
Nee mijn ervaring is positief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Petra 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super! In eerste instantie via webshop van een gerenommeerde witgoedzaak de frietpan besteld, na 1 week wachten, zelf contact met die zaak opgenomen, waarna te horen gekregen dat de pan niet meer leverbaar is. 's avonds laat via google op site coolblue terecht gekomen, besteld en de volgende dag al in huis!

Assortiment
Voldoende keus. Voor ieder wat wils!

Aanbeveling
Bij een volgende aankoop, zal ik de site van Coolblue als eerste raadplegen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Omi 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het was mijn eerste online aankoop. Het ging zo gemakkelijk!

Service
Zo'n snelle levering. De late bestelling voor de Sint kwam zo toch in orde!

Aanbeveling
snel en gratis levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adri 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
een jaar geleden hebben wij een hoofdtelefoon met microfoon gekocht voor onze jongste om te gamen. Nu deed het apparaat niet meer en hebben wij opgestuurd naar Coolblue. De volgende dag kregen wij een keurige ontvangstbevestiging met de mededeling dat er binnen 2 dagen een reactie zou volgen. En dit is men keurig nagekomen; wij hebben zelfs een geheel nieuw apparaat ontvangen. Top!
een volgende aankoop dus weer bij Coolblue.
Adri

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

comack 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk via de telefoon besteld

Service
Had het product binnen 24 uur in huis

Assortiment
Ze hebben alles

Aanbeveling
Super service en producten zijn top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tresonie Gery 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Het was nu voor de derde of vierde keer dat ik een bestelling heb gedaan bij Cool Blue en dit is steeds perfect verlopen.

Aanbeveling
Het product was steeds in voorraad en de timing voor bestelling en levering was precies zoals was beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Donders 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
je zoekt bepaalde producten, vindt ze met veel info en zelfs video's. Heel gemakkelijk!

Service
Vandaag bestellen en morgen al thuis.

Assortiment
Ik kon kiezen uit 3 producten.

Aanbeveling
Gemakkelijk bestellen en veel keuze!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mulder 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoeken is zo goed als geoptimaliseerd en wat je ook zoekt, het staat eigenlijk wel op de site.

Service
Vragen worden direct beantwoord en de snelheid van leveren is ongekend.

Assortiment
zie motivatie gemak. Ongeveer alles staat wel op de site. Met het grootste gemak kan je iets bestellen en vaak nog dezelfde dag al mee aan de slag.

Aanbeveling
absoluut 100%

Extra toelichting
Vooral zo blijven ontwikkelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cool bleu 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snelle bestelling

Service
snel toegestuurd volgende dag al in huis

Assortiment
goed gesorteerd

Aanbeveling
eerste keer iets besteld ben zeer tevreden

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk om rap en zonder fouten op de pc een bestelling te plaatsen. Betaling via PayPal is voorzien en uiteraard zeer gemakkelijk en veilig.

Service
De levering is helemaal verlopen zoals geclaimd: de dag na de bestelling lag het artikel om 11u in de aangevinkte post-winkel.

Assortiment
Het lijkt me een zeer uitgebreid assortiment dat in stock is, maar ikzelf zocht slechts één specifiek artikel te kopen, dat dan ook voorradig was. ik heb in feite geen weet dus van de rest van het aanbod van Cool Blue.

Aanbeveling
Met mijn ervaring zeker een tien waard! Een ervaring die hopelijk in de toekomst kan voortgezet worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulette 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je besteld van thuis uit,en weet direct of het voorradig is en wanneer het geleverd wordt

Service
heel correcte service

Assortiment
alles wat je zoekt,vindt je bij Coolblue

Aanbeveling
doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grotius 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Coolblue is écht een alternatief voor de normale winkel. Ik kan de iPad ook in de stad kopen, maar de topservice en duidelijkheid van deze webwinkel haalt me elke keer over om het via deze website te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jurgen 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Toevallig was er een actie met het product dat is zocht dus was direct in beeld.

Service
product besteld, direct bevestiging via mail.
En je word super op de hoogte gehouden wanneer je order word klaar gemaakt, en wanneer hij verzonden en bezorgd word !

Aanbeveling
Ik vond het super service, hoe er met evt retouren en klachten word omgegaan kan ik geen mening over geven aangezien bij mij alles 100% goed ging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean marien 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je vind alles wat je wil kopen netjes geordend onder verschillende rubrieken

Service
Na een pre order netjes op de hoogte gehouden worden wanneer het artikel zal thuis toekomen.

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Veel artikelen zijn verkrijgbaar maar een 10 krijg je pas als je echt de goedkoopste bent

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super overzichtelijke website, ik kan er altijd alles vinden wat ik nodig heb!

Service
Kan het nog sneller geleverd worden? ;-)

Assortiment
Er is genoeg en nog steeds overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MM 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een zeer duidelijke en overzichtelijke winkel!

Service
Leveringstermijnen (gisteren besteld vandaag geleverd) kloppen inderdaad! Geweldig als je nog last-minute een geschenk moet hebben.

Assortiment
Uitgebreid assortiment met kwalitatieve goede goederen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne Beyen 07-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

3,3

Gemak
Is makkelijk te bestellen

Service
Heb donderdagavond (3/12) een pakje besteld- gezorgd dat de hele dag iemand thuis was op vrijdag om het pakje in ontvangst te nemen. Geen pakje toegekregen. Na telefoontjes op zaterdagochtend zowel naar Coolblue Is uitbesteed, ligt niet bij ons. Als u nu opnieuw besteld komt het hopelijk zondag aan) als naar B-post probleem in distributiecentrum : pakje zal waarschijnlijk maandag geleverd worden). (en dan kan onmogelijk iemand thus zijn). Ben zelf naar winkel gegaan zaterdag want had pakje voor zondag nodig. Heb bestelling bij Coolblue geannuleerd. Hopelijk krijg ik mijn geld terug !
Op deze manier dus bijzonder inefficiënt en zonde van de tijd (die je hoopt te besparen!).

Assortiment
Op de website ziet het assortiment er zeker goed uit, maar als het niet geleverd wordt zoals beloofd ben je er niets mee.

Aanbeveling
Als men belooft dat de zending de volgende dag geleverd wordt, moet men die belofte ook nakomen (dat is net de reden dat ik bij Coolblue bestelde!) onafgezien van derde partijen.
Op deze manier is de service van Coolblue onbetrouwbaar.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Onvoldoende

Reageer

karin bisschops 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk

Service
snel en correct

Assortiment
zeer ruim

Aanbeveling
op deze manier is shoppen gemakkelijk en leuk

Extra toelichting
snelle en correcte service, ik kan het aan iedereen aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hannies 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
als je iets besteld en het is in voorraad heb je de mogelijkheid het dezelfde dag te ontvangen

Service
zie hierboven

Assortiment
coolblue had het artikel wat ik wilde wel terwijl ik bij anderen nog 10 dagen moest wachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
snelle correcte levering

Assortiment
Alle merken en modellen van elektronica leverbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

laddertje 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
opzoeken wat je wilt en bestellen. Site is makkelijk en overzichtelijk

Service
Sinterklaas cadeautjes op 1 dec om 21.30 uur besteld en op 2 dec om 11.00 uur geleverd

Assortiment
Mag wat uitgebreider

Aanbeveling
Keurig en beschermd verpakt. Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

John 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel kiezen, overzichtelijk

Service
mooi op tijd geleverd. goed verpakt

Assortiment
grote keuze en toch overzichtelijk en zeer goede prijs.

Aanbeveling
alles is volt en goed gelopen een top service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews